Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

χιονοδρομικο ξυλοκαστρο

δηλωσεις φιλη για λειψανα
χιονοδρομικο ξυλοκαστρο
χιονοδρομικο ξυλοκαστρο

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο κ. Μπρουμίδης ανέφερε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη επεισόδια μπροστά μας» σημειώνοντας ότι η πρόσφατη συνάντηση των Vodafone – Wind με τις πιστώτριες τράπεζες πήγε πολύ καλά, ενώ τόνισε ότι «υπάρχει ένας πρόθυμος αγοραστής, όπως και ένας πρόθυμος πωλητής».


συνταγη ψωμιου με ελιες

Ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο «κουρέματος» των δανειακών υποχρεώσεων της Forthnet, υποστήριξε ότι «δεν μιλάμε για "κούρεμα" αλλά έχουμε μία εκτίμηση για την αξία της εταιρείας» προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο να δουν τα οικονομικά στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν ζητήσει αναφορικά με τη Forthnet. Υπενθυμίζεται ότι Vodafone και Wind, οι οποίες ενδιαφέρονται από κοινού, βρίσκονται - μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019- σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την απόκτηση του ελέγχου της Forthnet.


Σύμφωνα με τον κ. Μπρουμίδη, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος για το πέρας των διαπραγματεύσεων, το επόμενο βήμα είναι να δοθούν διευκρινίσεις από την πλευρά των ενδιαφερομένων αγοραστών σχετικά με ορισμένα σημεία της πρότασης τους, και από την άλλη, να τους δοθεί μεγαλύτερη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες της Forthnet.


48388558 769525146713392 9218221971634913280 n
Χάρης Μπρουμίδης



χιονοδρομικο ξυλοκαστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου