Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

τα 20 πιο επικινδυνα ναρκωτικα λιστα

τα 20 πιο επικινδυνα ναρκωτικα λιστα
Σύμβουλος Ερντογάν: «Μύγα η Ελλάδα που παλεύει με έναν γίγαντα» - «Θα υποστείτε τρομερές συνέπειες»

Νέες απειλές από την Τουρκία μία ημέρα μετά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια - Η δήλωση - «βόμβα» συμβούλου του Ερντογάν, που παρομοιάζει την Ελλάδα με μύγα και την Τουρκία με γίγαντα - Οι Τούρκοι εξακολουθούν να παίζουν το επικίδυνο παιχνίδι των προκλήσεων


τζουμερκα σπηλαιο

2ος τομος ζν live

τα 20 πιο επικινδυνα ναρκωτικα λιστα

Απειλές χωρίς όριο και πάλι από το στενό σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ. Ο σύμβολος του Σουλτάνου, ο οποίος συνηθίζει να προχωράσει σε «εμπρηστικές» δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας «χτύπησε» ξανά σήμερα, Τετάρτη (14/02/2018). Αυτή τη φορά προειδοποιώντας την Ελλάδα πως σε περίπτωση θερμού επεισοδίου οι συνέπειες θα είναι τρομερές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, με αφορμή το θερμό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι στα Ίμια, ο σύμβουλος του Τούρκου Σουλτάνου μιλώντας στην τηλεόραση του ΤRT, είπε ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, την ώρα που ο τουρκικός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις στη Συρία.

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε πως σε περίπτωση ενός τέτοιου ενδεχομένου η απάντηση της Άγκυρας θα είναι σκληρή, ενώ οι συνέπειες της Ελλάδας θα είναι τρομερές.

Ο Μπουλούτ αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι σε θέση να τα βάλει με την Τουρκία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι σαν να μάχονται μία μύγα με έναν γίγαντα.


#Erdogan's chief aide Yigit Bulut says he has no doubt that Americans plan to unleash Greece in attacking #Turkey while Turkish military engaged in #Syria, says Turkey's response would be toughest. pic. twitter.com/Iuv3lFB8g2

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) February 14, 2018

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο εβδομάδες ο Γιγκίτ Μπουλούτ είχε προχωρήσει σε πρωτοφανείς απειλές εναντίον της χώρας μας λέγοντας «Θα σπάσουμε τα πόδια σε όποιον Ελληνα ανέβει στα Ιμια».

Διαβάστε επίσης

Έτσι «χάσαμε» τα Ίμια: Δείτε τους χάρτες της περιοχής από το 1933 (pics)

«Βόμβα» από τον Γιλντιρίμ μία ημέρα μετά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια

Ίμια – Τι συμβαίνει στο Αιγαίο μία ημέρα μετά το θερμό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι



τα 20 πιο επικινδυνα ναρκωτικα λιστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου