Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

τρακτερ που σκαβει

τρακτερ που σκαβει
τρακτερ που σκαβει
τρακτερ που σκαβει

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις αρχές του 2017 μέχρι και σήμερα οι νεκροί στους δρόμους έχουν φθάσει τους 35, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι νέοι άνθρωποι.


ριζότο με κοτόπουλο και κάρυ

Τα περισσότερα τροχαία έχουν καταγραφεί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης με την συντριπτική πλειοψηφία των νεκρών να είναι άνδρες.


Από τους νεκρούς οι περισσότεροι είναι οδηγοί οχημάτων, ενώ τα περισσότερα θανατηφόρα δυστυχήματα έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της νύκτας.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΠΡΟΤΑ) Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχουν καταγραφεί τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα με τον αριθμό των νεκρών να είναι 15.


Ακολουθεί η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με 13 νεκρούς από τροχαία, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου με 5 νεκρούς και η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με 2 νεκρούς.


Από τους 35 συνολικά ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους οι 23 ήταν οδηγοί οχημάτων, 5 επιβάτες οχημάτων και 7 πεζοί.


Τα θανατηφόρα τροχαία έχουν καταγραφεί, 22 στο επαρχιακό δίκτυο, 8 στο αστικό και 4 στον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού.


Από τους νεκρούς 33 ήταν άνδρες και 2 γυναίκες.


Τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα 16, οφείλονται σε εκτροπή οχήματος, 12 σε συγκρούσεις και 7 σε παρασύρσεις.


Σε ό, τι αφορά το είδος του οχήματος των θανατηφόρων τροχαίων, 11 ήταν μοτοσυκλέτες, 21 αυτοκίνητα και 3 φορτηγά.


Τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία στο νησί συνολικά 15, έχουν καταγραφεί από τα μεσάνυκτα έως τις επτά το πρωί, ενώ ως ο φονικότερος μήνας από την αρχή του χρόνου είναι ο Αύγουστος με 8 θανάτους ενώ ακολουθεί ο Μάρτιος με 7 θανάτους.


Όσο αφορά την ηλικία των θυμάτων έως 17 ετών ήταν τρία, από 18-25 ετών δέκα, από 26-35 ετών 3, από 36-55 τα θύματα ήταν 10 και από 55 ετών και πάνω εννέα.



μανούβρα συνώνυμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου