Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

γελοιογραφια τσιπρας

γελοιογραφια τσιπρας
γελοιογραφια τσιπρας

Λόγω του υψηλού κινδύνου χιονοστιβάδων οι οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες σε περιοχές της Αυστρίας έχουν σταματήσει, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε πολλές περιοχές της Βαυαρίας.


γελοιογραφια τσιπρας

«Θα ενισχυθούν περαιτέρω οι χιονοπτώσεις και ο κίνδυνος χιονοστοιβάδων θα είναι ακόμα μεγαλύτερος γεγονός που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες», προβλέπει ο μετεωρολόγος Ντομινίκ Γιουνγκ, για τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα.


Για κόλαση χιονιού, κάνουν λόγο τα γερμανικά και αυστριακά μέσα ενημέρωσης, καθώς χιόνισε τόσο πολύ στις Βόρειες Αλπεις, που πλέον όπως σημειώνουν «δεν είναι απόλαυση αλλά μαρτύριο».


Σε δύο ημέρες, το ύψος του χιονιού έφτασε μέχρι και δύο μέτρα. Λόγω του υψηλού κινδύνου χιονοστιβάδων, ορισμένα σημεία στην Αυστρία έχουν αποκλειστεί, ενώ xιλιάδες ανθρωποι, τουρίστες και ντόπιοι, παραμένουν εγκλωβισμένοι στα θέρετρα των Άλπεων.



Big time snow in Tauplitz, #Austria recently during the heavy snowfalls! Video; kisskriszta. bebike #severeweather #ExtremeWeather #snowfall pic.twitter.com/YJEnjJgpIv

— WEATHER/ METEO WORLD (@StormchaserUKEU) January 8, 2019


εθνικη τραπεζα νεες μετοχες
μηχανικων χωροταξιας και αναπτυξης βεροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου