Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

αντιβακτηριδιακο φιλτρο ψυγειου

καλτσες τουλι
αντιβακτηριδιακο φιλτρο ψυγειου
αντιβακτηριδιακο φιλτρο ψυγειου
αντιβακτηριδιακο φιλτρο ψυγειου

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, και ερωτώμενος για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο κ. Πάιατ δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις και τόνισε το εξής: «…η θέση μας είναι πολύ απλή: Υποστηρίζουμε τον Μάθιου Νίμιτς, υποστηρίζουμε την προσπάθεια του ΟΗΕ. Ο καλύτερος τρόπος να το πράξω αυτή τη στιγμή είναι να μην κάνω εικασίες ή σκέψεις, ή να πω κάτι παραπάνω για τη θέση των ΗΠΑ στο ζήτημα. Αλλά, το σημαντικό σημείο είναι ότι υπάρχει ξεκάθαρη ευκαιρία κι αυτό νομίζω ήταν το μήνυμα που υπογράμμισε ο Μάθιου Νίμιτς και εδώ στην Αθήνα και τα Σκόπια».


Αναφερόμενος στην ένταση που παρατηρείται στο Αιγαίο ο ίδιος επεσήμανε, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, πως το σημαντικό είναι να παραμένουν ανοικτά τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.


Απετράπη προβοκάτσια με ακροδεξιά σφραγίδα στα Ίμια - σε συναγερμό οι Αρχές ασφαλείας


«Είμαι εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που κάνει ο πρέσβης κ. Παρασκευόπουλος του υπουργείου Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ ο διάλογος ανάμεσα στον ναύαρχο Αποστολάκη και τον στρατηγό Ακάρ στην Τουρκία είναι εξίσου σημαντικός. Αυτό είναι το κλειδί. Πρόκειται για δύο συμμάχους στο ΝΑΤΟ, είμαστε δεσμευμένοι στη σχέση μας με την Ελλάδα, στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας κι έχουμε ξεκαθαρίσει επίσης τη δέσμευσή μας στην ελληνική κυριαρχία».


«Υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα, το βλέπετε στις αγορές, το βλέπετε στα επιτόκια των ομολόγων», είπε αναφορικά με την προσπάθεια της Ελλάδας να βγει από τα μνημόνια και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ το βλέπω στον αριθμό των Αμερικανών επενδυτών που έρχονται στην πρεσβεία αναζητώντας ευκαιρίες στην Ελλάδα. Και ήδη η πρεσβεία, η αμερικανική διοίκηση είναι προσηλωμένη στο να πράξουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την Ελλάδα, καθώς διαπλέει τη μεταβατική αυτή περίοδο. Αλλά το κλειδί είναι να συνεχισθεί η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων, να ξεκαθαρισθεί ότι ακόμη και στο τέλος της διαδικασίας του προγράμματος διάσωσης, η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά της διαχειριζόμενη την οικονομία, προωθώντας τις μεταρρυθμίσεις και να είναι παγκοσμίως ανταγωνιστική».



χιονη πλοιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου