Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

αγωνες πεινας αλφα

αγωνες πεινας αλφα

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ο Γιουσούφ Ναζίκ ομολόγησε ότι έλαβε εντολές από τις συριακές υπηρεσίες πληροφοριών να σχεδιάσει μια επίθεση στην Τουρκία. Φρόντισε επίσης για τη μεταφορά των εκρηκτικών υλών στη γειτονική χώρα.


μποξερ χαριζονται 2015

Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν στο Ρεϊχανλί, μια πόλη πάνω στα τουρκοσυριακά σύνορα, στις 11 Μαΐου 2013. Την εποχή εκείνη η Τουρκία είχε κατηγορήσει μια ομάδα πιστή στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ότι διέπραξε τις επιθέσεις. Η Δαμασκός αρνείται κάθε ανάμιξή στην υπόθεση αυτή.


Ο 34χρονος Ναζίκ συνελήφθη στη Λαττάκεια της Συρίας, μια πόλη που ελέγχεται από το συριακό καθεστώς, από πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ και μεταφέρθηκε στην Τουρκία, με τη βοήθεια των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι καμία ξένη χώρα δεν συμμετείχε, με παροχή πληροφοριών ή επιμελητειακή υποστήριξη, στην επιχείρηση αυτή. Παραμένει ασαφές το πότε έγινε η σύλληψη και ο επαναπατρισμός του Ναζίκ.


Από τη συριακή πλευρά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αντίδραση.


Το Anadolu υπενθύμισε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο φυλακίστηκαν 22 πρόσωπα που κατηγορούνται για τη βομβιστική επίθεση στο Ρεϊχανλί, μια πόλη όπου κατοικούν χιλιάδες Σύροι πρόσφυγες.


Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο, ο Ναζίκ εμφανίζεται ντυμένος με τζιν και αθλητική ζακέτα. Όρθιος, δίπλα σε μια τουρκική σημαία, ομολογεί την πράξη του και καλεί τους συνεργούς του να παραδοθούν "στο μεγάλο τουρκικό κράτος".


"Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις πληροφορίες που παρείχε ο Γιουσούφ Ναζίκ για την εμπλοκή μελών της υπηρεσιών πληροφοριών της Συρίας" στην υπόθεση, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας Τούρκος αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του. Η σύλληψή του "πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους τους εγκληματίες ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να τους καταδιώκουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους εντοπίσουμε, να τους συλλάβουμε και να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη", πρόσθεσε.



αγωνες πεινας αλφα
αγωνες πεινας αλφα
φθηνες ηλεκτρικες σκουπες χωρις σακουλα

α εσσο 2016

το χωριο του αη βασιλη στο βορειο πολο
αδιαβροχα κινητα μεταχειρισμενα

Αναφερόμενη στις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, επισημαίνει ότι αυτές θα κινηθούν στο πλαίσιο της «δίκαιης ανάπτυξης», με δύο σημεία-σταθμούς: την ολοκλήρωση του προγράμματος προσαρμογής και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και «με τη δίκαιη συμμετοχή και στις υποχρεώσεις και στα οφέλη όλων των Ελλήνων πολιτών».


α εσσο 2016

α εσσο 2016

Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά, η κ. Γεροβασίλη χαρακτηρίζει τη Σύνοδο των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου «ένα ακόμη βήμα» προς τη διαμόρφωση μιας συμμαχίας για την αλλαγή της ευρωπαϊκής ατζέντας και αναφέρει ότι υπάρχει «εμφανής πλέον ρωγμή στην ιδεοληψία που επικράτησε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης εντός της ΕΕ». Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν παραλείπει να κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία για την «αμφίσιμη στάση» της στο ζήτημα των εργασιακών.


Σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η κ. Γεροβασίλη ξεκαθαρίζει ότι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών είναι οριστικός και χαρακτηρίζει τη διαδικασία «πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα αδιάβλητη μέθοδο», που θα αποτελέσει μοντέλο για παρόμοιας σημασίας μελλοντικούς διαγωνισμούς.


Για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό η κυβερνητική εκπρόσωπος εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η γείτονα χώρα θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ευρώπη. «Το ενδεχόμενο παραβίασης της συμφωνίας περιορίζεται με το πέρασμα του χρόνου», δηλώνει και προσθέτει ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει σταματήσει να ενισχύει τις δομές φιλοξενίας, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα, σημασία έχει να επιταχυνθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης. «Κάτι που, επίσης, αναμένεται να συμβεί, όσο αυξάνονται οι πιέσεις και η αποφασιστικότητα της ΕΕ απέναντι στις χώρες που καθυστερούν να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους», καταλήγει.



α εσσο 2016

καλαματα ωραριο καταστηματων

απευθυνθω μεταφραση στα αγγλικα
καλαματα ψαρεμα

Μικρή ταλαιπωρία για τους επιβάτες της απογευματινής πτήσης της Aegean από Αθήνα για Καβάλα, καθώς το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Χρυσούπολη, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.


καλαματα ωραριο καταστηματων

Όπως έγινε γνωστό από τον αερομεταφορέα, αιτία της αδυναμίας προσέγγισης του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος”, ήταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, όπου επικρατούσαν θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρή βροχόπτωση.


Επρόκειτο για την πτήση 154 που αναχώρησε από την Αθήνα στις 18:40 και είχε προγραμματισμένο χρόνο προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 19:40.


Λίγο μετά τις 20:30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Λόγω των καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας προσγείωσης, ακυρώθηκε και η τακτική βραδινή πτήση της Τρίτης (27/11) από Καβάλα για Αθήνα.


Φυσικά, με τη φροντίδα της Aegean οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο, με έξοδα της αεροπορικής εταιρείας και το πρωί της Τετάρτης ταξίδεψαν κανονικά για την Καβάλα με έκτακτη πτήση.



καλαματα ωραριο καταστηματων
καλαματα ωραριο καταστηματων

mikel καναρη

διαφημιση δημητρακης
mikel καναρη
mikel καναρη

Ο Λι δήλωσε σε συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν ανώτατα διευθυντικά στελέχη από όλο τον κόσμο, ότι η Κίνα θα αντιμετωπίσει ισότιμα τις ξένες και τις εγχώριες εταιρίες, δεν θα αναγκάσει τις ξένες εταιρίες να μεταφέρουν τεχνολογία και θα ενισχύσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις που δεν έχουν καταφέρει να κατευνάσουν την Ουάσιγκτον.


mikel καναρη

«Αναφορικά με τις εμπορικές ανισορροπίες, η Κίνα και οι ΗΠΑ θα πρέπει να υιοθετήσουν μια ρεαλιστική και εύλογη αντιμετώπιση, να προωθήσουν την εξισορρόπηση μέσω της επέκτασης του εμπορίου και να εμείνουν στις διαπραγματεύσεις για να επιλύσουν τις διαφορές και τις προστριβές», δήλωσε ο Λι σε συνέδριο στο Πεκίνο, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο.



δτ τηλεοραση λιωε

ποναω αριστερα κατω απο το στηθος

ποναω αριστερα κατω απο το στηθος

Παράλληλα, ασκεί έντονη κριτική στη στάση της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας την αντιπολίτευση της "μηδενιστική και αδιέξοδη".


ενοικιαζομενα σπιτια θεσσαλονικη πευκα

ποναω αριστερα κατω απο το στηθος

ποναω αριστερα κατω απο το στηθος

Ο κ. Κουβέλης σε συνέντευξη του στην "Αυγή" της Κυριακής, τονίζει ότι "η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας" και σημειώνει πως "σε αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε σταθερά παρόντες".


Αναφέρει ότι η δεύτερη αξιολόγηση βρίσκεται στο τελικό στάδιο για το κλείσιμό της, ότι η χώρα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, τηρεί τις δεσμεύσεις της και συνεχίζει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Υποστηρίζει ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και τονίζει ότι "τα χρονικά όρια της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης δεν οριοθετούν και τη διάρκεια της κυβέρνησης".


Σημειώνει ότι ενδεχόμενο εκλογών "θα ήταν άκρως αρνητικό για τη χώρα και την προσπάθεια που γίνεται, με θυσίες του ελληνικού λαού, για τη διεκδικούμενη θετική εξέλιξη τη οικονομίας". Αναφέρει ότι "εκείνο που χρειάζεται είναι η υπεύθυνη στάση των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου και, αν όχι η στήριξη, τουλάχιστον η μη υπονόμευση των προσπαθειών που γίνονται γι' αυτήν την εξέλιξη". Ασκώντας δριμεία κριτική στη ΝΔ της καταλογίζει "μηδενιστική", "αδιέξοδη και μη πειστική" αντιπολίτευση.


"Η αντιπολίτευση που ασκεί η Ν. Δ. είναι απόλυτα υποταγμένη στην κατάκτηση της κυβερνητικής εξουσίας. Αυτό θα ήταν κατανοητό, στο πλαίσιο του πολιτικού δημοκρατικού ανταγωνισμού, υπό την προϋπόθεση ότι η αντιπολίτευσή της δεν θα αντιστρατευόταν την εθνικού χαρακτήρα προσπάθεια", τονίζει.



πλαστικες καρεκλες εργοστασια

ομαδα αιματος κληρονομειται

ολα ειναι δρομος βεγγος
ομαδα αιματος κληρονομειται
ομαδα αιματος κληρονομειται
ομαδα αιματος κληρονομειται

Οι έξυπνες πόλεις - που συνήθως ορίζονται ως αυτές που χρησιμοποιούν τεχνολογία για τη βελτίωση των υπηρεσιών, την αύξηση της διαφάνειας και την αποτελεσματικότητά τους - πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο.


χριστουγεννιάτικεσ ευχέσ για κάρτεσ

Με περισσότερα από τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού να αναμένεται να ζουν στις πόλεις μέχρι το 2050, η εξεύρεση τρόπων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πόλεων για τους κατοίκους τους έχει καταστεί προτεραιότητα. Σημαντικές εταιρείες όπως η Intel, η Cisco Systems και η IBM συμμετέχουν στην έρευνα νέων εφαρμογών σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα.


Ανάμεσα σε χωράφια στην αγροτική καρδιά της Ελλάδας, η ιστορική πόλη των Τρικάλων – με 82.000 κατοίκους - δεν ήταν προφανής υποψήφια για τη θέση της πρώτης έξυπνης πόλης του κράτους. Η χώρα αντιμετώπιζε χρηματοπιστωτική κρίση και ο δήμος είχε χρέη ύψους 45 εκατ. ευρώ, όταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου εξελέγη δήμαρχος το 2014.


Ωστόσο, μέσω συνεργασιών με εταίρους, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία χρηματοδότησε πιλοτικό λεωφορείο χωρίς οδηγό και εταιρείες όπως οι Sieben και Parkguru της Ελλάδας, τα Τρίκαλα έχουν αποκτήσει φήμη για την καινοτομία τους που χρονολογείται από το 2004, όταν το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος τούς είχε δώσει τον τίτλο της πρώτης ψηφιακής πόλης της χώρας.


Λίγο αργότερα ορίστηκαν ως μία από τις 21 πιο έξυπνες πόλεις στον κόσμο. Συμμετέχοντας σε έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ η πόλη έχει μειώσει το χρέος της κατά 20 εκατ. ευρώ. Από όλα τα έργα, το σύστημα ηλεκτρονικών καταγγελιών έχει μία από τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων. Από την αρχή του έτους, ο δήμος έχει λάβει περίπου 4.000 αιτήματα και σχόλια. Περίπου το 10% προέρχεται από μια εφαρμογή smartphone που κυκλοφόρησε πέρσι και τα ζητήματα επιλύονται ταχύτερα (κατά μέσο όρο σε οκτώ ημέρες αντί για ένα μήνα) - και η όλη διαδικασία είναι πιο διαφανής. Αλλού, ένα πείραμα με λαμπτήρες εξοπλισμένους με αισθητήρες μειώνει τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 70%.


Στη συνέχεια του ρεπορτάζ ο καθηγητής του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων, Βασίλης Σπάχος, παρουσιάζει το ρομποτικό εργαστήριό του - το πρώτο αυτού του μεγέθους σε ελληνικό δημόσιο σχολείο με επιχορήγηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υποστήριξη από τον δήμο. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πέρα από τα ζητήματα τεχνολογίας, τα Τρίκαλα ήταν επίσης η πρώτη πόλη που εφάρμοσε στην πράξη την εθνική απαγόρευση του καπνίσματος του 2008 σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


κρεμα απο σαλιγκαρι

σταδιο βαθυ υπνου
κρεμα απο σαλιγκαρι

Η μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής και της 2ης ΕΜΑΚ ξεκίνησε από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν χάθηκαν τα ίχνη του ζεύγους, που βρισκόταν σε εκδρομή.


ωρολογια προγραμματα νεου επαλ

κρεμα απο σαλιγκαρι

κρεμα απο σαλιγκαρι

Οι δυο ορειβάτες εντοπίστηκαν το πρωί, σε χαράδρα βάθους περίπου δεκαπέντε μέτρων, κοντά στην κορυφή του βουνού από τους διασώστες, σε απόσταση σχεδόν τριάντα μέτρων, ο ένας από τον άλλον, χωρίς τις αισθήσεις τους, όπως δήλωσε νωρίτερα το πρωί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Πουλτίδης.


Οι άνδρες της ομάδας διάσωσης ανέσυραν τις σορούς τους από τη χαράδρα και περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι τις μετέφεραν στο καταφύγιο του χιονοδρομικού κέντρου - απ’ όπου είχε ξεκινήσει και η επιχείρηση διάσωσης.


Το ζευγάρι, ηλικίας περίπου τριάντα ετών, από την πΓΔΜ συμμετείχε μαζί με άλλους, σε εκδρομή στο όρος Βόρας, αλλά σε κάποιο σημείο της διαδρομής αποκόπηκε από την ομάδα και τα ίχνη του χάθηκαν. Περί τις δυόμιση το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, με τη συνδρομή τοπικών κλιμακίων της πυροσβεστικής από Έδεσσα και Αριδαία και της 2ης ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη, με τέσσερα οχήματα, δεκαέξι άνδρες και δύο ερπυστριοφόρα οχήματα, το ένα της ΕΜΑΚ, το άλλο του τοπικού χιονοδρομικού κέντρου.


Τις ενέργειες των διασωστών δυσκόλευαν πολύ οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και η χιονοθύελλα.


Όταν κατάφεραν να τους εντοπίσουν, ήδη δεν έδειχναν σημεία ζωής.


Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Έδεσσας.


οινοποιείο βουνί παναγιάς

θελω να σε δω να με θυμηθεισ

«Θεωρώ ότι η Ινδία θα όφειλε να εμπλακεί περισσότερο στο Αφγανιστάν», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού του συμβουλίου.


ντοκιμαντερ αφρικης

οινοποιείο βουνί παναγιάς

οινοποιείο βουνί παναγιάς

οινοποιείο βουνί παναγιάς

Επιτιμώντας τα κράτη της περιοχής που, έκρινε, αφήνουν το μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες των ΗΠΑ έπειτα από 17 χρόνια πολέμου, αναφέρθηκε ειρωνικά στους συμμάχους που έστειλαν «εκατό στρατιώτες» κι έπειτα απ' αυτό λένε πως έχουν «δεσμευθεί στο Αφγανιστάν».


«Ενώ εμάς μας κοστίζει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτό», εξεμάνη.


Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, με τον οποίο «καταλαβαινόμαστε θαυμάσια», «μου λέει μονίμως ότι ανήγειρε μια βιβλιοθήκη στο Αφγανιστάν», συνέχισε ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος, που δεν είναι ακριβώς γνωστός για την αγάπη του για τη λογοτεχνία.


«Τι υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω, "Ω, σας ευχαριστούμε για τη βιβλιοθήκη σας"; Δεν ξέρω καν ποιος τη χρησιμοποιεί στο Αφγανιστάν», πρόσθεσε, επιμένοντας στο ότι αυτή η δωρεά αποτελεί μηδαμινή συνεισφορά, σε σύγκριση με τις αμερικανικές δαπάνες στη χώρα όπου οι ΗΠΑ ενεπλάκησαν σε πόλεμο μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον.


Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε σε ποια βιβλιοθήκη αναφερόταν ακριβώς.


Η Ινδία πάντως έχει χορηγήσει βοήθεια ύψους τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Αφγανιστάν μετά την πτώση του καθεστώτος των Ταλιμπάν. Ανάμεσα στα έργα που χρηματοδότησε ήταν η ανοικοδόμηση ενός σχολικού ιδρύματος που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Καμπούλ.


Εγκαινιάζοντας το κτίριο του αφγανικού κοινοβουλίου, η ανοικοδόμηση του οποίου χρηματοδοτήθηκε από την Ινδία, το 2015, ο Ναρέντρα Μόντι υποσχέθηκε να προωθήσει προγράμματα που θα «δώσουν στην αφγανική νεολαία μια σύγχρονη εκπαίδευση κι επαγγελματικά προσόντα».


Το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε ανακοινώσει τη «νέα στρατηγική» του για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, η οποία συνίστατο στην αποστολή επιπλέον στρατιωτών, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απαιτήσει από την Ινδία να κάνει μεγαλύτερες προσπάθειες, «ειδικά στο πεδίο της οικονομικής βοήθειας και της ανάπτυξης». Το Νέο Δελχί αντιμετώπισε ευνοϊκά το αίτημα.


Όμως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πλέον αποφασίσει να αποσύρει τους μισούς από τους 14.000 στρατιωτικούς των ΗΠΑ που είναι ανεπτυγμένοι στο Αφγανιστάν.


Ο λόγος: η Ουάσινγκτον να δαπανά λιγότερα στο εξωτερικό, όπως εξήγγειλε προεκλογικά ο μεγιστάνας.


Για να δικαιολογήσει την απόφασή του, ο Τραμπ επικαλέστηκε την Τετάρτη, με μάλλον απροσδόκητο τρόπο, το προηγούμενο της σοβιετικής κατοχής (1979-1989). «Η Ρωσία ήταν άλλοτε Σοβιετική Ένωση. Το Αφγανιστάν τη μεταμόρφωσε σε Ρωσία, διότι χρεοκόπησε εξαιτίας του πολέμου στο Αφγανιστάν», πέταξε ο Αμερικανός πρόεδρος.


η έκτη καρυάτιδα

παπια για ζωγραφικη

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



η έκτη καρυάτιδα
η έκτη καρυάτιδα
η έκτη καρυάτιδα
αρρώστια του αιώνα

σπιτι ενοικιο πανοραμα

σπιτι ενοικιο πανοραμα

Ειδικότερα, τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν ανακοινώσει οι νηπιαγωγοί και οι δάσκαλοι, μέσω της ΔΟΕ, αλλά και οι καθηγητές, μέσω της ΟΛΜΕ.


σπιτι ενοικιο πανοραμα

Επίσης, από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα συμμετέχουν η ΠΟΣΔΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού) και η ΟΣΕΕΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού).


Τη συμμετοχή στην αυριανή απεργία έχει ανακοινώσει και η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος), που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά σχολεία.


Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη


Τέλος, στην απεργία θα συμμετέχει και η ΠΟΣΥΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας).


Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις «συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων».


Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ


«Απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων» αναφέρουν.



σπιτι ενοικιο πανοραμα
η οικογενεια βλαπτει βικιπαιδεια
αλγος θωρακικης μοιρας σπονδυλικης στηλης

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

πυελικές κινήσεις

πυελικές κινήσεις
Δωρεά εκατομμυρίων από την Παπαστράτος: Προσέφερε στο λιμενικό πέντε υπερσύγχρονα φουσκωτά

Τα σκάφη θα κατασκευαστούν στην Ελλάδα και θα παραδοθούν μέσα στο επόμενο διάστημα από τη διοίκηση της καπνοβιομηχανίας στο Λιμενικό.


πυελικές κινήσεις

πυελικές κινήσεις

Υπεγράφη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σύμβαση Δωρεάς πέντε ταχυπλόων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή από την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος σε αναγνώριση των επιτυχιών που σημειώνει το Σώμα, στη δίωξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων. Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Στην τελετή ήταν παρόντες οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ. Σ. Σταμάτης Ράπτης, οι δύο Υπαρχηγοί του Σώματος, Αντιναύαρχοι Λ. Σ., Θεόδωρος Κλιάρης και Παναγιώτης Παρασκευάς, ανώτατα και ανώτερα στελέχη του Λιμενικού, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη της εταιρείας Παπαστράτος. Η προμήθεια των σκαφών, συνολικού ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, εντάσσεται στο διεθνές χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Philip Morris International, μητρικής εταιρείας της Παπαστράτος, με την ονομασία PMI Impact, στόχος του οποίου είναι η ενίσχυση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που δραστηριοποιούνται στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και των συναφών εγκλημάτων. Η πρωτοβουλία για το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε το 2016 και θα διατεθούν σε παγκόσμιο επίπεδο 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα από τρεις γύρους χρηματοδοτήσεων.

limeniko

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην εταιρία Παπαστράτος για την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει το Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. στην δίωξη του λαθρεμπορίου, καπνικών προϊόντων, ναρκωτικών και όπλων. Όπως είπε οι επιτυχίες οφείλονται στην αναδιάταξη των δυνάμεων του Λιμενικού τα τελευταία τρία χρόνια, στην ενίσχυση του εξοπλισμού τους και στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών του. Οι ενέργειες αυτές έχουν απτά αποτελέσματα σε δύο κατευθύνσεις, στην προστασία της κοινωνίας (καθώς τα λαθραία καπνικά προϊόντα συχνά είναι νοθευμένα) και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

limeniko 1 copy copy copy copy

«Τα τελευταία τρία χρόνια αντιμετωπίσαμε 201 περιπτώσεις λαθραίων τσιγάρων. Πάνω από 400 άτομα τελούν υπό ποινική δίωξη. Υπολογίζεται διαφυγή δασμών περί τα 100 εκατομμύρια. Έχουν κατασχεθεί 27 εκατομμύρια πακέτα τσιγάρα, 10 σκάφη και περί τα 100 αυτοκίνητα. Στην ουσία διεξάγουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο κατά αυτών των εγκληματικών δράσεων. Ξέρουμε με τι συμφέροντα συγκρουόμαστε. Αλλά όταν είσαι αποφασισμένος και δεν είσαι ευάλωτος βλέπετε τα αποτελέσματα.», δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.

proedros papastratos

Ο κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις Λιμενικές Αρχές για τις σημαντικές προσπάθειες, αλλά και τις επιτυχίες τους στον περιορισμό του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μόνο σεβασμό και θαυμασμό έχω για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού σώματος που καθημερινά δίνουν μάχη με το έγκλημα». Υπογράμμισε πως χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς το φαινόμενο έχει αυξητική πορεία δημιουργώντας περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ διαφυγόντα έσοδα για το κράτος. Η Philip Morris International και η Παπαστράτος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες απέναντι σε αυτό το θέμα και η σημερινή Συμφωνία αποτελεί ένα μόνο μέρος των ενεργειών τους για την αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού κοινωνικού προβλήματος.

«Η σημερινή Συμφωνία μεταξύ της Παπαστράτος και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τη δωρεά 5 υπερσύγχρονων ειδικών σκαφών αξίας 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων για την καταπολέμηση της λαθραίας διακίνησης καπνικών προϊόντων μέσω θαλάσσης, είναι άλλο ένα βήμα στην πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τις μονάδες δίωξης του Λιμενικού, οι οποίες έχουν να επιδείξουν σημαντικές επιτυχίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μέσω του προγράμματος PMI Impact της Philip Morris International, μπορούμε να προσφέρουμε εφόδια απαραίτητα για την ακόμα πιο αποτελεσματική δράση τους. Η εταιρεία μας θα συνεχίσει με κάθε τρόπο και μέσο να στηρίζει την Πολιτεία ώστε μαζί να μπορέσουμε να νικήσουμε σε αυτόν τον πόλεμο» ανέφερε ο κ. Χαρπαντίδης.



βενεζουελα ωρα
ποσο κοστιζει το ζαχαρουχο γαλα

λιαμ νισον νεος

σπουδαίες προσωπικότητες
λιαμ νισον νεος

Ο Ρότζερ Γκλεν Σελφ, που κατάγεται από την πόλη Ντάλας της Βόρειας Καρολίνας, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Γκάστον.


τηλεφωνικος κωδικος βρυξελλες

λιαμ νισον νεος

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Gaston Gazette, την Κυριακή ο Σελφ καθόταν σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου Surf & Turf Lodge, σστο Μπέσεμερ Σίτι, όταν ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του και έφυγε. Τα μέλη της οικογένειάς του δεν ανησύχησαν, νομίζοντας ότι ο 62χρονος πήγε στην τουαλέτα.


Ο Σελφ πήγε στο αυτοκίνητό του, το έβαλε μπροστά, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε με δύναμη στην είσοδο του εστιατορίου, στο σημείο όπου καθόταν η οικογένεια του.


«Είδα ένα άσπρο τζιπ να περνάει από μπροστά μου με μεγάλη ταχύτητα» είπε ο Μπράντον Γουίλσον, ένας σερβιτόρος του εστιατορίου. «Ήταν πραγματικά εξωπραγματικό. Είδα καρέκλες και τραπέζια και φλιτζάνια να εκτοξεύονται παντού. Έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο», συνέχισε.



The pastor of a North Carolina man, accused in car attack that killed 2 in his family, says he had severe depression and anxiety, sought psychiatric care https://t.co/Q4Nhp11MdV #LiveOnWLOS pic.twitter.com/3d8q0Fwv2D

— WLOS (@WLOS_13) 21 Μαΐου 2018


λιαμ νισον νεος

χάρης λεμπιδάκης βιογραφια

χάρης λεμπιδάκης βιογραφια
χάρης λεμπιδάκης βιογραφια
Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας στα Σκόπια: Αλλάξτε εδώ και τώρα το Σύνταγμά σας

Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει θετική διάθεση για λύση του ζητήματος της ονομασίας, απαιτεί ωστόσο κινήσεις και από την πλευρά των γειτόνων


χαιλουξ 2012

ερετρια village χαρτης

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυριακάτικης Real News, η Αθήνα θεωρεί αναγκαία την αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων για την απάλειψη των άρθρων που παραπέμπουν σε αλυτρωτικές επιδιώξεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Αν μπει η FYROM στο ΝΑΤΟ χωρίς την συνταγματική κατοχύρωση του νέου ονόματος και την απάλειψη των αλυτρωτικών άρθρων που υπάρχουν στο Σύνταγμα, η Ελλάδα δεν θα έχει άλλο μοχλό πίεσης και πιθανόν οι όποιες συμφωνίες υπάρξουν να μείνουν κενό γράμμα» δηλώνει στην Real News ανώτερη διπλωματική πηγή.

Όπως διαμηνύεται, μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να υπάρξει συμφωνία με τη γειτονική χώρα ώστε να επιτραπεί η ένταξη της στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο Κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας τον προσεχή Ιούνιο.

Την ίδια ώρα η Αθήνα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί «σαλαμοποιήση» της συμφωνίας προκειμένου ορισμένα θέματα να αναβληθούν για μετά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.



χάρης λεμπιδάκης βιογραφια

new cotton

new cotton

Οι δύο υποψήφιοι είχαν αναμετρηθεί και το 2013. Τότε ο Νίκος Αναστασιάδης είχε λάβει το 57,48% των ψήφων και ο Σταύρος Μαλάς το 42,52%. Στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης εξασφάλισε το 35,51% των ψήφων, ενώ ο Σταύρος Μαλάς το 30,24% με την αποχή να διαμορφώνεται στο 28,1%.


διακονια εκκλησιας

new cotton

new cotton

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και με μια διακοπή μεταξύ 12:00 -13:00 θα κλείσουν στις 18:00. Οι ώρες ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού έχουν προσαρμοστεί, ώστε οι κάλπες να κλείσουν την ίδια ώρα.


Πρόεδρος εκλέγεται ο υποψήφιος, που θα λάβει την πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων. Η διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει επί τόπου, στα ίδια τα εκλογικά κέντρα, ευθύς μετά από τη λήξη της ψηφοφορίας.


Με το κλείσιμο των καλπών θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης εξόδου και γύρω στις 19:30 αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα. Στις 22:00 θα γίνει η τελετή ανακήρυξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία». Η σημερινή εκλογική αναμέτρηση είναι η 13η στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ είναι η έκτη που έχει οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο.




παγοποιεια σαντορινη

ζωη παρθενα επεισοδια

θεανω πεππα

«Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα για το 2019 και μετά», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου χαρακτηριστικά από την Ρόδο, όπου βρίσκεται για να παραστεί σε εκδήλωση που οργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.


ζωη παρθενα επεισοδια

Οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές είναι σκληρές, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να παραβιαστούν οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης τόνισε, ενώ κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επεσήμανε το γεγονός ότι από το 2010 όλες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για τις αξιολογήσεις και τα προγράμματα βγαίνουν λανθασμένες παταγωδώς.


«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αποδεχόμαστε αυτές τις εκτιμήσεις στις πλάτες των πολιτών της χώρας», τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Παπαδημητρίου ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο "κόφτης" δημοσίων δαπανών που ζητούν ως εγγύηση οι δανειστές, δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, διότι όπως και το 2016 οι στόχοι θα υπερκαλυφτούν. Ο υπουργός Οικονομίας εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνοντας ότι ήδη η χώρα έχει αλλάξει σελίδα και ότι στόχος παραμένει η αύξηση των επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.



ζωη παρθενα επεισοδια
ζωη παρθενα επεισοδια
χριστουγεννιατικα δωρα για δασκαλο

τετη κρητικου

τετη κρητικου
τετη κρητικου

Το πολιτικό μέλλον την χώρας είναι ξεκάθαρο και αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, αναφέρει σε άρθρο του στο περιοδικό «Newsweek», ο κ. Μητσοτάκης. Την ώρα που κεντρώες δυνάμεις στην Ευρώπη βρίσκονται σε οπισθοχώρηση, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι η χώρα δοκίμασε το λαϊκισμό και τώρα στρέφεται προς το ρεαλισμό. «Το εκκρεμές έχει αλλάξει κατεύθυνση», αναφέρει χαρακτηριστικά.


σιωπη στο σκοταδι μαρια στεφανου

ελενη γκανη

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 διότι υποσχέθηκε ότι θα διαπραγματευθεί με τους πιστωτές της χώρας τη διαγραφή μέρους του χρέους και την αύξηση των δημοσίων δαπανών.
«Ο κ. Τσίπρας προσέφερε εύκολες και βολικές υποσχέσεις σε προβλήματα που απαιτούσαν δύσκολες λύσεις», τόνισε.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πρόβλημα, σύμφωνα με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την ιδιοκτησία του μεταρρυθμιστικού προγράμματος.


«Ακόμα υπάρχει μεγάλη εσωτερική διαμάχη στους κόλπους της κυβέρνησης κάθε φορά που πρέπει να γίνει μια ιδιωτικοποίηση και κάθε φορά που καλούνται να υποστηρίξουν την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.


«Η απάντηση στο λαϊκισμό είναι να λέμε στον κόσμο την αλήθεια», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.



τετη κρητικου

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

τον θρυλο σου τον αγαπας

τον θρυλο σου τον αγαπας

Είχε μαζί του δυο μαχαίρια και άφησε έξω από το κτήριο ένα μπιτόνι με πετρέλαιο. Ζητούσε να δει τον πρόεδρο της Σερβίας και τον πρέσβη, ενώ σε κατάσταση αμόκ φώναζε ότι το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία.


Τρεις διαπραγματευτές της αστυνομίας κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και λίγο αργότερα να τον αφοπλίσουν και να τον οδηγήσουν στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.


Όπως έγινε γνωστό, είχε παρελθόν με ψυχιατρικά προβλήματα στη Σερβία ήταν στην Ευελπίδων της Σερβίας όπου και έφυγε λόγο του ψυχιατρικού του προβλήματος, ενώ τη νύχτα είχε προσαχθεί από τον Πειραιά για εξακρίβωση των στοιχείων του σε τμήμα της περιοχής όπου και αφέθηκε ελεύθερος.


Ο εισαγγελέας του όρισε σήμερα τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.



τον θρυλο σου τον αγαπας
τον θρυλο σου τον αγαπας
παρε με στην αγκαλια σου στιχοι
ενεκα εννοια

διακοσμητικα νυχιων κοχυλια

τριαρι κοζανη

Μετά από τριάντα έξι χρόνια, 19 διαφορετικούς υπουργούς Πολιτισμού και τρεις αλλαγές στη θέση του επικεφαλής του Μουσείου, τα Γλυπτά εξακολουθούν να βρίσκονται στο Λονδίνο.


paysafecard online kopen

διακοσμητικα νυχιων κοχυλια

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΝΕΑ» ο νυν διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου και διακεκριμένος ιστορικός τέχνης, Χάρτβιχ Φίσερ, ξεκαθαρίζει ότι: «Το Μουσείο δεν θα επιστρέψει μόνιμα τα Γλυπτά στην Ελλάδα» ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο «επ' αόριστον δανεισμού», αλλά και γενικά οποιουδήποτε δανεισμού, εάν η Ελλάδα δεν αποδεχθεί ότι τα Γλυπτά ανήκουν στους Βρετανούς.


Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας, στην ερώτηση αν έχουν δίκιο οι Έλληνες που θέλουν πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ο κ. Φίσερ απάντησε: «Μπορώ να καταλάβω ότι οι Έλληνες έχουν μια ιδιαίτερη και παθιασμένη σχέση με αυτό το κομμάτι της πολιτιστικής τους κληρονομιάς και θέλουν να δουν όλα τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Αθήνα».


Απαντώντας στο γιατί το Βρετανικό Μουσείο δεν θα επιστρέψει ποτέ τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ανέφερε: «Εμείς εκθέτουμε τα Γλυπτά σε ένα πλαίσιο παγκόσμιων πολιτισμών, προβάλλοντας επιτεύγματα από όλο τον κόσμο κάτω από την ίδια στέγη και αναδεικνύοντας τη διασυνδεσιμότητα των πολιτισμών».


«Σε καθεμία από αυτές τις δύο τοποθεσίες, τα γλυπτά αναδεικνύουν διαφορετικές πτυχές μιας απίστευτα πλούσιας και πολυεπίπεδης ιστορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φίσερ, χαρακτηρίζοντας τη μετατόπιση των Γλυπτών, είτε στο Λονδίνο είτε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ως μία «δημιουργική πράξη».


«Είναι η Ελλάδα ο νόμιμος ιδιοκτήτης των Γλυπτών;», ρωτά ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο κ. Φίσερ: «Όχι, δεν το αποδέχομαι. Τα αντικείμενα της συλλογής του Βρετανικού Μουσείου βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία των επιτρόπων του Μουσείου».



διακοσμητικα νυχιων κοχυλια
διακοσμητικα νυχιων κοχυλια

μαθηματα για νυχια λεμεσος

«Με την πρότασή της για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Θα καλωσορίσουμε τους εισηγητές της και τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν στην απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγουν των ευθυνών τους για το σκάνδαλο Novartis και να πείσουν τους πολίτες πως “όλοι είμαστε ίδιοι”. Ματαιοπονούν».


μαξ εντ περι

καυσοξυλα θεσσαλονικη τιμες 2015

μαθηματα για νυχια λεμεσος

Τι ζητά η ΝΔ


Nωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία ζήτησε τη για διενέργεια Προκαταρτικής Εξέτασης για τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη.


Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τη συγκρότηση «Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή του κ. Παύλου Πολάκη», σύμφωνα με το άρθρο περί Ποινικής Ευθύνης υπουργών.


«Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή στις 5/2/18 από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταξύ των θεμάτων που πρέπει να διερευνηθούν είναι και η μη τιμολόγηση φαρμάκων, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ετήσιας φαρμακευτικής δαπάνης για το έτος 2015 από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή τον οποίο η Εισαγγελέας φωτογραφίζει μεν, αλλά παραδόξως δεν κατονομάζει στη γνωστή δικογραφία», αναφέρει το κόμμα.


Στη Βουλή, σύμφωνα με τη ΝΔ, έχει ακόμη διαβιβαστεί «έγγραφο που συσχετίσθηκε με την διερευνώμενη δικογραφία και αφορά σε συγκεκριμένη καταγγελία αναφορικά με την τιμολόγηση φαρμάκων που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2016 με Υπουργό Υγείας τον κ. Ανδρέα Ξανθό και αναπληρωτή τον κ. Παύλο Πολάκη».


Στο εν λόγω έγγραφο υπάρχει καταγγελία πως «κατά την τιμολόγηση του συγκεκριμένου δελτίου υπήρξε ζημία του δημοσίου κατά 40 εκ. ευρώ και επιβάρυνση των ασφαλισμένων με 100 εκ. ευρώ, ενώ περιγράφεται και περαιτέρω ζημία του Δημόσιου κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, λόγω συγκεκριμένων αποφάσεων των εν λόγω υπουργών που καταστρατηγούσαν συστηματικά τους νόμους περί τιμολόγησης φαρμάκων».




μαθηματα για νυχια λεμεσος
μαθηματα για νυχια λεμεσος

επισφαλεισ πελατεσ τι ειναι

επισφαλεισ πελατεσ τι ειναι
ΟΑΕΔ: Αναλυτικά τα νέα ποσά σε όλα τα επιδόματα
Πόσο αυξάνονται τα επιδόματα

Από 23 έως και 100 ευρώ αυξάνονται τα επιδόματα, που χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε περίπου 300.000 ανέργους, εργαζόμενους και δικαιούχους ειδικών κατηγοριών, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 10,9%.


ενοικιαση αποθηκης αττικη

καταθεσεις ελληνων μεσος ορος

επισφαλεισ πελατεσ τι ειναι

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ, έχει ήδη στείλει εγκύκλιο προς αρμόδιες διευθύνσεις και τις κατά τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού με την οποία προσδιορίζει επακριβώς την αύξηση των επιδομάτων, τα οποία είναι συνδεδεμένα με τις κατώτερες αποδοχές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Xrimata2.jpg
01
Πόσο αυξάνονται τα επιδόματα








Για την καταβολή των νέων επιδομάτων η δαπάνη του ΟΑΕΔ θα αυξηθεί κατά περίπου 1 δις ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Από την 1η Φεβρουαρίου, τα επιδόματα διαμορφώνονται ως εξής:

Ποσό Νέο ποσό

Βασικό επίδομα ανεργίας360399,25Ειδικό εποχιακό βοήθημα-Οικοδόμοι678,06752,21Ειδικό εποχιακό βοήθημα-Σμυριδεργάτη916,31016,50Ειδικό εποχιακό βοήθημα - Δασεργάτες, Ρυτινος/τες, Καπνεργάτες, Ναυπ/κη Ζώνη641,41711,55Ειδικό εποχιακό βοήθημα Μουσικοί, Τραγουδιστές, Ηθοποιοί, Τουριστικοί Επισ.458,15508,25Ειδικό βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα μητρώα των ανέργων216239,55Ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη της επιδότησης λόγω ανεργίας180207,61Ειδική παροχή μητρότητας586,06650Ειδικό βοήθημα επίσχεσης εργασίας216239,55Αποφυλακισμένοι216239,55

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Ψυχρή εισβολή και πανελλαδικό χιονιά από την Τετάρτη βλέπει και η ΕΜΥ! Οι πρώτες εικόνες...



επισφαλεισ πελατεσ τι ειναι

κωστας δημου μικροβιολογος

Νεκρός άνδρας στον Πειραιά - Έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι

Ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το ΙΧ αυτοκίνητο που έπεσε αργά το βράδυ του Σαββάτου (5/1) κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-3.


κωστας δημου μικροβιολογος

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία και η ταυτότητα του άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός .




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ερεύνησαν τη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό χωρίς να εντοπιστεί κάποιο άλλο άτομο που μπορεί να επέβαινε στο όχημα.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα.

ΑΠΕ



κωστας δημου μικροβιολογος
κωστας δημου μικροβιολογος
και σωθηκα
μετμπα ρεθυμνο

ποιες τροφες εχουν βιταμινη d

«Πόλεμος» στη Μυτιλήνη: Σκηνές χάους μεταξύ μεταναστών, κατοίκων και αστυνομίας (pics+vids)

Σκηνές που δεν έχει ξαναζήσει η πόλη τα τελευταία χρόνια διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (22/4) στην πόλη της Μυτιλήνης.


μανικετοκουμπα σχεδια

ποιες τροφες εχουν βιταμινη d

ποιες τροφες εχουν βιταμινη d

ποιες τροφες εχουν βιταμινη d

Μεγάλη ομάδα πολιτών καθοδηγούμενη από στελέχη του ακροδεξιού χώρου, επιτέθηκε σε ομάδα προσφύγων και μεταναστών, κυρίως από το Αφγανιστάν που για πέμπτη μέρα είχαν καταλάβει την πλατεία Σαπφούς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συνεχείς επιθέσεις με βεγγαλικά και κροτίδες επιχείρησαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες της Μυτιλήνης εναντίον των μεταναστών και προσφύγων, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, περικυκλωμένοι στην άλλη μεριά της πλατείας από αστυνομικές δυνάμεις, απαντούσαν με συνθήματα.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που ήταν στην πλατεία περισσότεροι από τις άλλες μέρες, αφού σε ενίσχυση των όσων βρισκόταν εκεί κατέβηκαν και άλλοι από τον καταυλισμό της Μόριας, σχημάτισαν τριπλές κυκλικές ανθρώπινες αλυσίδες προκειμένου να αμυνθούν, ενώ έβαλαν στο κέντρο τους γυναίκες και παιδιά που συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

DSC0012

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας παρατάχθηκαν μεταξύ των πολιτών και των προσφύγων και μεταναστών, ενώ μια ακόμα διμοιρία των ΜΑΤ περικύκλωσε τους μετανάστες. Σε ενίσχυση των τελευταίων έσπευσαν και πολίτες του αριστερού και του αντεξουσιαστικού χώρου καθώς και ομάδα αλληλέγγυων.



Οι επιτιθέμενοι πολίτες πέταξαν μπουκάλια με νερό προς τη μεριά των προσφύγων και κατά διαστήματα επιχειρούσαν να διασπάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις και να φτάσουν στους πρόσφυγες.

Μάλιστα για να αντιμετωπιστούν, κάποια στιγμή χρησιμοποιήθηκαν και χημικά εκτός της συνήθους μεθόδου της απώθησης που χρησιμοποιεί η Αστυνομία. Σημειώνεται ότι κάποια στιγμή από μεριάς των συγκεντρωμένων πολιτών πετάχτηκε προς τους πρόσφυγες και μια ναυτική φωτοβολίδα, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς ή φωτιά, αφού ένας πρόσφυγας με ψυχραιμία την άρπαξε και την πέταξε στη θάλασσα.



Οι συγκεντρωμένοι πολίτες απαίτησαν την άμεση εκκένωση της πλατείας, ενώ οι μετανάστες και οι πρόσφυγες αρνήθηκαν να αποχωρήσουν αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά τους, που έχουν να κάνουν με την εξέταση των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλει και τον απεγκλωβισμό τους από το νησί.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:00 το βράδυ. αμέσως μετά την καθιερωμένη από στρατιωτικό άγημα υποστολή της σημαίας σε παρακείμενο στην πλατείας Σαπφούς χώρο.

Εκεί είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός πολιτών ως ένδειξη συμπαράστασης στους κρατούμενους στις τουρκικές φυλακές Έλληνες στρατιωτικούς. Αμέσως μετά το τέλος της τελετής η μεγάλη πλειοψηφία των συγκεντρωμένων αποχώρησε και περίπου 200 άτομα κινήθηκαν προς την πλατεία προκειμένου να απαιτήσουν την εκκένωση της από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Να σημειωθεί ότι τα μεσάνυχτα είχαν εκδηλωθεί φωτιές σε όλο το μήκος της προκυμαίας της Μυτιλήνης, καθώς αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν επιτιθέμενες ομάδες ακροδεξιών με τη χρήση χημικών, με τους τελευταίους να κάνουν την «αντεπίθεσή» τους βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Στην πλατεία Σαπφούς έχει σπεύσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Τα ξημερώματά, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση της πλατείας.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έχουν μεταφερθεί αρκετοί τραυματίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, lesvosnews.gr, lesvospost.gr


«Πόλεμος» στη Μυτιλήνη: Σκηνές χάους μεταξύ μεταναστών, κατοίκων και αστυνομίας
01
«Πόλεμος» στη Μυτιλήνη: Σκηνές χάους μεταξύ μεταναστών, κατοίκων και αστυνομίας









προυστ πρωτοπορια

ποινικο μητρωο πειραια

ποινικο μητρωο πειραια

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας αναγνώρισε «για ακόμη μία φορά τα δεινά που βίωσαν πολλοί ανήλικοι λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης και της κατάχρησης εξουσίας από μία μεγάλη μερίδα κληρικών».


ποινικο μητρωο πειραια

Στην ειλικρινή και ευθεία επιστολή του, όπως αναφέρει το CNNi, ο πάπας υπογραμμίζει πως καμία πράξη δεν είναι πλέον αρκετή για να διορθώσει όλα όσα έχουν συμβεί. Ατενίζοντας το μέλλον, πρέπει να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να «δημιουργούσε μία κουλτούρα που να εμποδίζει τέτοια περιστατικά από το να ξανασυμβούν, αλλά να αποτραπεί, επίσης, η κάλυψη και η διαιώνισή τους».


Η επιστολή του έρχεται μέρες μετά την έκθεση των εισαγγελικών Αρχών της Πενσυλβάνια που αποκάλυπτε υπεράριθμες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς, οι οποίες είχαν καλυφθεί από την εκκλησία.


Η έκθεση ανέφερε πως υπήρχαν στοιχεία για ορισμένες από τις υποθέσεις τα οποία, όμως, ήταν κλειδωμένα σε ένα κρυφό αρχείο, στο οποίο είχε πρόσβαση μόνο ο εκάστοτε επίσκοπος.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότεροι από 300 ιερείς είχαν κατηγορηθεί για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης περισσότερων από 1.000 παιδιών.


Τα θύματα ήταν μικρά αγόρια και κορίτσια, αλλά και έφηβοι. Ορισμένοι είχαν αποπλανηθεί μετά από κατανάλωση αλκοόλ και οι λεπτομέρειες για τα δεινά που βίωσαν δίπλα στους ιερείς είναι πραγματικά σοκαριστικές.



Pope on Pennsylvania abuse report: 'We abandoned the little ones', by Sheena McKenzie, Barbie Nadeau and Livia Borghese, CNN



ποινικο μητρωο πειραια
μετρητης σακχαρου iphone
ερρικοσ ιψεν αποσπασματα

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

δημοσκοπηση γερμανικων εκλογων

νακος επικοινωνια
δημοσκοπηση γερμανικων εκλογων

Οι συζητήσεις με τον κ. Πομπέο θα εστιαστούν σε θέματα διμερούς συνεργασίας, αλλά και σε ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Θα έχει προηγηθεί συνάντηση με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών, Γουές Μίτσελ.


Ο κ. Κοτζιάς είναι ο δεύτερος Ευρωπαίος υπουργός Εξωτερικών, μετά τον Βρετανό Μπόρις Τζόνσον, και πέμπτος ΥΠΕΞ γενικότερα, που υποδέχεται ο κ. Πομπέο στον περιορισμένο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του.


H Ελλάδα, όπως τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διπλωματικές πηγές, βρίσκεται «ψηλά στην ατζέντα» της νέας ηγεσίας του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο αντιλαμβάνεται τον εδραιωμένο και αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο της χώρας μας ως κύριου παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής, της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου. Γεγονός που διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιτ, ο οποίος έχει επανειλημμένα αναφερθεί στον σταθεροποιητικό ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας και έχει εξάρει τις προσπάθειες τις ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για τη δημιουργία μιας θετικής ατζέντας συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και για την επίλυση προβλημάτων που έχει κληροδοτήσει το παρελθόν.


Την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, ενώ θα έχει επίσης, και επαφές με ηγετικά στελέχη των δύο Νομοθετικών Σωμάτων των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων με τους Συμπροέδρους του "Congressional Hellenic Caucus" και της "Congressional Hellenic Israeli Alliance" (CHIA), καθώς και με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.



δημοσκοπηση γερμανικων εκλογων
δημοσκοπηση γερμανικων εκλογων
το ρημα ντρεπομαι

ρουχα εργασιας χαιδαρι

απο πατρα για αθηνα
ρουχα εργασιας χαιδαρι

Πρόκειται για προσωρινό απολογισμό. Δεκάδες αντάρτες που έχουν τραυματιστεί διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία στην πρωτεύουσα Σαναά, στο ανατολικό τμήμα, και στην επαρχία Ίμπ στο νότιο τμήμα της χώρας, δήλωσε πηγή του στρατιωτικού νοσοκομείου της Χοντέιντα.


πειραιως χρηματιστηριακη προμηθεια

ρουχα εργασιας χαιδαρι

Ο απολογισμός των νεκρών επιβεβαιώθηκε και από υπεύθυνο του φιλοκυβερνητικού στρατού.


Η επίθεση στην Χοντέιντα, η οποία γίνεται με την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εξαπολύθηκε τον Ιούνιο, αλλά εντάθηκε από την 1η Νοεμβρίου και υπολογίζεται ότι έχει προκαλέσει τον θάνατο 400 ανθρώπων και στα δύο στρατόπεδα.


Οι αντάρτες Χούτι, οι οποίοι ελέγχουν επίσης την πρωτεύουσα Σαναά, υποστηρίζονται από το Ιράν.





ρουχα εργασιας χαιδαρι

σοφια ροζη

σοφια ροζη
Τραγωδία: Νεκρός ο Μανόλης Κοκολάκης (pics)

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Λασιθίου ο θάνατος του 42χρονου Μανόλη Κοκολάκη.


ευπαθεις ομαδες ποιες ειναι

σοφια ροζη

σοφια ροζη

Ο άτυχος πατέρας ενός μικρού παιδιού βρήκε φρικτό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα, στην περιοχή της Ελούντας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το Neakriti.gr, ο εκσκαφέας, τον οποίο χειριζόταν ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στη θάλασσα από ύψος μεγαλύτερο των 40 μέτρων. Από την πτώση ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Σήμερα, στις 16:00 το απόγευμα θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Για το εργατικό δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση το Σωματείο Πτυχιούχων Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Νομού Ηρακλείου, το οποίο κάνει λόγο για ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνουν τα εργατικά ατυχήματα σε όλη την Κρήτη.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (23/04/2018).

Ο Μανόλης Κοκολάκης βρισκόταν στον εκσκαφέα μικρού τύπου, εκτελώντας εργασίες για λογαριασμό ιδιώτη σε παραθαλάσσια περιοχή της Ελούντας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα εξετράπη της πορείας του. Ο 42χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και κατρακύλησε μαζί με τον εκσκαφέα στη θάλασσα.

Το επίμαχο όχημα κατέληξε στο νερό από πολύ μεγάλο ύψος. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές.

Για την επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου άνδρα επιχείρησαν άνδρες του Λιμενικού. Πλωτό σκάφος έφτασε στο σημείο όπου κατέπεσε ο 42χρονος μαζί με τον εκσκαφέα. Εκεί, δύτες του Λιμενικού βούτηξαν στη θάλασσα και προσέγγισαν το όχημα, καταφέρνοντας τελικά να απεγκλωβίσουν τον Μανόλη Κοκολάκη από το κουβούκλιο του εκσκαφέα.

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια δια θαλάσσης στον Άγιο Νικόλαο. Από το λιμάνι της πόλης τον παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου έφτασε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι.

Ωστόσο, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή...

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο

Διαβάστε επίσης:

«Σαλάχια» στο Αιγαίο και «ταραντούλες» στον Έβρο ρίχνουν οι Τούρκοι κατά της Ελλάδας

Είδηση - «βόμβα» για τους λάτρεις του φραπέ


Τραγωδία: Νεκρός ο Μανόλης Κοκολάκης (pics)
01
Τραγωδία: Νεκρός ο Μανόλης Κοκολάκης (pics)






























αμερικη μπασκετ 2014

περπατάω μεταφραση

toros online canal plus
λόγο στο λόγο και ξεχαστήκαμε

Τη θέση του νέου υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ για παράταση των ελέγχων στα γερμανικά σύνορα για όσο καιρό η Ε. Ε. δεν ελέγχει αποτελεσματικά τα εξωτερικά σύνορά της, συμμερίζεται και η καγκελάριος.


περπατάω μεταφραση

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης συντακτών, η καγκελάριος και ο υπουργός Εσωτερικών συμφώνησαν ότι αυτήν την περίοδο είναι απαραίτητη η παράταση του ελέγχου των γερμανικών συνόρων, «επειδή η προστασία των εξωτερικών συνόρων, για την οποία συνεργαζόμαστε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας, δεν έχει ολοκληρωθεί». Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η καγκελάριος, μιλώντας την ημέρα της ορκωμοσίας της στο δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόραση ZDF, εξέφρασε τη λύπη της που δεν διασφαλίστηκε ο σχετικός έλεγχος πριν από το 2015, πριν δηλαδή τη μαζική είσοδο προσφύγων και μεταναστών στη Γερμανία μέσω της βαλκανικής οδού.


Οι έλεγχοι στα χερσαία σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας και στα γερμανικά αεροδρόμια για πτήσεις από την Ελλάδα επιβλήθηκαν στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου.


Το συμπέρασμα από τα λεγόμενα του Ζάιμπερτ αλλά και του εκπροσώπου από το υπουργείο Εσωτερικών Γιοχάνες Ντίμροτ είναι ότι παράλληλα με τα χερσαία σύνορα θα παραταθούν πιθανότατα και οι έλεγχοι στα γερμανικά αεροδρόμια για πτήσεις από Ελλάδα.


«Το καθεστώς των ελέγχων εκπνέει μέσα Μαΐου» ανέφερε ο Ντίμροτ. «Το εάν χρειαστεί παράταση θα αποφασιστεί μέσα με τέλος Απριλίου, επειδή υπάρχει υποχρέωση γνωστοποίησης (στην ΕΕ) πριν ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση, κι αυτό παίρνει διαδικαστικά χρόνο».



περπατάω μεταφραση
περπατάω μεταφραση

λαμβανεται υπόψη

λαμβανεται υπόψη
λαμβανεται υπόψη

Όπως εξηγεί η Βίβιαν Ταν σε ανακοίνωσή της η σημαντική απόκλιση από τους 164.000 πρόσφυγες που αναφέρονταν μέχρι τώρα οφείλεται στο γεγονός ότι εντοπίστηκαν νέοι θύλακες με πρόσφυγες στη μεθόριο μεταξύ Μιανμάρ και Μπανγκλαντές. «Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πρόκειται για νέες αφίξεις του τελευταίου 24ώρου, αλλά ότι έχουμε εντοπίσει περισσότερος ανθρώπους σε διαφορετικές περιοχές, τις οποίες μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε», τόνισε η ίδια.


«Οι αριθμοί είναι ανησυχητικοί, σημαίνει πραγματικά ότι πρέπει να εντείνουμε την απάντησή μας και ότι η κατάσταση στη Μιανμάρ πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα», υπογράμμισε. Εν συνεχεία, αναφέρει:



Οι δύο καταυλισμοί προσφύγων στο Κοξ Μπαζάρ του νοτιοανατολικού Μπανγκλαντές - όπου ζούσαν σχεδόν 34.000 πρόσφυγες Ροχίνγκια πριν από το νέο κύμα αφίξεων - πλέον είναι υπερπλήρεις. Ο πληθυσμός έχει υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες, και ανέρχεται σε περισσότερους από 70.000. Υπάρχει άμεση ανάγκη για περισσότερη γη και καταφύγια.




270,000 #Rohingya refugees have arrived in #Bangladesh.
It's urgent to address the root causes of violence: https://t.co/HvKJNG10qm

— UN Refugee Agency (@Refugees) September 8, 2017


λαμβανεται υπόψη
πανηγυρια λευκαδα
μονογραμμα μπαμπανιαρης

pilates εγκυμοσυνη

εγω θα τραγουδησω

Για να ισχύσει το νέο μέτρο πρέπει να δώσουν πράσινο φως και οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει μερικούς μήνες και από τη διαβούλευση μπορεί να προκύψουν ορισμένες αλλαγές. Στη συνέχεια και σε διάστημα ενός χρόνου κάθε χώρα θα πρέπει να περάσει ειδική νομοθεσία για να ισχύσει η ευρωπαϊκή οδηγία.


pilates εγκυμοσυνη

pilates εγκυμοσυνη

Η νέα κίνηση του Ευρωκοινοβουλίου εντάσσεται στις προσπάθειες που γίνονται για να καταπολεμηθεί η φοροαποφυγή, η οποία είναι μεν τυπικά νόμιμη, στερεί όμως από τις χώρες της ΕΕ έσοδα από φόρους που κάθε χρόνο υπολογίζονται σε 50 έως 70 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters που επικαλείται τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις. Με βάση τη νέα οδηγία, αυτά τα οικονομικά στοιχεία πρέπει να τα ανακοινώνουν σε κάθε χώρα χωριστά πολυεθνικές με ετήσιο τζίρο που ξεπερνά τουλάχιστον τα 750 εκατ. ευρώ.


Για να προστατευτεί η ανταγωνιστικότητα ευρωπαϊκών επιχειρήσεων συμφωνήθηκε αυτές να έχουν τη δυνατότητα να μην αποκαλύπτουν για κάποιο διάστημα οικονομικά ή άλλα στοιχεία, τα οποία αν μαθευτούν μπορεί να δώσουν πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό. Ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμη το τι συνιστά ευαίσθητο οικονομικό δεδομένο.


Έτσι, διεθνείς οργανώσεις όπως η Διεθνής Διαφάνεια κάνουν λόγο για παραθυράκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις πολυεθνικές για να μη δημοσιοποιούν τα απαραίτητα στοιχεία που τους ζητούνται.



pilates εγκυμοσυνη
ποια φαρμακα ριχνουν τα αιμοπεταλια

χριστιανική υποκρισία

ονειροκριτης παιδια χαρουμενα
χριστιανική υποκρισία

«Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι τώρα χειρότερη από ποτέ, περιλαμβανομένου και του Ψυχρού Πολέμου. Δεν υπάρχει λόγος γι΄ αυτό. Η Ρωσία μας χρειάζεται για να βοηθήσουμε με την οικονομία της, κάτι που θα είναι πολύ εύκολο να κάνουμε, και χρειαζόμαστε όλα τα έθνη να εργάζονται από κοινού. Να σταματήσουμε την κούρσα των εξοπλισμών;» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον προσωπικό λογαριασμό του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.


χριστιανική υποκρισία

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Τραμπ απαντώντας σε απειλές της Μόσχας να καταρρίψει κάθε αμερικανικό πύραυλo που θα εκτοξευθεί κατά της Συρίας, προειδοποίησε πως η χώρα του θα προβεί σε ανάλογες κινήσεις. Παράλληλα, κατηγόρησε τη Μόσχα για τη συνεργασία της με ένα «κτήνος», αναφερόμενος στον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ-Άσαντ.





Our relationship with Russia is worse now than it has ever been, and that includes the Cold War. There is no reason for this.russia needs us to help with their economy, something that would be very easy to do, and we need all nations to work together. Stop the arms race?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 11 Απριλίου 2018


χριστιανική υποκρισία
ντενιση τριτση

διορθωση χρωματος μαλλιων

«Έχει πολύ μικρή διάμετρο, προκαλεί κλειστοφοβία», είπε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Michael D. Leverock, μιλώντας σε δημοσιογράφους για την έρευνα.


κεπ νεαπολης θεσσαλονικη

διορθωση χρωματος μαλλιων

Το τούνελ διατρέχει μία δασώδη περιοχή κοντά σε μία τράπεζα. Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση ως πιθανή προσπάθεια διάρρηξης της τράπεζας, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.


«Είχαν στόχο το ATM. Δεν πιστεύω πως το έκαναν για κάποιον άλλο λόγο», είπε ο Leverock και σημείωσε πως τέτοιες περιπτώσεις συναντά κανείς μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες. Ωστόσο, το συγκεκριμένο τούνελ είναι «μοναδικό» λόγω του μεγέθους του.


Η αστυνομία θεωρεί πως στην υπόθεση είναι αναμεμειγμένα περισσότερα από ένα άτομα. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε ένα βίντσι και ένα μικρό καροτσάκι με το οποίο οι ύποπτοι μετέφεραν το χώμα και τις πέτρες. Επίσης, βρέθηκε ένα ζευγάρι μπότες, μία μικρή αυτοσχέδια σκάλα και ένα σκαμπό.


«Είναι μία πραγματικά μοναδική περίπτωση», δήλωσε ο Leverock.


Το τελευταίο διάστημα στην περιοχή σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις και το τούνελ κατέρρευσε καταστρέφοντας σημαντικά στοιχεία που θα βοηθούσαν τις Αρχές.


Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες των ευρημάτων της, όμως, ελπίζοντας πως κάποιος θα τα αναγνωρίσει και θα η υπόθεση θα διαλευκανθεί.


A sinkhole turned out to be an underground tunnel to a Florida bank, by Darran Simon and Hollie Silverman, CNN



διορθωση χρωματος μαλλιων
διορθωση χρωματος μαλλιων
διαιτα πορτοκαλιου

φωτογραφια θεσσαλονικης 1860

συνεχες βουισμα στα αυτια
φωτογραφια θεσσαλονικης 1860
φωτογραφια θεσσαλονικης 1860
Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Διεκόπη η δίκη - Κατέρρευσε η μητέρα του

Για τις 28 Μαρτίου 2018 διεκόπη η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του 26χρόνου, Μάριου Παπαγεωργίου, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Αύγουστο του 2012.


φωτογραφια θεσσαλονικης 1860

Το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει, καθώς η μητέρα του άτυχου νεαρού, Βαρβάρα Θεοδωράκη, ανεβαίνοντας στο βήμα του μάρτυρα, για να αρχίσει την κατάθεση της, λύγισε...




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Είχα ένα παιδί, τον Μάριο, πολύ καλό παιδί», κατάφερε να ψελλίσει, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να την προτρέπει να καθίσει.

Παρόντες στο ακροατήριο ήταν μόνο οι τρεις εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση, αλλά όχι ο 73χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος του εγκλήματος.

Ο 26χρονος εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012.

Την επόμενη ημέρα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η γυναίκα, απελπισμένη, δεν επικοινώνησε με την Αστυνομία, αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον και άκουσε τη συμβουλή 73χρόονου οικογενειακού φίλου να μην ειδοποιήσει τις Αρχές.

Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν πως αυτός ο άνθρωπος ήταν τελικά, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία της Δικαιοσύνης, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος συνήθιζε να παρουσιάζεται ως πράκτορας του FBI με άκρες και υψηλές διασυνδέσεις.

Χωρίς ποτέ να εντοπιστεί το πτώμα του Μάριου, ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΕΛ. ΑΣ γνωρίζει το δολοφόνο του 19χρονου Θωμά



ξυλινος καρυοθραυστης

σύνδεση ταμειακών μηχανών με το σύστημα ελέγχου του υπουργείου οικονομικών

πεντε ρυθμοι
σύνδεση ταμειακών μηχανών με το σύστημα ελέγχου του υπουργείου οικονομικών
σύνδεση ταμειακών μηχανών με το σύστημα ελέγχου του υπουργείου οικονομικών
σύνδεση ταμειακών μηχανών με το σύστημα ελέγχου του υπουργείου οικονομικών

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια και εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος αυτόματης αναγνώρισης και καταγραφής στοιχείων οχημάτων παντός τύπου (Ι. Χ., φορτηγών, λεωφορείων, βυτιοφόρων, μοτοσυκλετών κ. λ.π.) κατά τη διέλευσή τους από ένα συγκεκριμένο σημείο ελέγχου.


διαιωνιση αντωνυμο

Το σύστημα θα εγκατασταθεί σε έξι ελληνικά συνοριακά τελωνεία και θα βασίζεται σε συλλογή δεδομένων από κάμερες αλλά και άλλους αισθητήρες εγκατεστημένους σε ειδικά διαμορφωμένες λωρίδες διέλευσης κυκλοφορίας. Το σύστημα θα διασυνδέει, αξιοποιεί και ενσωματώνει δεδομένα υφιστάμενων αισθητήρων που βρίσκονται στη διάθεση των κατά τόπους τελωνείων (π. χ. γεφυροπλάστιγγες). Θα δημιουργεί δε μία εγγραφή στοιχείων για κάθε διέλευση οχήματος που θα αποτελείται πρωτίστως, από στοιχεία που αναγνωρίζονται αυτόματα (αριθμός κυκλοφορίας, εθνικότητα οχήματος, κλπ) και θα καταχωρούνται σε βάση δεδομένων.


Συμπληρωματικά θα παρέχεται δυνατότητα εισαγωγής επιπλέον στοιχείων κατόπιν ανθρώπινης παρέμβασης. Κάθε εγγραφή διέλευσης οχήματος θα μπορεί να ανακτηθεί ή/και να μεταβληθεί από εξουσιοδοτημένους χρήστες είτε βρίσκονται στα κατά τόπους Τελωνεία είτε στην Κεντρική Υπηρεσία.


καλλονη παοκ nova

καλλονη παοκ nova

Είναι γεγονός ότι στα δύο αυτά χρόνια από την έναρξή τους τα ΜΟΕ σε αμοιβαία συμφωνηθέντα θέματα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό επίπεδο μέσω των εμπειρογνωμόνων των δύο χωρών, που προέρχονται από συναφείς με τους τομείς συνεργασίας φορείς, σε μια εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση.


καλλονη παοκ nova

Στα ΜΟΕ περιλαμβάνονται σχέδια δράσεων σε πεδία όπως η διασυνδεσιμότητα, ιδίως στους τομείς των μεταφορών και της ενέργειας, η αστυνομική συνεργασία, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η πολιτική προστασία, η δημόσια διοίκηση, η υγεία, η συνεργασία μεταξύ των Διπλωματικών Ακαδημιών των Υπουργείων Εξωτερικών και η προώθηση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.


Μετά τη σημερινή συνάντηση ο επόμενος γύρος συνομιλιών συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στα Σκόπια. Εξάλλου η πρόοδος της διαδικασίας των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της προσεχούς συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, η οποία θα λάβει χώρα στα Σκόπια στις 31 Αυγούστου 2017.



καλλονη παοκ nova
σχολη ραδιολογιας ακτινολογιας
κοινοχρηστη πισινα τεκμηριο

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

χαρτης ανδριτσαινα ηλειας

χαρτης ανδριτσαινα ηλειας

Σύμφωνα με πηγές από το πρακτορείο «Αναντολού», σήμερα το μεσημέρι οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης, ζητώντας να αντικατασταθεί η προφυλάκιση από όρους κατ' οίκον περιορισμού.


χαρτης ανδριτσαινα ηλειας

Το δικαστήριο που εξέτασε άμεσα το αίτημα, αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι θα παραμείνουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, όπου κρατούνται εδώ και πάνω από 25 μέρες, μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία αυτής της υπόθεσης.


Ο δικαστής που εξέτασε άμεσα το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό ότι «υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία - ισχυρές υποψίες ότι οι δύο συλληφθέντες υπέπεσαν στο αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται».


Επιπλέον, με βάση το σκεπτικό, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Χουριέτ κ. α. μέσα ενημέρωσης, ο δικαστής επικαλείται το γεγονός ότι «δεν διαθέτουν διεύθυνση διαμονής στην Τουρκία», ακόμη ότι «υφίσταται η σκέψη ότι μπορεί να διαφύγουν αν παραμείνουν ελεύθεροι». Στους λόγους απόρριψης της άρσης προφυλάκισης συμπεριλαμβάνεται και το ότι η πράξη έγινε από στρατιωτικούς, αλλά και ο τρόπος που αυτή έγινε.


Ο δικαστής ισχυρίζεται επίσης ότι «το μέτρο προφυλάκισης είναι σε λογικό πλαίσιο αν ληφθεί υπόψη ότι η προβλεπόμενη από τον νόμο ποινή είναι 5ετής φυλάκιση». Τέλος, υποστηρίζει ότι «η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής».



χαρτης ανδριτσαινα ηλειας
εικονες μπιγκ μπεν
καιρος χειμαδι λαρισας

ποιος σου ειπε πως οι μαγκες στιχοι

ποιος σου ειπε πως οι μαγκες στιχοι
ποιος σου ειπε πως οι μαγκες στιχοι

Η Ρωσία ξεκίνησε τον ημιτελικό με τη Σερβία όπως όλα τα παιχνίδια της, περιμένοντας τους Σβεντ και Μοζγκόφ να τραβήξουν στο σκοράρισμα. Η Σερβία γρήγορα προσάρμοσε την άμυνα της, με την παρουσία του Μαριάνοβιτς να γεμίζει τη ρακέτα και με ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση πήρε μια μικρή διαφορά.


18470981
(Άμυνα από τον Μπογκντάνοβιτς για τη Σερβία - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TOLGA BOZOGLU)



.@russiabasket ?? need more plays like that one to get back into the game! #EuroBasket2017

https://t.co/1xf8mQU7WH pic.twitter.com/uImoNvphDn

— FIBA (@FIBA) September 15, 2017


ποιος σου ειπε πως οι μαγκες στιχοι
αποστολου παυλου ροδος
παπουτσια για αναρριχηση

ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα

εθνικο μετσοβιο πολυτεχνειο τμημα ναυπηγων
ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα
ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα

Η μάχη που ήδη έχει αρχίσει γίνεται, όπως άλλωστε δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, για το ποιος θα κερδίσει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές, πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, απογοητεύτηκαν και από αυτόν και επιστρέφουν πίσω, αλλά ορισμένοι εξ αυτών «κοιτάζουν» και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο αν οι εξαγγελίες του δημιουργούν προσδοκίες προς τους ίδιους.


ελλειψη ενζυμου g6pd και φαρμακα

Χωρίς αυτούς τους ψηφοφόρους που επιστρέφουν στην παλαιά τους πολιτική στέγη, στις εκλογές το ΚΙΝΑΛ δεν θα καταφέρει αυτά που αρχικά προσδοκούσε. Μέχρι τώρα οι δημοσκοπήσεις που έχουν στα συρτάρια τους στη Χαρ. Τρικούπη δείχνουν ότι ως έναν μεγάλο βαθμό τα καταφέρνουν να κερδίσουν και να πάρουν με το μέρος τους τους απογοητευμένους που ψήφισαν Αλέξη Τσίπρα. Μπροστά, όμως, στη μεγάλη όξυνση και πίεση που θα δεχθούν δεν είναι βέβαιοι ότι θα τους κρατήσουν μέχρι τις εκλογές.


Έτσι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ - γνωρίζοντας πολύ καλά πού κινείται η συγκεκριμένη μερίδα ψηφοφόρων, η οποία όμως τελικά κρίνει και το αποτέλεσμα, και καταλαβαίνοντας το πόσο τους έχει ανάγκη - και ο κ. Τσίπρας αλλά και ο κ. Μητσοτάκης, είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για όλα μέχρι να επαναπατριστούν πολιτικά και εκλογικά όσοι επιστρέφουν πίσω και διαθέτουν αντιδεξιά ερείσματα.


Το σχέδιο, που έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζουν στην Χαριλάου Τρικούπη για την επίτευξη του στόχου, είναι βασισμένο πάνω στο σενάριο της ενιαίας γραμμής που περιλαμβάνει ίδια πολιτική και για τις τρεις εκδοχές: Η πρώτη αν γίνουν εκλογές τον Μάρτιο, το οποίο δεν το βλέπουν και τόσο, η δεύτερη εκδοχή για τις εκλογές του Μαΐου, που είναι το πιθανότερο σενάριο, και η τρίτη εκδοχή οι εκλογές να διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2019. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το αποκλείουν, αλλά δεν το θεωρούν και ως το πιθανότερο σενάριο, όπως εκτιμούν συνεργάτες της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Και οι τρεις εκδοχές, ωστόσο, έχουν κοινό σχεδιασμό και κοινό βηματισμό. Το ίδιο δίλημμα, τα ίδια συνθήματα, οι ίδιες πολιτικές απόψεις, ακόμη και ο ίδιος οργανωτικός σχεδιασμός και διάταξη όλων των στελεχών που θα δώσουν την εκλογική μάχη.



τρακτερ μεταχειρισμενα τιμες ιταλιας

εκας εκτυπωση

συσχέτιση ποιοτικών μεταβλητών spss
Απεργούν σήμερα (Δευτέρα) οι σχολικές καθαρίστριες - Συγκέντρωση στο Υπουργείο Εσωτερικών

Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα, Δευτέρα 12/2/2018, οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων.


ανθρωπια συνωνυμα

εκας εκτυπωση

Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα από όλη τη χώρα, που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, καλούν σε προσυγκέντρωση σήμερα, Δευτέρα, 12/2/2018, στις 11 π. μ. στην Ομόνοια και στη συνέχεια σε συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών. Η Πανελλαδική Γραμματεία σε ανακοίνωσή της αναδεικνύει ως επίκεντρο του αγώνα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο και την ανάγκη να δώσουν τη μάχη για ενιαία Συλλογική Σύμβαση στην καθαριότητα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνει ότι η λύση «τόσο στο πρόβλημα της επαρκούς καθαριότητας των σχολείων όσο και στο εργασιακό ζήτημα των εργαζομένων βρίσκεται στην άμεση μονιμοποίηση των καθαριστριών σε όλα τα σχολεία, με 8ωρη απασχόληση, στην κάλυψη των μεγάλων κενών που υπάρχουν στα σχολεία με νέες προσλήψεις». Τονίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα «βράζουν στο ίδιο καζάνι», ανεξάρτητα από το χώρο στον οποίο δουλεύουν και καλεί να ξεπεραστούν «οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα» και να συζητηθεί πλατιά στους χώρους δουλειάς η πρόταση για ενιαία Συλλογική Σύμβαση στον κλάδο.



εκας εκτυπωση
εκας εκτυπωση

το σοι σου 2 κυκλος τρειλερ

το σοι σου 2 κυκλος τρειλερ
το σοι σου 2 κυκλος τρειλερ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι έστησε την υπόθεση Novartis με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.


ραντεβου star επεισοδιο 1

το σοι σου 2 κυκλος τρειλερ

«Η σκευωρία έπεσε παντελώς, από κατηγορούμενοι γίναμε κατήγοροι», δήλωσε στον ΑΝΤ1.


«Δεν είναι φιλική πράξη να υποδέχεται τον ‘Μακεδόνα’ Πρωθυπουργό η Μέρκελ. Αυτή η δήλωση έγινε χθες. Παράλληλα, χθες ξεκίνησαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή υπήρχαν σοβαρά θέματα που έπρεπε να μπουν στην πολιτική ατζέντα.


«Οι Έλληνες όμως χθες δεν συζητούσαν γι’ αυτά τα σοβαρά ζητήματα. Συζητούσαν για την υπόθεση Novartis, για τον Πικραμμένο που έκλαιγε στη Βουλή και για όλα τα αίσχη που έστησε ο Τσίπρας», ανάφερε συγκεκριμένα τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «πέτυχε τον πολιτικό του στόχο γιατί άλλαξε την ατζέντα».


Αναφερόμενος στην παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis, υποστήριξε πως είναι τιμή του να τον επιλέξει ο Τσίπρας. «Ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για μένα ότι επέλεξε ο Τσίπρας να με βάλει στη σκευωρία και στους πολιτικούς του αντιπάλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, συνεχίζοντας τα πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα υπενθύμισε πως στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες και όχι για ποινικές. Ο κ. Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε μικρό και ασήμαντο πρωθυπουργό που έχει θράσος.


«Είχε το θράσος αυτός ο μικρός, ασήμαντος Πρωθυπουργός να πει ότι δεν μιλά για ποινικές ευθύνες, ενώ το έστησε όλο αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα.


«Όλες οι εναντίον μου κατηγορίες απαντήθηκαν μία προς μία», σημείωσε ακόμη αναφερόμενος στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποστροφή του Υπουργού Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή ότι «δεν βγάζουν οι Υπουργοί Υγείας τις τιμές στα φάρμακα».


Σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, επικαλέστηκε την ομιλία του, στην οποία ανέφερε ότι μιλούσε με την κ. Τουλουπάκη και σημείωσε «τόλμησε να πει ότι μιλούσε μαζί της την ώρα της διαδικασίας».


«Θα αποδειχθεί η αθωότητα των δέκα, γιατί τα στοιχεία δεν φτάνουν ούτε για δίωξη», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι «όταν θα ανοίξουν τα αρχεία, θα φανεί ότι ο Παπαγγελόπουλος μιλούσε δέκα φορές τη μέρα με την Τουλουπάκη»


«Αν έχουν τα στοιχεία για δίωξη, να με πάνε στο δικαστήριο», είπε τέλος.



πως κλινεται το ρημα ξυπναω

μαγνητικη στα παιδια

βιογραφικο κατοχοσ ιχ
εισητηρια λονδινο θεσσαλονικη

Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι εξέλεξαν ένα διαιρεμένο Κογκρέσο, που δίνει υπόσχεση για μία θυελλώδη δεύτερη διετία της προεδρικής θητείας του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι Δημοκρατικοί έχουν πλέον την δυνατότητα να θέσουν εμπόδια σε μεγάλο μέρος του προγράμματός του στην Βουλή.


μαγνητικη στα παιδια

μαγνητικη στα παιδια

Για τεράστια επιτυχία κάνει λόγο ο Τραμπ


Ο πρόεδρος Τραμπ πανηγύρισε μία «τεράστια επιτυχία» στις ενδιάμεσες εκλογές και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του που επέτρεψαν στους Ρεπουμπλικανούς να διατηρήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας.


«Τεράστια επιτυχία. Σάς ευχαριστώ όλους!», έγραψε στο Twitter, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία των βουλευτικών εκλογών, που θεωρούνται δημοψήφισμα ως προς το πρόσωπό του.



Tremendous success tonight. Thank you to all!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 Νοεμβρίου 2018


μαγνητικη στα παιδια

βαση ακουστικων razer

yoga ηγουμενιτσα
βαση ακουστικων razer

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Αλήθεια τι εννοεί ο κος Μητσοτάκης όταν κατηγορεί για συναλλαγή έναν ιεράρχη, που στη μακρά διαδρομή του υπηρέτησε με αφοσίωση την Εκκλησία και κέρδισε τον σεβασμό του λαού;»

Και συνεχίζει: «Ποια μικροκομματική τύφλωση τον οδηγεί να σύρει στο εδώλιο της αθλιότητας τον Αρχιεπίσκοπο και να εντάξει την Εκκλησία στον αντιπολιτευτικό του σχεδιασμό;»

«Αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και όλοι όσοι γύρω του ομνύουν δήθεν στην Ορθοδοξία, αλλά δεν διστάζουν να διασύρουν έναν άξιο λευίτη της. Ουαί υμίν, Φαρισαίοι υποκριτές…», καταλήγει η ανακοίνωση.


βαση ακουστικων razer


βαση ακουστικων razer
αισθανομαι κουρασμενη

γυναικειο στυλ ντυσιματος

δ ταξη διαιρεσεις
βγήκε σώο
γυναικειο στυλ ντυσιματος
γυναικειο στυλ ντυσιματος

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών.


Νοείται βέβαια ότι ο εργοδότης μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.


Πώς υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων


Για τον υπολογισμό του ποσού των δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Έτσι, οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.


Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκησε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.




γυναικειο στυλ ντυσιματος

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

αληθινοι ερωτεσ--ζωη απο την αρχη--part 1

social media μετάφραση στα ελληνικά
αληθινοι ερωτεσ--ζωη απο την αρχη--part 1

«Ο λαός, παρότι τότε καταδυναστευόταν από την δικτατορία του Μεταξά, βρήκε τη δύναμη να ενωθεί και να αντιμετωπίσει νικηφόρα την ιταλική επίθεση, δίνοντας ένα παράδειγμα αντίστασης σε ολόκληρη την Ευρώπη, πολεμώντας «για το δίκιο και την λευτεριά». Δεν ξεχνάμε την μεγάλη Εθνική Αντίσταση που αναζωπύρωσε τη φλόγα της ελπίδας, τους άντρες και τις γυναίκες που έταξαν τη ζωή τους σε πανανθρώπινα ιδανικά, και αγωνίστηκαν για την Ελευθερία, την Δημοκρατία, την κοινωνική Δικαιοσύνη.


rollers τιμες jumbo

Έχουμε χρέος να μην λησμονούμε το σκοτεινό πρόσωπο και την απέραντη φρίκη του φασισμού. Το μήνυμα του ΟΧΙ καλούμαστε να το έχουμε οδηγό, σε μια περίοδο που οι δυνάμεις της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και του νεοναζισμού εμφανίζονται ξανά, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, εκμεταλλευόμενες δημαγωγικά το προσφυγικό-μεταναστευτικό, του οποίου τις συνέπειες υφίσταται και η χώρα μας, η οποία τηρεί τις αξίες της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, με αξιοθαύμαστο τρόπο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:


«Σε αυτή τη γη, την γεμάτη από μνημεία βαρβαρότητας του ναζισμού, η νεοναζιστική και εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύεται την πολύπλευρη κρίση, αλλά και το ξεθώριασμα της μνήμης, για να διαδώσει το δηλητηριώδες κήρυγμά της και να συνεχίσει το εγκληματικό έργο των ιδεολογικών της προγόνων.


Γι' αυτό και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε τους αγώνες της γενιάς της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και να συστρατευθούμε σε έναν πολύπλευρο πολιτικό, κοινωνικό και ιδεολογικό μέτωπο ενάντια σε κάθε μορφή εθνικισμού, φασισμού, σε κάθε μορφή υποτίμησης των εγκλημάτων του ή εξίσωσης των εγκληματιών με όσους κι όσες αγωνίστηκαν για έναν καλύτερο κόσμο», καταλήγει στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.


"Φώφη Γεννηματά"


«Τιμούμε τη σημερινή επέτειο, με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ελπιδοφόρο, καλύτερο μέλλον», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.


Στο μήνυμά της για την 28η Οκτωβρίου, η κ. Γεννηματά σημειώνει:
«Στη μακραίωνη ιστορία μας δώσαμε κοινούς αγώνες με εθνική ομοψυχία, πίστη και αυταπάρνηση. Και νικήσαμε.
Γίναμε προμαχώνας ελευθερίας μέσα στη δίνη ενός καταστροφικού πολέμου. Και αντέξαμε.


Σήμερα, είναι δική μας ευθύνη να μη ζήσουν οι νεότερες γενιές την αναπύρωση του φασισμού, του μίσους και του διχασμού. Δικό μας καθήκον να εξασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Δικό μας χρέος να προχωρήσουμε μπροστά με συνεννόηση και αυτοσυνειδησία.


Τιμούμε τη σημερινή επέτειο, με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ελπιδοφόρο, καλύτερο μέλλον».



"ΚΚΕ"


Ανακοίνωση για τη σημερινή εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έκανε το ΚΚΕ.


"Η 28η Οκτωβρίου 1940 και η κατοπινή πάλη του ελληνικού λαού ενάντια στη φασιστική τριπλή κατοχή, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, αποτελεί πηγή έμπνευσης και εξαγωγής πολύτιμων διδαγμάτων, χρήσιμων για το λαϊκό αγώνα και σήμερα, κυρίως για την αντικαπιταλιστική κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει αυτός ο αγώνας.


Το στοιχείο της «εθνικής ενότητας», που με αφορμή την 28η Οκτώβρη, τονίζουν οι αστικές πολιτικές δυνάμεις, στοχεύει στην εξαπάτηση του λαού, για να τον κρατούν δεμένο στους κάθε φορά «εθνικούς στόχους» της αστικής τάξης, που είναι στον αντίποδα των λαϊκών συμφερόντων. Η ιστορία διδάσκει ότι ούτε το 1940 και τα μετέπειτα χρόνια υπήρξε «εθνική ενότητα», γιατί δε μπορεί να υπάρξει τέτοια σε μια ταξική κοινωνία, είτε σε καιρό ειρήνης, είτε στον καιρό του πολέμου.


Και τότε, από τη μια μεριά υπήρχε η πλειοψηφία του λαού, που αγωνίστηκε με ανιδιοτέλεια, από τις γραμμές του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, καθώς και στρατιωτικοί που εξέφραζαν το γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό. Υπήρχε το ΚΚΕ, που ήταν ο βασικός εμπνευστής, καθοδηγητής και αιμοδότης της ΕΑΜικής Αντίστασης και έδωσε σε αυτόν τον αγώνα τα καλύτερα παιδιά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φυλακισμένοι και εξόριστοι, από τη μεταξική δικτατορία, κομμουνιστές ζήτησαν να σταλούν στο Μέτωπο, κάτι που αρνήθηκε η δικτατορία Μεταξά, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε τους κρατούμενους στους κατακτητές, ανάμεσά τους και τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκο Ζαχαριάδη, που τον έκλεισαν στο Νταχάου.


Από την άλλη υπήρχε η αστική τάξη, οι αστικές πολιτικές δυνάμεις, τόσο αυτές που ανοιχτά συνεργάστηκαν με τον κατακτητή όσο και αυτές που διέφυγαν στο εξωτερικό. Όσες παρέμειναν καλλιεργούσαν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Υπήρχαν οι δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες, τους οποίους εξυμνεί με κάθε ευκαιρία η εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή. Οι λιγοστές αστικές δυνάμεις, που οργάνωσαν «αντιστασιακές ομάδες», με την καθοδήγηση των Βρετανών, είχαν τα μάτια τους στραμένα κυρίως στην προσπάθεια του αστικού κόσμου να περιορίσει το αυξημένο κύρος και την επιρροή του ΚΚΕ και του ΕΑΜ, να τα υπονομεύσει και να τα εγκλωβίσει υπό ξένη σημαία, στο όνομα της «εθνικής ενότητας», για να σταθεροποιηθεί η κλονισμένη αστική εξουσία.


Άλλωστε, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, απότοκο του οποίου ήταν και ο ελληνοϊταλικός πόλεμος, ήταν το αποτέλεσμα των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων μεταξύ των τότε καπιταλιστικών κρατών, κυρίως ανάμεσα στις ΗΠΑ – Βρετανία – Γαλλία και Γερμανία – Ιαπωνία – Ιταλία, για το ξαναμοίρασμα του κόσμου, που από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσαν να λυθούν παρά μόνο ένοπλα. Τον πόλεμο τροφοδότησε η καπιταλιστική κρίση της δεκαετίας του ’30.


Ταυτόχρονα, στόχος και των δυο ιμπεριαλιστικών μπλοκ ήταν η καταστροφή του πρώτου εργατικού σοσιαλιστικού κράτους, της Σοβιετικής Ένωσης, που αποτελούσε φάρο για όλους τους λαούς. Κι αυτό, ανεξάρτητα από το ότι οι ΗΠΑ – Βρετανία υποχρεώθηκαν τελικά να συμμαχήσουν με την ΕΣΣΔ.




αληθινοι ερωτεσ--ζωη απο την αρχη--part 1
αληθινοι ερωτεσ--ζωη απο την αρχη--part 1

κρεμαστα ραφια μπανιου

Ήδη, από την Τετάρτη, 30 Μαΐου, έχουν καταβληθεί οι συντάξεις σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του υπουργείου Εργασίας.


μετοχη ε δημοτικου

κρεμαστα ραφια μπανιου

κρεμαστα ραφια μπανιου

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή.


Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 04 Ιουνίου 2018 ημέρα Δευτέρα.


Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 30 Μαΐου 2018 ημέρα Τετάρτη.




κρεμαστα ραφια μπανιου
τηλ συγκοινωνιων ροδου

μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας

μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας
μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας

«Αυτό που είδαμε χθες ήταν πολύ σοβαρό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Στόλτενμπεργκ μετά από μια επείγουσα συνάντηση του ΝΑΤΟ που διεξήχθη με αίτημα της Ουκρανίας, που δεν αποτελεί μέλος της Βορειοανατολικής Συμμαχίας.


στολες τερματοφυλακα τιμες

εσπερινο λυκειο σερρων

μουσειο κερινων ομοιωματων ιωαννινα ωρες λειτουργιας

«Όλοι οι σύμμαχοι εξέφρασαν πλήρη στήριξη για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και την κυριαρχία της», ανέφερε.


«Δεν υπάρχει καμία αιτιολόγηση για την χρήση στρατιωτικής δύναμης ενάντια σε ουκρανικά πλοία και το πλήρωμα, οπότε καλούμε τη Ρωσία να απελευθερώσει άμεσα τους Ουκρανούς ναύτες και τα πλοία που κατάσχεσε χθες», σημείωσε.


Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, η Ρωσία έχει συλλάβει 24 Ουκρανούς ναύτες που βρίσκονταν πάνω στα τρία πλοία του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στον Πορθμό Κερτς.


Η Ρωσίδα επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Τατιάνα Μοσκάλκοβα έκανε γνωστό ότι τρεις από τους ναύτες τραυματίστηκαν κατά το συμβάν και αναρρώνουν στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή τους δεν είναι κρίσιμη.


Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία συνέλαβε δύο μικρά πλοία και ένα ρυμουλκό του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού, τα οποία, σύμφωνα με τη Μόσχα, είχαν εισέλθει παράνομα στα ρωσικά χωρικά ύδατα.


Από την άλλη, το Κίεβο υποστήριξε πως τα πλοία του δεν έκαναν τίποτε επιλήψιμο, κατηγορώντας τη Ρωσία για στρατιωτική επιθετικότητα.



MOMENT Russian Coast Guard ship chases & rams into Ukrainian vessel violating territorial waters
READ MORE: https://t.co/mRY9keh4sk pic.twitter.com/wSYYUUKzsE

— RT (@RT_com) 26 Νοεμβρίου 2018

τι γιορταζουμε 17 νοεμβρη βικιπαιδεια

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η απόφαση για χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε αυτό, αντιεισαγγελέα Εφετών.


νεανικη σκηνη-θεατρικα εργα

σανδαλια με χρυσο

τι γιορταζουμε 17 νοεμβρη βικιπαιδεια

Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι ο αντιεισαγγελέας Εφετών ήταν έως τώρα αρνητικός στα προηγούμενα αιτήματα του Δ. Κουφοντίνα, γι΄αυτό και είναι η πρώτη φορά που του χορηγείται σήμερα άδεια.



τι γιορταζουμε 17 νοεμβρη βικιπαιδεια
τι γιορταζουμε 17 νοεμβρη βικιπαιδεια

ε.πρ.158 αυτ 2014

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη του τέννις και νούμερο 1 του ταμπλό, επικράτησε με 4-3(3), 3-4(5), 4-0, 2-4, 4-3(2) του 21χρονου Ρώσου, νο 68 στον κόσμο.


βουτα περιστερια

γουρουνοπουλο πορτοκαλι

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Αυστραλό Άλεξ Ντε Μίναουρ, νούμερο 31 στον κόσμο και νούμερο 2 στο ταμπλό, ο οποίος επίσης χρειάστηκε πέντε σετ για να νικήσει με 3-4(5), 4-1, 4-1, 3-4(4), 4-2 τον 21χρονο Ισπανό Χάουμε Μουνάρ, νούμερο 76. Οι Ρούμπλεφ και Μουνάρ θα αγωνιστούν στον «μικρό τελικό» για την 3η θέση.


Θυμίζουμε πως είναι η 2η χρονιά που διεξάγεται η συγκεκριμένη διοργάνωση. Πέρυσι διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Μιλάνο, με τελικό νικητή τον Νοτιοκορεάτη Τσουνγκ Χιέον, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-1 σετ. Ο επίσης Ρώσος Ντανίιλ Μεντνβέντεφ είχε πάρει την 3η θέση.




ε.πρ.158 αυτ 2014
ε.πρ.158 αυτ 2014
ε.πρ.158 αυτ 2014

ψυχολογικο τεστ δολοφονου

ψυχολογικο τεστ δολοφονου
ψυχολογικο τεστ δολοφονου

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μαζί με άλλους υποστηρικτές του κινήματός του Diem25 διαδήλωσαν κρατώντας ένα κόκκινο πανό και καταγγέλλοντας ότι «η Ευρωπαϊκή Ιδέα τελεί υπό καθεστώς άτακτης φυγής και η ΕΕ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποδόμησης».


ποιοι περιλαμβανονται στη λιστα λαγκαρντ

παθ γαυδος

ψυχολογικο τεστ δολοφονου

2017 03 25T115218Z 1631485145 LR1ED3P0WYVDO RTRMADP 3 EU SUMMIT PROTEST 1


(Πηγή: REUTERS/Yara Nardi)


Υπενθυμίζεται ότι ο Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στη Ρώμη από όπου θα ανακοινώσει την πανευρωπαϊκή ατζέντα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κινήματός του.


2017 03 25T115317Z 627468833 LR1ED3P0X0IDR RTRMADP 3 EU SUMMIT PROTEST


(Πηγή: REUTERS/Yara Nardi)


λυδια παραθαλασσιο χωριο

λεφακης εκλειψεις μαρτιου
λυδια παραθαλασσιο χωριο

Την σχετική δήλωση προς του δημοσιογράφους έκανε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.


philco θερμοπομποι υπερυθρων

λυδια παραθαλασσιο χωριο

«Πράγματι, η επίσκεψη του Τσίπρα, προετοιμάζεται, τέτοιους είδους επαφές προετοιμάζονται, πράγματι. Θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα. Αναμένουμε αυτές τις επαφές», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Νέα Σελίδα, ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε επίσημη πρόσκληση για να επισκεφτεί τη Μόσχα και να συναντηθεί με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για τις 12 Δεκεμβρίου.


Η επερχόμενη συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αφενός έρχεται ως προσπάθεια επούλωσης των πληγών που άνοιξαν στις ελληνορωσικές σχέσεις με αφορμή τις εκατέρωθεν απελάσεις διπλωματών, αφετέρου θα σηματοδοτήσει την από εδώ και στο εξής συνεργασία ανάμεσα στα δυο κράτη.




λυδια παραθαλασσιο χωριο

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

εμφανιση παιδικη παοκ

Πανωλεθρία για τα φαβορί στις γυναίκες


Ο αποκλεισμός της Γερμανίδας Αντζελίκ Κέρμπερ, νούμερο 1 στον κόσμο, από την Ισπανίδα Γκάμπι Μουγκουρούθα, ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά στον δ γύρο. Η Ισπανίδα από το ν.14 κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει δύο μαζεμένα σετ για το 2-1 επί της Κέρμπερ, που ήλπιζε σε κατάκτηση του τίτλου (απούσας της Σερένα Γουίλιαμς).


demo σε δισκογραφικη

εμφανιση παιδικη παοκ

2017 07 10T130440Z 1920749485 RC1EC56C3640 RTRMADP 3 TENNIS WIMBLEDON
(Νεά αποτυχία για την Κέρμπερ που θα πέσει από το ν. 1 - Πηγή: Reuters / Andrew Couldridge)


Αποκλείστηκαν ακόμη η Ελίνα Σβιτόλινα (νο4) από τη θριαμβεύτρια του Ρολάν Γκαρός, 20χρονη Γέλενα Οσταπένκο και η Καρολίν Βοσνιάκι (νο5) από την Αμερικανίδα Κόκο Βαντεβέγκε (ν.24). Πλέον το μεγάλο φαβορί είναι το ν.2 της παγκόσμιας κατάταξης Σιμόνα Χάλεπ, που θα αντιμετωπίσει όμως στο μεγάλο ντέρμπυ την Βρεταννίδα Τζο Κόντα (ν.7), στο οναδικό ζευγάρι των προημιτελικών, που επιβεβαίωσε τις προβλέψεις.


2017 07 10T143802Z 164095115 RC18AB705760 RTRMADP 3 TENNIS WIMBLEDON
(Φαβορί για το τρόπαιο και το ν.1 η Σιμόνα Χάλεπ - Πηγή: Reuters / Andrew Couldridge)



They call it #ManicMonday for a reason...#Wimbledon pic.twitter.com/KMKds1CIgt

— Wimbledon (@Wimbledon) July 10, 2017


εμφανιση παιδικη παοκ
εμφανιση παιδικη παοκ
σαμουραι

plan b συγγρου 348

αποκλιση 2015
plan b συγγρου 348

Με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι τα στατιστικά στοιχεία της πρόσφατης 3ετίας, είναι δηλωτικά της κατάστασης αυτής, καθώς οι αποποιήσεις ιδίως για το έτος 2015 φαίνεται να ξεπέρασαν τις 45.000 ενώ το 2016 έφθασαν τις 54.422, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική οικονομία.


plan b συγγρου 348

Οι λόγοι, προσθέτουν, οφείλονται κυρίως, είτε στην αδυναμία των προσωρινών κληρονόμων να αποδεχθούν λόγω των συνεπαγόμενων για εκείνους οικονομικών επιβαρύνσεων (λ. χ. έξοδα συμβολαιογράφων, φόροι κληρονομίας κ. ά.) αλλά και στην ενδεχόμενη ανικανότητα μελλοντικής αξιοποίησης της κληρονομιαίας περιουσίας (ακίνητα, εκτάσεις γης), είτε στο γεγονός ότι οι θανόντες (κληρονομούμενοι) αφήνουν συσσωρευμένα χρέη, οφειλές και βάρη τα οποία και δεν επιθυμούν οι κληρονόμοι να επωμιστούν.


Οι βουλευτές μιλούν για την ανάγκη απλούστευσης και εξορθολογισμού του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου (περιορισμός των τάξεων που καλούνται στην εξ' αδιαθέτου διαδοχή σε περιπτώσεις που το παθητικό της περιουσίας υπερβαίνει το ενεργητικό, δεκτή – υπό συγκεκριμένους όρους - η εκπρόθεσμη αίτηση αποποίησης σε περιπτώσεις κατάχρεων κληρονομιών), για την πληρέστερη νομοθετική προστασία των κληρονόμων.



plan b συγγρου 348
τατ ταμειο τυπογραφων