Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ιφ μαγαζινε

Σε «κλοιό ασφαλείας» θα τεθούν, εκτός των άλλων, η Γαλλική Πρεσβεία, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο Κολωνάκι, καθώς και επιχειρήσεις γαλλικών συμφερόντων.


γεωγραφια β γυμν εξετασεις

ιφ μαγαζινε

ιφ μαγαζινε

Οι μετακινήσεις του κ. Μακρόν αποτελούν ένα καίριο ζήτημα στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δρόμοι από όπου πρόκειται να περάσει ο Γάλλος Πρόεδρος θα κλείνουν από αρκετή ώρα πριν, ενώ θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος όλων ανεξαιρέτως των σημείων διέλευσης της αυτοκινητοπομπής από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Ακόμη, εκατοντάδες αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που πρόκειται να επισκεφθεί, ενώ ταυτόχρονα θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται ο κ. Μακρόν.


Όσον αφορά στο κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, ενώ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 σήμερα, Παρασκευή.


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Απαγόρευση συγκεντρώσεων



ιφ μαγαζινε
κακτοι της ερημου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου