Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

φθηνοί προορισμοί εξωτερικού 2015

φθηνοί προορισμοί εξωτερικού 2015
φθηνοί προορισμοί εξωτερικού 2015

Η αγάπη του πρώην εμίρη είναι εμφανέστατη για το νησί, το οποίο παρότι επισκέφθηκε στις αρχές του Αυγούστου και παρέμεινε για σχεδόν μία εβδομάδα, μετά και την πολυήμερη κρουαζιέρα του στα νησιά του Ιονίου με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του «Katara» επέστρεψε και πάλι σήμερα στην Κέρκυρα.


νεκροι στην ουκρανια

φθηνοί προορισμοί εξωτερικού 2015

Νωρίς το πρωί η «Katara» αγκυροβόλησε και πάλι απέναντι από το λιμεναρχείο, ενώ στο λιμάνι του ΝΑΟΚ έδεσαν τα μικρότερα σκάφη που τον συνοδεύουν.


Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Κερκυραίοι, που τον συνάντησαν στην ψαραγορά, ο 66χρονος εμίρης, είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, που χαιρέτησε όλους όσους τον πλησίασαν, ενώ διάλεξε ο ίδιος τα αγαπημένα του ψάρια.


Οι Κερκυραίοι έχουν συνηθίσει την παρουσία του πρώην εμίρη του Κατάρ στο νησί, καθώς το επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις φιλίας με πολλούς ντόπιους.


Αρκετοί υπήρξαν και τυχεροί καθώς είναι γνωστό ότι ο πρώην εμίρης καλεί κάθε χρόνο κατοίκους της περιοχής να επισκεφθούν το Κατάρ και να δεχθούν βασιλικής υποδοχής, ξενάγησης και διαμονής.


«Είναι ο δικός μας εμίρης» θα πουν οι περισσότεροι Κερκυραίοι, που δε διστάζουν να του ζητήσουν να φωτογραφηθεί μαζί τους ή ακόμη και να του σφίξουν το χέρι, κάτι που θεωρείται σχεδόν αδύνατο να συμβεί στο Κατάρ, καθώς η βασιλική οικογένεια είναι τελείως απρόσιτη και προστατευμένη.



ακτινοθεραπευτικο αγλαια κυριακου

πλεκτα με κουκουλα ανδρικα

πλεκτα με κουκουλα ανδρικα
πλεκτα με κουκουλα ανδρικα
πλεκτα με κουκουλα ανδρικα

Ήταν 1 Νοεμβρίου 1897 όταν στο «Liceo Classico Massimo D'Azeglio», στο Τορίνο, μια παρέα 13 μαθητών αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να φτιάξουν τη δική τους ομάδα ποδοσφαίρου. Η ομάδα αυτή, αποφασίστηκε να ονομαστεί… Γιουβέντους!


έβελυν καζαντζόγλου καρκινος

Μια λέξη που σημαίνει «νεολαία», αφού το μέλλον προορίζεται για τους νέους ανθρώπους και στο μέλλον είχαν στρέψει όλα τα βλέμματα τα μέλη αυτής της παρέας που δεδομένα τότε δεν ήξεραν ότι έριξαν τα θεμέλια για να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ που γνώρισε ποτέ αυτός ο πλανήτης.


Ο πρώτος άνθρωπος που ονομάστηκε ποτέ σαν «πρόεδρος της Γιουβέντους» ήταν ο Εουχένιο Κανφάρι και ο αμέσως επόμενος, ήταν ο αδερφός του Ενρίκο.


Το… ιερό όνομα «Ανιέλι», εμφανίζεται στην ιστορία της Γιουβέντους για πρώτη φορά στις 24 Ιουλίου 1923, όταν ο Εντουάρντο Ανιέλι, γιος του ιδρυτή της FIAT, θα ψηφιστεί ως πρόεδρος της ομάδας και θα πάρει τη θέση που είχε μέχρι τότε ο συγγραφές Κοραντίνο Κοραντίνι, ο οποίος έχει γράψει και τον ύμνο της Γιουβέντους.


Ο Τζοβάνι Ανιέλι, γιος του Εντουάρντο, ανέλαβε το 1947 την προεδρία της ομάδας όμως σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ξεκινώντας ουσιαστικά την «κατάρα» της οικογένειας που γιγάντωσε τους «μπιανκονέρι», που στην αρχή φορούσαν άλλα χρώματα, και την έκανε αυτό που όλοι γνωρίζουν σήμερα…


Τα πρώτα χρόνια…


Στα πρώτα δυο χρόνια της ύπαρξής της, η ομάδα ονομαζόταν Sport Club Juventus, όμως από το 1899 κι έπειτα έγινε γνωστή με το όνομα Football Club Juventus. Η Γιουβέντους χρησιμοποίησε για πρώτο της γήπεδο το «Πιάτσα Ντ’ Άρμι» στο Τορίνο και τα χρώματα στις φανέλες της ήταν ροζ και στα σορτς μαύρο. Από εκεί είχε βγει και το παρατσούκλι «ροζανέρο», που σήμερα συνοδεύει την Παλέρμο, πριν έρθει το «μπιανκονέρι» να πάρει τη θέση του και να παραμείνει πασίγνωστο σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.



juve first


Πηγή: Wikipedia


Η Γιουβέντους συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα το 1900 και στις 11 Μαΐου έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Τορινέσε από την οποία ηττήθηκε 1-0.


Στη δεύτερη σεζόν της, η Γιουβέντους έφτασε ως τα ημιτελικά, νίκησε 5-0 τη Γκιμνάστικα Τορίνο αλλά ηττήθηκε από την Μίκαλ Κρίκετ 3-2 και τερμάτισε η πορεία της.


Σημαδιακή χρονιά στην ιστορία της ομάδας είναι το 1903 όταν έγινε λάθος στην παραγγελία της για τις νέες της εμφανίσεις. Στο Τορίνο περίμεναν τις φανέλες με τα δικά τους χρώματα (ροζ-μαύρο), όμως, τους στάλθηκε ένα πακέτο με εμφανίσεις της αγγλικής Νοτς Κάουντι που φοράει ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα. Τα μέσα τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένα για να γίνει αλλαγή και να φτάσουν σε λίγες ώρες νέες φανέλες στο Τορίνο, η τότε διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει τις φανέλες και έτσι όλοι γνωρίσαμε πια τη Γιουβέντους με τα χρώματα που φορά και κυριαρχεί μέχρι και σήμερα. Με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα.



juventus1905


Πηγή: Wikipedia


Δυο χρόνια αργότερα, το 1905, η Γιουβέντους καταφέρνει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της. Ο Ελβετός Άλφρεντ Ντικ είχε αναλάβει την προεδρία, έφερε αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και κατάφερε να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα Ιταλίας.


Ο άνθρωπος αυτός θα μνημονεύοταν ως και σήμερα ως εμβληματικός για τη Γιουβέντους αν δεν προχωρούσε σε μια κίνηση που δημιούργησε και τον απαραίτητο «εχθρό» μέσα στην ίδια πόλη για τη «Βέκια Σινιόρα». Ο Άλφρεντ Ντικ και αρκετοί ακόμα παίκτες, αποχώρησε το 1907 από τη Γιουβέντους, ίδρυσαν την Τορίνο και από τότε το ντέρμπι της πόλης είναι γνωστό ως «Derby Della Mole».





το παραμυθι των χριστουγεννων (φιλαργυρος σκρουτζ)

στολη catwoman γυναικεια

εκσκαφεας πληροφοριες

Η απαγόρευση της πορείας δεν αναφέρει εάν αφορά μόνο στη συγκέντρωση των αστυνομικών ή και των αντιεξουσιαστών, που την ίδια ώρα έχουν προαναγγείλει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ως αντίποινα στη συγκέντρωση των αστυνομικών. Το σίγουρο είναι πως μένει να φανεί την Πέμπτη εάν τελικά η αστυνομία θα καταφέρει να απαγορεύσει τη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι σαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η κυβέρνηση κατ’ επέκτασιν να υιοθετεί την ύπαρξη «άβατου» στα Εξάρχεια.


εκτυπωση μπλουζακια κερκυρα

στολη catwoman γυναικεια

thessaloniki


Πόλεμος Ανακοινώσεων


Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση Τόσκα για να ακολουθήσει ένας πόλεμος ανακοινώσεων.


Aνακοίνωση της ΝΔ: Ο κ. Τόσκας αν είχε στοιχειώδη ευθιξία σήμερα θα έπρεπε να παραιτηθεί


2297260


«Η σημερινή απόφαση απαγόρευσης της αυριανής συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ αποτελεί επισφράγιση της συνολικής αποτυχίας της Κυβέρνησης και στον τομέα της ασφάλειας.
Για πρώτη φορά με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο.
Η απόφαση είναι πρόκληση για την δημοκρατική ελληνική κοινωνία. Για κάθε πολίτη αυτής της χώρας που θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και ασφαλής. Παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε αντιλήψεις αυταρχισμού.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα με σαφήνεια. Συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των αστυνομικών και εξέφρασε τις σοβαρές επιφυλάξεις του για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους.
Επισήμανε, όμως, ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την έκφραση του δικαιώματος τους από τη στιγμή που έχει ληφθεί η νόμιμη άδεια για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης.
Ο κ. Τόσκας αν είχε στοιχειώδη ευθιξία σήμερα θα έπρεπε να παραιτηθεί.
Αλλά προφανώς ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Τσίπρα...».


2372323


Απάντηση Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: Η ΝΔ υποθάλπει τεχνητές κρίσεις


«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να κρυφτεί, αλλά πλέον δεν μπορεί. Υποθάλπει τεχνητές κρίσεις με μορφή "ανταρτοπόλεμου" προσβλέποντας σε μικροκομματικά οφέλη. Οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Η χώρα θα προχωρήσει. Οι πολίτες καταλαβαίνουν»


Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Ο καιροσκοπισμός και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν ξεγελάνε κανέναν


Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ έδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρούσαν τις προηγούμενες μέρες να πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με την συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια. Σήμερα, και λίγα μόλις λεπτά μετά την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για την απαγόρευση της συγκέντρωσης, με ανακοίνωσή της, η ΝΔ επιβεβαιώνει ποιος ήταν ο εμπνευστής και διοργανωτής της προβοκάτσιας».


2541266


«Αυτό το ξέραμε και δεν μας εκπλήσσει. Όμως, το να μιλά για αυταρχισμό η πολιτική δύναμη που είχε διαλύσει βιαίως δεκάδες ειρηνικές συγκεντρώσεις πολιτών, είχε χρησιμοποιήσει άσκοπα τόνους χημικών και λειτουργεί ως πλυντήριο της Χρυσής Αυγής, ξεπερνάει ακόμη και το δικό της όριο αυτοεξευτελισμού. Για να μη μιλήσουμε για την παραπομπή σε «άλλες εποχές», όταν αυτή γίνεται από το κόμμα των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη.


Η δημιουργία κλίματος τεχνητής έντασης, ο καιροσκοπισμός και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν ξεγελάνε κανέναν» αναφέρει στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ .


Απάντηση ΝΔ στον Ν. Τόσκα: Ο κ. Τόσκας μέσα στην απελπισία του προκαλεί την κοινή λογική


"Ο κ. Τόσκας μέσα στην απελπισία του προκαλεί την κοινή λογική", αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: "Η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται τόση ανικανότητα. Ας βρει την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί".


Απάντηση υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην ΝΔ: Το ψέμα της ΝΔ έχει κοντά ποδάρια.


«Πρέπει επιτελούς η Νέα Δημοκρατία να πει την αλήθεια. Έφτασαν στο έσχατο σημείο της πολιτικής υποκρισίας σερνόμενοι από ακροδεξιές αντιλήψεις αναφέρεται στην απάντηση του υπουργείου Προστασία του Πολίτη στην ΝΔ.


«Οι ένστολοι ασχολούνται με τα καθήκοντα τους με τον καλύτερο τρόπο και δεν τους ακούν. Το ψέμα της ΝΔ έχει κοντά ποδάρια. Έχουν παραιτηθεί από την κοινή λογική» αναφέρεται στην απάντηση.



στολη catwoman γυναικεια
στολη catwoman γυναικεια

βιβλιο υπερωριων υποδειγμα

βιβλιο υπερωριων υποδειγμα
Απίστευτη απάτη στην Καβάλα: Γιατρός χωρίς πτυχίο εργαζόταν για 17χρονια σε δημόσιο νοσοκομείο

Γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας που εργάζονταν σε αυτό επί σειρά πολλών ετών, αποδεικνύεται ότι στερούνταν πτυχίου.


οδηγος φορτηγου στην ελβετια

εγω σ'αγαπησα εδω σπυριδακης

Η διαδικασία για την απομάκρυνση του ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Υπάρχει μάλιστα και σχετική απόφαση, δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το Νοσοκομείο Καβάλας, γνωρίζοντας τι επρόκειτο να συμβεί. ελευταία, εξάλλου, εργάζονταν μόνο ως ελεγκτής-μέλος επιτροπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρωινή», ενημερώθηκε για τις αποφάσεις στο Υπουργείο Υγείας κι αποχώρησε προ 20 ημερών.

Ο ίδιος φέρονταν να είχε σπουδάσει στην Ιταλία, κατά το παρελθόν. Όταν προ λίγων ετών (2015) αυτής της κατηγορίας οι γιατροί κλήθηκαν να παρουσιάσουν τα πτυχία τους, ο συγκεκριμένος δεν ανταποκρίθηκε.



βιβλιο υπερωριων υποδειγμα
βιβλιο υπερωριων υποδειγμα

εκτακτο ειδικο τελος ακινητων 2013

ψαρεμα μπαλαδεσ κυπρος
power of makeup transformation

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι χτύπησαν τον 19χρονο, ένας μόνο από όλους υποστηρίζει ότι ήταν αυτός που με σιδερόβεργα από φρεάτιο παραβίασαν την πόρτα του κελιού του 19χρονου και όταν μπήκαν μέσα στο κελί του τον έβριζαν και φώναζαν αλλά, όπως υποστηρίζουν, δεν τον ξυλοκόπησαν.


εκτακτο ειδικο τελος ακινητων 2013

Πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό από χτες, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και αυτός ο οποίος τραβούσε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο.


Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους είναι για παράνομη βία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ ένας από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζει κατηγορία και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.





εκτακτο ειδικο τελος ακινητων 2013
εκτακτο ειδικο τελος ακινητων 2013

παπουτσια ψηλα 2015

Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.


θεοφανια παπαθωμα αληθινοι ερωτες

παπουτσια ψηλα 2015

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, αναφέρει ο Σύνδεσμος.


Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.



παπουτσια ψηλα 2015
παπουτσια ψηλα 2015
μετρικός τόνος ίσος με 1000 κιλά

σωφρονιστικο ιδρυμα ανηλικων

σωφρονιστικο ιδρυμα ανηλικων
σωφρονιστικο ιδρυμα ανηλικων

Η συλλογή των δηλώσεων διαρκεί τρεις μήνες για τους κατοίκους του εσωτερικού και έξι μήνες για τους κατοίκους του εξωτερικού. Τα δικαιώματα της κτηματογράφησης του τελευταίου προγράμματος ανέρχονται σε 16,5 εκατομμύρια, γεγονός που σημαίνει ότι πάνω-τουλάχιστον - από επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή προκειμένου να καταγραφεί σωστά η περιουσία τους.


κατερινα στικουδη αργυρουπολη

σωφρονιστικο ιδρυμα ανηλικων

Ο τελευταίος προγραμματισμός του Κτηματολογίου έχει ως εξής:


Από σήμερα αρχίζει η συλλογή δηλώσεων στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας με γραφείο Κτηματογράφησης στον Πύργο. Η προθεσμία λήγει στις 30 Απριλίου για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 22 Ιουλίου για τους κατοίκους εξωτερικού.




αλικη τηλεοπτικη σειρα

ειδη βαρεων οχηματων

Η άμυνα της Αρμάνι ήταν εκείνη που προβλημάτισε τον Ολυμπιακό, που παρότι είχε ξεσπάσματα στις δύο πρώτες περιόδους και έπαιρνε μίνι διαφορές, η Ιταλική ομάδα κατάφερνε πάντα να βρίσκει απάντηση και να μειώνει το σκορ (ακόμη και όταν βρέθηκε στο -10, 30-20 στις αρχές του β 10λέπτου), αφού η διάρκεια ήταν εκείνη που έλειψε στους ερυθρόλευκους (όπως και μια μικρή ολιγωρία στα ριμπάουντς (16-14 για τις δύο ομάδες).


σπυρος γιορτη 2017

ειδη βαρεων οχηματων

ειδη βαρεων οχηματων

ειδη βαρεων οχηματων

2620840
(Σπανούλης σε δράση - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)


Όμως στο β μέρος ο Ολυμπιακός βρήκε την σταθερότητα και στα δύο άκρα του γηπέδου παρότι είδε τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη να κάθεται στον πάγκο με 14 πόντους από ένα χτύπημα στην μέση (στο φινάλε του ημιχρόνου).


Ήταν όμως η ώρα του Έρικ Γκριν να πάρει πάνω του την ομάδα και με δικά του τρίποντα να δώσει τον ρυθμό στους ερυθρόλευκους, που πέτυχαν όχι απλά να ξαναφτάσουν σε διψήφια διαφορά, αλλά ακόμη και στο +15 (78-63) στο ξεκίνημα της δ περιόδου με καλή κυκλοφορία και εύστοχα σουτ.


2620994
(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)


Για την τελική ευθεία στο ματς επέστρεψαν Σπανούλης και Πρίντεζης με τον Ολυμπιακό να πάει και στο +16, αλλά στο φινάλε κάποια βεβιασμένα σουτ έδωσαν την δυνατότητα στην Αρμάνι να μαζέψει την διαφορά για πιθανή ισοβαθμία. Σπανούλης και Γκριν ολοκλήρωσαν με 16 πόντους, ενώ 12 (με 6 ριμπάουντς) πρόσθεσε ο Μπιρτς. Οι ερυθρόλευκοι τώρα έχουν δύσκολο ταξίδι για να αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια την Πέμπτη (27/10, 21.45), που έκανε τη νίκη της ημέρας με 87-91 στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ (χωρίς τον τραυματία Μπαρνιάνι, με 21 πόντους του Μπλάζιτς, έχοντας προηγηθεί με 17 (28-45), και βλέποντας την Ρεάλ να γυρνάει το ματς και να πηγαίνει στο +8, πέντε λεπτά πρν το τέλος).


2620831
(Γεμάτη εμφάνιση από τον Μπιρτς - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)


Τα 10λεπτα: 25-19, 46-41 (21-22), 70-61 (24-20), 91-81 (21-20)


(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


Η 3η αγωνιστική


Τρίτη 25/10
Ούνιξ-Νταρουσάφακα 87-94
Ολυμπιακός-Αρμάνι 91-81
Εφές-ΤΣΣΚΑ M. 87-93
Ρεάλ Μ.-Μπασκόνια 87-91


Τετάρτη 26/10
Ερυθρός Αστ.-Μπαρτσελόνα (20:00)
Φενέρ-Ζαλγκίρις (20:45)
Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός (21:00)
Μακάμπι-Γαλατά (21:05)


Basketball Champions League


Ο ΠΑΟΚ νίκησε 59-52 την Ουσάκ Σπορτίφ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Πολωνία και σε συνέχεια της επικράτησης του επί του Άρη για το πρωτάθλημα.


2620793
(Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ο Μπράιαντ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


Οι Τούρκοι προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως αρχικά ένα 9-0 σερί του «Δικεφάλου» στην αρχή της τέταρτης περιόδου τους έδωσε το προβάδισμα και ένα νέο σερί 5-0 τα «ηνία» και τη νίκη.


Κορυφαίοι των «ασπρόμαυρων» ήταν οι Μπράιαντ με 21 και Χρυσικόπουλος με 12 πόντους με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Βαρέζε στην Ιταλία για την 3η αγωνιστική (1/11, 21.30)


2620836
(Πολύ καλή εμφάνιση ο Χρυσικόπουλος - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


Τα 10λεπτα: 8-16, 23-25 (15-9), 38-40 (15-15), 59-52 (21-12)


(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


Μεγάλη νίκη και για την ΑΕΚ στο Βέλγιο επί της Σαρλερουά με 80-58 και όπλο της την εξαιρετική της άμυνα στο β ημίχρονο (δέχθηκε μόλις 21 πόντους). Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο 10λεπτο, αλλά ο Δικέφαλος έσφιξε την άμυνα του και έκλεισε μπροστά στο σκορ το ημίχρονο.



Let's Go Spirou ! #AuCoeurDeLaPassion pic.twitter.com/TNhL6qK8WG

— Proximus Spirou (@spiroubasket) October 25, 2016


διαιτα φτωχη σε πρωτεινες

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

καρς 2 ταινια ελληνικα

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.


καρς 2 ταινια ελληνικα

καρς 2 ταινια ελληνικα

καρς 2 ταινια ελληνικα

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


Ειδικότερα:


φωτο1



φωτο2


* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.


φωτο3


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :



  • Μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.

  • Μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.

  • Μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:



  • Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

  • Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

  • Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.



πως αυξανονται τα ερυθρα αιμοσφαιρια
τοπικα νεα καλαματας

θεικος τι σημαινει

τυρας εργασια
θεικος τι σημαινει

Το επίδομα θα κυμαίνεται από 840 έως 2.500 ευρώ το χρόνο και αφορά κυρίως νέους από 25 έως 45 ετών.


εχω αγχος για την πρωτη φορα

θεικος τι σημαινει

Το επίδομα στέγασης αποτελεί προνοιακό πρόγραμμα για νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.


«Εφαρμόζουμε από 1/1/2019 το επίδομα στέγασης για περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά. Θα ωφεληθούν συμπολίτες μας με επίδομα από 840 ευρώ έως 2.520 ευρώ το χρόνο. Οι περισσότεροι από τους ωφελούμενους είναι 25-45 χρονών», ανέφερε η Θεανώ Φωτίου κατά τη διάρκεια ημερίδας για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αιγάλεω.


Ωφελούμενοι



Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: Κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.



Πολυπρόσωπο νοικοκυριό: Όλα τα άτομα που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη. Στο πολυπρόσωπο νοικοκυριό εντάσσονται: α) φιλοξενούμενα άτομα ή φιλοξενούμενη οικογένεια, με την προϋπόθεση ότι η φιλοξενία είχε δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, και β) τα ενήλικα τέκνα έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.



Δικαιούχος: το ενήλικο άτομο που έχει υποβάλλει αίτηση για λογαριασμό του νοικοκυριού, η οποία έχει εγκριθεί από το αρμόδιο όργανο του Ο. Π.Ε. Κ.Α.



Μονογονεϊκή οικογένεια: Ένας μόνος γονέας (άγαμος, σε χηρεία ή διαζευγμένος, ή λόγω κράτησης του έτερου γονέα σε σωφρονιστικό κατάστημα), ασκεί αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση με δικαστική απόφαση ή συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, την προσωρινή ή μόνιμη επιμέλεια ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων.



Για τις ανάγκες του προγράμματος, το νοικοκυριό θα πρέπει να απαρτίζεται αποκλειστικά από τα μέλη της μονογονεϊκής οικογένειας, δηλαδή τον γονέα και το ένα ή περισσότερα ανήλικα τέκνα.



Απροστάτευτα τέκνα: τα ανήλικα μέλη του νοικοκυριού που είναι ορφανά και από τους δύο γονείς ή που κανείς γονέας δεν μπορεί να ασκήσει τη γονική τους μέριμνα, λόγω ασθενείας, αναπηρίας, κράτησης ή στρατιωτικής θητείας και που η επιμέλεια τους έχει ανατεθεί με δικαστική απόφαση σε μέλος του νοικοκυριού.



Συνολικό εισόδημα: το πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα από κάθε πηγή προέλευσης προ φόρων, μετά την αφαίρεση των εισφορών για κοινωνική ασφάλιση που εισπράχθηκε από όλα τα μέλη του νοικοκυριού, κατά το τελευταίο φορολογικό έτος. Στο συνολικό εισόδημα συμπεριλαμβάνεται και το σύνολο των επιδομάτων και άλλων ενισχύσεων, καθώς και το εισόδημα που απαλλάσσεται από το φόρο ή φορολογείται με ειδικό τρόπο.



Το ποσό του επιδόματος στέγασης, για τα νοικοκυριά που πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 4, ορίζεται:
– Για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ το μήνα
– Για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού προσαύξηση κατά 35 ευρώ το μήνα



Η μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς και σε νοικοκυριό με απροστάτευτο/α τέκνο/α για το πρώτο ανήλικο μέλος του νοικοκυριού ορίζεται προσαύξηση 70 ευρώ το μήνα. Ως ανώτατο όριο του επιδόματος στέγασης ορίζονται τα 210 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού. Η διάρκεια της χορήγησης του επιδόματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δώδεκα μήνες από την ημερομηνία της αρχικής καταβολής.



Με την πάροδο 12 μηνών από την έκδοση της πράξης έγκρισης, ο δικαιούχος δύναται να επανυποβάλλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα.



Τα νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα εφόσον διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, δεν εντάσσονται στις εξαιρέσεις υπαγωγής του άρθρου 11 της παρούσης και πληρούν σωρευτικά τα ακόλουθα εισοδηματικά, περιουσιακά και κριτήρια διαμονής:


Εισοδηματικά κριτήρια


Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού.


Στη μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς και σε νοικοκυριό με απροστάτευτο/α τέκνο/α για το πρώτο ανήλικο μέλος του νοικοκυριού ορίζεται προσαύξηση 8.000 ευρώ. Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολο της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ. Οι δικαιούχοι αναμένεται να ενταχθούν στη ρύθμιση μέσω ηλεκτρονικών δηλώσεων που θα προκύπτουν με συμψηφισμό των στοιχείων ΤΑΧΙSnet.


Η αίτηση, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 (Α’ 75) ως προς τα δηλούμενα στοιχεία και συναίνεσης για τη λήψη φορολογικών δεδομένων που τηρούνται στην Α. Α.Δ. Ε. και στοιχείων που θα αντληθούν από τις υπόλοιπες διασταυρώσεις, υποβάλλεται από τον/ την υπόχρεο ή τον/τη σύζυγο του υπόχρεου υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος της ωφελούμενης μονάδας μέσω του διαδικτυακού τόπου του προγράμματος, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α. Α.Δ. Ε.).



θεικος τι σημαινει

αντανακλαστικα καταποσης

ταβερνα φωλια νεραιδα
βαμμενα κοκκινα μαλλια κιθαρα
αντανακλαστικα καταποσης
Εκοιμήθη ο πρώην Μητροπολίτης Καρπενησίου Νικόλαος

Τον προσεχή Φεβρουάριο θα συμπλήρωνε τα 90 του χρόνια.


αντανακλαστικα καταποσης

Εκοιμήθη σήμερα (15/1) περίπου στις 14.30 το μεσημέρι, στην οικία του στην Αθήνα, ο πρώην Μητροπολίτης Καρπενησίου, Νικόλαος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Νικόλαος Δρόσος γεννήθηκε στη Θήρα το 1929. Αποφοίτησε από τη Θεολογική Σχολή Αθηνών το 1956. Διάκονος χειροτονήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1958 και Πρεσβύτερος την 1η Ιανουαρίου 1959.

Στις 28 Ιανουαρίου 1979 χειροτονήθηκε πρώτος Μητροπολίτης Καρπενησίου και στις 3 Φεβρουαρίου 2016 παραιτήθηκε, λόγω γήρατος. Τον αντικατέστησε ο Μητροπολίτης Γεώργιος Ρέμπελος.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο Καρπενήσι την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Αγίας Τριάδας.

Η ταφή του θα γίνει σε χώρο πίσω από το Ιερό του ΙΝ Αγίου Γεωργίου, παραπλεύρως π. νεκροταφείου.

H σορός του θα εκτεθεί σε δημόσιο προσκύνημα εντός του ναού Αγ. Τριάδας Καρπενησίου, από το μεσημέρι της Τετάρτης 16/1 έως και την ώρα της εξόδιου ακολουθίας του, το μεσημέρι της Πέμπτης 17/1.

ΠΗΓΗ/φωτο evrytanika.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταφθάνει νέο κύμα κακοκαιρίας - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Προσοχή! Έκτακτη ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τρόφιμα από τα ράφια (pic)



αντανακλαστικα καταποσης

ρινικες αλοιφες

ψηφοδελτιο πασοκ αχαιας 2015
ρινικες αλοιφες

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο υπήκοοι Αλβανίας, μία γυναίκα 38 ετών και ένας άνδρας, 45 ετών και ένας 27χρονος Έλληνας υπήκοος, εγκατέλειψαν χθες ένα αυτοκίνητο, σε περιοχή της Φλώρινας. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν, 35 συσκευασίες κάνναβης βάρους 26, 5 κιλών, την οποία οι τρεις συλληφθέντες είχαν εισάγει στην ελληνική επικράτεια με σκοπό τη διακίνηση.


ρινικες αλοιφες

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, την ώρα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.


Από την αστυνομία κατασχέθηκαν οι σάκοι με τις συσκευασίες κάνναβης, τα δύο αυτοκίνητα και τα τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στις κατοχή τους.


Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.



ρινικες αλοιφες
βγήκε σώο

τραγουδια απο ελληνικες ταινιες του 80

Δεν είναι πια ανέκδοτο! Έτοιμος για λειτουργία ο σταθμός «Ανάληψη» του Μετρό Θεσσαλονίκης

Έτοιμος για λειτουργία είναι ο σταθμός «Ανάληψη» του μετρό Θεσσαλονίκης, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος.


ονειροκριτης λουλουδια γαμου

εμπλαστρο στην ψυξη

τραγουδια απο ελληνικες ταινιες του 80

Σε αναφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει ότι «οι σιδηροτροχιές στις δίδυμες σήραγγες είναι στη θέση τους και ο σταθμός είναι έτοιμος για λειτουργία».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλόπουλος έχει δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα δοκιμαστικά δρομολόγια του μετρό της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν το 2019, ενώ τον Νοέμβριο του 2020 θα παραδοθεί το 75% του έργου από τον τερματικό σταθμό Νέα Ελβετία μέχρι το Συντριβάνι.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



τραγουδια απο ελληνικες ταινιες του 80
τραγουδια απο ελληνικες ταινιες του 80

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

σχολη σχεδιο παπουτσιου

επαγγελματικό λύκειο (επα.λ)

Μετά από την συνάντηση των εργαζομένων με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, στην οποία παρευρέθηκε και η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, ανακοινώθηκε η εν λόγω απόφαση.


σχολη σχεδιο παπουτσιου

Στην συνάντηση δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες επίλυσης του μείζονος θέματος της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών των ηλεκτροδηγών, για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.


Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την στάση εργασίας που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη (15/11) από τις 21:00 έως το τέλος της βάρδιας.



σχολη σχεδιο παπουτσιου
σχολη σχεδιο παπουτσιου
μετεωρολόγος προγνωση 15 ημερων

ανδρεασ κικασ - καθε βραδυ περιμενω

τι είναι ρετρο
ανδρεασ κικασ - καθε βραδυ περιμενω

«Από τη Σουηδία ως την Ελλάδα, στην Ευρώπη καίγονται τα δάση. Αυτό οφείλεται μόνο στο ασυνήθιστα ξηρό καλοκαίρι;» ρωτάει το «Spiegel» τον Αμερικανό ειδικό.


ρικνεκ παπαγαλος

«Ασφαλώς, ο κίνδυνος αυξάνεται σημαντικά λόγω της μακράς περιόδου ξηρασίας αυτό τον χρόνο. Όμως, τελευταία πολλές φωτιές ανάβουν ακόμη και από ανθρώπινο χέρι» απαντά. «Για παράδειγμα, στην Ελλάδα ο εμπρησμός είναι ευρέως διαδεδομένος. Οι δασικές πυρκαγιές εξυπηρετούν στο να βρεθούν εκτάσεις για οικοδόμηση νέων κατοικιών. Όμως στον χώρο της Μεσογείου, ξεσπούν επίσης μεγάλες φωτιές κατά τη διάρκεια στα μέσα και το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου λόγω των ισχυρών ανέμων», τονίζει.


​Στην ερώτηση του «Spiegel», γιατί αυτές οι πυρκαγιές ήταν αυτήν τη φορά τόσο καταστροφικές στην Ελλάδα, ώστε να χάσουν τη ζωή τους στις φλόγες περισσότεροι από 80 άνθρωποι, ο Στιβεν Πάιν τονίζει: «Με την οικονομική κρίση, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αποδομήθηκαν και εξασθένησαν. Δεν είναι πλέον αρκετά ισχυρές, κυρίως σε επίπεδο χερσαίων επιχειρήσεων, ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά μεγάλες πυρκαγιές. Και τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν ακόμη χειρότερα: Ως αποτέλεσμα της αστυφιλίας, δεν χρησιμοποιούνται πλέον πολλές αγροτικές εκτάσεις και στα χέρσα χωράφια συγκεντρώνεται καύσιμη βιομάζα. Κατόπιν, αρκεί μία σπίθα και τα πάντα παραδίδονται στις φλόγες. Οι ανεξέλεγκτες φωτιές αποτελούν μία ακόμη έκφραση του διευρυνόμενου χάσματος εντός της ελληνικής κοινωνίας».



ανδρεασ κικασ - καθε βραδυ περιμενω
ανδρεασ κικασ - καθε βραδυ περιμενω

ταξιδια πρωτοχρονια 2016

Με αυτά τα δεδομένα, το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται να κλείσει με 1.000 πλειστηριασμούς, στο δεύτερο τρίμηνο θα γίνουν 2.000, στο τρίτο τρίμηνο λόγω των διακοπών του Αυγούστου 1.500 και στο τέταρτο τρίμηνο 4.000. Σύνολο δηλαδή 8.500 για εφέτος. Για την ερχόμενη χρονιά, οι τράπεζες στοχεύουν σε τουλάχιστον 25.000 πλειστηριασμούς, καθώς το σύστημα θα τρέχει με κανονικούς ρυθμούς μετά την εφετινή δοκιμαστική περίοδο του.


τυπωμενα σχεδια για κεντημα

ταξιδια πρωτοχρονια 2016

ταξιδια πρωτοχρονια 2016

Ενδεικτικό της λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ως τώρα είναι το μειωμένο ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτούς είτε από εταιρείες είτε από φυσικά πρόσωπα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το 10% των ακινήτων μεταβιβάζεται σε τρίτους, ενώ περίπου οι μισοί πλειστηριασμοί ως και την περασμένη Τετάρτη ήταν άγονοι, καθώς δεν εκδηλώθηκε από κανέναν ενδιαφέρον συμμετοχής.


Ούτε καν από την ίδια την επισπεύδουσα τράπεζα. «Αν το ποσοστό των ενεχύρων που μεταβιβάζονται σε τρίτους μέσω των πλειστηριασμών αυξηθεί μέχρι το τέλος του έτους στο 20%, θα πρόκειται για επιτυχία. Του χρόνου πάντως θα πρέπει σταδιακά να αυξηθεί στο 50%, για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει για τα έσοδά μας» υπογραμμίζει τραπεζικό στέλεχος. Σε αυτό, σημειώνει η ίδια πηγή, θα συμβάλει σημαντικά και το γεγονός ότι στους δεύτερους και τρίτους γύρους ενός πλειστηριασμού η ελάχιστη τιμή μειώνεται σημαντικά, αυξάνοντας τις πιθανότητες να εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι αγοραστές, καθώς θα δημιουργηθούν ευκαιρίες.



ταξιδια πρωτοχρονια 2016
καθηκοντα καθαριστριας παιδικου σταθμου

γονεις αποφθεγματα

καταλληλο βαρος αναλογα με το υψος
ναρνια ο πριγκηπας κασπιαν trailer
γονεις αποφθεγματα

Ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον και ο υπουργός για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις παραιτήθηκαν με μερικές ώρες διαφορά, αποκηρύττοντας το σχέδιο στο οποίο το υπουργικό συμβούλιο είχε μόλις συμφωνήσει την Παρασκευή, και τροφοδοτώντας εικασίες ότι ίσως τεθεί εν αμφιβόλω η ηγεσία της Μέι.


γονεις αποφθεγματα

Ωστόσο, σε συνάντηση αργά χθες με τους βουλευτές του Συντηρητικού της κόμματος, η Μέι έγινε δεκτή με επευφημίες και χειροκροτήματα από πολλούς εξ αυτών ενώ προειδοποίησε ότι οι εσωτερικές διαμάχες μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για να ανέλθει στην εξουσία ο σοσιαλιστής ηγέτης της αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν.


Στη συνάντηση αυτή, οι βουλευτές δήλωσαν ότι δεν αναμένουν η πρωθυπουργός να βρεθεί αντιμέτωπη με μια διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, αν και κάποιοι Συντηρητικοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η Μέι θα πρέπει να αποχωρήσει.





γονεις αποφθεγματα

μελινα ασλανιδου τραγουδια 2014

το κατι αλλο μελισσια

Όπως ανέφερε στο Πρακτορείο ο κ. Αγγελίδης οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν λάβει μέχρι στιγμής ένα σημαντικό αριθμό καταθέσεων από γιατρούς, οικείους του 8χρονου κοριτσιού, καθώς και από άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, σημειώνοντας ότι «από τις καταθέσεις που λήφθηκαν δημιουργείται το υπόβαθρο για ποινική διερεύνηση».


διαμερισμα πλατεια βικτωριας

μελινα ασλανιδου τραγουδια 2014

Είπε ότι οι ανακριτές διερευνούν ποινικά την υπόθεση σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου της 8χρονης, για να προσθέσει ότι ενδεχομένως να προκύπτουν ευθύνες εναντίον οποιουδήποτε.


Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του ΚΥΠΕ αν προκύπτουν ευθύνες εναντίον της μητέρας, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι εναντίον της μάνας».


Επίσης, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα ετοιμαστεί έκθεση, η οποία θα υποβληθεί στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να δοθούν περαιτέρω οδηγίες.


Στο μεταξύ, ανέφερε ότι η Αστυνομία έστειλε χθες επιστολή στο Υπουργείο Υγείας, με την οποία ζητά όπως οριστεί ερευνώντας λειτουργός για διερεύνηση του ενδεχομένου ιατρικής αμέλειας.


Ωστόσο, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής το Υπουργείο Υγείας δεν τους έχει ενημερώσει για τον διορισμό οποιουδήποτε.
«Δεν ορίστηκε ακόμα ερευνώντας λειτουργός. Η Αστυνομία δεν πήρε απάντηση ακόμα», είπε.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατος του 8χρονου κοριτσιού οφείλεται σε σηπτική καταπληξία και αιμορραγίες στους πνεύμονες και τον καρδιακό μυ.


Εξάλλου, τα αποτελέσματα των ερευνών αναμένει και η Επιτροπή Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, προτού τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος.


Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Συλλόγου, Δρ. Βάσος Οικονόμου, ανέφερε ότι οι γιατροί με βάση τη νομοθεσία είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τον ασθενή, όταν και εφόσον ως γιατροί προβούν σε πλήρη και κατανοητή ενημέρωση του ασθενούς για όλους τους κινδύνους.


«Εγώ δεν είμαι υπέρ των γιατρών, υπέρ των ασθενών, υπέρ κανενός Υπουργού Υγείας, αλλά είμαι υπέρ του δικαίου και του νόμου. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός και την κάκιστη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια εμείς λειτουργούμε στα νοσοκομεία κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, σεβόμενοι τη νομοθεσία», είπε.


Έκανε λόγο για «κενά της δημοκρατίας», εξηγώντας ότι χρόνια αγωνίζεται, ώστε να βρεθεί μια δικλείδα που θα διασφαλίζει ότι δεν θα χαθεί κάποιος ανήλικος ασθενής.


Όπως είπε για δεκαετίες οι γιατροί κρούουν το κώδωνα του κινδύνου και ότι ο καθένας προσπαθεί από το πόστο του να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους, για το συγκεκριμένο ζήτημα.


Είπε, τέλος, ότι όσες προσπάθειες και αν έγιναν και όσες κραυγές αγωνίας και αν στάλθηκαν στους αρμοδίους, εντούτοις οι εισηγήσεις των γιατρών δεν έφτασαν ποτέ στο νομοθετικό Σώμα, ώστε να τους κατοχυρώσει.


Στο μεταξύ, με βάση την Έκθεση Γεγονότων του Υπουργείου Υγείας διαφαίνεται ότι τηρήθηκαν όλες οι δέουσες διαδικασίες που ακολουθούνται σε ίδια περιστατικά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενήργησε με ευαισθησία και ευσυνειδησία για την αντιμετώπιση του παιδιού, παρά την άρνηση συνεργασίας από τη μητέρα.


Επιπλέον, σημειώνεται ότι με βάση τον περί της Κατοχύρωσης και της Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ασθενών Νόμο του 2004, η παροχή φροντίδας υγείας χορηγείται στους ασθενείς μετά από συγκατάθεση των ιδίων ή των εκπροσώπων τους.


Στην περίπτωση ανηλίκου, η φροντίδα υγείας παρέχεται μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή άλλου προσώπου, το οποίο δυνάμει του νόμου δύναται να παράσχει τέτοια εξουσιοδότηση.



μελινα ασλανιδου τραγουδια 2014
μελινα ασλανιδου τραγουδια 2014

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

δυναμεις στα μαθηματικα

δυναμεις στα μαθηματικα

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας δήλωσε ότι ήλπιζε ότι οι ενωτικές πολιτικές δυνάμεις θα σχημάτιζαν κυβέρνηση στην Καταλονία, μετά την καθαίρεση της τοπικής κυβέρνησης, τη διάλυση του τοπικού κοινοβουλίου και την επιβολή του ελέγχου της Μαδρίτης στην αυτόνομη ισπανική κοινότητα τον Οκτώβριο.


καστοριαδης και αναρχια

ακτη ρετζικα καμπινγκ

δυναμεις στα μαθηματικα

Capture copy


REUTERS/Sergio Perez


«Οι Καταλανοί αυτονομιστές συνεχίζουν να χάνουν σε υποστήριξη, αλλά λιγότερο από όσο θα θέλαμε», συμπλήρωσε ο Ραχόι, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Καταλονία εισέρχεται σε μία περίοδο διαλόγου και δηλώνοντας ότι ο ίδιος θα κάνει μία προσπάθεια για να συνομιλήσει με τη νέα καταλανική κυβέρνηση.


«Πρωταρχική ευθύνη όλων των κομμάτων είναι να εργασθούν από κοινού για την επανόρθωση της κατακερματισμένης περιοχής της Καταλονίας», τόνισε.


Επιπλέον, ο Ισπανός πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε κίνηση για την παραβίαση του ισπανικού συντάγματος.



δυναμεις στα μαθηματικα

επισκεψεις εκπομπη

επισκεψεις εκπομπη

Η κρατική εταιρεία OKD ανέφερε ότι η έκρηξη μεθανίου, που σημειώθηκε σε βάθος περίπου 800 μέτρων από την επιφάνεια στις 17:16 (18:16 ώρα Ελλάδας) της Πέμπτης, προκάλεσε καταστροφή σε τμήμα του ορυχείου, όχι μακριά από την πόλη Κάρβινα, στα σύνορα με την Πολωνία.


ανταλλακτικα για φουρνο μικροκυματων

επισκεψεις εκπομπη

Ο προηγούμενος απολογισμός που είχε δώσει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, ο Ίβο Τσελεχόφσκι, έκανε λόγο για πέντε νεκρούς και οκτώ αγνοούμενους.


Ο Τσελεχόφσκι διευκρίνισε πως οι περισσότεροι από τους ανθρακωρύχους που έχασαν τη ζωή τους ήταν Πολωνοί, αποσπασμένοι στο ορυχείο ČSM από την πολωνική εταιρεία Alpex.



επισκεψεις εκπομπη
λιμανι κερκυρα δρομολογια

γαλα γαιδουρασ που θα βρω

Το σώμα της μικρής Στέλλας είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων μέσα σε πλαστικές σακούλες, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.


αθηνα καρπενησι χαρτης

γαλα γαιδουρασ που θα βρω

Αρχικά ο 62χρονος είχε δηλώσει εξαφάνιση της 6χρονης, υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι τους και την απήγαγαν, κλέβοντας μάλιστα και χρυσαφικά τους.


Ωστόσο, λίγο αργότερα ο συνταξιούχος αστυνομικός, ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε βάλει τέλος στη ζωή της κόρης του κατά λάθος όταν εκείνη αντιδρούσε και αρνιόταν να την κάνει μπάνιο.


Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, το μικρό κορίτσι που αντιμετώπιζε κινητικό πρόβλημα, πέθανε από ασφυξία όταν ο πατέρας της πατέρας της, τής έκλεισε το στόμα και τη μύτη της.


Ο πρώην αστυνομικός δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για περιύβριση νεκρού, καθώς πέταξε το σώμα του παιδιού σε κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς του, αφού πρώτα το τύλιξε σε σακούλες σκουπιδιών.


Σύμφωνα με την υπεράσπιση του, έχει μειωμένο καταλογισμό λόγω ψυχικής ασθένειας που αντιμετωπίζει.


Απολογούμενος σήμερα ο 62χρονος υποστήριξε πως ήταν ατύχημα ότι συνέβη καθώς όπως είπε φοβούμενος ότι με τα κλάματα της θα ξυπνούσε ο δίδυμος αδελφός «της έκλεισα το στόμα .. Χωρίς να το καταλάβω το παιδάκι έχασε την αναπνοή του. Μου έμεινε στα χέρια. Έκανα προσπάθεια να το επαναφέρω αλλά δεν τα κατάφερα. Θόλωσε το μυαλό μου και έκανα ότι έκανα. Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη και από την σύζυγό μου και από την κοινωνία».


Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών, παραδέχθηκε κατά την εξέταση του από Έδρας ότι αφού είχε πετάξει τη σωρό «ανακάτεψα το σπίτι για να φανεί σαν διάρρηξη και με πήρε ο ύπνος».


Όπως είπε ο κατηγορούμενος: «Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου, στις φυλακές αποπειράθηκα δυο φορές να αυτοκτονήσω... Εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και είχα πιει κρασί».


Η μητέρα του παιδιού, που πλέον ζει εκτός Αθηνών με τον αδελφό της Στέλλας, στην κατάθεση της ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του συζύγου της και δείχνοντας στους δικαστές φωτογραφία της 6χρονης, κλαίγοντας είπε:


«Δεν μπορεί ο ίδιος ο πατέρας να αφαιρεί τη ζωή του παιδιού του... Αυτό είναι το κοριτσάκι μου, κοιτάξτε το, δεν έπρεπε να καταλήξει στα σκουπίδια».


Η μάρτυρας είπε ότι ο κατηγορούμενος έπαιρνε αγχολυτικά και αντιψυχωσικά, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα πραγματογνώμονας ψυχίατρος που κατέθεσε, ότι τα λάμβανε λόγω άγχους, τα οποία όμως όπως ανέφερε του δημιουργούσαν καταστολή.


Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι την ημέρα της κηδείας της 6χρονης, ο κατηγορούμενος - που ήταν κρατούμενος στην ΓΑΔΑ - έκανε μεταφορά χρημάτων από τον κοινό τους λογαριασμό, αφήνοντας της ένα μικρό ποσό. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 62χρονος αναφέροντας πως άφησε 20 χιλιάδες ευρώ για να τα πάρει η σύζυγος του «να τη βοηθήσω για το παιδάκι μου το μικρό».


Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο αστυνομικός που συμμετείχε στην ομάδα που εξιχνίασε το έγκλημα. Με δακρυσμένα μάτια ο μάρτυρας είπε «Έχω δει δεκάδες πτώματα, η σκηνή που ανοίξαμε τον κάδο και έβγαλα μια σακούλα στην οποία μέσα είδα ένα παιδί σαν να κοιμάται με έχει στιγματίσει».



γαλα γαιδουρασ που θα βρω
γαλα γαιδουρασ που θα βρω
aero yoga okc

τα κοριτσια ξενυχτανε αλεξια

αντιθετο του συγχαρητηρια
τα κοριτσια ξενυχτανε αλεξια
Σας αφορά: Επανέρχονται οι ερασιτεχνικές άδειες αλιείας

Η επαναφορά των ερασιτεχνικών αδειών αλιείας και στη δημιουργία μητρώου ερασιτεχνών, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας νομοθετικής πρωτοβουλίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τον αλιευτικό κλάδο.


ονειροκριτης δινω φιλι

τα κοριτσια ξενυχτανε αλεξια

«Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει μια πιο ολιστική προσέγγιση για τη βιωσιμότητα των ιχθυοαποθεμάτων, καθώς σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι ερασιτέχνες αλιείς και ποιος ο αντίκτυπός τους στα ιχθυοαποθέματα» τόνισε σχετικά ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, κατ΄ατην διάρκεια επίσκεψής του στην Κάλυμνο όπου συναντήθηκε με τη Δημοτική Αρχή, και εκπροσώπους των αλιέων, καθώς και κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παρόντες ήταν επίσης ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός, καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Μιχάλης Μυτιληνάκης.

Αναλυτικότερα, σε δηλώσεις του ο κ. Αποστόλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ξεκινώντας από την Κάλυμνο, το μεγαλύτερο αλιευτικό λιμάνι της χώρας, και επισκεπτόμενος τους αλιείς στον τόπο της δουλειάς τους, θέλει να σηματοδοτήσει την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την ανασυγκρότηση του αλιευτικού κλάδου.

Όπως είπε ο υπουργός, είναι έτοιμο και βρίσκεται στην ΚΕΝΕ το νομοσχέδιο για την συνδικαλιστική οργάνωση του πρωτογενή τομέα, που θα δώσει τη δυνατότητα θεσμικής εκπροσώπησης και του αλιευτικού κλάδου και θα ανοίξει το δρόμο για τις επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου.

Ειδικότερα:

Βρίσκεται σε επεξεργασία νέος νόμος για τις κυρώσεις στην αλιεία, ο οποίος θα αυστηροποιεί και θα συμπληρώνει το ελλιπές μέχρι σήμερα θεσμικό πλαίσιο, θα αποτρέπει την παράνομη και λαθραία αλιεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη ιχνηλασιμότητα των αλιευτικών προϊόντων.

Αναθεωρείται επίσης το απαρχαιωμένο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον κλάδο, με απαρχή την αλλαγή της νομοθεσίας για την επαγγελματικότητα των αλιέων και τον τρόπο έκδοσης των αδειών επαγγελματικής αλιείας, το οποίο εφαρμόζεται από Βασιλικό Διάταγμα του 1966! Η καινοτομία και το αναπτυξιακό κριτήριο που θα φέρει το εν λόγω νομοθέτημα, είναι τόσο το ξεκαθάρισμα του κλάδου, σε αυτούς που πραγματικά ζουν από την αλιεία και δραστηριοποιούνται σε αυτή, όσο και στην έκδοση για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, νέων αδειών αλιείας, που θα εξαρτώνται πλέον από το απόθεμα αλιευτικής ικανότητας που διαθέτει η χώρα μας.

Μια ακόμη νομοθετική πρωτοβουλία αφορά στην επαναφορά των ερασιτεχνικών αδειών αλιείας και στη δημιουργία μητρώου ερασιτεχνών. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει μια πιο ολιστική προσέγγιση για τη βιωσιμότητα των ιχθυοαποθεμάτων, καθώς σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι ερασιτέχνες αλιείς και ποιος ο αντίκτυπός τους στα ιχθυοαποθέματα.



τα κοριτσια ξενυχτανε αλεξια

θα πληρωσω ενφια το 2015

γεωργια τιφλιδα οικονομια
θα πληρωσω ενφια το 2015

Με τις αλλαγές που προωθούνται στον νόμο Κατσέλη θα επιταχυνθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και το πλαίσιο θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Ειδικότερα το νέο πλαίσιο στις διατάξεις του για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά προβλέπει επίσης:

-Ότι αν ο οφειλέτης καθυστερεί την πληρωμή τουλάχιστον τριών μηνιαίων δόσεων που ορίστηκαν για το διάστημα από την κατάθεση της αίτησης μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης, τότε αυτομάτως θα παύει να ισχύει η αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, υπό την προϋπόθεση ο πιστωτής να έχει στείλει εξώδικη όχληση στον οφειλέτη.

-Οι πιστωτές ( τράπεζες) θα μπορούν να αναλαμβάνουν για λογαριασμό των δικαιούχων οφειλετών που έχουν ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη να καταθέτουν αίτηση είσπραξης του ποσού που επιδοτεί το ελληνικό δημόσιο για την αποπληρωμή των μηνιαίων δόσεων

-Παρέχεται δικαίωμα στους εγγυητές που εκπλήρωσαν την υποχρέωσή τους, όπως προκύπτει από την εγγύηση, να υποκαταστήσουν τον πιστωτή στο σχέδιο αποπληρωμής.

-Μειώνεται η υποχρέωση παροχής εγγράφων από τους οφειλέτες, με παράλληλη υποχρέωση των τραπεζών, των δημόσιων αρχών και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φορέα να τα προσκομίζουν στο δικαστήριο.

- Η προστασία της πρώτης κατοικίας θα γίνεται βάσει της εμπορικής της αξίας (και όχι της αντικειμενικής), εφόσον υφίσταται έκθεση ανεξάρτητου εκτιμητή ακινήτων που είναι εγγεγραμμένος στο οικείο μητρώο του υπουργείου Οικονομικών.

-Αποτρέπεται το ενδεχόμενο διαιώνισης υποθέσεων μέσω ματαίωσης της συζήτησης χωρίς επαναπροσδιορισμό τους.

- Καθιερώνεται ένας πρώτος έλεγχος της εγκυρότητας των στοιχείων που υποβάλει ο δανειολήπτης από τη γραμματεία του Ειρηνοδικείου η οποία παρουσιάζει σχετική έκθεση που θα λαμβάνει υπόψη του ο δικαστής για την απόφαση του.


επιδοτουμενη καλλιεργεια κανναβης

θα πληρωσω ενφια το 2015

Εξωδικαστικός μηχανισμός


Αλλαγές όμως προβλέπονται και για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των επιχειρηματικών οφειλών. Ειδικότερα προβλέπονται τα εξής:

- Υπαγωγή στον εξωδικαστικό προς ρύθμιση και των οφειλών που γεννήθηκαν και βεβαιώθηκαν έως και 31.12.2017. Περαιτέρω, εισάγεται διαφοροποίηση ως προς τον ορισμό των οφειλών προς το Δημόσιο και υπέρ τρίτων σε σχέση με τις οφειλές προς Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Ενώ για τις δύο πρώτες κατηγορίες κρίσιμος παραμένει ο χρόνος της βεβαίωσης, για την τελευταία κατηγορία, κρίσιμος καθίσταται ο χρόνος γέννησης της οφειλής. Σκοπός της ρύθμισης αναφορικά με τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι να μη χάνει ο διοικούμενος το δικαίωμα ρύθμισης των εισφορών του 2017 μόνο και μόνο για το λόγο ότι αυτές βεβαιώθηκαν το 2018.

- Ενημέρωση της ΕΓΔΙΧ (Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους) αναφορικά με την επίτευξη συμφωνίας ή όχι στη διμερή διαπραγμάτευση και μετά την πάροδο των 3 μηνών (σε περίπτωση που επεκταθεί η διαπραγμάτευση και πέραν του χρονικού αυτού διαστήματος).

- Αντιμετώπιση μικροπιστωτών όταν έχουν ακριβώς ισόποση απαίτηση και οι απαιτήσεις αυτές, αθροιζόμενες με τις μικρότερες απαιτήσεις, υπερβαίνουν το 15% της συνολικής οφειλής. Η λύση που προκρίθηκε είναι η συμμετοχή όλων των μικροπιστωτών με ίσες απαιτήσεις στη διαδικασία και δέσμευσή τους από τη σύμβαση αναδιάρθρωσης.

- Δυνατότητα ομόρρυθμων εταίρων να υποβάλλουν και οι ίδιοι αίτηση για τη ρύθμιση των δικών τους οφειλών, εφόσον αυτές είναι κατά νόμο επιλέξιμες. Συγκεκριμένα όταν εταίροι ζητούν τη ρύθμιση των δικών τους οφειλών, οι πιστωτές επιβάλλεται να έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών τους στοιχείων, σαν να υποβαλλόταν αυτοτελής αίτηση. Επίσης προβλέπεται πως δεν θα αποκλειστεί η ρύθμιση των οφειλών του εταίρου από το γεγονός ότι ο εταίρος έχει διακόψει ατομική επιχειρηματική του δραστηριότητα (περ. γ΄ της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4469/2017), αρκεί να μην έχει λυθεί η ίδια η εταιρία. Από την άλλη πλευρά, ο εταίρος μπορεί να ρυθμίσει τις δικές του οφειλές, εντάσσοντας και τις οφειλές που τον βαρύνουν ως ομόρρυθμο εταίρο, ακόμα και αν η εταιρία έχει λυθεί, εφόσον ο εταίρος διατηρεί δική του ατομική επιχείρηση σε λειτουργία. Αναφορικά με την επιλεξιμότητα (μία θετική χρήση στις τρεις τελευταίες), αυτή εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να κριθεί στο πρόσωπο του εταίρου, αφού ο ίδιος δεν τηρεί λογιστικά βιβλία στο δικό του όνομα. Επομένως αναγκαστικά η επιλεξιμότητα θα πρέπει να κριθεί στο πρόσωπο της εταιρίας.

- Ρύθμιση ζητημάτων αναφορικά με την αμφισβήτηση του ύψους της οφειλής. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού προβλέπεται ότι ο οφειλέτης θα συμπληρώνει και το χρόνο, αναφορικά με τον οποίο προσδιορίζεται το ύψος της κάθε οφειλής, οπότε, αν μετά το χρόνο αυτό η οφειλή επιβαρύνθηκε, να μην θεωρείται καν ότι υφίσταται διαφωνία.

- Ο συντονιστής μπορεί να εδρεύει οπουδήποτε στην Περιφέρεια του οφειλέτη, με απλή προτίμηση των συντονιστών που εδρεύουν στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, εφόσον φυσικά ο κατά προτίμηση διορισμός τους δεν παραβιάζει τον κανόνα της ισοκατανομής των υποθέσεων μεταξύ των συντονιστών της Περιφέρειας.

- Επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος αυτοδίκαιης αναστολής της αναγκαστικής εκτέλεσης από εβδομήντα σε ενενήντα ημέρες. Η επιμήκυνση κρίθηκε αναγκαία, καθώς είναι αρκετές οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται εντός εβδομήντα ημερών.

- Υποχρεωτική συμμετοχή Δημοσίου στις διαπραγματεύσεις και την ψηφοφορία για οφειλές έως 20.000 ευρώ όταν οι πιστωτές είναι μόνον προερχόμενοι από το δημόσιο τομέα.

- Περιορισμός των συνεπειών των κατασχέσεων που επιβλήθηκαν από το Δημόσιο με αποδέσμευση των μελλοντικών απαιτήσεων σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας αναδιάρθρωσης. Πλήρης ανατροπή της κατάσχεσης μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον η κατάσχεση επιβλήθηκε αποκλειστικά για οφειλές εντεταγμένες στη σύμβαση και μόνο εφόσον εξοφλήθηκε τουλάχιστον το 75% του ποσού που πρέπει να καταβληθεί στο Δημόσιο δυνάμει της σύμβασης.

- Επέκταση της αυτοδίκαιης αναστολής εκτέλεσης και στην περίπτωση της διαδικασίας διμερούς διαπραγμάτευσης με το Δημόσιο ή με Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

- Επέκταση της χρήσης της πλατφόρμας σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που δεν υπάγονται στην κανονική διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού, ιδίως αγροτών ή ελεύθερων επαγγελματιών, που όμως επιθυμούν να ρυθμίσουν διμερώς τις οφειλές τους με τους χρηματοδοτικούς φορείς. Επίσης προβλέπεται άρση του τραπεζικού και του φορολογικού απορρήτου και σε αυτές τις περιπτώσεις.









θα πληρωσω ενφια το 2015

κιμωλος παραλιες φωτο

κιμωλος παραλιες φωτο
κιμωλος παραλιες φωτο

Από το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton, οι επικεφαλής των θεσμών βρίσκονται σύσκεψη προκειμένου να συγγράψουν το κείμενο του αναθεωρημένου Μνημονίου το οποίο και θα παρουσιάσουν στην ελληνική κυβέρνηση σε μια προσπάθεια επίτευξης τελικής συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Τα δύο ακανθώδη ζητήματα είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό με την πλευρά του ΔΝΤ να ζητά την κατάργηση της προσωπική διαφοράς από το 2018 και τη μείωση του αφορολογήτου στα 5550 ευρώ από το επόμενο έτος.


κιμωλος παραλιες φωτο

Τι έγινε κατά τις χθεσινές συναντήσεις


Υπερωρίεςέκαναν χθες βράδυ τα κλιμάκια τωνθεσμών, μετά τη συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το κλιμάκιο τουΔΝΤσυγκεντρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ για να κάνει την επισκόπηση της ημέρας και τον προγραμματισμό των επομένων ημερών, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι αποστολές τηςΕΚΤκαι τηςΕυρωπαϊκής Επιτροπής. Κοινοτικό στέλεχος ανέφερε πως στις χθεσινές συναντήσεις κυβέρνησης – θεσμών εξετάσθηκαν περισσότερο τα θέματα ιδιωτικοποιήσεων και ενέργειας και λιγότερο τα δημοσιονομικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από ελληνικές πηγές.


Στόχος κυβέρνησης και θεσμών είναι έως το EuroWorking Group της Τρίτης 7 Μαρτίου να έχει υπάρξει πρόοδος σε όλα τα θέματα και να έχει καταρτιστεί το μεγαλύτερο μέρος της συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών στελεχών. Πάντως, ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης σε ερώτηση του CNN Greece ανέφερε πως τα κλιμάκια των θεσμών θα βρίσκονται στην Αθήνα και μετά την προσεχή Δευτέρα 6 Μαρτίου.


Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στις συνομιλίες τόσο η ελληνική πλευρά όσο και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί υιοθετούν την παραδοχή του ΔΝΤ πως το δημοσιονομικό κενό που πρέπει να καλυφθεί για το 2019 ανέρχεται σε ύψος στο 2% του ΑΕΠ, ήτοι στα 3,6 δισ. ευρώ.


Η σχετική παραδοχή γίνεται για την οικονομία των συζητήσεων, δεδομένου ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και η ελληνική κυβέρνηση είναι πεπεισμένοι πως τον Απρίλιο , όταν ανακοινωθούν τα προκαταρκτικά στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 από την Eurostat το ΔΝΤ θα υιοθετήσει τα ελληνικά δημοσιονομικά στοιχεία και θα δεχθεί πως το δημοσιονομικό κενό τόσο για το 2018 όσο και για το 2019 είναι μικρότερο από εκείνο που υπολόγιζε και πως τα μέτρα θα πρέπει να κινηθούν στην περιοχή των 2,8 δισ. ευρώ.


Πάντως, ενδιάμεσα η κυβέρνηση καλείται να προνομοθετήσει μέτρα 1% του ΑΕΠ στο μέτωπο της φορολογίας (μείωση αφορολογήτου) και 1% στις συντάξεις (κατάργηση προσωπικής διαφοράς) προκειμένου να κρατήσει το ΔΝΤ μέσα στο πρόγραμμα.


Κατά την κυβερνητική αφήγηση εάν ξεπεράσουμε το πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ τα αντισταθμιστικά μέτρα θα είναι περισσότερα και θα εξισορροπήσουν τα μέτρα λιτότητας. Ωστόσο, εάν το πλεόνασμα είναι κάτω από το 3,5% του ΑΕΠ τότε είτε θα υπάρξει η ανάγκη λήψη επιπρόσθετων μέτρων λιτότητας είτε θα επιλεγεί η ακύρωση κάποιων εκ των αντισταθμιστικών μέτρων που κανονικά θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2019.


Διαβάστε ακόμη:


Ξεκινά το «γράψε - σβήσε» των αναθεωρημένων Μνημονίων


Τα φορολογικά στο επίκεντρο των τεχνικών κλιμακίων



τεχνικη καλυψη χαλκιδικης
θορω ρημα

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

των παροντων

Η διαδικασία για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ «έχει χάσει κάθε αξιοπιστία» υποστήριξε η εισηγήτρια της ετήσιας έκθεσης για την Τουρκία, Κατί Πιρί, εκτιμώντας ότι το Ευρωκοινοβούλιο «θα πρέπει να προτείνει να διακοπούν επίσημα οι συνομιλίες».


σχολη ναυαγοσωστικης θεσσαλονικη τιμες

«Εκτός από τον σαφώς αυταρχικό χαρακτήρα του πρόσφατα εισηγμένου προεδρικού συστήματος, το οποίο στερείται των απαραίτητων δημοκρατικών ελέγχων και ισορροπιών, είναι αδύνατο να αγνοηθεί η περαιτέρω υποχώρηση του κράτους δικαίου με πάνω από 50.000 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων δημοσιογράφων, πολιτικών και υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακόμα στη φυλακή από το αποτυχημένο πραξικόπημα και την απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων χωρίς κατάλληλες νομικές διαδικασίες» εξήγησε η Πίρι.


«Οι πιο φιλικές δηλώσεις της τουρκικής κυβέρνησης για την ΕΕ και μερικά από τα κράτη μέλη της ή για παράδειγμα η αποκατάσταση των πλήρων διπλωματικών σχέσεων με τις Κάτω Χώρες δεν μπορούν να αποκρύψουν αυτά τα γεγονότα» συμπλήρωσε.


«Στην τελευταία έκθεση του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προειδοποίησε ότι θα προτείνει την επίσημη διακοπή των συνομιλιών εισδοχής εάν αυτό πράγματι συνέβαινε. Αυτό συνέβη τώρα», τόνισε η Πίρι.


Η εισηγήτρια Κάτι Πιρί, αν και προτείνει την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, δεν θέλει να κλείσει την πόρτα για τον πληθυσμό της Τουρκίας. «Μια δημοκρατική και οικονομικά σταθερή Τουρκία είναι προς το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επομένως, όλα τα εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσουν την Τουρκία αγκυροβολημένη στην ΕΕ και τις αξίες της» ανέφερε και συμπλήρωσε:


«Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης θα αποτελέσουν μια ευκαιρία για δημοκρατικές προϋποθέσεις, εφόσον υπάρχει συγκεκριμένη δέσμευση της Τουρκίας για πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Αυτό θα επιτρέψει επίσης μια συγκεκριμένη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και τα εργασιακά δικαιώματα, όπου η Τουρκία δείχνει ένα θλιβερό ρεκόρ».


Επιπλέον, επανέλαβε την έκκλησή της προς την Τουρκία να δεσμευθεί και να συμβάλει προς την επίτευξη μιας συνολικής διευθέτησης, να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο, να επιστρέψει την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου στον ΟΗΕ και να αποφύγει ενέργειες που αλλοιώνουν τη δημογραφική ισορροπία στο νησί, ενώ αναγνώρισε το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνάπτει διμερείς συμφωνίες σχετικά με την Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη.


Τέλος, κάλεσε την Τουρκία να συμβάλει στην ειρηνική επίλυση διαφορών και να αποφύγει οποιαδήποτε απειλή ή ενέργεια που ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις καλής γειτονίας.



των παροντων
των παροντων
των παροντων
εφαρμογες για μπαταρια iphone

kerastase κατεστραμμενα μαλλια

προστασια προσωπικων δεδομενων
kerastase κατεστραμμενα μαλλια
kerastase κατεστραμμενα μαλλια

Ο Τζούλιο Ρετζένι εξαφανίστηκε την 25η Ιανουαρίου 2016, ενώ έκανε έρευνα για τα αιγυπτιακά συνδικάτα. Το πτώμα του βρέθηκε την 3η Φεβρουαρίου, με σημάδια από εκτεταμένα βασανιστήρια.


kerastase κατεστραμμενα μαλλια

Πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες πληροφοριών και στα σώματα ασφαλείας της Αιγύπτου είχαν δηλώσει στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters το 2016 ότι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον Ρετζένι έξω από έναν σταθμό του μετρό στο Κάιρο την 25η Ιανουαρίου και ότι κατόπιν μετήχθη σε κέντρο κράτησης της ασφάλειας.


Αιγύπτιοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν ότι τα σώματα ασφαλείας της Αιγύπτου ευθύνονται για τον βασανισμό και τον φόνο του φοιτητή. Ο αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι υποσχέθηκε τον περασμένο μήνα ότι η χώρα του είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος στην κοινή έρευνα που διενεργείται και να προσαγάγει τους δολοφόνους του Ρετζένι ενώπιον της δικαιοσύνης.


Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι στο Κάιρο, ο Ιταλός ΥΠΕΞ Μοάβερο Μιλανέζι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη συνεχιζόμενη έρευνα.


«Εκτιμούμε την άριστη συνεργασία (...) ανάμεσα στις δικαστικές αρχές των δύο χωρών και ελπίζουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτή την οδυνηρή υπόθεση», είπε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.


Ο Μοάβερο Μιλανέζι – ο πρώτος Ιταλός ΥΠΕΞ που επισκέφθηκε την Αίγυπτο από το 2015– πρόσθεσε ότι συζήτησε την υπόθεση με τον Σούκρι. «Με ικανοποίησε το ότι άκουσα από τον Αιγύπτιο υπουργό ότι είναι σθεναρή η επιθυμία από μέρους της αιγυπτιακής κυβέρνησης να επιτευχθούν αποτελέσματα στις δικαστικές έρευνες», διαβεβαίωσε.


Αιγύπτιοι και Ιταλοί δικαστικοί προσπαθούν να ανακτήσουν πλάνα από τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σταθμών του μετρό του Καΐρου. Τον Ιούνιο, γνωστοποίησαν ότι βρήκαν κενά στα πλάνα αυτά και προσπαθούν να εξακριβώσουν την αιτία.


Αν και δεν ανακοινώθηκαν διμερείς συμφωνίες, ο Μοάβερο Μιλανέζι αναφέρθηκε στη διμερή συνεργασία ως προς την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης, ζήτημα που σχεδόν μονοπωλεί την προσοχή της ιταλικής κυβέρνησης.


Ο Σούκρι είπε ότι οι δύο χώρες είναι αντιμέτωπες «με κοινές προκλήσεις, όπως η τρομοκρατία και η παράνομη μετανάστευση», οι οποίες «καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη συνεργασία».


Οι δύο υπουργοί αναφέρθηκαν στις αμοιβαίες προσπάθειες να ανασχεθεί η παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη και να αποκατασταθεί η σταθερότητα στη Λιβύη.


Ο Μοάβερο Μιλανέζι συναντήθηκε νωρίτερα την Κυριακή με τον πρόεδρο Σίσι.


Τον περασμένο μήνα, ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι – επίσης το αφεντικό του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας – επισκέφθηκε το Κάιρο και συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο πρόεδρο.


Η Ιταλία είναι σημαντικός εμπορικός εταίρος για την Αίγυπτο, με τις διμερείς συναλλαγές να ανέρχονται σε περίπου 4,75 δισεκ. ευρώ σε ετήσια βάση. Η ιταλική πετρελαϊκή επιχείρηση Eni συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους ξένους επενδυτές στην Αίγυπτο.


Η βάρβαρη δολοφονία του Ρετζένι έπληξε τις σχέσεις ανάμεσα στο Κάιρο και τη Ρώμη, με την Ιταλία να ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Κάιρο δύο μήνες αργότερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «έλλειψη συνεργασίας» των αιγυπτιακών αρχών για την υπόθεση.


Τον Μάρτιο του 2017 ο Iταλός πρεσβευτής επέστρεψε στη θέση του στο Κάιρο, εξέλιξη που έβαλε τέλος στην πολύμηνη διπλωματική διένεξη.


Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



noodles βολος τηλ

χρωματιστα καρβουνα ζωγραφικης

χρωματιστα καρβουνα ζωγραφικης
Φωτιά Μάτι: Συγκλονιστική μαρτυρία - «Η φωτιά έτρεχε σαν δαιμονισμένη» (vid)

Ακόμα μία συγκλονιστική ιστορία για τη το πώς σώθηκε από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι έρχεται στο φως της δημοσιότητας


λεμονια φωτο

σελερι σπορα

χρωματιστα καρβουνα ζωγραφικης

Ο Παναγιώτης Μανέτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά εγκαύματα, ενώ η σύζυγός του έχασε τη μάχη με το θάνατο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Πήρα τη γυναίκα μου με το καροτσάκι για να την προφυλάξω από τη φωτιά, δυστυχώς έπεσε από το καρότσι. Πίσω μας ερχόταν η φωτιά, την τράβηξα από τα χέρια και πήγαμε σε ένα σπίτι μέχρι να περάσει η φωτιά. Δυστυχώς ήταν τόσο δυνατή η φωτιά που καήκαμε και οι δυο μας», δηλώνει συγκινησιακά φορτισμένος ο κ. Μανέτας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Έτρεχε με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίναμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν δαιμονισμένη, την έβλεπες στα 300 μέτρα και έλεγες προλαβαίνω και με το που γυρνούσες το κεφάλι είχε φτάσει δίπλα σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:




χρωματιστα καρβουνα ζωγραφικης

κυκλώματος του κολωνακίου

ανθοπωλειο fleurs τρικαλα
κυκλώματος του κολωνακίου
Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη των 5 συλληφθέντων για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ

Για τις 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη των πέντε ατόμων που συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας (25/6), έξω από τη ΔΕΘ, στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών.


Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω δικαιολογημένης απουσίας δύο αστυνομικών, βασικών μαρτύρων κατηγορίας, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επρόκειτο για τη δεύτερη αναβολή, μετά τη νόμιμη που ζήτησαν και πήραν οι ίδιοι κατηγορούμενοι, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, που στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος τους, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις πράξεις της διατάραξης κοινής ειρήνης, της αντίστασης, της παράνομης κατοχής κροτίδων, της απόπειρας απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικών, όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



κυκλώματος του κολωνακίου
κυκλώματος του κολωνακίου
ο τυπος της αιγιαλειας

αστυνομικο τμημα νεας σμυρνης τηλ

αστυνομικο τμημα νεας σμυρνης τηλ

Ο τζίρος ξεπέρασε και πάλι τα επίπεδα των 100 εκατ. ευρώ, ενδεικτικό των εισροών ξένων κεφαλαίων, κυρίως αμερικανικών, στο ελληνικό χρηματιστήριο, το τελευταίο διάστημα.


αστυνομικο τμημα νεας σμυρνης τηλ

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψε η μετοχή της ΔΕΗ (+15,69%), ενώ υπεραπέδωσαν οι μετοχές των ΕΛΠΕ, της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και της ΑΔΜΗΕ.


O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 883,98 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,37%.


Είναι το υψηλότερο κλείσιμο από τη συνεδρίαση της 26ης Φεβρουαρίου 2015, ενώ στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων συνεδριάσεων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει συνολικά κέρδη 5,54%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 107,762 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 66.496.109 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,99%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,82%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΔΕΗ (+15,69% στα 2,89 ευρώ), των ΕΛΠΕ (+6,11% στα 8,680 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+5,60% στα 5,280 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ (+5,09% στα 2,27 ευρώ), της Folli Follie (+4,70% στα 19,14 ευρώ) και της ΕΥΔΑΠ (+3,23% στα 6,710 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Μυτιληναίος (-0,50% στα 9,95 ευρώ), της Alpha Bank (-0,49% στα 2,03 ευρώ) και της Εθνικής (-0,45% στα 0,353 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+5,99%), της Τεχνολογίας (+4,71%) και του Εμπορίου (+4,62%), ενώ απώλειες σημείωσε μόνο ο δείκτης των Πρώτων Υλών (-0,52%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Eurobank διακινώντας 21.589.714 και 7.679.472 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 13,110 εκατ. ευρώ και η Πειραιώς με 8,981 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 97 μετοχές, 35 πτωτικά και 20 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Dionic +19,70%, Μπουτάρης(κ) +19,18%, ΔΕΗ +15,69% και Lavipharm +14,81%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Euromedica-19,12%, Χατζηκρανιώτη -17,78% και ΒΙΣ -10,00%.



αστυνομικο τμημα νεας σμυρνης τηλ
παιδικη διατροφη 12 ετων
κωτσοβολος αθηνα προσφορες

πως κανουν χουλα χουπ

πως κανουν χουλα χουπ
πως κανουν χουλα χουπ

Το ΔΝΤ μέχρι σήμερα εμφανίζεται πιο φειδωλό από την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους στις εκτιμήσεις του για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδος και επιμένει αυτές οι λιγότερο αισιόδοξες εκτιμήσεις να αποτελέσουν το βασικό σενάριο για την ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.


διευθυνση φορολογιασ εισοδηματοσ φυσικων προσωπων

πως κανουν χουλα χουπ

Να σημειωθεί πως το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022 που καταρτίζει η κυβέρνηση και θα είναι έτοιμο τον επόμενο μήνα βασίζεται στην εκτίμηση πως εφέτος η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 2,3%, το 2019 κατά 2,5%, το 2020 κατά 2,3%, το 2021 κατά 2,1% και το 2022 το ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά μόλις 1,8%.


Εάν τα μεγέθη που θα δημοσιοποιήσει σήμερα το ΔΝΤ αποκλίνουν σημαντικά από τις εκτιμήσεις της ελληνικής κυβέρνησης – τις οποίες ενστερνίζονται και οι Ευρωπαίοι – τότε το «χάσμα» αυτό θα συνεπάγεται πως το Ταμείο βλέπει χαμηλότερα και τα έσοδα και τον πληθωρισμό και τις επενδύσεις για την επομένη περίοδο.


Και δεδομένου ότι όλα αυτά τα μεγέθη επιδρούν στο ζήτημα του χρέους, το ΔΝΤ ουσιαστικά θα δείχνει στην Ευρωομάδα πως οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας επιβάλλουν δραστική μείωση του χρέους, μεγαλύτερη από αυτή που εξετάζεται ήδη.


Εξίσου σημαντικές θα είναι και οι εκτιμήσεις που θα κάνει σήμερα το ΔΝΤ για τα επίπεδα ανεργίας στην Ελλάδα. Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022 συντάσσεται στη βάση της εκτίμησης πως η ανεργία στην Ελλάδα θα μειωθεί από 21,4% το 2017, στο 19,9% εφέτος, στο 18,1% το 2019, στο 16,6% το 2020, στο 15,3% το 2021 και στο 14,1% το 2022.


Δεδομένου ότι η μείωση της ανεργίας είναι κρίσιμος παράγοντας για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος, εάν το Ταμείο συμφωνήσει με τις ελληνικές θέσεις τότε αυτό θα συνιστά σημαντική πρόοδο. Σε διαφορετική περίπτωση το μήνυμα προς τις αγορές θα είναι πως το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα στηρίζεται σε σαθρές βάσεις.



στοιχεια συμβολισμου στο επι ασπαλαθων

δρακου ελενα

δρακου ελενα
Συναγερμός στο Αιγαίο: Εικονική αερομαχία ελληνικών - τουρκικών μαχητικών

Σε πέντε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα (25/1) τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.


ζυμαρια για πιτσες

δρακου ελενα

Τα επτά συνολικά τουρκικά αεροσκάφη - δύο F-16 τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και πέντε ελικόπτερα - προέβησαν επίσης σε έξι παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ότι τα τουρκικά F-16 ήταν οπλισμένα ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.



δρακου ελενα
acid reflux opposite

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

renault scooter algerie

ονειροκριτης δωρο κρεας
renault scooter algerie
renault scooter algerie

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας από την Μόσχα στο ΡΙΚ, δήλωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί έπειτα από αίτημα της ρωσικής πλευράς.


μαγειρικη πιπεριες γεμιστες

Η παρουσία και των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε μια νέα διάσκεψη για την Κύπρο, «είναι απαραίτητη και προκύπτει και από την ανάγκη καλής προετοιμασίας, ώστε να είναι εφικτή η κατάληξη σε θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης.


Επίσης, σημείωσε ότι το Κυπριακό αφορά το Συμβούλιο Ασφαλείας, αφού, και με βάση τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς, το Σώμα πρέπει να έχει ρόλο στην παρακολούθηση της εφαρμογής της λύσης.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε επίσης ότι η Μόσχα επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο σε σχέση με το θέμα των υδρογονανθράκων.


Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες, που φέρουν την κυπριακή κυβέρνηση να προτίθεται να καταθέσει στον ΟΗΕ συντεταγμένες για καθορισμό ΑΟΖ και στη βόρεια περιοχή της Κύπρου, ο κύριος Χριστοδουλίδης απέφυγε να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει, τονίζοντας πως για πολύ σημαντικά ζητήματα πρέπει να αποφεύγονται οι δημόσιες δηλώσεις.


Η κυβέρνηση, είπε, «λαμβάνει αποφάσεις για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας, χωρίς τυμπανοκρουσίες».


Το απόγευμα, ο Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Ντιμίτρι Μεντβιέντεφ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λευκωσίας, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο πρωθυπουργός Μεντβιέντεφ είπε μεταξύ άλλων προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι «είναι η τρίτη επίσκεψή σας στη χώρα μας κατά την προεδρική σας θητεία κάτι που εκτιμούμε πολύ, διότι η Κύπρος είναι σημαντικός και αξιόπιστος εταίρος της Ρωσίας». Έχουμε, σημείωσε, επωφελή συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων μας και μεταξύ των επιχειρηματικών κύκλων. Ενεργά, πρόσθεσε, «αναπτύσσεται και ο πολιτισμικός διάλογος και αυτό είναι μεγάλη χαρά για μας».


Ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στους ιστορικούς, διαχρονικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες και εξέφρασε την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη του, που ο κυπριακός λαός νιώθει προς τη Ρωσία για τη διαχρονική στήριξη «στο δυστυχώς, ακόμα υπάρχον Κυπριακό πρόβλημα», αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες, υπό τη μορφή δείπνου εργασίας, κατά το οποίο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν την οικονομία, τις διμερείς σχέσεις, τις σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας, ενώ έγινε ενημέρωση και για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.



renault scooter algerie

ζηλεύω μεταφραση

ζηλεύω μεταφραση

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε από το 4.55 (τελευταία από όλες) και το πέρασε με την πρώτη, όπως και το 4.65 και το 4.70. Η μόνη που την ακολουθούσε ήταν η Γερμανίδα Ράιζιτς, που πέρασε το ύψος με την 2η προσπάθεια κάνοντας την καλύτερη εφετινή της επίδοση και σταμάτησε.


ζωγραφια βιταλη

μάτι κουζίνας μετάφραση

ζηλεύω μεταφραση

2016 07 09T182512Z 1248883066 LR1EC791F5PBN RTRMADP 3 ATHLETICS EUROPE
(Πηγή: Reuters / Michael Kooren)



A stunning pole vault Championship Record by Greece's @KatStefanidi for gold with 4.81m @PRESEGAS #ECH2016

ζηλεύω μεταφραση

νυχια ομπρε ροζ

παυλου μελα 22 θεσσαλονικη
νυχια ομπρε ροζ
νυχια ομπρε ροζ
νυχια ομπρε ροζ

Με επικεφαλής τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι η ένταση αποτυπώνεται έντονα από τον ξυλοδαρμό του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Πάνου από αγνώστους, κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο το οποίο τελεί υπό «πολιορκία», με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης Μαρτίου.


δαιμονισμενος γαδαρηνων

Από τον Δήμο καταγγέλλεται ότι έχουν στοχοποιηθεί πολίτες και αιρετοί που έχουν διαφορετική άποψη από μερίδα οπαδών, σε σχέση με το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ.


«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως μια ΠΑΕ φέρεται να μεταχειρίζεται αθέμιτες πρακτικές πίεσης για τη λήψη αποφάσεων που να ευνοούν τις θέσεις της», αναφέρουν και καλούν τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης να απαντήσουν στα ακόλουθα ερωτήματα:


• Τι προτίθενται να κάνουν έτσι ώστε να προστατευτεί ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Δημοτικά κτίρια από βίαιες πράξεις και βανδαλισμούς;


• Πώς και πότε θα διασφαλιστεί η αξιοποίηση του όποιου υλικού έχει καταγραφεί από κάμερες, ώστε να εξαρθρωθεί η ομάδα των ακραίων που ξυλοκόπησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;


• Κατά πόσο θα αναζητηθούν ευθύνες τυχόν ηθικών αυτουργών των παραπάνω περιγραφόμενων παραβατικών πράξεων;


μετεο δυτικη πελοποννησος

κομαντος φωτο

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ξεκίνησε την Τετάρτη και ως την Πέμπτη, δηλαδή μέσα σε μια μέρα, είχαν υποβληθεί 80.000 αιτήσεις δικαιούχων και ταυτόχρονα 150.000 αιτήσεις παρόχων.


αναβολη στρατευσης λογω μεταπτυχιακου

μετεο δυτικη πελοποννησος

μετεο δυτικη πελοποννησος

μετεο δυτικη πελοποννησος

Ο κ. Μπουγιακλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε την Πέμπτη, πως «τις επόμενες δέκα ημέρες, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία (στις 17 Ιουνίου), θεωρούμε ο αριθμός αιτήσεων θα ξεπεράσει τις 250.000».


Αναφορικά με το πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί για έκτη χρονιά, από τις 11 Ιουλίου 2018 έως τις 10 Ιουλίου 2019, ο κ. Μπουγιακλής υπογράμμισε ότι «όσοι από τους δικαιούχους επιλέξουν τουριστικές μονάδες που βρίσκονται σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διπλάσιες διανυκτερεύσεις δηλαδή έως δέκα, σε σχέση με τους υπόλοιπους προορισμός που είναι μέχρι πέντε διανυκτερεύσεις».


Μάλιστα τόνισε ότι «ενώ στην υπόλοιπη χώρα, υπάρχει μια μικρή ιδιωτική συμμετοχή των τουριστών, στα συγκεκριμένα νησιά δεν υπάρχει καμία συμμετοχή, απλά έχει αυξηθεί η επιδότηση στα καταλύματα».


Σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης, καθώς οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, ο γενικός διευθυντής Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ, διευκρίνισε ότι οι μόνοι που χρειάζεται να επισκεφθούν την υπηρεσία, προκειμένου να τους εκδώσει κωδικούς, είναι αυτοί που δεν είχαν ποτέ σχέση με τον ΟΑΕΔ.


Η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων είναι αυτοματοποιημένη, επισήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει ανθρώπινο χέρι, υπάρχει μοριοδότηση στο εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ, στον αριθμό των ανήλικων τέκνων, στον αριθμό των ημερών ασφάλισης της τριετίας 2015-2017 και στην εγγεγραμμένη ανεργία».


Ποιοι είναι οι δικαιούχοι


Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2017:



  • Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή

  • Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

  • Έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

  • Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο ειδικό μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.


Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.


Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος τα δικαιολογητικά λειτουργίας τους.


Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις Υπηρεσίες για την προσκόμιση δικαιολογητικών. Ωστόσο, αν κάποιοι δικαιούχοι αδυνατούν να επισυνάψουν τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους, όταν αυτά απαιτούνται, μπορούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την προσκόμισή τους, μέχρι την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από το διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.


πρωταθλητες χειμωνα

περιφερεια νοτιου αιγαιου προορισμοί
πρωταθλητες χειμωνα

«Ντάουνινγκ Στριτ: η παραίτηση δεν αποτελεί θέμα», έγραψε στην οθόνη του το δίκτυο Sky News, επικλούμενο πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου.


Τη δήλωση απέφυγαν να σχολιάσουν τόσο εκπρόσωπος της Μέι, όσο και εκπρόσωπος των Τόρις.


Το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα πρέπει να παραμείνει «νηφάλιο», δήλωσε ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Γκρεγκ Κλαρκ, την επομένη μίας κεντρικής ομιλίας που είχε ως στόχο την αποκατάσταση μίας εικόνας ενότητας και συνεκτικότητας των κυβερνώντων Τόρις και κατέληξε σε εφιάλτη, με τη φάρσα της επίδοσης στην πρωθυπουργό του εγγράφου απόλυσης από κωμικό, τον επίμονο βήχα που την άφησε να αγωνίζεται να αρθρώσει τα λόγια της στο βήμα, την ώρα που πίσω της έπεφταν γράμματα από το σλόγκαν του σκηνικού.



"She looked slightly tearful there at the end as they embrace, I should think for her it was a nightmare" @Jo_Coburn as Philip May joins her pic.twitter.com/86FgQKMw2V

— Daily&SundayPolitics (@daily_politics) October 4, 2017


πρωταθλητες χειμωνα
πρωταθλητες χειμωνα
κουφετα βαπτισης τιμη

χαρτη πατμου

τραγουδια της χαρας

Στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του Γιάννη Μανιάτη από το ΚΙΝΑΛ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέφερε πως η εξαγορά έγινε με απόλυτη διαφάνεια και με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της εταιρίας και πως πρόκειται για μικρής εμβέλειας συναλλαγή, η οποία δεν είναι κάτι σπουδαίο.


χαρτη πατμου

Στην αναφορά δε, του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ ότι την εισήγηση για την εξαγορά της EDS ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου των Σκοπίων έκανε η θυγατρική της ΔΕΗ στην Αλβανία της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο Γιώργος Λάτζας, που ο ίδιος ο κ. Σταθάκης ως υπουργός Ανάπτυξης είχε τοποθετήσει πρόεδρο στο ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ο υπουργός Περιβάλλοντος απάντησε πως «όλο το χρονικό ακολουθεί την καθιερωμένη διαδικασία με την οποία γίνονται οι εξαγορές διεθνώς». Όπως είπε, «η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ είναι σε απόγνωση, η εξαγορά έγινε με απόλυτη διαφάνεια, υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΗ και ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα».


Ο Γιώργος Σταθάκης ο οποίος δέχθηκε κριτική και για το γεγονός ότι δεν καταθέτει στη βουλή τη σύμβαση, επεσήμανε πως βάσει του νόμου συμβάσεις κάτω των 20 εκατ. ευρώ δεν «έρχονται» στη Βουλή. Στην επισήμανση του αντιπροέδρου Νικήτα Κακλαμάνη πως αν και τυπικά είναι καλυμμένος, θα μπορούσε να φέρει τη σύμβαση στη Βουλή, ο υπουργός Περιβάλλοντος σημείωσε πως τα «χαρτιά» θα είναι στη διάθεσή τους.




χαρτη πατμου
χαρτη πατμου
μετατροπή από λίρα αγγλίας σε ευρώ

στεγνωτήρας λαχανικών

καθισματακι μπανιου mothercare
μια κουταλια της σουπας κορν φλαουρ ποσα γραμμαρια ειναι
στεγνωτήρας λαχανικών
στεγνωτήρας λαχανικών

Κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος συζητήθηκε εκτενώς το μείγμα πολιτικής το οποίο θα εξαγγείλει από τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός και θα εφαρμόσει η κυβέρνηση μέχρι την προκήρυξη των εκλογών του 2019.


Πέρα από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για στοχευμένες παρεμβάσεις υπέρ των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, οι φοροελαφρύνσεις που θα καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αποτελούν ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του πρωθυπουργού στην πορεία προς τις κάλπες.


Ένα ακόμη εφόδιο πρόκειται να αποτελέσει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ο οποίος αναμένεται ανάμεσα στην 21η Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν την παρουσία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ωστόσο δεν λείπουν οι εισηγήσεις στενών συνεργατών του πρωθυπουργού για ανασχηματισμό μέσα στον Ιούλιο, με το σκεπτικό της άμεσης ανάληψης καθηκόντων και της συμμετοχής του νέου υπουργικού σχήματος στον κυβερνητικό σχεδιασμό ενόψει της εξόδου από τα Μνημόνια και της κατάρτισης στρατηγικού πλάνου για την επόμενη ημέρα.


Όποιο σενάριο γίνει τελικά αποδεκτό, πέρα από τις δομικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές και στην εικόνα του κόμματος, που θα περιλαμβάνει ένα «λίφτινγκ» που θα ενισχύει το κόμμα.


Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε μετακινήσεις από το κόμμα προς την κυβέρνηση και το αντίστροφο. Το σενάριο αυτό θέλει διακεκριμένα κομματικά στελέχη να μετακινούνται σε υπουργεία με στόχο να δοκιμαστούν και σε αυτό τον τομέα φέροντας ένα «αριστερό» φορτίο και έχοντας τη στήριξη της κομματικής βάσης. Μάλιστα, πηγές κοντά στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για τολμηρές αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ.



στεγνωτήρας λαχανικών

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα

αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα
αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς αναλυτές, έχοντας ως δεδομένο ότι μόλις 35 υποψήφιοι επί συνόλου 20.425 έγραψαν άριστα «20», οι περισσότερες σχολές στο 2ο και το 5ο επιστημονικό πεδίο θα σημειώσουν σημαντική πτώση.


maalox plus oral suspension

Κάτι παραπάνω από αισθητή θα είναι η πτώση στις σχολές Οικονομίας και Πληροφορικής, σημειώνουν οι ίδιοι, ενώ στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο εκτιμάται ότι οι μεγαλύτερες αντοχές θα επιδείξουν οι αρχιτεκτονικές σχολές.


Η αναμενόμενη πτώση στις σχολές του 5ου Επιστημονικού Πεδίου δεν οφείλεται μόνο στις πολύ κακές επιδόσεις στα Μαθηματικά, αλλά και σε εκείνες που πέτυχαν οι υποψήφιοι στο Αρχές Οικονομικής Θεωρίας όπου μόνο το 11,6% περιλαμβάνεται στη βαθμολογική κλίμακα 12-20.


Οι ιατρικές σχολές φαίνεται πως θα διατηρηθούν, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η βάση αναμένεται να πέσει και κάτω από τα 19.000 μόρια. Η Ιατρική, αλλά και οι υπόλοιπες δημοφιλείς σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου (Επιστήμες Υγείας), οι οποίες μετά και τη μείωση του αριθμού εισακτέων, θα σημειώσουν μικρή - αλλά καθοριστική δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που έχουν - άνοδο στις βάσεις τους.


Οι Νομικές αναμένεται να κυμανθούν στα περσινά επίπεδα ενώ είναι πολύ πιθανή η άνοδος στα τμήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μιας και οι μαθητές της Θεωρητικής κατεύθυνσης πήγαν καλύτερα στις εξετάσεις, σε σχέση με τις άλλες κατευθύνσεις.



αλληλογραφια βασιλικου κουμανταρεα
θειο τραγι αθηνα

μπαταριες ψηφιακων φωτογραφικων μηχανων

οι εραστες του ονειρου θεατρο
μπαταριες ψηφιακων φωτογραφικων μηχανων

Οι δράστες, που είχαν «χτυπήσει» σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, διέφευγαν, όμως εντοπίστηκαν στο εξωτερικό.


μπαταριες ψηφιακων φωτογραφικων μηχανων

Η σπείρα δραστηριοποιούνταν σε πολλές χώρες, όπως η Ισπανία, η Γερμανία, η Τσεχία, η Ολλανδία και η Κροατία.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, ολόκληρη η ομάδα είχε έρθει στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας στις 11 Μαΐου και κατάφερε να διαφύγει στις 25 Μαΐου με πλαστά στοιχεία από το Ελευθέριος Βενιζέλος.


Αυτός είναι ένας από τους δράστες της σπείρας Κολομβιανών που έκλεβαν ιατρικά μηχανήματα


Στην Αθήνα είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στο κέντρο, ενώ κυκλοφορούσαν μόνο με νοικιασμένα αυτοκίνητα.


iatrika1


Η ανάλυση στα κινητά τους έδειξε ότι τα κρατούσαν κλειστά την ώρα των διαρρήξεων στα νοσοκομεία όμως από τις κεραίες αποδεικνύονται ακόμα και οι ώρες που ταξίδευαν για τα νοσοκομεία του Βόλου, της Λάρισας αλλά και της Λαμίας, από τα οποία έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα.


Φωτογραφία ντοκουμέντο ενός από τους δράστες της σπείρας Κολομβιανών που έκλεβαν ιατρικό εξοπλισμό


Στο εξωτερικό χρησιμοποιούσαν γυναίκες οι οποίες πήγαιναν δήθεν ως ασθενείς στα νοσοκομεία που θα χτυπούσε η σπείρα, για να κάνουν κατόπτευση χώρου και να βγάλουν ακόμα και φωτογραφίες από τα ιατρεία.


KOLOMBIA



μπαταριες ψηφιακων φωτογραφικων μηχανων
κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων χωρίς πιστωτική

κτελ κηφισου ζακυνθος τηλ

κτελ κηφισου ζακυνθος τηλ

Οι βασικές αλλαγές που προκρίνονται είναι δύο. Η πρώτη αφορά τη διεύρυνση των ωρών διδασκαλίας των μαθημάτων στα οποία θα εξετάζονται οι μαθητές για να εισαχθούν στα ΑΕΙ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες προκρίνεται η εξάωρη διδασκαλία τους την εβδομάδα.


δημητρα κωστακη γαμος

κτελ κηφισου ζακυνθος τηλ

κτελ κηφισου ζακυνθος τηλ

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν μόνο με το απολυτήριό τους σε κάποιες σχολές, περιορισμένης ζήτησης.


Κομβικό στοιχείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτούν οι μαθητές της Γ Λυκείου το απολυτήριό τους, που θα γίνεται με εξετάσεις σε τέσσερα πανελλαδικά μαθήματα, όπως και σήμερα. Για το απολυτήριο θα μετρούν σε πολύ μικρότερο ποσοστό, οι επιδόσεις των μαθητών στα ενδοσχολικά μαθήματα.


Ουσιαστικά η πρόταση αυτή αποτελεί επιστροφή στο μακροβιότερο και πλέον δοκιμασμένο εξεταστικό σύστημα μεταπολιτευτικά: τις δέσμες, που καθιερώθηκαν επί ΠΑΣΟΚ το 1983 και εφαρμόστηκαν ως το 1999.


Πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι το νέο σύστημα να αρχίσει να εφαρμόζεται από τους μαθητές της Γ Λυκείου το 2020-2021.



ασυμμετρες τουνικ

καταλογοσ αρχαιων κειμενων μεταφραση

Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές που έλαβαν αρχικώς διαστάσεις, στο ίδιο χρονικό διάστημα, έχει ως εξής:


αρχειο παμε στοιχημα

εναρξη υποκαταστηματοσ σε δου

καταλογοσ αρχαιων κειμενων μεταφραση

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές στις εξής περιοχές: Κρυονέρι Αττικής, Καλίτσαινα Μεσσηνίας, Αγιος Ιωάννης Αρτέμιδας Αττικής, Θορικό Λαυρίου Αττικής και Προφήτης Ηλίας Ηρακλείου Κρήτης.



Κατά το τελευταίο 24ωρο αντιμετωπίσαμε 62 #αστικές #πυρκαγιές, 62 #δασικές #πυρκαγιές και 30 #παροχές #βοηθείας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 7 Ιουλίου 2017


καταλογοσ αρχαιων κειμενων μεταφραση
καταλογοσ αρχαιων κειμενων μεταφραση

σαββιδης γυναικα

σαββιδης γυναικα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης «πάγωσε», όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, την απόφαση του Αρείου Πάγου που είχε γνωμοδοτήσει υπέρ της έκδοσης στην Τουρκία του 45χρονου Τουργκούτ Καγιά, ο οποίος από τις αρχές Ιουνίου είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο παράδοσής του στην τουρκική Δικαιοσύνη.


Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ασύλου είχε χορηγήσει στον Τουργκούτ Καγιά πολιτικό άσυλο.


Η τουρκική κυβέρνηση τον εκζητά για να εκτίσει ένα υπόλοιπο ποινής φυλάκισης μετά την αμετάκλητη καταδίκη του από τουρκικό δικαστήριο για συμμετοχή σε παράνομη οργάνωση.



σαββιδης γυναικα
σαββιδης γυναικα
τουρτα μπανανα λευκη σοκολατα
ρωσικα κομματα