Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

οαεδ νεας ιωνιας

Η απόφαση ουσιαστικά εκπέμπει το μήνυμα: «Όσο περισσότερα χρήματα ξοδεύεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις τα 1.000 ευρώ. Με μία προϋπόθεση: Να ζητάς απόδειξη και να χρησιμοποιείς για πληρωμή πλαστικό χρήμα».


κεντρο επαυλη λυμπια

οαεδ νεας ιωνιας

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι από μόνο του αυτό το μέτρο δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά από τη στιγμή που το δέλεαρ της μη έκδοσης απόδειξης και της «έκπτωσης» του 24% ΦΠΑ πολλές φορές μπορεί να αποτελέσει ισχυρότερο κίνητρο για κάποιον από το να ζητήσει απόδειξη με την πιθανότητα να βρεθεί στους 1.000 νικητές κάθε μήνα.


«Λοταρίες» αποδείξεων με έπαθλο 1.000 ευρώ - Όλες οι λεπτομέρειες


Υπενθυμίζεται πως η φορολοταρία θα γίνεται κάθε τέλος του μήνα για συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί τον αμέσως προηγούμενο. Η πρώτη κλήρωση που θα γίνει αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου για συναλλαγές που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Για τους προηγούμενους μήνες αναμένεται να γίνει μία μεγάλη κλήρωση τα Χριστούγεννα, όπου θα κληρωθούν 8.000 πολίτες με έπαθλο 1.000 ευρώ ο καθένας.


Με αυτό τον τρόπο θα γνωστοποιούνται οι τυχεροί της λοταρίας του ΥΠΟΙΚ


Αξίζει να τονιστεί ότι 1.000 ευρώ δεν φορολογούνται, δεν προστίθενται στο εισόδημα, δεν κατάσχονται, δεν παρακρατούνται, δεν συμψηφίζονται με άλλες οφειλές. Όσοι κερδίζουν θα λαμβάνουν μήνυμα στο Taxisnet και τα χρήματα θα κατατίθενται στον λογαριασμό που έχουν δηλώσει.


Το εάν θα κριθεί επιτυχημένο το μέτρο θα καταδειχθεί από τα στοιχεία για τη χρήση πλαστικών καρτών που θα έχουν στη διάθεση τους οι τράπεζες στα τέλη του έτους.



οαεδ νεας ιωνιας
οαεδ νεας ιωνιας
ζωντος γεωργιος

γενικος τυπος εστερων

β εσσο 2016 μεσολογγι
γενικος τυπος εστερων

Πρόκειται για μία από τις συμφωνίες που είχε υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές. Έτσι, από την 1η του Γενάρη οι οδηγοί που θα κινούνται στην Εγνατία θα παρατηρήσουν πως η χρέωση ανά χιλιόμετρο έχει αυξηθεί και θα εκτοξεύει το κόστος μέχρι και 150% σε κάποιες περιπτώσεις.


συστηματα πλοηγησης φορτηγων

γενικος τυπος εστερων

Ο νέος τρόπος υπολογισμού με βάση τη χιλιομετρική απόσταση που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ για τη νέα εμπορική πολιτική, αυξάνει τα διόδια από 0,03 σε 0,05 ευρώ ανά χιλιόμετρο για τα Ι. Χ. αυτοκίνητα (αύξηση 66%).


Αυξήσεις ακόμη και 150% - Σχεδόν τρία ευρώ θα δίνουν οι οδηγοί


Σε συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων, όπως για παράδειγμα στα Μάλγαρα, οι αυξήσεις αγγίζουν το 150%.


Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει ζώνη χρέωσης 59,7 χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα το ύψος του κομίστρου να «εκτοξεύεται» στα 2,98 ευρώ από το 1,20 που είναι σήμερα.


Τέλος οι απαλλαγές


Εκτός από τις σημαντικές αυξήσεις στις τιμές, η Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει ότι από την 1η Ιανουαρίου καταργείται κάθε απαλλαγή από την πληρωμή του κομίστρου.


Όπως αναφέρεται στην ΚΥΑ «Κάθε απαλλαγή ή εξαίρεση καταβολής διοδίων τελών στην Εγνατία Οδό και στους καθέτους άξονες αυτής, πλην των αναφερομένων στην παράγραφο 1 καταργείται και παύει να ισχύει από την 01-01-2019».


Εξαιρούνται τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης που ανήκουν κυρίως σε ανέργους και χρησιμοποιούνται από αυτούς. Οι άνεργοι οφείλουν να επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας τους, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διέλευση από τον σταθμό διοδίων.



γενικος τυπος εστερων

ημέρα της γης κουιζ

Η Ιταλική ομάδα έδειξε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στους τελευταίους αγώνες με τη μηχανή του μονοθεσίου της. Αμέσως μετά την εκκίνηση ο Φέτελ ενημέρωσε τους μηχανικούς της Ferrari ότι χάνει ισχύ (το πρόβλημα παρουσιάστηκε από το γύρο παράταξης) και συνέχισε να οδηγά, βλέποντας τους άλλους πιλότους να τον προσπερνούν με ευκολία (μόλις έφυγε το αυτοκίνητο ασφαλείας από την έξοδο του Κάρλος Σάινθ). Στον 5ο γύρο εγκατέλειψε...


καρκινος ζωδια ημερησιες προβλεψεις

ημέρα της γης κουιζ

ημέρα της γης κουιζ

ημέρα της γης κουιζ

2017 10 08T052924Z 1017022312 RC1F8DA93740 RTRMADP 3 MOTOR F1 JAPAN
(Μόνο στην εκκίνηση ο Φέτελ ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο Χάμιλτον - Πηγή: REUTERS / TORU HANAI)


Έμεινε ο Χάμιλτον να παλεύει με τις Red Bull και ήταν θέμα στρατηγικής επιλογής ελαστικών. Ο Φερστάπεν πέρασε για λίγο μπροστά, αλλά και πάλι η Mercedes είχε την απάντηση, βγάζοντας τον Βρετανό εκ νέου πρώτο. Ο Ολλανδός πιλότος πίεσε μέχρι το τέλος με τη διαφορά να πέφτει και κάτω από το δευτερόλεπτο, αλλά ο Χάμιλτον άντεξε (παρά τις φουσκάλες στα ελαστικά του) και πήρε τη νίκη. Φερστάπεν και Ρικιάρντο (για πρώτη φορά στην καριέρα του) ανέβηκαν μαζί του στο πόντιουμ.



SOUND ON

"Get in there, Lewis boy"

That winning moment for @LewisHamilton at the #JapaneseGP ?? pic.twitter.com/asay26NiWu

— Formula 1 (@F1) 8 Οκτωβρίου 2017


yugioh bam

υπεραστικοι αριθμοι

γυμ σιατιστας

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 16:30 το απόγευμα και όταν απειλήθηκε γενίκευση τους επενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, που σταθμεύουν μόνιμα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας Χίου, καθώς και άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο.


μην αρχιζεις την μουρμουρα σεζον 4 επεισοδιο 1

υπεραστικοι αριθμοι

Όπως αναφέρει το politischios, πρωταγωνιστές των επεισοδίων φαίνεται ότι ήταν ένα ζευγάρι από τη Συρία κι ένα ζευγάρι από το Ιράκ, που ήρθαν στα χέρια για άγνωστη αιτία. Η επέμβαση των Αρχών βοήθησε ώστε να μην επεκταθούν περαιτέρω τα επεισόδια.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά επτά προσαγωγές, τεσσάρων εκ των προσώπων που ευθύνονταν για την έναρξη των επεισοδίων καθώς και άλλων τριών που είχαν συμμετοχή.


chios


(Πηγή φωτογραφίας: politischios.gr)



υπεραστικοι αριθμοι
υπεραστικοι αριθμοι

θεσεις εργασιας δεη μεγαλοπολης

σιμς 3 δωρεαν

Στη συζήτηση, που είχε προεκλογικό «άρωμα», ενεπλάκησαν για πρώτη φορά και οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών.


νικος μακροπουλος γαμος

θεσεις εργασιας δεη μεγαλοπολης

Οι τόνοι ανέβηκαν από νωρίς, με τον πρωθυπουργό να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ζήτησε από τη Γερμανία τη μείωση των συντάξεων και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση είναι ένας «θίασος» που υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα.


Στην πρωτολογία του, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «δώρο» την προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία και ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτό.


«Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει άρδην. Η ανεργία έχει μειωθεί σε μια τριετία κατά επτά μονάδες και η ανεργία των νέων κοντά στις 20 μονάδες. 350.000 νέες θέσεις εργασίας έχουν ήδη δημιουργηθεί και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τόσο φέτος όσο και τα επόμενα χρόνια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.





θεσεις εργασιας δεη μεγαλοπολης
θεσεις εργασιας δεη μεγαλοπολης

φθινόπωρο στην ελλάδα

φθινόπωρο στην ελλάδα

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά ο καθηγητής έφυγε ήσυχα, στον ύπνο του.


κρητικα γλεντια θεσσαλονικη 2015

«Ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, το έργο και η παρακαταθήκη του οποίου θα ζουν για πολλά χρόνια. Το κουράγιο και η επιμονή του, οι εξαιρετικές του ικανότητες και το χιούμορ του αποτέλεσαν έμπνευση για ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Κάποτε είχε πει: 'Δεν θα ήταν ενδιαφέρον το σύμπαν αν δεν φιλοξενούσε τους ανθρώπους που αγαπάς'. Θα μας λείπει για πάντα», ανέφερε η ανακοίνωση των τριών παιδιών του, Λούσι, Ρόμπερτ και Τιμ.




φθινόπωρο στην ελλάδα
φθινόπωρο στην ελλάδα
κοκκινο δωματιο ροντι

παρκο νιαρχου εγκαινια

παρκο νιαρχου εγκαινια

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, η οποία είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την περσινή σεζόν, στους «32». Οι Πειραιώτες έμειναν μακριά από μεγαθήρια, όπως η Ίντερ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Σεβίλλη αλλά και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους Ουκρανούς.


κερινο ομοιωμα ζωζω

βερτεξ συνοδο σεληνη

Το πρώτο ματς θα φιλοξενηθεί, το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης. » και ο επαναληπτικός θα λάβει χώρα μία εβδομάδα αργότερα, στις 21 του ίδιου μήνα στο Κίεβο. Η ομάδα της Ουκρανίας πήρε την πρόκρισή της στους «32» της διοργάνωσης ως πρώτη στον 11ο όμιλο, συγκεντρώνοντας 11 βαθμούς, με την Ρεν να τερματίζει στην δεύτερη θέση, ενώ οι Αστάνα και Γιάμπλονετς έμειναν εκτός συνέχειας. Πάντως, η Ντιναμό θα «πάει» στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα θα αρχίσουν τον Μάρτιο, λόγω καιρού.


Ντέρμπι για Λάτσιο και Σεβίλλη


Από εκεί και πέρα, το ζευγάρι που ξεχωρίζει από την κλήρωση της Δευτέρας (17/120 είναι αυτό μεταξύ της Λάτσιο με την Σεβίλλη. Η Μπέτις, που ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Ρεν, ενώ από το γκρουπ του ΠΑΟΚ, η Τσέλσι θα κοντραριστεί με την Μάλμε και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.


Συνοπτικά, τα ζευγάρια των «32» του Europa League:


Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) - Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) - Ίντερ (Ιταλία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία) - Γκενκ (Βέλγιο)
Κρασνοντάρ (Ρωσία) - Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Ζυρίχη (Ελβετία) - Νάπολι (Ιταλία)
Μάλμε (Σουηδία) - Τσέλσι (Αγγλία)
Σαχτάρ (Ουκρανία) - Άιντραχτ (Γερμανία)
Σέλτικ (Σκωτία) - Βαλένθια (Ισπανία)
Ρεν (Γαλλία) - Μπέτις (Ισπανία)





παρκο νιαρχου εγκαινια
παρκο νιαρχου εγκαινια

φωτιστικο απο ροδα καρου

αριστος βαμβακουσης
κινδυνευετε

Το πέσο Αργεντινής έχασε 7% χθες Τετάρτη και σήμερα σημείωσε εκ νέου πτώση 15,6% φθάνοντας σε χαμηλό ρεκόρ έναντι του δολαρίου με 39 πέσος για ένα δολάριο. Η υποτίμηση του αργεντινού νομίσματος από την αρχή της χρονιάς υπερβαίνει το 50%.


φωτιστικο απο ροδα καρου

φωτιστικο απο ροδα καρου

φωτιστικο απο ροδα καρου

Στην Αργεντινή, όταν η οικονομική συγκυρία είναι ανησυχητική, οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες αγοράζουν μαζικά δολάρια, ένα νόμισμα «καταφύγιο», και η ισοτιμία του πέσο πλήττεται εξαιτίας αυτού.


Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της Αργεντινής Μάρκος Πένια φάνηκε καθησυχαστικός όσον αφορά το μέλλον της χώρας υπογραμμίζοντας πως «η Αργεντινή θα βγει ενισχυμένη από τη διαδικασία του μετασχηματισμού» που άρχισε στα τέλη του 2015 ο κεντροδεξιός πρόεδρος Μαουρίσιο Μάκρι.


«Δεν υπάρχει οικονομική αποτυχία», διαβεβαίωσε. «Είναι μια βαθιά αλλαγή, βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση».


Την αναταραχή στην αγορά συναλλάγματος, την αποδίδει στο ότι η οικονομία της Αργεντινής είναι «διαρθρωτικά ευάλωτη». «Πάνε δεκαετίες που έχουμε ένα πρόβλημα δημοσιονομικού ελλείμματος και δεν έγινε τίποτε για να λυθεί», δήλωσε.


Μετά την άνοδό του στην εξουσία στα τέλη του 2015, η κυβέρνηση Μάκρι μείωσε από 6% σε 3,9% το δημοσιονομικό έλλειμμα. Τον Ιούνιο η Αργεντινή έλαβε ένα δάνειο 50 δισεκ. δολαρίων από το ΔΝΤ με αντάλλαγμα τη δέσμευση να μειώσει ακόμη περισσότερο το δημοσιονομικό έλλειμμα, με στόχο να περιοριστεί στο 1,3% το 2019.


Οι δημοσιονομικές περικοπές «είναι η μόνη λύση για να διορθωθεί ο ευάλωτος χαρακτήρας της οικονομίας», δικαιολόγησε ο πρωθυπουργός.


ποιοι αναγνωρισαν την γενοκτονια των αρμενιων

δημοσιες πολιτικες εκπαιδευσης και καταρτισης
ληξιπροθεσμες οφειλες στην εφορια 2012
ποιοι αναγνωρισαν την γενοκτονια των αρμενιων
ποιοι αναγνωρισαν την γενοκτονια των αρμενιων

Ο Χανς Μίχελμπαχ, αναπληρωτής πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CSU, δήλωσε ότι η ανάρτηση είναι «ανοησίες», ενώ υπογράμμισε ότι το κόμμα του θέλει να διατηρήσει τη συμμαχία του με το CDU, αλλά και τον κυβερνητικό συνασπισμό.


Νωρίτερα σε έναν λογαριασμό του Twitter, που ανέφερε ψευδώς ότι ανήκει στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Hessischer Rundfunk, αναρτήθηκε ότι ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζέεχοφερ, που ανήκει στο CSU, ανακοίνωσε σε εσωτερικό του μήνυμα προς το κόμμα τον τερματισμό της συμμαχίας με το CDU.


Λίγα λεπτά αργότερα ο Hessischer Rundfunk επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός αυτός είναι ψεύτικος.




ποιοι αναγνωρισαν την γενοκτονια των αρμενιων

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

νοσοκομεια αθηνα εφημεριες

νοσοκομεια αθηνα εφημεριες
νοσοκομεια αθηνα εφημεριες
νοσοκομεια αθηνα εφημεριες

Eπί τόπου έσπευσαν 16 οχήματα με 40 πυροσβέστες καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος αποτελούμενη από 20 άτομα.


φάλαινα ορκα ορμάει και κατασπαράζει αμέριμνο λουόμενο στην παραλία

Επιπλέον, από αέρος, πραγματοποίησαν ρίψεις νερού, δύο αεροσκάφη Canadair, τέσσερα «Πετζετέλ» καθώς και ένα ελικόπτερο.


Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν κατοικημένες περιοχές.



Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στην περιοχή Άρμα Βοιωτίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 10, 2018


εθνικη βιβλιοθηκη μετακομιση

μεσημερι εδεσσας χαρτης

δευτερο πεδιο σχολες βασεις

Σύμφωνα με την Εισαγγελική δίωξη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 14.700.000 ευρώ το διάστημα μεταξύ του 2011 και του 2014. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 31χρονος επιθετικός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από δύο έως έξι έτη (με αναστολή) σε περίπτωση που κριθεί ένοχος. Κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε φορολογικούς παραδείσους, όπως οι Παρθένοι Νήσοι, για να γλιτώσει την υψηλή φορολογία της Ισπανίας.


μεσημερι εδεσσας χαρτης

μεσημερι εδεσσας χαρτης

2016 11 19T212838Z 122592518 MT1ACI14677505 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN
(Μπλεξίματα με την Ισπανική Δικαιοσύνη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Πηγή: Reuters / Javier Barbancho Livepic)



La Fiscalía denuncia a Cristiano Ronaldo por defraudar 14,7 millones de euros https://t.co/DOQkzqbFlG pic.twitter.com/y9CROQrYNE

— MARCA (@marca) June 13, 2017


μεσημερι εδεσσας χαρτης
enduro one

παιδικο δωματιο αγγλικο στυλ

παιδικο δωματιο αγγλικο στυλ

«Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μια συνολική συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι τίποτε δεν έχει συμφωνηθεί αν δεν συμφωνηθούν όλα» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και συνέχισε:


πραγματογνώμονας μηχανικός

παιδικο δωματιο αγγλικο στυλ

«Επομένως, η πορεία των πραγμάτων θα έχει ως εξής: Τεχνική συμφωνία, στη συνέχεια διαπραγμάτευση για τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος και για τους στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων για το 2019 και στη συνέχεια η νομοθέτηση του κύριου όγκου των συμφωνηθέντων. Από εκεί και πέρα, μεταξύ της τεχνικής συμφωνίας και της απόφασης για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, για τη συγκεκριμενοποίηση των μέτρων, αν θέλετε, υπάρχει πιθανότητα να νομοθετηθούν κάποια δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα, τα οποία θα έχουν συμφωνηθεί με τους θεσμούς. Για παράδειγμα, σήμερα μπήκε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός. Τέτοιου είδους ζητήματα που δεν δημιούργησαν πολιτική σύγκρουση».


Ο Σκουρλέτης δεν μιλάει για πολιτικά βαποράκια...


Σχολιάζοντας το θέμα της ΔΕΗ σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι «συμπαγής» στην υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της και σε ερώτηση για τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών για «βαποράκια συμφερόντων» απάντησε:


«Η θέση της κυβέρνησης, η οποία έχει πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας, είναι ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και ως προς αυτό είμαστε απολύτως συμπαγείς. Ο κ. Σκουρλέτης δεν μιλάει για πολιτικά βαποράκια. Μιλάει για βαποράκια ιδιωτικών συμφερόντων, τα οποία, είναι γνωστό στην Ελλάδα της κρίσης, λόγω της πτώσης των τιμών έχουν πολλές φορές την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της δημόσιας περιουσίας. Και ο στόχος της ελληνικής κυβέρνησης, αυτής τουλάχιστον της κυβέρνησης, είναι να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο. Και γι’ αυτό τον λόγο διαπραγματευόμαστε. Δεν μπορούμε να δίνουμε δημόσιες υποδομές κάτω του κόστους, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε αιτήματα των δανειστών. Θα υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία».


Διαπραγμάτευση... εργασιακα


Σε ό, τι αφορά τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο θέμα των ομαδικών απολύσεων και πολύ περισσότερο στο λοκ άουτ και υπογράμμισε:



«Τα εργασιακά, έχω την εντύπωση, ότι θα είναι τόσο θετικά που θα χαρούμε κιόλας να τα νομοθετήσουμε».



Για το συνταξιοδοτικό σημείωσε πως «γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για μια ήπια προσαρμογή».


Σχολιάζοντας δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας για τις θέσεις του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε: «Δεν μας είπε κάτι καινούριο. Αυτό το οποίο λέει το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα, είναι πως το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διαφωνεί με πάγωμα επιτοκίων. Ωστόσο, η ρύθμιση του ελληνικού χρέους μπορεί να γίνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να γίνει με επιμήκυνση των ελληνικών ομολόγων, αλλά και με άλλες τεχνικές ρυθμίσεις. Επομένως δεν μαθαίνουμε κάτι νέο».


Σε ερώτηση τι θα γίνει αν ο κ. Σόϊμπλε αρνηθεί να συζητήσει μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος ή αν το ΔΝΤ αποφασίσει να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Η εκτίμηση μου - και γι’ αυτό συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τόσο εντατικούς ρυθμούς - είναι ότι κανείς δεν θέλει αυτή τη στιγμή να δημιουργήσει μια ακόμα τεράστια κρίση στο εσωτερικό της Ευρώπης».


Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η Γερμανία είναι εκείνη η οποία θέτει ως προϋπόθεση για τη συνέχιση του προγράμματος τη συμμετοχή του ΔΝΤ και παρατήρησε: «Επομένως, θα πρέπει και η Γερμανία - και νομίζω ότι το καταλαβαίνουν αυτό από την πλευρά της γερμανικής κυβέρνησης - να ικανοποιήσει κάποια από τα αιτήματα του ΔΝΤ, στο βαθμό που θέλει να συνεχίσει το ΔΝΤ να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα».


Επίθεση στον Σημίτη


Σε ερώτηση αν φοβάται κάποιο «ατύχημα», όπως είπε στη συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε αρνητικά και εξήγησε: «Δεν φοβάμαι κανένα ατύχημα. Δεν υπάρχουν ατυχήματα, όταν κρίνεται το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Όλοι έχουν τη σωφροσύνη και την υπευθυνότητα να σταθεροποιήσουμε την ελληνική οικονομία».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό για το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε σε σκάνδαλα που εμπλέκονται υπουργοί του, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν του έγιναν και ερωτήσεις επί αυτού του ζητήματος.


«Το παλιό πολιτικό σύστημα ανασύρει μια πλήρως αποκαθηλωμένη εφεδρεία για να το στηρίξει», σχολίασε για την τηλεοπτική παρουσία του κ. Σημίτη, σημειώνοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε απολύτως ταυτισμένος με τη σημερινή γραμμή της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, ζητώντας εκλογές.



«Αυτό που ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, ήταν ότι ο κ. Σημίτης βρέθηκε σε απόλυτη ταύτιση με τη σημερινή γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Διότι είναι η ΝΔ η οποία ζητάει διαρκώς εκλογές και έρχεται ο κ. Σημίτης να ταυτιστεί με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτά, βεβαίως, είναι συμπτώματα ενός πολέμου του παλιού πολιτικού συστήματος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή κυβέρνηση έχει χτυπήσει κάποιο νεύρο. Και αυτό σχετίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό με την προσπάθειά μας να έρθουν στο φως υποθέσεις που για 10-15 χρόνια έμεναν στη σκιά. Να τις ξεκουκουλώσουμε, όπως είπε ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή».



«Ο κ. Σημίτης ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν» είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην πρωθυπουργό ο κ. Τζανακόπουλος και παρατήρησε: «Ο κ. Σημίτης, ο οποίος χθες έδινε και συμβουλές για την καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είδε από μπροστά του να περνάνε η Siemens, το Χρηματιστήριο, τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο κ. Μαντέλης, ο κ. Τσουκάτος, ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο κ. Παπαντωνίου. Ο κ. Σημίτης ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Είτε ο κ. Σημίτης δεν γνώριζε και επομένως είναι πλήρως ανίκανος και μάλλον θα έπρεπε να διατηρεί μια συνεσταλμένη σιωπή ή γνώριζε, πράγμα το οποίο είναι πολύ χειρότερο για τον ίδιο. Και μου κάνει πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί δεν ρωτήθηκε χθες ο κ. Σημίτης για όλα αυτά. Και μάλιστα, έκανε κι ένα κινδυνολογικό σχόλιο, είπε ότι η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο. Τι θα πει ότι η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο; Δεν υπήρξαν πολιτικές ευθύνες για τη διαφθορά;»





παιδικο δωματιο αγγλικο στυλ
στεφανο μποτρινι

τρικερι ελευθερο καμπινγκ

καλοι ρευματολογοι θεσσαλονικη
τρικερι ελευθερο καμπινγκ
τρικερι ελευθερο καμπινγκ
Τζέσυ Παπουτσή: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν την Τζέσυ Παπουτσή στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.


τρικερι ελευθερο καμπινγκ

Η ηθοποιός «έσβησε» στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έχοντας δώσει επί 62 ημέρες «μάχη» για τη ζωή, μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δικοί της άνθρωποι βρέθηκαν από νωρίς στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια. Τραγική φιγούρα είναι ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό, Θάνο Καληώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



τασος μητροπουλος κοκκινο φορεμα

φαγε αμυνταιο

live stream ξανθη ολυμπιακος
φαγε αμυνταιο

Η Κορακάκη βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη βολή, καθώς ήταν καλύτερη της η Οντριάν από την Μογγολία. Στη συνέχεια πέρασε μπροστά και την ακολούθησε μέχρι την 12η βολή η Βουλγάρα Μπόνεβα.


φαγε αμυνταιο

Εκεί η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε βολή 10,3 και η Μπόνεβα 8,7 χάνοντας επαφή με την κορυφή, αφού την προσπέρασε η Ζαβάλα Βασκες από το Μεξικό. Με σταθερές βολές και ψυχραιμία η Άννα Κορακάκη διατήρησε το προβάδισμα ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες μία μία αποχωρούσαν (έχει αλλάξει το σύστημα και οι αγώνες διεξάγονται πλέον με δύο κύκλους βολών, και στη συνέχεια διαδοχικούς αποκλεισμούς του χειρότερου).


korakaki 10 3 001
(Πηγή: ISSF)


Στο φινάλε έγινε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο αθλήτριες, με την Μεξικανή να μειώνει σε 0,2 την διαφορά αρχικά και στη συνέχεια να ισοφαρίζει σε 201 (το παγκόσμιο ρεκόρ της Κορακάκη στα junior) και χρειάστηκε shoot out.


final 10 m korakaki


Η Κορακάκη δεν ήταν εύστοχη με βολή στα 9,1 και η Μεξικανή με 9,8 πήρε τη νίκη. 3η η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο Ζανγκ.


korakaki vaskez
(Η αγκαλιά της Κορακάκη στη νικήτρια - Πηγή: ISSF)



φαγε αμυνταιο
ψευδως αρνητικο τεστ hiv

πορτοκαλαδα καμπος χιου

υποτροφιες επιδοσης ικυ προυποθεσεις

Μια σειρά πολιτικών γεγονότων, ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι ανακοίνωσε από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας την παραίτησή του.


πορτοκαλαδα καμπος χιου

πορτοκαλαδα καμπος χιου

Μερικές ώρες αργότερα, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε ότι ο στρατός της χώρας αναχαίτισε έναν πύραυλο της Υεμένης πάνω από το Ριάντ, με την τηλεόραση να μεταδίδει εικόνες από την έκρηξη, ενώ οι αναφορές που ακολούθησαν ήταν ακόμη πιο δραματικές, δεδομένου ότι κάποιοι από τους πρίγκηπες και πιο προβεβλημένους επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας είχαν τεθεί υπό κράτηση, σε μια επιχείρηση κατά της διαφθοράς που διενεργήθηκε με εντολή του μπιν Σαλμάν.


Τα γεγονότα αυτά σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας περιόδου για το συγκεκριμένο βασίλειο, όπως εκτιμούν αναλυτές, σημειώνοντας πως αντιπροσωπεύουν την κλιμάκωση μιας μακροχρόνιας διαμάχης μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν, απειλώντας να ενεργοποιήσουν νέα μέτωπα στην περιοχή, με τους Σαουδάραβες να κάνουν επίδειξη δύναμης.




πορτοκαλαδα καμπος χιου
εξωση φυσουν

εμποριο ξυλειασ στεργιου

δημητρα λιανη ζωδιο

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Γερμανό ομόλογό του, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι συζήτησε με τον Χάικο Μάας βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών καθώς και περιφερειακά θέματα και τις τελευταίες εξελίξεις στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας.


τει κεντρικης μακεδονιας τμημα μηχανικων πληροφορικης

εμποριο ξυλειασ στεργιου

"Ο βομβαρδισμός της συριακής επαρχίας Ιντλίμπ είναι ένα λάθος και πρέπει να σταματήσει", είπε ο Τσαβούσογλου προσθέτοντας ότι η 'Αγκυρα θα προωθήσει στην προγραμματισμένη τριμερή σύνοδο κορυφής την Παρασκευή στην Τεχεράνη σχέδιο απόφασης για να σταματήσουν ο επιθέσεις.


"Απαιτείται κοινή στρατηγική για να εξαλειφθούν ριζοσπαστικές ομάδες στην Ιντλίμπ αλλά η συνέχιση των επιθέσεων μπορεί να είναι καταστροφική" στην επαρχία, όπου ζουν εκατομμύρια άμαχοι. "Αν το πρόβλημα εδώ είναι οι ριζοσπαστικές ομάδες, είναι ανάγκη να υιοθετηθεί μια κοινή στρατηγική. Μια από κοινού δουλειά μπορεί να γίνει ώστε να εξαλειφθούν οι ομάδες αυτές αλλά η λύση είναι αναμφισβήτητα να μην βομβαρδιστεί το σύνολο της Ιντλίμπ", τόνισε χαρακτηριστικά.


"Καταβάλλουμε εντατικές προσπάθειες για να εμποδίσουμε τη διεξαγωγή των επιθέσεων και να εμποδίσουμε το καθεστώς να παραβιάσει την εκεχειρία. "Το καθεστώς θέλει να επιτεθεί στην Ιντλίμπ για να τη θέσει υπό τον έλεγχό του, αυτό είναι σαφές. Ωστόσο υπάρχουν εγγυητές του καθεστώτος, το Ιράν και η Ρωσία. Οι επαφές μας μαζί τους συνεχίζονται", πρόσθεσε.


Ο Χάικο Μάας δήλωσε ότι το Βερολίνο επίσης συνεχίζει τις προσπάθειές του για να εμποδίσει μια επίθεση εναντίον της Ιντλίμπ και να αποτρέψει μια "ανθρωπιστική καταστροφή".


"Η Τουρκία είναι σίγουρα καλύτερα προετοιμασμένη σε σχέση με άλλες χώρες για να επηρεάσει" σε αυτό το θέμα, είπε.


Ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας δήλωσε ότι η χώρα του θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ενισχύσει την ανθρωπιστική βοήθεια για τους σύρους πρόσφυγες σε χώρες που γειτνιάζουν με το αραβικό αυτό κράτος στην περίπτωση μιας ολομέτωπης επιχείρησης των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στη βόρεια επαρχία Ιντλίμπ. "Η Γερμανία είναι έτοιμη να εξετάσει να αυξήσει την ανθρωπιστική δέσμευσή της (στη Συρία) αν λάβουν χώρα πολυμέτωπες μάχες", είπε ο Μάας μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Τσαβούσογλου.


O Χάικο Μάας είπε επίσης ότι συμφώνησε με τον ομόλογό του της Τουρκίας να έχουν περαιτέρω συνομιλίες για τους Γερμανούς που κρατούνται στη χώρα. Εξάλλου η απελευθέρωση των Γερμανών που κρατούνται μετά την καταστολή που ακολούθησε το αποτυχημένο πραξικόπημα ήταν από τα βασικά θέματα της ατζέντας τους.



εμποριο ξυλειασ στεργιου
εμποριο ξυλειασ στεργιου

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

το τεκμήριο αθωότητας

εγκάρδια λόγια
το τεκμήριο αθωότητας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία προχώρησε στην έκδοση δύο Navtex (οδηγιών προς ναυτιλομένους) για ασκήσεις με πραγματικά πυρά, έπειτα από αίτημα της UNIFIL και της ρωσικής κυβέρνησης.


το τεκμήριο αθωότητας

Πρόκειται, είπε στο ΡΙΚ, για περιοχές νότια και βόρεια του τεμαχίου 3 της κυπριακής ΑΟΖ. Ανέφερε, επίσης, ότι πρόκειται για δραστηριότητα που γίνεται πολύ συχνά στην περιοχή.


Με την Navtex που εξέδωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεσμεύτηκε περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων εντός της περιοχής ευθύνης της Δημοκρατίας, για άσκηση με πραγματικά πυρά για αύριο 15 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές ώρες. Πρόκειται για περιοχή που εφάπτεται της ζώνης που «δέσμευσε» η Τουρκία για ασκήσεις μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και με επίκληση της οποίας προκάλεσε την διακοπή της πορείας του Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».


ΧΑΡΤΗΣ Navtex14.2.18


Σε χάρτη που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», σημειώνονται:


  • Η περιοχή που δέσμευσε με Navtex η Κυπριακή Δημοκρατία για ασκήσεις με πραγματικά πυρά για το απόγευμα της Πέμπτης.

  • Η περιοχή της πειρατικής Navtex της Τουρκίας για ασκήσεις του πολεμικού της ναυτικού μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μέσω της οποίας παρεμποδίζει την κίνηση του γεωτρύπανου Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».

  • Το σημείο που βρίσκεται ο στόχος «Σουπιά» στο τεμάχιο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ.

  • Το σημείο όπου βρίσκεται ακινητοποιημένο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το γεωτρύπανο Saipem 12000.

  • Θαλάσσια ζώνη γύρω από την Κύπρο, όπου σύμφωνα με άλλη τουρκική Navtex, πολεμικό της πλοίο μεταφέρει υποθαλάσσια συσκευή.

  • Περιοχή την οποία δέσμευσε το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας, για ασκήσεις με πραγματικά πυρά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

  • Ο κ. Χριστοδουλίδης έκανε αναφορά και στην επικοινωνία που είχε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, με τον επικεφαλής της ΕΝΙ, Κλαούντιο Ντεσκάλτσι, τονίζοντας ότι «είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε στην ίδια πορεία με την εταιρεία και έχουμε τους ίδιους στόχους».


    Όπως είπε, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεν εμπλέκονται στην παρούσα κατάσταση, έχουν επικοινωνήσει με τη Λευκωσία για να εκφράσουν τη στήριξή τους, αλλά και για να εκφράσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυπριακή ΑΟΖ. Ειδικότερα, ο κ. Ντεσκάλτσι ανέφερε στον Κύπριο υπουργό Ενέργειας, ότι η ιταλική εταιρεία ΕΝΙ είναι σε διαρκή επικοινωνία με την κυβέρνηση της Ιταλίας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 22 του μήνα θα βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ.


    «Το θέμα είναι να λύσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας τώρα με την Τουρκία», δηλώνουν αρμόδιες πηγές στην Λευκωσία, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας πως τα διαβήματα είναι επαναλαμβανόμενα, και πως μόνο μέσω της διπλωματικής οδού, αλλά σε ανώτατο επίπεδο, κινείται η Λευκωσία για το ζήτημα.


    Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, διά στόματος της εκπρόσωπου του, εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΟΖ της Κύπρου. «Η Ρωσική Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.


    Στο μεταξύ, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές στην Λευκωσία, η δήλωση του εκπροσώπου του γ. γ. του ΟΗΕ «ενθαρρύνει στην ουσία την Τουρκία να προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες». Θεωρείται ωστόσο, όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, ότι είναι ορθότερο «να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι από τη Λευκωσία και να μην πέσει κι άλλο λάδι στη φωτιά, άρα και να αποφευχθεί αντιπαράθεση σε διπλωματικό επίπεδο». Για τον λόγο αυτό, υποδείκνυαν οι ίδιες πηγές, δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση εκ μέρους της κυπριακής κυβέρνησης.


    Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει απογοήτευση για την ανακοίνωση, και ειδικά για το ότι τονίζεται πως οι εντάσεις σχετικά με την εξερεύνηση των υδρογονανθράκων κλιμακώθηκαν εκ νέου. Το «εκ νέου» που αναφέρεται στην ανακοίνωση των ΗΕ, δεν είναι με υπαιτιότητα της Λευκωσίας και είναι μεταξύ άλλων ένα σημείο πάνω στο οποίο θα μπορούσε η διατύπωση να είναι πιο ξεκάθαρη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.


    «Αυτό που θα έπρεπε να αναφέρεται, είναι ότι θα έπρεπε να αποφεύγονται ενέργειες που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή», τονίζεται.



    το τεκμήριο αθωότητας
    ελλαδα εχεις ταλεντο μικρα παιδια

    φυλλο αλουμινιου 2mm τιμη

    πεζοδρομος περαν κωνσταντινουπολη
    πολιτιστικο κεντρο εργαζομενων οτε πατρα

    Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, η πορεία κινήθηκε στις οδούς Εγνατία, Αγία Σοφία και Τσιμισκή. Οι διαδηλωτές έκαναν στάση έξω από το αμερικανικό προξενείο, όπου άναψαν πυρσούς, φώναξαν συνθήματα και κόλλησαν αφίσες κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.


    φυλλο αλουμινιου 2mm τιμη

    θεσσ


    Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα Βενιζέλου. Σε αυτή συμμετείχαν και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΟΚΔΕ και της Λαϊκής Αντίστασης.





    φυλλο αλουμινιου 2mm τιμη
    φυλλο αλουμινιου 2mm τιμη

    προσυμφωνο αγορας με αυτοσυμβαση

    μονο εσυ λεανδροσ στιχοι
    προσυμφωνο αγορας με αυτοσυμβαση

    «Η εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων υπακούει στις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας για την περίθαλψη και το δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην εθνική νομοθεσία και στο αίσθημα του ελληνικού λαού, φιλοξενίας, αλληλεγγύης και αγάπης προς τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους», τόνισε ο υπουργός, Νίκος Φίλης.


    προσυμφωνο αγορας με αυτοσυμβαση

    προσυμφωνο αγορας με αυτοσυμβαση

    Όπως ανακοινώθηκε, από την ερχόμενη Δευτέρα θα λειτουργήσουν οι πρώτες δομές σε δύο κέντρα φιλοξενίας της Αττικής, σε δυο της Θεσσαλονίκης, σε ένα στην Ήπειρο, σε ένα στην Εύβοια, καθώς και σε 20 σχολεία. Συνολικά 1.500 παιδιά θα δώσουν το «παρών» αρχικά, την πρώτη ημέρα του σχολείου. «Η σταδιακή λειτουργία των υπολοίπων κέντρων, ακολουθεί την πρόοδο της εμβολιαστικής κάλυψης του υπουργείου Υγείας», επεσήμανε ο γ. γ. του υπουργείου, Γιάννης Παντής.



    πως να βρεις δουλεια

    τελλος αγρας ποδοσφαιρο

    κινητα τηλεφωνα nokia τιμες

    Η απόφαση αυτή λήφθηκε απόψε σε σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «η Ανοιξη» στο Μεγαλοχώρι.


    τελλος αγρας ποδοσφαιρο

    Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Θωμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου, ενώ τόνισε επίσης ότι «αγωνιστικά στο πλευρό μας θέλουμε να είναι ξανά οι σύμμαχοί μας, εργαζόμενοι, μικροί ΕΒΕ και τα άλλα λαϊκά στρώματα, καθώς έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους».

    Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θωμόπουλος είπε πως από αύριο, Κυριακή, θα πυκνώσουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Λιάτος, αναφέρθηκε στην οργανωτική δομή που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ μίλησε διεξοδικά και για τα προβλήματα, τα αδιέξοδα, αλλά και τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου. «Τα αιτήματά μας, είναι συγκεκριμένα, δίκαια και αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας», τόνισε χαρακτηριστικά.




    τελλος αγρας ποδοσφαιρο
    τελλος αγρας ποδοσφαιρο
    κώστας ζουράρις ομιλία στην βουλή

    σχολια για νομαντς

    σχολια για νομαντς
    Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη (31/05)

    Απεργία | Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένει και την Πέμπτη (31/05/2018) το επιβατικό κοινό καθώς συνεχίζονται οι απεργίες και οι στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


    αναβαλλόμενος φόρος εισοδήματος

    σχολια για νομαντς

    σχολια για νομαντς

    Ενδεικτικά, «χειρόφρενο» τραβούν όλη την ημέρα τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ (και τα Express του Αεροδρομίου), όπως επίσης και τα τρόλεϊ, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σε ό, τι αφορά τον ΗΣΑΠ, οι συρμοί θα κινούνται από τις 08:00 έως την λήξη της βάρδιας, ενώ για το Μετρό (γραμμές 2 & 3), αν και τα δρομολόγιά τους θα γίνονται από τις 09:00 έως τις 21:00, αναμένονται εντός της ημέρας νέες ανακοινώσεις σχετικά με τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

    Σε ό, τι αφορά το Τραμ, τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και τον Προαστιακό, τα δρομολόγιά τους θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

    Διαβάστε επίσης:

    • Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Εντάσεις, καταστροφές και χημικά στις πορείες (pics)


    ομιλια λαγου

    βιεννη βουδαπεστη χριστουγεννα 2015

    υποτροφιες ακαδημια αθηνων
    βιεννη βουδαπεστη χριστουγεννα 2015

    Η Ελλάδα ενημερώθηκε με καθυστέρηση από το ΝΑΤΟ για τον αποκλεισμό της Λήμνου από τη συγκεκριμένη άσκηση και, μετά τια απαραίτητες ενέργειες και διαμαρτυρίες, πήρε την απόφαση να μην συμμετάσχει σε αυτήν.


    ιερα μονη οσιου συμεων νεου θεολογου

    βιεννη βουδαπεστη χριστουγεννα 2015

    βιεννη βουδαπεστη χριστουγεννα 2015

    Ακολούθως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ», η οποία εκτελεί καθήκοντα πλοίου επιχείρησης φυλακής σκοπούντος και στο πλαίσιο προετοιμασίας της προγραμματισμένης Άσκησης «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/17».


    Η Άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/17» είναι εθνική τεχνική άσκηση που θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού Αιγαίου από το βράδυ της 20ής Μαρτίου 2017 έως το βράδυ της 22ας Μαρτίου 2017. Συμμετέχουν φρεγάτες, πλοία γενικής υποστήριξης, υποβρύχια και πυραυλάκατοι.


    3 big


    26 απαράδεκτες διαφημίσεις από το παρελθόν

    26 απαράδεκτες διαφημίσεις από το παρελθόν
    26 απαράδεκτες διαφημίσεις από το παρελθόν

    «Στόχος μας» υπογραμμίζεται, «είναι να διπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας στο χώρο της Κοινωνικής Οικονομίας όπως και τη συμβολή του τομέα στο ΑΕΠ της χώρας». Μεγάλη τομή, επισημαίνεται, αποτελεί ο νόμος για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2016 και σημειώνεται πως «το νέο θεσμικό πλαίσιο ανοίγει την Κοινωνική Οικονομία σε όλους τους πολίτες και σε όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες».


    Ειδικότερα, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα: με την εφαρμογή του νέου νόμου, κάθε μήνα δημιουργούνται 40 νέα Κοινωνικά Συνεταιριστικά Εγχειρήματα. Μέσα σε 6 μήνες συστάθηκαν 200 νέες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και Συνεταιρισμοί Εργαζομένων, όχι μόνο στους παραδοσιακούς κλάδους, αλλά και σε νέους, όπως στις νέες τεχνολογίες.


    Επισημαίνεται ότι η ΚΑΛΟ προάγει έναν εναλλακτικό τρόπο παραγωγής, εργασίας και κατανάλωσης, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη συλλογικότητα. Είναι η συνεργατική-συνεταιριστική επιχειρηματικότητα που αποσκοπεί στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών των μελών και των εργαζομένων των συνεταιρισμών, την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με ίσους όρους συμμετοχής, με δημοκρατία και ισοτιμία.


    Απευθύνεται:



    • σε όσους έχουν επιλέξει να ασκήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα με κοινωνική αξία.

    • στους νέους που έχουν ιδέες και προσόντα και δεν μπορούν να τις πραγματοποιήσουν και αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό (brain drain).

    • σε όλους εκείνους που έχουν απηυδήσει με την απορυθμισμένη αγορά εργασίας και θέλουν να επιλέξουν ένα άλλο πρότυπο παραγωγής που δημιουργεί αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας.

    • στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που η αγορά εργασίας αποκλείει.


    Ως προς τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που ήδη έχουν αναληφθεί, αλλά και αυτές που επίκεινται, σημειώνεται ειδικότερα:


  • «Η νεοσύστατη Ειδική Γραμματεία ΚΑΛΟ έχει ήδη προχωρήσει στην πραγματική χαρτογράφηση του πεδίου της Κοινωνικής Οικονομίας. Έχει ετοιμάσει υποδείγματα εταιρικών καταστατικών, προς διευκόλυνση των πολιτών, ενώ λειτουργεί ως κέντρο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών.

  • Αναμορφώσαμε το πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων για φορείς ΚΑΛΟ, ενσωματώνοντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες προκειμένου με απόλυτη διαφάνεια να παρέχουν οι Κοινωνικές Επιχειρήσεις υπηρεσίες στο δημόσιο τομέα».


  • 26 απαράδεκτες διαφημίσεις από το παρελθόν
    κακοβουλεσ πραξεισ
    καρκινος τραχηλου μητρας θνησιμοτητα

    προαστικος κιατο αεροδρομιο

    ρουβάς ναι
    ποσοτικη μετρηση crp πως γινεται
    προαστικος κιατο αεροδρομιο

    Αυτό εκτιμά σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Wall Street Journal, καθώς όπως λέει, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ελπίδα να κερδίσει παραχωρήσεις της ευρωζώνης και του ΔΝΤ για την ελάφρυνση του χρέους και τη λιτότητα.


    προαστικος κιατο αεροδρομιο


    «Οι εκλογές θα επέτρεπαν στον ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από τις πιέσεις ενός αντιδημοφιλούς προγράμματος διάσωσης, του οποίου τα μαθηματικά έριξαν τελικά κάθε ελληνική κυβέρνηση από τη στιγμή που ξέσπασε η κρίση το 2009. Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και οι προκάτοχοί του, πασχίζει για να πετύχει τους αυστηρούς δημοσιονομικούς στόχους, σε μία σημαδεμένη από την ύφεση και κουρασμένη από τη λιτότητα χώρα», αναφέρει η εφημερίδα.



    Ωστόσο, κάνει αναφορά στα σχόλια Ελλήνων αξιωματούχων, οι οποίοι λένε ότι δεν υπάρχει απόφαση για εκλογές και ότι τον Ιανουάριο θα επανεξεταστεί η πορεία των διαπραγματεύσεων, αφού προηγουμένως πιέσουν ξανά τους δανειστές να δείξουν μεγαλύτερη ευελιξία.


    Μία αναζωπύρωση της ελληνικής κρίσης το 2017 θα δημιουργούσε μία ακόμη δοκιμασία για τη συνοχή της ΕΕ, που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των ευρωσκεπτικιστών λαϊκιστών σε μία σειρά σημαντικών εκλογών την επόμενη χρονιά, σχολιάζει το δημοσίευμα. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν ελάχιστη όρεξη για νέο ελληνικό δράμα, αλλά το ίδιο ελάχιστη είναι προθυμία για παραχωρήσεις προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, αναφέρεται επίσης.



    προαστικος κιατο αεροδρομιο

    mamas and papas tapis d'귥il

    κλιση ρηματων καταβαλω
    mamas and papas tapis d'귥il

    Στο εξής όσοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης θα διαγράφονται από τις λίστες του οργανισμού και όταν επανεγγραφούν θα ξεκινήσουν από το μηδέν, δηλαδή θα θεωρούνται άνεργοι για πρώτη φορά.


    mamas and papas tapis d'귥il

    mamas and papas tapis d'귥il

    Με το προηγούμενο καθεστώς η συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κατάρτισης δεν αποτελούσε λόγο διαγραφής τους από τον ΟΑΕΔ και όταν επανέρχονταν στις λίστες του οργανισμού είχαν την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου που τους εξασφάλιζε ευνοϊκότερους όρους στις προκηρύξεις θέσεων απασχόλησης (κυρίως στην κοινωφελή εργασία), αλλά και διατήρηση των κοινωνικών παροχών και των φοροαπαλλαγών (π. χ. μη καταβολή ΕΝΦΙΑ) που δικαιούνταν από τη στιγμή που δεν καταργούταν αναδρομικά η ιδιότητα του ανέργου.


    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", με το νέο νόμο όμως του υπουργείου Εργασίας (ν. 4430/2016 για την «Αλληλέγγυα Οικονομία»), όσοι άνεργοι μπαίνουν σε προγράμματα κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΙΕΚ, ΚΕΚ) θα διαγράφονται από το μητρώο του ΟΑΕΔ, εκτός και αν πληρούν τις εξής τρεις προϋποθέσεις:


    α) Να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων τουλάχιστον 4 μήνες.


    β) Να δηλώσουν τα στοιχεία του προγράμματος πριν από την έναρξή του στον ΟΑΕΔ.


    γ) Να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 2 ημερολογιακά έτη από προηγούμενη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης.



    εβδομαδιαιο σχολικο προγραμμα για εκτυπωση

    νοσοκομειο πρεβεζας διευθυνση

    μακο σαλβαρι
    νοσοκομειο πρεβεζας διευθυνση
    Σαρωτικό χτύπημα από Έλληνες χάκερς: Διέρρευσαν πάνω από 5.000 δεδομένα Τούρκων πιλότων

    Ηχηρή απάντηση στις επιθέσεις των Τούρκων - «Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα» - Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα, τοποθεσίες, e-mail και κωδικούς πρόσβασης


    ο θρυμματισμένοσ κόσμοσ pdf

    νοσοκομειο πρεβεζας διευθυνση

    Μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των Τούρκων χάκερς κατά ελληνικών ιστοσελίδων, με απειλές κατά των Ελλήνων, όπως «θα σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα», οι Έλληνες Anonymous ρίχνουν νέο ηχηρότατο «χαστούκι» στους «γείτονες», που ελέγχονται από το καθεστώς Ερντογάν. Άλλωστε, από το ύφος των μηνυμάτων που άφησαν στις ελληνικές ιστοσελίδες που χτύπησαν αποδεικνύουν από ποιον κατευθύνονται…




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στην ανάρτησή τους στον ιστότοπο medium.com οι Anonymous Greece στέλνουν μήνυμα ότι μπορούν να παραβιάσουν ακόμα και απόρρητα δεδομένα. Ανέβασαν μάλιστα και βίντεο που αποδεικνύουν το χακάρισμα.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

    «Anonymous Greece: Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν

    Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων.

    Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα.

    Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».

    Είναι η δεύτερη μεγάλη επίθεση που δέχονται οι Τούρκοι.

    Πριν λίγες ημέρες, οι Anonymous Greece κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

    Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα medium.com, στο οποίο οι Anonymous Greece δείχνουν τα βήματα που ακολούθησαν για την τεράστια διαρροή δεδομένων:



    Ακολουθούν φωτογραφίες από τα δεδομένα που διέρρευσαν:


    Σαρωτικό χτύπημα από Έλληνες χάκερς: Διέρρευσαν πάνω από 5.000 δεδομένα Τούρκων πιλότων
    01
    Σαρωτικό χτύπημα από Έλληνες χάκερς: Διέρρευσαν πάνω από 5.000 δεδομένα Τούρκων πιλότων









    νοσοκομειο πρεβεζας διευθυνση

    Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

    αρση δεσμευσης τραπεζικου λογαριασμου απο δημο

    nivea micellar νερο καθαρισμου
    αρση δεσμευσης τραπεζικου λογαριασμου απο δημο

    Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις επτά το πρωί ως τις 13:30. Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε η οικογένειά του, που δεχόταν τα συλλυπητήρια του κόσμου για την απώλεια του μακροβιότερου έλληνα πολιτικού.


    Επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και γιος του εκλιπόντος, Κυριάκος Μητσοτάκης.


    Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του, τα Χανιά, όπου την Πέμπτη θα γίνει η ταφή του στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 3 το μεσημέρι.


    Δείτε το liveblog του CNN Greece




    αρση δεσμευσης τραπεζικου λογαριασμου απο δημο
    αρση δεσμευσης τραπεζικου λογαριασμου απο δημο
    συνδεση λογαριασμου gmail

    σπασιμο πλευρων πονος

    νικος μακροπουλος πολιτικος μηχανικος

    Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου η πρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Έλλα Πανφίλοβα , είχε δηλώσει ότι με βάση την νομοθεσία ο Ναβάλνι δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές. «Υπάρχει νόμος, υπάρχει σύνταγμα. Βάσει του νόμου, παρότι έχει καταδικαστεί με αναστολή, το αδίκημα που έχει διαπράξει χαρακτηρίζεται ως σοβαρό, και άτομα που έχουν καταδικαστεί με βάση το συγκεκριμένο άρθρο του νόμου, δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές», δήλωσε η Πανφίλοβα από το Σότσι όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.


    κολλα ρευστη uhu

    σπασιμο πλευρων πονος

    σπασιμο πλευρων πονος

    σπασιμο πλευρων πονος

    Παράλληλα η Έλλα Πανφίλοβα εξέφρασε την άποψη ότι ο Ναβάλνι μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές ως υποψήφιος για την προεδρία μετά το 2028. «Ο ίδιος μπορεί, να θέσει υποψηφιότητα, όταν περάσει αυτή η δεκαετής περίοδος, κάπου το 2028 συν πέντε μήνες. Τι τον πήραν τα χρόνια; Έχει όλη του τη ζωή μπροστά. Γι’ αυτό ας το έχει υπ' όψιν του αυτό. Και ας κρατάει στα χέρια του τη σημαία!!», δήλωσε η Πανφίλοβα.


    Την Τρίτη η ρωσική υπηρεσία του BBC επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην ρωσική προεδρία, μετέδωσε ότι ο ιδρυτής του Μετώπου κατά της διαφθοράς Αλεξέι Ναβάλνι δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.


    νεο λυκειο μαθηματα κατευθυνσης

    νεο λυκειο μαθηματα κατευθυνσης

    Οι γιατροί έδωσαν χθες το πράσινο φως ώστε να του πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί.


    νεο λυκειο μαθηματα κατευθυνσης

    Ο κ. Παπαδήμος δεν θυμόταν ακόμα ποιο ήταν το όνομα του δήθεν αποστολέα στο τρομο-πακέτο και δεν μπορούσε επίσης να θυμηθεί αν ήταν ανδρικό ή γυναικείο. Πάντως περιέγραψε όσα έχει πει και στο νοσοκομείο σε στενούς φίλους και συνεργάτες που τον έχουν επισκεφθεί.


    Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο φρουρός του πάντα ελέγχει στα ειδικά μηχανήματα της Βουλής την αλληλογραφία που φθάνει στο σπίτι του και ότι αυτό έκανε και την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος. Δηλαδή, το πρωί της Πέμπτης, μόλις οι αστυνομικοί συνοδοί του τον άφησαν στο γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ένας από αυτούς πήρε την αλληλογραφία και πήγε στη Βουλή για να ελεγχθεί.


    Όπως σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός, όταν μπήκε στο αυτοκίνητο και είδε την αλληλογραφία γνώριζε ότι θα είχε περάσει από τη διαδικασία ελέγχου όπως γινόταν πάντα.


    Μετά περιέγραψε τη στιγμή της ανάφλεξης του παγιδευμένου πακέτου στα χέρια του.



    νεο λυκειο μαθηματα κατευθυνσης
    οικονομακου ακμη
    κυριακοπουλου φλωρικα

    αγορα εργασιας πληροφορικης

    τρεμουλο δακτυλου

    Συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί:


    αγορα εργασιας πληροφορικης


    «Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Υπολογισμό της διετίας 2016 και 2017 στη μισθολογική εξέλιξη. Νέο μισθολόγιο για το 2019, που θα αποκαθιστά σταδιακά τα εισοδήματα, θα αίρει τις αδικίες και θα επαναφέρει το 13ο και 14ο μισθό.


    Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου (ν. 4387/16) για το ασφαλιστικό. Σταδιακή αποκατάσταση όλων των συντάξεων.
    Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ στο 15%.


    Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κ. τ.λ.). Κατάργηση της ελαστικής, ενοικιαζόμενης και εκ περιτροπής εργασίας.


    Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.


    Επέκταση, αύξηση και μη περικοπή από κανέναν εργαζόμενο του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, που το λαμβάνει σήμερα. Επέκταση του θεσμού των βαρέων–ανθυγιεινών στο Δημόσιο με ευνοϊκές ρυθμίσεις στα όρια συνταξιοδότησης και το χρόνο εργασίας. Λήψη μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους.


    Κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη (άρθρο 24Α Ν. 4396/2016) για την αξιολόγηση. Συνέχιση της απεργίας–αποχής. Η αξιολόγηση να μην έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, να μη συνδέεται με τη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη, να μην οδηγεί σε απόλυση, αλλά στη βελτίωση των δεξιοτήτων με επιμόρφωση και διά βίου εκπαίδευση. Να λαμβάνεται υπόψη μόνο για την επιλογή στελεχών στο Δημόσιο με μετρήσιμα αντικειμενικά κριτήρια, που θα τοποθετούν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.


    Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων οργανισμών, κοινωνικών υπηρεσιών και στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών. Όχι στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο. Αύξηση των κοινωνικών δαπανών για Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση, Κοινωνική Προστασία και Περιβάλλον.


    Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας και περιουσίας για τους εργαζόμενους που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν.


    Κατάργηση της διάταξης για το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία.


    Κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων».





    αγορα εργασιας πληροφορικης
    αγορα εργασιας πληροφορικης
    στατιστική μέση τιμή

    пряжа bbb full

    пряжа bbb full

    Πρόκειται για ένα ογκωδέστατο υλικό που περιλαμβάνει 139 επιμέρους φακέλους και περίπου 90 μαρτυρικές καταθέσεις στην Εξεταστική Επιτροπή που διενήργησε η Βουλή την περίοδο 1986 - 1988 για το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή του 1974. Στον λεγόμενο «Φάκελο της Κύπρου» περιλαμβάνονται και απόρρητα έγγραφα που δεν είναι προσβάσιμα χωρίς την έγκριση των Προέδρων της Ελληνικής και Κυπριακής Βουλής μέρος των οποίων – όπως είπε - ο Νίκος Βούτσης αναμένεται να αποχαρακτηριστούν στο επόμενο διάστημα.


    καπνος δρομολογια παφος λευκωσια

    пряжа bbb full

    пряжа bbb full

    Σύμφωνα με τον Νίκο Βούτση έχουν χαθεί οι 11 πρώτοι φάκελοι με ισάριθμες μαρτυρικές καταθέσεις που κατάφεραν ωστόσο, να το αποκαταστήσουν.


    Με την φράση «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, μα τίποτα από την αλήθεια. Η αλήθεια μπορεί μερικές φορές να είναι σκληρή αλλά είναι και λυτρωτική», απάντησε ο πρωθυπουργός στις επιφυλάξεις που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ ως προς την χρονική συγκυρία διαβίβασης του «Φακέλου της Κύπρου». Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πάντοτε θα υπάρχουν ενστάσεις και επιφυλάξεις για τον χρονισμό του ανοίγματος – όσο δεν λύνεται το Κυπριακό.



    esp off hyundai i30

    μια τρυπα στο νερο πατρινο καρναβαλι

    Ο Τσάβι Πασκουάλ ήρθε στην 4η αγωνιστική, αντικαθιστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη. Κατάφερε όμως να οδηγήσει τους "πράσινους" στο νταμπλ και μια ανάσα από το Final 4 της Euroleague.


    πατινια ρολλερ jumbo

    μια τρυπα στο νερο πατρινο καρναβαλι

    μια τρυπα στο νερο πατρινο καρναβαλι

    Ο Πασκουάλ συγκέντρωσε στη διαδικασία 10 ψήφους έναντι 7 του Άρη Λυκογιάννη του Κολοσσού H Hotels στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ΚΑΕ. Κυριάρχησε στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων με 35 ψήφους έναντι των Γιάννη Καστρίτη (Τρίκαλα Bc Aries), Ντίνου Καλαμπάκου (Κόροιβος) που πήραν από 7, ενώ στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε 42,6% (671 ψήφους) έναντι 22,95% (361 ψήφους) του Γιάννη Σφαιρόπουλου του Ολυμπιακού.


    3967921
    (Ο Τσάβι Πασκουάλ επικράτησε του Άρη Λυκογιάννη (δ) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ACTION IMAGES)


    "Είναι μεγάλη τιμή για μένα στην πρώτη σεζόν μου στην Ελλάδα να αναδεικνύομαι μετά από ψηφοφορία ως καλύτερος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την ομάδα μου για αυτή την διάκριση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα πετύχαμε. Ευχαριστώ, επίσης, όσους με ψήφισαν" δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.


    Κορυφαίος παίκτης ο Νικ Καλάθης


    Μεγάλη μάχη έγινε στους παίκτες με το Νικ Καλάθη δεύτερο στις προτιμήσεις για τον MVP των προπονητών και των αρχηγών των 14 ΚΑΕ του πρωταθλήματος (οι οποίοι αναδεικνύουν σε ποσοστό 60% τους καλύτερους της χρονιάς) συγκεντρώνοντας 10 ψήφους έναντι 11 του συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Superfoods Κρις Σίνγκλετον. Κυριάρχησε όμως του 28χρονου Αμερικανού φόργουορντ στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων (32-12) και του κοινού (22,97% και 367 ψήφοι - 11,58% και 185 ψήφοι).


    4151072
    (Σίνγκλετον (αρ.) και Καλάθης (δ.) "μονομάχησαν" για τον τίτλο του MVP - EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


    "Είναι μεγάλη τιμή η ανάδειξη μου σε Stoiximan.gr MVP της σεζόν. Τιμή που οφείλεται στην βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου, τους οποίους ευχαριστώ. Οι προσωπικές διακρίσεις δεν έχουν αξία εάν δεν συνοδεύονται από ομαδικές. Για αυτό τον λόγο το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε όλοι μαζί τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς: Να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό Πρωταθλητή Ελλάδας" ήταν η δήλωση του αρχηγού των πρασίνων.



    μια τρυπα στο νερο πατρινο καρναβαλι
    καφες αδυνατισμα

    εβραικος χορος

    εβραικος χορος

    Η καταιγίδα θα φέρει θυελλώδεις ανέμους σε τμήματα της νοτιοανατολικής Βιρτζίνια, της βορειοανατολικής Βόρειας Καρολίνα και στη χερσόνησο Ντελμάρβα καθώς θα μετατρέπεται σε μετατροπική και θα κινείται προς τις ακτές των μεσοατλαντικών Πολιτειών, ανέφερε αυτή η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία που εδρεύει στο Μαϊάμι.


    σολαριουμ βορεια προαστια

    εβραικος χορος

    Ο Μάικλ, που όταν έφθασε στην ενδοχώρα των ΗΠΑ έγινε ο τρίτος ισχυρότερος κυκλώνας που έχει πλήξει ποτέ την αμερικανική επικράτεια, προκάλεσε μεγάλες ζημιές στη βορειοδυτική ακτή της Φλόριντα, κοντά στη μικρή πόλη Μέξικο Μπιτς, την Τετάρτη, όταν κατατασσόταν στην Κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, με ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα. Άφησε πίσω 7 νεκρούς και εκτεταμένες ζημιές σε πολλές παράκτιες πόλεις.


    Περί τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) η καταιγίδα απείχε περίπου 10 χλμ. από το Ρόανοκ Ράπιντς της Βόρειας Καρολίνας, με ανέμους ταχύτητας 85 χιλιομέτρων την ώρα.




    εβραικος χορος
    ενδοκρινολογος πολυκλινικη

    παλι απο την αρχη τραγουδια

    παλι απο την αρχη τραγουδια

    «Χθες το βράδυ το ξενοδοχείο Intercontinental (…) έγινε στόχος επίθεσης. Η επίθεση εξαπολύθηκε από πέντε μουτζαχεντίν μας», ανέφερε ο Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ, εκπρόσωπος των Ταλιμπάν σε ανακοίνωσή του που διανεμήθηκε μέσω email.


    προστατευε την τραγωδια

    απόδοση φπα μόνο εφόσον έχει εισπραχθεί

    παλι απο την αρχη τραγουδια

    Ο Μουτζαχίντ τόνισε ότι το ξενοδοχείο ήταν «γεμάτο εισβολείς Αμερικανούς και άλλων εθνικοτήτων», ενώ πρόσθεσε ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν «δεκάδες» εξ αυτών.


    «Η επίθεση τερματίστηκε, όλοι οι δράστες σκοτώθηκαν. 126 άνθρωποι διασώθηκαν, εκ των οποίων 41 αλλοδαποί», είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο εκπρόσωπος του αφγανικού υπουργείου Εσωτερικών Νατζίμπ Ντάνις.


    Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό, έξι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, μεταξύ των οποίων και ένας αλλοδαπός. Στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης διέμεναν και δύο έλληνες πιλότοι, ο ένας εκ των οποίων επικοινώνησε με το CNN Greece.


    Αποκλειστικό: Δύο Έλληνες στο ξενοδοχείο που επιτέθηκαν τρομοκράτες στην Καμπούλ




    παλι απο την αρχη τραγουδια

    Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

    συμβολαια παικτων παοκ 2017

    μουλίνος γιώργος
    συμβολαια παικτων παοκ 2017

    Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο 22χρονος οπλίτης από την Κρήτη είχε παρουσιαστεί στη Β' ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, και ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, περίπου στις 08:40, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό του οπλισμό.


    συμβολαια παικτων παοκ 2017

    Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ)



    «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε. Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.



    Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωση».



    Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η μητέρα του


    Συμφωνα με τη Δημοκρατική, η μητέρα του προσέφυγε την Τετάρτη με αίτηση – δήλωσή της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.


    Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.


    Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.


    Σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι οπλίτες που υπηρετούσαν μαζί του


    Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 22χρονου μεταφέρθηκε στη Ρόδο με ελικόπτερο «Σινούκ». Με το ίδιο ελικόπτερο μεταφέρθηκαν στη Ρόδο και οι πέντε στρατιώτες που υπηρετούσαν στη Ρω μαζί με τον νεαρό Κρητικό. Οι οπλίτες, οι οποίοι βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, απομακρύνθηκαν από τη Ρω και αντικαταστάθηκαν από άλλους στρατιώτες.


    Ο νεαρός φαίνεται πως είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στο Ηράκλειο.


    Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες ουδέποτε είχε διαπιστωθεί ότι ο 22χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.







    συμβολαια παικτων παοκ 2017
    καινουργιες τηλεορασεις samsung

    εσκα τουρνουα

    μυκητες νυχιων βαψιμο
    εσκα τουρνουα
    εσκα τουρνουα
    εσκα τουρνουα

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας, οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2017 ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο σημειώνοντας αύξηση περίπου 30% σε σχέση με το 2016.


    Έτσι, σχεδόν 1 στους 4 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων το κινεί χωρίς να πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας, ασφάλεια και βέβαια δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ. Παράλληλα αν συνυπολογίσει κανείς πως περίπου 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους τότε ο αριθμός των ιδιοκτητών ΙΧ που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας ανέρχεται σε 2,2 εκατ. Δηλαδή πάνω από 2 στους 5 ιδιοκτήτες δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας.


    Αξίζει να σημειωθεί βεβαίως ότι η μη καταβολή των Τελών Κυκλοφορίας που αναλογεί σε κάποιον ιδιοκτήτη οχήματος αυτομάτως πιστώνεται στο Taxisnet το διπλάσιο του αρχικού ποσού.



    επιστροφη φορου τελη ιουλιου

    κλινικ αρωματα

    κλινικ αρωματα

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνει το αίτημά του για πρόωρες εκλογές και εκφράζει την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα τις κερδίσει καθώς οι πολίτες αναζητούν, όπως λέει, την αλήθεια και όχι απλά τις εύκολες λύσεις.


    η πολις καβαφης ποιημα

    κλινικ αρωματα

    κλινικ αρωματα

    «Είμαστε διατεθειμένοι να ανταλλάξουμε ένα πιο ευέλικτο Κράτος για λιγότερους φόρους. Είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα. Και σήμερα στην Ελλάδα, υπάρχει μια σιωπηλή πλειοψηφία που στηρίζει τη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναπτύσσοντας τη δική του πρόταση.


    Παράλληλα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «τώρα, πλέον, η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική σκοτώνει την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής οικονομίας» επισημαίνοντας, όμως ότι η Ελλάδα δεν έχει αναλάβει πλήρως τη μεταρρυθμιστική ατζέντα με αποτέλεσμα να μην πείθει τους εταίρους ότι «πραγματικά θέλει να πάει μπροστά».



    κανονισμός οπλισμένου σκυροδέματος

    φωτογραφίες ξωτικών

    επαγγελμα φιλολογος

    Σε δηλώσεις τους οι δυο συνήγοροι της νεαρής φοιτήτριας που έπεσε θύμα τους άνδρα, Δήμητρα Ρίζου και Νίκος Κακόλιας, έθεσαν το ερώτημα εάν ο κατηγορούμενος θα εξαιρεθεί από τον νόμο Παρασκευόπουλου και πως ο νόμος εφαρμόζεται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


    φωτογραφίες ξωτικών

    φωτογραφίες ξωτικών

    «Εμείς μέχρι τώρα, έχουμε σεβαστεί απολύτως και τη δικαιοσύνη, την οποία και το παιδί και η οικογένεια, ευχαριστεί για τον τόπο που χειρίζεται την υπόθεση και την μυστικότητα της ανάκρισης, οπότε περαιτέρω στοιχεία της δικογραφίας δεν πρόκειται να εκθέσουμε», αναφέρει ένας εκ των συνηγόρων.





    φωτογραφίες ξωτικών
    απόψε τρώμε στης ιοκάστης ταινια full

    ποτε θα πληρωθουν οι συνταξεισ του δημοσιου οκτωβριου

    τατιανα ζωγραφου βιογραφικο
    ποτε θα πληρωθουν οι συνταξεισ του δημοσιου οκτωβριου

    Και έχει δίκιο. Η εντολή από το Μαξίμου, αλλά και από τον υπουργό Οικονομικών, ήταν συγκεκριμένη και σαφής: Οποιαδήποτε καθυστέρηση, από εδώ και πέρα, θα είναι σε βάρος της ανάπτυξης. Η τεχνική συμφωνία (SLA) πρέπει να κλείσει άμεσα, το ίδιο, ευελπιστούν, και οι συζητήσεις για το χρέος, ανάμεσα σε ΔΝΤ και Βερολίνο, που, όμως, είναι ιδιαίτερα δύσκολες και επίπονες. "Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος, μετά το Eurogroup της 22ας Μαΐου, για να ολοκληρωθεί και η συμφωνία για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος", μας επεσήμανε ο συνομιλητής μας.


    τυπωνω συνωνυμα

    ποτε θα πληρωθουν οι συνταξεισ του δημοσιου οκτωβριου

    Η κυβέρνηση χρειάζεται και τις δύο συμφωνίες προκειμένου να προχωρήσει η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης - το γνωστό QE. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) συνεδριάζει στις αρχές Ιουνίου και άρα για να υπάρξουν πιθανότητες ένταξης θα πρέπει ο μαραθώνιος να μετατραπεί σε σπριντ για να προλάβει η κυβέρνηση το QE. Όλα, όμως, εξαρτώνται από την απόφαση του Ταμείου. Αν έχει αποφασίσει να μείνει, τουλάχιστον έως το τέλος του ελληνικού προγράμματος, τότε θα πρέπει, μετά το Eurogroup, να τρέξει η συζήτηση για το χρέος. Αναλυτές εκτιμούν, και αυτό είναι σε γνώση του Μαξίμου, ότι το ΔΝΤ ναι μεν θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τα μέγιστα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ωστόσο ποτέ δεν θα δυναμιτίσει το προεκλογικό κλίμα ή θα δημιουργήσει κλίμα έντασης εναντίον της Α. Μέρκελ.


    tsipras merkel


    EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONNETI


    Το ορόσημο του καλοκαιριού


    Άρα, τόνιζαν, από την κυβέρνηση, ό, τι είναι να συμβεί με το χρέος πρέπει να γίνει άμεσα, έως τις αρχές / μέσα Ιουνίου -"μετά το ελληνικό ζήτημα θα αποσυρθεί από την επικαιρότητα λόγω εκλογών στη Γερμανία", ήταν το συμπέρασμα στελέχους του υπουργείου Οικονομικών.



    ποτε θα πληρωθουν οι συνταξεισ του δημοσιου οκτωβριου

    παθολογος λαγκαδας

    παθολογος λαγκαδας
    παθολογος λαγκαδας

    Την επιχείρηση διεξήγαγε και ολοκλήρωσε η ομάδα Εξουδετέρωσης Πυρομαχικών της 112 ΠΜ σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 09:40 το πρωί.


    Για την επίτευξη του σκοπού συνεργάστηκαν η περιφέρεια δυτικής Αττικής, οι όμοροι δήμοι, η Πολιτική Προστασία, η Ελληνική Αστυνομία και η Τροχαία.


    Για την εξουδετέρωση της βόμβας δόθηκε εντολή απομάκρυνσης των κατοίκων της περιοχής σε ακτίνα ζώνης 1407 μέτρων.


    Αυτή περιλάμβανε περιοχές με κατοικίες και επιχειρήσεις, κυρίως στον δήμο Ασπροπύργου και στον δήμο Ελευσίνας. Ειδικότερα, συμπεριλαμβάνονταν περιοχές με κατοικίες βόρεια και ανατολικά του στρατιωτικού αεροδρομίου όπως «Αεροδρόμιο», «Γκορυτσά», «Τρύπα Αλεπούς», «Κόκκινη Εκκλησιά», «Ψάρι» και «Θερμοκήπια».


    Για την επιχείρηση ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (καθοδήγηση μέρους του ωστικού κύματος και θραυσμάτων εντός του αεροδρομίου και μείωση της έντασης του με τη δημιουργία αναχωμάτων, εκκένωση περιοχής περιμετρικά του σημείου ανεύρεσής του) με σκοπό την αποφυγή πρόκλησης επισφαλών καταστάσεων.



    παθολογος λαγκαδας
    η ζωη κυλα
    κωτσοβολος μπλεντερ izzy

    μουσειο μπενακη βυζαντινεσ εικονεσ

    νικόλαος στασινόπουλος
    παραδοση παραλαβη σχολικης μοναδας
    μουσειο μπενακη βυζαντινεσ εικονεσ
    μουσειο μπενακη βυζαντινεσ εικονεσ

    Η ένταση ξεκίνησε όταν άγνωστος από το πλήθος πέταξε προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στα σκαλιά στο περιστύλιο της Βουλής μία κροτίδα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του συγκεντρωμένου πλήθους.


    Λίγο αργότερα, έγινε ρίψη δακρυγόνων στα αριστερά της Βουλής, καθώς και φωτοβολίδων, δακρυγόνων και πετρών.


    Η επέμβαση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τα επεισόδια να σταματήσουν προτού πάρουν μεγάλη έκταση, με το συγκεντρωμένο πλήθος εξαιτίας της χρήσης των χημικών να αναγκάζεται να υποχωρήσει προς την οδό Φιλελλήνων και να αδειάζει την πλατεία Συντάγματος.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε 110 προσαγωγές, ενώ έγιναν και 9 συλλήψεις.





    μουσειο μπενακη βυζαντινεσ εικονεσ

    βεργεσ ραβδιστικων

    μακροστενο μπαλκονι διακοσμηση

    Η 28χρονη αθλήτρια υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Ιούνιο, μετά από σύγκρουση με άλλο ποδήλατο στο ποδηλατοδρόμιο του Κότμπους.


    βεργεσ ραβδιστικων

    «Είναι σκ@#@... δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω. Όπως και να το καμουφλάρεις, δεν μπορώ πια να περπατήσω. Πιστεύω όμως ότι, όσο γρηγορότερα αποδεχθείς μία νέα κατάσταση, τόσο ταχύτερα μαθαίνεις να την αντιμετωπίζεις», δηλώνει στο «Spiegel» η Φόγκελ.


    Η αθλήτρια είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό σπριντ στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016, ενώ τέσσερα χρόνια νωρίτερα, στο Λονδίνο, είχε πάρει την πρώτη θέση στο ομαδικό σπριντ.





    βεργεσ ραβδιστικων
    βεργεσ ραβδιστικων
    καλαματα χανια πλοιο

    Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

    χειμερινο ωραριο καταστηματων ροδου

    χειμερινο ωραριο καταστηματων ροδου
    Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Ανδρέας Μαρτίνης

    Δεν είχε μείνει στα λόγια ο υπόδικος πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ανδρέας Μαρτίνης, αλλά είχε ήδη κάνει πράξη την πρόθεσή του, να θέσει δηλαδή υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, στις εκλογές του Ιουνίου.


    δουκισσα θερμομιξ

    βαπτιστικα ναυτακι

    Όπως επιβεβαιώνει η προσωρινή Διοίκηση του ΕΕΣ, ο Ανδρέας Μαρτίνης είχε πράγματι καταθέσει την υποψηφιότητά του. Υπό τη γενικευμένη κατακραυγή και σε συνδυασμό με τη δημόσια αποδοκιμασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού, φαίνεται πως ο πρώην πρόεδρος του ΕΕΣ, ο οποίος διώκεται για κακουργήματα κατά τη θητεία του στον Οργανισμό, υποχρεώθηκε να αλλάξει γνώμη.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η διοίκηση του ΕΕΣ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη (23/05/2018) την απόσυρση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαρτίνη. Ταυτόχρονα, ενημερώνει ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες της 3ης Ιουνίου 2018 συνεχίζεται κανονικά, στα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (επί της οδού Λυκαβηττού 1, στην Αθήνα), η οποία προβλέπεται να λήξει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, και ώρα 12 το μεσημέρι.



    χειμερινο ωραριο καταστηματων ροδου
    χειμερινο ωραριο καταστηματων ροδου

    ασυρματο ποντικι προβληματα

    πωλείται μονοκατοικία αμπελώνας λάρισας
    ασυρματο ποντικι προβληματα

    Η πληροφορία που μεταδόθηκε αρχικά από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA έκανε λόγο για τεχνικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρότι το C-130 είχε δοκιμαστεί αρκετές φορές πριν την πτήση.


    αρχαια χρονικη αντικατασταση βοηθειν

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το militaire.gr επικαλούμενο πηγές του ΓΕΑ δεν υπήρξε κανένα τεχνικό πρόβλημα.


    Αντίθετα, ζητήθηκε από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να καθυστερήσει η απογείωση κατά 30 λεπτά, ώστε να δοθεί χρόνος σε συγγενείς που πετούσαν για Κρήτη με αεροσκάφος αεροπορικής εταιρείας, να φθάσουν πρώτοι στα Χανιά, προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό.



    ασυρματο ποντικι προβληματα
    ασυρματο ποντικι προβληματα

    εγω ειμαι στα γερμανικα

    Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η πρόταση αφορά τη θέσπιση voucher που θα δίνει τη δυνατότητα στο 98% των οικογενειών να μπορεί να στείλει το παιδί του σε δημόσιο ή ιδιωτικό σταθμό, αφού το κράτος θα καλύπτει 180 ευρώ κάθε μήνα, για δέκα μήνες.


    εγω ειμαι στα γερμανικα

    Υπογραμμίζει μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα πάει με κανένα "καλάθι" στη ΔΕΘ», αντίθετα «έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη για να ξεκολλήσει από το ισχνό 2%».


    Σχολιάζοντας, τέλος, την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει ότι «όσα ο κ. Τσίπρας εξαγγέλλει δεν έχουν καμία σημασία. Είναι ο πρωθυπουργός των φόρων και της ανασφάλειας που απέρχεται...».




    εγω ειμαι στα γερμανικα
    εγω ειμαι στα γερμανικα
    θυλακιοτρόπου ορμόνης στο αίμα
    ζακυνθος παραδοσεις

    μακεδονια παλλας δωματια

    μακεδονια παλλας δωματια

    Η έκθεση παραδόθηκε στον νυν ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες τον περασμένο μήνα και περιέχει άγνωστες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του Χάμαρσκελντ, που συγκεντρώθηκαν από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Βελγίου, του Καναδά και της Γερμανίας.


    μακεδονια παλλας δωματια

    μακεδονια παλλας δωματια

    Ο Χάμαρσκελντ ήταν Σουηδός διπλωμάτης και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ το 1953. Όταν συνετρίβη το αεροσκάφος του βρισκόταν σε ειρηνευτική αποστολή στο Κονγκό, που μαστιζόταν από διαμάχες μεταξύ ανταρτών και της κυβέρνησης.


    Τα μεσάνυχτα της 17ης Σεπτεμβρίου και ενώ όδευε από την πόλη Κινσάσα του Κονγκό στην Ντόλα της Ζάμπια, όπου είχαν συνάντηση οι ηγέτες των βρετανικών αποικιών με θέμα την ένταση, το αεροσκάφος του κατέπεσε σκοτώνοντας τον ίδιο και τα άλλα 15 άτομα.


    Οι έρευνες των βρετανικών Αρχών μετά το δυστύχημα υποδείκνυαν πως το ατύχημα σημειώθηκε λόγω λάθους του πιλότου, ενώ η έρευνα που είχε διεξάγει ο ΟΗΕ δεν είχε επιφέρει τελικό αποτέλεσμα. Από τότε ανεξάρτητοι ερευνητές συνέχισαν να «σκαλίζουν τα συντρίμμια» της τραγωδίας για να βρουν τι ήταν τελικώς αυτό που στέρησε την ζωή από 16 άτομα.


    Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών δέχθηκε πιέσεις από ορισμένους εξ΄ αυτών να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος της υπόθεσης του Χάμαρσκελντ, όπως και έγινε το 2015.


    Ο επικεφαλής της νέας έρευνας και συντάκτης της έκθεσης, Μοχάμεντ Σάντε Οθμάν, ανακάλυψε πως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία είχαν στη διάθεσή τους ραδιοφωνικές παρεμβολές από το σημείο της συντριβής, πράγμα που μπορούσε να λύσει το μυστήριο των 56 ετών μέσα σε λίγα λεπτά.


    «Είμαι υπόχρεος για τη βοήθεια που έλαβα», έγραψε ο Οθμάν στην αναφορά του, που δημοσιεύει ο Guardian. «Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως όσο εμβαθύναμε την έρευνα» στα ραδιοφωνικά αρχεία από την περιοχή βρίσκαμε πολύ σημαντικά στοιχεία.



    dan


    (Wikipedia)


    Μερικά από τα σημαντικά ευρήματά του είναι:



    • Τον Φεβρουάριο του 1961 οι Γάλλοι παρείχαν κάτω από άκρα μυστικότητα τρία μαχητικά αεροσκάφη στους αντάρτες του Κονγκό «παρά τις αντιδράσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ». Τα εν λόγω αεροσκάφη είχαν χρησιμοποιηθεί σε αερομαχίες.

    • Το 1967 ένας Βέλγος πιλότος, ο οποίος εργαζόταν ως μισθοφόρος των ανταρτών, είχε πληροφορήσει τον Γάλλο διπλωμάτη, Κλοντ ντε Κεμουλαριά πως είχε κάνει ρίψη προειδοποιητικών πυρών προς το αεροσκάφος του Χάμαρσκελντ για να το αναγκάσει να αλλάξει πορεία και να μην μεταβεί στη Ντόλα. Τα πυρά είχαν χτυπήσει το φτερό του αεροσκάφους. Ο Οθμάν δεν κατάφερε να εντοπίσει τον πιλότο για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες

    • Οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ροδεσίας (σημερινή Ζάμπια) έκαναν υποκλοπές επικοινωνιών των Ηνωμένων Εθνών την περίοδο της συντριβής του αεροπλάνου και είχαν ακροβολισμένους μυστικούς πράκτορες. Στα αρχεία της Βρετανίας λοιπόν πρέπει να υπάρχουν σημαντικότατες πληροφορίες για την ημέρα του δυστυχήματος.

    • Οι ΗΠΑ είχαν εξελιγμένα μέσα ηλεκτρονικής παρακολούθησης «εντός και γύρω από την Ντόλα» όπως και κατασκόπους στην περιοχή τη νύχτα της συντριβής, άρα η Ουάσιγκτον θα μπορεί να παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες.



    παγκοσμιοποιηση και θρησκεια
    1983 oakland raiders transactions

    αιγλη hotel τηνος

    στατικος αντωνυμο

    «Όμως, για να ισχύσει αυτό, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) πρέπει κάθε χρόνο να κάνουν αίτηση, επικαιροποιώντας τα οικονομικά στοιχεία τους. Φαίνεται ότι πολλοί δικαιούχοι του ΚΟΤ αμέλησαν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, με αποτέλεσμα να απεντάσσονται από την προστασία του ΚΟΤ» σημείωσε η κ. Φωτίου.


    αιγλη hotel τηνος

    Επιπλέον, όπως είπε, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, από τον περασμένο Φεβρουάριο, δημιούργησε ταμείο, έτσι ώστε, όσοι είναι δικαιούχοι ΚΕΑ ή ΚΟΤ και δεν έχουν ρεύμα στην πρώτη κατοικία τους, να υποβάλουν αίτηση στον οικείο δήμο και να υπάγονται στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου, με συνέπεια η οφειλή τους είτε να εκμηδενίζεται είτε να μειώνεται σε ποσοστά από 30% έως 75%.



    «Καλούμε όλους τους δικαιούχους του ΚΕΑ να κάνουν την αίτηση επικαιροποίησης άμεσα, για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν» συμπλήρωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.




    αιγλη hotel τηνος
    αιγλη hotel τηνος
    δημος αρταιων αδεσποτα

    σταθης στιβακτακης ποιος ειναι

    zougla.gr αμφιπολη
    σταθης στιβακτακης ποιος ειναι

    Οι δικαιούχοι μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων «www.aade.gr» με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών στο TAXIS, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται.


    σταθης στιβακτακης ποιος ειναι

    Υπενθυμίζεται ότι για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 15.01.2019, η πληρωμή θα γίνει έως 15.02.2019. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 16.1.2019 έως 31.5.2019, η πληρωμή θα γίνει έως 28.6.2019.


    Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι 15.7.2019 και, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, τότε το επίδομα καταβληθεί έως 11.10.2019.


    Το φετινό ποσό της επιδότησης είναι αυξημένο σε σχέση με αυτό που δόθηκε πέρυσι. Συγκεκριμένα, από 0,125€ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που ήταν πέρυσι, το φετινό ποσό αυξάνεται στο 0,160 € ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, ενώ τα περιουσιακά κριτήρια για τους δικαιούχους αυξάνονται από 100.000€ σε 130.000€ για τους άγαμους και από 200.000€ σε 250.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.


    Συγκεκριμένα, με βάση την υπουργική απόφαση, δικαιούχοι του επιδόματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που έχουν:


    α) Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα 12.000€ για άγαμο, 20.000€ για έγγαμο και 22.000€ για μονογονεϊκές οικογένειες, το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000€ για κάθε τέκνο.
    β) Ακίνητη περιουσία, η αξία της οποίας δεν υπερβαίνει το ποσό των 130.000€ για τους άγαμους και το ποσό των 250.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.




    σταθης στιβακτακης ποιος ειναι
    δικαιωματα οικειοθελους αποχωρησης

    παιχνιδια μπλακ τζακ δωρεαν

    παιχνιδια μπλακ τζακ δωρεαν

    Ρώσος κοσμοναύτης, ο οποίος ήλεγξε την περίεργη αυτή οπή στο Soyuz-MC9, αναφέρει ότι ανοίχτηκε από μέσα προς τα έξω, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι ρωσικές Αρχές προσπαθούν τώρα να καταλάβουν πώς δημιουργήθηκε.


    ιος απανεμες παραλιες

    παιχνιδια μπλακ τζακ δωρεαν

    παιχνιδια μπλακ τζακ δωρεαν

    Ο Sergei Prokopyev και ο επίσης κοσμοναύτης Oleg Kononenko έκαναν μια διαστημική «βόλτα» στις 12 Δεκεμβρίου και συνέλεξαν διάφορα δείγματα, τα οποία τώρα περνούν από… κόσκινο οι Αρχές.


    Οι κοσμοναύτες, μαζί με δύο αστροναύτες, επέστρεψαν στη Γη την περασμένη εβδομάδα μετά από 197 ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


    Η οπή στο διαστημικό σκάφος έγινε αντιληπτή στις 30 Αυγούστου και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους κοσμοναύτες. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Independent», o Prokopyev δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι πλέον είναι «στα χέρια των αρμόδιων Αρχών να κρίνουν πώς άνοιξε η τρύπα».


    2018 12 24T145658Z 349728612 UP1EECO15IXSH RTRMADP 3 SPACE STATION CREW
    Ο Sergei Prokopyev / Andrey Shelepin/Gagarin Research&Test Cosmonaut Training Center/Handout via REUTERS


    Ο γρήγορος εντοπισμός του προβλήματος και η αντιμετώπισή του έδειξε, όπως είπε ο κοσμοναύτης, την ετοιμότητα του πληρώματος.


    Η τρύπα αυτή δεν έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των κοσμοναυτών αλλά ούτε και των αστροναυτών της NASA και της ΕSA κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στη Γη.


    Ο επικεφαλής της Roscosmos Dmitry Rogozin είχε πει τον Σεπτέμβριο ότι η τρύπα μπορεί να είχε δημιουργηθεί είτε όταν κατασκευάστηκε το σκάφος είτε όταν μπήκε σε τροχιά.





    οδος καψουρας

    Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

    αφιερωμα στη μαρια καλλας ηρωδειο

    Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Sigma, ο Tristan Aspray μίλησε για τη γεώτρηση στο οικόπεδο «10», τις ενδείξεις για φυσικό αέριο αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του αμερικανικού κολοσσού στην περιοχή.
    Όπως τόνισε ο ίδιος, οι τουρκικές απειλές «δεν εκτροχιάζουν» την ExxonMobil από το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την εξεύρεση φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ.


    προφητεια ρασπουτιν

    δωρεαν λογισμικο για μαθηματικα

    «Είμαστε γνώστες των γεωπολιτικών εντάσεων σε αυτό το μέρος του κόσμου. Δεν είναι καινούργιες και συνεχίζονται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτές μπορούν να επιλυθούν μόνο από τις κυβερνήσεις. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι, μαζί με τον εταίρο μας, την Qatar Petroleum, σε αυτό που κάνουμε, δηλαδή την διεξαγωγή των εργασιών στο οικόπεδο “10”, το οποίο εξάλλου βρίσκεται εκτός της αμφισβητούμενης περιοχής», δήλωσε ο κ. Tristan Asprey.


    Ερωτηθείς αν υπάρχουν πρωταρχικές ενδείξεις για τις ποσότητες φυσικού αερίου στα σπλάχνα της Δελφύνης, o ίδιος απάντησε:



    «Έχουμε ξεκινήσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είμαστε ακόμα στα ρηχά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, μέχρι το στόχο, και πριν δούμε αν υπάρχει φυσικό αέριο εκεί και ποιες είναι οι πραγματικές ποσότητες. Φυσικά, η παρουσία κοιτασμάτων, όπως το Ζορ στην ευρύτερη περιοχή, είναι ενθαρρυντική».



    Αναφερόμενος στον East-Med, ο αντιπρόεδρος της ExxonMobil υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν μεγαλύτερο αγωγό που έχει προταθεί και φτάνει μέχρι την Ελλάδα ενώ το φυσικό αέριο μπορεί να εξαχθεί μέσω της υγροποίησης, το ονομαζόμενο LNG, και να μεταφέρεται με πλοία.





    αφιερωμα στη μαρια καλλας ηρωδειο
    αφιερωμα στη μαρια καλλας ηρωδειο
    αφιερωμα στη μαρια καλλας ηρωδειο

    κανατα τσαγιου

    κανατα τσαγιου
    κανατα τσαγιου

    Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, κατά την έναρξη των αυριανών συναντήσεων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και ESM για την τρίτη αξιολόγηση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 3 το απόγευμα συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη με τους θεσμούς για τα δημοσιονομικά, όπου θα γίνει μια επισκόπηση για το 2017 και θα εξεταστεί η προοπτική για το 2018.


    καίγομαι της τίνας καζή

    κανατα τσαγιου

    Στις 5:30 θα ακολουθήσει συνάντηση με αντικείμενο τη δημοσιονομική διαχείριση στην οποία επικεφαλής θα είναι πάλι ο κ. Χουλιαράκης.


    Σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 2018 αυτό που έχει καταδειχθεί είναι πως το μακροοικονομικό σενάριο που έχει προβλεφθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018 -2021 και το οποίο προβλέπει ανάπτυξη 2,5% την επομένη χρονιά θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Ομοίως, θα πρέπει να αναθεωρηθεί ο στόχος για τα δημόσια έσοδα, δεδομένου πως η χαμηλότερη ανάπτυξη θα οδηγήσει σε μικρότερες εισπράξεις.


    Η αναπροσαρμογή αυτή σύμφωνα με προκαταρκτικούς υπολογισμούς οδηγεί σε μια δημοσιονομική απόκλιση της τάξης του 0,5% του ΑΕΠ ή των 900 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο προϋπολογισμός του 2018 δεν επιτυγχάνει στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ , αλλά 3% του ΑΕΠ. Αν και οι θεσμοί δεν έχουν κάνει καμία αναφορά σε μέτρα για την κάλυψη της απόκλισης αυτής, ωστόσο αναλύουν διαρκώς τα νούμερα.


    Η συγκεκριμένη ανάλυση γίνεται για ακόμη έναν λόγο. Το 2017 η κυβέρνηση θα καταφέρει να καλύψει το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% του ΑΕΠ και η κοινή εκτίμηση είναι πως το πρωτογενές πλεόνασμα θα αγγίξει το 2,2% του ΑΕΠ. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν διαθέσιμα προς αξιοποίηση 900 εκατ. ευρώ. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το ποσό αυτό θα δοθεί, ως κοινωνικό μέρισμα, σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες.


    Οι θεσμοί όμως θέλουν τα χρήματα αυτά να διοχετευθούν σε τομείς που θα στηρίξουν την ανάπτυξη το 2018 και θα οδηγήσουν σε επίτευξη του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ. Οι δανειστές επιθυμούν τα χρήματα αυτά να δοθούν αφενός για να αποπληρωθούν ληξιπρόθεσμα χρέη του κράτους προς τον ιδιωτικό τομέα αφετέρου για να εκδοθούν συντάξεις που εκκρεμούν. Συζητούν δε το ενδεχόμενο μέρος των 900 εκατ. ευρώ να τοποθετηθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό την «καθαρή έξοδο» της χώρας από το Μνημόνιο και ο οποίος τροφοδοτείται από χρήματα του ESM και από μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος.



    μειωση εισφορων οαεε 2014

    βολτες βιδας

    Ο εκπαιδευτικός φέρεται να κάλυψε τη δράση επιχειρηματία, που δραστηριοποιείτο στο κυλικείο του σχολείου που διηύθυνε και ο οποίος καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, όμως, παρά την παραπομπή του εκπαιδευτικού σε δίκη, με ψήφους τέσσερις έναντι ενός, εισηγήθηκε στον υπουργό ο εκπαιδευτικός να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπέρ του εκπαιδευτικού ψήφισαν δύο δικαστές, εκπαιδευτικός διευθυντής εκπαίδευσης διορισμένος από τον υπουργό, και ο αιρετός εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ στο Συμβούλιο. Εναντίον του ψήφισε ο έτερος των αιρετών εκπροσώπων.


    μπιτ παζαρ τηλεφωνο

    βολτες βιδας

    Όμως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως δήλωσε στην τοπική εφημερίδα της Μυτιλήνης «Εμπρός» ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Αριστείδης Καλάργαλης, «η άποψη αυτή αποτελεί μια γνώμη προς το υπουργείο Παιδείας και δεν έχει αποφασιστικό χαρακτήρα».


    Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο καταδικάσθηκε πρωτόδικα ο μισθωτής κυλικείου σχολείου με δύο χρόνια φυλάκιση, για «προσβολή σεξουαλικής αξιοπρέπειας ανήλικου κάτω των 15». Ακολούθησαν καταγγελίες γονέων, οι οποίοι είχαν καταθέσει και στη δίκη κατά του Γυμνασιάρχη του εν λόγω σχολείου, ο οποίος μάλιστα είχε παραστεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης του επιχειρηματία.


    Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, ο Γυμνασιάρχης κάλυπτε τον εν λόγω επιχειρηματία και τη δράση του επί πέντε ολόκληρα χρόνια. Στη συνέχεια με εντολή του Αρείου Πάγου πραγματοποιήθηκε επείγουσα προανάκριση που κατέληξε στην παραπομπή του Γυμνασιάρχη σε δίκη τον περασμένο Μάϊο, δίκη που αναβλήθηκε λόγω παρελεύσεως ωραρίου για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Έως τότε το έκτακτο υπηρεσιακό συμβούλιο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την έκπτωση του εκπαιδευτικού από τον αξιολογικό πίνακα των υποψηφίων διευθυντών.



    βολτες βιδας
    βολτες βιδας
    συρος ταβερνες ερμουπολη

    αποτυχημενες κατασκευες

    ισλαμιστης αποκεφαλιζει χριστιανο
    αποτυχημενες κατασκευες

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν: Ελαιόλαδο – αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, με την εμπορική ονομασία «ΠΡΩΤΕΥΣ Κλασικό», σε μεταλλική συσκευασία των 5 λίτρων, με ημερομηνία παραγωγής 01-03-2018, LOT 12/11013/206 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από : 01-09-2019, το οποίο τυποποιείται από την επιχείρηση «Θ. Γ. ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο. Ε.», 3ο χλμ Σερρών – Νιγρίτας, με αλφαριθμητικό αριθμό μονάδας τυποποίησης EL 40201.


    βιβή αναστασιάδου

    Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.


    Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, φωτογραφία κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.



    αποτυχημενες κατασκευες
    αποτυχημενες κατασκευες

    ψηφοδελτιο α.ε

    μονιμος διορισμος
    φυσικο περιβαλλον εκθεση γ λυκειου επιλογος
    ψηφοδελτιο α.ε

    "Θέλουμε να αναμορφώσουμε το μάθημα των Θρησκευτικών με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις. Να είναι μάθημα όλων των θρησκειών, με έμφαση στον ορθόδοξο πολιτισμό", ανέφερε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρη ερώτησης του Δημήτρη Κρεμαστινού, επαναλαμβάνοντας τη θέση της κυβέρνησης ότι την ευθύνη για τον τρόπο διδασκαλίας την έχει το κράτος με τα αρμόδια όργανά του.


    ψηφοδελτιο α.ε

    Ο υπουργός Παιδείας, σε χαμηλούς τόνους, δήλωσε πως πρόθεση της κυβέρνηση δεν είναι να δημιουργήσει αντιδικίες και να αμφισβητήσει διακριτούς ρόλους κορυφαίων θεσμών, αλλά να προχωρήσει στο μείζον που είναι η βελτίωση της εκπαίδευσης.


    "Δεν είναι θέμα σύγκρουσης Εκκλησίας - Πολιτείας", είπε και σημείωσε και πως και μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να μην έχει η διδασκαλία των Θρησκευτικών κατηχητικό χαρακτήρα. "Δεν είμαστε δογματικοί", επεσήμανε και έδωσε έμφαση στις σχέσεις συνεργασίας που πρέπει να υπάρχουν με την εκκλησία. "Συζητούμε για να έχουμε θετικές εξελίξεις", κατέληξε, αναγνωρίζοντας μάλιστα το ανεπτυγμένο φιλανθρωπικό της έργο, επ' ωφελεία του λαού.




    ψηφοδελτιο α.ε

    στολή αστυνομικίνας

    Οι αναφορές του κ. Παπαδημητρίου που προσήλθε για δεύτερη φορά στην επιτροπή, αν και ασθενής όπως ο ίδιος είπε, προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Γεωργαντά από τη ΝΔ που έθεσε θέμα προσβολής των ατομικών δικαιωμάτων των μη πολιτικών προσώπων, λόγω και της απευθείας μετάδοσης των εργασιών.


    αύξηση συνεταιριστικού κεφαλαίου

    στολή αστυνομικίνας

    στολή αστυνομικίνας

    «Η ΝΔ θέλει οι συνεδριάσεις μας, στις οποίες αποκαλύπτονται πολύ σημαντικά πράγματα, να μην γίνονται κτήμα του ελληνικού λαού», σχολίασε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Αννέτα Καββαδία.


    Σε ότι αφορά στην ουσία της κατάθεσής του, ο πρώην γενικός διευθυντής που ρωτήθηκε και για το ηχητικό υλικό που τον φέρει να συνομιλεί με τον γενικό διευθυντή του πρώην υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, απάντησε πως δεν θυμάται. Το χαρακτήρισε «χαλκευμένο» και περιορίστηκε να δηλώσει πως δεν μπορώ να απαντήσει γιατί οι βουλευτές έχουν τη δικογραφία μπροστά τους.


    Σε ερώτηση του Αριστείδη Φωκά από την Ένωση Κεντρώων για τον τρόπο κατανομής της διαφημιστικής δαπάνης, είπε ότι αυτή γινόταν βάσει αλγορίθμου από την αρμόδια υπηρεσία.


    Σημειώνεται πως την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Παπαδημητρίου θα ολοκληρώσει την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή. Για την ίδια ημέρα, έχει κληθεί να καταθέσει και η καθηγήτρια Παθολογίας και πρώην υφυπουργός Υγείας επί κυβέρνησης Σαμαρά, Φωτεινή Σκοπούλη.








    στολή αστυνομικίνας
    επιχειρηματικα νεα τρικαλα