Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

αγιος ταξιαρχης κορυδαλλος

αγιος ταξιαρχης κορυδαλλος

Ο Στέιν χαρακτήρισε τις αναφορές των ΜΜΕ στην έρευνα ως “κατασκευασμένες ειδήσεις,” ενώ αστειεύτηκε σχετικά με έναν ιερέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που απαλλάχθηκε πρόσφατα των καθηκόντων του, αναφορικά με περιστατικό απρεπούς σεξουαλικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Άμυνας που επικαλείται το ABC News και που έχει λάβει γνώση για την διεξαγωγή της αναφερόμενης έρευνας.


αγιος ταξιαρχης κορυδαλλος

Παράλληλα, ο ταξίαρχος επέβλεπε και αρμόδιο γραφείο για την πρόληψη των σεξουαλικών επιθέσεων που διατηρούν οι πεζοναύτες (ual Assault Prevention and Assault Office), ενώ απαλλάχθηκε των καθηκόντων του μετά την έρευνα που έγινε για τα σχόλια του, στο δημαρχείο της πόλης Κουάντικο στην Βιρτζίνια, όπου διατηρούν στρατιωτική βάση οι πεζοναύτες. Τα σχόλια αυτά, έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες.


Η εφημερίδα “USA Today” δημοσιοποίησε πρώτη την αναφορά του Στέιν σε “κατασκευασμένες ειδήσεις,” ενώ το ABC News στην συνέχεια, εντόπισε τις λεπτομέρειες από τα όσα λέχθηκαν από τον ταξίαρχο, όταν έκανε τα σχόλια.


Ήταν στην διάρκεια μιας συνάντησης στο δημαρχείο που έγινε στις 6 Απριλίου, όταν ο ίδιος περιέγραψε τις αναφορές των ΜΜΕ για μία έρευνα σεξουαλικής παρενόχλησης στην μονάδα του, ως “κατασκευασμένες ειδήσεις” σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο ABC στρατιωτικός αξιωματούχος που έχει λάβει γνώση για την πορεία της έρευνας.


Όπως κατέθεσε ένας από τους μάρτυρες που βρίσκονταν στο δημαρχείο, τα σχόλια του Στέιν αναφέρονταν στην έρευνα για τα παράπονα δύο εργαζομένων του πολιτικού προσωπικού, κατά άλλων εργαζομένων στην ίδια στρατιωτική μονάδα. Τα παράπονα αυτά έγιναν πριν από 1,5 χρόνο, σύμφωνα με την ίδια αμυντική πηγή.



Marine Corps commandant Gen. Robert Neller reviewed an investigation into Brig. Gen. Kurt Stein's comments and “determined that he lost confidence in Stein’s ability to lead this particular organization,” a @USMC spokesman said https://t.co/csqOiYAUR2

— Stars and Stripes (@starsandstripes) 17 Απριλίου 2018


αγιος ταξιαρχης κορυδαλλος
timo makkonen laakkonen
χρηματοδοτηση του χιτλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου