Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

παλμοσ τησ βορειασ ευβοιασ

ερασιτεχνης πιλοτος
παλμοσ τησ βορειασ ευβοιασ

«Κατά τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την ευχή του, από τη διερεύνηση της υπόθεσης, να μην αποδειχθεί εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis, υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι "ουδείς καταδικάζεται εκ των προτέρων"», αναφέρει το ΥΠΕΞ.


«Επιπλέον, εξαρχής τόνισε ότι "δεν προτίθετο να κάνει σχόλια δικαστικού χαρακτήρα", καθώς επίσης ότι, "εάν κάποιος είναι αθώος, θα πρέπει να αποδοθεί ξανά στην κοινωνία ως αθώος. Εάν κάποιος είναι ένοχος πρέπει να γίνει κάθαρση". Για το σκοπό αυτό δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει στη Βουλή την πρόταση για σύσταση ανακριτικής επιτροπής», σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:



Αντί να βλέπουν τις δηλώσεις του συνολικά, διάφοροι τιμητές επιχειρούν, στο βωμό του μικροπολιτικού οφέλους, να χτίσουν ένα σαθρό οικοδόμημα αθλιοτήτων και ψόγων προς τον υπουργό Εξωτερικών, απομονώνοντας μέρος των δηλώσεών του και διαστρεβλώνοντας το νόημά τους.


Καλό θα ήταν να αφουγκραστούν τον ελληνικό λαό, ο οποίος, μετά από δεκαετίες σκανδάλων κατασπατάλησης και υπεξαίρεσης χρημάτων του, απαιτεί την ουσιαστική διερεύνηση σκανδαλωδών υποθέσεων, την κάθαρση και την εδραίωση ενός πολιτικού συστήματος που, όχι μόνο θα φαίνεται, αλλά και θα είναι όντως τίμιο, άμεμπτο και μακριά από σκάνδαλα και χρηματισμούς.




παλμοσ τησ βορειασ ευβοιασ
παλμοσ τησ βορειασ ευβοιασ
οξυθυμη συμπεριφορα

το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι

pali βρεφικα περιστερι
το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι
το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη διαφορά μεταξύ του επιπέδου που έχουν σήμερα οι ήδη καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις και εκείνου που θα προκύψει μετά τον επανυπολογισμό τους με βάση τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου που έχει τεθεί σε ισχύ από 12/5/2016. Μετά τον επανυπολογισμό τους (ο οποίος προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017), κοντά στο 1 εκατ. εκ των 2 εκατ. ήδη καταβαλλομένων κύριων συντάξεων θα πέσουν σε επίπεδο χαμηλότερο έως και 30% από το σημερινό.


το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι

Ο νόμος Κατρούγκαλου όμως προβλέπει την προστασία όλων των ήδη καταβαλλομένων κύριων συντάξεων, με τη διατήρηση της προσωπικής διαφοράς μέχρι την 31/12/2018. Από 1.1.2019 η προσωπική διαφορά θα συμψηφίζεται σταδιακά με τις ονομαστικές αυξήσεις στις κύριες συντάξεις. Με άλλα λόγια, από το 2019 και για όσο διάστημα χρειαστεί, σε όσες κύριες συντάξεις έχουν προσωπική διαφορά δεν θα δίνονται αυξήσεις μέχρι το σωρευτικό ποσό των αυξήσεων αυτών να φτάσει το επίπεδο τής προσωπικής διαφοράς.


Σημειώνεται ότι το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων υπέβαλε την πρώτη αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των υπουργικών αποφάσεων, οι οποίες σε εφαρμογή του νόμου 4387/16 οριστικοποιούν τον επανυπολογισμό κύριων και επικουρικών συντάξεων και τις περικοπές στις επικουρικές και τα εφάπαξ. Η προσφυγή θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 7 Απριλίου 2017. Ακολουθούν αναλυτικά παραδείγματα:



  • Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα μεικτό ποσό κύριας σύνταξης λίγο περισσότερο από το κατώτατο όριο και συγκεκριμένα 494,87 ευρώ και έφυγε με συντάξιμες αποδοχές 803 ευρώ θα λάβει ανταποδοτική σύνταξη 99,49 και εθνική σύνταξη 384. Σύνολο 483 ευρώ. Η προσωπική διαφορά του είναι 11,38 ευρώ.

  • Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα μεικτό ποσό κύριας σύνταξης 837 ευρώ και έφυγε με συντάξιμες αποδοχές 1.688 θα λάβει ανταποδοτική σύνταξη 404 και εθνική 384. Σύνολο 788 ευρώ. Η προσωπική διαφορά είναι 49 ευρώ.

  • Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα μεικτό ποσό κύριας σύνταξης 784 ευρώ και έφυγε με συντάξιμες αποδοχές 1.241 θα λάβει ανταποδοτική σύνταξη 297 και εθνική σύνταξη 384. Σύνολο 681 ευρώ. Η προσωπική διαφορά είναι 103 ευρώ.

  • Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα μεικτό ποσό κύριας σύνταξης 1.029 ευρώ και έφυγε με συντάξιμες αποδοχές 1.936 θα λάβει ανταποδοτική σύνταξη 400 και εθνική 384. Σύνολο 784 ευρώ. Η προσωπική διαφορά είναι 245 ευρώ.

  • Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα μεικτό ποσό κύριας σύνταξης 1.324 ευρώ και έφυγε με συντάξιμες αποδοχές 1.688 θα λάβει ανταποδοτική σύνταξη 628 και εθνική 384. Σύνολο 1.012 ευρώ. Η προσωπική διαφορά είναι 312 ευρώ.

  • Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα μεικτό ποσό κύριας σύνταξης 1.780 ευρώ και έφυγε με συντάξιμες αποδοχές 2.373 θα λάβει ανταποδοτική σύνταξη 882 και εθνική 384. Σύνολο 1.266 ευρώ. Η προσωπική διαφορά είναι 513 ευρώ.



noor 1 κατηγορουμενοι

χιονοδρομικο ξυλοκαστρο

δηλωσεις φιλη για λειψανα
χιονοδρομικο ξυλοκαστρο
χιονοδρομικο ξυλοκαστρο

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο κ. Μπρουμίδης ανέφερε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη επεισόδια μπροστά μας» σημειώνοντας ότι η πρόσφατη συνάντηση των Vodafone – Wind με τις πιστώτριες τράπεζες πήγε πολύ καλά, ενώ τόνισε ότι «υπάρχει ένας πρόθυμος αγοραστής, όπως και ένας πρόθυμος πωλητής».


συνταγη ψωμιου με ελιες

Ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο «κουρέματος» των δανειακών υποχρεώσεων της Forthnet, υποστήριξε ότι «δεν μιλάμε για "κούρεμα" αλλά έχουμε μία εκτίμηση για την αξία της εταιρείας» προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο να δουν τα οικονομικά στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν ζητήσει αναφορικά με τη Forthnet. Υπενθυμίζεται ότι Vodafone και Wind, οι οποίες ενδιαφέρονται από κοινού, βρίσκονται - μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019- σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την απόκτηση του ελέγχου της Forthnet.


Σύμφωνα με τον κ. Μπρουμίδη, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος για το πέρας των διαπραγματεύσεων, το επόμενο βήμα είναι να δοθούν διευκρινίσεις από την πλευρά των ενδιαφερομένων αγοραστών σχετικά με ορισμένα σημεία της πρότασης τους, και από την άλλη, να τους δοθεί μεγαλύτερη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία και πληροφορίες της Forthnet.


48388558 769525146713392 9218221971634913280 n
Χάρης Μπρουμίδης



χιονοδρομικο ξυλοκαστρο

αιδημων σιγη

αιδημων σιγη

«Είναι πολύ άβολο για εμάς να έχουμε απρόβλεπτους και επιθετικούς εταίρους απέναντί μας. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα με την οποία πρέπει να ζήσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μετέδωσε σύμφωνα με το RIA.


Είπε πως η Ρωσία «δεν θα χάσει την ορμή» στη διαβίβαση των απόψεών της για την υπόθεση σε ευρωπαϊκές χώρες.


Στις 4 Μαρτίου, ο Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια βρέθηκαν αναίσθητοι σε ένα παγκάκι σε εμπορικό κέντρο στο Σάλσμπερι και έκτοτε νοσηλεύονται για έκθεση σε μια ουσία που σύμφωνα με Βρετανούς ειδικούς είναι ο νευροπαραλυτικός παράγοντας A234. Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι κατηγόρησε τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση και απέλασε 23 Ρώσους διπλωμάτες ως τιμωρητικό μέτρο.


Η ρωσική πλευρά απορρίπτει σθεναρά τις κατηγορίες και προσφέρθηκε να βοηθήσει την έρευνα. Ωστόσο το αίτημα της Μόσχας για αποστολή δειγμάτων της χημικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε για τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ απορρίφθηκε. Η Μόσχα από την πλευρά της απέλασε Βρετανούς διπλωμάτες και έδωσε εντολή στο Βρετανικό Συμβούλιο να σταματήσει τις δραστηριότητές του στη Ρωσία ως απάντηση στα βρετανικά μέτρα.


Την Τετάρτη, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διοργάνωσε μια ενημέρωση για τους ξένους πρεσβευτές στη Ρωσία. Στη διάρκειά της, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ρωσικών υπουργείων Εξωτερικών, Άμυνας και Βιομηχανίας και Εμπορίου απέρριψαν ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς εναντίον της Ρωσίας και τόνισαν πως ολόκληρο το χημικό οπλοστάσιο της Ρωσίας έχει καταστραφεί πλήρως, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.


Την Πέμπτη, οι ηγέτες της ΕΕ δήλωσαν στη διάρκεια της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες ότι συμφώνησαν με το Λονδίνο πως η Μόσχα είναι «πολύ πιθανόν» να έχει εμπλακεί στην υπόθεση και διέταξαν τον πρεσβευτή της Ένωσης στη Ρωσία να επιστρέψει για διαβουλεύσεις. Πολλά μέλη της ΕΕ εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να ακολουθήσουν τη Βρετανία και να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες.



αιδημων σιγη
αιδημων σιγη
ευεργετικός
εκδοτικος οικος ψυχογιος

βητα αλανινη και κρεατινη

barbie με κουταβακια και ποδηλατο
ευα τσαχρα νικος βερτης
βητα αλανινη και κρεατινη
Καστελόριζο: Κοριτσάκι χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και προκαλεί πανικό! (video)

Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν ότι το ζεϊμπέκικο είναι «καθαρά ανδρικός χορός», ωστόσο όχι απλά μια γυναίκα, αλλά ένα… κοριτσάκι έβαλε σε άλλους τόσους τα γυαλιά.


βητα αλανινη και κρεατινη

βητα αλανινη και κρεατινη

Και αυτό γιατί απέδειξε πως το μόνο που χρειάζεται το ζεϊμπέκικο είναι… ψυχή!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Περαστικοί μαζεύτηκαν γρήγορα γύρω της και χτυπούσαν ρυθμικά παλαμάκια, ενώ όσοι κάθονταν στα μαγαζιά δίπλα της την παρακολουθούσαν με θαυμασμό και την κατέγραφαν με τα κινητά τους.

Μία γυναίκα μάλιστα την πλησίασε ενώ χόρευε και της έβαλε χαρτζιλίκι στην τσέπη!

Το χειροκρότημα μάλιστα ντόπιων και τουριστών είναι η ελάχιστη απόδειξη, αλλά και ανταμοιβή γι΄αυτό το εκπληκτικό κοριτσάκι που «κέρδισε» όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Το βίντεο καταγράφηκε από μια τουρίστρια από την Βραζιλία, την Cibele Almeida και κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Απολαύστε την:



μαλτα καλοκαιρι 2016

ποια ειναι τα συνδετικα ρηματα στα νεα ελληνικα
μαλτα καλοκαιρι 2016

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που διαγράφηκε από το κόμμα του μόλις είπε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ διαψεύδει ότι υπήρξε τηλεφώνημα – τελεσίγραφο από τον Πρόεδρο της Βουλής να υποβάλλει την παραίτησή του εντός της ημέρας.


ρον τζόουνς

μαλτα καλοκαιρι 2016

Από το περιβάλλον του επισημαίνουν πως το θέμα, που εξελίσσεται σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση, τέθηκε στη χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων από τον ίδιο τον κ. Βούτση. Πρόθεση ωστόσο, τόσο του Προεδρείου της Βουλής είναι να μην κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του, καθώς θα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και δεν θα αφορά σε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του. Ο ίδιος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή με σχετική επιστολή τον Νίκο Βούτση πως πρόθεσή του είναι να διευκολύνει τις διαδικασίες.

Η «έξωση» ωστόσο, με αριθμό πρωτοκόλλου που ήρθε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να «αδειάσει» άμεσα το γραφείο του, τον εξόργισε με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί πριν δει ποιοι θα υπογράψουν την πρόταση μομφής εναντίον του και το σκεπτικό που σε αυτή θα αναπτύσσεται. Αμέσως μετά, όπως όλα δείχνουν θα υποβάλλει την παραίτησή του.



μαλτα καλοκαιρι 2016

πλατεια ηλικιωμενης νισυρος

μαρεγκα παβλοβα
ασκησεισ με το ρημα to be

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έβγαλαν έξω όλο το προσωπικό του λογιστηρίου και εξετάζουν εξονυχιστικά τα γραφεία της εταιρείας.


πλατεια ηλικιωμενης νισυρος

πλατεια ηλικιωμενης νισυρος

πλατεια ηλικιωμενης νισυρος

Οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να συλλέξουν και να κατασχέσουν οποιοδήποτε στοιχείο θα διευκολύνει την έρευνα, η οποία ξεκίνησε μετά από πόρισμα για την υπόθεση, που διαβίβασε στην εισαγγελία η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.


Σύμφωνα με το πόρισμα, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών εμφανίζει κενό στα οικονομικά της ύψους περίπου 50 εκατ. ευρώ.


Η ΑΕΠΙ είναι ανώνυμη εταιρεία συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων με στόχο την εκπροσώπηση των πνευματικών δημιουργών και δικαιούχων μουσικών έργων.


Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

γιωργακησ ουρανιο τοξο εκλαψα λιγο

φαρμακειο κρατικο νικαιας
γιωργακησ ουρανιο τοξο εκλαψα λιγο

Η 13χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι η πράξη έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους, στην περιοχή της Τούμπας.


περπατησε ο ανθρωπος στο φεγγαρι

γιωργακησ ουρανιο τοξο εκλαψα λιγο

Η καταγγελία έφτασε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ανάλογο περιστατικό συνέβη σε προγενέστερο χρόνο, κατά το 2017. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση η Αστυνομία, αναφέρεται ότι και η μεγαλύτερη αδελφή της, ηλικίας 15 ετών, κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά.


Επιπλέον δε ο συλληφθείς φέρεται να προέβαινε κατ' επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία εναντίον των δύο ανήλικων θυγατέρων του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.


Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αδελφές διέμεναν μαζί με τον 37χρονο, καθώς η μητέρα τους φαίνεται να ζει σε διάσταση από τον συλληφθέντα πατέρα.



γιωργακησ ουρανιο τοξο εκλαψα λιγο

φεστιβάλ πιάνου θεσσαλονίκης 2015

δεξιοτητες βιβλιοθηκονομου

«Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία», σημειώνει ο κ. Κοτζιάς σε ανάρτησή του στο Twitter.


δοκαρια για κιοσκι

φεστιβάλ πιάνου θεσσαλονίκης 2015

φεστιβάλ πιάνου θεσσαλονίκης 2015





Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία

— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 3 Νοεμβρίου 2018


φεστιβάλ πιάνου θεσσαλονίκης 2015

διαδρομη αθηνα εδεσσα

θετικες δηλωσεις για εγκυμοσυνη
διαδρομη αθηνα εδεσσα

Για δεύτερη φορά κάνει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της και τους φίλους της, περιμένοντας την κρίσιμη δίκη του Μαρτίου, όπου θα υποστηρίξει στο Δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά.


διαδρομη αθηνα εδεσσα

Εδώ και 14 μήνες η Ειρήνη βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ, με την ψυχολογία της να είναι εύθραυστη καθώς ξεκινά ένας νέος εφιάλτης. Όπως αποκάλυψε στο Star ο δικηγόρος της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της η Ειρήνη θα μεταφερθεί σε πολύ πιο σκληρές φυλακές, αφήνοντας πίσω της τις φυλακές ανηλίκων.


Η ίδια, όπως αναφέρει το Star επικοινώνησε με το δικηγόρο της και του αποκάλυψε πως φοβάται αυτή τη νέα εξέλιξη, ενώ αυξάνεται η αγωνία της όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες που θα καθίσει στο εδώλιο.


Η δίκη θα λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου και όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου θα διαρκέσει 7 ημέρες και η απόφαση θα κρίνει το μέλλον της.


Η Ειρήνη από την πρώτη ημέρα υποστηρίζει ότι την εκμεταλλεύτηκαν και πως δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά που μετέφερε. Η ίδια από την πρώτη στιγμή έχει δώσει τα ονόματα όσων την έμπλεξαν σε αυτή την υπόθεση, προκειμένου να πειστούν οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ για την αθωότητά τους.


Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εμφανίζεται ο «Ρουμάνος» τον οποίον γνώρισε η Ειρήνη στη Μυτιλήνη, ενώ σημείο κλειδί είναι η Αντίς Αμπέμπα, από όπου φαίνεται ότι παρέλαβε τον σάκο με τα ναρκωτικά.



διαδρομη αθηνα εδεσσα
φαρμακεια κοντα στο υγεια

τηγανιτα ψαρια και υγεια

Συγκίνηση στην Επίδαυρο – Αφιέρωσαν την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στη Χρύσα Σπηλιώτη

Το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σείστηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου όταν ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μίλησε για τη Χρύσα Σπηλιώτη.


καναρα κλωσαει χωρις αυγα

κοτοπουλο παιδακια θερμιδες

τηγανιτα ψαρια και υγεια

Με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη να βρίσκεται στη μεγάλη λίστα με τους αγνοούμενους από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, οι συνάδελφοί το βράδυ της Παρασκευής θέλησαν να δείξουν ότι η σκέψη τους είναι σε εκείνη, αυτές τις δύσκολες ώρες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αφιέρωσε στην Χρύσα Σπηλιώτη αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα της πύρινης λαίλαπας, την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες».

dakruse i epidauros gia ti xrusa spiliwti seistike to theatro. w l

Συγκεκριμένα στο τέλος της παράστασης και εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε:

«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδελφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…».

Το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σείστηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.



Με πληροφορίες από Gossip-tv.gr



τηγανιτα ψαρια και υγεια
τηγανιτα ψαρια και υγεια

εσαρπες καρο

μαργαρίτα δοσούλα
εσαρπες καρο

Η αστυνομία αναμένει το ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα.


tools of the trade carcass

Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του, κατά τις ίδιες πληροφορίες.


Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.



εσαρπες καρο
εσαρπες καρο

γαλοτσες ιππασιας ανδρικες

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Το πρόγραμμα για τις επαναληπτικές Εξετάσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Έγινε γνωστό το πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των μαθημάτων ΓΕΛ και των ειδικών μαθημάτων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) του έτους 2018.


ηρακλειο νεα κρητη

γαλοτσες ιππασιας ανδρικες

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Α) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων μαθημάτων ΓΕΛ και

Β) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ειδικών μαθημάτων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).

Γ) της Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας (αγωνίσματα) των υποψηφίων των επαναληπτικών εξετάσεων ΓΕΛ για τα ΤΕΦΑΑ.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας ΕΠΑΛ, με προβλεπόμενη έναρξη περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

programma1

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00μμ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Οι υποψήφιοι των εσπερινών λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

programma3

Η ώρα έναρξης εξέτασης για όλα τα μαθήματα ορίζεται στον ως άνω πίνακα. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης θα γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός των μαθημάτων Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο για τα οποία ορίζεται σε έξι (6) ώρες και Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο ορίζονται είκοσι (20) λεπτά περίπου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Γ) Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων των επαναληπτικών εξετάσεων ΓΕΛ από όλη την Ελλάδα, για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2018-19 θα διεξαχθεί το διάστημα από την Πέμπτη 13-9-2018 μέχρι και την Πέμπτη 20-9-2018.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.



γαλοτσες ιππασιας ανδρικες
γαλοτσες ιππασιας ανδρικες
τι ειναι η ρυθμικη αγωγη

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ηλεκτρονικο φαρμακειο μυτιληνη

ηλεκτρονικο φαρμακειο μυτιληνη
ηλεκτρονικο φαρμακειο μυτιληνη

Το παιχνίδι της ημέρας έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε την ανατροπή από το «βαρύ» 4-1 του πρώτου αγώνα στη Λαμία, έτσι ώστε να καταφέρει να προκριθεί στους «8».


Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αν και ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε σωρεία ευκαιριών και έδειξε να πιστεύει και παλεύει για το… θαύμα, τελικά δεν τα κατάφερε. Το γκολ που έφερε το τελικό 1-0, ήρθε στο 74’ από τον Αντονί Μουνιέ αλλά δεν ήταν αρκετό. Έτσι, η Λαμία κατάφερε να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.


Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα της ημέρας ο Ολυμπιακός είχε μπροστά του έναν αγώνα… διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς είχε κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς των Χανίων τον Πλατανιά. Παρόλα αυτά, ενδιαφέρον υπήρχε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο Κέβιν Μιραλάς έκανε το ντεμπούτο του στην επιστροφή του στους Πειραιώτες. Ο Βέλγος, πάντως, δεν σκόραρε με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να είναι αυτός που πέτυχε και τα δυο γκολ στο 2-0 της ομάδας του λιμανιού.


18930530


Ντεμπούτο στη... δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό έκανε ο Μιραλάς. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ


Λίγη ώρα αργότερα, στα «Πηγάδια», η Ξάνθη… κυνήγησε μια ανατροπή – έπος και η πρόκριση στο ματς με την ΑΕΛ έμεινε ανοικτή ως τα τελευταία λεπτά. Στο πρώτο ματς στη Λάρισα οι «Βυσσινί» είχαν κερδίσει 3-0 και αυτό τους έδινε πλεονέκτημα, όμως, η Ξάνθη με γκολ του Μελιόπουλου στο 27’ και του Σιλά στο 62’ έφτασε στο 2-0 και κυνήγησε το τρίτο γκολ για την παράταση ως το φινάλε. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Ντέλετιτς και Καρατάσιου, ενώ από την Ξάνθη αποβλήθηκε ο Τζουρίτσκοβιτς.


18930999


Μεγάλη μάχη έγινε στην Ξάνθη, με τη Λάρισα να είναι αυτή που πήρε την πρόκριση. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ


Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 4-0 στους «Ζωσιμάδες» του Λεβαδειακού, ανατρέποντας το 1-0 των Βοιωτών από το πρώτο παιχνίδι. Άνθρωπος του αγώνα για τους Ηπειρώτες, ήταν ο Πέδρο Κόντε που είχε δυο γκολ κι έχει κι ένα δοκάρι, ενώ σκόραραν για τον «Άγιαξ» και οι Τζημόπουλος, Μανθάτης.


Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων


Τρίτη 9 Ιανουαρίου


ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1


ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1


ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0


Τετάρτη 10 Ιανουαρίου


Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-0


ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 4-0


Ξάνθη-Λάρισα 2-0


Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0


Πέμπτη 11 Ιανουαρίου


Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (19:30)


Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά


Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα, Λαμία.



ηλεκτρονικο φαρμακειο μυτιληνη
πελλα tv online
σαλτσα για χοιρινο ρολο γεμιστο

γκρευ βιβλιο αποσπασμα

αλοννησος ποση ωρα
γκρευ βιβλιο αποσπασμα

Ειδικότερα:


μπαλετο κιροφ

γκρευ βιβλιο αποσπασμα

Εντός των επόμενων μηνών αναμένεται η πρόσληψη 1.000 ατόμων στη ΔΕΗ. Αφορά εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων και η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί μόλις εκδοθεί η σχετική Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου.


Οι νέες προσλήψεις αφορούν:



  • Διοικητικούς υπαλλήλους με πτυχίο ΑΕΙ ή δίπλωμα ΙΕΚ. Θα ζητηθούν δύο ειδικότητες: ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου και ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου.


Αναφορικά με τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι αναφέρεται πως πλην του τίτλου σπουδών απαιτείται η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι εργαζόμενοι αυτοί θα απασχοληθούν στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ, στην Αττική και την περιφέρεια, κυρίως για τη ενίσχυση του προσωπικού, που ασχολείται με τους διακανονισμούς ληξιπρόθεσμων οφειλών.



  • Τεχνικό προσωπικό για τα ορυχεία και τους σταθμούς παραγωγής σε όλη τη χώρα, όπου και θα καλύψουν την πλειοψηφία των θέσεων.


Θα ζητηθούν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ, κυρίως, όμως, απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως : ΔΕ Μηχανοτεχνικοί, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών, ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων, ΔΕ Τεχνίτες Ορυχείων κλπ. Για όλες τις ειδικότητες θα απαιτηθεί άδεια άσκησης επαγγέλματος.


Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ως 65 ετών.


Κριτήρια επιλογής:


  • Χρόνος ανεργίας

  • Εμπειρία

  • Κοινωνικές ιδιότητες

  • Αριθμός ανηλίκων τέκνων

  • Βαθμός τίτλου σπουδών

  • Ακόμη, αναμένονται προσλήψεις 100 μόνιμων υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.


    Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ και αναμένεται μέχρι τα τέλη Μαρτίου.


    Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ», εγκρίθηκαν οι παρακάτω θέσεις:



    • Πτυχιούχοι ΑΕΙ (Διαφόρων Ειδικοτήτων) 20 θέσεις Αορίστου Χρόνου

    • Διανομείς (ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) 80 θέσεις Αορίστου Χρόνου


    Επιπλέον, θα γίνουν προσλήψεις 209 μόνιμων υπαλλήλων στην ΕΥΔΑΠ


    Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 18 Απριλίου. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).


    Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.


    Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α. Σ.Ε. Π, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2018, Τ. Θ. 14308, Αθήνα Τ. Κ. 11510, αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π. Ε. ή Τ. Ε. ή Δ. Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.


    Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Μαΐου 2018.


    Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα είναι:



    • ΔE ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (ΜΕΔΟ3) 25

    • ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ (ΜΕΔΟ3) 5

    • ΔΕ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (MET4) 12

    • ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ (MET4) 20

    • ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ C ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (MET4) 25

    • ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ C, D ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (MET4) 5

    • ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η/Υ (MEM3) 2

    • ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (MET4) 3

    • ΠΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ Π ΡΟΓΡΑΜ ΜΑΤΙ ΣΤΕΣ (ΑΤΜ1) 5

    • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ (ΑΤΔΟ1) 5

    • ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 9

    • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ – ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΤΤ1) 2

    • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΤΤ1) 2

    • ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 4

    • ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ (ΑΤΔΟ1) 15

    • ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 20

    • ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ (ΑΤΔΟ1) 1

    • ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 1

    • ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ (ΑΤΤ2) 2

    • ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 3

    • ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 1

    • ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΤΤ1) 1

    • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ (ΑΡΔΟ2) 2

    • ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΡΤ3) 8

    • ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΡΤ3) 12

    • ΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ (ΑΡΜ2) 3

    • ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΑΡΤ3) 1

    • TE OIKONOMIKOI (ΑΡΔΟ2) 15


    Το προσεχές διάστημα θα γίνει και πρόσληψη 158 μόνιμων υπαλλήλων στον ΔΕΔΔΗΕ


    Η προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ Α. Ε αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για δημοσίευση.


    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα προσληφθεί μόνιμο προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


    Από τον συνολικό αριθμό των 158 θέσεων, οι περισσότερες θα διατεθούν στην κατηγορία ΔΕ για την πρόσληψη τεχνικών διαφόρων ειδικεύσεων, κυρίως Ηλεκτροτεχνιτών και Μηχανοτεχνιτών Δικτύων.



    γκρευ βιβλιο αποσπασμα

    νεφελεσ επιδαυροσ

    νεφελεσ επιδαυροσ

    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο τμήμα Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του δήμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 19 - 3ος όροφος, γρ. 27) από την Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και τις 21 Μαρτίου, κατά τις εργάσιμες μέρες, από τις 9:00 έως τις 13:00, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Το ύψος του ποσού της διατακτικής θα καθοριστεί από τον αριθμό προσέλευσης των δικαιούχων.


    χανι της γραβιας τηλεφωνο

    Ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, σε σχετικές δηλώσεις τονίζει πως η στήριξη οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων, αποτελεί προτεραιότητα για τον δήμο Πειραιά.



    Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το βιοτικό επίπεδο χιλιάδων συνανθρώπων μας, οφείλουμε να επιδεικνύουμε αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε όλους όσοι έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά μας.





    νεφελεσ επιδαυροσ
    νεφελεσ επιδαυροσ
    διαταραχεσ συμπεριφορασ παιδιου

    σχεδια νυχιων για τζελ

    Η αναφορά του πρωθυπουργού ότι τα νέα είναι πολύ θετικά όσον αφορά τη συμφωνία για το χρέος που αναμένουν στην κυβέρνηση να επιτευχθεί στο Eurogroup της 22ας Μαΐου, που ίσως τον αναγκάσουν τα φορέσει και γραβάτα, προκάλεσε ποικίλα σχόλια.


    θαλασσα στην καρδια

    σχεδια νυχιων για τζελ

    «Έρχεται ο πρωθυπουργός στη Βουλή και μιλάει στους δημοσιογράφους - που είναι αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, που βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ - και τους λέει "to good to be true"- είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, για το δάνειο. Να σας πω εγώ ως δημοσιογράφος τι συμβαίνει; Το true to be good. Είναι πολύ αληθινό για να είναι καλό» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ που είπε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση: «Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα».


    Ιδιαίτερα καυστική ήταν και η Σοφία Βούλτεψη από τη ΝΔ. «Ο κ. Τσίπρας μας είπε πρώτα ότι δεν ψηφίσει μέτρα, χωρίς χρέος. Μετά μας είπε πως ψηφίζει μέτρα για να πάρει το χρέος. Τώρα λέει πως αν δεν πάρει το χρέος θα ξεψηφίσει. Μετά λέει ότι θα φορέσει γραβάτα, αυτάρεσκα, γιατί δήθεν θα πάρει κάτι για πρώτη φορά, για το χρέος. Σιγά! Όλα για πρώτη φορά τα κάνετε. Γραβάτα μπορεί να φορέσει για πρώτη φορά, τη φόρεσε και ο κ. Παππάς άλλωστε στην Αμερική. Αλλά είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση κόβει τόσα πολλά επιδόματα», ήταν τα λόγια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.


    Στα επικριτικά σχόλια της αντιπολίτευσης απάντησε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου που είπε προς την αντιπολίτευση ότι είναι πιο απαισιόδοξη και από το ΔΝΤ.


    Οι τόνοι ανέβηκαν όταν στο βημα ήταν η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, κάνοντας λόγο για λαίλαπα καταστροφολογίας που απογειώνεται αυτές τις ημέρες με στόχο την συλλογική αμνηστία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια δύσκολη συμφωνία και στράφηκε κατά εκείνων που λοιδορούν το αντίμετρο των σχολικών γευμάτων. «Ντροπή σας πορφυρογέννητοι των κολλεγίων να μιλάτε για συσσίτια, όταν εσείς τα λέγατε γεύματα στα κολλέγια», είπε προκαλώντας αντιδράσεις.


    «Κάνετε όπως τα συμπαθέστατα χάμστερ, απλώς τρέχουν και δεν κινούνται και δεν βλέπουν κι έξω να καταλάβουν ότι δεν μετακινούνται», είπε προς την αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς το βράδυ της Τετάρτης και αναφερόμενος στα αντίμετρα που η ΝΔ αποκαλεί «πέτσινα», είπε: «Τα δικά μας αντίμετρα πέτσινα, τα δικά σας μεταξωτά, όμως τα μεταξωτά αντίμετρα θέλουν και επιδέξια διαπραγμάτευση».




    σχεδια νυχιων για τζελ
    σχεδια νυχιων για τζελ
    όνειρο ήταν online

    συνταγη σουπα μπροκολο

    συνταγη σουπα μπροκολο

    Με βάση την εγκύκλιο, ο τρόπος υπολογισμού των προβλεπόμενων εισφορών ανά κατηγορία για τα μέλη εταιρειών και τους διαχειριστές ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ, θα ισχύσει από την 1η Ιουνίου 2018, προκειμένου να μην διαταραχθεί το καθεστώς που ίσχυσε από την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ.


    συνταγη σουπα μπροκολο

    Για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων που υπάγονταν στην ασφάλιση του πρώην ΟΓΑ και ασκούν παράλληλη αγροτική δραστηριότητα, διευκρινίζεται ότι καταβάλλουν, από 1/1/2017, τις εισφορές του άρθρου 40 του ν. 4387/2016 (καθεστώς αγροτών) για το σύνολο του εισοδήματος που αποκτούν.


    Τέλος, για τα πρόσωπα που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα (μισθωτή εργασία ή ελεύθερο επάγγελμα ή αυτοαπασχόληση) και, παράλληλα, έχουν εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα, σημειώνεται ότι η αληθής έννοια του κατ’ επάγγελμα αγρότη, υπό το ν. 4387/2016, συντρέχει, εφόσον το ύψος του εισοδήματος από την άσκηση της αγροτικής δραστηριότητας υπερβαίνει το ποσό των 4.923,12 ευρώ (410,26 ευρώ Χ12).


    Δείτε (εδώ) την εγκύκλιο.



    συνταγη σουπα μπροκολο
    γεωμετρια α λυκειου διαγωνισμα α τετραμηνου
    απο που βγαινει το ονομα ντιανα

    τρουφακια χιονανθρωποι

    alfa romeo 159 1.8 προβληματα
    Πάτρα: Το τηλεφώνημα παγίδα - Μητέρα «έσωσε» την κόρη της για 40.000 ευρώ!

    Το τηλεφώνημα που δέχθηκε 66χρονη μητέρα στην Πάτρα και η ανδρική φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής, να της ζητά χρήματα για να βοηθήσει την κόρη της να απεμπλακεί από σοβαρό τροχαίο που η ίδια είχε προκαλέσει, ενεργοποίησε το μητρικό ένστικτό, που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr κόστισε για την γυναίκα 40.000 ευρώ!


    τραυματισμος ελιας αντιμετωπιση

    τρουφακια χιονανθρωποι

    H ηλικιωμένη ακούγοντας έντρομη όσα της περιέγραφε ο άγνωστος άνδρας, χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό, πείστηκε να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που της ζήτησε, προκειμένου η κόρη της να μην βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με φυλάκιση, για το δήθεν αδίκημα που διέπραξε.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο επιτήδειος επισκέφθηκε την γυναίκα, η οποία του παρέδωσε μια τσάντα που περιείχε 40.000 ευρώ... θεωρώντας που είχε «σώσει» την κόρη της.

    Η αποκάλυψη πως είχε πέσει θύμα απάτης, ήρθε αργότερα όταν επικοινώνησε με την κόρη της και ενημερώθηκε πως δεν της είχε συμβεί τίποτα.

    Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας ερευνούν την υπόθεση.



    τρουφακια χιονανθρωποι
    τρουφακια χιονανθρωποι

    κοινές ευρωπαϊκές αξίες

    παρκο μωρου chicco
    κοινές ευρωπαϊκές αξίες
    κοινές ευρωπαϊκές αξίες
    κοινές ευρωπαϊκές αξίες

    Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου, που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την ορκωμοσία του Ρώσου Προέδρου.


    χαρτί δημοψηφίσματος

    Σήμερα η ρωσική κυβέρνηση, με βάση το ρωσικό Σύνταγμα υπέβαλλε την παραίτηση της στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, οποίος και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του.


    Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων από την ημέρα που η ρωσική κυβέρνηση υποβάλλει την παραίτηση της, ο Ρώσος πρόεδρος πρέπει να καταθέσει την πρόταση του για τον νέο υποψήφιο πρωθυπουργό, την οποία η Κρατική Δούμα οφείλει να εξετάσει σε διάστημα μιας εβδομάδας.


    Στις 4 Μαΐου ο πρώτος αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας, ο Ιβάν Μέλνικοφ, είχε δηλώσει στο πρακτορείο TASS ότι οι Ρώσοι βουλευτές ενδέχεται να εξετάσουν την πρόταση στις 8 Μαΐου στην ολομέλεια της βουλής, εφόσον μέχρι την ημερομηνία αυτή έχει κατατεθεί η σχετική πρόταση.


    Την υποψηφιότητα του πρωθυπουργού παρουσιάζει ο ίδιος ο αρχηγός του κράτους ή ο πληρεξούσιος εκπρόσωπος του στην Κρατική Δούμα.




    εκκλησία τρυπιώτη-λευκωσία

    προκηρυξη φυλακων υπουργειο πολιτισμου
    εκκλησία τρυπιώτη-λευκωσία

    Η επιτάχυνση του έργου και η αδειοδότησή του είχε αποφασιστεί στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Ραφήνα, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, του Αν. ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλου, του Αντιπεριφερειάρχη Π. Φιλίππου, των Δημάρχων των πληγέντων από την πυρκαγιά Δήμων της Ανατολικής Αττικής και εκπροσώπων υπηρεσιών.


    Το έργο αφορά στη διευθέτηση του μεγάλου ρέματος Ραφήνας που υπάγεται διοικητικά στους Δήμους Ραφήνας - Πικερμίου, Σπάτων - Αρτέμιδας, Παλλήνης και Παιανίας της Περιφέρειας Αττικής και περιλαμβάνει το τμήμα του ρέματος Ραφήνας, από την εκβολή του στη θάλασσα έως τη Λεωφόρο Σπάτων, συνολικού μήκους 15 χιλιομέτρων. Το ρέμα της Ραφήνας αποτελεί τον μεγαλύτερο υδάτινο αποδέκτη της Ανατολικής Αττικής και ήδη ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού από μηχανήματα έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.


    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το έργο που εκκρεμούσε εδώ και πολλά χρόνια περιλαμβάνει επιμέρους έργα διευθέτησης, όπως κατασκευή συλλεκτήρα ομβρίων στο ρέμα Καλλιτεχνούπολης και στο ρέμα Διασταύρωσης 1, τεχνικό έργο διέλευσης του ρέματος Βαλανάρη, κάτω από την Λεωφόρο Μαραθώνος, έργα επέκτασης του υφιστάμενου οχετού ομβρίων στο ρέμα Παλαιού Μύλου, καθώς και αντίστοιχα έργα και στο ρέμα Αγίας Παρασκευής, κ. α.


    Φορέας του έργου θα είναι η Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών΄Εργων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.​



    εκκλησία τρυπιώτη-λευκωσία
    εκκλησία τρυπιώτη-λευκωσία
    ποιμαντικη ψυχολογια μεταπτυχιακο

    μεμη ελενη

    μεμη ελενη
    Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκε σπίτι στα Βασιλικά - Ολοκληρωτική καταστροφή

    Στις φλόγες παραδόθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (10/2) ένα σπίτι στα Βασιλικά της Θεσσαλονίκης.


    tinte koleston o loreal

    μεμη ελενη

    μεμη ελενη

    Ειδικότερα, γύρω στις 21:40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κεραμοσκεπή του σπιτιού από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ δεν κινδύνευσε κάποιος από τους ενοίκους.

    Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της πυροσβεστικής με είκοσι άνδρες οι οποίοι και έσβησαν τη φωτιά.

    Από τη φωτιά το σπίτι κάηκε ολοσχερώς.

    Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

    Πηγή: thestival.gr



    αλεξιπτωτο νικαια

    αμκα και ακαδημαικη ταυτοτητα

    σαββας κωφιδης heavy metal
    αμκα και ακαδημαικη ταυτοτητα
    Σπίρτζης: Κλείνουν έως την άλλη βδομάδα οι μπάρες σε μετρό και ΗΣΑΠ

    Οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό θα κλείσουν «μέχρι τα μέσα Μαΐου» δήλωσε στο ραδιοσταθμό «ΘΕΜΑ» ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.


    αμκα και ακαδημαικη ταυτοτητα

    Όπως είπε ο Υπουργός αυτό δεν συνέβη μέχρι σήμερα γιατί «δεν είχαν εκδοθεί όλες οι κάρτες για άτομα με αναπηρία και ανέργους». Σύμφωνα με τον ίδιο «τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εισιτήριο δείχνουν αν άξιζε να το κάνουμε αυτό και άξιζε τον κόπο καθώς από τις 250.000 κάρτες που εκδίδαμε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τώρα έχουμε φτάσει τις 700.000 κάρτες».




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Αναφορικά με το θέμα των επερχόμενων περικοπών στις συντάξεις ο κύριος Σπίρτζης είπε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να μην συμβεί παρά τα όσα αντίθετα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θα τα δούμε αργότερα τα θέματα των συντάξεων. Έχουμε πάρει εντολή η χώρα να βγει από τα Μνημόνια και αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο» τόνισε.

    Για τις εκλογές ο Χρήστος Σπίρτζης είπε ότι «προεκλογικό κλίμα κάνει ο Μητσοτάκης, έχει όλο το χρόνο να χάσει τις εκλογές τον Οκτώβριο του 2019».

    Για το σενάριο που κυκλοφορεί και θέλει να σπάνε περιφέρειες όπως η Β' Αθήνας τόνισε πως «Περιφέρειες που οι υποψήφιοι δεν μπορούν να έχουν προσωπικές επαφές με τους πολίτες είναι περιφέρειες που συμβάλουν στην αποξένωση των πολιτών από τους βουλευτές και άρα να μην νοιάζονται για τα προβλήματα της περιοχής».


    Σπίρτζης: Κλείνουν έως την άλλη βδομάδα οι μπάρες σε μετρό και ΗΣΑΠ
    01
    Σπίρτζης: Κλείνουν έως την άλλη βδομάδα οι μπάρες σε μετρό και ΗΣΑΠ

    αμκα και ακαδημαικη ταυτοτητα
    δεν πεφτουμε ποτε

    Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

    read all about it x factor dance

    Κορυφαίος καθηγητής κλίματος: Ξέρουμε τι προκάλεσε τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

    Φωτιά: Το μήνυμα ότι η κλιματική αλλαγή βρίσκεται πίσω από τις συνθήκες ξηρασίας και αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη, «που αποτελούν τη βάση αυτών των εκτεταμένων και ισχυρών πυρκαγιών», στέλνει ο καθηγητής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσυλβανία (Penn State) και ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο, Μάικλ Μαν.


    read all about it x factor dance

    ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σε αυτήν την κατεύθυνση ο Μάικλ Μαν υπογραμμίζει την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, με τη δραματική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέσω της μετάβασης προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. «Η συμφωνία του Παρισιού είναι μια καλή αρχή, αλλά μας οδηγεί μόνο στη μισή διαδρομή. Θα χρειαστούμε αυστηρότερες δεσμεύσεις από όλες τις χώρες του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία κάτω από καταστροφικά επίπεδα» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    19829903



    Ακολουθεί η συνέντευξη του Μάικλ Μαν στον Δημήτρη Μάνωλη:

    Η Ελλάδα βιώνει μια από τις χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία. Πόσο φυσιολογικές ή αναπόφευκτες μπορούν να θεωρηθούν οι πυρκαγιές αυτού του μεγέθους και της αγριότητας; Πόσο διαφέρουν σήμερα οι πυρκαγιές από αυτές που εκδηλώνονταν στο παρελθόν;

    Αυτό που έχουμε παρατηρήσει και στις ΗΠΑ είναι ότι οι πυρκαγιές δεν είναι μόνο μεγαλύτερες σε έκταση και ένταση απ΄ ό, τι στο παρελθόν, αλλά επίσης εξαπλώνονται και πολύ πιο γρήγορα. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας σύμπτωσης μεταβολών - ξηρότερων συνθηκών, πιο υψηλές θερμοκρασίες - που συναντώνται σε μια «τέλεια καταιγίδα» προκαλώντας αυτές τις ισχυρές πυρκαγιές.

    Πιστεύετε ότι οφείλονται κυρίως στην κλιματική αλλαγή;

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κλιματική αλλαγή βρίσκεται πίσω από τις συνθήκες ξηρασίας και καύσωνα, που αποτελούν τη βάση αυτών των εκτεταμένων και άγριων πυρκαγιών.

    19829910

    Πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές;

    Η διαχείριση της πυρκαγιάς δεν είναι ο τομέας της ειδικότητάς μου, αλλά μπορώ να σας πω το εξής: Χωρίς να ενεργήσουμε κατά της βασικής αιτίας αυτών των εκτεταμένων και ισχυρών πυρκαγιών - της κλιματικής αλλαγής που προκαλείται από τον άνθρωπο - το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι να επιδεινωθεί η κατάσταση.

    19830842

    Τι μέτρα θα προτείνατε για την αντιμετώπιση αυτού του ακραίου φαινομένου;

    Πρέπει να δράσουμε για την προστασία του κλίματος. Αυτό σημαίνει δραματική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη μετάβαση από την καύση ορυκτών καυσίμων προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Συμφωνία του Παρισιού είναι μια καλή αρχή, αλλά οδηγεί μόνο στη μισή διαδρομή. Θα χρειαστούμε αυστηρότερες δεσμεύσεις από όλες τις χώρες του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία κάτω από καταστροφικά επίπεδα (περισσότερο από 2 βαθμούς Κελσίου θέρμανσης του πλανήτη).



    read all about it x factor dance
    read all about it x factor dance
    μιλάγκρος η ατίθαση επεισόδια
    ανατολη κορυσχαδες καρπενησι

    μασκες για μαυρακια

    καταρρέω παπακωνσταντίνου
    μασκες για μαυρακια
    Αυτές είναι οι νέες τιμές στα διόδια της Πατρών - Αθηνών: Δείτε όλες τις αλλαγές

    Διόδια | Αυξήσεις διόδια: Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (5/3) από την «Ολυμπία Οδό» οι νέες τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, οι οποίες θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 7 Μαρτίου προς Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.


    μασκες για μαυρακια

    Οι τιμές των διοδίων, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», αναπροσαρμόζονται βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2017.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η αναπροσαρμογή που προκύπτει είναι της τάξης των 0,10 ευρώ και αφορά κυρίως τις κατηγορίες οχημάτων με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μέτρα και οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20 μέτρα.

    Σύμφωνα πάντα με την «Ολυμπία Οδό», κάθε χρόνο η τιμαριθμική αναπροσαρμογή γίνεται στο τέλος του έτους, αλλά ειδικά φέτος πραγματοποιείται με δίμηνη καθυστέρηση, προκειμένου να ενσωματώσει και την ολοκλήρωση των εργασιών στον κόμβο του Ρίου.

    Αναλυτικά οι τιμές όλων των διοδίων ανά σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος διαμορφώνονται ως εξής:

    Στον μετωπικό σταθμό του Ρίου θα ισχύουν οι εξής τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,20 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 5,70 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8 ευρώ.

    Στον μετωπικό σταθμό του Ελαιώνα οι τιμές θα είναι οι ακόλουθες:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 2,20 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 3,20 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 8,10 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 11,40 ευρώ.

    Στον μετωπικό σταθμό του Κιάτου οι τιμές θα είναι οι εξής:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,30 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 5,70 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8 ευρώ.

    Στον μετωπικό σταθμό Ισθμού οι τιμές θα είναι οι ακόλουθες:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,20 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 1,80 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 4,50 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 6,40 ευρώ.

    Στα μετωπικά διόδια της Ελευσίνας θα ισχύουν οι εξής τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,50 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,10 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 5,30 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 7,50 ευρώ.

    Στον πλευρικό σταθμό Δρεπάνου θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,20 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 1,70 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 4,30 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 6 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Καλαβρύτων οι τιμές θα είναι οι εξής:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,40 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 6 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8,40 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Ακράτας θα ισχύουν οι εξής τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,20 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 1,70 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 4,30 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 6,10 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Δερβενίου οι τιμές θα είναι οι εξής:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,90 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 1,30 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 3,30 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 4,70 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Κιάτου θα ισχύουν οι εξής τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,60 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,80 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 2,20 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 3 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Ζευγολατιού οι τιμές θα είναι οι εξής:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,50 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,70 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 1,90 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 2,60 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Αγίων Θεοδώρων θα ισχύουν οι εξής τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,30 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,50 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 1,30 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 1,90 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Πάχης οι τιμές θα είναι οι εξής:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,60 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,90 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 2,30 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 3,20 ευρώ.

    Στα πλευρικά διόδια Νέας Περάμου θα ισχύουν οι εξής τιμές:

    • Δίκυκλα και τρίκυκλα 1 ευρώ.
    • ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 1,40 ευρώ.
    • Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 3,60 ευρώ.
    • Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 5 ευρώ.


    μασκες για μαυρακια
    ψυχικο σινεμα

    δοσολογια κεφιρ

    αγγελίες πωλήσεις ακινήτων
    αρχοντικό κεφαλάρι

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Βοστώνη και θα δώσει, μεταξύ άλλων, ραδιοφωνική συνέντευξη στο ομογενειακό ραδιόφωνο Grecian Echoes, ενώ αργότερα θα μιλήσει στην ελληνική κοινότητα του Boston College και θα απαντήσει σε ερωτήσεις Ελλήνων φοιτητών.

    Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, όπου θα μιλήσει στο Center for Strategic and International Studies (CSIS), μία από της σημαντικότερες δεξαμενές σκέψης της Αμερικής, και θα συναντήσει πολλούς σημαντικούς αξιωματούχους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ντέιβιντ Μάλπας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Κόρκερ και οι Γερουσιαστές Ραντ Πολ και Μάικ Λι.

    Την Πέμπτη θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου και θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο δίκτυο του Bloomberg, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν του στο Metropolitan Club από ομογενείς.


    δοσολογια κεφιρ


    δοσολογια κεφιρ
    δοσολογια κεφιρ

    εθνος πρωτοσελιδο φραντζης

    ντορις λεσινγκ το πεμπτο παιδι
    εθνος πρωτοσελιδο φραντζης
    εθνος πρωτοσελιδο φραντζης

    Ο υπουργός Υποδομών επανέλαβε μέσω του ΣΚΑΪ την διαβεβαίωση του Μεγάρου Μαξίμου πως για κάθε ένα ευρώ επιβαρύνσεων θα υπάρξει ένα ευρώ αντισταθμιστικών μέτρων, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως θα υπάρξει επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.


    φυτιλια για ρεσω

    Απαντώντας για τις πανηγυρικές δηλώσεις του μετά το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, στις οποίες συνέκρινε την συμφωνία με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, τόνισε πως στόχος του ήταν να παραλληλίσει την εθνική ανάταση που υπήρχε στους Βαλκανικούς Πολέμους με την εθνική ανάταση που πηγάζει από τη συμφωνία.


    Η συμφωνία της τελευταίας συνεδρίασης της Ευρωομάδας ανοίγει τον δρόμο για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, εκτίμησε ο υπουργός.


    Αναφορικά με την Τράπεζα Αττικής και τις καταγγέλλεις περί χαριστικών δανείων, ο κ. Σπίρτζης είπε πως δεν έχει πρόβλημα να γίνει έλεγχος ακόμη και από «70 εισαγγελείς» και άφησε αιχμές τονίζοντας πως η ΤτΕ θα έπρεπε προ πολλού να έχει εφαρμόσει «πιο σφιχτό» σύστημα ελέγχων στην Τράπεζας Αττικής και άλλα ιδρύματα.




    εθνος πρωτοσελιδο φραντζης

    σχολες και μορια 5ου πεδιου

    τσιμπησε σφηκα το σκυλο
    χειρογραφο χαρις
    σχολες και μορια 5ου πεδιου

    Με την σειρά της η συντηρητική, γερμανική εφημερίδα Die Welt διαπιστώνει πως «καμία επιθυμία για αλλαγή. Οι Γερμανοί τα πάνε πολύ καλά για να εκδηλωθεί μια πραγματική δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση».


    σχολες και μορια 5ου πεδιου

    σχολες και μορια 5ου πεδιου

    Η Μέρκελ, που μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου θα έχει πραγματοποιήσει περιοδεία σε περίπου 50 πόλεις διεκδικώντας την τέταρτη της θητεία στην καγκελαρία, φαίνεται να έχει σχηματίσει την ίδια άποψη και γι’ αυτό, πιστή στη φήμη της, αποφεύγει να πάρει ρίσκα, αποφεύγει τις συγκεκριμένες υποσχέσεις και παρουσιάζεται ως αυτή που θα εγγυηθεί την παγκόσμια σταθερότητα απέναντι στις κρίσεις και τα εκλογικά σοκ που προκάλεσε το Brexit και η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.


    Αντίθετα επαναλαμβάνει ότι παρά τα 12 χρόνια που βρίσκεται στην καγκελαρία το κίνητρό της παραμένει η νίκη της, «η νίκη των Χριστιανοδημοκρατών (CDU)».


    Οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Ειδικότερα, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) του Μάρτιν Σουλτς, με 22-25% στην πρόθεση ψήφου, βρίσκονται 14 με 18 μονάδες πίσω από το CDU (38-40%). Ποσοστά που μοιάζουν με αυτά του 2013.


    λυσεις ασκησεων βιβλιου φυσικης β γυμν

    jumbo βικιπαιδεια

    Το μοτοποδήλατο, με οδηγό τον 19χρονο, για άγνωστη - μέχρι στιγμής - αιτία εξετράπη της πορείας του ενώ εκινείτο στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε σε αρδευτικό κανάλι.


    λυσεις ασκησεων βιβλιου φυσικης β γυμν

    Η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί από τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι τα αναζήτησαν καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής όλο το βράδυ, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους.


    Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.




    Νεκρά ανασύρθηκαν 2 ανήλικα άτομα από ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 27 Ιουλίου 2017


    λυσεις ασκησεων βιβλιου φυσικης β γυμν
    λυσεις ασκησεων βιβλιου φυσικης β γυμν
    ευχες για χριστουγεννα και καλη χρονια

    αυτονομη θυρα 10 βαλμαδασ

    αυτονομη θυρα 10 βαλμαδασ

    Συγκεκριμένα, για το Σαββατοκύριακο δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια, με αναχώρηση από Άγιο Ανδρέα στις 23:30, στις 00:30 και στις 01:30 και από Άγιο Βασίλειο στις 00:00, στις 01:00 και στις 02:00, ενώ αυξάνονται οι χωρητικότητες των συρμών στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας, ώστε οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες όλων των ηλικιών να μετακινηθούν, γρήγορα και οικονομικά.


    ξενοδοχείο αβαρις καρπενήσι

    ποσα γραμμαρια ειναι μια κουπα σιμιγδαλι ψιλο

    αυτονομη θυρα 10 βαλμαδασ

    Επίσης, από την Πέμπτη έως και την ερχόμενη Τρίτη ενισχύει τα δρομολόγια των λεωφορείων της στο τμήμα Κιάτο - Πάτρα και αντίστροφα.


    Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr



    αυτονομη θυρα 10 βαλμαδασ

    χρωματα για παραδοσιακα σπιτια

    δασκαλος τεννις
    χρωματα για παραδοσιακα σπιτια
    χρωματα για παραδοσιακα σπιτια

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60-65 χρονών, φέρεται να μάλωσε με υπαλλήλους της ΔΕΗ για μια θέση στάθμευσης, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Δημιουργήθηκε ένταση, ο άνδρας αποχώρησε από το σημείο, αλλά επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο, με το οποίο, όπως κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές οι υπάλληλοι, τους απείλησε.


    χρωματα για παραδοσιακα σπιτια

    Έντρομοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ κάλεσαν την Άμεση Δράση και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί. Ο άνδρας στο μεταξύ είχε φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ διενεργούν έρευνα για το πρωτοφανές περιστατικό.



    ασπρες κενωσεις

    ασπιρινη και γαστρορραγία

    δυσκολα ρηματα
    ασπιρινη και γαστρορραγία

    Το σήμα οξυγόνου αυτό είναι το μακρινότερο που έχει εντοπιστεί ποτέ με τηλεσκόπιο και, όπως εξηγούν οι ερευνητές, πιθανώς να αλλάξει όσα θεωρούνταν δεδομένα για τον σχηματισμό του σύμπαντος αλλά και τη δημιουργία των άστρων.


    ασπιρινη και γαστρορραγία

    Βρίσκεται στον γαλαξία MACS1149-JD1, ο οποίος είναι τόσο μακριά, που ουσιαστικά εδώ στη γη βλέπουμε 13,3 δισ. χρόνια πίσω στον χρόνο ή 500 εκατομμύρια χρόνια από το Big Bang.


    Για αρκετά χρόνια μετά το Big Bang δεν υπήρχε οξυγόνο στο σύμπαν.


    Δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τη δημιουργία των πρώτων άστρων και απελευθερώθηκε όταν αυτά πέθαναν και πάλι. Έτσι, η ανίχνευση του σήματος οξυγόνου είναι αναπάντεχη. Και αυτό γιατί εντοπίστηκε όταν το σύμπαν ήταν αρκετά νέο.


    Οι ερευνητές αναφέρουν ότι η ανίχνευση ενός τόσο μακρινού σήματος οξυγόνου είναι μια ανακάλυψη που αλλάζει θεμελιωδώς όλα όσα γνωρίζαμε για τη γέννηση του σύμπαντος. «Αντί να πω ότι είμαι χαρούμενος, θα ήταν πιο ακριβές να πω ότι είμαι εκστασιασμένος» είπε ο Takuya Hashimoto, ένας εκ των συγγραφέων της έρευνας που δημοσιεύτηκε και ερευνητής το πανεπιστήμιο Osaka Sangyo και το Εθνικό Αστεροσκοπείο της Ιαπωνίας. «Ήμουν τόσο χαρούμενος που το σήμα αυτό το έβλεπα στον ύπνο μου και δυσκολευόμουν να κοιμηθώ» συμπλήρωσε ο ίδιος, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα The Independent.


    H ηλικία αυτών των άστρων εγείρει ερωτήματα για το πότε σχηματίστηκαν οι πρώτοι γαλαξίες, μια περίοδος που οι ερευνητές ονομάζουν «κοσμική αυγή».





    ασπιρινη και γαστρορραγία
    παλια επαγγελματα καστανας

    διχτυ μπασκετασ

    sic βικιπαιδεια
    διχτυ μπασκετασ
    Θρήνος στο Καρπενήσι: Νεκροί δύο νεαροί μοτοσικλετιστές σε μετωπική (Σκληρές εικόνες)

    Θλίψη στο Καρπενήσι και το Μεγάλο Χωριό για τα δυο παιδιά, ηλικίας 21 και ετών 30 ετών, που σκοτώθηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο της πόλης


    διχτυ μπασκετασ

    Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 11;00 το βράδυ της Κυριακής στο Καρπενήσι, όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που κινούνταν αντίθετα, συγκρούστηκαν μετωπικά, στη στροφή που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι περίοικοι πετάχτηκαν στο δρόμο έντρομοι, ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο από την σύγκρουση των δυο μηχανών. Έτρεξαν να βοηθήσουν τους δυο δικυκλιστές, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

    Σύμφωνα με το evrytanika.gr τη μια μηχανή οδηγούσε ένας 21χρονος από το Μεγάλο Χωριό και την άλλη ένας 30χρονος από το Καρπενήσι.

    Οι δικοί τους άνθρωποι που έφτασαν στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη «έχασαν» τα παιδιά τους.

    Με πληροφορίες από lamiareport, evrytanika.gr

    Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες στη gallery


    Θρήνος στην Καρπενήσι: Νεκροί δύο νεαροί μοτοσικλετιστές σε μετωπική (Σκληρές εικόνες)
    01
    Θρήνος στην Καρπενήσι: Νεκροί δύο νεαροί μοτοσικλετιστές σε μετωπική (Σκληρές εικόνες)















    διχτυ μπασκετασ
    διαγωνισματα μαθηματικων β δημοτικου

    βιολογικα προιοντα στα αγγλικα

    βιολογικα προιοντα στα αγγλικα

    Επιπλέον, επεσήμανε ότι θα υπάρξει προσπάθεια να απομονωθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τη διαπραγμάτευση του Σεπτεμβρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο θέμα που θα μπει σε διαπραγμάτευση είναι ο μηχανισμός χορήγησης των μισθών».


    ο χακιμ στιχοι

    βιολογικα προιοντα στα αγγλικα

    Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Κατρούγκαλος ανάφερε πως στον κ. Μοσκοβισί είχε πει πως η ρήξη με το ΔΝΤ είναι διαρκής και πως οι ομαδικές απολύσεις δεν έχουν νόημα στην Ελλάδα, σημείωσε ωστόσο, ότι «θα αναγκαστούμε να συμμορφωθούμε με την απόφαση του ευρωπαϊκού συμβουλίου για τις απολύσεις».


    Σχετικά με την περικοπή του ΕΚΑΣ και τους λόγους της συγκεκριμένης ενέργειας ο υπουργός ανέφερε πως «όποιος έχασε το ΕΚΑΣ έχει δίκιο να παραπονιέται, αλλά έρχονται μέτρα που θα ενισχύσουν όσους το έχασαν».


    «Εμείς κώδικα Πινοσέτ δεν θα βάλουμε στα εργασιακά. Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία υποχώρηση», κατέληξε ο υπουργός.



    βιολογικα προιοντα στα αγγλικα
    βιολιστής στη στέγη badminton ηθοποιοι

    Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

    τζιπσι κινκ

    τζιπσι κινκ
    τζιπσι κινκ

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», για πρώτη χρονιά οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ’ Λυκείου συρρικνώνονται σε μόλις τέσσερα μαθήματα. Οι τελειόφοιτοι θα εξετάζονται σε Μαθηματικά, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Βιολογία και Ιστορία.


    γιαννακης υδραυλικες πορτες

    συναγερμοι μοτο με gps

    τζιπσι κινκ

    Η δεύτερη αλλαγή αφορά τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους οι εξεταζόμενοι. Το κάθε μάθημα θα εξετάζεται για ένα δίωρο, πλην του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, το οποίο θα διαρκεί τρεις ώρες. Ο τρόπος εξέτασης αλλάζει στο εν λόγω μάθημα, καθώς εκτός από την έκθεση και τις λεξιλογικές ασκήσεις, οι μαθητές θα εξετάζονται και σε απόσπασμα κειμένου.


    Αλλαγή θα έρθει και στην εξέταση των Αρχαίων της Β’ Λυκείου, όπου έχει προστεθεί στη διδασκαλία και το έργο του Επιτάφιου του Θουκυδίδη. Το υπουργείο Παιδείας στη βαθμολόγηση των μαθητών πριμοδοτεί τις ερμηνευτικές ερωτήσεις, ενώ μειώνει τη μοριοδότηση σε ερωτήσεις γραμματικής και συντακτικού.


    Υποχρεωτικές δημιουργικές εργασίες, οι οποίες θα λαμβάνονται υπόψιν στη βαθμολόγηση έχουν από φέτος οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου, οι οποίες θα εκπονούνται κατά τις διδακτικές ώρες των μαθημάτων, τουλάχιστον σε ένα από τα διδασκόμενα αντικείμενα. Στη Γ΄ Λυκείου η δημιουργική εργασία είναι προαιρετική.


    Ένα ωριαίο διαγώνισμα το τετράμηνο και απροειδοποίητα τεστ διάρκειας 10-15 λεπτών είναι οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς για τους μαθητές του Λυκείου. Η ηγεσία προχωράει σε ψαλίδι των διαγωνισμάτων στο Λύκειο, αυξάνοντας παράλληλα κατά δύο εβδομάδες τη διάρκεια του διδακτικού έτους.


    αραβικη πιτα γαλοπουλα τυρι θερμιδες

    αραβικη πιτα γαλοπουλα τυρι θερμιδες

    «Αύριο παραδίδω την έδρα μου» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε δηλώσει από τη Δευτέρα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.


    κρεβατι για στρωμα 120

    αραβικη πιτα γαλοπουλα τυρι θερμιδες

    αραβικη πιτα γαλοπουλα τυρι θερμιδες

    Σε περίπτωση παραίτησης του κ. Παπαχριστόπουλου, το ενδεχόμενο να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έρχεται πιο κοντά.


    Και αυτό γιατί την θέση του θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ, που έχει εδώ και καιρό μια ταραχώδη σχέση με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.


    Μάλιστα, όπως εκτιμάται, σε περίπτωση που ο κ. Κουίκ λάβει την έδρα του κ. Παπαχριστόπουλου, τότε θα ανεξαρτητοποιηθεί.




    οαεε ενημεροτητα online

    κοινοβούλιο κύπρου

    αουντι τουρμπο
    κοινοβούλιο κύπρου

    Το παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, στο οποίο δεν υπάρχουν επιβαίνοντες, πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοανατολικά της εισόδου του λιμανιού του Πειραιά. Κοντά του έχουν ήδη πλεύσει δύο ρυμουλκά για να συνδράμουν στην ασφαλή πρόσδεση του πλοίου.


    διαθέτει συνώνυμο

    Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 8 ως 9 μποφόρ έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.


    Από τον Πειραιά δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star 2 (07:25) για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα και του Blue Star Paros (07:30) για Σύρο-Τήνο-Μύκονο.


    Σε ισχύ έχει τεθεί απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.


    Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολόγιων.



    κοινοβούλιο κύπρου
    κοινοβούλιο κύπρου

    ταφοι

    ταφοι

    Ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, έφτασε στη Νότια Κορέα για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει την Παρασκευή (9/2) στην Πιονγκτσάνγκ.


    Ο Μάικ Πενς αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας, Μουν Τζε-ιν, έχοντας σκοπό να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθούν οι Αγώνες ως προπαγάνδα από την πλευρά της Βόρειας Κορέας. Υπενθυμίζεται πως στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018 οι αθλητές από τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα θα συμμετάσχουν σαν μια ομάδα ενώ θα παραβρεθούν και αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Κιμ Γιονγκ Ουν με κυριότερη πρέσβειρά της την αδερφή του ηγέτη του Βορρά.


    Ο πρόεδρος Μουν, από την πλευρά του, είδε ως μια ευκαιρία διπλωματικού ανοίγματος στη Βόρεια Κορέα τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, κάτι που ο Πενς και οι ΗΠΑ δεν φαίνεται να βλέπουν με θετική προοπτική. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν στην Ιαπωνία πριν αναχωρήσει για τη Νότιο Κορέα, και σε δηλώσεις του προειδοποίησε πως οι προηγούμενες προσπάθειες να γίνουν «ανοίγματα» προς τον Βορρά αντιμετωπίστηκαν με «δόλια εξαπάτηση, κούφιες υποσχέσεις και ατελείωτες και κλιμακούμενες προκλήσεις».


    Παρόλα αυτά, σε δηλώσεις του προς τον Τύπο ο Πενς ξεκαθάρισε πως παρά τις διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης Νότιας και Βόρειας Κορέας η συμμαχία μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Σεούλ παραμένει ισχυρή.



    ταφοι
    ταφοι
    πετρα στη χολη εγχειρηση
    γεύσεις στη λαδόκολλα ελευσίνα

    μονωση ταρατσων χανια

    Το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.


    βιαστικο βημα τερζησ

    τσαμπιον γαντια

    μονωση ταρατσων χανια

    μονωση ταρατσων χανια

    «Ως πολίτες μιας πόλης που οφείλει να αντιδράσει στη βία, στην ανελευθερία, στον τραμπουκισμό, διοργανώνουμε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, στον Γιάννη Μπουτάρη», αναφέρουν οι διοργανωτές μέσω facebook καλώντας τους Θεσσαλονικείς να δώσουν δυναμικό παρών.


    «Σιωπηλά και ειρηνικά συγκεντρωνόμαστε για να του δηλώσουμε με θάρρος πως είμαστε δίπλα του, πως είμαστε μαζί του απέναντι σε ό, τι πληγώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, τη δημοκρατία. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Όλους όσους πιστεύετε πως αυτή η πόλη είναι πολλά περισσότερα από εθνολαϊκιστικές άναρθρες κραυγές. Δεν θα τους χαρίσουμε την ελευθερία μας. Δεν θα τους χαρίσουμε τη δημοκρατία. Δεν θα τους χαρίσουμε τη πόλη μας».


    Νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη – Ένας ανήλικος και ένας 20χρονος


    Ακόμη μία συγκέντρωση συμπαράστασης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης στον Λευκό Πύργο.


    «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο "αυτοί", είμαστε και ‘μεις που επιμένουμε στον πολιτισμένο τρόπο αντιπαράθεσης, που απαντάμε στις οπαδικές συμπεριφορές πως δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν όλη την πόλη, που σεβόμαστε ως κόρην οφθαλμού τους θεσμούς, ακόμη κι αν διαφωνούμε εν μέρει, που δεν χρησιμοποιούμε παραβατικές μεθόθους για να υποστηρίξουμε τα πιστεύω μας. Έχοντας απόλυτη γνώση της Ιστορίας και που οδήγησαν την πόλη παλιότερες παραπλήσιες συμπεριφορές. Αντίθετα πιστεύουμε πως μόνο μέσα από τον ψύχραιμο δημόσιο διάλογο μπορούμε να αμβλύνουμε τις διαφορές μας, απαντώντας με μόνη την συμμετοχή μας, στις προκλητικές συμπεριφορές που μας γυρίζουν χρόνια πίσω», αναφέρουν οι διοργανωτές στο κάλεσμά τους.


    Τι είπαν στους αστυνομικούς οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη



    μονωση ταρατσων χανια

    κωνσταντινος αναστασιαδης x factor

    youtube καφασης γελα κυρια μου
    φορητο παλμικο οξυμετρο
    κωνσταντινος αναστασιαδης x factor
    κωνσταντινος αναστασιαδης x factor
    κωνσταντινος αναστασιαδης x factor

    «Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν. Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω τι θα κόστιζε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Κατσίκης και αμέσως ξεκίνησε ένα «ντόμινο» αντιδράσεων, τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και από συναδέλφους του των ΑΝΕΛ.


    Μάλιστα η τοποθέτηση του κ. Κατσίκη έγινε λίγο μετά την έμμεση-πλην σαφέσταση-σύνδεση των δύο περιπτώσεων από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε πως τόνισε στους ηγέτες της ΕΕ κατά την πρόσφατη Σύνοδο στη Βάρνα πως «δεν είναι δίκαιο αυτοί που συζητούν σε βάθος το θέμα των δύο στρατιωτικών να μην συζητούν καθόλου το θέμα της έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν διαφύγει στην Ελλάδα έπειτα από την εμπλοκή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία».


    ΝΔ: Εκθέτουν την Ελλάδα τέτοιου είδους προσεγγίσεις


    «Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης παραβλέπει, προφανώς, ότι η Ελλάδα είναι κράτος μέλος της ΕΕ και η διάκριση των εξουσιών, θεμελιώδης Αρχή που προβλέπεται από το Σύνταγμα» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις Κατσίκη για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους.


    «Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι απόψεις, που αποτυπώνουν τις γενικότερες αντιλήψεις της κυβέρνησης. Τέτοιου είδους προσεγγίσεις εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα, πιστοποιούν ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει το κύρος και τη σοβαρότητα για να διαχειριστεί την υπόθεση των κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών και υπονομεύουν το Κράτος Δικαίου» προσθέτει η ΝΔ.


    Θεοδωράκης: Οι «8» δεν είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν


    «Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν & οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ένα κράτος δικαίου», επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κατσίκη.



    Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν & οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ενα κράτος δικαίου.

    — Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 28 Μαρτίου 2018

    οργανισμών συλλογικής διαχείρισης

    απολιτιστοι στους δρομους
    οργανισμών συλλογικής διαχείρισης
    οργανισμών συλλογικής διαχείρισης
    οργανισμών συλλογικής διαχείρισης

    Με σχήμα προσαρμοσμένο στην ΤΣΣΚΑ (3 στόπερ) επέλεξε να αγωνιστεί και ο Μανόλο Χιμένεθ στη Μόσχα κυνηγώντας μια δύσκολη ανατροπή. Και πάλι βασικές του επιλογές (Λιβάγια, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης και η άμυνα στα κόρνερ) δεν τον δικαίωσαν. Παρότι ξεκίνησε με καλό σουτ του Μάνταλου, που έδιωξε ο Ακινφέεφ, η ΑΕΚ δεν απείλησε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος.


    bbm аккорд

    18305049
    (Προσπάθεια του Μάνταλου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGEI ILNITSKY)


    Αντίθετα η ΤΣΣΚΑ χωρίς να έχει επιθετικό ρυθμό μετά το 0-2 στην Αθήνα, είχε τις δικές της στιγμές με το Βιτίνιο και τον Ανέστη να σταματά στο 16 τον Βραζιλιάνο και τον Γκολοβίν στο 22 να σουτάρει δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών.


    18305206
    (Μέτρια εμφάνιση και από τον Βράνιες στη Μόσχα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGEI ILNITSKY)


    Η ΑΕΚ έπρεπε να ρισκάρει στο β μέρος, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήρθε πάντως με ένα ακόμη μακρινό σουτ του Γιόχανσον στο 63, που έδιωξε πολύ δύσκολα ο Ακινφέεφ πέφτοντας πάνω στο δοκάρι του, και ο Κλωναρίδης στην κενή εστία από τα 3 μέτρα έστειλε άουτ την μπάλα.


    Τρία λεπτά αργότερα ο Μάνταλος «τσίμπησε» πρώτος την μπάλα σε βαθιά μεταβίβαση και ο Ακινφέεφ φάνηκε να βρίσκει περισσότερο το κεφάλι του, αλλά ο ρέφερι έδειξε συνέχεια στο ματς.


    Από το πουθενά και πάλι η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ από κόρνερ (όπως στο α ματς) με κεφαλιά πάσα στο πίσω δοκάρι και ο Νάτχο από το 1 μέτρο πρόλαβε τον Μπακάκη και τον Ανέστη (έμεινε και πάλι κάτω από τα δοκάρια του) για το 1-0 που «τελείωσε» και τις όποιες βλέψεις της Ένωσης για το ματς (ήθελε πλέον 3 γκολ).


    18305400
    (Ο Νάτχο από κοντά δίνει τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ Μ. - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGEI ILNITSKY)


    Στο 89 ο Γιακουμάκης (είχε μπει αλλαγή) έδειξε ότι δικαιούτο κάτι παραπάνω στα δύο ματς από το Λιβάγια (απογοήτευσε και πάλι) με ωραία κίνηση φορ και κεφαλιά σε σέντρα του Μπακάκη πάνω από την εστία, στην 2η προσπάθεια εντός περιοχής της ΑΕΚ. Στο 93 το ματς έκλεισε με τον Ανέστη να προλαβαίνει σε τετ α τετ τον Ολανάρε.


    18305216
    (O Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί την εικόνα της ΑΕΚ στα 2 ματς με την ΤΣΣΚΑ Μ. - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGEI ILNITSKY)


    Η 11άδα της ΑΕΚ (3-5-2): Ανέστης / Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς / Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες (77 Γαλανόπουλος), Λόπεζ, Μάνταλος / Κλωναρίδης (77 Γιακουμάκης), Λιβάγια (70 Χριστοδουλόπουλος).


    Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

    σκαραμαγκα χαρτης

    θέατρο κιβωτόσ παιδική σκηνή

    «Παρατηρούμε ότι τη διετία 203-2014, το 70% των περιστατικών που διαχειρίστηκε η ΕΛΑΣ αφορούσαν ληστείες και κλοπές στην κατηγορία "βαρύνουσας εγκληματικότητας". Το διάστημα 2015-2016 η κατάσταση αντιστράφηκε και πλέον το πρόβλημα είναι η μικροπαραβικότητα», επισημαίνει ο κ. Τόσκας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Η Καθημερινή" και συνεχίζει: «Στο σοβαρότερο έγκλημα έχουν επιτευχθεί μεγάλες επιτυχίες, συνεχώς αποκαλύπτονται κυκλώματα μεγάλης εγκληματικότητας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του λαθρεμπορίου φαρμάκων. Ωστόσο, συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα σε χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο ελέγχεται και πιο δύσκολα».


    καβαλα αθηνα λεωφορειο

    σκαραμαγκα χαρτης

    σκαραμαγκα χαρτης

    σκαραμαγκα χαρτης

    Για το θέμα των Εξαρχείων ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνει ότι έγιναν μεγάλες επιχειρήσεις κατά των ναρκωτικών στην περιοχή, αναγνωρίζει ότι υπάρχουν "τεράστια" προβλήματα και δικαιολογεί τα παράπονα των κατοίκων. «Υπάρχει παραβατικότητα και η ΕΛΑΣ θα αναπροσαρμόσει τον σχεδιασμό της. Θα δείτε το επόμενο διάστημα διαφορετική αντιμετώπιση στο πεδίο της μικροεγκληματικότητας που ταλαιπωρεί τους κατοίκους. Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και το μεγαλύτεροι μέρος των κατοίκων θέλει την παρουσία της αστυνομίας. Δεν αναφέρομαι στα ΜΑΤ, αλλά στον κλασικό αστυνομικό να κυκλοφορεί στη γειτονιά. Υπάρχουν προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων που πρέπει να λύσουμε. Όχι, όμως, με τις πρόχειρες συνταγές, όπως αυτές που έχει, κατά καιρούς, εξαγγείλει ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει.


    Για τον νόμο "Παρασκευόπουλου" τονίζει πως στηρίζεται σε άλλον παλαιότερο για την αποσυμφόρηση των φυλακών και σε μια αντίληψη όχι τιμωρητική, όμως υπογραμμίζει ότι «πρέπει να επανεξετάσουμε το σύστημα μείωσης των ποινών, τα κριτήρια που ισχύουν για ορισμένες περιπτώσεις κρατουμένων, καθώς υπάρχουν κρούσματα υποτροπών».


    Ο κ. Τόσκας αναγνωρίζει ότι υπάρχει πράγματι πρόβλημα ασφάλειας στα πανεπιστήμια και λέει πως το ζήτημα αυτό εξετάζεται από επιτροπή του υπουργείου Παιδείας, με τη συμμετοχή εκπροσώπου της Αστυνομίας και το πόρισμα θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.


    Σε ερώτηση για τον "Ρουβίκωνα" απαντά ότι «κινείται ανάμεσα στη γραφικότητα και το όριο της νομιμότητας».


    κωδικοι κλινικων νοσοκομειου λαμιας

    υποδειγμα πρωτοκολλου παραλαβησ εργου

    Όπως δήλωσαν πηγές υπηρεσιών ασφαλείας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων και γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν τις κυβερνοεπιθέσεις τον Δεκέμβριο και προσπαθούσαν να καθορίσουν πόσο μακριά θα μπορούσε η οργάνωση να διεισδύσει στα κυβερνητικά δίκτυα. Η κυβερνοεπίθεση διήρκησε πιθανώς παραπάνω από ένα χρόνο.


    κωδικοι κλινικων νοσοκομειου λαμιας

    κωδικοι κλινικων νοσοκομειου λαμιας

    Τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποίησαν κακόβουλο λογισμικό για να πλήξουν τα υπουργεία, κλέβοντας δεδομένα, ανέφεραν οι πηγές στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.


    Δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών της καγκελαρίας και του ομοσπονδιακού ελεγκτικού συνεδρίου περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες, τα συστήματα των οποίων τέθηκαν σε κίνδυνο.


    Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας του κυβερνοχώρου BSI και η ομοσπονδιακή υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας (BfV) ηγούνται της έρευνας με τη βοήθεια των υπηρεσιών πληροφοριών.


    Το υπουργείο Εσωτερικών τόνισε ότι ερευνά ένα συμβάν στον κυβερνοχώρο που επηρέασε τα κυβερνητικά δίκτυα υπολογιστών, σημειώνοντας ότι έχει τεθεί υπό τον έλεγχο από τα συστήματα της γερμανικής κυβέρνησης.


    Πολλοί εμπειρογνώμονες ασφαλείας πιστεύουν ότι η APT28, γνωστή και ως Fancy Bear, συνδέεται με τη ρωσική κυβέρνηση.


    Οι γερμανικές Αρχές επέρριψαν την ευθύνη στην APT28 σε μια κυβερνοεπίθεση στην Μπούντεσταγκ και στο συντηρητικό κόμμα της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ το 2015.


    Η οργάνωση έχει επίσης κατηγορηθεί για επιθέσεις εναντίον του ΝΑΤΟ καθώς και στο Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2016.



    κωδικοι κλινικων νοσοκομειου λαμιας
    atlantic city ροδος

    γραψας αγγλικα δαφνη

    γραψας αγγλικα δαφνη

    Πρόκειται για οκτώ αναλυτικά παραδείγματα υπολογισμού των νέων συντάξεων που αποδεικνύουν τη μεγάλη αδικία και ανισότητα του νέου συνταξιοδοτικού συστήματος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ασφαλισμένοι με υψηλές συντάξιμες αποδοχές που υφίστανται μεγάλες μειώσεις.


    γραψας αγγλικα δαφνη

    Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Βαγγέλης Θεοδωρίδης στην ομιλία του επεσήμανε ότι ο Έλληνας συνταξιούχος καλείται να αποδεχτεί και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, σε συντάξεις δηλαδή που θα κυμαίνονται στη συντριπτική τους πλειονότητα από 200 έως 700 ευρώ και με δακτυλοδεικτούμενους τους λίγους «υψηλοσυνταξιούχους» των 1.000 ευρώ.


    Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον νόμο Κατρούγκαλου του οποίου ο ΕΦΚΑ, όπως είπε, είναι ο εφαρμοστικός βραχίονας, διευκρίνισε πως «ο Έλληνας συνταξιούχος θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οφείλει να αγωνιστεί στους δρόμους ξανά από την αρχή, προκειμένου να προστατέψει αυτά που του έχουν απομείνει. Διαφορετικά, θα εξελιχθεί σε έναν επαίτη της σύγχρονης εποχής και μάλιστα με την ευθύνη άλλων».


    Ο ίδιος περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας, το οποίο εδώ και 17 μήνες καλείται να στηρίξει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).



    γραψας αγγλικα δαφνη
    ειδη ζωγραφικης ηλιουπολη
    γιε μου που πας τραγουδι

    μικράς ασίας 17

    μοσχαρι συνταγες λουκακος
    μικράς ασίας 17
    μικράς ασίας 17
    Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού στη Χαλκίδα

    Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (3/4) στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας ένας ηλικιωμένος άνδρας 83 ετών.


    aeg πλυντηρια πιατων ανταλλακτικα

    Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το φορτηγό είχε κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Αθήνα και παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον ηλικιωμένο που προσπάθησε να διασχίσει το οδόστρωμα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ ο 50χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

    Σοβαρό τροχαίο

    Με διαφορά λίγων ωρών και συγκεκριμένα στις 15:20' στη Νέα Λάμψακο είχαμε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο.

    Συγκεκριμένα ΙΧ επιβατικό που οδηγούσε 24χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 48χρονη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο πρώτος οδηγός και ελαφρά η οδηγός του δευτέρου οχήματος.

    Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ και σε αυτή την περίπτωση προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.



    μικράς ασίας 17

    εντυπο ε6 καταγγελια συμβασησ εργασιασ

    εντυπο ε6 καταγγελια συμβασησ εργασιασ
    εντυπο ε6 καταγγελια συμβασησ εργασιασ

    «Είναι όμως - προσθέτει - και εμβληματική ημέρα περίσκεψης ως προς την διαχρονική αξία της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας καθώς και ως προς την ανάγκη της καθημερινής και άνευ όρων υπεράσπισής τους. Υπεράσπισης η οποία, όπως αναδεικνύει η σύγχρονη κρίσιμη συγκυρία, δεν αφορά μόνο τον Τόπο μας, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνακόλουθα δε αυτό τούτο το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα. Και τούτο διότι αποτελεί κοινό τόπο πλέον η διαπίστωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα απειλούνται ευθέως από άκρως επικίνδυνα μορφώματα λαϊκισμού – που παραπέμπουν ακόμη και στη νοοτροπία του φασισμού ή και του ναζισμού – τα οποία πολλαπλασιάζονται δυστυχώς σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα οποία έχουμε χρέος, όλοι οι συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι, ν’αντιμετωπίσουμε ως ειδεχθείς εχθρούς της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.



    εντυπο ε6 καταγγελια συμβασησ εργασιασ
    φοιτητικο σταθερο ιντερνετ
    καθαριστηριο κουβερτα θεσσαλονικη

    θεωρια των παντων ηθοποιος

    παλια εξωφυλλα εφημεριδων
    θεωρια των παντων ηθοποιος
    Καμμένος για Έλληνες στρατιωτικούς: Η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική του «Εξπρές του Μεσονυχτίου»

    Την ταινία «Εξπρές του Μεσονυχτίου» επικαλέστηκε ο Πάνος Καμμένος για να περιγράψει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές Αρχές.


    ηλίας βρεττός - ανεβαίνω στιχοι

    θεωρια των παντων ηθοποιος

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί σε ζητήματα ανταλλαγής, σημειώνοντας πως ούτε και η τουρκική πλευρά έχει θέσει τέτοιο αίτημα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «Η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική του “Εξπρές του Μεσονυκτίου”», ανέφερε, για να προσθέσει ότι έχει θεσμοθετήσει το καθεστώς της ανταλλαγής ομήρων.

    Παράλληλα, ο κ. Καμμένος υπερασπίστηκε τον όρο «ομηρία» για τους δύο Έλληνες που κρατούνται στην Αδριανούπολη, λέγοντας ότι τον ίδιο όρο χρησιμοποίησε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

    Αναφερόμενος στη σύλληψη του Τούρκου πολίτη στον Έβρο, υποστήριξε ότι δεν είναι κουρδικής καταγωγής και επιβεβαίωσε πως ήταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χτυπούσαν τις σιδεριές στα σύνορα για να περάσουν στην ελληνική πλευρά.

    Οι τρεις τους φοβήθηκαν τα πυρά του τουρκικού στρατού και έπεσαν στο έδαφος, αλλά ο τέταρτος πέρασε στην ελληνική πλευρά.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστολή Ιβάν Σαββίδη σε Πούτιν: Βοήθησε να απελευθερωθούν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί



    θεωρια των παντων ηθοποιος

    Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

    ρητινες για ταρατσες

    ποσο εφαπαξ θα παρω
    ρητινες για ταρατσες
    Έβρος: Η μεγαλύτερη σημαία της Ελλάδας υψώθηκε στην Αλεξανδρούπολη! (pics&vid)

    Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης υψώθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/5) η μεγαλύτερη ελληνική σημαία με επιφάνεια 600 τ. μ. ύστερα από πρωτοβουλία της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης.


    ρητινες για ταρατσες

    Όπως αναφέρει το e-evros.gr, η γαλανόλευκη θα κυματίζει στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη ενώ για την έπαρση της σημαίας απαιτήθηκε ειδικός γερανός αλλά και η βοήθεια του στρατού αλλά και των προσκόπων.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Να θυμίσουμε πως η μεγαλύτερη ελληνική σημαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ, την είχε παραχωρήσει στο Δήμο Διδυμοτείχου το ζεύγος Ζήση Χρυσοχόου και τον Οκτώβριο του 2012 μεταφέρθηκε, μέσω του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου με ειδικό γερανοφόρο έγινε η έπαρσή της.

    Η τεράστια σε μέγεθος γαλανόλευκη, διαστάσεων 17,46 Χ 27,52 μέτρα, είχε καταγραφεί τότε στο βιβλίο Γκίνες ως η μεγαλύτερη σε επιφάνεια σημαία κράτους και οι δωρητές την παραχώρησαν στον ακριτικό Δήμο το 1998, και πάλι για τον εορτασμό απελευθέρωσης της πόλης.

    Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:




    Έβρος: Η μεγαλύτερη σημαία της Ελλάδας υψώθηκε στην Αλεξανδρούπολη! (pics&vid)
    01
    Έβρος: Η μεγαλύτερη σημαία της Ελλάδας υψώθηκε στην Αλεξανδρούπολη! (pics&vid)












    ρητινες για ταρατσες
    λακωνικα προιοντα στο συνταγμα 2016

    ταξί πλον

    audi drift game
    Φωτιά στη Σκόπελο: Δύσκολη νύχτα στο νησί - Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις (χάρτες)
    skopelos2


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν απειλούν μέχρι στιγμής κατοικίες.


    ταξί πλον

    ταξί πλον

    ταξί πλον

    Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς αρχικά επιχειρούσαν οχτώ άνδρες της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

    Ωστόσο, νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρει ότι οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύθηκαν με αποτέλεσμα αυτή την ώρα στο σημείο να επιχειρούν συνολικά 18 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


    Οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στη Σκόπελο ενισχύθηκαν με 8 πυροσβέστες, 4 οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρο. Συνολικά επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 22 Ιουλίου 2018

    Φωτιά στη Σκοπελο: Δύσκολη νύχτα στο νησί - Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις (χάρτες)
    01
    Φωτιά στη Σκοπελο: Δύσκολη νύχτα στο νησί - Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις (χάρτες)

    επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων