Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

αντ1 χωρις εσενα επεισοδια

Ο κ. Βερναρδάκης έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης «οι «αποδόσεις» ή οι «υπεραποδόσεις» των δημοσιονομικών δεδομένων να ξαναγυρνούν στην κοινωνία και μάλιστα στα πιο αδύναμα κομμάτια της», προσθέτοντας ότι τέτοιες πολιτικές θα συστηματοποιηθούν και θα γίνουν πολύ πιο στοχευμένες.


ομαδες φορμουλα 1 2016

αγρινιο αρτα χιλιομετρικη αποσταση

αντ1 χωρις εσενα επεισοδια

αντ1 χωρις εσενα επεισοδια

Σχετικά με την συνέχιση της λιτότητας, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι η λιτότητα είναι το βασικό υπόδειγμα της ευρωπαϊκής πολιτικής αρχιτεκτονικής, «τα τελευταία δύο χρόνια έχει υποστεί μεγάλα πλήγματα με ισχυρές αναδιανεμητικές πολιτικές», προσθέτοντας, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ότι «τα αντισταθμιστικά μέτρα που συζητούνται με τους δανειστές είναι μόνο ένα μέρος της αναδιανεμητικής πολιτικής μας, στην προσπάθεια να "δεσμεύσουμε" σε μη περαιτέρω λιτότητα μετά το 2019».


Ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι οι επόμενες εκλογές θα κριθούν, σε μια διετία από σήμερα, από την ικανότητα της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στα κοινωνικά αιτήματα μιας δίκαιης ανάπτυξης με σεβασμό στα εργασιακά κοινωνικά και ηθικά δικαιώματα των λαϊκών τάξεων. Και συνέστησε στους ειδικούς των δημοσκοπήσεων «μεγαλύτερη μετριοπάθεια» και στους χρήστες των πολιτικών δημοσκοπήσεων «αυτοσυγκράτηση».



αντ1 χωρις εσενα επεισοδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου