Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

προγραμμα εορτασμου 28ησ οκτωβριου θεσσαλονικη

προγραμμα εορτασμου 28ησ οκτωβριου θεσσαλονικη
προγραμμα εορτασμου 28ησ οκτωβριου θεσσαλονικη
προγραμμα εορτασμου 28ησ οκτωβριου θεσσαλονικη

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι Αρχές μετά την ανασύσταση του παγιδευμένου φακέλου που διαλύθηκε σε μικρά κομμάτια κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης όταν τον άνοιξε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.


περιστροφη αφροδιτης

Σήμερα οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση τρομοκρατίας θα πάρουν κατάθεση από τον κ. Παπαδημο και για πρώτη φορά θα πάρουν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που έχουν, όπως το ποιος ήταν ο αποστολέας και αν θυμάται ποτέ είχε φτάσει στο σπίτι ο συγκεκριμένος φάκελος.


Την ίδια ώρα πάντως, συνεχίζεται η έρευνα για το πως πέρασε ο φάκελος από τα μηχανήματα ελέγχου της Βουλής, χωρίς ο χειριστής του μηχανήματος να δει το μηχανισμό τη στιγμή μάλιστα που, όπως αναφέραμε, ο τρομοκράτης είχε κατασκευάσει μια πολύ πρόχειρη ιδιοκατασκευή για να τοποθετήσουν τον μηχανισμό.


4142843


(Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


Πάντως τα κενά ασφαλείας στη Βουλή έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές καθώς πρόκειται για το πιο καλά φυλασσόμενο σημείο και μάλιστα από τα συγκεκριμένα μηχανήματα ελέγχονται τα δέματα ακόμα και μελών της κυβέρνησης.


Τα ερωτήματα για τους αστυνομικούς που υπεύθυνοι για την ασφάλεια στη Βουλή είναι αμείλικτα και δημιουργούνται ακόμα περισσότερα από το γεγονός ότι αρχικά ενώ θα έπρεπε να ψάχνουν οι ίδιοι τα κενά στον έλεγχο, περιορίστηκαν σε δηλώσεις που έφταναν μέχρι και το σημείο να αφήνουν υπονοούμενα ότι ο αστυνομικός φρουρός του κ. Παπαδημου δεν πήγε με την αλληλογραφία στη Βουλή. Η κάμερα όμως είχε καταγράψει τον αστυνομικό φρουρό με κάθε λεπτομέρεια, όπως ακριβώς τα περιέγραφε και ο ίδιος στην κατάθεση του.




κοτοπουλο στο ατμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου