Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015

μπρουσκο επεισοδιο ολα τα επεισοδια
ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015

Όταν το βράδυ της Τετάρτης το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου, στο Μαξίμου συνειδητοποίησαν ότι δέχτηκαν μια σοβαρή πολιτική και επικοινωνιακή ήττα την οποία σύντομα θα έπρεπε να «ρεφάρουν».


ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015

Από το ίδιο κιόλας βράδυ ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να διαβουλεύεται με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να βρεθεί τρόπος ώστε η κυβέρνηση να ξαναπάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη το ίδιο βράδυ αλλά και η ανακοίνωση ότι τη Δευτέρα έρχεται στη Βουλή ο «νόμος - γέφυρα» με τον οποίο τα κανάλια θα καλούνταν να καταβάλουν ενοίκιο για τον χρόνο που θα εξέπεμπαν έως ότου δοθούν οι μόνιμες άδειες, ήταν κινήσεις που σκοπό είχαν να κερδηθούν οι εντυπώσεις τόσο στο επικοινωνιακό όσο και στο πολιτικό επίπεδο.


Το «συριζικό» παρελθόν του Πολύδωρα


Από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου όμως στο Μαξίμου έβλεπαν ότι οι κινήσεις τους δεν αποδίδουν και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν «άσσο από το μανίκι». Έψαχναν ένα πρόσωπο που θα δημιουργούσε πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία έτσι ώστε να κερδίσουν το επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά και μια πολιτική κίνηση που θα έδειχνε ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για άρση του αδιεξόδου.


tsip poly


Όσο κι αν φαίνεται παράξενο το όνομα του Βύρωνα Πολύδωρα δεν έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Δεκέμβριο του 2014 η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε πρόσωπα με «αντιμνημονιακό παρελθόν» ευρείας αποδοχής. Το ιδανικό θα ήταν να είχαν διείσδυση και στους ψηφοφόρους της Δεξιάς. Τότε, υψηλόβαθμο στέλεχος του στενού προεδρικού πυρήνα (ο οποίος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην πρόταση για την προεδρία του ΕΣΡ) πρότεινε τον Βύρωνα Πολύδωρα. Η πρόταση εξετάστηκε σοβαρά ενώ ούτε η τότε εσωκομματική αντιπολίτευση είχε ένσταση. Τελικά ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας «θυσιάστηκε» στην Επιτροπή Ψηφοδελτίου προκειμένου ο κομματικός μηχανισμός να αποδεχτεί τις υποψηφιότητες Παραστατίδη και Τζάκρη.




ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015
βιβλιο για υπολογιστες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου