Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

πωλειται πριονοκορδελα μεταχειρισμενη

κεντρο υπερηχων ωραιοκαστρο
πωλειται πριονοκορδελα μεταχειρισμενη

Η μετεωρολογική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμό από τη Δευτέρα για πολλές μεσοδυτικές Πολιτείες, από τη Βόρεια Ντακότα μέχρι το Οχάιο, όπου η θερμοκρασία μπορεί να καταγράψει αρνητικό ρεκόρ εικοσαετίας. Το χαμηλό βαρομετρικό που προήλθε από τα βορειοδυτικά αναμένεται να φτάσει στα ανατολικά παράλια των ΗΠΑ εντός της εβδομάδας.


πωλειται πριονοκορδελα μεταχειρισμενη

Στο αεροδρόμιο της Μινεάπολις Σεντ Πολ, ο υδράργυρος έδειχνε -32 βαθμούς Κελσίου στις 00.25 (τοπική ώρα). Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι το πολικό ψύχος θα συνεχιστεί μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.


Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του Twitter, κάλεσε τους συμπατριώτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. "Στα πανέμορφα μεσοδυτικά, η θερμοκρασία θα φτάσει τους -60 βαθμούς (Φαρενάιτ, -51 βαθμοί Κελσίου), η πιο χαμηλή που έχει καταγραφεί ποτέ". Και πρόσθεσε ειρωνευόμενος: "Τι στο καλό συμβαίνει με την παγκόσμια υπερθέρμανση; Σε παρακαλώ, γύρνα γρήγορα, σε χρειαζόμαστε".



In the beautiful Midwest, windchill temperatures are reaching minus 60 degrees, the coldest ever recorded. In coming days, expected to get even colder. People can’t last outside even for minutes. What the hell is going on with Global Waming? Please come back fast, we need you!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 Ιανουαρίου 2019


πωλειται πριονοκορδελα μεταχειρισμενη
ασημενιεσ κορνιζεσ on line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου