Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

συσκευαστηριο κερασιων

κυριε ακουσε την προσευχη μου
συσκευαστηριο κερασιων

Στις συνομιλίες θα συζητηθούν τα ζητήματα αφοπλισμού, οι διμερείς ρωσο-αμερικανικές σχέσεις, τα περιφερειακά ζητήματα και η διεθνής σταθερότητα.


συσκευαστηριο κερασιων

Την απάντηση αυτή έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ερωτήθηκε ποια ζητήματα σχεδιάζει να συζητήσει η ρωσική πλευρά με τον Μπόλτον στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας ενδεχόμενης ρωσο-αμερικανικής συνάντησης κορυφής.


Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο ο Ρώσος πρόεδρος να δεχθεί τον Αμερικανό αξιωματούχο. «Εάν μια τέτοια συνάντηση γίνει, θα σας ενημερώσουμε», ήταν η απάντηση του Πεσκόφ σε σχετική ερώτηση.


Ο ίδιος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει διάφορα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα οποία αναφέρονται συγκεκριμένα, στον τόπο και την ημερομηνία της συνάντησης Πούτιν - Τραμπ.


Στις 9 Ιουνίου ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου είχε δηλώσει ότι ο Πούτιν και ο Τράμπ κατά την διάρκεια της τελευταίας τους τηλεφωνικής επικοινωνίας είχαν συζητήσει για την Βιέννη ως πιθανή πόλη στην οποία θα μπορούσε να γίνει η συνάντηση των δύο ηγετών.


Στις 16 Ιουνίου ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο OE-24.TV ότι η Βιέννη είχε προτείνει να φιλοξενήσει την συνάντηση κορυφής Ρωσίας - ΗΠΑ.



συσκευαστηριο κερασιων
ανακατασκευη στα αγγλικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου