Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

δευτερο εξαμηνο

village cosmos θερινο
δευτερο εξαμηνο
Άγριος ξυλοδαρμός 83χρονης για να της αρπάξουν τη σύνταξη και τα χρυσαφικά

Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο Θριάσιο με κακώσεις σε όλο της το πρόσωπο


δευτερο εξαμηνο

δευτερο εξαμηνο

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μια 83χρονη στη Σαλαμίνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού την ξυλοκόπησαν με πρωτοφανή αγριότητα της πήραν χρήματα και τα χρυσαφικά της. Στη συνέχεια διέφυγαν ανενόχλητοι, αφήνοντας την ηλικιωμένη χτυπημένη.

Η 83χρονη βρήκε το κουράγιο και την ώρα της επίθεσης άρπαξε τη μαγκούρα της και ξεκίνησε να χτυπά τους ληστές.

«Μου έδωσε μια μπουνιά αλλά του έδωσα κι εγώ μια μπαστουνιά», είπε στο δελτίο του STAR.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 83χρονης οι δράστες ήταν νεαρής ηλικίας και γνώριζαν πολύ καλά τον χώρο. Πριν την επίθεση είχαν ήδη απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο Θριάσιο με κακώσεις σε όλο της το πρόσωπο ενώ οι Αρχές αναζητούν τους δράστες.



καρναβαλι ξανθης στολες συλλογων 2016

εξεταση ολου του σωματος

κλιση ρηματος αμφιβαλλω
λιγα βακτηρια στα ουρα
εξεταση ολου του σωματος

Ο Τζο Μπαϊντεν ανέφερε πως τόσο εκείνος όσο και ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ήταν της άποψης πως η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους για να ανακάμψει. Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος Ομπάμα εργάστηκαν σκληρά για να πείσουν την Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα στην οικονομική κρίση και υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της οικονομικής ανόρθωσης της Ελλάδας και αυτό επιβάλλει παραγραφή του χρέους.



«Ως Αντιπρόεδρος αναγνώρισα ότι μια ισχυρή Ελλάδα, αγκυροβολημένη στην Ευρώπη, είναι κρίσιμη για τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια της χώρας μου, των ΗΠΑ», ανέφερε σχετικά.



Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως η συντριπτική πλειοψηφία των δυο κομμάτων στέκονται δίπλα στην Ελλάδα αλλά και το ΝΑΤΟ. «Αν δεν πολεμήσουμε για τις αξίες μας δεν θα το κάνει κανείς άλλος», δήλωσε και τόνισε ότι η υπεράσπιση των ελεύθερων κρατών της γηραιάς ηπείρου ήταν πάντα προς το συμφέρον των ΗΠΑ.


Ο ίδιος υπογράμμισε πως οι δημοκρατίες είναι το καλύτερο στοίχημα για την ασφάλεια, προσθέτοντας πως απαιτείται οικονομική ανάπτυξη για να ευδοκιμήσουν. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιτυχία της ΕΕ είναι σημαντική», είπε ο 47ος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και προσέθεσε πως «το δόγμα Τρούμαν εξακολουθεί να ισχύει»,


Σε μια τοποθέτηση γεμάτη ελληνικές αναφορές ο Τζο Μπαϊντεν είπε πως ο ελληνικός λαός έχει διαμορφώσει τη συνείδηση του. «Οι Έλληνες είναι επικίνδυνοι, τους σέρνεις στην καρδιά στους και στη συνέχεια την κατακτούν», είπε ενδεικτικά.


Ο ίδιος απαντώντας σε ερωτήσεις χαρακτήρισε την υπερθέρμανση του πλανήτη ως τη μεγαλύτερη απειλή, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση Τράμπ, η οποία έβγαλε τις ΗΠΑ από τη συνθήκη των Παρισίων για το Κλίμα.



εξεταση ολου του σωματος
εξεταση ολου του σωματος

θεατρο αθηνα 2016

μπαταρία τύπου cr2032
τυρφη χωμα
θεατρο αθηνα 2016

«Μετά την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το εξής: Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου αλλά και εκτός αυτού να ξεχάσουμε τις ιστορικές μας καταβολές, τις διαφορετικές ιδεολογίες, τις ευθύνες που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη Siemens, τα εξοπλιστικά, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαγεωργόπουλο, τη διαπλοκή και να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ


θεατρο αθηνα 2016

θεατρο αθηνα 2016

«Καλούμε επίσης τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα ως άνω αναφερόμενα και επιπλέον να ζητήσει συγνώμη από το νέο μέτωπο για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις...», καταλήγει η Κουμουνδούρου.


εφημερευοντα φαρμακεια στην κοζανη

εφημερευοντα φαρμακεια στην κοζανη
εφημερευοντα φαρμακεια στην κοζανη
εφημερευοντα φαρμακεια στην κοζανη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η Πρόεδρος της Ελβετίας, Doris Leuthard, δηλώνει έτοιμη ακόμα και να φιλοξενήσει στο έδαφος της χώρας συνομιλίες με στόχο τον τερματισμό της έντασης.


κληρονομια σπιτι ονειροκριτης

αγκυροβολι συνωνυμα

Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει, ελβετικά στρατεύματα έχουν αναπτυχθεί στην ζώνη οριοθέτησης μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας. Σημειώνεται πως η Ελβετία διατηρεί εδώ και χρόνια ουδέτερη διπλωματική στάση κάτι που την κάνει επιθυμητό διαμεσολαβητή σε εντάσεις που ξεσπούν μεταξύ κρατών. Ωστόσο, όπως η Πρόεδρος αναφέρει η Κίνα και οι ΗΠΑ πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.


Σε αυτή την κατεύθυνση μάλιστα δήλωσε πως για το ζήτημα της Κορέας είναι πια ώρα οι μεγάλες δυνάμεις να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


καθαρες παραλιες 2017

καθαρες παραλιες 2017

Η αποκάλυψη αυτή εξηγεί τη σημαντική μείωση στις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην Ιταλία τον τελευταίο μήνα. Σημειώνεται πως τον Ιούλιο οι αφίξεις μειώθηκαν κατά περισσότερο από 50% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, ενώ οι αφίξεις του Αυγούστου φαίνεται να είναι ακόμη πιο περιορισμένες.


εκλογη γιωργου παπανδρεου

Πηγές από τη Σαμπράθα, που βρίσκεται 70 χιλιόμετρα δυτικά της Τρίπολης, αναφέρουν ότι το γεγονός αυτό οφείλεται σε μια νέα ένοπλη οργάνωση που έχει κάνει την εμφάνισή της στην παραθαλάσσια πόλη και εμποδίζει τους πρόσφυγες να αναχωρήσουν, συχνά κλείνοντάς τους σε αυτοσχέδια κέντρα κράτησης.


Η οργάνωση στη Σαμπράθα «εμποδίζει τους μετανάστες να αναχωρήσουν με πλοιάρια προς την Ιταλία», όπως δήλωσε ένα μέλος της κοινωνίας των πολιτών από την πόλη που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.


Η οργάνωση αυτή αποτελείται από αρκετές εκατοντάδες «πολίτες, αστυνομικούς, στρατιωτικούς», πρόσθεσε. Διεξάγει μια «σκληρή εκστρατεία», την οποία ξεκίνησε «ένας πρώην νονός της μαφίας», σύμφωνα με μια άλλη πηγή από την Σαμπράθα.



καθαρες παραλιες 2017
καθαρες παραλιες 2017
λαχεια κληρωση λαικο

απεργια πεμπτη 7 απριλιου 2016

υπόδειγμα προσυμφώνου μεταβίβασης μετοχών
απεργια πεμπτη 7 απριλιου 2016
απεργια πεμπτη 7 απριλιου 2016

Ο στρατηγός Κιμ Γιονγκ Τσολ είναι ο πρώτος κορυφαίος Βορειοκορεάτης αξιωματούχος που επισκέπτεται τις ΗΠΑ τα τελευταία 18 χρόνια. Δείπνησε για περίπου μιάμιση ώρα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, με τον οποίο είχαν ήδη συναντηθεί δύο φορές την άνοιξη στην Πιονγκγιάνγκ.


«Καλό δείπνο εργασίας με τον Κιμ Γιονγκ Τσολ στη Νέα Υόρκη απόψε. Βοδινό, καλαμπόκι και τυρί στο μενού», ανέφερε μέσω Twitter ο Πομπέο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Άντριου Κιμ - διευθυντή του τμήματος της CIA για την Κορέα.


Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανάρτησε στη ροή του στο Twitter φωτογραφίες των δύο ανδρών που έχουν τεθεί επικεφαλής των διαπραγματευτών των δύο εχθρικών χωρών, καθώς δειπνούν με θέα το Μανχάταν από τα παράθυρα διαμερίσματος στον 39ο όροφο ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη, κοντά στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.



Good working dinner with Kim Yong Chol in New York tonight. Steak, corn, and cheese on the menu. pic.twitter.com/1pu4K3oym7

— Secretary Pompeo (@SecPompeo) May 31, 2018


απεργια πεμπτη 7 απριλιου 2016
πωσ να φτιαξω γουρια μονη μου

ρουπακιας χρυση αυγη φωτο

samsung τηλεφωνα κινητα

«Έχουν τρελαθεί επειδή κάναμε τη συμφωνία για τους S-400. Τι έπρεπε να κάνουμε, να σας περιμένουμε; Λαμβάνουμε και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα στο μέτωπο της ασφάλειας», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.


Δυτικές κυβερνήσεις έχουν εκφράσει ανησυχία για τη συμφωνία καθώς οι πύραυλοι αυτοί δεν μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία έχει πει πως οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ δεν παρουσίασαν μια «οικονομικά αποτελεσματική» προσφορά για ένα εναλλακτικό αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων.


Ο Ερντογάν δήλωσε τον Ιούλιο πως η συμφωνία έχει υπογραφεί, αν και (η υπογραφή της συμφωνίας) φαίνεται να έχει μετακινηθεί από τότε, λόγω θεμάτων σχετικά με τη χρηματοδότησή τους. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ερντογάν δήλωσε αυτή την εβδομάδα πως ο ίδιος και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν με τη συμφωνία.


Η απόφαση για την αγορά του ρωσικού συστήματος λαμβάνεται την ώρα που η Τουρκία έρχεται συχνά σε προστριβές με συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία. Η Άγκυρα έχει οργιστεί με την υποστήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ στους κούρδους μαχητές της πολιτοφυλακής YPG στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.


Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανέφερε ότι εξέφρασε στην Τουρκία τις ανησυχίες του για τη συμφωνία.



«Διαβιβάσαμε τις ανησυχίες μας στους τούρκους αξιωματούχους όσον αφορά ενδεχόμενη αγορά των S-400. Ένα αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων που μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ παραμένει η καλύτερη επιλογή για την υπεράσπιση της Τουρκίας από ολόκληρο το εύρος των απειλών στην περιοχή της», ανέφερε σε μια δήλωση ο εκπρόσωπος Τζόνι Μάικλ.




ρουπακιας χρυση αυγη φωτο
ρουπακιας χρυση αυγη φωτο
ρουπακιας χρυση αυγη φωτο
ευάγγελος τσιώλης

ζαγοροχωρια τσεπελοβο ξενοδοχεια

πραγματικα ονοματα ελληνων ηθοποιων

Ένα Ι. Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε μεγάλο χαντάκι.


μινοσ μακεδονικη μεταλλουργια α.β.ε.ε

ζαγοροχωρια τσεπελοβο ξενοδοχεια

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και επί τόπου έσπευσαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του οχήματος από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ.


mala5


Μετά από προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ, ο ηλικιωμένος άνδρας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


mpala3




ζαγοροχωρια τσεπελοβο ξενοδοχεια
ζαγοροχωρια τσεπελοβο ξενοδοχεια

ποσους σταυρους πηρε ο καραμανλης

ποσους σταυρους πηρε ο καραμανλης

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στίβεν Τζέραρντ ανεβάζοντας στον λογαριασμό του μία φωτογραφία από ένα σκληρό τάκλιν που του είχε κάνει στο παρελθόν ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.


η πιο μεγαλη καρχαριες

ποσους σταυρους πηρε ο καραμανλης

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Αυτή η μέρα έρχεται πάντα αλλά – και πάλι - είναι λυπηρό να βλέπεις έναν από τους σπουδαιότερους μέσους του ποδοσφαίρου να αποχωρεί. Ήταν χαρά μου να είμαι αρχηγός της εθνικής ομάδας γνωρίζοντας ότι έχουμε τον Στίβεν στην μεσαία γραμμή και χαρά να έχω παίξει εναντίον του. Εξαιρώντας αυτή την κόντρα, ήταν ένας καλός φίλος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένας παίκτης που μπορεί να τρέξει, να πασάρει, να κάνει τάκλιν, κεφαλιές, να δημιουργήσει αλλά και να βάλει γκολ. Πραγματικά ολοκληρωμένος. Καλή τύχη στον Στίβεν και την όμορφη οικογένειά του».






ποσους σταυρους πηρε ο καραμανλης
ποτοαπαγόρευση στην αμερικη

συρταριερες ντουλαπας πρακτικερ

συντήρηση επισκευή παρκέ

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των συμπερασμάτων της διάσκεψης από τον κ. Κοτζιά και τέλος η συνέντευξη Τύπου.


συρταριερες ντουλαπας πρακτικερ

συρταριερες ντουλαπας πρακτικερ

Η Αθήνα από τη Δευτέρα έγινε το βήμα ανοιχτού διαλόγου με ζητούμενο την ανεκτικότητα και την ειρηνική συνύπαρξη σε μία ταραγμένη περιοχή όπως η Μέση Ανατολή με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών της Κύπρου, της Ουγγαρίας και της Παλαιστίνης, του υπουργού Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αρμόδιου για την Ανεκτικότητα, των υφυπουργών Εξωτερικών της Αλβανίας, της Ρουμανίας, του Ιράκ, του Βατικανού, καθώς και υψηλόβαθμων αντιπροσωπειών από το σύνολο των χωρών της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου και όχι μόνο.


Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, των πατριαρχών Ιεροσολύμων, Αλεξάνδρειας και Κύπρου, των εκπροσώπων όλων των ορθόδοξων εκκλησιών, του Μεγάλου Μουφτή της Αιγύπτου, καθώς και προεξάρχοντων θρησκευτικών ηγετών από το Μουσουλμανικό και Εβραϊκό κόσμο που εκπροσώπησαν το σύνολο σχεδόν των θρησκευτικών και πολιτιστικών κοινοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα δύο τραπέζια εργασίας, από πανεπιστημιακούς και ακαδημαϊκούς, σχετικά με τον ρόλο των θρησκευτικών ηγετών στην προσφυγική κρίση αλλά και τον ρόλο των ΜΜΕ και των θρησκευτικών ηγετών στην προώθηση του θρησκευτικού πλουραλισμού στη Μ. Ανατολή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσκεψη αποτέλεσε και μία ευκαιρία για τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για διμερείς συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ουγγαρίας, και της Παλαιστίνης και τους υφυπουργούς Εξωτερικών της Αλβανίας, της Ρουμανίας και του Ιράκ.


Τη χθεσινή ημέρα της Διεθνούς Διάσκεψης, που άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, έκλεισε με τον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο δείπνο που παρατέθηκε στους υψηλούς προσκεκλημένους, στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο οποίος τόνισε τη σημασία που έχει για το μέλλον της Ευρώπης η διατήρηση του θρησκευτικού και πολιτιστικού πλουραλισμού στη Μέση Ανατολή. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Ελλάδα στηρίζει την αντιμετώπιση του θρησκευτικού εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας, την προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας.



συρταριερες ντουλαπας πρακτικερ
εθνος της κυριακης online

ειρηνη χαραλαμπιδου παπαπαυλου

ειρηνη χαραλαμπιδου παπαπαυλου

Σύμφωνα με ανθρωπιστικές οργανώσεις, η Ουγγαρία αρνείται τη σίτιση σε αιτούντες άσυλο που παραμένουν στα διαμετακομιστικά κέντρα (transit centers) της χώρας, με στόχο να τους εξαναγκάσει να καταφύγουν στη Σερβία, προτού κάνουν έφεση ασύλου.


νεος πλανητης στο ηλιακο μας συστημα 2016

«Η κυβέρνηση πέτυχε νέο απάνθρωπο χαμηλό, αρνούμενη το φαγητό σε ανθρώπους που βρίσκονται υπό κράτηση, καταφανώς παραβιάζοντας το νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων – περιλαμβανομένων των υποχρεώσεών της ως κράτους μέλους», τονίζει η Λίντια Γκαλ, ερευνήτρια στο τμήμα Ανατολικής Ε. Ε και Βαλκανίων του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσθέτοντας: «Αυτή η αδιαφορία για την ευημερία των ανθρώπων μαρτυρά την κυνική ενέργεια να αναγκάζουν τους ανθρώπους να αποποιούνται το δικαίωμα ασύλου και να φεύγουν για την Ουγγαρία».



Asylum seekers forced to go to court to get a slice of bread. Absurd & inhumane #Hungary govt policy deny some detained asylum seekers food: https://t.co/O9daTfud6e

— Lydia Gall (@LydsG) 22 Αυγούστου 2018


ειρηνη χαραλαμπιδου παπαπαυλου
ειρηνη χαραλαμπιδου παπαπαυλου
εντεκα χαλκινα

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ανατομια ενος εγκληματος σεργιανοπουλος

μοσχαρισιο κρεασ πρωτεινεσ

Η εμφάνιση του «βασιλιά» Τζέιμς, του κορυφαίου άσου των παρκέ, όμως δεν στάθηκε ικανή να δώσει στους Καβς την νίκη στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης.


σβησε το φεγγαρι ρεμος

ανατομια ενος εγκληματος σεργιανοπουλος

ανατομια ενος εγκληματος σεργιανοπουλος

Η ομάδα του Κλίβελαντ θα μπορούσε να πάρει την νίκη στην κανονική διάρκεια, όμως μία στιγμιαία αδράνεια του Τζει Αρ Σμιθ, τους στέρησε αυτήν την δυνατότητα, με αποτέλεσμα στην παράταση οι Ουόριορς να είναι πιο αποτελεσματικοί και πιο ψύχραιμοι και να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά.


Εξαιρετική εμφάνιση με 29 πόντους και από τον Στεφ Κάρι, που ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών, ενώ 26 πόντους, εννέα ριμπάουντ κι έξι ασίστ είχε ο Κέβιν Ντουράντ. Πολύ καλός και ο Ντρέιμοντ Γκριν με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ.



Mama there goes that man. #WhateverItTakes pic.twitter.com/6oObLII92R

— Cleveland Cavaliers (@cavs) 1 Ιουνίου 2018


ανατομια ενος εγκληματος σεργιανοπουλος

κιμωνας ψωμι

μιτσελ για εθνικη
κιμωνας ψωμι

Οπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους η ΕΟΚ ειναι «εργαλείο των ιμπεριαλιστών και του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης για την προώθηση των συμφερόντων τους παγκόσμια, για το χτύπημα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων».


διπλωμα οδηγησης λαθη

κιμωνας ψωμι

Περίπου 150 άτομα με πανό διαδηλώνουν κατά της Ε. Ε. τονίζοντας πως «παλεύουν για την έξοδο από το ευρώ και την Ε. Ε.».


p2


Σημειώνεται ότι η τροχαία θα πραγματοποιήσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας.


p3


p4


p5




κιμωνας ψωμι

ισορροπιστης πουλερικων

ισορροπιστης πουλερικων
ισορροπιστης πουλερικων

Η απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης, με την οποία θα καθορίζονται και τα κριτήρια για την χορήγησή του αναμένεται να εκδοθεί εντός των προσεχών ημερών, γεγονός που θα ανοίξει και τον δρόμο για το άνοιγμα της εφαρμογής για την υποβολή των αιτήσεων.


εσυ μ'αγαπας

ισορροπιστης πουλερικων

Οι πληροφορίες για τα κριτήρια αναφέρουν πως είναι αυστηρότερα, εισοδηματικά και περιουσιακά. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2018, ενώ η δεύτερη τον Ιούνιο του επόμενου έτους.


Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, όταν ανοίξει η πλατφόρμα.


Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet.



στεφανος φιλος βιολι

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

κουφωματα τιμες βουλγαρια

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.


καταθλιψη σε παιδια προσχολικης ηλικιας

υπογεννητικοτητα στην ελλαδα αιτια

κουφωματα τιμες βουλγαρια

κουφωματα τιμες βουλγαρια

Από τις 22 Μαΐου έως τις 28 Μαΐου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην Καρδίτσα, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» και το «Ημίχρονο-Τελικό», σε τέσσερις αγώνες, από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και το Κύπελλο Ουγγαρίας, έπαιξε το σύστημα 3-4 και κέρδισε 11.098,12 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά) της τρίτης ιπποδρομίας των Ελληνικών Ιπποδρομιών, δύο νικητές, από την Αθήνα και τις Σέρρες, κέρδισαν από 2.530 ευρώ. Στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής, από την Κέρκυρα, κέρδισε 1.170 ευρώ.

Την Πέμπτη 24 Μαΐου, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις κούρσες), σε ιπποδρομία από το Vaal, ένας νικητής, από τον Χολαργό, κέρδισε 2.081 ευρώ. Το Σάββατο 26 Μαΐου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής, από τα Χανιά, κέρδισε 3.576 ευρώ. Τη Δευτέρα 28 Μαΐου, στο Τρίο (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων ανεξαρτήτως σειράς), σε ιπποδρομία από το Saint Cloud, ένας νικητής, από το Ίλιον, κέρδισε 1.760 ευρώ.



κουφωματα τιμες βουλγαρια

προδρομοσ χατζηκυριακοσ & υιοι λτδ

καλαμάτα πάτρα
προδρομοσ χατζηκυριακοσ & υιοι λτδ

Αυτές οι λέξεις, που βγήκαν από το στόμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ήταν η τελευταία απόδειξη ζωής που είχαν οι δικοί του άνθρωποι στη Κρήτη μετά την απαγωγή του. Οι δράστες για να αποδείξουν ότι ο επιχειρηματίας είναι ζωντανός, χρησιμοποίησαν ως στοιχείο της επικαιρότητας τις γαλλικές εκλογές για να μην υπάρχει η υποψία ότι το βίντεο ήταν γυρισμένο κάποια άλλη χρονική στιγμή. Άφησαν ένα usb κάτω από μια πέτρα σε ένα δρόμο, χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του επιχειρηματία, αλλά στον ίδιο νόμο, και ειδοποίησαν στενό συγγενικό του πρόσωπο να πάει να το παραλάβει.


Όμως από εκείνο το βίντεο πέρασαν 53 ημέρες και οι κακοποιοί που έχουν στα χέρια τους τον επιχειρηματία δεν έστειλαν κανένα άλλο σημάδι που να αποδεικνύει ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός. Και δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν σταματήσει να επικοινωνούν με την οικογένεια και η σιγή που έχουν επιβάλει έχει φτάσει μια οικογένεια στο σημείο να ανεβαίνει έναν γολγοθά αγωνίας και τρόμου.


Ως τελευταία ελπίδα η οικογένεια του Λεμπιδάκη έστειλε μια επιστολή στα τοπικά μέσα της Κρήτης, μέσα από την οποία, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανακοινώνει ότι οι απαγωγείς έχουν σταματήσει να διαπραγματεύονται για την απελευθέρωση του δικού τους ανθρώπου και ίσως κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να πείσουν τους απαγωγείς να εμφανιστούν για να μάθουν αν ο Μιχάλης τους είναι καλά ...


Πρόκειται για την απαγωγή που έχει κρατήσει περισσότερο από οποιαδήποτε στην Ελλάδα, με τους πιο σκληρούς και αποφασισμένους δράστες, που γνωρίζουν πολύ καλά πως θα «ισοπεδώσουν» την ψυχολογία μιας ολόκληρης οικογένειας. Μιας οικογένειας που από την αρχή αυτής της περιπέτειας «φωνάζει» με οποίο τρόπο μπορεί ότι δεν υπάρχει το ιλιγγιώδες ποσό που ζητούν οι απαγωγείς, και ότι θα έδιναν τόσα και άλλα περισσότερα, αν τα είχαν, αλλά δεν τα έχουν.


Οι απαγωγείς ζήτησα 100 εκατομμύρια για λύτρα και μπορεί κάποια στιγμή να άφησαν να εννοηθεί ότι ίσως κατέβουν στο ποσό των λύτρων, ποτέ όμως δεν προσδιόρισαν ποιο είναι αυτό.


Στις πάνω από 80 ημέρες ομηρείας, η οικογένεια είχε συνολικά 18 επικοινωνίες με τους απαγωγείς. Αρχικό μήνυμα ήταν ένα sms που έφτασε στο κινητό του αδελφού του περίπου 20 ημέρες μετά την απαγωγή. Με κοφτές λέξεις, γεμάτες αποφασιστικότητα που σίγουρα προέρχονταν από σκληρά και αποφασισμένα άτομα.


Στις απαντήσεις της στα sms, η οικογένεια σε όλους τους τόνους, έλεγε στους απαγωγείς ότι αν είχαν τόσα χρήματα, θα τα έδιναν για να σώσουν τον άνθρωπο τους αλλά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση αυτό το χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά οι απαγωγείς έστειλαν το μήνυμα «.. τι μπορείτε να δώσετε ;.....» και δεν πείσθηκαν από την απάντηση που πήραν καθώς, όσα ευρώ σε ρευστό βρήκαν, όσο και αν δανείστηκαν, όσο και αν ρευστοποίησαν περιουσιακά στοιχεία, τελικά απείχαν όσο η μέρα από τη νύχτα από το ποσό που απαιτούσαν οι απαγωγείς.


Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι απαγωγείς να είχαν σχεδιάσει από την αρχή ότι θα κρατούσαν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το θύμα τους, όμως τους ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα νέο σημάδι ζωής του θύματος, άλλα τους προβληματίζει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι οι απαγωγείς έχουν να στείλουν μήνυμα τόσο πολύ καιρό.


Το χρονικό της απαγωγής


Η απαγωγή Λεμπιδάκη έγινε όταν ο 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν μέσα στο Ι. Χ. του, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σπίτι του, ενώ επέστρεφε από το αεροδρόμιο όπου μόλις είχε γυρίσει πίσω στο νησί από επαγγελματικό ταξίδι. Το σημείο είναι ο δρόμος προς τα Καλέσσα – ένα οικισμό έξω από την πόλη. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε από την αστυνομία εγκαταλελειμμένο με τις πόρτες ορθάνοιχτες και τρακαρισμένο.


Οι αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο την οικογένεια του και διαπίστωσαν πως δεν γνώριζαν τίποτα για το περιστατικό. Τότε ήταν που χτύπησε κόκκινος συναγερμός καθώς μέσα στο όχημα υπήρχε το κινητό τηλέφωνο του επιχειρηματία και όλα τα προσωπικά του έγγραφα. Και ενώ οι Αρχές φοβούνταν ήδη απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με μια καλοστημένη ενέδρα, η πυροσβεστική είχε πάρει σήμα ότι δυο αυτοκίνητα καίγονταν στο δρόμο προς τον οικισμό Καλέσσα, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι κάτοικοι είχαν δει τις φλόγες και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.



προδρομοσ χατζηκυριακοσ & υιοι λτδ
προδρομοσ χατζηκυριακοσ & υιοι λτδ
καθαριστικο προβολεων αυτοκινητου

γκαρσονιερες αμφιλοχια

μπροκολο και κουνουπιδι στο φουρνο

«Οι επιδρομές ξεκίνησαν πάλι το πρωί της Κυριακής, με δύο χτυπήματα στην περιοχή Σιφουνίγια, στην περιφέρεια της Ντούμα», ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση.


γκαρσονιερες αμφιλοχια

Μετά από επτά ημέρες αεροπορικών επιδρομών και χερσαίων επιχειρήσεων εναντίον της Γούτα, έχουν σκοτωθεί 519 άμαχοι, εκ των οποίων περίπου οι 100 είναι παιδιά, υποστηρίζει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υιοθέτησε ομοφώνως απόφαση με την οποία ζητείται η εφαρμογή, χωρίς καθυστερήσεις, ανθρωπιστικής κατάπαυσης του πυρός στη Συρία.


Το κείμενο που υιοθετήθηκε, αφού τροποποιήθηκε αναρίθμητες φορές, «ζητά από όλες τις πλευρές να σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς καθυστέρηση για τουλάχιστον 30 ημέρες στη Συρία» εφαρμόζοντας μία ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός.


Ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αμπντέλ Ραχμάνε δήλωσε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη καθημερινά συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων του καθεστώτος και την οργάνωση Τζάις Αλ Ισλάμ στα νότια της ανατολικής Γούτα».


Πολλές προσωρινές εκεχειρίες έχουν τεθεί σε ισχύ στη Συρία από την έναρξη της σύγκρουσης, ωστόσο οι περισσότερες έχουν πέσει στο κενό καθώς παραβιάζονται από κάποια ή κάποιες πλευρές.


Περισσότερα από 13,1 εκατομμύρια Σύροι έχουν ανάγκη από ανθρωπιστική βοήθεια, ανάμεσά τους 6,1 εκατομμύρια πρόσφυγες στο εσωτερικό της ρημαγμένης έπειτα από επτά χρόνια εμφυλίου πολέμου τους χώρας. Περισσότεροι από 340.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, άγνωστος είναι ο αριθμός των τραυματιών και των αγνοουμένων.



γκαρσονιερες αμφιλοχια
γκαρσονιερες αμφιλοχια
σποτ λαιτ

κυκλωμα θυροτηλεφωνου

Η Κατερίνα Παπακώστα, που είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά το 2014, εντάχθηκε στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναλαμβάνοντας υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Η Κατερίνα Παπακώστα εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2000 και επανεκλέχθηκε το 2004, το 2007, το 2012 και τον Σεπτέμβριο του 2015. Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ τον Οκτώβριο του 2017, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.


θρηνώ και οδύρομαι όταν εννοήσω τον θάνατον

10 kph on treadmill

κυκλωμα θυροτηλεφωνου

κυκλωμα θυροτηλεφωνου

Μέλος του νέου υπουργικού συμβουλίου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προερχόμενη από το «στρατόπεδο» του ΠΑΣΟΚ, η οποία αναλαμβάνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Έχει διατελέσει υπουργός Υγείας, στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009, ενώ στον ανασχηματισμό του 2010 μετακινήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών ως αναπληρώτρια, υπεύθυνη για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου το 2012 γιατί διαφώνησε με το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο καταψήφισε στη Βουλή και διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


Από τον ίδιο χώρο ξεκίνησε τα πολιτικά της βήματα και η νέα υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία εξελέγη Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2000, αλλά και ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης.


Υπουργός Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Μιχάλης Καλογήρου αντικαθιστώντας τον Σταύρο Κοντονή. Ο κ. Καλογήρου, μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, υπουργοποιείται για πρώτη φορά, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος του Νίκου Παππά και είχε την ευθύνη για τη σύνταξη του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες ψηφιακού σήματος.


Θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα έχει πλέον ο μέχρι χθες γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, στη θέση του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος μετακινήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.


Ο Σταύρος Αραχωβίτης αντικαθιστά τον Βαγγέλη Αποστόλου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού αναλαμβάνει ακόμη ένα νέο πρόσωπο, η Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κρέτσος, μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας.


Νέο πρόσωπο και στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με τον Στάθη Γιαννακίδη να αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού, ενώ στο κυβερνητικό σχήμα μπαίνουν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ως υφυπουργός Εσωτερικών και ο Γιώργος Δημαράς ως υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Θέση στο κυβερνητικό σχήμα παίρνει και η Κατερίνα Νοτοπούλου, μέχρι πρότινος διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης.



κυκλωμα θυροτηλεφωνου

τεθωρακισμενα εβρος

τεθωρακισμενα εβρος

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που έγινε σε ΙΧ με πινακίδες Σκοπίων, το οποίο είχε προορισμό το λιμάνι της Ανκόνας στην Ιταλία, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, οι άνδρες του λιμενικού εντόπισαν 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 6 κιλών και 560 γραμμαρίων μέσα σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


τεθωρακισμενα εβρος

Τα ναρκωτικά και αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ οι προερχόμενοι από την πΓΔΜ οδηγός και συνοδηγός συνελήφθησαν.


Υπενθυμίζεται ότι πριν πέντε μέρες οι λιμενικοί στην Ηγουμενίτσα, επίσης με τη βοήθεια του σκύλου, είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 6 κιλά ηρωίνης και 2 κιλά όπιου.


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.



τεθωρακισμενα εβρος
εγγραφο κοινοποιησης
εσπαντρίγιες ριγε

διαφορα κοτας και κοτοπουλου

διαφορα κοτας και κοτοπουλου
διαφορα κοτας και κοτοπουλου
διαφορα κοτας και κοτοπουλου

Στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας οι εξελίξεις μάς επηρεάζουν γιατί αφορούν και την πολυάριθμη ελληνική κοινότητα στην περιοχή και επεσήμανε πως σε αυτό το πλαίσιο συζήτησαν με τον κ. Ποροσένκο για την προσπάθεια εξεύρεσης σταθερής και βιώσιμης λύσης μέσα από τον διπλωματικό δρόμο.


τα καλυτερα club στην θεσσαλονικη

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα σέβεται την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και πως σταθερός γνώμονας της χώρας μας ήταν, είναι και παραμένει η τήρηση του διεθνούς δικαίου.


Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για τις συνέπειες της πρόσφατης κλιμάκωσης της κρίσης στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και υπογράμμισε πως συνομίλησαν με τον κ. Ποροσένκο για τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η Ελλάδα για τους πληγέντες.


Επίσης, ανέφερε ότι συζήτησαν και για την ασφάλεια των μελών της ελληνικής κοινότητας στην περιοχή, ενώ ανακοίνωσε ότι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσει ειδικό ταξίδι στη Μαριούπολη ο αρμόδιος υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.



δεδομένου ότι

καταδυναστεύω βικιλεξικο

καταδυναστεύω βικιλεξικο
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: «Φυλάκιζαν» αλλοδαπές και τις εξέδιδαν για 16 ώρες την ημέρα!

Σοκαριστικά είναι τα όσα έζησαν δεκάδες αλλοδαπές στα χέρια μαστροπών, οι οποίοι ασκώντας ψυχολογική πίεση τις ανάγκαζαν να εκδίδονται για 16 ώρες την ημέρα με αντίτιμο... 10 ευρώ!


καταδυναστεύω βικιλεξικο

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπών που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά αλλοδαπές γυναίκες, από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και κυρίως από τη Λευκορωσία, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 25 έως 68 ετών, τα οποία εκμεταλλεύονταν τις αλλοδαπές σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, ενώ νομιμοποιούσαν την παραμονή των γυναικών στη χώρα μας, με πλαστές θεωρήσεις εισόδου και ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις. Σημειώνεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα οκτώ άτομα, που αναζητούνται.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε βάρος όλων των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, εμπρησμό, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραχάραξη, παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, παραβίαση σφραγίδων, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, πλαστογραφία πιστοποιητικών κατά συναυτουργία, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία δύο αλλοδαπές γυναίκες, τις οποίες εκμεταλλευόταν το κύκλωμα, με μέλη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εντόπιζαν, σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και με την υπόσχεση ότι θα τους βρουν νόμιμη εργασία στην Ελλάδα, με μεγάλες οικονομικές απολαβές, τις έπειθαν να έρθουν στη χώρα μας. Στη συνέχεια, μέλη της οργάνωσης παραλάμβαναν τις γυναίκες και τις μετέφεραν σε οικίες στο κέντρο της Αθήνας.

Με τη χρήση ψυχολογικής βίας, απειλών, αλλά και για δήθεν υπέρογκο χρέος που είχε δημιουργηθεί από την τακτοποίηση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για 15 με 16 ώρες καθημερινά. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το κύκλωμα, που κέρδιζε χιλιάδες ευρώ ημερησίως, έδινε σε κάθε γυναίκα 10 ευρώ καθημερινά. Παράλληλα, οι δράστες, προκειμένου να παρατείνουν την διαμονή των γυναικών προσπαθούσαν να τις νομιμοποιήσουν, είτε μέσω κατάρτισης πλαστών σφραγίδων εισόδου και εξόδου από περιοχή Σένγκεν, είτε εκδίδοντας πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις. Σημειώνεται ακόμη, ότι μέλη του κυκλώματος απείλησαν δύο άτομα τα οποία υποπτεύονταν ότι βοηθούσαν τις αλλοδαπές, ενώ έβαλαν φωτιά στην πρόσοψη του καταστήματός τους.

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 11.410 ευρώ, τρία διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου, διαβατήριο τρίτου προσώπου, πλήθος εγγράφων και ιδιόχειρων σημειώσεων αναφορικά με τη λειτουργία οίκων ανοχής. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση. Τέλος, αναζητούνται τα μέλη του κυκλώματος που διαμένουν στο εξωτερικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Φυλάκιζαν αλλοδαπές και τις εξέδιδαν για 16 ώρες την ημέρα!
01
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Φυλάκιζαν αλλοδαπές και τις εξέδιδαν για 16 ώρες την ημέρα!









καταδυναστεύω βικιλεξικο
ξενοδοχεια ορμα τιμες
βασιλική τρουφάκου βιογραφικο

glamour κομμωτηριο χαλκιδα

βαρη και υπερταση
κοινη υπουργικη αποφαση τι ειναι

Όπως τονίζεται, η εταιρία προχώρησε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών και πτήσεων και αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αεροδρομίου. Έχει ελεγχθεί διεξοδικά ο διάδρομος προσγείωσης - απογείωσης καθώς και όλες οι κτηριακές εγκαταστάσεις για τυχόν ζημιές.


glamour κομμωτηριο χαλκιδα

Επισημαίνεται ότι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή σοβαρές ζημιές, ενώ στους χώρους που υπήρξαν μικρές υλικές ζημιές πραγματοποιείται ήδη καθαρισμός και αποκατάσταση, ενώ οι άνθρωποι της Fraport Greece εργάζονται εντατικά, προκειμένου το αεροδρόμιο να είναι σε θέση να υποστηρίξει πλήρως όλες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των εθνικών φορέων διαχείρισης κρίσεων.


Αναφορικά με τις ήδη προγραμματισμένες πτήσεις παρατηρούνται μόνο μικρές καθυστερήσεις, οι οποίες αναμένεται να εξομαλυνθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρίες και tour operators, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον προγραμματισμό των πτήσεων τους.



glamour κομμωτηριο χαλκιδα
glamour κομμωτηριο χαλκιδα

χημικη αναλυση βενζινησ

χημικη αναλυση βενζινησ

Η προθεσμία εξέπνεε στις 12 Ιουνίου και για τους κατοίκους εξωτερικού στις 3 Ιουλίου και σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, παίρνει παράταση έως τις 27 Ιουλίου.


στα ακρα νετ 2013

ηλια αιδηψου ευβοια

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης, η παράταση αυτή δίνεται κατ’ εξαίρεση για τις περιοχές αυτές καθώς λόγω των νέων νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου, χρειάζεται επιπρόσθετος χρόνος για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα τόσο οι πολίτες όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες.


Την τροπολογία υπογράφουν ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος.



χημικη αναλυση βενζινησ
χημικη αναλυση βενζινησ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ημερα αυτισμου 2016

τραπεζα μακεδονιασ θρακησ
ημερα αυτισμου 2016
Περιφέρεια Αττικής: Τεκμηριωμένες οι ευθύνες του δήμου Αμαρουσίου για την πλημμύρα στο πάρκινγκ

Για «τεκμηριωμένες ευθύνες» του δήμου Αμαρουσίου αναφορικά με το πλημμυρικό φαινόμενο που σημειώθηκε σε υπαίθριο πάρκινγκ στο Μαρούσι, κάνει λόγο η Περιφέρεια Αττικής σε απογευματινή ανακοίνωσή της.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Περιφέρεια «το κύριο πρόβλημα εστιάζεται στο σκάνδαλο του ρέματος Σαπφούς και την αβελτηρία της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου», γεγονός το οποίο αιτιολογεί ως εξής:

«Από το ρέμα Σαπφούς τεράστιες ποσότητες νερού "έσκασαν" διαδοχικά, πρώτα σε εγκαταλελειμμένο παράνομο αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου και μετά σε κοινόχρηστο χώρο πρασίνου (πρώην ΗΒΗ) του ίδιου δήμου – παράνομο παρκινγκ. Με τις κατασκευές αυτές έχει μπαζωθεί η φυσική κοίτη του ρέματος σε τουλάχιστον τρία σημεία. Δηλαδή κάτω από το παράνομο δημοτικό πάρκινγκ (πρώην εργοστάσιο ΗΒΗ), ανάμεσα στην οδό Αγίου Αθανασίου και την οδό Πάρνωνος και βέβαια κάτω από το παράνομο αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου, που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Αθανασίου και Ομήρου. Αντ΄αυτών έχει κατασκευαστεί πλακοσκεπής αγωγός αυθαίρετης διατομής, που την πορεία του ουδείς γνωρίζει».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Αναφορικά με τις καταγγελίες του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ότι «εδώ και μήνες βρίσκονται στα συρτάρια της Περιφέρειας οι μελέτες που κατέθεσε ο δήμος Αμαρουσίου για τη χρηματοδότηση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς», η Περιφέρεια αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και πάνω 17 μήνες ο δήμος Αμαρουσίου δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει, ενσωματώνοντας και τις αναγκαίες τεχνικές συμπληρώσεις, τη μελέτη για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς, που αύξησε από 6,3 σε 10,6 εκατ. ευρώ τη χρηματοδότηση που την εγκρίναμε δύο φορές! Δεν έχουν αποξηλωθεί οι αυθαίρετες κατασκευές και δεν έχει απομακρυνθεί το παράνομο αμαξοστάσιο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στο ρέμα Σαπφούς, στο ύψος της οδού Αγίου Αθανασίου, παρά τους κινδύνους που εγκυμονεί σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων. Χρειάστηκαν 7 χρόνια για να διαπιστώσει η διοίκηση του δήμου την αναγκαιότητα διευθέτησης του ρέματος και άλλα 4 χρόνια για να εκπονήσει την οριστική μελέτη που είχε με αίτημά της διεκδικήσει και αναλάβει το 2013 από την Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή Έργων του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει «Ευελπιστούμε ότι η "διορθωμένη" οριστική μελέτη θα συνοδεύεται με την οριζόμενη, εκ του νόμου 4014/2011, απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) των έργων της οριστικής μελέτης. Στις 4/12/2017, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου παραδέχθηκε τελικά ότι η "ώριμη" μελέτη που είχε διαβιβάσει πριν 15 μήνες στην Περιφέρεια ήταν τεχνικά ελλιπέστατη. Η αποστολή της «διορθωμένης» οριστικής μελέτης μετά τις τεχνικές επισημάνσεις της Περιφέρειας Αττικής και με σχεδόν διπλάσιο προϋπολογισμό (από 6.230.000 σε 10.676.400!) αποτελεί αδιαμφισβήτητη ομολογία».



Τέλος στην ανακοίνωση επισυνάπτεται το σχετικό σημείωμα, το οποίο είναι διαθέσιμο στο εξής link.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Περιφέρεια Αττικής: Τεκμηριωμένες οι ευθύνες του δήμου Αμαρουσίου για την πλημμύρα στο πάρκινγκ
01
Περιφέρεια Αττικής: Τεκμηριωμένες οι ευθύνες του δήμου Αμαρουσίου για την πλημμύρα στο πάρκινγκ


















ημερα αυτισμου 2016
ημερα αυτισμου 2016
απώλεια μνήμης στρες

ιατρικα μηχανηματα βασιλειαδης

παπαδοπουλου λιλα παιδοδοντιατρος
ιατρικα μηχανηματα βασιλειαδης

«Καλώ ολόκληρο τον κόσμο: μην ξεπουλήσετε τη (δημοκρατική) βούλησή σας για μια χούφτα δολάρια. Τα δολάρια θα επιστρέψουν, όμως μια βούληση που έχει εξαγορασθεί ποτέ δεν θα επιστρέψει» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στην Άγκυρα.


διευρυμενο ωραριο δημοτικων σχολειων

ιατρικα μηχανηματα βασιλειαδης

Οι δηλώσεις του Ερντογάν έγιναν λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ επί του ψηφίσματος το οποίο καταδικάζει την αναγνώριση από την Ουάσιγκτον της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.


Γενική Συνέλευση ΟΗΕ: Επί ποδός πολέμου για τη μάχη της Ιερουσαλήμ (vid)


Χθες, Τετάρτη, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να διακόψει τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ στις χώρες που θα ψηφίσουν υπέρ του σχεδίου απόφασης. «Αφήστε τους να ψηφίσουν εναντίον μας, θα εξοικονομήσουμε πολλά (χρήματα), μας είναι αδιάφορο» είπε ο μεγιστάνας.


2017 12 21T144100Z 260287337 RC1A4BE6B130 RTRMADP 3 USA TRUMP ISRAEL TURKEY


Kayhan Ozer/Presidential Palace/Handout via REUTERS


«Σήμερα, το "λίκνο της δημοκρατίας" αναζητεί πρόθυμους που θα πουληθούν για τα δολάρια. Κύριε Τραμπ, δεν μπορείτε να εξαγοράσετε τη δημοκρατική βούληση της Τουρκίας έναντι δολαρίων. Η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη» επισήμανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, όπως μετέδωσε το Reuters.





ιατρικα μηχανηματα βασιλειαδης

αρχαιολογια θεσεις εργασιας 2016

κυνηγι μαγισσων ταινια
Διπλή διάρρηξη σε εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας στην Αθήνα

Δύο εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας στο ίδιο κτίριο, διέρρηξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης (5/4), στην οδό Ρόμβης 18 στην Αθήνα.


αρχαιολογια θεσεις εργασιας 2016

Οι δράστες παραβίασαν τις εισόδους των εργαστηρίων στον 2ο και τον 3ο όροφο. Στον 3ο κατάφεραν να διαρρήξουν δύο χρηματοκιβώτια, απ' τα οποία άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας, ενώ στον δεύτερο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και δεν πήραν τίποτα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



αρχαιολογια θεσεις εργασιας 2016
αρχαιολογια θεσεις εργασιας 2016
bodyfit ταυρος

παρε κοσμε βεγγος

καραμελα υλικα
δρομολογια ηρακλειου λασιθιου

Ο Γιώργος Σταθάκης χαιρέτισε την ανακοίνωση της εταιρείας για τη συνέχιση της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, καθώς και την επίσημη έναρξη της διαδικασίας της διαιτησίας.


παρε κοσμε βεγγος

παρε κοσμε βεγγος

«Πρόθεση και των δύο μερών είναι η διαιτησία να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό. Το ΥΠΕΝ και η Ελληνικός Χρυσός θα συνεχίσουν τον εποικοδομητικό διάλογο τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος.


Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, στη συνάντηση τέθηκε όλο το φάσμα των εκκρεμοτήτων της εταιρείας με το Δημόσιο και υπάρχει αισιοδοξία για πρόοδο των συζητήσεων.


Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαιτησίας παραμένει επί του παρόντος το τρίμηνο.



παρε κοσμε βεγγος

αν εισαι θαλασσα χατζηγιαννης

tv κεραια αυτοκινητου
αν εισαι θαλασσα χατζηγιαννης

Υπήρξε ένα 2,87% που ήταν λευκά ή άκυρα ψηφοδέλτια, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Στιβ Μπριουά χωρίς να αναφέρει τον αριθμό των ψηφισάντων.


ποδήλατα για παιδιά

αν εισαι θαλασσα χατζηγιαννης

Η 49χρονη Λεπέν αρχίζει μια τρίτη θητεία στην ηγεσία του κόμματος που διοικεί από τότε που διαδέχτηκε τον πατέρα της, το 2011, ενώ από σήμερα στερεί και τον τελευταίο τίτλο, αυτόν του επιτίμου προέδρου, που είχε μέχρι τώρα ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, ιστορικός συνιδρυτής του Εθνικού Μετώπου.


Τα περίπου 1.500 μέλη που ήταν παρόντα στο 16ο συνέδριο του κόμματος το οποίο διεξάγεται στη Λιλ, στη βόρεια Γαλλία, ενέκριναν σε ποσοστό 79,7% (έναντι 20,2% κατά) τα νέα καταστατικά του κόμματος που καταργούν την επίτιμη προεδρία, ανακοίνωσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζαλκ, αντιπρόεδρος του Μετώπου.


Ο τίτλος του επίτιμου προέδρου είχε δοθεί στον Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο οποίος προήδρευσε του κόμματος επί 39 χρόνια, από το 1972 έως το 2011. Ωστόσο, λόγω των επανειλημμένων εμπρηστικών δηλώσεών του για το Ολοκαύτωμα, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου είχε ήδη αποκλειστεί από το κόμμα το 2015 από την κόρη του που τον διαδέχτηκε στην προεδρία το 2011.


Η Λεπέν αρχίζει την τρίτη θητεία με φιλοδοξία να "αποδαιμονοποιήσει" το κόμμα της για να το μετατρέψει σε κόμμα εξουσίας. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της αυτής, θα προτείνει το απόγευμα στα μέλη ένα νέα όνομα για το κόμμα.


Ο αποκλεισμός του Ζαν-Μαρί Λεπέν είχε προκαλέσει μακρά δικαστική διαμάχη μεταξύ πατέρα και κόρης.


Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν που εξέδωσε τα απομνημονεύματά του δέκα μέρες πριν από το συνέδριο, τελικά δεν βρέθηκε σε αυτό, για πρώτη φορά από το 1972. Είχε ήδη προειδοποιηθεί από τη διεύθυνση του FN ότι θα του απαγορευόταν η είσοδος καθώς είχε αποκλειστεί από μέλος του κόμματος.


Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, ο 89χρονος πατριάρχης της γαλλικής ακροδεξιάς που απολαμβάνει ακόμη μεγάλη δημοτικότητα ανάμεσα στους υποστηρικτές του FN προτίμησε να περάσει το Σάββατό του σε βιβλιοπωλείο του Παρισιού υπογράφοντας το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, η επιτυχία του οποίου οδήγησε σε ανατύπωση.



αν εισαι θαλασσα χατζηγιαννης

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

μποφόρ τωρα

μποφόρ τωρα

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας και βιολογίας Σουζάνα Χερκουλάνο-Χουζέλ του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ του Τενεσί, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροανατομίας "Frontiers in Neuroanatomy", ανέλυσαν τους εγκεφάλους αρκετών διαφορετικών ειδών ζώων (σκύλων, γατών, λιονταριών, αρκούδων, υαινών, ρακούν, τρωκτικών κ. α.).


μποφόρ τωρα

μποφόρ τωρα

«Ο αριθμός των νευρώνων που έχει ένα ζώο, ιδίως στον εγκεφαλικό φλοιό του, καθορίζει τον πλούτο της εσωτερικής νοητικής κατάστασής του και την ικανότητά του να προβλέπει τι θα συμβεί στο περιβάλλον με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες του» δήλωσε η Χερκουλάνο-Χουζέλ.


«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι οι σκύλοι έχουν τη βιολογική ικανότητα να κάνουν πολύ πιο πολύπλοκα και ευέλικτα πράγματα στη ζωή τους από ό, τι μπορούν οι γάτες. Τουλάχιστον τώρα πια διαθέτουμε μερικά βιολογικά δεδομένα, όταν συζητάμε αν οι σκύλοι ή οι γάτες είναι πιο έξυπνοι», πρόσθεσε.


Ένας άλλος λόγος που οι σκύλοι έχουν περισσότερους νευρώνες, είναι ότι είναι πιο κοινωνικά ζώα από τις γάτες, άρα έχουν και πιο πολύπλοκη συμπεριφορά. Αυτό ακριβώς τους επιτρέπει να συνεργάζονται αρμονικά με τους ανθρώπους και να έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους φίλους τους. Αντίθετα, οι γάτες έχουν πιο μοναχική συμπεριφορά, ενώ δεν μπορούν - ή αδιαφορούν - να αναλάβουν τους ρόλους των σκύλων, που υπηρετούν ως βοηθοί της αστυνομίας, του στρατού και των διασωστών, κάνουν πιστή παρέα στους τυφλούς, σέρνουν έλκηθρα στους πάγους και πολλά άλλα.






Video: Ένας σκύλος – ήρωας παρασημοφορείται


πυργος λονδινου παλαιοτερο τμημα
υπαρχουν προηγουμενες ζωες

χρυσα ρωπα γαλλια

αποφευγεις
χρυσα ρωπα γαλλια

Σε βάρος των δυο αντιεξουσιαστών που συνελήφθησαν αμέσως μετά το περιστατικό, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


χρυσα ρωπα γαλλια

Ο δόκιμος αξιωματικός παραμένει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αν και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, για προληπτικούς λόγους προκειμένου να συμπληρωθεί 24ωρο πριν του δοθεί εξιτήριο.


Σημειώνεται πως επιτέθηκαν στον Εύελπι, γιατί όμως είπαν, δεν τους άρεσε ο τρόπος που τους κοίταζε. Όπως προέκυψε, ο ένας από τους δυο δράστες είχε συλληφθεί το 2016 γιατί είχε σκίσει μια ελληνική σημαία στην Πεύκη.


Μάλιστα, ο ένας από τους αντιεξουσιαστές είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοίταγε. Νόμιζε ότι μου πούλαγε μαγκιά, εμένα ο δόκιμος».


Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σακίδιο του και το σφυρί.


Αρχικά η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποτελείτο από 4 άτομα, τα δύο κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.




χρυσα ρωπα γαλλια
kia sorento διαστασεις

μπει μπλειντ ελληνικα επεισοδια

θεία μετάληψη στα αγγλικά
τι είναι το gourmet
μπει μπλειντ ελληνικα επεισοδια
μπει μπλειντ ελληνικα επεισοδια

Σύμφωνα με μία πηγή του καναλιού, το πρόσωπο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου ήταν παραμορφωμένο.


μπει μπλειντ ελληνικα επεισοδια

Άλλη πηγή του Sky News ανέφερε ότι τα τμήματα του σώματός του βρέθηκαν στον κήπο της κατοικίας του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας.


Νωρίτερα ο αρχηγός του τουρκικού αντιπολιτευόμενου κόμματος «Πατρίδα» Ντογκού Περνιτσέκ είχε δηλώσει ότι μέρη του σώματος του Κασόγκι βρέθηκαν σε πηγάδι στο προξενείο, ωστόσο η τουρκική εφημερίδα Aydinlik, όπως και το Sky News, κάνουν λόγο για τον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου, η οποία βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κτήριο της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας.


Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές επισήμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.


εγγραφο συγκαταθεσης

blue sky live

Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, και θα πρέπει να θυμηθούμε στις 04:00 τα ξημερώματα να αλλάξουμε τους δείκτες των ρολογιών μας μία πίσω και να δείχνουν 03:00.


εγγραφο συγκαταθεσης

Η ώρα αυτή θα διατηρηθεί έως τον Μάρτιο του 2018 όπου και θα αλλάξει σε θερινή την Κυριακή στις 26 Μαρτίου. (2017 αλλαγή ώρας: την Κυριακή στις 29 Οκτωβρίου 2017)


Έχετε αναρωτηθεί όμως γιατί συμβαίνει αυτό;


Η ιδέα λοιπόν, να γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά στη διάρκεια του καλοκαιριού είχε προταθεί ήδη το 1784 από τον Βενιαμίν Φραγκλίνο, όμως εφαρμόστηκε μόνο κατά την περίοδο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Ο πρώτος έλεγχος για το αν εξοικονομείται πράγματι ενέργεια με τη θερινή ώρα έγινε το 1970 από το υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εξοικονομείται γύρω στο 1% σε σχέση με τη χρήση της χειμερινής ώρας.


Στη συνέχεια, το μέτρο καταργήθηκε και ύστερα από την ενεργειακή κρίση του 1973, ήρθε για να... μείνει.


Στην Ελλάδα το μέτρο της αλλαγής της ώρας υιοθετήθηκε το 1973.


Το 1997 η κυβέρνηση διατύπωσε τη σκέψη να μην εφαρμόσουμε τη θερινή ώρα, ώστε να συγκλίνουμε «ωρολογιακώς» με την κεντρική Ευρώπη, αλλά πρυτάνευσαν σοφότερες σκέψεις. Σήμερα περίπου στις 70 χώρες εφαρμόζουν το μέτρο αυτό.


Έως το 1996 στην Ε. Ε. κάθε χώρα εφάρμοζε το μέτρο αυτό σύμφωνα με τα δικά της «θέλω», ώσπου οι Βρυξέλλες ...ανέλαβαν και οι αλλαγές της ώρας, πλέον, γίνονται ως εξής:


Η χειμερινή ώρα, κατά την οποία γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα πίσω, ισχύει από την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.


Η θερινή ώρα, κατά την οποία γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά, ισχύει από την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.



εγγραφο συγκαταθεσης
εγγραφο συγκαταθεσης
λιανικη τιμη ριγανης

τζιν μπουφαν γυναικεια σκρουτζ

τζιν μπουφαν γυναικεια σκρουτζ
τζιν μπουφαν γυναικεια σκρουτζ
Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα ενοψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς


ασκησεις πιθανοτητων με τραπουλα

τζιν μπουφαν γυναικεια σκρουτζ

Αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς, λαμβάνει η ΕΛ. ΑΣ για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων στο οδικό δίκτυο της χώρας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ, τα μέτρα περιλαμβάνουν:

-Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.

- Ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

-Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

-Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους - εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

-Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί)

-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα Τροχαίας, σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

-Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

-Ενημέρωση των πολιτών μέσω του Γραφείου Τύπου, σε κάθε περίπτωση που είναι αναγκαία η πληροφόρηση των πολιτών για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.

-Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αντικανονικό προσπέρασμα, καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας. Συγκεκριμένα θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Η ΕΛ. ΑΣ επισημαίνει ακόμη πως οι οδηγοί θα πρέπει να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.



πανος κιαμος προσωπικη ζωη

ιωαννης θεολογος

ιωαννης θεολογος

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Νέων, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του περιορισμένου όγκου συναλλαγών στην αγορά ακινήτων, αλλά και εξαιτίας της ύπαρξης τιμών πολλαπλών ταχυτήτων ακόμα και στην ίδια περιοχή.


taxis ληξιπροθεσμεσ οφειλεσ

Το Μνημόνιο προβλέπει το νέο σύστημα υπολογισμού αντικειμενικών αξιών, να ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου, ωστόσο, πιο ρεαλιστικός στόχος φαντάζει το τέλος του 2017.


Καθώς ο εισπρακτικός στόχος των 2,650 δις. ευρώ παραμένει σε κάθε περίπτωση αμετάβλητος, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ότι και ο ΕΝΦΙΑ του τρέχοντος έτος, θα υπολογιστεί με πλασματικές αξίες.


Η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων έχει γίνει ήδη, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί αποφάσεις, ενώ και το σχέδιο του τέως αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ζήτησε τεχνική βοήθεια από τις ομάδες εργασίας της Κομισιόν και του ΔΝΤ, αλλά ακόμα και με τη δική τους συνδρομή είναι αμφίβολο έως απίθανο εάν θα επιτευχθεί η μετάβαση σε ένα νέο σύστημα έως το ερχόμενο καλοκαίρι.


Τέλος, όσον αφορά το περιουσιολόγιο, αυτό στην καλύτερη περίπτωση θα αρχίσει να χτίζεται με στοιχεία προς τα τέλη του 2017.



ιωαννης θεολογος
ιωαννης θεολογος
λευκος τονος

ποιημα μεταφραση στα αγγλικα

κυστη στον λαιμο
Ασύλληπτη τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες σε τροχαίο

Στην Εγνατία Οδό σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα - Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται τραυματισμένα, δύο παιδιά.


κουρεμα καταναλωτικου δανειου

Τρία άτομα σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, στην Εγνατία Οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς το νομό Ροδόπης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρουν ότι ένα Ι. Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Ιταλίας, που μετέφερε παράτυπους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους δύο άνδρες, ενώ μια γυναίκα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου. Ακόμη ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, βρίσκεται στο χειρουργείο αυτή την ώρα, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ο διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει μετά την εκτροπή του οχήματος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας εκ των τραυματιών.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, για το δυστύχημα.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ρω: Αυτοκτόνησε φαντάρος στη σκοπιά

Άγριο πιστολίδι στο Παλαιό Φάληρο: Εκτέλεσαν «συμβόλαιο θανάτου» (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)



ποιημα μεταφραση στα αγγλικα
ποιημα μεταφραση στα αγγλικα
ποιημα μεταφραση στα αγγλικα

σφουγγαρια προβατα

σφουγγαρια προβατα
σφουγγαρια προβατα

«Τη νέα χρονιά προχωράμε σταθερά προς την έξοδο από την επιτροπεία και προς την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.


ψηφοδελτιο επικρατειας συριζα σεπτεμβριου 2015

βαση οδοντιατρικης 2015

«Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά. Τα δύσκολα βρίσκονται πίσω μας», επισημαίνει και συνεχίζει: «Η χαλάρωση του ασφυκτικού δημοσιονομικού πλαισίου, και της αυστηρής επιτήρησης θα μας επιτρέψουν να οργανώσουμε με καλύτερους όρους ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, να ελαφρύνουμε φορολογικά βάρη, να συνεχίσουμε την πορεία των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στο κράτος πρόνοιας, την Υγεία, την Παιδεία, τους θεσμούς».


Για το 2017 υπογραμμίζει πως «παρά τις δυσκολίες και τη σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης και της διαπλοκής, τέθηκαν οι βάσεις για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, κι έγιναν αποφασιστικά βήματα για την επόμενη μέρα. Παρά το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο, και τις συνθήκες στις οποίες βρισκόταν το κράτος, μετά από την σαραντάχρονη επικράτηση του δικομματισμού, η σημερινή κυβέρνηση, στο μέσον της θητείας της, κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα της σε κρίσιμους τομείς, βάζοντας στο επίκεντρο τις έγνοιες και τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας».


Σημειώνει πως «η αύξηση των κονδυλίων για την Παιδεία, την Έρευνα, την Υγεία, την Πρόνοια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δράσεις όπως το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, η αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων, η βαθιά μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και οι πολιτικές στο πεδίο της διεύρυνσης δικαιωμάτων και ελευθεριών, με το Σύμφωνο Συμβίωσης και την ταυτότητα υ, η μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της ανεργίας, η ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι χαρακτηριστικά στοιχεία μιας άλλης, αριστερής πολιτικής, παρά και ενάντια στον κυρίαρχο νεοφιλελευθερισμό».



σφουγγαρια προβατα

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ελληνικό βασίλειο της βακτριανής

κεντρο υπερηχων ωραιοκαστρο
datacom κοζανη
ελληνικό βασίλειο της βακτριανής

Όπως φαίνεται και στο βίντεο πιθανότατα φίλαθλοι της Φενέρ, μετά τα άγρια επεισόδια της Παρασκευής στην πλατεία Ταξίμ, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού.


ελληνικό βασίλειο της βακτριανής

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, περίπου 100 οπαδοί της Φενέρμπαχτσε πήγαν έξω από το ξενοδοχείο, φώναζαν συνθήματα και πέταξαν κάποια αντικείμενα.


Ωστόσο, η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Δείτε το βίντεο.





ελληνικό βασίλειο της βακτριανής

υπερθερμανση του laptop

υπερθερμανση του laptop
υπερθερμανση του laptop

Η ίδια ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Haberturk ότι ο Κασόγκι δεν είχε δεχτεί οδηγίες για να επισκεφτεί το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από την διπλωματική αντιπροσωπεία του βασιλείου στην Ουάσινγκτον, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να πάει.


ομορφη πειραιωτισσα νταλαρας

υπερθερμανση του laptop

Ο Κασόγκι εξέφραζε τον φόβο κλιμάκωσης της έντασης ή απόρριψης των αιτημάτων του, στην περίπτωση που δεν πήγαινε στο προξενείο.


Ο ίδιος εκτιμούσε ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα τολμούσε να τον ανακρίνει ή να τον συλλάβει στο έδαφος της Τουρκίας.




κεντρική βιβλιοθήκη θεολογικήσ σχολήσ

πληροφοριες για τελεφερικ

δωρεαν εκδηλωσεις αυριο
πληροφοριες για τελεφερικ

Η απονομή έγινε κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής εκδήλωσης, μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, το Σάββατο (20/10/2018). Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο στην πορεία και το έργο του πατριάρχη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Παύλου Γιαννακόπουλου, ο γιος του Δημήτρης παρέλαβε το βραβείο. «Σαν ΒΙΑΝΕΞ και σαν οικογένεια Γιαννακόπουλου δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι σας, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο σας για την πατρίδα» δήλωσε απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Το Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων είχε φέτος τίτλο «Υγειονομικό στις Ένοπλες Δυνάμεις: Μια νότα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για το ΜΕΛΛΟΝ και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Πρόκειται για διακλαδικό επιστημονικό θεσμό του Υγειονομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ, σε συνεργασία με την ιατρική πανεπιστημιακή κοινότητα. Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ζητήματα ιατρικής – στρατιωτικής ιατρικής καθώς και η παρουσίαση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου που επιτελείται από τα στελέχη του Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων.


Η ΒΙΑΝΕΞ Α. Ε, η οποία συμμετείχε και με περίπτερο στο εκθεσιακό μέρος του συνεδρίου, ήταν χρυσός χορηγός της διοργάνωσης.




πληροφοριες για τελεφερικ
πληροφοριες για τελεφερικ
σχολείο για πριγκίπισσες ταινία

δημητρα παπαδοπουλου εισαγγελεας

δημητρα παπαδοπουλου εισαγγελεας
δημητρα παπαδοπουλου εισαγγελεας
Κρήτη: Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών σε μορφή σοκολάτας μέσα σε σκάφος

Πριν από λίγη ώρα, στην 3η φάση της έρευνας που ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου (3/3), βρέθηκε μεγάλο φορτίο ναρκωτικών ουσιών στο εσωτερικό σκάφους, κρυμμένο κάτω από την πρύμνη.


νοτια προαστια ταβερνες με μουσικη

δημητρα παπαδοπουλου εισαγγελεας

Μετά από ξήλωμα των διπλών πατωμάτων του πλοίου, τα οποία κόπηκαν με τροχό, βρέθηκε τεράστια ποσότητα ναρκωτικών σε μορφή σοκολάτας (υπολογίζεται στους 1 με 2 τόνους) η οποία ανασύρεται από τους λιμενικούς για να μεταφερθεί σε ειδικό σημείο φύλαξης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι η ποσότητα είναι μεγάλη, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα.

Το «παρών» έδωσαν και σήμερα ο Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης του Λιμενικού Σώματος, αρχιπλοίαρχος Αλεξανδράκης ο οποίος συντονίζει την έρευνα μαζί με το λιμενάρχη Ιεράπετρας, Πλωτάρχη Λ. Σ. Γιάννη Παπαδάκη.

Πηγή: neakriti.gr



χριστουγεννιατικα δεντρα θεσσαλονικη τιμες

πως να χασω λιπος απο το στηθος γυναικα

πως να χασω λιπος απο το στηθος γυναικα
ΣΟΚ στο Ηράκλειο: Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (17/6), τα ξημερώματα, για μια σοβαρή υπόθεση στο κέντρο του Ηρακλείου.


heidegger pdf ser y tiempo

αληθινος φιλος εκθεση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε απαγχονισμένος σε γνωστό κατάστημα της πόλης ο ιδιοκτήτης του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν καθώς ο γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας είχε απαγχονιστεί με ένα καλώδιο μπαλαντέζας…

Ουδείς γνωρίζει μέχρι στιγμής πώς και γιατί έγινε το απονενοημένο από τον 47χρονο επιχειρηματία ο οποίος λίγο πριν φέρεται να είχε τηλεφωνήσει στο σπίτι του...ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα...

Πηγή: cretalive.gr



πως να χασω λιπος απο το στηθος γυναικα
πως να χασω λιπος απο το στηθος γυναικα

αληθινη αγαπη σιγμα επεισοδια

αληθινη αγαπη σιγμα επεισοδια

Η ΔΕΗ, πάντως, δίνει τη δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36, με άμεση καταβολή της 1ης δόσης.


nana mouskouri youtube i have a dream

Για τους οφειλέτες έως και 500 ευρώ η δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα 36 δόσεων συνεχίζει να ισχύει έως και τις 30 Απριλίου, υπό την προϋπόθεση της εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών που θα εκδοθούν εφεξής. Παράλληλα τους παρέχεται έκπτωση 10% επί της συνολικής αξίας του ρεύματος.


Με το υφιστάμενο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ προβλέπεται για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και νοικοκυριά:


Ευνοϊκές προβλέψεις για οφειλές έως 1.000 ευρώ με ρύθμιση σε 24 δόσεις χωρίς προκαταβολή


Για οφειλές άνω των 1.000 ευρώ δίνονται δύο επιλογές και ειδικότερα άμεση καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπόλοιπου σε 18 μηνιαίες δόσεις ή άμεση καταβολή του 20% της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπόλοιπου σε 36 μηνιαίες δόσεις


Για τις μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις προβλέπεται 10% άμεση καταβολή και ποσό δόσης κατ' ελάχιστο το 20% του Μέσου Μηνιαίου Λογαριασμού, με ελάχιστο αριθμό δόσεων τις 18 μηνιαίες και μέγιστο τις 36 μηνιαίες.



αληθινη αγαπη σιγμα επεισοδια
αληθινη αγαπη σιγμα επεισοδια
αποθεωση νοβιτσκι

two and a half men kandi

two and a half men kandi

Όπως επισημαίνεται, στη συμφωνία παραμένουν πολλά κενά, τόσο σε ό, τι αφορά τα μέτρα για την ασφάλεια των συνόρων όσο και για τα μέτρα ενσωμάτωσης των προσφύγων.


συνταξη αναπηριας νατ

two and a half men kandi

Η πλειοψηφία των προσφύγων εξακολουθεί να εργάζεται με καταχρηστικούς όρους εργασίας και πάνω από το ένα τρίτο των παιδιών από τη Συρία δεν φοιτούν στο σχολείο. Η συμφωνία απετέλεσε επίσης σημείο έντασης στην πρόσφατη διαμάχη μεταξύ των χωρών της Ε. Ε και της Τουρκίας.


Ωστόσο, σε συνέντευξή του στην DW, ο πρέσβης Κρίστιαν Μπέργκερ (Christian Berger), επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Τουρκία, ανέφερε ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τις μακροπρόθεσμες προκλήσεις που θέτει η συριακή κρίση, ενώ σημειώνει επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψε το τελευταίο από τα αρχικά πακέτα ανθρωπιστικών κονδυλίων ύψους 3 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του Μηχανισμού Διευκόλυνσης για τους Πρόσφυγες στην Τουρκία. Επί του παρόντος, οι ευρωβουλευτές και οι Τούρκοι ομόλογοι τους έχουν αρχίσει προκαταρκτικές συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο διάθεσης του δεύτερου πακέτου χρηματοδότησης ύψους 3 δισ. ευρώ, ανέφερε ο Berger.


Τους προσεχείς μήνες, και οι δύο πλευρές θα αξιολογήσουν τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στην Τουρκία - τα οποία έχουν ευρύτατους στόχους ως προς τη βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση, τη στέγαση, την υγειονομική περίθαλψη και την αγορά εργασίας για τους πρόσφυγες - και οι αξιωματούχοι προσπαθούν να διακρίνουν τους κύριους προβληματικούς τομείς που εμμένουν.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συριακή διαμάχη έχει μετατραπεί σε παρατεταμένη κρίση μετά από επτά χρόνια πολέμου, ο Berger δήλωσε ότι το έργο ανθρωπιστικής βοήθειας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη μετάβαση από μια επείγουσα αντιμετώπιση στην ανάπτυξη προγραμμάτων ενσωμάτωσης για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προοπτικών για τους Σύριους στην Τουρκία - πολλοί από τους οποίους ενδέχεται να μην επιστρέψουν τη χώρα τους για τα επόμενα χρόνια.


«Υπάρχουν στατιστικά στοιχεία από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), που αναφέρουν ότι χρειάζονται περίπου 15 χρόνια για να φύγει ένας άνθρωπος, να επιστρέψει από όπου προέρχεται, να αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα όπου βρίσκεται ή να μετακομίσει σε μια τρίτη χώρα», δήλωσε ο Berger στην DW και σημειώνει: «Έτσι, βρισκόμαστε μόνο στη μέση [σε σχέση με την κρίση των Σύριων προσφύγων] ... πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αποφασίσει για το τι πρόκειται να πράξουν».



two and a half men kandi
αντιμετωπιση μεταφραση στα αγγλικα

τεστ μαγικων δυναμεων

σεξουαλικα εθιμα

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην ελληνική κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας.


καραϊσκάκη ξυλο

τεστ μαγικων δυναμεων

τεστ μαγικων δυναμεων

τεστ μαγικων δυναμεων

Αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός συναντάται με νέους Έλληνες εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη χώρα, στο Ελληνικό Κέντρου Λονδίνου.


4492339EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI




Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

προσταγμα κλιση αρχαια

χωριό του άγιου βασίλη θεσσαλονίκη
πονος στις φλεβες των ποδιων
Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος - «βαποράκι»

Για εισαγωγή ναρκωτικών, συγκεκριμένα ινδικής κάνναβης, στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος του εν λόγω καταστήματος κράτησης.


προσταγμα κλιση αρχαια

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά από συνεργασία των σωφρονιστικών Αρχών με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη υπάλληλος των φυλακών Θεσσαλονίκης για εισαγωγή ναρκωτικών στο κατάστημα κράτησης. Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση των σχετικών πληροφοριών και αντίστοιχη παρακολούθηση, εντοπίστηκε φύλακας των φυλακών Διαβατών να εισάγει ποσότητα ινδικής κάνναβης μαζί με καπνό, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα από κρατούμενο τηλεκάρτες.

Ήδη κινούνται οι διαδικασίες τόσο για την ποινική, όσο και για την πειθαρχική δίωξη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



προσταγμα κλιση αρχαια
προσταγμα κλιση αρχαια

πιπερια διακοσμητικη φροντιδα

πιπερια διακοσμητικη φροντιδα

Ως κύριους στόχους το υπουργείο ανέδειξε την απλοποίηση των διαδικασιών και τη βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος, μέσω πολιτικών και δράσεων, που θα ληφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, συμπληρώνοντας ότι το υπουργείο βρίσκεται σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών για το ετήσιο ακατάσχετο των αγροτών, ύψους 15.000 ευρώ.


γάγγλιο στα δαχτυλα

πιπερια διακοσμητικη φροντιδα

Επίσης, αναφέρθηκε στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στην κύρια σύνταξη έως 35% αλλά και στην κατάργηση τέλους επιτηδεύματος, που βοηθούν τη βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος όπως φυσικά και οι ευνοϊκές ρυθμίσεις στα αγροτικά δάνεια.


Παράλληλα, ο κ. Αραχωβίτης είπε πως μεγάλο βάρος της προσπάθειας θα δοθεί στην ενίσχυση των συνεργατικών σχημάτων αλλά και στην εκπαίδευση των αγροτών, ενώ αναφερόμενος στον ΕΛΓΑ τόνισε «πως θα διατηρήσει το δημόσιο και αλληλέγγυο χαρακτήρα του». Σημειώνεται, πως σύμφωνα με τον υπουργό, μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να είναι έτοιμος το πρώτο διαχειριστικό σχέδιο βόσκησης.


«Μεταίχμιο» χαρακτήρισε την περίοδο που βρισκόμαστε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, μετά την έξοδο από το μνημόνιο υπογραμμίζοντας ότι «πλέον μπορούμε να χαράξουμε ανεξάρτητη πολιτική».


Προανήγγειλε σαρωτικούς ελέγχους στο χώρο του γάλακτος, προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα ελληνοποιήσεων, αποκαλύπτοντας πως προετοιμάζεται νέα υπουργική απόφαση για τον έλεγχο παραγωγής και εμπορίας γάλακτος.


«Να βοηθήσουμε το ελληνικό προϊόν να γίνει ένα ισχυρό brand name», είπε χαρακτηριστικά.



πιπερια διακοσμητικη φροντιδα
υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης επικοινωνία

ρομποτακι μαγειρεματος

ρομποτακι μαγειρεματος

Η διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ μαζί με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια, πέτυχε ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 21.000 δρομείς να συμμετέχουν στον αγώνα.


σκαλα προπονησης

ρομποτακι μαγειρεματος

ρομποτακι μαγειρεματος

Ο αριθμός ήταν κατά πολύ αυξημένος συγκριτικά με το 2016, που συμμετείχαν 17.000 άτομα.


Ο Κρητικός Γιάννης Ζερβάκης από τη Σητεία, ο οποίος είχε κερδίσει και τον 2ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης, ήταν ο μεγάλος νικητής. Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ράνια Ρεμπούλη.


4080778


4080816


4080817


4080917


4080918


4080945



badminton online live

στοχοι μαθηματος θρησκευτικων

αντλια βενζινης καρμπυρατερ
στοχοι μαθηματος θρησκευτικων

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στην αρμόδια επιτροπή σχολίασε με νόημα πως «η επόμενη ημέρα δεν θα μοιάζει με την αρχή ενός μήνα μέλιτος», εκτιμώντας ότι η πλήρης έξοδος στις αγορές θα έχει υψηλό κόστος. «Εγώ αποφεύγω να χρησιμοποιήσω τον όρο καθαρή έξοδο, διότι δεν υπάρχει έξοδος από κάθε επιτήρηση», είπε και πρόσθεσε πως μπορεί να υπάρξουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα νέες απαιτήσεις κοινωνικών ομάδων. Υπενθύμισε δε, ότι η πρακτική επιτήρησης εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες που βγήκαν από τα μνημόνια.


βαθμολογια πρωταθληματων κυπρου

στοχοι μαθηματος θρησκευτικων

στοχοι μαθηματος θρησκευτικων

Στην τοποθέτησή του κάλεσε την κυβέρνηση να διαπραγματευθεί μείωση των πλεονασμάτων στο 2% και να τολμήσει γενναίες μεταρρυθμίσεις, ενώ καυτηρίασε φαινόμενα που παρουσιάζονται σήμερα, όπως οι αντιστάσεις κατά της αξιολόγησης στο δημόσιο και η αρνητική αντιμετώπιση πρωτοποριακών εφαρμογών στον τομέα των μεταφορών.


Σε ό, τι αφορά στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, σημείωσε ότι περιλαμβάνει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ανέφερε ότι συνεχίζει τις πολιτικές λιτότητας των προηγούμενων ετών, με αυξήσεις φόρων και περικοπή δαπανών, ενώ θέτει υπεραισιόδοξους στόχους αναφορικά με τις επενδύσεις. «Έχουμε απολέσει έξι θέσεις ανταγωνιστικότητας από το 2014 και όλα αυτά είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά», είπε και χαρακτήρισε υψηλούς και ανέφικτους τους στόχους υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων και μετά το 2022.


Δεν παρέλειψε ωστόσο, να πει πως καταγράφεται η βούληση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για έξοδο στις αγορές.


Στη διάρκεια της συζήτησης ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζήτησε από την κυβέρνηση να τρέξει τις διαδικασίες για να κλείσει έγκαιρα η γ’ αξιολόγηση. Από το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς χαρακτήρισε μητέρα των «fake-news» ότι το 2018 βγαίνουμε από τα μνημόνια.





λουνα παρκ μαυρουδης

πτησεις για ααχεν
λουνα παρκ μαυρουδης

Ο κ. Τζανακόπουλος, παράλληλα, επέκρινε την αντιπολίτευση ότι δεν λειτουργεί εποικοδομητικά και ειδικά για τη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε ότι «ψάχνει να βρει λόγους για μην αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί».


κόμμα μετά το ότι

λουνα παρκ μαυρουδης

λουνα παρκ μαυρουδης

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm», είπε ότι έχουν γίνει θετικά βήματα στη διαπραγμάτευση με την πΓΔΜ και στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια, αλλά σημείωσε: «Έχουμε αρκετό δρόμο να καλύψουμε για να μιλήσουμε για μια τελική συμφωνία».


«Υπάρχουν προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, ωστόσο η ελληνική πλευρά επιμένει ότι η βέλτιστη λύση θα ήταν η επιλογή ενός ονόματος από αυτά από τα οποία έχει καταθέσει ο κ. Νίμιτς στις προτάσεις του. Βεβαίως συζητάμε τις προτάσεις των γειτόνων μας, ωστόσο η διαπραγμάτευση λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και καλό είναι να επιμείνουμε σε αυτό» δήλωσε ο εκπρόσωπος και σημείωσε: «Εμείς χαιρετίζουμε το γεγονός της αποδοχής του erga omnes από τους γείτονές μας, συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση με υπευθυνότητα, πράγμα το οποίο δεν βλέπω να συμμερίζεται και να πράττει η αντιπολίτευση, μιλώ για το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης».


Η ΝΔ δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί


Σε ερώτηση για τη στάση της ΝΔ απάντησε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει τη διάθεση να λειτουργήσει εποικοδομητικά, ενώ χαρακτήρισε «θετικό» το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για πρώτη φορά για μία λύση που θα πρέπει να καλύπτει την ελληνική πλευρά με το erga omnes και τη συνταγματική αναθεώρηση.


«Η Νέα Δημοκρατία, βλέπω, δεν έχει τη διάθεση να λειτουργήσει εποικοδομητικά, να λειτουργήσει με υπευθυνότητα, συντηρεί ακραία αντανακλαστικά τα οποία βρίσκουν έδαφος σε πραγματικές ευαισθησίες της ελληνικής κοινωνίας, όμως νομίζω, ο ρόλος τον οποίο παίζει στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση δεν είναι καθόλου θετικός» τόνισε και συνέχισε: «Η ΝΔ ψάχνει να βρει λόγους για μην αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί σε ό, τι αφορά τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση και, νομίζω, αυτό φαίνεται και από τον φιλικό της Τύπο και από τις δηλώσεις στελεχών της.


Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

γαβριέλλα ζήνα

συσκευη αναρροφησης σκονης
γαβριέλλα ζήνα
γαβριέλλα ζήνα

Αν και το οικονομικό επιτελείο είχε το βράδυ τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς με βασικό θέμα το κοινωνικό μέρισμα, ο υπουργός Οικονομικών δεν μετείχε σε αυτή καθώς ήταν στη Βουλή για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο που αφορά στα τυχερά παίγνια.


Με την ευκαιρία αυτή ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στα Paradise Papers και στην υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης.


«Γιατί επί 30 χρόνια δεν βάλατε το ζήτημα; Αφού καίγεστε για τα φτωχά στρώματα γιατί δεν μιλήσατε γι αυτό το σκάνδαλο των φορολογικών παραδείσων που δεν είναι ποινικό αλλά ηθικό;» είπε.


Κατά τον ίδιο οι ελίτ, έφτιαξαν ένα νόμιμο σύστημα ώστε να εξαιρούνται από την φορολογία. Όπως σημείωσε:



Με κατηγορούν ότι έκανα εγώ και ο κ. Χουλιαράκης κυνική ομολογία λέγοντας ότι τσακίσαμε τα μεσαία στρώματα. Να πω προς την ΝΔ ότι δεν ανέφερα πως τσακίσαμε τα μεσαία στρώματα, αλλά ότι τα ζορίσαμε και το κάναμε γιατί θέλαμε να στηρίξουμε τα φτωχά στρώματα. Δεν το θέλαμε αλλά βάλαμε προτεραιότητες. Είναι το θέμα των Paradise Papers που ευθύνονται.




γαβριέλλα ζήνα
τουαλέτες δωματίου

πωλησεις κατοικιων νεος κοσμος

πωλησεις κατοικιων νεος κοσμος

Το 11ο συνέδριο της ΝΔ είναι διαφορετικό, στέλνει μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, έχουμε το σχέδιο και τους κατάλληλους ανθρώπους να το υπηρετήσουμε. Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του συνεδρίου είπε "από το βράδυ της Κυριακής το ρολόι θα μετρά αντίστροφα για να διώξουμε την χειρότερη κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση".


πινακιδεσ νεα ιωνια

πωλησεις κατοικιων νεος κοσμος

πωλησεις κατοικιων νεος κοσμος


"Είμαστε όλοι εδώ, παλιά και δοκιμασμένα στελέχη, που σήκωσαν στους ώμους την παράταξη στις δύσκολες στιγμές. Είναι μαζί μας στελέχη που ενισχύουν καθημερινά την δράση βλέποντας την ΝΔ σαν τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εκφράσει την προσδοκία των Ελλήνων", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε "η παρουσία τους επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία και σπάει τα στεγανά. Μαζί μας είναι όπως σε κάθε συνέδριο οι νέοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, που δίνουν καθημερινούς αγώνες στα πανεπιστήμια κόντρα σε δυνάμεις της βίας και της ανομίας. Είναι μαζί μας επιστήμονες, επαγγελματίες, αγρότες, νοικοκυρές άνεργοι, όσοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της παράταξης που μιλάει σε όλους τους Έλληνες. Για όλους αυτούς είμαστε σήμερα εδώ. Δεν βλέπουμε ταξικούς εχθρούς".


4322043
Πηγή:(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)



Ειδική αναφορά έκανε στους πρώην προέδρους της ΝΔ: "Είναι εδώ οι πρώην πρόεδροι της παράταξης. Ο Κώστας Καραμανλής που έφερε την ΝΔ στην εξουσία μετά από 11 χρόνια και της έδωσε λαϊκό έρεισμα. Ο Αντώνης Σαμαράς που κράτησε την Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη και αν ολοκλήρωνε την θητεία του, η πατρίδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που κράτησε τη ΝΔ σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή της και είναι πάντα μαχητής στα δύσκολα. Δίνουν μήνυμα νίκης, προσήλωσης και πίστης σε μία παράταξη που τους τίμησε και την τίμησαν".


Σκοπός του συνεδρίου, είπε, είναι "να αναδείξουμε τις πολιτικές για την έξοδο από την κρίση. Να επικαιροποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τον ελληνικό λαό, τις αρχές με τις οποίες είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Να δείξουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και την φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων. Ο στόχος να αλλάξουμε την Ελλάδα είναι εθνικός. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν άνθρωποι που δεν είναι μέλη της ΝΔ. Είναι αποτέλεσμα μίας ανανέωσης τα τελευταία δύο χρόνια".


Ειδική αναφορά έκανε στην Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη. Απευθυνόμενος προς την κ. Γεννηματά είπε: "ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως η εθνική ανάγκη μας έφερε πλάι πλάι, συμμάχους απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κράτησε την χώρα στη ΕΕ και άνοιξε τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση. Βάλλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν. Εξακολουθούμε να έχουμε διαφορές αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στις μεταρρυθμίσεις".


Αναφερόμενος στο Ποτάμι είπε: "Το Ποτάμι αποτέλεσε και αποτελεί χώρο μεταρρυθμιστικό, συνεπή και υπεύθυνο".


4322067
Πηγή:(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Συνεχίζοντας είπε: "Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο. Η κοινωνία δυσπιστεί. Τα ψέματα η ανικανότητα η αλαζονεία της χειρότερης κυβέρνησης δηλητηριάζουν την κοινωνία. Εμείς έχουμε χρέος να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, να τους μιλήσουμε και να τους πείσουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν είμαστε καταδικασμένοι από τη μοίρα μας να ζούμε στην ανέχεια. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο κ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Του δόθηκε δύο φορές να κυβερνήσει και απέτυχε οικτρά, το λογαριασμό των ψεμάτων τον πληρώνει ο ελληνικός λαός. Απέναντι έχουμε ένα καθεστώς. Ας καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι αντέχουμε όση λάσπη και αν πετάξει. Η μεγάλη πρόκληση είναι να πείσουμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν να αλλάξουμε την Ελλάδα".


Κλείνοντας αναφέρθηκε στις εργασίες του συνεδρίου λέγοντας "θα μειώσουμε τους φόρους και θα εξυγιάνουμε το κράτος, θα προσελκύσουμε επενδύσεις, θα δημιουργήσουμε δίχτυ προστασίας για τους πιο αδύναμους, θα αναπτύξουμε πως θα βγούμε από το τέλμα που μας έφερε η σημερινή κυβέρνηση. Πως θα πάμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών".


Χαιρετισμός Κωστή Χατζηδάκη



εορταστικο ωραριο χανια πασχα 2015

τησ αλφα τα ζυμωματα βελβεντο

«Τα στοιχεία έχουν επαληθευτεί, με το όνομα, το επίθετο, την περιοχή και τους φερόμενους δράστες, σχετικά με τα 35 πρόσωπα που δολοφονήθηκαν στο πλαίσιο των διαδηλώσεων» δήλωσε ο Ραφαέλ Ουζκατεγούι, ο διευθυντής της ΜΚΟ Provea, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο Καράκας.


ραουνταπ για χορταρια τιμη

Ο Ουζκατεγούι κατήγγειλε επίσης οκτώ «παράνομες εκτελέσεις» μετά τις διαδηλώσεις, σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε λαϊκές συνοικίες. Κατηγόρησε τους πράκτορες των FAES (Αστυνομικές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων) ότι ευθύνονται για αυτές.



Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ΜΚΟ Foro Penal Αλφρέδο Ρομέρο έκανε λόγο, ενώπιον των δημοσιογράφων, για 850 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 77 είναι ανηλίκων.


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχές πραγματοποίησαν εφόδους σε «σπίτια φτωχών οικογενειών, χωρίς να έχουν κανένα ένταλμα» και προχώρησαν σε συλλήψεις.


Με αυτές τις κρατήσεις, η Foro Penal υπολογίζει σε 976 τον αριθμό των πολιτικών κρατουμένων στη Βενεζουέλα.




τησ αλφα τα ζυμωματα βελβεντο
τησ αλφα τα ζυμωματα βελβεντο
τησ αλφα τα ζυμωματα βελβεντο
ζυριχη σεν γκαλεν

ποια είναι η δέκατη εντολή

δανια επισημη θρησκεια
ποια είναι η δέκατη εντολή
ποια είναι η δέκατη εντολή

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο πονοκέφαλος από το σήριαλ Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα με την μετακόμισή του στην Παρί σεν Ζερμέν και το σήριαλ Μέσι και Μάντσεστερ Σίτυ αναζοπυρώθηκε ξαφνικά. Ο Αργεντινός παίκτης εδώ και κάποιες ώρες ακολουθεί το λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτυ στο Instagram και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αγγλική ομάδα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.


ποια είναι η δέκατη εντολή

2017 07 13T100140Z 1650945567 RC1D1C9B8EF0 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN FCB RAKUTEN
(Σενάρια φυγής και του Μέσι μετά το Νεϊμάρ από το Καμπ Νόου - Πηγή: REUTERS / KIM KYUNG-HOON)


Σύμφωνα με αυτά, ο Μέσι δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο συμβόλαιο, που έχει ανακοινώσει η Μπαρτσελόνα και η Μάνστεστερ Σίτυ θα καταβάλει τα 300 εκατομμύρια της ρήτρας του παίκτη στο επόμενο 10ήμερο και θα τον αποκτήσει.



Manchester City 'ready to meet Lionel Messi's £275million' buy-out clausehttps://t.co/AgjpcUZul6 pic.twitter.com/8hAmfKOEQ2

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) August 20, 2017


sea soul νεα μακρη χαρτης

ανδρικο ντυσιμο για γαμο καλοκαιρι 2015

ανδρικο ντυσιμο για γαμο καλοκαιρι 2015
ανδρικο ντυσιμο για γαμο καλοκαιρι 2015
ανδρικο ντυσιμο για γαμο καλοκαιρι 2015

Με ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Σώματος επισημαίνει ότι οι πρόσφατοι νόμοι αποσυμφόρησης των φυλακών, γνωστοί ως νόμοι Παρασκευόπουλου και Κοντονή, με τους οποίους έχει αποφυλακισθεί ένας μεγάλος αριθμός καταδικασμένων ακόμη και για βαριά εγκλήματα, αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες, που έχουν συμβάλλει στην έξαρση της εγκληματικότητας.


εκεινος γαρ ορων την ελλαδα πολεμων και στασεων

«Η κυβέρνηση οφείλει να επανεξετάσει τα άκριτα μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών που έχει υιοθετήσει και να εισάγει νέες σύγχρονες μεθόδους, όπως αυτές που ισχύουν σε όλα τα ευνομούμενα ευρωπαϊκά κράτη», σημειώνει και καλεί την κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι «στη δημοκρατία η προστασία των πολιτών είναι πάνω απ’ όλα και δεν πρέπει να διακυβεύεται για καμία αριστερή ιδεοληψία…».




πολιτιστικος συλλογος περαματος ιωαννινων

αρρενωπα χαρακτηριστικα προσωπου

τσιμιτσελης λασκαρακη γαμος
αρρενωπα χαρακτηριστικα προσωπου

«Ως πρόεδρος της χώρας θέλω να σας απευθυνθώ ενόψει των εκλογών (…) Ο δρόμος που θα ακολουθήσει η χώρα μας, το μέλλον της Ρωσίας και των παιδιών μας εξαρτάται από τη βούληση του λαού και την επιλογή κάθε Ρώσου», δήλωσε.


Ο Πούτιν τόνισε ότι οι Ρώσοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν πώς θα ασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν αλλά και το ποιον θα ψηφίσουν. Όμως πρόσθεσε: «Αν αποφασίσετε να μην ψηφίσετε, η κρίσιμη αυτή ψηφοφορία θα διεξαχθεί χωρίς να ληφθεί υπόψη η γνώμη σας».


«Είμαι πεπεισμένος ότι κάθε ένας από εσάς ανησυχεί για το μέλλον της πατρίδας μας. Γι’ αυτό τον λόγο σας απευθύνομαι και σας ζητώ να πάτε στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή. Ασκείτε το δικαίωμά σας να επιλέξετε το μέλλον σας», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.




αρρενωπα χαρακτηριστικα προσωπου
αρρενωπα χαρακτηριστικα προσωπου
καθολου υγρα μετα την εμβρυομεταφορα