Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

μεγαλυτερο τανκερ του κοσμου

κοπτικα μηχανηματα χορτου'

Ο Παύλος Μάμαλος και Σε Τζόν Φερνάντεζ κατέκτησαν την κορυφή με τις μοναδικές τους επιδόσεις και σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο "γίγαντας" της ομάδας των δυνατών της Παραολυμπιακής αποστολής, ο Παύλος Μάμαλος έκανε νέο παραολυμπιακό ρεκόρ και ο Σε Τζόν Φερνάντεζ νέο ρεκορ Ευρώπης στη σφαίρα.


μουσικα οργανα γλυφαδα

μεγαλυτερο τανκερ του κοσμου

Παύλος Μάμαλος


mam1


«Είναι μεγάλη μου η αγάπη για την Ελλάδα. Το μετάλλιο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Ελληνες του κόσμου. Στον ΟΠΑΠ και την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ που με στηρίζουν, καθώς και στον προπονητή μου Δημήτρη Ιωαννίδη, που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Θα είμαι 49 χρονών, αλλά αν δεν έχω τραυματισμούς θα αγωνιστώ».


mamalos


Ο Παύλος Μάμαλος ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας και το Ευρωπαϊκο το 2015, Αργυρός Παραολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008 και Χάλκινος στο Λονδίνο το 2012 και είναι ο κορυφαίος αθλητής της ομάδας της Άρσης Βαρών.


mam1


Αυτό ήταν το 2ο μετάλλιο για την Ελληνική Αρση Βαρών μετά το Χάλκινο του τραυματία Μπακοχρήστου στα 54 κιλά.


mam2


Σε Τζόν Φερναντεζ


fern


«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς και ειδικά στον ΟΠΑΠ και τον Όμιλο Υγεία. Φυσικά και στους υπόλοιπους χορηγούς. Έχουν σταθεί στο πλευρό όλης της παραολυμπιακής οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια. Στηρίζουν τις προσπάθειές μας και στα καλά και στα άσχημα. Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο όμιλος Υγεία με φρόντισε ώστε να γίνω καλά. Ένοιωσα σαν... πρόεδρος όταν βρισκόμουν στο χώρο του Ομίλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον απλό κόσμο, τους... ανώνυμους, που μπαίνουν σε διαδικασία να σε βοηθήσουν από το υστέρημά τους. Στα μικρά παιδιά που είναι διατεθειμένα να σου δώσουν το χαρτζηλίκι τους για να σε βοηθήσουν. Ελπίζω, μεγάλες εταιρείες να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο χώρος και να τον βοηθήσουν. Το κράτος δεν μπορεί και το γγωρίζουμε. Οι μεγάλες εταιρείες όμως μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν».



μεγαλυτερο τανκερ του κοσμου
μεγαλυτερο τανκερ του κοσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου