Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας

μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας
μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας

«Αυτό που είδαμε χθες ήταν πολύ σοβαρό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Στόλτενμπεργκ μετά από μια επείγουσα συνάντηση του ΝΑΤΟ που διεξήχθη με αίτημα της Ουκρανίας, που δεν αποτελεί μέλος της Βορειοανατολικής Συμμαχίας.


στολες τερματοφυλακα τιμες

εσπερινο λυκειο σερρων

μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας

«Όλοι οι σύμμαχοι εξέφρασαν πλήρη στήριξη για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και την κυριαρχία της», ανέφερε.


«Δεν υπάρχει καμία αιτιολόγηση για την χρήση στρατιωτικής δύναμης ενάντια σε ουκρανικά πλοία και το πλήρωμα, οπότε καλούμε τη Ρωσία να απελευθερώσει άμεσα τους Ουκρανούς ναύτες και τα πλοία που κατάσχεσε χθες», σημείωσε.


Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, η Ρωσία έχει συλλάβει 24 Ουκρανούς ναύτες που βρίσκονταν πάνω στα τρία πλοία του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στον Πορθμό Κερτς.


Η Ρωσίδα επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Τατιάνα Μοσκάλκοβα έκανε γνωστό ότι τρεις από τους ναύτες τραυματίστηκαν κατά το συμβάν και αναρρώνουν στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή τους δεν είναι κρίσιμη.


Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία συνέλαβε δύο μικρά πλοία και ένα ρυμουλκό του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού, τα οποία, σύμφωνα με τη Μόσχα, είχαν εισέλθει παράνομα στα ρωσικά χωρικά ύδατα.


Από την άλλη, το Κίεβο υποστήριξε πως τα πλοία του δεν έκαναν τίποτε επιλήψιμο, κατηγορώντας τη Ρωσία για στρατιωτική επιθετικότητα.



MOMENT Russian Coast Guard ship chases & rams into Ukrainian vessel violating territorial waters
READ MORE: https://t.co/mRY9keh4sk pic.twitter.com/wSYYUUKzsE

— RT (@RT_com) 26 Νοεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου