Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

κρεοπωλειο αγνο ηρακλειο

ζωα απο φ με 10 γραμματα

Ο Ραμαντάν κατηγορείται για δύο βιασμούς το 2012 και το 2009, σύμφωνα με δικαστική πηγή. Ο 55χρονος είχε παραδοθεί την Τετάρτη μετά την κλήτευσή του από την αστυνομία «στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε στο Παρίσι για βιασμούς και άσκηση βίας».


κρεοπωλειο αγνο ηρακλειο

κρεοπωλειο αγνο ηρακλειο

Στον απόηχο του σκανδάλου Γουάινστιν στις ΗΠΑ, οι δύο πρώην θαυμάστριες του Ραμαντάν κατέθεσαν τον Οκτώβριο μήνυση εναντίον του θεολόγου για βιασμό.


Η πρώτη ενάγουσα, η Χέντρα Αγιάρι, κατηγορεί τον ισλαμολόγο ότι τη βίασε σε ένα ξενοδοχείο του Παρισιού το 2012.


Μια δεύτερη μήνυση εναντίον του Τάρικ Ραμαντάν, για παρόμοια συμβάντα σε ένα ξενοδοχείο στη Λιόν (ανατολική Γαλλία) το 2009, κατατέθηκε στα τέλη Οκτωβρίου λίγες ημέρες μετά την πρώτη.


Οι δύο γυναίκες έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία στη Ρουέν (βορειοδυτική Γαλλία) και στο Παρίσι. Η Γαλλίδα δοκιμιογράφος Καρολίν Φουρέστ, η οποία δήλωσε ότι παρέδωσε έγγραφα στους ερευνητές, έδωσε επίσης κατάθεση.


Οι δικηγόροι του ισλαμολόγου ανταπάντησαν στις αρχές Νοεμβρίου καταθέτοντας αγωγή για δωροδοκία ψευδομάρτυρα εις βάρος κυρίως της Καρολίν Φουρέστ, που μάχεται μέσω των ΜΜΕ τον ισλαμολόγο εδώ και πολλά χρόνια.



κρεοπωλειο αγνο ηρακλειο
συνταγες για μπισκοτα με γλασο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου