Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ξουλογης ηλεκτρικες συσκευες

new orleans airport downtown shuttle
ξουλογης ηλεκτρικες συσκευες

Η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα θα κινηθεί στο πλαίσιο που έθεσε κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα.


ξουλογης ηλεκτρικες συσκευες

ξουλογης ηλεκτρικες συσκευες

Ο πρωθυπουργός θα εστιάσει στην ουσία του σκανδάλου Novartis, στη φαρμακευτική δαπάνη και στην ειδική μεταχείριση συγκεκριμένων εταιριών από προηγούμενες κυβερνήσεις. Επιπλέον, θα επισημάνει τις ειδικές σχέσεις της οικονομικής ελίτ του κλάδου με στελέχη του παλαιού πολιτικού συστήματος.


Την απαρέγκλιτη τήρηση του θεσμικού πλαισίου από την πλευρά της κυβέρνησης θα αναδείξει ο πρωθυπουργός και θα τονίσει πως διαρκής στόχος της είναι να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της και ό, τι προβλέπεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Τέλος, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία για τα περί σκευωρίας, τη διαρκή επιχείρηση τρομοκράτησης των προστατευόμενων μαρτύρων και τις ευθείες παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη, την οποία δηλώνει πως εμπιστεύεται, όμως επί της ουσίας αλά καρτ.


Σενάρια για τον αριθμό των καλπών


Όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων θα στηθούν 10 κάλπες. Η Νέα Δημοκρατία μέχρι και την τελευταία στιγμή επέμενε στη διενέργεια ψηφοφορίας σε μια κάλπη, δεδομένου ότι δεν αποδίδονται κατηγορίες ανά πρόσωπο και ζητείται απλώς η διερεύνηση της υπόθεσης, όπως ανέφερε πριν ημέρες στέλεχος της «γαλάζιας» παράταξης. Ωστόσο, όπως αφήνουν να εννοηθεί κυβερνητικά στελέχη, στην πραγματικότητα αυτό που φοβάται η ΝΔ είναι πως κάποιοι από τους βουλευτές της παράταξης θα αποδοκιμάσουν με τη ψήφο τους στελέχη του κόμματός τους, γεγονός θα κάνει σαφή το διχασμό στο εσωτερικό του κόμματος.


Σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφορούσε ευρέως χθες, η ψηφοφορία θα μπορούσε να γίνει με μια κάλπη, στην περίπτωση που τα πέντε εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία δηλώσουν αυτοβούλως ότι προτίθενται να μην πάρουν μέρος στην ψηφοφορία για τους υπολοίπους αναφερόμενους στη δικογραφία. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να στηθεί μία κάλπη, με τα ψηφοδέλτια να κάνουν ονομαστική αναφορά στα δέκα πολιτικά πρόσωπα ενώ θα χρειαζόταν τον τελευταίο λόγο να έχει η εθνική αντιπροσωπεία.



ρουλα κορομηλα αδυνατισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου