Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

αρμενια στρατος

σεισμικη δονηση τωρα ελλαδα
αρμενια στρατος

Σήμερα ο κ. Πιτσιλής θα έχει στις 3:30 το απόγευμα συνάντηση με εκπροσώπους φορέων οι οποίοι εποπτεύονται για το ξέπλυμα χρήματος από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να αποσαφηνίσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νέο νομοθετικό πλαίσιο.


ελαφρα βιομηχανια λεξικο

αρμενια στρατος

αρμενια στρατος

Οι βασικότερες υποχρεώσεις αφορούν σε:


Πρώτον, εξακρίβωση και επαλήθευση της ταυτότητας του πελάτη, πριν από τη σύναψη της επιχειρηματικής σχέσης ή τη διενέργεια της συναλλαγής, βάσει εγγράφων, δεδομένων ή πληροφοριών από αξιόπιστη και ανεξάρτητη πηγή.


Δεύτερον, εξακρίβωση της ταυτότητας του πραγματικού δικαιούχου, πριν από τη σύναψη της επιχειρηματικής σχέσης ή τη διενέργεια της συναλλαγής, την επικαιροποίηση των στοιχείων και τη λήψη εύλογων μέτρων για την επαλήθευση αυτών, ώστε να διασφαλίζεται ότι το υπόχρεο πρόσωπο γνωρίζει τον πραγματικό δικαιούχο.


Τρίτον, αξιολόγηση και ανάλογα με την περίπτωση συλλογή πληροφοριών για το αντικείμενο και τον σκοπό της επιχειρηματικής σχέσης.


Τέταρτον, άσκηση συνεχούς εποπτείας όσον αφορά την επιχειρηματική σχέση, με ενδελεχή εξέταση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής, προκειμένου να εξασφαλίζεται ότι οι συναλλαγές ή δραστηριότητες συνάδουν με τις γνώσεις που έχουν τα υπόχρεα πρόσωπα σχετικά με τον πελάτη, τις επαγγελματικές δραστηριότητες και το προφίλ κινδύνου του, καθώς και, εφόσον απαιτείται, την προέλευση των κεφαλαίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου