Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

καθαρες παραλιες 2017

καθαρες παραλιες 2017

Η αποκάλυψη αυτή εξηγεί τη σημαντική μείωση στις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην Ιταλία τον τελευταίο μήνα. Σημειώνεται πως τον Ιούλιο οι αφίξεις μειώθηκαν κατά περισσότερο από 50% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, ενώ οι αφίξεις του Αυγούστου φαίνεται να είναι ακόμη πιο περιορισμένες.


εκλογη γιωργου παπανδρεου

Πηγές από τη Σαμπράθα, που βρίσκεται 70 χιλιόμετρα δυτικά της Τρίπολης, αναφέρουν ότι το γεγονός αυτό οφείλεται σε μια νέα ένοπλη οργάνωση που έχει κάνει την εμφάνισή της στην παραθαλάσσια πόλη και εμποδίζει τους πρόσφυγες να αναχωρήσουν, συχνά κλείνοντάς τους σε αυτοσχέδια κέντρα κράτησης.


Η οργάνωση στη Σαμπράθα «εμποδίζει τους μετανάστες να αναχωρήσουν με πλοιάρια προς την Ιταλία», όπως δήλωσε ένα μέλος της κοινωνίας των πολιτών από την πόλη που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.


Η οργάνωση αυτή αποτελείται από αρκετές εκατοντάδες «πολίτες, αστυνομικούς, στρατιωτικούς», πρόσθεσε. Διεξάγει μια «σκληρή εκστρατεία», την οποία ξεκίνησε «ένας πρώην νονός της μαφίας», σύμφωνα με μια άλλη πηγή από την Σαμπράθα.



καθαρες παραλιες 2017
καθαρες παραλιες 2017
λαχεια κληρωση λαικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου