Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ημερομηνιες καταταξης β εσσο 2015

tupperware ετοιμοι για το σχολειο
τι θα παρουμε αν διασταυρωσουμε

«Να αφήσουν όπως είναι τον κανονισμό της Βουλής» είπε ο κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Συμπλήρωσε δε πως, «θα μελετήσουμε την πρόταση μομφής αν κατατεθεί».


ημερομηνιες καταταξης β εσσο 2015

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο κ. Τοσουνίδης είπε αναφορικά με τον κ. Παπαχριστόπουλο: «Η έδρα πρέπει να επιστραφεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, τότε να εγκαταλείψουν τις έδρες μας, έρχονται οι επόμενοι».


«Το ίδιο ισχύει και με τον κ. Κουίκ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τοσουνίδης, καθώς με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα ο κ. Κουίκ αντικαθιστά τον κ. Παπαχριστόπουλο.


«Υπηρετήστε αυτά για τα οποία σας ψηφίσανε, για αυτά που έχετε δεσμευθεί. Να σεβαστούν όλοι την εντολή που πήραν από τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο ίδιος.


Ερωτηθείς για το σχόλιο του Πάνου Καμμένου στο Twitter στο οποίο μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έγραψε «υπάρχουν και Ελληνες Αλέξη», ο κ. Τοσουνίδης σημείωσε ότι στους ΑΝΕΛ «υπερασπιζόμαστε πάνω από όλα τον ελληνικό λαό».


Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση αποχώρησης του κ. Παπαχριστόπουλου, τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινδυνεύουν με διάλυση της κοινοβουλευτικής της ομάδας καθώς δεν θα υπάρχουν οι απαραίτητοι πέντε βουλευτές για τη συγκρότησή της.


«Τελεσίγραφο» Καμμένου



ημερομηνιες καταταξης β εσσο 2015
ημερομηνιες καταταξης β εσσο 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου