Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

τεο χαλανδρι

το μποζονιο του χιγκσ
τεο χαλανδρι

Μέσα σε δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκαν 8 σεμινάρια με 16 εισηγητές, 5 workshops, 2 ημέρες τεχνικών σε sushi, fine dining, θαλασσινά και ψάρια, καραμέλας, menu degustation-μοριακή γαστρονομία.


τεο χαλανδρι

τεο χαλανδρι

AKMI 2


Παράλληλα, έγινε ανοιχτή συζήτηση με ειδικούς για τα θέματα της γαστρονομίας στον τουρισμό, παρουσία του κ. Σπύρου Πέγκα, Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και του κ. Θεόδωρου Κουρατζόγλου, Γενικού Γραμματέα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.


AKMI 3


Κατά τη διάρκεια του AKMI Gastronomy Festival βραβεύτηκε επίσης ο κ. Ζήσης Κεραμέας, ένας από τους μεγαλύτερους δάσκαλους της γαστρονομίας, ενώ στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, τέσσερις υπερτυχεροί σπουδαστές κέρδισαν:


· Βασίλης Παναγιωτίδης, tablet της MLS από το μέγα χορηγό μας, την Αναδομώ


· Θεόδωρος Μαγιάννης, smoothie maker από το χορηγό μας, την Kenwood


· Παρασκευή Κωστοπούλου, δωροεπιταγή 100€ από το χορηγό μας, την IKEA


· Χρήστος Τσίγας, δωροεπιταγή 100€ από το χορηγό μας, την IKEA


AKMI 4



στεφανου ηλιασ και σια εε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου