Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

βοτανολογια μπαζαιοσ

οδηγος χαρτης ευρωπης
βοτανολογια μπαζαιοσ

Σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές και διπλωματικές πηγές κατά τη συνάντηση ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε ζήτημα τερματισμού των παραβιάσεων και των παραβάσεων ενώ επεσήμανε και το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας η οποία αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα κυρίως στο Αιγαίο.


βοτανολογια μπαζαιοσ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να αμφισβητεί το Διεθνές Δίκαιο και υπογράμμισε ότι οι δύο χώρες πρέπει να εστιάσουν στη διακυβερνητική συνεργασία και να επανεκκινήσουν σταδιακά διερευνητικές επαφές, Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και πολιτικές διαβουλεύσεις.


Από την πλευρά του ο Ταγίπ Ερντογάν, σε αντίθεση με την υψηλή, επιθετική ρητορική του πρόσφατου παρελθόντος κατά της Συνθήκης της Λωζάνης, δήλωσε ότι συμφωνεί να εφαρμόζεται πλήρως η Συνθήκη. Ενώπιον της ελληνικής αντιπροσωπείας δεν αμφισβήτησε καθόλου τη Συνθήκη, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι τη σέβεται απολύτως.


Κυβερνητικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν αυτή τη στάση «μεγάλη και πολύ θετική διπλωματική εξέλιξη». Πρόκειται, σημειώνουν για ένδειξη υποχώρησης από μέχρι πρότινος θέσεις του που αμφισβητούσαν την αξία της Συνθήκης. Υπογραμμίζουν, βέβαια ότι η αλλαγή αυτή «μένει να αποδειχτεί στην πράξη».




βοτανολογια μπαζαιοσ
σογια κτηνοτροφικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου