Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

επιτραπεζιο παιχνιδι για ζευγαρια

οταν δεν μου τηλεφωνει
επιτραπεζιο παιχνιδι για ζευγαρια
επιτραπεζιο παιχνιδι για ζευγαρια

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα, ιδιόχειρη σημείωση στην οποία αναγράφεται ότι την 9/11/2017 έφτασαν στην Ελλάδα 381 συσκευασίες (εννοώντας του κιλού) με τα ναρκωτικά.


καταστημα οτε λημνου

επιτραπεζιο παιχνιδι για ζευγαρια

Από την τεράστια αυτή ποσότητα, μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν περίπου 136 κιλά, η αξία των οποίων φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η τιμή μεταπώλησης ήταν 40.000 ευρώ το κιλό.


Πάντως, η έρευνα των αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών επικεντρώνεται τώρα στον μυστηριώδη "Ivan", βασικό συνεργάτη του 35 χρόνου Σέρβου ο οποίος έχει συλληφθεί.


Αποκλειστικό:Tα ταξιδιωτικά έγγραφα του μεγαλεμπόρου της κοκαΐνης-Τι ανέφεραν οι σημειώσεις


Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, ψηλό, γεροδεμένο, ο οποίος οδηγούσε στα νότια προάστια δυο πολυτελή αυτοκίνητα, μία Porsche και μία Mercedes, ενώ είχε εμφανιστεί στον μεσίτη για να νοικιάσει το διαμέρισμα της Βάρκιζας, ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ελβετία. Μάλιστα, έδωσε, χωρίς δεύτερη συζήτηση, 4.500 χιλιάδες ευρώ προκαταβάλλοντας ενοίκια τριών μηνών.


Ο "Ivan" που φαίνεται να είναι βασικό μέλος του καρτέλ της κοκαΐνης, φαίνεται να είχε και το γενικό πρόσταγμα στις πωλήσεις της κοκαΐνης στους μεγαλέμπορους ναρκωτικών στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου