Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ονειροκριτης κατσαριδες στο πατωμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εξετάζονται ήδη 5-7 υποψηφιότητες, από τις οποίες οι τρεις προέρχονται από το ίδιο κόμμα και συγκεκριμένα το κεντροαριστερό «Δίκαιη Ρωσία». Πρόκειται για την πρόεδρο της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης Γυναικών Ρωσίας Νατάλια Βελίκαγια, την επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Γονέων Ιρίνα Βόλινβετς και την Ιρίνα Πετελιάεβα που είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του κόμματος.


ονειροκριτης κατσαριδες στο πατωμα

Η Νατάλια Βελίκαγια δήλωσε πάντως στην εφημερίδα ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει συζήτηση μαζί της και πως θεωρεί σχεδόν απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Η Πετελιάεβα είπε ότι επισήμως δεν της έχει γίνει τέτοια πρόταση, αλλά θα ήθελε να συμμετάσχει ως υποψήφια, λέγοντας ότι:



Yπάρχει ένα κοινωνικό αίτημα για την συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική και αυτό είναι κάτι που εντείνει το ενδιαφέρον για τις επικείμενες εκλογές.



Πρόταση πάντως για να αναλάβει την προεδρία του κόμματος «Δίκαιη Ρωσία» γυναίκα και να αντικαταστήσει τον σημερινό αρχηγό του Σεργκέι Μορόνοφ έχει τεθεί, όπως δηλώνει στην εφημερίδα στέλεχος του κόμματος, αναφέροντας ότι ανεπίσημα έχει γίνει συζήτηση με την Πετελιάεβα, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποφασισθεί.


Μια άλλη πηγή προσκείμενη επίσης στην ρωσική προεδρία, την οποία επικαλείται η ρωσική εφημερίδα, δηλώνει ότι έχει συζητηθεί η υποψηφιότητα μια γυναίκας που δεν είναι μέλος κόμματος:



Ιδανική επιλογή είναι η Ξένια Σαμπτσάκ, (κόρη του εκλιπόντος δημοφιλούς πολιτικού και δημάρχου του Λένινγκραντ επί Μιχαήλ Γκορμπτασόφ Ανατόλι Σαμπτσάκ) η οποία δίνει την εικόνα της σύγχρονης νέας σε ηλικία γυναίκας, η οποία θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, είναι έξυπνη, εντυπωσιακή, ενδιαφέρουσα, αλλά η εικόνα της δεν ανταποκρίνεται συνολικά στην εικόνα της παραδοσιακής Ρωσίδας και το ζήτημα είναι αν η ίδια δεχθεί.




ονειροκριτης κατσαριδες στο πατωμα
ονειροκριτης κατσαριδες στο πατωμα
βρακια δαντελωτα
ομοφυλοφιλια και παιδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου