Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

πινοκιο βαπτιση

κοκκινη νυχτα τζαμαλ
πινοκιο βαπτιση

Μετρώντας το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, αλλά και άλλα κριτήρια, το νέο σύστημα κατανομής των κονδυλίων της πολιτικής συνοχής θα κατευθύνει περισσότερους πόρους στα λιγότερο ανεπτυγμένα κράτη-μέλη δίνοντας μεγαλύτερη χρηματοδοτική στήριξη στις αδύναμες περιφέρειες.


διαμετακομιστικός

πινοκιο βαπτιση

Παρουσιάζοντας σε δημοσιογράφους τις στοχεύσεις του επόμενου μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα κ. Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης ανέφερε πως η πρόταση της Επιτροπής για τις στοχεύσεις του επόμενου μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027 θα τεθεί προς έγκριση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο, με στόχο οι οριστικές αποφάσεις να έχουν ληφθεί έως το πρώτο τρίμηνο του 2019, πριν δηλαδή τη λήξη της θητείας του Ευρωκοινοβουλίου.


Με τον νέο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ΕΕ:


-Εκσυγχρονίζεται η Κοινή Γεωργική Πολιτική, καθώς συνολικά σε επίπεδο ΕΕ θα διατεθούν 365 δισ. ευρώ για άμεσες ενισχύσεις στους γεωργούς με στόχο τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης.


-Προβλέπονται δύο νέοι μηχανισμοί, το Πρόγραμμα Στήριξης των Μεταρρυθμίσεων ύψους 25 δισ. ευρώ και η Ευρωπαϊκή Λειτουργία Σταθεροποίησης των Επενδύσεων, μέσω της οποίας θα χορηγούνται δάνεια ύψους έως και 30 δισ. ευρώ.


-Για τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, τη μετανάστευση και το άσυλο θα προβλεφθούν σχεδόν 35 δισ. ευρώ, σχεδόν τα τριπλάσια σε σύγκριση με τα 13 δισ. ευρώ για την περίοδο 2014-2020.



Μια έξυπνη δημοσιονομική προοπτική & σε μια πιο ?? βάση γιατί
✔️ δε γίνονται μειώσεις σε δυνατές πολιτικές
✔️ μεγάλες αυξήσεις σε έρευνα & νεολαία
✔️ έμφαση στην ασφάλεια
✔️ ισορροπημένη & ως προς τους ίδιους πόρους
✔️όλοι θα μπορέσουν να βρουν κάτι θετικό #EUBudget pic.twitter.com/VeOVr9tFmo

— G Markopouliotis (@GMarkopouliotis) 5 Ιουνίου 2018


πινοκιο βαπτιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου