Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

σεφερ ελλασ αε

εκοψε η ιρλανδια ευρω

Η ορκωμοσία έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


πως να ξεκλειδώσω wifi

σεφερ ελλασ αε

σεφερ ελλασ αε

«Διαβεβαιώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού», επανέλαβαν ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, οι Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Φώτης Κουβέλης, Νάσος Ηλιόπουλος, Μερόπη Τσούφη και Κωνσταντίνος Στρατής.


Δραγασάκης για Παπαδημητρίου: Δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για τα χρήματα, ούτε για τη δόξα


Οι βάσεις για την ανάπτυξη έχουν τεθεί, τόνισε κατά την τελετή παραλαβής - παράδοσης του υπουργείου Οικονομίας ο νέος υπουργός Οικονομίας κιαι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Όπως είπε ο κ. Δραγασάκης, όλα πρέπει τα τρέξουν πιο γρήγορα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ότι μπορεί να τελειώσει σήμερα δεν πρέπει να το αφήνουμε για αύριο.


Η έξοδος από την κρίση και την κατάσταση χρεοκοπίας, είναι μια πορεία μακρά, και ευάλωτη σε εξωγενή απρόοοπτα γεγονότα, είπε ο νέος υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο κ. Δραγασάκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον απερχόμενο υπουργό, σημειώνοντας: «με τη στάση του και με τη δράση του, έδωσε ενα νέο ήθος στην πολιτική. Υπηρέτησε ένα νέο ήθος με τον λόγο, τα επιχειρήματα, τα στοιχεία, τις θέσεις και τις απόψεις». Ο ίδιος ανέφερε πως «αυτή την πολιτική χρειάζόμαστε, μια πολιτική με αντιπαραθέσεις στη βάση θέσεων και απόψεων».


Τόνισε, αναφερόμενος στον απερχόμενο κ. Παπαδημητρίου, πως «πρόκειται για μια προσωπικότητα η οποία τίμησε τη χώρα του στο εξωτερικό και θέλησε να βοηθήσει.» «Δεν ήρθε εδώ», είπε ο κ. Δραγασάκης, «για χρήματα ούτε για τη δόξα. Ήρθε σε μια στιγμή που η χώρα ζητούσε νέες δυνάμεις και εμείς ψάχναμε να βρούμε εκείνα τα όπλα».





σεφερ ελλασ αε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου