Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα

εθνικο μετσοβιο πολυτεχνειο τμημα ναυπηγων
ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα
ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα

Η μάχη που ήδη έχει αρχίσει γίνεται, όπως άλλωστε δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, για το ποιος θα κερδίσει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές, πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, απογοητεύτηκαν και από αυτόν και επιστρέφουν πίσω, αλλά ορισμένοι εξ αυτών «κοιτάζουν» και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο αν οι εξαγγελίες του δημιουργούν προσδοκίες προς τους ίδιους.


ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα

Χωρίς αυτούς τους ψηφοφόρους που επιστρέφουν στην παλαιά τους πολιτική στέγη, στις εκλογές το ΚΙΝΑΛ δεν θα καταφέρει αυτά που αρχικά προσδοκούσε. Μέχρι τώρα οι δημοσκοπήσεις που έχουν στα συρτάρια τους στη Χαρ. Τρικούπη δείχνουν ότι ως έναν μεγάλο βαθμό τα καταφέρνουν να κερδίσουν και να πάρουν με το μέρος τους τους απογοητευμένους που ψήφισαν Αλέξη Τσίπρα. Μπροστά, όμως, στη μεγάλη όξυνση και πίεση που θα δεχθούν δεν είναι βέβαιοι ότι θα τους κρατήσουν μέχρι τις εκλογές.


Έτσι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ - γνωρίζοντας πολύ καλά πού κινείται η συγκεκριμένη μερίδα ψηφοφόρων, η οποία όμως τελικά κρίνει και το αποτέλεσμα, και καταλαβαίνοντας το πόσο τους έχει ανάγκη - και ο κ. Τσίπρας αλλά και ο κ. Μητσοτάκης, είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για όλα μέχρι να επαναπατριστούν πολιτικά και εκλογικά όσοι επιστρέφουν πίσω και διαθέτουν αντιδεξιά ερείσματα.


Το σχέδιο, που έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζουν στην Χαριλάου Τρικούπη για την επίτευξη του στόχου, είναι βασισμένο πάνω στο σενάριο της ενιαίας γραμμής που περιλαμβάνει ίδια πολιτική και για τις τρεις εκδοχές: Η πρώτη αν γίνουν εκλογές τον Μάρτιο, το οποίο δεν το βλέπουν και τόσο, η δεύτερη εκδοχή για τις εκλογές του Μαΐου, που είναι το πιθανότερο σενάριο, και η τρίτη εκδοχή οι εκλογές να διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2019. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το αποκλείουν, αλλά δεν το θεωρούν και ως το πιθανότερο σενάριο, όπως εκτιμούν συνεργάτες της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Και οι τρεις εκδοχές, ωστόσο, έχουν κοινό σχεδιασμό και κοινό βηματισμό. Το ίδιο δίλημμα, τα ίδια συνθήματα, οι ίδιες πολιτικές απόψεις, ακόμη και ο ίδιος οργανωτικός σχεδιασμός και διάταξη όλων των στελεχών που θα δώσουν την εκλογική μάχη.



τρακτερ μεταχειρισμενα τιμες ιταλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου