Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ταξιδιωτική αφήγηση

media player classic a b repeat

Με σούπερ άμυνα στο β μέρος (35-26 ριμπάουντς) και εκπληκτική επιθετική παρουσία του Ρόμπερτς, αλλά και δημιουργία με 20 ασσίστ, που ήταν και το κλειδί για τη νίκη τελικά. Στην παράταση μίλησε ο Πρίντεζης, ενώ πολύ καλή δουλειά έκαναν ο Παπανικολάου (σε ολ αράουντ εμφάνιση) και οι Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, Τόμπσον και Μακλίν. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 5-2 μαζί με την Χίμκι, ενώ με 6-1 προηγείται η ΤΣΣΚΑ Μ. που πέρασε εύκολα από το Βελιγράδι.


ταξιδιωτική αφήγηση

ταξιδιωτική αφήγηση

ταξιδιωτική αφήγηση

18723602
(Ο Σφαιρόπουλος είδε τους "Αμερκανούς" της ομάδας να εμφανίζονται καθοριστικοί σε πρώτο ματς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ERDEM SAHIN)


Το πρώτο 10λεπτο του Ολυμπιακού στην Πόλη ήταν εξαιρετικό. Με πίεση στην άμυνα (5 λάθη η Φενέρ) και τον Πρίντεζη στην επίθεση να μην έχει αντίπαλο βάζοντας πάνω από τους μισούς πόντους (10) της ομάδας. Μόνον ο Μέλι με δύσκολα σουτ κρατούσε στο ματς τη Φενέρ.


18724518
(Μεγάλες μάχες κάτω από τα καλάθια στο ξεκίνημα του ματς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ERDEM SAHIN)


Ξεκινώντας όμως το β 10λεπτο, μια τεχνική ποινή στον Τόμπσον σε προσπάθεια για κόψιμο στον Ιταλό και ένα 3λεπτο αφλογιστίας, έφεραν την ομάδα του Ομπράντοβιτς με σερί 7-0 στο 24-18. Για ένα μικρό διάστημα ο Ολυμπιακός βρήκε καλάθια και μείωσε στον πόντο (31-30).



Flying finish for @JamelMc1 ☝#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/YVKY4aGJmX

— EuroLeague (@EuroLeague) 15 Νοεμβρίου 2017


καθε μερα φαγητο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου