Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα

αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα
αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς αναλυτές, έχοντας ως δεδομένο ότι μόλις 35 υποψήφιοι επί συνόλου 20.425 έγραψαν άριστα «20», οι περισσότερες σχολές στο 2ο και το 5ο επιστημονικό πεδίο θα σημειώσουν σημαντική πτώση.


maalox plus oral suspension

Κάτι παραπάνω από αισθητή θα είναι η πτώση στις σχολές Οικονομίας και Πληροφορικής, σημειώνουν οι ίδιοι, ενώ στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο εκτιμάται ότι οι μεγαλύτερες αντοχές θα επιδείξουν οι αρχιτεκτονικές σχολές.


Η αναμενόμενη πτώση στις σχολές του 5ου Επιστημονικού Πεδίου δεν οφείλεται μόνο στις πολύ κακές επιδόσεις στα Μαθηματικά, αλλά και σε εκείνες που πέτυχαν οι υποψήφιοι στο Αρχές Οικονομικής Θεωρίας όπου μόνο το 11,6% περιλαμβάνεται στη βαθμολογική κλίμακα 12-20.


Οι ιατρικές σχολές φαίνεται πως θα διατηρηθούν, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η βάση αναμένεται να πέσει και κάτω από τα 19.000 μόρια. Η Ιατρική, αλλά και οι υπόλοιπες δημοφιλείς σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου (Επιστήμες Υγείας), οι οποίες μετά και τη μείωση του αριθμού εισακτέων, θα σημειώσουν μικρή - αλλά καθοριστική δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που έχουν - άνοδο στις βάσεις τους.


Οι Νομικές αναμένεται να κυμανθούν στα περσινά επίπεδα ενώ είναι πολύ πιθανή η άνοδος στα τμήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μιας και οι μαθητές της Θεωρητικής κατεύθυνσης πήγαν καλύτερα στις εξετάσεις, σε σχέση με τις άλλες κατευθύνσεις.



αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα
θειο τραγι αθηνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου