Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

pilates εγκυμοσυνη

εγω θα τραγουδησω

Για να ισχύσει το νέο μέτρο πρέπει να δώσουν πράσινο φως και οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει μερικούς μήνες και από τη διαβούλευση μπορεί να προκύψουν ορισμένες αλλαγές. Στη συνέχεια και σε διάστημα ενός χρόνου κάθε χώρα θα πρέπει να περάσει ειδική νομοθεσία για να ισχύσει η ευρωπαϊκή οδηγία.


pilates εγκυμοσυνη

pilates εγκυμοσυνη

Η νέα κίνηση του Ευρωκοινοβουλίου εντάσσεται στις προσπάθειες που γίνονται για να καταπολεμηθεί η φοροαποφυγή, η οποία είναι μεν τυπικά νόμιμη, στερεί όμως από τις χώρες της ΕΕ έσοδα από φόρους που κάθε χρόνο υπολογίζονται σε 50 έως 70 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters που επικαλείται τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις. Με βάση τη νέα οδηγία, αυτά τα οικονομικά στοιχεία πρέπει να τα ανακοινώνουν σε κάθε χώρα χωριστά πολυεθνικές με ετήσιο τζίρο που ξεπερνά τουλάχιστον τα 750 εκατ. ευρώ.


Για να προστατευτεί η ανταγωνιστικότητα ευρωπαϊκών επιχειρήσεων συμφωνήθηκε αυτές να έχουν τη δυνατότητα να μην αποκαλύπτουν για κάποιο διάστημα οικονομικά ή άλλα στοιχεία, τα οποία αν μαθευτούν μπορεί να δώσουν πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό. Ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμη το τι συνιστά ευαίσθητο οικονομικό δεδομένο.


Έτσι, διεθνείς οργανώσεις όπως η Διεθνής Διαφάνεια κάνουν λόγο για παραθυράκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις πολυεθνικές για να μη δημοσιοποιούν τα απαραίτητα στοιχεία που τους ζητούνται.



pilates εγκυμοσυνη
ποια φαρμακα ριχνουν τα αιμοπεταλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου