Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ποια ζωδια θα παντρευτουν το 2015

ποια ζωδια θα παντρευτουν το 2015

Οι κυβερνώντες Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι και ο κοινοβουλευτικός σύμμαχός τους, το Αριστερό Κόμμα, υποστηρίζονται από το 39,5%, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση του οργανισμού Novus για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης SVT.


γηροκομειο μητροπολεως κερκυρας

Ο έτερος εκ των δύο συνασπισμών που έχουν σφραγίσει εδώ και μια δεκαετία τη σουηδική πολιτική, η τετρακομματική κεντροδεξιά Συμμαχία, ακολουθεί με μικρή διαφορά στο 38,5%.


Οι εθνικιστές Σουηδοί Δημοκράτες έλαβαν 19,1% στη δημοσκόπηση, πολύ πάνω από το 12,9% που είχαν κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές το 2014.


Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πως μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί ένα πολιτικό αδιέξοδο μετά την ψηφοφορία της Κυριακής.


«Πιστεύω πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία για να σχηματισθεί κυβέρνηση, ίσως την πιο περίπλοκη στη σύγχρονη εποχή», δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Νίκλας Μπόλιν του πανεπιστημίου Mid Sweden.


Είναι πιθανό να χρειαστεί είτε κάποιας μορφής συνεργασία ανάμεσα στην κεντροαριστερά και τη Συμμαχία είτε κάποια διευθέτηση με τους Σουηδούς Δημοκράτες.



ποια ζωδια θα παντρευτουν το 2015
ποια ζωδια θα παντρευτουν το 2015
κεφτεδακια τηγανητα ακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου