Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

χρυση αυγη αρχικη σελιδα

χρυση αυγη αρχικη σελιδα
χρυση αυγη αρχικη σελιδα

Η Ένωση δεν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και τη νέα χρονιά, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου του Champions League, χωρίς να έχει να καταφέρει να μαζέψει κάποιον βαθμό, γνωρίζοντας πέντε ήττες στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στην διοργάνωση.


Η ευρωπαϊκή αυλαία για το «συγκρότημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη θα… πέσει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, όπου αντιμετωπίζει τους «Αετούς» της Πορτογαλίας, σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς, καθώς οι Ίβηρες θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Europa League, ενώ Μπάγερν Μονάχου και Άγιαξ θα βρεθούν στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.


Ωστόσο, το ματς μόνο αδιάφορο δεν είναι για την Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φύγουν μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα απ’ την Πορτογαλία, προκειμένου να μην ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο Champions League χωρίς πόντο, κάτι που θα αποτελεί την χειρότερη βαθμολογική παρουσία ελληνικής ομάδας στην διοργάνωση.


Χωρίς Άλεφ και Λιβάγια


Για πέμπτο ματς, από τα έξι του ομίλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός, μετά την τιμωρία του στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του γκρουπ, αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυλαία των ομίλων. Παράλληλα, εκτός πλάνων του Έλληνα κόουτς είναι και ο Άλεφ, ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα με την Λαμία.


Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή του «Δικέφαλου» είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε και Μπογέ.


Με τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις και φιλανθρωπικό μήνυμα







3 Photos:
ΑΕΚ εμφάνιση με Μπενφίκα


χρυση αυγη αρχικη σελιδα
τα καλυτερα φρουτα στην εγκυμοσυνη
ατακες ενθουσιασμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου