Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ιμαντες προσδεσης φορτιου τιμες

«Σε αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο η Τζαμάικα δεν αποτελεί πλέον για κανέναν θέμα», έγραψε στο twitter ο Λίντνερ, διαψεύδοντας έτσι τον αντιπρόεδρο Βόλφγκανγκ Κουμπίκι ο οποίος δήλωσε χτες εμμέσως το αντίθετο σε συνέντευξή του στο Δίκτυο Συντακτών της Γερμανίας (RedaktionsNetzwerks Deutschland / RND).


οδηγος λεωφορειου ζητειται θεσσαλονικη

ασκώ το δίδειν

ιμαντες προσδεσης φορτιου τιμες

ιμαντες προσδεσης φορτιου τιμες

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Εάν αποτύχει η προσπάθεια για μεγάλο συνασπισμό έχουμε μια νέα κατάσταση. Φυσικά και θα αξιολογήσουν οι Φιλελεύθεροι εκ νέου την κατάσταση υπό το φώς των εξελίξεων. Σε τελευταία ανάλυση δεν είμαστε δογματικοί», είπε ο κ. Κουμπίκι στο RND πυροδοτώντας σχετικές εικασίες.


«Ο Βόλφγκανγκ ερμηνεύτηκε λάθος», διευκρίνισε στο twitter ο Κρίστιαν Λίντνερ. «Κυβερνήσεις μειοψηφίας θα τις συνοδεύαμε εποικοδομητικά. Η Χριστιανοδημοκρατική Ενωση (CDU/CSU) δεν πρέπει να αφεθεί να εκβιαστεί από τους Σοσιαλδημοκράτες», πρόσθεσε.



Widersprüchliche Wahlprogramme werden sich nicht in Luft auflösen. In dieser Wahlperiode ist #Jamaika für niemanden mehr ein Thema. Wolfgang ist wohl falsch interpretiert worden. Minderheitsregierung würden wir konstruktiv begleiten. Union muss sich von SPD nicht erpressen lassen. CL https://t.co/E52V8FDYv1

— Christian Lindner (@c_lindner) 5 Δεκεμβρίου 2017


ιμαντες προσδεσης φορτιου τιμες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου