Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

η χρεοκοπια του ολυμπιακου

αποσπασεισ πυροσβεστων
εργασια κεφαλονια 2016
η χρεοκοπια του ολυμπιακου

«Το πιο σημαντικό από τα μέτρα είναι να πάμε σε μέτρα μονιμότερου ριζοσπαστικού χαρακτήρα ανασχεδιασμού της Πολιτικής Προστασίας», επεσήμανε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1, φέρνοντας ως τέτοιο παράδειγμα - βήμα τη λειτουργία Εθνικής Σχολής Πολιτικής Προστασίας.


η χρεοκοπια του ολυμπιακου

η χρεοκοπια του ολυμπιακου

Ενώ για το άλλο θέμα, αυτό της αυθαίρετης ανοικοδόμησης, ο υπουργός Εσωτερικών παρατήρησε ότι είναι κοινός ο τρόπος που χτίστηκαν η Μάνδρα και το Μάτι. «Όλη η Ελλάδα δυστυχώς είναι χτισμένη ως μικρογραφία ενός τέτοιου τρόπου που ενσωματώνει αυτή την πελατειακή σχέση του πολίτη με το πολιτικό σύστημα, της μικροεξυπηρέτησης, όπου πίσω από το μικρό συμφέρον υπάρχει τελικά και το μεγάλο συμφέρον και όλοι μαζί πορευόμαστε προς μια αδιέξοδη κατάσταση, τα αποτελέσματα της οποίας τα συναντάμε τώρα» συμπλήρωσε.


Την απώλεια ανθρώπινων ζωών δεν μπορεί να υποκαταστήσει καμία δέσμη μέτρων, ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. «Είναι (η απώλεια) κάτι που βαραίνει στο μυαλό μας, στην καρδιά μας, στην ψυχή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση όσον αφορά την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού όταν μετράμε δεκάδες νεκρούς. Όμως, διευκρίνισε, ο μηχανισμός ήταν αναγκασμένος να παλέψει με υπέρτερες δυνάμεις (καιρικές συνθήκες και τρόπος δόμησης).


«Δεν είναι ταμπού η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, αρκεί η συγνώμη να μην γίνει άλλοθι για αυτά που πρέπει να γίνουν», δήλωσε ακόμη ο Π. Σκουρλέτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου