Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ζωδια λεων γυναικα σημερα

ζωδια λεων γυναικα σημερα
Θεσσαλονίκη: Έσπασε φράγμα και πλημμύρισαν χωριά στο Στρυμωνικό - Κινδύνεψαν άνθρωποι

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το βράδυ της Τετάρτης (27/6) και για περισσότερες από δυο ώρες στον Σταυρό και τα Βρασνά του δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης, καθώς έσπασε φράγμα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.


ζωδια λεων γυναικα σημερα

ζωδια λεων γυναικα σημερα

Η Πυροσβεστική, μέσα στις περίπου δύο ώρες που διήρκησε η κακοκαιρία δέχθηκε πάνω από 200 κλήσεις για άντληση υδάτων ενώ χρειάστηκε να διασώσει συνολικά 28 άτομα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μεταξύ των ατόμων που διασώθηκαν ήταν και μια έγκυος και ένα βρέφος.


Λόγω έντονης βροχόπτωσης κατά την διάρκεια της νύχτας στις περιοχές Σταυρού-Βρασνών (δ. Βόλβης) Θεσσαλονίκης η υπηρεσία μας μέχρις στιγμής έχει δεχτεί 200 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και αντλήσεις υδάτων. Άμεσα έχουν κινητοποιήθηκαν 13 συνεργεία με 28 πυροσβέστες.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουνίου 2018

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία καθώς τεράστιοι όγκοι υδάτων από το τεχνητό φράγμα ξεχύθηκαν προς τον Στρυμονικό Κόλπο.

Δύσκολο ήταν το βράδυ και στην Χρυσούπολη Καβάλας καθώς η Πυροσβεστική δέχθηκε 120 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων ενώ στην περιοχή βρέθηκαν εννέα οχήματα με 18 Πυροσβέστες.


Επίσης στην περιοχή Χρυσούπολη Καβάλας η υπηρεσία μας δέχτηκε 120 κλήσεις που αφορούν αντλήσεις υδάτων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 οχήματα με 18 πυροσβέστες.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουνίου 2018


το πιο ωραιο ανδρικο κουρεμα
ναος κοιμησεως θεοτοκου ηλιουπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου