Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ρευμα απο νερο ζουγκλα

vodafone tv net voz
κατω χωρες χαρτης
ρευμα απο νερο ζουγκλα
ρευμα απο νερο ζουγκλα
ρευμα απο νερο ζουγκλα

Απάντησε δε, στα ερωτήματα τριών δημοσιογράφων για όλες τις πτυχές της συμφωνίας αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, δημοψήφισμα για το ονοματολογικό θα είχε νόημα στην Ελλάδα εάν η χώρα μας έπρεπε να αλλάξει το Σύνταγμά της, όπως πρέπει να κάνει η γειτονική χώρα.


Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε σημαντική κατάκτηση το «Βόρεια Μακεδονία» και υπογράμμισε ότι η συμφωνία είναι επωφελής για τη χώρα και την περιοχή.


Ερωτηθείς εάν ανησυχεί για τις αντιδράσεις του κόσμου, ο Α. Τσίπρας είπε πως δεν φοβάται, αλλά, αντίθετα, σέβεται τις αντιδράσεις των πολιτών.


Πρόσθεσε πως όταν κάνεις εξωτερική πολιτική, το βλέμμα είναι στραμμένο στα συμφέροντα της χώρας, για να τονίσει ότι «πατριωτικό συμφέρον είναι να κλείσουμε ένα θέμα που μας ταλανίζει χρόνια… Για ποιο λόγο να κρατήσουμε αυτή την πληγή ανοιχτή».


Δήλωσε δε, ευτυχής και τυχερός διότι είναι πρωθυπουργός σε μια στιγμή που στην γειτονική χώρα υπήρξε μια σημαντική πολιτική αλλαγή. Αυτή η αλλαγή, όπως είπε, έδωσε στον ίδιο και τον Ζόραν Ζάεφ τη δυνατότητα να κάνουν μια ουσιαστική και επίμονη προσπάθεια προκειμένου να λύσουν ένα θέμα δεκαετιών.


«Προσπαθήσαμε να το λύσουμε με σεβασμό στις αξίες, τις βασικές γραμμές και την αξιοπρέπεια ο ένας του άλλου» είπε ο πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Το κρίσιμο από εδώ και πέρα είναι αν η άλλη πλευρά θα πετύχει όσα προβλέπονται».


Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε ότι δημιουργείται ένα μομέντουμ για να νικηθούν οι έμποροι του πατριωτισμού και στις δύο πλευρές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου