Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

σαλιγκαρι πληροφοριες

πτηνο κοντα σε θαλασσα

Οι φήμες σχετικά με την πατρότητα του Τριντό πυροδοτήθηκαν από το περιεχόμενο της επιστολής που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει, ο μεγαλύτερος γιος του Φιντέλ Κάστρο, Φιντελίτο, στις αρχές Φεβρουαρίου, όπου χαρακτήριζε «ετεροθαλή αδελφό του» τον πρωθυπουργό του Καναδά.


φορεκα κρυα βρυση

σαλιγκαρι πληροφοριες

σαλιγκαρι πληροφοριες

σαλιγκαρι πληροφοριες

Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτός ο ισχυρισμός «κυκλοφορούσε» στα social media, αφού λίγο μετά τον θάνατο του Κουβανού ηγέτη το 2016, οι έπαινοι του Τζαστίν Τριντό προς το πρόσωπό του ερμηνεύθηκαν ως λόγια γιου προς τον πατέρα.


Ωστόσο η καναδική κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως ο Τζαστίν Τριντό γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1971, με γονείς τον αείμνηστο καναδό πρωθυπουργό Πιέρ Τριντό και τη σύζυγό του Μάργκαρετ.


Η γέννησή του έγινε περίπου εννέα μήνες μετά το γάμο των γονιών του, περίπου τέσσερα χρόνια πριν η μητέρα του επισκεφτεί την Κούβα για πρώτη φορά, διευκρινίζεται ακόμη.


Ο Καναδός πρωθυπουργός πάντως την ίδια ώρα, απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά του, κατά την επίσκεψή τους στην Ινδία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου