Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

θρησκευτικα ε δημοτικου διαγωνισματα

πως βγαινει η κολλα στιγμης απο τα χερια
ολυμπιακος ποδοσφαιρο τελευταια νεα
θρησκευτικα ε δημοτικου διαγωνισματα

Τα μηνύματα διέρρευσαν από μία ομάδα που αυτοαποκαλείται Football Leaks και δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Mediapart. Βάσει αυτών, ο πρώην άσσος των γηπέδων όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποίησε την φιλανθρωπική του δράση για ίδιον όφελος, προωθώντας τις εταιρείες του και έχοντας ως στόχο να πάρει τον τίτλο του Ιππότη («Sir»).


θρησκευτικα ε δημοτικου διαγωνισματα

θρησκευτικα ε δημοτικου διαγωνισματα

Ο Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι μερικά μηνύματα τα έγραψε πάνω στα νεύρα του, ενώ άλλα έχουν παραποιηθεί.


Σε κάποια από τα μηνύματα φέρεται, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να χαρακτηρίζει τα μέλη της επιτροπής που επιλέγει τα άτομα στα οποία θα τους αποδοθεί ο τίτλος του «Σερ» ως «αχάριστοι γ...». Λέγοντας ωστόσο ότι «δεν με νοιάζει να γίνω ιππότης».


Επιπλέον, τον κατηγορούν ότι δεν ήθελε να δώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο «Ταμείο 7» λέγοντας ότι «αν δεν υπήρχε το ταμείο, τα χρήματα αυτά θα ήταν δικά μου. αυτά τα γ... χρήματα είναι δικά μου».


Ωστόσο μετά τον σάλο που ξέσπασε, εκπρόσωπος του Μπέκαμ δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι η διαρροή των παραποιημένων μηνυμάτων έγινε σκόπιμα για να παρουσιάσει μία ανακριβή και παραποιημένη εικόνα του σταρ.


«Αυτή η ιστορία βασίζεται σε παλιότερο υλικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κλάπηκε και παραποιήθηκε δίνοντας σκόπιμα μία ανακριβή εικόνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπέκαμ και πρόσθεσε: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Unicef έχουν μία ισχυρή σχέση συνεργασίας για τη στήριξη των παιδιών για περισσότερο από 15 χρόνια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου