Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

καραφλος ηλεκτρικα ειδη πυργος

πορτεσ φυσαρμονικα τιμεσ ικεα
καραφλος ηλεκτρικα ειδη πυργος

«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.


κομμωτηριο αλαμανας ιλιον

καραφλος ηλεκτρικα ειδη πυργος

καραφλος ηλεκτρικα ειδη πυργος

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας» αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.


Όλες οι εξελίξεις στο live blog του CNN Greece



διαφημιση σκουπα siemens

Μεμονωμένα για την Ελλάδα το ΔΝΤ συστήνει στη χώρα να διευρύνει περαιτέρω την ευελιξία στην αγορά εργασίας, να ενισχύσει τον ανταγωνισμό στις αγορές υπηρεσιών και προϊόντων και να βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον.


μια καλύτερη ζωή trailer

διαφημιση σκουπα siemens

Στην έκθεσή του για την οικονομία της ευρωζώνης που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το ΔΝΤ ζητά τη διατήρηση των μεταρρυθμίσεων που έχει λάβει για την αγορά εργασίας η ελληνική κυβέρνηση συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων στις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Στην ίδια βάση αναφέρει πως πρέπει να εγκριθούν νομοθετικές αλλαγές στις ομαδικές απολύσεις για την εναρμόνιση της χώρας με τις βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ.


Ακόμη το Ταμείο επαναλαμβάνει πως πρέπει να επιταχυνθεί σημαντικά το άνοιγμα των νομοθετικά κλειστών επαγγελμάτων, δίνοντας προτεραιότητα στα επαγγέλματα μηχανικών, δικηγόρων και συμβολαιογράφων.


Στη ίδια βάση συστήνει την εφαρμογή των εκκρεμοτήτων από την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για τη μείωση των φραγμών στον ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης κυκλοφορίας των φαρμακευτικών προϊόντων.


Τέλος, το ΔΝΤ ζητεί την επιτάχυνση της αναθεώρησης του συστήματος αδειοδότησης επενδύσεων σύμφωνα με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και τη μετάβαση προς ένα σύστημα κοινοποίησης με εκ των υστέρων επαληθεύσεις και επιθεωρήσεις των επενδυτικών έργων.



διαφημιση σκουπα siemens
διαφημιση σκουπα siemens
μισθοί τελωνειακών υπαλλήλων

μεταχειρισμενα παιχνιδια ps3 πατρα

τομισλαβ ιβιτς

Το Σάββατο, η Πιονγκγιάνγκ κατηγόρησε την Ουάσινγκτον για «γκανγκστερική νοοτροπία» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αποπυρηνικοποίηση της χώρας, τη στιγμή που ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση, περιγράφοντας τις συνομιλίες ως «εποικοδομητικές».


μεταχειρισμενα παιχνιδια ps3 πατρα

Η διπλωματική αυτή ασυμφωνία καθιστά σαφές πως οι δύο χώρες κάθε άλλο παρά συμπορεύονται στο μακρύ και «δύσβατο» δρόμο προς την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου ενώ εγείρει ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των Αμερικανών να αποσπάσουν παραχωρήσεις από τους Βορειοκορεάτες και υπογραμμίζει την χαώδη διαφορά στην αντιμετώπιση, τις προσδοκίες και τη διαχείριση της συμφωνίας της Σιγκαπούρης από τις δύο πλευρές.


Βορειοκορεάτης αξιωματούχος: Ανησυχητικά τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων με τον Πομπέο


«Θεωρώ πως πρόκειται για θεμελιώδη παρεξήγηση», λέει στο CNN ο αναλυτής Τζόσεφ Γιουν, πρώην υψηλόβαθμος διπλωμάτης: « Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να πιστεύουν πως η Βόρεια Κορέα θα προχωρήσει σε ουσιαστική αποπυρηνικοποίηση πριν της δοθεί μεγάλη ανταμοιβή ενώ η Βόρεια Κορέα πιστεύει πως οι δύο πλευρές πρέπει να κινηθούν από κοινού και συντονισμένα, με εκατέρωθεν παραχωρήσεις».


Η κλιμάκωση της ασυμφωνίας από τη Βόρεια Κορέα και το γεγονός πως ο Πομπέο αποχώρησε έχοντας αποκομίσει ελάχιστα από τις διαβουλεύσεις, υποδεικνύει πως το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις μοιάζει να έχει η Πιονγκγιανγκ κι όχι οι ΗΠΑ.


Ο Μάικ Πομπέο που έχει «ποντάρει» το πολιτικό του μέλλον στο στοίχημα της αποπυρηνικοποίησης της απομονωμένης χώρας, κατά τη μιάμιση ημέρα παραμονής του στη Βόρεια Κορέα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επιδίωξε να συζητηθούν εξονυχιστικά οι λεπτομέρειες για τη διάλυση των πυρηνικών προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας, και τον καθορισμό ενός χρονοδιαγράμματος. ελάχιστα είχε να ανακοινώσει στους δημοσιογράφους για τις βορειοκορεατικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Ανακοίνωσε, ωστόσο, για τις 12 Ιουλίου την επανεκκίνηση των συνομιλιών – που θα περιλαμβάνουν «διαβουλεύσεις για τον επαναπατρισμό λειψάνων Αμερικανών στρατιωτών»


Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας που είχε επαφές με το «δεξί χέρι» του βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Τσολ στην προσπάθεια κατάρτισης ενός οδικού χάρτη με στόχο την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, δεν συναντήθηκε με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, κίνηση που από πολλούς ερμηνεύεται ως ένδειξη υπεροψίας – παρότι ο εκπρόσωπος του Πομπέο εξήγησε πως ουδέποτε υπήρξε αυτή η προσδοκία.



μεταχειρισμενα παιχνιδια ps3 πατρα
μεταχειρισμενα παιχνιδια ps3 πατρα
βιβλια ελληνικης μυθολογιας για παιδια

χρεη σε τραπεζες συνεπειες

χρεη σε τραπεζες συνεπειες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, επιδοτούνται λογαριασμοί ρεύματος νοικοκυριών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ρεύμα για Όλους».


τεσσερα ματια δυο καρδιες πληροφοριες

χρεη σε τραπεζες συνεπειες

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, διασφαλίζεται η πρόσβαση των πολιτών στο βασικό κοινωνικό αγαθό που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ωφελούμενοι είναι χαμηλόμισθοι, άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι και άτομα που χρήζουν ανάγκης μηχανικής υποστήριξης.


Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του προγράμματος, για το 2017 η Περιφέρεια Αττικής επιδοτεί 35.000 νοικοκυριά, με 5 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 20.000 το 2016.



χρεη σε τραπεζες συνεπειες
αοδε λειτουργιεσ επιχειρησησ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

τι καιρο εχει σημερα στα χανια

τι καιρο εχει σημερα στα χανια
τι καιρο εχει σημερα στα χανια

Συνολικά μόνο τον Μάιο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε 92 χώρες 27.000 ερπετά, 4.000 πουλιά, 48 ζωντανά πρωτεύοντα και 14 αιλουροειδή ενώ ταυτοποιήθηκαν 1.400 ύποπτοι.


κακουρη βασω

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Interpol δείχνουν μικρά παπαγαλάκια μέσα σε χαρτοκιβώτιο, έναν κροκόδειλο που κατασχέθηκε κοντά σε έναν βάλτο στον Ισημερινό και ένα βαλσαμωμένο λιοντάρι. Εκτός από τα ζώα, κατασχέθηκαν 43 τόνοι κρεάτων (από αρκούδες, ζέβρες και ελέφαντες), καθώς και 1,3 τόνος ελεφαντόδοντου και επτά τομάρια αρκούδων, μεταξύ των οποίων και δύο που προέρχονταν από πολικές αρκούδες.


Στο Βιετνάμ, οι λιμενικές αρχές βρήκαν περίπου τέσσερις τόνους πανγκολίνων σε ένα πλοίο που προερχόταν από τη ΛΔ του Κονγκό ενώ στον Καναδά κατασχέθηκαν 18 τόνοι χελιών προερχόμενων από την Ασία.


Ζωντανές χελώνες βρέθηκαν στις αποσκευές δύο επιβατών που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση από το Λος Άντζελες με προορισμό την Ασία.


Οι γαλλικές τελωνειακές αρχές κατέσχεσαν επίσης ζωντανούς πύθωνες και έναν βόα, αλλά και ένα κεφάλι κροκόδειλου, κρανία μπαμπουίνων και καύκαλα από χελώνες. Στο αεροδρόμιο του Ρουασί οι τελωνειακοί εντόπισαν το τομάρι μιας πολικής αρκούδας που είχε σταλεί από την Αρμενία και είχε ως τελικό προορισμό την Ολλανδία.



τι καιρο εχει σημερα στα χανια
ηλικια πανου μουζουρακη

λίρα δολάριο

λίρα δολάριο
λίρα δολάριο

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν μία πιλότος της British Airways επικοινώνησε με το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στο Shannon.


ασχολουμαι ετυμολογια

λίρα δολάριο

Όπως μεταδίδει το BBC, ήθελε να μάθει εάν γίνονταν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή, επειδή υπήρχε κάτι που κινείτο πολύ γρήγορα. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Όπως περιέγραψε η πιλότος, που πραγματοποιούσε την πτήση από το Μόντρεαλ του Καναδά, στο Χίθροου, είδε μία πολύ φωτεινή λάμψη, ενώ το αντικείμενο βρέθηκε στην αριστερή μεριά του αεροσκάφους, προτού στραφεί αστραπιαία προς το βορρά.




αντιμεταρρύθμιση στην καθολικη εκκλησια

πατριαρχική μεγάλη του γένους σχολή

πατριαρχική μεγάλη του γένους σχολή
Λαμία: Άγριο ξύλο με καδρόνια στο κέντρο της πόλης (pics)

Για μία ακόμη φορά άνοιξαν κεφάλια το μεσημέρι της Τετάρτης (6/6) στην πλατεία Πάρκου, όταν μια παρέα νεαρών Ρομά διαπληκτίστηκε έντονα με άλλη παρέα «θαμώνων» που βρισκόταν στο σημείο.


θελω να νοικιασω σπιτι στον πειραια

πατριαρχική μεγάλη του γένους σχολή

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ένας από τους Ρομά, σπάζοντας παγκάκι οπλίστηκε με φονικό ρόπαλο και κατάφερε γερό χτύπημα σε έναν από την παρέα που είχαν τις διαφορές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, προχώρησαν σε μία προσαγωγή νεαρού Ρομά που εγκλώβισαν λίγα μέτρα πιο πάνω από την πλατεία.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι της παρεξήγησης προηγήθηκε κλοπή λαπ-τοπ από κατάστημα στην οδό Βύρωνος, όπου σύμφωνα με τις περιγραφές εμπλέκονται και πάλι οι νεαροί Ρομά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου


Λαμία: Άγριο ξύλο με καδρόνια στο κέντρο της πόλης (pics)
01
Λαμία: Άγριο ξύλο με καδρόνια στο κέντρο της πόλης (pics)

































πατριαρχική μεγάλη του γένους σχολή
φιλιανοσ καλουπια

ρευμα απο νερο ζουγκλα

vodafone tv net voz
κατω χωρες χαρτης
ρευμα απο νερο ζουγκλα
ρευμα απο νερο ζουγκλα
ρευμα απο νερο ζουγκλα

Απάντησε δε, στα ερωτήματα τριών δημοσιογράφων για όλες τις πτυχές της συμφωνίας αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, δημοψήφισμα για το ονοματολογικό θα είχε νόημα στην Ελλάδα εάν η χώρα μας έπρεπε να αλλάξει το Σύνταγμά της, όπως πρέπει να κάνει η γειτονική χώρα.


Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε σημαντική κατάκτηση το «Βόρεια Μακεδονία» και υπογράμμισε ότι η συμφωνία είναι επωφελής για τη χώρα και την περιοχή.


Ερωτηθείς εάν ανησυχεί για τις αντιδράσεις του κόσμου, ο Α. Τσίπρας είπε πως δεν φοβάται, αλλά, αντίθετα, σέβεται τις αντιδράσεις των πολιτών.


Πρόσθεσε πως όταν κάνεις εξωτερική πολιτική, το βλέμμα είναι στραμμένο στα συμφέροντα της χώρας, για να τονίσει ότι «πατριωτικό συμφέρον είναι να κλείσουμε ένα θέμα που μας ταλανίζει χρόνια… Για ποιο λόγο να κρατήσουμε αυτή την πληγή ανοιχτή».


Δήλωσε δε, ευτυχής και τυχερός διότι είναι πρωθυπουργός σε μια στιγμή που στην γειτονική χώρα υπήρξε μια σημαντική πολιτική αλλαγή. Αυτή η αλλαγή, όπως είπε, έδωσε στον ίδιο και τον Ζόραν Ζάεφ τη δυνατότητα να κάνουν μια ουσιαστική και επίμονη προσπάθεια προκειμένου να λύσουν ένα θέμα δεκαετιών.


«Προσπαθήσαμε να το λύσουμε με σεβασμό στις αξίες, τις βασικές γραμμές και την αξιοπρέπεια ο ένας του άλλου» είπε ο πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Το κρίσιμο από εδώ και πέρα είναι αν η άλλη πλευρά θα πετύχει όσα προβλέπονται».


Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε ότι δημιουργείται ένα μομέντουμ για να νικηθούν οι έμποροι του πατριωτισμού και στις δύο πλευρές.




εγγραφα για φοιτητικο επιδομα

εισαι μια καμηλα
ομοσπονδιακη κυβερνηση γερμανιας

Σε μια ειδική τελετή , οι Στόλτενμπεργκ και Ζάεφ υπέγραψαν την επιστολή έναρξης των ενταξιακών συνομιλιών της πΓΔΜ.

Ο γγ του ΝΑΤΟ τόνισε ότι η συμφωνία στο ζήτημα της ονομασίας ήρε το εμπόδιο για την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών και τώρα η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή. Ο Γ. Στόλτενμπεργκ προσέθεσε ότι η εφαρμογή της συμφωνίας για την ονομασία είναι προς το καλύτερο συμφέρον για την πΓΔΜ και την ευρύτερη περιοχή και συνεχάρη τον πρωθυπουργό Ζάεφ για το πολιτικό του σθένος.

Ο Γ. Στόλτενμπεργκ επανέλαβε ότι η πΓΔΜ θα γίνει το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ, μόνο όταν ολοκληρωθούν και εφαρμοστούν όλες οι εσωτερικές διαδικασίες που θα επικυρώνουν τη συμφωνία της ονομασίας.

«Είναι μια σημαντική και περήφανη μέρα για τη χώρα και την περιοχή», ανέφερε ο γγ του ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι η Συμμαχία επιθυμεί να δει τη χώρα στην καρδιά μιας «σταθερής, δημοκρατικής και ευήμερης περιοχής», κάτι που σήμερα επιτυγχάνεται.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ ευχαρίστησε τους Συμμάχους του ΝΑΤΟ για την πρόσκληση που απηύθυναν στη χώρα του, λέγοντας ότι είναι μια «ιστορική απόφαση για τη χώρα μου και τους πολίτες της», μετά από δύο δεκαετίες προσπαθειών.

Ο Ζ. Ζάεφ ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ που βοήθησαν στο όραμα της πΓΔΜ.

Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στη σταθερότητα στα Βαλκάνια, στο μέλλον, προσέθεσε ο Ζ. Ζάεφ και ευχαρίστησε τον γγ του ΝΑΤΟ για τη στήριξή του στις προσπάθειες της χώρας του.

Τέλος, ο Ζ. Ζάεφ κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να γιορτάσουν το ιστορικό αυτό γεγονός στις 14 Ιουλίου.


εγγραφα για φοιτητικο επιδομα

εγγραφα για φοιτητικο επιδομα



εγγραφα για φοιτητικο επιδομα

γλυκα ζωα

παιδικά ρούχα νέα σμύρνη
κλινω το ρημα πραττω σε ολουσ τουσ χρονουσ
γλυκα ζωα

Επανεξελέγη τον Μάρτιο με το 76,7% των ψήφων, το πιο υψηλό ποσοστό από τότε που ανήλθε στην εξουσία και πλέον ο Πούτιν έχει επιβληθεί περισσότερο από ποτέ ως ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας.


γλυκα ζωα

Με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του και με ποσοστό συμμετοχής μεγαλύτερο από αυτό των προεδρικών εκλογών του 2012 ο Πούτιν ευχαρίστησε το βράδυ της επανεκλογή του τους Ρώσους και δήλωσε ότι σε αυτή τη μεγάλη νίκη βλέπει «την εμπιστοσύνη και την ελπίδα του λαού μας».





γλυκα ζωα

μελέτη περίπτωσης διοικηση επιχειρησεων

αποσυρση αυτοκινητου τιμες
ονειροκριτησ νεκροσ λεφτα
μελέτη περίπτωσης διοικηση επιχειρησεων

«Σήμερα ανοίγουμε έναν νέο κύκλο, για τον οποίο, ναι μεν δεν γνωρίζουμε σημαντικά δεδομένα, όπως τις αποφάσεις για το χρέος, αλλά γνωρίζουμε με σαφήνεια ότι η χώρα φεύγει από το βραχνά των αξιολογήσεων, των πιέσεων και των εκβιασμών για χρεοκοπία», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «η χώρα θα μπορεί να δανείζεται από τις αγορές για να εξυπηρετεί τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, φεύγει από τη σκληρή επιτροπεία και ανακτά μέρος της κυριαρχίας της».


μελέτη περίπτωσης διοικηση επιχειρησεων

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ, ο κ. Μαντάς είπε ότι σήμερα κάποιοι θέλουν να ανακόψουν την ελπιδοφόρα πορεία και κάνουν ό, τι μπορούν για να αποτύχει η κυβέρνηση και ο λαός. «Κάποιοι ποντάρουν υποκριτικά αλλά ανιστόρητα, για να βρουν έδαφος υπονόμευσης της ιστορικής επιτυχίας των διαπραγματεύσεων με τη γειτονική χώρα η οποία ανοίγει το δρόμο μιας αξιοπρεπούς συμφωνίας, ανοίγει το δρόμο της συνεργασίας και της ανάπτυξης», είπε ο κ. Μαντάς.


Προσέθεσε: «Νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την υπόθεση ως μοχλό για να μας ανατρέψουν. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλη αυτή η μικρόψυχη και υποκριτική στάση τους, στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ».



μελέτη περίπτωσης διοικηση επιχειρησεων

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

οπλικα συστηματα φρεγατας

υλη ρητορικα κειμενα β λυκειου 2016

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή πολύνεκρη επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.


χιουμοριστικά κείμενα προσκλητηρίων γάμου

οπλικα συστηματα φρεγατας

οπλικα συστηματα φρεγατας

οπλικα συστηματα φρεγατας

Ύστερα από εντολή του κ. Παυλοπούλου, ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Γεώργιος Γεννηματάς επικοινώνησε χθες το βράδυ, με τον εδώ πρέσβη της Τουρκίας Κερίμ Ουράς και του ζήτησε να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και τον τουρκικό λαό την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Ο γενικός γραμματέας μετέφερε επίσης τα θερμά συλλυπητήρια τού κ. Παυλόπουλου προς τις οικογένειες των θυμάτων και τον τουρκικό λαό.


Μητσοτάκης; Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται


“Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στυγνή δολοφονική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη. Καταδικάζουμε τη βία και την τρομοκρατία από όπου και αν προέρχονται. Στρέφονται, άλλωστε, εναντίον της ζωής και της ελευθερίας κάθε πολίτη. Στις οικογένειες των θυμάτων, το λαό και την Κυβέρνηση της γειτονικής Τουρκίας εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μου”, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.


ΚΚΕ: Η τουρκική κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες


ηλεκτρικη κουβερτα επιπτωσεις

coombs ongoing crisis communication pdf

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ταμείου, στην ΕΥΔΑΠ το Δημόσιο κατέχει το 34,03% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το ΤΑΙΠΕΔ το 27,30%, το 9,99% ανήκει στον επενδυτή John Paulson και το υπόλοιπο ποσοστό βρίσκεται σε ελεύθερη διασπορά στο Χρηματιστήριο Αθηνών.


ηλεκτρικη κουβερτα επιπτωσεις

Αντίστοιχα, στην ΕΥΑΘ, επί του παρόντος το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 74% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το 5% ανήκει στη Suez Environment Company, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είναι ελεύθερης διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.



ηλεκτρικη κουβερτα επιπτωσεις
ηλεκτρικη κουβερτα επιπτωσεις
υπερφυσικο φορουμ

lancia delta opinie

lancia delta opinie
lancia delta opinie
lancia delta opinie

Όπως έγινε γνωστό δυο ιερείς, επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Μηνά προκειμένου να προσκυνήσουν. Μεταξύ των άλλων στο Μοναστήρι, επισκεφθήκαν και τον ιδιαίτερο χώρο όπου φυλάσσονται λείψανα μεγάλου αριθμού Χιωτών που μαρτύρησαν κατά τη μεγάλη σφαγή της Χίου από τους Οθωμανούς κατά τη μεγάλη σφαγή του 1822.


σταυρος αγγλικα

αγαπη και μισος επεισοδιο 51

Στη συνέχεια, όπως διαπιστώθηκε από την ηγουμένη είχε αφαιρεθεί ένα από τα κρανία που εικάζεται ότι ανήκει σε παιδί μάρτυρα και το οποίο εκτίθετο εκτός της προθήκης.


Η Αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως εντόπισε τους δυο ιερείς αλλά και το κλεμμένο λείψανο στην Άνδρο. Για την όλη υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.


μπαχαρι στην πευκη

γυναικολογικεσ ενοχλησεισ
μπαχαρι στην πευκη
μπαχαρι στην πευκη

Ο ένοπλος που περιγράφεται ως λευκός άντρας, με μαύρη περιβολή και τατουάζ στο πρόσωπό του, διέφυγε και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.


Το πανεπιστήμιο ειδοποίησε σχετικά τους σπουδαστές να παραμείνουν στις εστίες τους και σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.






CAMPUS ALERT: Suspect male, white adult. Black clothing, beanie with cross, tear-drop tattoo on face. Possible forest green pick-up CO plate

— University of Utah (@UUtah) 31 Οκτωβρίου 2017


μπαχαρι στην πευκη
ενεχυροδανειστηριο ριχαρδος πατρα

coffee island αμφιθεας τηλεφωνο

Με τη συγκεκριμένη τροπολογία που φέρει την έγκριση των θεσμών θα καταστεί πιο εύκολη η φορολογική απόσβεση της ζημίας που θα υποστούν οι τράπεζες από τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τους. Σημειώνεται πως έως το τέλος του 2019 τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα θα πρέπει να μειωθούν κατά περίπου 40,2 δισ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως οι τράπεζες θα πρέπει να διαγράψουν απαιτήσεις από μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 13,9 δισ. ευρώ.


προβλεψη αριθμων τζοκερ

coffee island αμφιθεας τηλεφωνο

Με το υφιστάμενο σύστημα αυτό δεν θα ήταν εφικτό, καθώς οι τράπεζες θα είχαν μόνον πέντε χρόνια μπροστά τους για να το κάνουν. Με την επέκταση της φορολογικής απόσβεσης της ζημίας εντός 20ετίας αυτό θα γίνει με σχετική ασφάλεια.


Μια θετική επίπτωση από τη νέα τροπολογία είναι πως οι μαζικές διαγραφές δανείων δεν θα επιβαρύνουν τους τραπεζικούς ισολογισμούς ως προς τις αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις, ήτοι τα εποπτικά κεφάλαια των τραπεζών, κάτι που θα συνέβαινε αναπόφευκτα εάν παρέμενε το πενταετές πλαίσιο , καθώς οι τράπεζες δεν θα μπορούσαν να αποσβέσουν τις προαναφερόμενες ζημιές.


Με τη νέα τροπολογία δεν θα αυξάνεται το ποσό των αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων που οι τράπεζες μπορούν να εμφανίζουν ως εποπτικά κεφάλαια. Αντιθέτως, ο αναβαλλόμενος φόρος θα μειώνεται αντίστοιχα όταν γίνονται διαγραφές δανείων.



coffee island αμφιθεας τηλεφωνο
coffee island αμφιθεας τηλεφωνο
ηθοποιος χρηστος παρλας

οδηγιες για origami

ελκε οπα ταμειο
οδηγιες για origami

Σημειώνεται ότι από την ισχυρή σεισμική δόνηση πολλά κτίρια κατέρρευσαν και υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της ασιατικής χώρας.


διακριτικα σημασια

οδηγιες για origami

οδηγιες για origami

Ο σεισμός έπληξε τη νήσο την ώρα που οι περισσότεροι κοιμούνταν. Πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να βγουν σε ανοιχτούς χώρους φοβούμενοι ότι κτίρια θα κατέρρεαν.


«Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας για να μην μας καταπλακώσει τίποτε», δήλωσε ο Ζαν-Πολ, ένας τουρίστας που τον ξύπνησε ο σεισμός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. «Περπάτησα στην περιοχή αλλά δεν έχω δει ζημιές. Είμαστε κατάπληκτοι, διότι το νερό στις πισίνες έκανε κύμα σαν να ήταν θαλασσινό. Υπήρχαν κύματα μέσα στις πισίνες, αν και για μόνο 20 ως 30 δευτερόλεπτα», είπε ο τουρίστας αυτός μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.


Πάντως, πρόσθεσε, μπορεί να υπάρχουν «ζημιές σε χωριά. Είναι ακόμη νωρίς το πρωί εδώ».


Ο κύριος σεισμός, το εστιακό βάθος του οποίου ήταν μικρό, μόλις επτά χιλιόμετρα, καταγράφηκε στις 06:47 τοπική ώρα (01:47 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής USGS. Το επίκεντρό του εντοπίστηκε 50 χλμ. βορειοανατολικά της Ματαράμ, της μεγαλύτερης πόλης στο νησί Λομπόκ, διευκρίνισε το ινστιτούτο.


Ο Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο, εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών, μεταφόρτωσε στη ροή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter φωτογραφίες που εικονίζουν σπίτια οι τοίχοι και οι οροφές των οποίων έχουν καταρρεύσει.


«Κόσμος μαζεύεται στους δρόμους και σε άδεια χωράφια για να αποφύγει να πέσουν πάνω του κτίρια», ανέφερε. «Το βασικό τώρα είναι η απομάκρυνση και η διάσωση» των ανθρώπων που κινδυνεύουν, συνέχισε και πρόσθεσε «ορισμένοι από τους τραυματίες δέχονται ακόμη περιποιήσεις σε κλινικές».


Έχουν καταγραφεί 43 μετασεισμικές δονήσεις μετά τον αρχικό, κύριο σεισμό των 6,4 βαθμών, η ισχυρότερη από τις οποίες ήταν 5,7 βαθμών, σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.


Ο κύριος σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο κοντινό νησί Μπαλί, τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό στην Ινδονησία.


Στο εθνικό πάρκο του όρους Ριντζάνι, οι αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν την είσοδο διότι υπάρχουν ενδείξεις πως έχουν γίνει κατολισθήσεις σε ορισμένα μονοπάτια για περιπατητές.


Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό, καθώς καταγράφηκε κάτω από το έδαφος.


Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


fiat stilo πεταλουδα γκαζιου

χρηματιστηριο ρουμανιας
πασχαλης μανος
fiat stilo πεταλουδα γκαζιου
fiat stilo πεταλουδα γκαζιου

Ο άτυχος στρατιωτικός ήταν παντρεμένος με παιδιά. Στην Καρδίτσα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε το παιδί με τα "χαμογελαστά" μάτια.


fiat stilo πεταλουδα γκαζιου

dimos3


Ο πατέρας του Δημοσθένη Γούλα, αποχαιρέτησε τον γιο του στο νοσοκομείο με σπαρακτικά λόγια.


"Χριστός Ανέστη. Για την πατρίδα παιδί μου".


Ο Αχιλλέας Κατσούλας φίλος του πατέρα του άτυχου στρατιωτικού έσπευσε στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στον φίλο του. Μιλά για μια εξαιρετική οικογένεια και ενα εξαιρετικό παιδί.


dimos2




αιγλη μπαρ θεσσαλονικη

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους ηλικιωμένους, το 2000 ζούσαν σε όλο τον πλανήτη 600 εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας άνω των 60 ετών. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2025, ο αριθμός αυτός θα έχει φτάσει το 1,2 δισεκατομμύρια, ενώ το 2050 θα έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια.

Στη χώρα μας, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ο πληθυσμός ηλικίας άνω των 60 ετών ξεπερνούσε το 2004 τα 2.547.000 άτομα, με τις γυναίκες να είναι περισσότερες από τους άνδρες.

Όπως αναφέρουν ΟΗΕ και ΠΟΥ, η Παγκόσμια Μέρα Ηλικιωμένων έχει στόχο να αναγνωρισθεί η συμβολή των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, και τούτο διότι στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας.


λαζαρακια ντινα νικολαου

ευτυχια καρυδη-φαρακου

αιγλη μπαρ θεσσαλονικη

αιγλη μπαρ θεσσαλονικη


αιγλη μπαρ θεσσαλονικη

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

συνταγεσ ρεβεγιον πρωτοχρονιασ

nike θεσσαλονικη black friday

«Εξαιτίας της πρόσφατης υποκίνησης από τα προπαγανδιστικά δίκτυα των τζιχαντιστών για τον σχεδιασμό μιας επίθεσης που θα προβλέπει τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχιών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε πληροφορία που έλθει στην κατοχή των αρχών και σχετίζεται με την εισβολή (σε ένα τρένο) ή την απόπειρα σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο», επισημαίνεται στο σημείωμα της Γενικής Διεύθυνσης της Εθνικής Αστυνομίας (DGPN), το οποίο εστάλη στις αρχές Σεπτεμβρίου και αποκάλυψε η εφημερίδα Le Parisien.


αγωνες καρατε

συνταγεσ ρεβεγιον πρωτοχρονιασ

συνταγεσ ρεβεγιον πρωτοχρονιασ

«Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε το κάλεσμα που απηύθυναν προσφάτως τρομοκρατικές οργανώσεις προς "μοναχικούς λύκους" τους οποίους παρότρυναν να προκαλέσουν, στην Ευρώπη, εκτροχιασμούς τρένων, δασικές πυρκαγιές ή δηλητηριάσεις τροφίμων», τονίζεται στο έγγραφο.


Τα μέσα μαζικής μεταφοράς «παρουσιάζουν πολυάριθμες αδυναμίες στις δομές τους» και «αποτελούν έναν προτιμώμενο στόχο», ιδίως στους σιδηροδρομικούς σταθμούς όπου η δυνατότητα παρακολούθησης από τις δυνάμεις ασφαλείας πρέπει να βελτιωθεί με στόχο την ενίσχυση του «αποτρεπτικού χαρακτήρα του μηχανισμού», επισημαίνεται.


Τα τουριστικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, καθώς επιτρέπουν να υπάρξει ένας «απολογισμός ανθρώπινων απωλειών ενδεχομένως βαρύς» και να προκληθούν «σημαντικές επιπτώσεις στην τουριστική δραστηριότητα» στην περίπτωση μιας επίθεσης, πρέπει επίσης να αποτελούν στόχο «επαγρύπνησης» των δυνάμεων ασφαλείας, αναφέρεται στο κείμενο.



συνταγεσ ρεβεγιον πρωτοχρονιασ

καλο φαγητο κηφισια

νταστι ροουντς
αχεπα νευροχειρουργικη γιατροι
καλο φαγητο κηφισια

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό της Παρασκευής:


καλο φαγητο κηφισια

Αττική


ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιόνια στα βόρεια ορεινά (πάνω από 200 μέτρα).


ΑΝΕΜΟΙ: Βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά (πάνω από 500 μέτρα).
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 05 έως 08 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά (πάνω από τα 400 μέτρα) Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες και αργότερα στην Πελοπόννησο που τη νύχτα θα ενταθούν. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινα καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς (πάνω από 500 μέτρα). Σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ στην Πελοπόννησο στα νότια κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



καλο φαγητο κηφισια

αστικο και εμπορικο δικαιο

Ο Άνις Άμρι, ένας Τυνήσιος, υποψήφιος για χορήγηση ασύλου η αίτηση του οποίου απορρίφθηκε κι ο οποίος, όπως αποδείχθηκε είχε διασυνδέσεις με ισλαμιστές, έκλεψε ένα φορτηγό την 19η Δεκεμβρίου, σκότωσε τον οδηγό και κατόπιν έπεσε με αυτό πάνω σε πλήθος ανθρώπων σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Από την επίθεση, 11 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.


τεχνοκρατης μεταφραση αγγλικα

ηλεκτρόλυση νερού

αστικο και εμπορικο δικαιο

Περίπου 2.600 χριστουγεννιάτικες αγορές άνοιξαν εκ νέου τις πύλες τους για τους καταναλωτές στα τέλη Νοεμβρίου υπό την αυξημένη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και την εγκατάσταση τσιμεντένιων εμποδίων με στόχο την προστασία των πολιτών.


Αυτήν την εβδομάδα η Μέρκελ επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το σημείο της επίθεσης, όπου την προσεχή Τρίτη (19/12) θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου. Τη Δευτέρα (18/12) η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης θα συναντηθεί με συγγενείς των θυμάτων, πολλοί εκ των οποίων λένε ότι νιώθουν εγκαταλελειμμένοι από την κυβέρνηση μετά την επίθεση.


Σε μια ανοικτή επιστολή προς τη Μέρκελ, την οποία δημοσίευσε το περιοδικό Der Spiegel αυτόν τον μήνα, συγγενείς των θυμάτων και επιζώντες εξέφραζαν παράπονα ότι η καγκελάριος δεν είχε συναντηθεί μαζί τους κατ΄ιδίαν.


Ο Κουρτ Μπεκ, στέλεχος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, που εκπροσωπεί θύματα και επιζώντες, είπε σε δημοσιογράφους ότι η διαχείριση της τραγωδίας από την καγκελάριο της Γερμανίας έρχεται σε αντίθεση με τον τρόπο που η γαλλική κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.


Ο ίδιος κατήγγειλε επίσης ένα «απίστευτη» περιστατικό όπου στην οικογένεια ενός θύματος εστάλη ο λογαριασμό για τη νεκροψία νεκροτομή της σορού του και κατόπιν την παρενοχλούσαν εισπρακτικές εταιρείες.


«Υπάρχουν περιστατικά που δεν πρέπει να επαναληφθούν» είπε ο Μπεκ, προτρέποντας την κυβέρνηση να αυξήσει τις αποζημιώσεις για τους συγγενείς των θυμάτων και τους επιζώντες.


Γερμανοί αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι ναι μεν ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας αφού οι έρευνες έφεραν στο φως μια σειρά κενών και σφαλμάτων στην υπόθεση Άμρι.


Ωστόσο ειδικοί τονίζουν ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά.


«Η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών και μεταξύ των αστυνομικών αρχών πρέπει να βελτιωθεί» δήλωσε ο Μάλτι Ροσνίσκι, ένας ειδικός σε θέματα ασφαλείας από το Βερολίνο.



αστικο και εμπορικο δικαιο
αστικο και εμπορικο δικαιο

αγγλικη φιλολογια city

Στη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Άνω Καστρίτσι, επιχειρούν, σύμφωνα με το patrastimes, 18 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 40 άνδρες, οι οποίοι ρίχτηκαν άμεσα στη μάχη με τις φλόγες. Επίσης επιχειρούν ένα καναντέρ και 6 τμήματα πεζοπόρων.


τερεζα κολωνακι

βοτσαλα κηπου

αγγλικη φιλολογια city

αγγλικη φιλολογια city

Η φωτιά καίει χωράφια αλλά και δασική έκταση, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.


Για λόγους ασφαλείας και για τη διευκόλυνση των δυνάμεων πυρόσβεσης έχει κλείσει ο δρόμος που οδηγεί προς Μαγούλα και Άνω Καστρίτσι.





αγγλικη φιλολογια city

ελενη ευριπιδη θεατρο θυμελη

Η γυναίκα, που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο νησί, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο και της άρπαξαν 145.000 ευρώ.


κατω παρταλι 25

ελενη ευριπιδη θεατρο θυμελη

ελενη ευριπιδη θεατρο θυμελη

ελενη ευριπιδη θεατρο θυμελη

Οι ληστές ακινητοποίησαν πρώτα τον 5χρονο γιο της, δένοντάς τον στο κρεβάτι, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου η επιχειρηματίας είχε κρύψει το μεγάλο χρηματικό ποσό.


Η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία ότι το σημείο αυτό το γνώριζαν μόνο εκείνη και ο σύζυγός της, με τον οποίο μένουν μαζί, αλλά βρίσκονται σε διάσταση.


Έτσι, λοιπόν, κλήθηκε για πολύωρη ανάκριση στην Αστυνομία ο πατέρας, ο οποίος σύντομα ομολόγησε την πράξη του.


Ο 49χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Σύρου με την σε βάρος του δικογραφία και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.



μεταμορφωση εκκλησια καλαμαρια

ο τι θέλει ο λαός

Προσλήψεις: Δες ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα για μία θέση στο Δημόσιο

Προ των πυλών είναι το νέο μεγάλο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για προσλήψεις στους δήμους και τις περιφέρειες.


και κοιτα κοιτα που θα ξενυχτήσω παλι πωλινα

ο τι θέλει ο λαός

Την αναλυτική μοριοδότηση του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους ΟΤΑ προβλέπει η απόφαση που εκδόθηκε και αναφέρει ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ωφελούμενοι του ΟΑΕΔ και της νέας κοινωφελούς εργασίας στους δήμους κατατάσσονται σε πίνακες κατά κλάδο και ειδικότητα με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελούμενου, με ανώτατο όριο τους εξήντα (60) μήνες: ένα (1) μόριο ανά πλήρη μήνα, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών.
  • Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/ης συζύγου των ανέργων της ανωτέρω κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους εξήντα μήνες (60): ένα (1) μόριο ανά πλήρη μήνα.
  • Αναπηρία ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω: δεκαπέντε (15) μόρια.
  • Ετήσιο εισόδημα του έτους 2017. Ατομικό ή οικογενειακό, ως εξής:

- Ατομικό 0-3.500 ευρώ, Β) Οικογενειακό 0-7.000 ευρώ: Τριάντα (30) μόρια

- Ατομικό 3.501-5.000 ευρώ, Β) Οικογενειακό 7.001-10.000 ευρώ: Είκοσι πέντε (25) μόρια

- Ατομικό 5.001-8.000 ευρώ, Β) Οικογενειακό 10.001-16.000 ευρώ: Είκοσι (20) μόρια

- Ατομικό 8.001-12.000 ευρώ, Β) Οικογενειακό 16.001-26.000 ευρώ: Δέκα (10) μόρια

- Ατομικό άνω των 12.000 ευρώ, Β) Οικογενειακό άνω των 26.000 ευρώ: Μηδέν (0) μόρια.

  • Ηλικία

- 18 έως 29 ετών: Δεκαπέντε (15) μόρια

- 30 έως 44 ετών: Είκοσι πέντε (25) μόρια

- 45 έως 54 ετών: Τριάντα πέντε (35) μόρια

- 55 ετών και άνω: Σαράντα πέντε (45) μόρια.

  • Αριθμός ανηλίκων τέκνων: δέκα (10) μόρια για κάθε ανήλικο τέκνο.
  • Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω: δέκα (10) μόρια, ανεξαρτήτως συνολικού αριθμού τέκνων.
  • Δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης: τριάντα πέντε (35) μόρια και
  • Ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση δράσεις «ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020: δέκα (10) μόρια.

Για κάθε ωφελούμενο, που θα τοποθετηθεί από τον επιβλέποντα φορέα το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί:

  • Σε 19,81 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 495,25 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας 25 ετών και άνω και
  • Σε 17,27 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 431,75 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας κάτω των 25 ετών.

Προσλήψεις: Δες ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα για μία θέση στο Δημόσιο
01
Προσλήψεις: Δες ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα για μία θέση στο Δημόσιο

ο τι θέλει ο λαός
ο τι θέλει ο λαός
συνηγορος του δημοτη προσοντα

ψαροταβερνα αργουρα καλλιθεα

Το σχέδιο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συνταγματική καθιέρωση της απλής αναλογικής, μέγιστο αριθμό θητειών για βουλευτές, καθιέρωση δημοψηφισμάτων και διακριτότητα κράτους και εκκλησίας. Επιπλέον προβλέπει την κατοχύρωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, απαγόρευση άρσης του δημόσιου χαρακτήρα νερού και ενέργειας, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό υπό όρους και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του, αλλαγή στον τρόπο χρηματοδότησης των κομμάτων και το νόμο περί ευθύνης υπουργών.


ψαροταβερνα αργουρα καλλιθεα

Όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας εργασίας σε συνοδευτικό κείμενο:



Ορισμένες από τις προτεινόμενες αλλαγές είναι υπερώριμες και μπορεί να έχουν την υποστήριξη του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων, όπως, π. χ., η κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος ποινικής ασυλίας του πολιτικού προσωπικού. Άλλες όμως, κατεξοχήν τα θέματα του οικονομικού συντάγματος και των κοινωνικών δικαιωμάτων, συναρτώνται στενά με καίριες δικαιοπολιτικές συγκρούσεις και ειδικότερα με την ανάγκη ανάσχεσης του νεοφιλελευθερισμού. Ως προς τα κρίσιμα διλήμματα, η αναθεώρηση του Συντάγματος δεν μπορεί να είναι συναινετική. Τα διακυβεύματα αυτά από τη φύση τους προϋποθέτουν σύγκρουση επιχειρημάτων και συμφερόντων.



Σημειώνεται πως την πρόταση υπογράφουν οι: Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Βερναρδάκης, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Κώστας Ζώρας, Ηλίας Νικολόπουλος και Κώστας Χρυσόγονος.


Το σχέδιο περιλαμβάνει τους εξής πέντε άξονες:


1ος άξονας: Μία νέα αρχιτεκτονική του πολιτεύματος


2ος άξονας: Διακριτότητα Κράτους-Εκκλησίας


3ος άξονας: Καθιέρωση θεσμών άμεσης δημοκρατίας


4ος άξονας: Ισχυροποίηση του κράτους δικαίου


5ος άξονας: Θωράκιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών


Πιο αναλυτικά:


1ος άξονας: Μία νέα αρχιτεκτονική του πολιτεύματος


Με τις προτάσεις αυτές επιδιώκεται η προσαρμογή της κοινοβουλευτικής πρακτικής στο νέα πολιτικό περιβάλλον που δημιουργεί η μετακρισιακή πολιτική και κομματική γεωγραφία, μέσω της ισχυροποίησης της Βουλής, της λελογισμένης ενίσχυσης των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας, της εισαγωγής ώριμων δημοκρατικών αλλαγών, όπως η καθιέρωση της απλής αναλογικής, αλλά και νέων θεσμών, όπως η εποικοδομητική ψήφος δυσπιστίας.


Οι σημαντικότερες από αυτές έχουν ως εξής:



  • Συνταγματική καθιέρωση της απλής αναλογικής (άρθρο 54).

  • Εποικοδομητική ψήφος δυσπιστίας. Η υποχρέωση, δηλαδή, η πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, να συνοδεύεται και από πρόταση για ανάδειξη νέας κυβέρνησης (άρθρο 84).

  • Δυνατότητα άμεσης εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ειδικότερα, προτείνεται εκλογή του Προέδρου από το κοινοβούλιο, αν εξασφαλίζεται η μέγιστη συναίνεση των δύο τρίτων της Βουλής σε δύο διαδοχικές ψηφοφορίες. Αν αποβούν άκαρπες, τότε η τρίτη ψηφοφορία θα ανήκει στο εκλογικό σώμα, που θα αποφασίζει ανάμεσα στους δύο πλειοψηφήσαντες υποψηφίους της τελευταίας ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο (άρθρο 32).

  • Λελογισμένη ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας με στόχο την ενίσχυση του ρυθμιστικού, σταθεροποιητικού και εγγυητικού του ρόλου. Προτείνεται η δυνατότητα του Προέδρου να απευθύνεται στη Βουλή για σπουδαίο λόγο, να συγκαλεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, αλλά και να παραπέμπει ψηφισμένο νόμο σε ειδικό γνωμοδοτικό όργανο, αποτελούμενο αποκλειστικά από δικαστές για να κρίνει επί της συνταγματικότητάς του (άρθρα 35, 40 και 42). Προτείνεται, επίσης, η προσθήκη νέων αρμοδιοτήτων, όπως ο διορισμός μέρους της ηγεσίας των Ανώτατων Δικαστηρίων, των μελών του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου και των μελών των ανεξαρτήτων Αρχών, η παραπομπή προς το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο νομοσχεδίου ή πρότασης νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και η έκδοση διαγγελμάτων. Επιπλέον, προβλέπεται και η δυνατότητα ανάκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ύστερα από ενυπόγραφες αιτήσεις τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου πολιτών, και σχετική προκήρυξη δημοψηφίσματος (άρθρο 49 παρ. 5).

  • Μέγιστος αριθμός θητειών για βουλευτές, έτσι ώστε κανένας Βουλευτής να μην μπορεί να εκλέγεται για πάνω από δύο συνεχόμενες κοινοβουλευτικές περιόδους ή για οκτώ συνεχόμενα έτη (άρθρο 56), καθώς και, γενικότερα, εκσυγχρονισμός των ασυμβιβάστων και κωλυμάτων.

  • Πρωθυπουργός - εκτός των υπηρεσιακών - να ορίζεται αποκλειστικά αιρετός, δηλαδή εν ενεργεία βουλευτής (άρθρο 37).

  • Πρόβλεψη για την ψήφο των εκτός επικρατείας Ελλήνων, για την οποία νόμος μπορεί να ορίζει ότι έως πέντε βουλευτές εκλέγονται αποκλειστικά μεταξύ των Ελλήνων που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια, με βάση γεωγραφικά κριτήρια (άρθρο 51).


Περαιτέρω, προτείνεται: α) η ριζική αλλαγή του τρόπου χρηματοδότησης των κομμάτων: Το Κράτος δεν χρηματοδοτεί τα κόμματα, αλλά αποζημιώνει μέρος των πραγματοποιημένων και αποδεδειγμένων δαπανών στις οποίες έχουν προβεί. Η κρατική αποζημίωση λαμβάνει αναδιανεμητικό χαρακτήρα, για λόγους ισότητας στον πολιτικό ανταγωνισμό: τα μικρότερα κόμματα αποζημιώνονται με μεγαλύτερο συντελεστή από ό, τι τα μεγαλύτερα), β) η διευκόλυνση σχηματισμού κυβερνήσεων συνεργασίας με νέα πρόβλεψη για την ψήφο εμπιστοσύνης (αρκούν 120 ψήφοι, εφόσον απέχουν από την ψηφοφορία περισσότεροι από 61 βουλευτές) και γ) η ριζική αλλαγή της διοικητικής αρχιτεκτονικής με τα τρία επίπεδα, Κεντρικό Κράτος – Περιφέρειες – Δήμοι, με σαφώς προσδιορισμένες αρμοδιότητες και οικονομικά μέσα.


2ος άξονας: Διακριτότητα Κράτους-Εκκλησίας


Καθιερώνεται πλήρως η διακριτότητα κράτους και εκκλησίας, με πλήρη σεβασμό στην Ορθόδοξη Εκκλησία και τον ιστορικό της ρόλο.



  • Ρητή κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους, με αναγνώριση της Ορθοδοξίας ως ιστορικά επικρατούσας θρησκείας (άρθρο 3).

  • Κατοχύρωση της υποχρεωτικότητας του πολιτικού μόνον όρκου στις ορκωμοσίες των αιρετών του πολιτεύματος, των δικαστών και των λοιπών δημοσίων λειτουργών (άρθρο 13).


Προτείνεται, ακόμη, ο δικαστικός έλεγχος της συνδρομής περιπτώσεων εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης που οδηγούν σε έκδοση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, ενόψει της κατάχρησής τους τη μνημονιακή περίοδο.



ψαροταβερνα αργουρα καλλιθεα
ψαροταβερνα αργουρα καλλιθεα
διακοπες με ενοικιαζομενο σκαφος
το εθιμο του αη γιαννη του κληδονα

ορφεας κομοτηνη ξενοδοχειο

ορφεας κομοτηνη ξενοδοχειο

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο. Έχει προγραμματιστεί για αύριο χειρουργικός καθαρισμός.»


λιστες αναμονης ιατρικων ειδικοτητων κρητης

ορφεας κομοτηνη ξενοδοχειο

ορφεας κομοτηνη ξενοδοχειο

Τον κ. Παπαδήμο επισκέφθηκε νωρίτερα το Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης. «Οι Αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση μέχρι να τελειώσουν οι έρευνες.


Την ίδια ώρα τυχόν λάθη και παραλείψεις που έγιναν στην διαδικασία, με αποτέλεσμα το παγιδευμένο πακέτο βόμβα να φτάσει στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, έχουν μπει στο επίκεντρο των ελέγχων της αστυνομίας.


Όλα πια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο φάκελος είχε πάει πράγματι για έλεγχο στη Βουλή, χωρίς όμως, όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα, να γίνει ο έλεγχος που έπρεπε.



γονατο πονος εξωτερικα

ομφαλοκήλη με τοπικη αναισθησια

ομφαλοκήλη με τοπικη αναισθησια

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Κικίλιας επισημαίνει, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θέλει και μπορεί να επιτύχει εκεί που ο κ. Τσίπρας απέτυχε» και αφήνει αιχμές για τις τακτικές των δανειστών κάνοντας λόγο για «ιδεοληψίες» και «φανατισμό».


προσφορα για μανικιουρ

αλεξ τζοουνς ελληνικα

«Ευθύνη έχουν και όσοι διακατέχονται από ιδεοληψίες, φανατισμό και συμπεριφέρονται χωρίς να προσμετρούν τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος», λέει χαρακτηριστικά.


Ακόμη ξεκαθαρίζει πως «κανείς από τους εταίρους δεν πιέζει» τον Κυριακό Μητσοτάκη να εφαρμόσει στρατηγική που θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές.


Αναφορικά με την επέτειο του ενός χρόνο από την ανάληψη της εξουσίας της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκης, λέει ότι «σηματοδοτεί το άνοιγμα της Ν. Δ., σε όλη την ελληνική κοινωνία».


Κατηγορεί τον πρωθυπουργό για πολιτική που «ζημίωσε τη χώρα» και τονίζει: «Την έχει βάλει σε δυσμενή προεκλογική περίοδο, η διάρκεια της οποίας θα καθορίσει το πόσο μεγάλη θα είναι η ζημιά».



ομφαλοκήλη με τοπικη αναισθησια
ομφαλοκήλη με τοπικη αναισθησια

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

παθησεις πρωκτου φωτο

παθησεις πρωκτου φωτο
παθησεις πρωκτου φωτο

Να διαπιστώσουν αν η 44χρονη μητέρα είχε δανείσει χρήματα και σε ποιους, προσπαθούν οι δικηγόροι της Ειρήνης Λαγούδη, γι' αυτό και θα ζητήσουν να ανοίξουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί.


καρχαριας χαλκιδικη 2016

παθησεις πρωκτου φωτο

Η άτυχη γυναίκα - η οποία είχε οικονομική άνεση - διατηρούσε λογαριασμούς σε δύο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειάς της, σύμφωνα με το Star. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα λύσει το μυστήριο για το αν και πού δάνειζε χρήματα.


Η 44χρονη εισέπραξε τον περασμένο Νοέμβριο το ποσό των 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού 42 στρεμμάτων. Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε όμως ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στο λογαριασμό της και ανέρχεται στις 55.000 ευρώ.


Η οικογένειά της έχει σοβαρές υπόνοιες ότι κάποιοι την εκβίαζαν. Γι' αυτό και την έπεισαν να πάει στο ραντεβού θανάτου. Πιστεύουν ότι στη λίμνη καυγάδισε με τους δολοφόνους της πριν την κάψουν μέσα στο αυτοκίνητό της.


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν όσα γνώριζαν για την οκονομική κατάσταση της Ειρήνης Λαγούδη αλλά και φιλικού της προσώπου.


Ανακάλυψαν ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο, η άτυχη μητέρα το είχε αγοράσει από τον στενό της φίλο και ανήκε στη γυναίκα του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που δηλώνει αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.



ληρ κιμουλης

ελληνεσ ολλανδιασ

βαρβαρα φεστιβαλ
το φεγγαρι πανωθε μου κιθαρα
ελληνεσ ολλανδιασ

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 598,73 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,20%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 16,974 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 8.713.412 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή πτώση σε ποσοστό 0,04%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,56%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (+1,71%), της ΕΥΔΑΠ (+1,51%) και της Fourlis (+1,25%).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-3,52%), της Πειραιώς (-3,13%) και της Αegean Airlines (-2,03%).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Υγείας (+7,99%) και των Ταξιδιών (+1,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Πετρελαίου (-1,42%) και των Πρώτων Υλών (-1,23%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν ΙΑΣΩ και Alpha Bank διακινώντας 1.103.080 και 947.604 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Motor Oil με 2,943 εκατ. ευρώ και η Μυτιληναίος με 1,648 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 48 μετοχές, 39 πτωτικά και 28 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Τζιρακιάν +28,24% και ΙΑΣΩ +13,59%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ -11,16% και Flexopack -7,14%.


Οι μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισαν, ως εξής:


ALPHA BANK: 1,0950-0,82%


EUROBANK: 0,4462 +0,41%


FOURLIS: 4,462 +1,25%


VIOHALCO:2,4900 αμετάβλητη


ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ4,245 -3,52%


ΕΥΔΑΠ: 5,0400 +1,51%


ΔΕΗ: 1,2230 +0,93%


ΑΔΜΗΕ:1,550 +1,17%


COCA COLA HBC: 25,780 +0,74%


ΕΛΠΕ: 6,940-0,72%


ΕΘΝΙΚΗ: 1,0180 +0,89%


ΣΑΡΑΝΤΗΣ: 6,700 -0,59%


JUMBO: 12,380 -0,16%


ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ:6,130-0,49%


ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:6,300 -1,84%


MOTOR OIL: 19,860 -1,68%


ΟΠΑΠ: 8,0500 +1,71%


ΟΤΕ: 10,0600-0,40%


ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 0,9300-0,40%


ΤΙΤΑΝ:19,500 αμετάβλητη


LAMDA DEVELOPMENT:5,700-1,72%


ΟΛΠ:15,200 +1,06%


ΕΧΑΕ:3,6250-0,68%


GRIVALIA PROPERTIES: 7,180 +0,14%


AEGEAN AIRLINES: 6,7600 -2,03%



ελληνεσ ολλανδιασ
ελληνεσ ολλανδιασ

δερματολογοσ προξενου κορομηλα θεσσαλονικη

καρδιτσα φαστ φουντ
δερματολογοσ προξενου κορομηλα θεσσαλονικη

Η στήριξη αυτή ήταν τόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, σε έναν άνθρωπο που δέχτηκε επίθεση, όσο και πολιτική. Από την συμπρωτεύουσα ξεκίνησε ουσιαστικά και τέθηκε σε εφαρμογή η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για διεύρυνση των συμμαχιών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.


παραλία βάλτος

δερματολογοσ προξενου κορομηλα θεσσαλονικη

Ο πρωθυπουργός δεν μπήκε στη λογική απονομής «χρίσματος», αφού πριν ο δήμαρχος δεχτεί επίθεση, τα ονόματα που είχαν συζητηθεί για το Δήμο της Θεσσαλονίκης, ήταν αυτά της Έφης Αχτσιόγλου και της Κατερίνας Νοτοπούλου. Δεν αποκλείεται λοιπόν, κάποια από τις προαναφερόμενες κυρίες να είναι υποψήφια για το Δήμο, με τον Μπουτάρη όμως ως τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης. Όπως και να έχει, είναι σαφές πως με τον Γιάννη Μπουτάρη έγινε η αρχή μιας επιδίωξης προσεταιρισμού προσώπων ευρείας αποδοχής στις τοπικές κοινωνίες, κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και του Κέντρου που δεν έχουν ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή, σε αντίθεση με την επιλογή των αυτοδιοικητικών του 2014 στις οποίες δόθηκε έμφαση στην «αριστερή ιδεολογική καθαρότητα», που είχε πολύ φτωχά αποτελέσματα. Άλλωστε το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ δεν έχει στα πολιτικά του όργανα αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς τα περισσότερα αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους σε αυτά, αφήνει χώρο για ζυμώσεις και για στήριξη από άλλα κόμματα.


Σε ο, τι αφορά όμως ειδικά τη Θεσσαλονίκη, η ιδέα συγκρότησης ενός προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου έρχεται να αποτελέσει το αντίβαρο σε αυτό που η κυβέρνηση καταγγέλλει ως πολιτικό σχέδιο ακραίων. Πέρα από τον σχεδιασμό του συλλαλητηρίου με αφορμή το Σκοπιανό, η πόλη έχει αποτελέσει πεδίο πολιτικών ζυμώσεων για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος, στα πρότυπα της Λέγκας του Βορρά στην Ιταλία, που θα μπορούσε να κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση με το ένα μάτι στην επίλυση του Σκοπιανού και το άλλο στην επιδίωξη ευρύτερων συναινέσεων επιχειρεί να προλάβει πιθανές αντιδράσεις.



δερματολογοσ προξενου κορομηλα θεσσαλονικη

του χριστου τα παθη ταινια

του χριστου τα παθη ταινια

Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ έχουν ανακοινώσει και τις επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις κληρώσεις του 2018:


πως καθαριζει λεκες απο ρετσινι

του χριστου τα παθη ταινια

Σύμφωνα με αυτό οι κληρώσεις θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:



  • Φορολοταρία Απριλίου, 29 Μαΐου 2018.

  • Φορολοταρία Μαίου, 28 Ιουνίου 2018.

  • Φορολοταρία Ιουνίου, 26 Ιουλίου 2018.

  • Φορολοταρία Ιουλίου, 28 Αυγούστου 2018.

  • Φορολοταρία Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018.


Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.



του χριστου τα παθη ταινια
τηα προχωραμε μαζι

mikeius εξαρχεια

παραμυθια καληνυχτας
cable mhl samsung galaxy s4

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να εγγραφούν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Τα τμήματα έχουν από 5 έως 15 μαθητές και τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 4.00 μ. μ. έως τις 9.00 μ. μ.


mikeius εξαρχεια

mikeius εξαρχεια

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων μέχρι τώρα έχει υποστηρίξει σχεδόν 1.000 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Φέτος εισήχθησαν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ οι 22 από τους 48 μαθητές της Γ' Λυκείου που είχαν παρακολουθήσει το Φροντιστήριο και μάλιστα σε σχολές όπως η Ιατρική Αθηνών, το Πολυτεχνείο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο.


Ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, σε δήλωσή του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνει ότι «το Κοινωνικό Φροντιστήριο που ξεκινήσαμε δοκιμαστικά πριν από έξι χρόνια, εξελίχθηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο θεσμό».



mikeius εξαρχεια

στεφανα γαμου διαμετρος

κουφονησια εκταση
στεφανα γαμου διαμετρος
στεφανα γαμου διαμετρος
στεφανα γαμου διαμετρος
Εκτός ελέγχου η Τουρκία: «Κλείνει» το Αιγαίο και ανοίγει πυρ - Συναγερμός στην Αθήνα

Άσκηση με πραγματικά πυρά θα πραγματοποιήσουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ως απάντηση στην αεροπορική και ναυτική άσκηση «Ηνίοχος», που πραγματοποιεί η Ελλάδα στο Αιγαίο.


Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα «Βατάν», η ένταση της ανατολικής Μεσογείου μεταφέρθηκε στο Αιγαίο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Τουρκία θα «απαντήσει» με άσκηση με πραγματικά πυρά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο στο Αιγαίο. Η Υδρογραφική και Ωκεανογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι η στρατιωτική άσκηση, που θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ 7 Μαρτίου και 30 Απριλίου, θα καλύψει μία θαλάσσια ακτίνα που εκτείνεται μεταξύ Σκύρου - Ψαρών - Εύβοιας.

Ο πρόεδρος του τουρκικού ινστιτούτου «21ος Αιώνας», Τζαχίτ Αρμαγάν Ντιλέκ δήλωσε στην εφημερίδα ότι η ελληνική άσκηση αποτελεί πολιτικό μήνυμα και ότι η Ελλάδα προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον από τη Μεσόγειο και να το μεταφέρει στο Αιγαίο.

Πρόσθεσε ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας αναφέρεται συχνά σε «μεγάλο ατύχημα» και εκτίμησε ότι η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη για μια τέτοια αντιπαράθεση. Χαρακτήρισε δε προκλητική τη στάση της Ελλάδας (!), λέγοντας ότι με την άσκησή της κλείνει τις εξόδους της Τουρκίας στα διεθνή ύδατα από το Αιγαίο.

Τζουμχουριέτ: H Τουρκία ετοιμάζεται να «κλείσει» το Αιγαίο με πολεμικά πλοία

dimosievma

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας «Τζουμχουριέτ», η Ελλάδα έχει δεσμεύσει για στρατιωτική άσκηση την περιοχή ανοιχτά της Εφέσου (Κουσάντασι) στη Σμύρνη, «γεγονός που θα φέρει τις δύο συμμάχους (του ΝΑΤΟ) ξανά αντιμέτωπες».

Η Ελλάδα έχει δεσμεύσει το βόρειο Αιγαίο, από τη Θάσο μέχρι τα τουρκικά σύνορα. Επίσης, μία περιοχή δυτικά των στενών των Δαρδανελίων, που σημαίνει ότι πλησιάζει «επικίνδυνα’» όπως αναφέρεται, τις τουρκικές ακτές.

Μία τρίτη άσκηση θα γίνει δυτικά της Μυτιλήνης και νότια της Χίου, η οποία συνορεύει με το τουρκικό λιμάνι του Τσεσμέ. Ειδικά η δέσμευση αυτής της περιοχής, που είναι πολύ κοντά στην Έφεσο της Σμύρνης, «δεν πρόκειται να αφήσει την Τουρκία χωρίς αντίδραση», σύμφωνα με τη «Τζουμχουριέτ», καθώς κλείνει τελείως την έξοδο των τουρκικών πλοίων από τον κόλπο του Σιγατζίκ και το λιμάνι Λέβεδος της Σμύρνης.

Η Τουρκία σχεδιάζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, να «κλείσει» όλες τις παράκτιες περιοχές, κοντά στις οποίες η Ελλάδα έχει προγραμματίσει ασκήσεις, με πολεμικά της πλοία ώστε να εμποδίσει την προσέγγιση των ελληνικών δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης - Εικόνες σοκ

Έβρος - Γονείς Κούκλατζη: «Η φυλακή δεν περιορίζει την αξιοπρέπεια και τα όνειρα των παιδιών»



κι οσο περναει η ωρα στιχοι

μισος ανθρωπος μισο προβατο

μισος ανθρωπος μισο προβατο

Με επιστολή τους προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, οι αρμόδιες αμερικανικές Αρχές γνωστοποίησαν την παραμονή της χώρας στο πρόγραμμα ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν ότι δεν θα πραγματοποιείται πλέον η ετήσια αξιολόγηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις.


μηχανη νισσαν ν14

μισος ανθρωπος μισο προβατο

Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ αποδέχονται πως στην Ελλάδα τηρούνται αυστηρά όσα απαιτούνται από το αμερικανικό κράτος και θεωρούν ότι θα συνεχίσουν να γίνονται.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή οφείλεται μερικώς και στην έκδοση των νέων διαβατηρίων της χώρας μας, τα οποία θεωρούνται ότι διαθέτουν υψηλά στάνταρ ασφαλείας.


«Η απόφαση αυτή συνιστά μια ακόμη σημαντική επιβεβαίωση του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, ενώ αντανακλά το εξαιρετικό επίπεδο της διμερούς συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της Προστασίας του Πολίτη» αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Τι είναι η ESTA


Το Ηλεκτρονικό Σύστημα για Ταξιδιωτική Άδεια (ESTA) είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που αποτελεί μέρος του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα (VWP).


Η ESTA είναι υποχρεωτικό για όλους τους υπηκόους ή πολίτες των χωρών του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα VWP που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής για σύντομο χρονικό διάστημα.


Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα VWP, όλοι αυτοί οι ταξιδιώτες πρέπει να λάβουν μια ηλεκτρονική άδεια ταξιδιού πριν από την επιβίβαση τους σε αεροπλάνο ή κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η ESTA σχεδόν αμέσως, θα καθορίσει σε πολλές περιπτώσεις, εάν ένα άτομο πληροί τις προϋποθέσεις του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα VWP ταξίδια, και αν το εν λόγω ταξίδι δημιουργεί οποιαδήποτε επιβολή του νόμου ή κινδύνους για την ασφάλεια.


Οι αιτήσεις ESTA μπορούν να υποβληθούν ανά πάσα στιγμή πριν από το ταξίδι, και αφού εγκριθούν, θα ισχύουν για διάστημα ενός ή δύο ετών ή μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου του αιτούντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Π


Επίσης οι άδειες θα ισχύουν για πολλαπλές εισόδους στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η αμερικανική πρεσβεία στις ΗΠΑ, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία χορήγησης των αδειών, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας συνιστά να γίνεται η υποβολή αιτήσεων ESTA αμέσως μόλις ο αιτών ξεκινήσει τον προγραμματισμό του ταξιδιού του με προορισμό τις ΗΠΑ και τουλάχιστον 72 ώρες πριν από το ταξίδι.




μισος ανθρωπος μισο προβατο
πασατεμπο κιθαρα

ταυτοτητες εκπαιδευτικων

ταυτοτητες εκπαιδευτικων

Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Εταιρείας, που αφορά σε επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές, ανταποκρινόμενη στα σχετικά αιτήματα των Δήμων.


τάσου κωστόπουλου

Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές. Η ένταξή του στην ΕΥΔΑΠ σημαίνει για τους πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων, κλπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κλπ.


Η ΕΥΔΑΠ καλωσορίζει τους πολίτες της Μαγούλας και τους ενημερώνει ότι για οποιοδήποτε θέμα υδροδότησης (βλάβες, νέες παροχές, αλλαγή στοιχείων, κλπ.) μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά στο 1022, στο Περιφερειακό Κέντρο Ελευσίνας ή στο www.eydap.gr.



ταυτοτητες εκπαιδευτικων
ταυτοτητες εκπαιδευτικων
ειδη δηλητηριων φιδιων

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

μαφία των χαζάρων

Το περιστατικό είναι ακόμη σε εξέλιξη και λαμβάνει χώρα στον δρόμο Brookside Drive. Η αστυνομία επιβεβαιώνει τον αριθμό των θυμάτων, έχει αποκλείσει την περιοχή και καλεί τους πολίτες να «μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους».


pancakes χωρις αυγα

μαφία των χαζάρων

μαφία των χαζάρων

μαφία των χαζάρων

«Αυτή την ώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως υπάρχουν αρκετοί νεκροί. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν όταν μπορέσουμε. Σας παρακαλώ να αποφεύγετε την περιοχή μεταξύ Brookside Drive και Main and Ring Road», αναφέρεται σε tweet της αστυνομίας.




Re: Shooting. At this time, we can confirm multiple fatalities. The incident is ongoing. More information will be available when we can. Please continue to avoid the area of Brookside Drive between Main and Ring Road.

— Fredericton Police (@CityFredPolice) 10 Αυγούστου 2018


μεγαλος σεισμος καλαματας

η αλοη βοηθαει στο αδυνατισμα

η αλοη βοηθαει στο αδυνατισμα
Δείτε τες: Αυτές είναι οι γυναίκες που είχαν «ρημάξει» καταστήματα στην Αττική

Ελληνική Αστυνομία | Ειδήσεις: Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ. ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες από τα μέλη της επταμελούς συμμορίας γυναικών, οι οποίες είχαν διαπράξει δεκάδες κλοπές ενδυμάτων και υποδημάτων από καταστήματα, καθώς και τροφίμων, ποτών και διαφόρων άλλων ειδών από σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.


η αλοη βοηθαει στο αδυνατισμα

Η σπείρα με τις «ελαφροχέρισσες», όλες τους με καταγωγή από την Αλβανία, είχε εξαρθρωθεί στις 16/05/2018 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα πρόκειται για τις συλληφθείσες:

  • (επ) MUKAJ (ον) Anila του Mihal και της Evrioni, γεννηθείσα στις 31-3-1964 στην Αλβανία

  • (επ) DUKA (ον) Majilinda του Remzi και της Beshe, γεννηθείσα στις 10-4-1966 στην Αλβανία

  • (επ) CACAJ (ον) Kristina του Barzam και της Merjeme, γεννηθείσα στις 27-6-1970 στην Αλβανία

  • (επ) PRASTAJ (ον) Rezarta του Barjam και της Merjeme, γεννηθείσα στις 2-4-1981 στην Αλβανία

    και τις μη συλληφθείσες:

  • (επ) BITRI (ον) Athina του HARIZ και της MARIE, γεννηθείσα στις 12-5-1955 στην Αλβανία

  • (επ) KASHARI (ον) Gjinovefa του SOTIR και της KALLIOPI, γεννηθείσα στις 31-10-1951 στην Αλβανία

  • (επ) ΣΟΥΛΙΩΤΗ (ον) Κατερίνα του Σπύρο και της Μαρίας, γεννηθείσα στις 13-1-1962 στην Αλβανία

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-11-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω, καθώς και ομοειδών, αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Διαβάστε επίσης:

    • Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι









  • η αλοη βοηθαει στο αδυνατισμα
    καταζητειται...το προσωπο τησ ημερασ 1983
    ηθοποιος σημαινει φως καραμπετη

    αγγελων πολη λαγκαδας προγραμμα 2015

    αγγελων πολη λαγκαδας προγραμμα 2015

    Το πρώτο σετ κατέληξε στους ερυθρόλευκους με 25-23, πριν απαντήσει ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Γκονζάλεζ και ισοφαρίσει σε 1-1 (19-25) την αναμέτρηση.


    πρασινος καλικαντζαρος

    λυσεισ τετραδιου εργασιων χημειασ β γυμν

    αγγελων πολη λαγκαδας προγραμμα 2015

    3984797
    (Εκπληκτικός Γκονζάλεζ για τον ΠΑΟ - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


    Εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού επανέλαβε το τρυκ του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΟκ βάζοντας στο ματς τον Φράγκο αντί του Τσούπκοβιτς, που ήταν αρκετά ασταθής στην υποδοχή και οι ερυθρόλευκοι πήραν τα δύο επόμενα σετ με 25-23 (στο 4ο μάλιστα με ανατροπή στο σκορ), αρκετή ένταση και αμφισβήτηση στις διαιτητικές αποφάσεις και από τους δύο.


    3984761
    (Ασταμάτητος ο Αγκάμεζ - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


    Ήταν μια μάχη των δύο διαγώνιων με κορυφαίο τον Κολομβιανό Αγκάμεζ να κερδίζει 29 πόντους, ενώ ο Αργεντινός Γκονζάλεζ είχε 19 πόντους, αλλά κατάφεραν να τον κλείσουν οι γηπεδούχοι στο τελευταίο σετ.


    Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: 25-22, 19-25, 25-23, 25-23


    (Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά)


    3984759
    (Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


    Ο Ολυμπιακός πλέον έκανε το απόλυτο στις 7 αγωνιστικές (δεν έχει χάσει πόντο ακόμη) και έφτασε τους 21 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να μένει στους 16, όσους και ο Ηρακλής που έχασε στο άλλο ντέρμπυ της αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ, που είναι 4ος με 14.


    Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής


    Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1
    ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-0
    Εθνικός Αλ.-Φοίνικας Σύρου 3-0
    Ηρακλής Χαλκίδας-Κηφισιά 1-3
    Παναχαϊκή-Ορεστιάδα 3-2
    Παμβοχαϊκός-Κύζικος 3-0



    αγγελων πολη λαγκαδας προγραμμα 2015

    σουπα μπισκ

    εισβολή στο στούντιο της ερτ
    Πυρκαγιά Αττική: Πέντε εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα Λάτση στον ειδικό λογαριασμό αρωγής

    Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική και Δυτική Αττική.


    σουπα μπισκ

    Με βαθύτατο αίσθημα χρέους απέναντι στα θύματα των πυρκαγιών και των οικογενειών τους, το Ίδρυμα θα συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών και των υποδομών τους διαθέτοντας το ποσό των € 5.000.000 (Ευρώ πέντε εκατομμυρίων) στον ειδικό λογαριασμό αρωγής του Υπουργείου Οικονομικών. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν μέσω αυτής της έκτακτης χρηματοδότησης θα οριστούν σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



    σουπα μπισκ
    σουπα μπισκ
    βέτα μπετίνη 50-50

    συλλογη ηπειρωτικα

    Πρόκειται για τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Δημόπουλο και τον πρόεδρο της Εθνικής Τάκη Θωμόπουλο. Ο πρώτος παραιτήθηκε από τη θέση του και ο δεύτερος θα παραιτηθεί κατά την ΓΣ.


    ηλεκτρικες σομπες με θερμοστατη

    οασα δρομολογια νυχτερινα

    συλλογη ηπειρωτικα

    συλλογη ηπειρωτικα

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος Λεωνίδας Φραγκιαδάκης έχει προσλάβει την εταιρεία συμβούλων Egon Zehnder για την εύρεση κατάλληλων προσώπων που θα καταλάβουν τις θέσεις.


    Για τις θέσεις δεν έγινε ανοικτή πρόσκληση για την προσέλκυση υποψηφίων και έτσι η Egon Zehnder θα προσεγγίσει αυτούς που θεωρεί κατάλληλους για τις θέσεις.


    Από μια short list που θα προκύψει θα γίνει η τελική επιλογή, με τη σύμφωνη γνώμη του ΤΧΣ και του επόπτη του συστήματος, του SSM.



    συλλογη ηπειρωτικα

    χρωμα φωνης

    «Η ουγγρική κυβέρνηση θεωρεί πως η σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι απεχθής και ανεύθυνη», δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο, προσθέτοντας πως «η απόφαση αυτή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης».


    (σοχ) - κεφαλαιο iι. στοιχείο 16. πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας

    χρωμα φωνης

    χρωμα φωνης

    Σύμφωνα με τον Ούγγρο υπουργό, η απόφαση βασίσθηκε περισσότερο σε πολιτικούς, παρά σε νομικούς ή επαγγελματικούς υπολογισμούς. «Η πολιτική βίασε τον ευρωπαϊκό νόμο και τις αξίες», είπε χαρακτηριστικά και υποσχέθηκε πως η χώρα του «θα συνεχίσει να μάχεται κατά των υποχρεωτικών ποσοστώσεων, αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίσει να θέλει να επιβάλει» την εφαρμογή τους. «Η αληθινή μάχη αρχίζει τώρα και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα», τόνισε.


    179112031
    Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο/Πηγή:EPA/DOMENIC AQUILINA


    Φίτσο: Η θέση μας για τις ποσοστώσεις δεν αλλάζει


    Πιο συγκρατημένη ήταν η αντίδραση της Σλοβακίας, η κυβέρνηση της οποίας σε ένα πρώτο σχόλιο για την απόρριψη της προσφυγής τόνισε πως σέβεται την απόφαση, αλλά ξεκαθάρισε πως η αρνητική θέση της στις ποσοστώσεις για τους πρόσφυγες δεν θα αλλάξει.


    182830241
    Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο/Πηγή: EPA/STEPHANIE LECOCQ


    «Οι θέσεις μας για τις ποσοστώσεις δεν αλλάζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εκφραστεί η αλληλεγγύη με άλλους τρόπους από το να εξαναγκαζόμαστε να δεχθούμε μετανάστες από άλλες χώρες που δεν θέλουν έτσι κι αλλιώς να βρίσκονται εδώ».


    Ομόφωνη απόρριψη των προσφυγών από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο


    Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε «ομοφώνως» την προσφυγή της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας κατά της υποχρέωσής τους να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος μετεγκατάστασης προσφύγων που επιβάλλει ποσοστώσεις στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


    Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αναφέρει στην απόφασή του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα ότι ο μηχανισμός επιβολής ποσοστώσεων κατά του οποίου προσέφυγαν τα δύο κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «συμβάλλει αποτελεσματικά και με αναλογικό τρόπο» στην ανακούφιση της Ελλάδας και της Ιταλίας από την εισροή των προσφύγων.


    Η Σλοβακία και η Ουγγαρία αμφισβητούσαν την νομιμότητα του προγράμματος μετεγκατάστασης προσφύγων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε το σύνολο των νομικών τους επιχειρημάτων.


    147684071
    Πηγή: EPA/JULIEN WARNAND


    Σύμφωνα με την απόφαση, η προσφυγή σε μία μη νομοθετική διαδικασία, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των εθνικών κοινοβουλίων και δημόσια διαβούλευση είναι σύννομη με το ευρωπαϊκό δίκαιο.


    Η ίδια η ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτρέπει, σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς να λαμβάνουν τα «προσωρινά μέτρα» που είναι αναγκαία για την ταχεία αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων, όπως είναι η αιφνίδια είσοδος προσφύγων.


    Επίσης, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θεωρεί ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, δεν ήταν υποχρεωμένο να λάβει την απόφαση περί μετεγκατάστασης προσφύγων ομοφώνως.


    Η Σλοβακία και η Ουγγαρία μαζί με την Τσεχική Δημοκρατία και τη Ρουμανία είχαν ψηφίσει κατά της μετεγκατάστασης από την Ελλάδα και την Ιταλία 120.000 ατόμων που ανταποκρίνονται στα κριτήρια της διεθνούς προστασίας, για μία περίοδο δύο ετών.


    2017 09 06T081259Z 322276960 RC16E8CED670 RTRMADP 3 EUROPE MIGRANTS EASTEUROPE
    Πηγή: REUTE/Laszlo Balogh/File Photo


    Τέλος, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δηλώνει ότι «η ισχύς της απόφασής του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί» αναδρομικά σε ό, τι αφορά «τον βαθμό αποτελεσματικότητας».


    Ο ευρωπαίος νομοθέτης δεν μπορεί, σύμφωνα με την απόφαση, να εκτιμήσει τις συνέπειες ενός νέου ρυθμιστικού πλαισίου παρά σε συνάρτηση με στοιχεία που θα έχει στη διάθεσή του κατά τη στιγμή της απόφασης.



    χρωμα φωνης
    ζωδια με ωροσκοπο

    ταβερνα ''ζιωγας'' καστρακι

    γιαννης ζουγανελης με μαλλια
    μεταχειρισμενα ηλεκτρικα μηχανακια ψαρεματος
    ταβερνα ''ζιωγας'' καστρακι

    Θα έχει προηγηθεί ωστόσο από τις αρχές Αυγούστου η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών. Όλα τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης από τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, από στελέχη της διοίκησης του αλλά και από την ανάδοχο εταιρία που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο.


    ταβερνα ''ζιωγας'' καστρακι

    «Μας ταλαιπώρησε ο διαγωνισμός από τον Σεπτέμβριο του 2014, είχαμε όμως καλή κατάληξη. Είναι πιο δίκαιο αυτό το σύστημα γιατί οι οδηγοί θα πληρώνουν με το λεπτό», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης, προσθέτοντας:



    Στην αρχή της εφαρμογής του θα έχουμε προβλήματα γιατί είναι και η αλλαγή της νοοτροπίας. Δεν θα πρέπει να αφήνουμε το αυτοκίνητο μας όπου να ‘ναι και να λέμε 'δεν βαριέσαι'. Είναι τεράστιο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.



    Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η ελεγχόμενη στάθμευση θα εφαρμοστεί αρχικά στο κέντρο της πόλης με τους μόνιμους κατοίκους να καταλαμβάνουν 6.000 θέσεις στάθμευσης και τους επισκέπτες άλλες 2.000 θέσεις. Η ελεγχόμενη στάθμευση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τις υπόλοιπες ώρες, όπως επίσης Κυριακές και αργίες, οι θέσεις των επισκεπτών θα διατίθενται δωρεάν και στους μόνιμους κατοίκους.


    Οι υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω τηλεφωνικού κέντρου, ηλεκτρονικά μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου, ενώ όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ειδικής κάρτας με προπληρωμένο χρόνο από τα περίπτερα. Η χρέωση θα γίνεται ανά λεπτό και όχι ανά ώρα στάθμευσης. Η ώρα έχει οριστεί σε 1,70 ευρώ (περίπου 0,03 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό παρκαρίσματος).


    Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου, με το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης οι εισπράξεις για τον κεντρικό δήμο θα είναι δεκαπλάσιες από ότι σήμερα. «Μέχρι τώρα είχαμε μεικτές θέσεις για κατοίκους και επισκέπτες. Τώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αναδόχου εταιρίας από τις 2.000 θέσεις επί πληρωμή θα έχουμε εισπράξεις 2 εκατ. ευρώ ετησίως, αντί για 200.000 ευρώ που είχαμε έως σήμερα», είπε η αντιδήμαρχος, συμπληρώνοντας πως «η πολιτική του δήμου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και όχι εισπρακτική».




    ταβερνα ''ζιωγας'' καστρακι

    εκκαθαριστικο σημειωμα συνταξεων ικα

    hawaii song or poem

    «Ο αριθμός των θανόντων αυξήθηκε στους 37», είπε ο εκπρόσωπος στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Κατά τον ίδιο, μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί 22 θύματα, συμπεριλαμβανομένων 3 παιδιών.


    εκκαθαριστικο σημειωμα συνταξεων ικα

    εκκαθαριστικο σημειωμα συνταξεων ικα

    Τμήμα της πολυκατοικίας κατέρρευσε όταν σημειώθηκε έκρηξη νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Μαγκνιτογκόρσκ, βιομηχανική πόλη στην περιφέρεια Τσελιάμπινσκ, 1.700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, στα Ουράλια. Η κατάρρευση οφειλόταν σε έκρηξη που οι αρχές θεωρούν πως προκάλεσε η διαρροή αερίου θέρμανσης.


    Σχεδόν 1.100 άνθρωποι κατοικούσαν στο κτίριο από μπετόν που ανεγέρθηκε το 1973 - την εποχή της ΕΣΣΔ - και είχε 35 διαμερίσματα.


    Περίπου 1.000 διασώστες επιχειρούν στα ερείπια της πολυκατοικίας, σε θερμοκρασίες που φθάνουν μέχρι και τους 27 βαθμούς υπό το μηδέν.


    Οι διασώστες ανέσυραν την Τρίτη, από τα συντρίμμια ένα ζωντανό μωρό. Τηλεοπτικές εικόνες το έδειξαν σε μια νοσοκομειακή κλίνη με τη μητέρα του να βρίσκεται δίπλα του.


    Αξιωματούχοι του τομέα της υγείας στη Μόσχα είπαν πως βρίσκεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση και πως υποφέρει από κρυοπαγήματα, καθώς και από ένα τραύμα στο κρανίο και κατάγματα. Ο κυβερνήτης της περιφέρειας κήρυξε τη χθεσινή ημέρα πένθους.


    Η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, οργανισμός που αναλαμβάνει τις κύριες αστυνομικές έρευνες στη χώρα, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης πως δεν βρέθηκε κανένα ίχνος εκρηκτικών ή συστατικών τους στα συντρίμμια που έχουν ήδη εξετασθεί, ενώ μερικά τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η έκρηξη οφειλόταν σε επίθεση.


    Οι φήμες αυτές εντάθηκαν έπειτα από μια άλλη έκρηξη, χθες το βράδυ, σε μικρό λεωφορείο, επίσης στο Μαγκνιτογκόρσκ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


    Οι αρχές δεν έκαναν καμιά σύνδεση μεταξύ των δύο επεισοδίων.



    εκκαθαριστικο σημειωμα συνταξεων ικα
    τεντ αρκουδακι

    νανου γκυζη

    νανου γκυζη
    νανου γκυζη

    Σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, η πρόσκληση αφορά τους κλάδους: κλάδους: α) ΠΕ21 (Θεραπευτών Λόγου), ΠΕ22 (Επαγγελματικών Συμβούλων), ΠΕ23 (Ψυχολόγων), ΠΕ24 (Παιδοψυχιάτρων), ΠΕ25 (Σχολικών Νοσηλευτών), ΠΕ28 (Φυσιοθεραπευτών), ΠΕ29 (Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών), ΠΕ30 (Κοινωνικών Λειτουργών), ΠΕ31 (Εξειδικευμένοι στην κινητικότητα, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης των τυφλών) και β) ΔΕ01-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.


    τρεχει και τρεχει και παει και παει και πισω δεν κοιταει

    μετεο κομοτηνη 14

    νανου γκυζη

    Οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι θα προσληφθούν για να στελεχώσουν τις δομές της Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ - Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), ΚΕΔΔΥ (Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης), ΕΔΕΑΥ (Ειδικές Διαγνωστικές Επιτροπές Αξιολόγησης και Υποστήριξης), την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολεία της Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και την άσκηση καθηκόντων σε σχολεία Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης.


    Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), που οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να προσληφθούν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, επίσης, να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο επίσημα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.


    Σημειώνεται, ότι επειδή οι θέσεις του ΕΕΠ και του ΕΒΠ είναι ενιαίες για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν, εφόσον επιθυμούν, σε μία προτίμηση όλες τις ΣΜΕΑΕ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ΚΕΔΔΥ, σε επίπεδο Νομού.


    Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

    αστυνομικα τμηματα καστοριας

    eltina hotel ρεθυμνο
    αστυνομικα τμηματα καστοριας

    "Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να διαλέξει ή πρόταση Αλιβιζάτου που δεν περιλαμβάνει το άρθρο 16 ή επιστολή Φώφης Γεννηματά" τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη, απαντώντας στην κριτική του ΠΑΣΟΚ για συνεχείς αλλαγές στη στάση της ΝΔ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.


    διακοπη νικοτινης

    αστυνομικα τμηματα καστοριας

    αστυνομικα τμηματα καστοριας

    "Η διγλωσσία βολεύει ώστε να μην λαμβάνει κανείς ξεκάθαρες θέσεις. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" σχολίασε η κα Σπυράκη και πρόσθεσε:


    "Αναμένουμε να τοποθετηθεί το κίνημα αλλαγής στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ευρεία αναθεώρηση στην επόμενη Βουλή".


    πεψη στον ανθρωπο

    Ο Σκέριτ είπε ότι καμία κοινότητα της χώρας του δεν έμεινε ανέγγιχτη από τον σφοδρό κυκλώνα. Η Μαρία ήταν κυκλώνας κατηγορίας 5 όταν έπληξε τη Δομινίκα, στις 18 Σεπτεμβρίου.


    ενα κι ενα χαιδαρι μενου

    ιζημα βικιπαιδεια

    Το ανεξάρτητο νησί των 72.000 κατοίκων βρίσκεται κοντά στη Μαρτινίκα και τη Γουαδελούπη, όμως από τις αρχές της εβδομάδας παραμένει αποκομένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο ίδιος ο Σκέριτ αναγκάστηκε να αναζητήσει ασφαλές καταφύγιο αφού οι άνεμοι ξήλωσαν τη στέγη του σπιτιού του. Έγραψε μάλιστα στο Facebook ότι αισθάνθηκε πως ήταν «στο έλεος του ανέμου και της καταρρακτώδους βροχής».



    πεψη στον ανθρωπο
    πεψη στον ανθρωπο
    πεψη στον ανθρωπο

    μακροπροθεσμες υποχρεωσεις προς ιδια κεφαλαια

    ντιβανι κορφου παλλας
    μακροπροθεσμες υποχρεωσεις προς ιδια κεφαλαια
    μακροπροθεσμες υποχρεωσεις προς ιδια κεφαλαια

    «Καμία καθυστέρηση δεν υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης για το Ελληνικό. Σε ό, τι αφορά την μετεγκατάσταση της ΟΣΥ, ο επενδυτής κατέθεσε το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης το καλοκαίρι του 2017 και με καθυστέρηση 7 μηνών» είπε ο κ. Σπίρτζης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.


    τιμη πιεσης

    «Αν οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία είχε τέτοια καθυστέρηση, καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. Χωρίς σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης, δεν μπορούσε να γίνει καμία μελέτη για τη μεταφορά του αμαξοστασίου» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «η παράδοση του Ελληνικού, όπως προβλέπει η συμφωνία, πρέπει να γίνει εντός τριών μηνών μετά την παράδοση των μετοχών».


    Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινόπουλος αντέτεινε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση της συμφωνίας, όταν - όπως είπε - ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, διαβεβαίωνε ότι έως τέλος του έτους θα έμπαιναν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό.


    «Αν ο επενδυτής είχε προχωρήσει σε αυτά που όφειλε, θα μπορούσε μέχρι τέλος του έτους να προχωρήσουν οι εργασίες και να μπουν οι μπουλντόζες» απάντησε ο κ. Σπίρτζης και κατέληξε:



    Η ΟΣΥ έχει προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες και δραστηριότητες για να μεταφερθούν σε άλλα αμαξοστάσια τα λεωφορεία της και να ευχηθούμε να μην υπάρχει καμία άλλη καθυστέρηση από πλευράς επενδυτή για να προχωρήσει η επένδυση.




    μακροπροθεσμες υποχρεωσεις προς ιδια κεφαλαια

    τυπος εμβαδον τετραπλευρου

    τυπος εμβαδον τετραπλευρου

    Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό» ενώ για την ίδια ώρα έχουν εξαγγελθεί δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.


    ρημα γευομαι

    στεγανοποιηση ξυλινου βαρελιου

    Συγκεκριμένα, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην πλατεία Λευκού Πύργου.


    Την ίδια ώρα στην Καμάρα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν, συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


    Άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, πέταξαν μπογιές σε πανό που έχει τοποθετηθεί κοντά στη νότια πύλη της ΔΕΘ και διαφημίζει την ομιλία του πρωθυπουργού.


    tsipras1


    Παράλληλα κοντά στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, επί της Εγνατίας, τοποθετήθηκε πανό το οποίο αναφέρει: «Μακεδόνες. Ψηλά το κεφάλι. Η αλήθεια θα μιλήσει. Η προδοσία θα σβήσει».


    tsipras3


    «Αστακός» όλη η πόλη


    Οι δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ. είναι σε αυξημένη ετοιμότητα ώστε να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.


    Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται 18 διμοιρίες των ΜΑΤ, 11 διμοιρίες της ΟΠΚΕ αλλά και η «Αύρα» το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ.


    Το ΑΠΘ ανακοίνωσε «ενόψει προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης, λόγω της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ» δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτίρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης, μετά τις 17:00 το απόγευμα.


    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλες οι είσοδοι των κτηρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές, θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας.




    τυπος εμβαδον τετραπλευρου
    τυπος εμβαδον τετραπλευρου

    η φτωχεια θελει καλοπεραση και

    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt, ο Σεμπάστιαν Κουρτς δήλωσε πως «οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε πρέπει να διακοπούν», κάνοντας αναφορά στη «συστηματική και κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών αξιών» και υπενθυμίζοντας πως «πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 ενώ άλλοι 50.000 άνθρωποι εξακολουθούν να κρατούνται».


    ιβαν ελληνικων τραπεζων

    η φτωχεια θελει καλοπεραση και

    η φτωχεια θελει καλοπεραση και

    Η δύσκολη εξίσωση της Συνόδου ΕΕ - Τουρκίας στη Βάρνα και οι σχέσεις ανάγκης


    Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος χαρακτήρισε, μέσω Twitter, τον αυστριακό καγκελάριο «άνθρωπο που δεν έχει κάτι αξιόλογο να πει», διερωτώμενος για τα κίνητρά του και τονίζοντας πως οι αξιώσεις του δεν πρέπει να εκλαμβάνονται σοβαρά.


    Ο Tούρκος υπουργός κατηγόρησε τον Σεμπάστιαν Κουρτς για «προώθηση ατζέντας που υπονομεύει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας» και σημείωσε πως η Άγκυρα συνεχίζει το έργο της, ερήμην του Κουρτς, εστιάζοντας σε θετική ατζέντα στις επαφές με την ΕΕ.



    Kurz gibilere rağmen işimize bakıyoruz. Dünyanın ve bölgemizin ihtiyacı olan pozitif gündemleri üretmek için çalışıyoruz.

    — Ömer Çelik (@omerrcelik) March 26, 2018


    η φτωχεια θελει καλοπεραση και
    τζαμπο διαφημιση 2015 χριστουγεννα

    Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

    she wants revenge μεταφραση

    σαλατα με λαχανικα και κοτοπουλο

    Η έκρηξη, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, προκάλεσε μόνο περιορισμένες υλικές ζημιές. Απέναντι από τα γραφεία της Λέγκα, επίσης, άγνωστοι έγραψαν σε τοίχο την φράση «ο άνεμος συνεχίζει να φυσάει».


    νέο ηράκλειο χρυσή αυγή

    she wants revenge μεταφραση

    Σύμφωνα με την τοπική διεύθυνση της αστυνομίας οι υπεύθυνοι έχουν εντοπισθεί και θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους. Δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως, τα ονόματά τους. «Για την έκρηξη αυτή ευθύνονται οι αναρχικοί. Είμαι περήφανος για τα όργανα της τάξης μας που καθάρισαν ήδη την περιοχή» έγραψε στο διαδίκτυο ο Ματτέο Σαλβίνι.



    she wants revenge μεταφραση
    she wants revenge μεταφραση

    ανανεωμενος επιστρεφω

    τιμεσ ζωνησ γαλατσιου
    σαλτσα με κολοκυθακια για μακαρονια
    ανανεωμενος επιστρεφω
    Βροχή και κύματα «έπνιξαν» τη Νάξο (pics+vid)
    photo: eurokinissi/αρχειο

    Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους 10 μποφόρ


    ανανεωμενος επιστρεφω

    Το νησί «πνίγηκε» στην κυριολεξία την Τρίτη (15/1/2019) από τα κύματα και τις ισχυρές βροχοπτώσεις.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ποτάμια συνάντησαν τη θάλασσα αλλά και η αγριεμένη θάλασσα σκέπασε τη στεριά με τεράστια κύματα.

    Πάντως στο νησί επικρατεί ικανοποίηση κυρίως για τη βροχόπτωση αφού τέτοιου μεγέθους και διάρκειας βροχές είχαν οι κάτοικοι να δουν αρκετά χρόνια.



    Τα άγρια κύματα σκέπαζαν ακόμα και την Πορτάρα, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι και τα θεόρατα κύματα «σάρωσαν» τις βορεινές κυρίως παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού.

    Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων της ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα Τετάρτη (16/1/2019) στα νησιά των Κυκλάδων όπου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά μέχρι το βράδυ.

    Οι άνεμοι θα έχουν λίγο εξασθενήσει και θα πνέουν βόρειοι 7 με 9 μποφόρ. Η - χαμηλή για τα νησιά - θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΗΓΗ naxostimes.gr/photo naxostimes.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Ανείπωτη τραγωδία στην Κέρκυρα: 8χρονη σκοτώθηκε στο δρόμο προς το σχολείο (pics)



    ανανεωμενος επιστρεφω