Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

πρωτη ευχη νεογεννητου

πρωτη ευχη νεογεννητου

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ υπογραμμίζει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον» ενώ παράλληλα ασκεί δριμεία κριτική στην πολιτική εξαρχαϊσμού του Γκρουέφσκι, σημειώνοντας ότι η χώρα πλήρωσε μεγάλο τίμημα για αυτή την πολιτική του παρελθόντος και δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη.


Όπως είπε ο κ. Ζάεφ, τόσο ο ίδιος όσο και ο Αλέξης Τσίπρας αγνόησαν το πολιτικό κόστος και προχώρησαν σε μια συμφωνία η οποία έχει «μόνο θετικά για τους δύο λαούς και τις δύο χώρες». Υπογράμμισε δε, ότι η τροπολογία για την υπηκοότητα δεν αφήνει «καμία αμφιβολία για παρερμηνείες». Αναφερόμενος στο ζήτημα της γλώσσας, ο Ζόραν Ζάεφ τόνισε ότι «για το θέμα αυτό υπάρχει σχετική απόφαση των Ηνωμένων Εθνών με την οποία διευκρινίζεται ότι ανήκει στη σλαβική ομάδα γλωσσών».


«Εκείνο που γνωρίζω είναι πως εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι αποτελούμε μέρος αυτής της ιστορικής περιοχής της Μακεδονίας. Και αποδεχόμαστε τα επιχειρήματα και το γεγονός ότι εμείς θα είμαστε "Η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας" και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναγνωρίζουμε με κάθε λειτουργικό τρόπο ότι η ελληνική Μακεδονία είναι απολύτως διαχωρισμένη από τη χώρα μας, υποστηρίζουμε πλήρως τα υφιστάμενα σύνορα και αναγνωρίζουμε την ξεχωριστή μας κληρονομιά, την ξεχωριστή αρχαία ελληνική ιστορία της περιοχής» ανέφερε ο κ. Ζάεφ.





πρωτη ευχη νεογεννητου
πρωτη ευχη νεογεννητου
δανεζικα καταστηματα
πλαστικο πλεγμα για φυτα

συνταγη του τσιζκεικ

γ νεκροταφείο νίκαιας
καμπινγκ συκια
συνταγη του τσιζκεικ
συνταγη του τσιζκεικ
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η καλλονή που τον εντυπωσίασε στην Κρήτη

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα έκλεψαν την παράσταση στην Κρήτη.


Μια 24χρονη φοιτήτρια να αποκαλύπτει…


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Καμίλα «έσπασαν» το πρωτόκολλο στις Αρχάνες στην Κρήτη χορεύοντας και πίνοντας ρακί. Μεταξύ άλλων, ενώ δεν επιτρεπόταν ούτε να τον ακουμπήσουν, εκείνος χόρεψε τελικά μαζί με τους χορευτές από το «Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης» της κ. Αντωνίας Παντελακη!

Ο Κάρολος μάλιστα την ώρα του γλεντιού έκανε ερωτήσεις σε καλλονή φοιτήτρια που βρισκόταν δίπλα του. Το όνομα της είναι Βαγγελιώ Σπηλιωτάκη, είναι από τις Αρχάνες και φοιτήτρια στο Ρέθυμνο, στο Παιδαγωγικό Τμημα.

Η 24χρονη καλλονή εντυπωσίασε τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου ο οποίος της έκανε κομπλιμέντα. Η φοιτήτρια είπε για τον Κάρολο πως ήταν πολύ άνετος, ακομπλεξάριστος και ευχάριστος. H Βαγγελιώ είναι χορεύτρια από τα 4 της χρόνια και έχει πάρει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις. Οπως όμως είπε, αυτή η εκδήλωση ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για την ίδια. «Την ώρα που του μετρούσα τα βήματα για να χορέψει μαζί μας σιγανό, είχαμε μια πολύ «ζεστή» συνομιλία».

«Αυτό που φοράς τι είναι;», τη ρώτησε και εκείνη απάντησε: «Είναι το παραδοσιακό νυφικό που φορούσαν στις Αρχάνες». «Εσυ είσαι παντρεμένη;», Ρώτησε μετά. «Οχι ειμαι φοιτήτρια» απάντησε η Βαγγελιώ. Και ο Κάρολος είπε τότε: «Είσαι πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα. Ευχομαι να το βάλεις και στο γάμο σου στο μέλλον»!



συνταγη του τσιζκεικ

φυσικες καταστροφες στην ευρωπη

φυσικες καταστροφες στην ευρωπη
Νέες απεργίες στα τρένα την επόμενη εβδομάδα

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ) για την εταιρεία Συντήρησης Τροχαίου Σιδηροδρομικού Υλικού, η οποία σύντομα μεταβιβάζεται στην ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


φυσικες καταστροφες στην ευρωπη

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) προκήρυξε δύο νέες 24ωρες απεργίες, για τις 25 και τις 26 Ιουλίου 2018, για τους εργαζόμενους σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, οι οποίες ωστόσο, εφόσον πραγματοποιηθούν, αναμένεται να επηρεάσουν και τη λειτουργία (δρομολόγια) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται, ότι η ΠΟΣ είχε προκηρύξει πρόσφατα επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία για τις 20 Ιουλίου, όμως έπειτα από προσφυγή της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Δικαιοσύνη, κηρύχθηκαν στο σύνολό τους παράνομες.


Νέες απεργίες στα τρένα την επόμενη εβδομάδα
01
Νέες απεργίες στα τρένα την επόμενη εβδομάδα









φυσικες καταστροφες στην ευρωπη
μπανσκο ντελιβερι
γραβατα πουα

οι μεν και οι δεν ηθοποιοί

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια νυχτερινής επίσκεψης από τον βιολόγο Σωτήρη Αλεξίου, για πρώτη φορά εντοπίστηκε και συλλέχτηκε ένα είδος γρύλου.


thor online subtitrat in romana

οι μεν και οι δεν ηθοποιοί

To δείγμα στάλθηκε για μελέτη στην Αγία Πετρούπολη, όπου ο Ρώσος ειδικός σε αυτή την ομάδα εντόμων Αντρέι Γκορότσοφ αποφάνθηκε πως πρόκειται για νέο είδος, το οποίο, προς τιμήν του νησιού της Ρόδου ονομάστηκε Ovaliptila rhodos.


Το νέο είδος γρύλου είναι ενδημικό της Ρόδου. Μέχρι τώρα έχει εντοπιστεί μόνο στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι νυχτόβιο ζώο και προτιμά το υγρό και σκοτεινό οικοσύστημα της Κοιλάδας, όπως αυτό σχηματίζεται κάτω από τα δέντρα των πλατάνων και της ζητιάς.


Το άρθρο με την περιγραφή του νέου γρύλου δημοσιεύτηκε το καλοκαίρι, στο επιστημονικό περιοδικό που εκδίδει το Ζωολογικό Ινστιτούτο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, στην Αγία Πετρούπολη.



οι μεν και οι δεν ηθοποιοί
οι μεν και οι δεν ηθοποιοί
η ψυχή μετά τον θάνατο

γκλετσος κωστοπουλος χορος

γκλετσος κωστοπουλος χορος

Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε ότι τάσσεται υπέρ του διαλόγου, ώστε να μην παραμένουν τα προβλήματα και με ομάδες των Εξαρχείων, εφόσον «δεν έχουν σχέσεις με όπλα και ναρκωτικά» και τους κάλεσε εκ νέου, «να μην είναι σε απομόνωση - κάτι που δεν είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς - αλλά να συμμετέχουν στις μαζικές, ανοικτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας».


γκλετσος κωστοπουλος χορος

γκλετσος κωστοπουλος χορος

Επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε ότι οι κάτοικοι των Εξαρχείων του δηλώνουν ότι γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το παρελθόν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση του κυκλώματος της Αλβανικής μαφίας ναρκωτικών στα Εξάρχεια και του κυκλώματος προστασίας που λήστευε καταστήματα. Πρόσθεσε πως εδώ και δεκαετίες η ΝΔ δεν έκανε τίποτα για την επίλυση του θέματος.




σπουδες νομικης στην αγγλια
χοντος σεντερ βαφες μαλλιων

ξιφασκια χολαργος

φιλαθλοι ντορτμουντ
sfera παιδικα ρουχα
ξιφασκια χολαργος
ξιφασκια χολαργος

«Πιστεύω πως η προτεραιότητα της ιταλικής κυβέρνησης είναι να ασχολείται με την ευημερία του ιταλικού λαού, δεν είμαι βέβαιη πως το να ενδιαφέρεται για τα κίτρινα γιλέκα έχει καμία σχέση με την ευημερία του ιταλικού λαού», δήλωσε η Λουαζό ενώπιον των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.


«Άκουσα πολύ την ιταλική κυβέρνηση να ζητάει σεβασμό για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά την Ιταλία. Ο σεβασμός αυτός τους οφείλεται, οφείλεται σε οποιαδήποτε χώρα, ιδίως όταν είναι γείτονες, σύμμαχοι και φίλοι», συνέχισε.


Η Λουαζό έκανε τις δηλώσει αυτές κατά την άφιξή της για μια συνάντηση στις Βρυξέλλες με τους ευρωπαίους ομολόγους της, στους οποίους περιλαμβάνεται και εκπρόσωπος της ιταλικής κυβέρνησης. «Μιλάμε πολύ συχνά, για πολλά, πολλά πράγματα, άρα προφανώς θα μιλήσουμε και γι΄αυτό» με τον τελευταίο, είπε.




ξιφασκια χολαργος

γλαρος ιωναθαν παιδοτοπος

ευτυχης μπλετσας θετικη ενεργεια
γλαρος ιωναθαν παιδοτοπος

Ο προϋπολογισμός θα είναι αυξημένος κατά 4,64%, σε σχέση με το τρέχον έτος. Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο θα ανέρχεται σε 397 εκατ. ευρώ, από τα 379,4 εκατ. ευρώ που ήταν το 2017.


γλαρος ιωναθαν παιδοτοπος

γλαρος ιωναθαν παιδοτοπος

Για προϋπολογισμό που έχει στόχο το νοικοκύρεμα στα οικονομικά και ρίχνει βάρος στα έργα έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Ο προϋπολογισμός έχει βασική αρχή το νοικοκύρεμα που επιχειρούμε, εξαιτίας των μειωμένων παροχών από το κράτος και τις μειωμένες εισπράξεις λόγω αδυναμία πληρωμών. Το 2018 δίνουμε βάρος στα έργα. Πέρα από το Τεχνικό Πρόγραμμα, θα αρχίσουν τα έργα από το Ίδρυμα Νιάρχος και θα ξεκινήσουν έργα από τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων», είπε ο κ. Μπουτάρης.


«Ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος, είναι υγιής, εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, δίνοντας βάρος στην κοινωνική πολιτική και στα τεχνικά έργα, αποσκοπώντας στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη», πρόσθεσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου - Πολυχρονιάδου.


Για «μνημόνιο με τη βούλα Μπουτάρη» έκανε λόγο από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης. «Ο φετινός προϋπολογισμός είναι πικρός χριστουγεννιάτικος μποναμάς στους Θεσσαλονικείς. Προβλέπει δανεισμό και υπερφορολόγηση», είπε ο κ. Καλαφάτης. Πρόσθεσε δε, πως «αντί η διοίκηση να μειώσει τα κοινωνικά βάρη, δανείζεται και απαξιεί χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη φαρέτρα της. Κι ο υπερδανεισμός πέφτει στις πλάτες του πολίτη».


Ο δήμαρχος απάντησε στον επικεφαλής των «Εντάξει», υποστηρίζοντας πως «ο κ. Καλαφάτης είναι, ή παντελώς αδιάβαστος, ή αυθάδικα αντιπολιτευτικός. Κατηγόρησε ότι είναι μνημονιακός ο προϋπολογισμός. Πού τα είδατε αυτά; Ίσως αξίζει να κοιτάξει καλύτερα τα στοιχεία».


Η θέση των υπολοίπων παρατάξεων


Η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Ρία Καλφακάκου, υποστήριξε πως «πρόκειται για έναν προϋπολογισμό τεχνοκρατικό και όχι πολιτικό, από τον οποίο ο μέσος πολίτης δεν καταλαβαίνει τίποτα».


Ο δημοτικός σύμβουλος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Μιχάλης Κωνσταντινίδης, είπε πως «ο λαός της Θεσσαλονίκης δεν έχει να περιμένει καμία αλλαγή και βελτίωση στην καθημερινότητα του», ενώ η Μόνικα Αϊβάζογλου από την παράταξη «Γειτονιές σε Δράση», πρόσθεσε πως «ο δήμος δεν είναι καλός διαχειριστής, καθώς δεν γνωρίζει πώς να αξιοποιεί την ακίνητή του περιουσία».



τεραστιο ανακοντα τρωει

ελτα συστημενο εξωτερικο

wide open spaces lyrics life worship
ελτα συστημενο εξωτερικο

«Ο σημερινός καλλιτεχνικός διευθυντής του ΜΜΘ, ο ταλαντούχος πιανίστας Γιώργος Λαζαρίδης, διανύει τον ένατο χρόνο παρουσίας του σε αυτή τη θέση, όμως η σχέση εργασίας του με το ΜΜΘ, μια ''σύμβαση μη εξαρτημένης εργασίας'' χωρίς προσδιορισμό θητείας (μπλοκάκι), δεν συνάδει με τη διοικητική και νομική αναδιάρθρωση η οποία έχει πλέον προχωρήσει σε μια ανανέωση της δομής του Οργανισμού» αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού.


ινσταγκραμ σοφια παυλιδου

ελτα συστημενο εξωτερικο

ελτα συστημενο εξωτερικο

Η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά ανακοίνωσε στον Γ. Λαζαρίδη «την πρόθεσή της και τη δυνατότητά του να υποβάλει και ο ίδιος υποψηφιότητα, και ακολούθως εκείνος υπέβαλε την παραίτησή του» συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση. Η δημόσια προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή στον ΟΜΜΘ θα αναρτηθεί εντός των ημερών.


«Ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σταδιακά σε έναν σύγχρονο και ανοιχτό καλλιτεχνικό θεσμό με σημαντική αύξηση της συμμετοχής των πολιτών. Πρόσφατα απέκτησε νέο γενικό διευθυντή, τον Γιώργο Τσιάμη ο οποίος έχει αναλάβει την επίβλεψη του διοικητικού μηχανισμού του ΜΜΘ και συνεργάζεται ουσιαστικά με το 10μελές ΔΣ του Οργανισμού ΜΜΘ (από τον Ιανουάριο του 2016) όπου πρόεδρος είναι ο Νικήτας Μυλόπουλος. Έτσι έχουν γίνει τα πρώτα απαραίτητα βήματα για να περάσει το ΜΜΘ σε μια νέα εποχή διαφάνειας, εκσυγχρονισμού και εξωστρέφειας» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.


τίτλος ιδιοκτησίας αγγλικα

βιλλες με πισινα στο ναυπλιο
σταρ βουλας
τίτλος ιδιοκτησίας αγγλικα

Αυτό αναφέρουν οι προβλέψεις του εργαστηρίου του Ινστιτούτου Ηλιακής Αστρονομίας Ακτίνων Χ Λέμπεντεφ.


τίτλος ιδιοκτησίας αγγλικα

Οι μαγνητικές καταιγίδες, που ταξινομούνται ως συμβάντα επιπέδου G1 σε κλίμακα πέντε σημείων, μπορούν να οδηγήσουν σε αδύναμες διακυμάνσεις των ενεργειακών συστημάτων. Η αλληλεπίδραση του ηλιακού ανέμου με τη γήινη μαγνητόσφαιρα οδηγεί σε διαταραχές του γεωμαγνητικού πεδίου με αποτέλεσμα τη μεταφορά και συσσώρευση ενέργειας στη μαγνητόσφαιρα.


Η συσσώρευση ενέργειας καταναλώνεται με την επιτάχυνση φορτισμένων σωματιδίων, τα οποία είτε ξεφεύγουν προς το διάστημα, είτε γυροφέρνουν τη Γη ώσπου να εισχωρήσουν στην ιονόσφαιρα και την ατμόσφαιρά της. Η μαγνητική καταιγίδα προκαλεί ακανόνιστη διατάραξη στην ατμόσφαιρα της Γης για κάποιες ώρες ή και ημέρες, εξηγεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Επηρεάζει αρνητικά τις ραδιοφωνικές εκπομπές, το GPS, τα πλοία, τα αεροπλάνα, τα υποβρύχια, τα ραντάρ, διηπειρωτικές ραδιοφωνικές εκπομπές κλπ. Ταυτόχρονα αυξάνεται και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας της Γης με επίσης αρνητικά αποτελέσματα στην κίνηση των δορυφόρων.



τίτλος ιδιοκτησίας αγγλικα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

εθνικη μεγαλη στοα ελλαδος

εθνικη μεγαλη στοα ελλαδος
εθνικη μεγαλη στοα ελλαδος

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού με την «αθλητική πεντάδα» (Γκιστ, Σίνγκλετον, Νίκολς, Φελντέιν και Καλάθης), που έπαιξε σχεδόν ως το τέλος κατάφερε να κρατήσει χαμηλά στο σκορ τον Ερυθρό Αστέρα (μόνον ο Κούζμιτς απειλούσε) και με απίστευτη ευστοχία στα δίποντα - 9 στα 9 - (παρότι είχε μόλις 1 εύστοχο τρίποντο) έβαλε τις βάσεις για το ματς.


παροιμιες με αποταμιευση

εθνικη μεγαλη στοα ελλαδος

2623483
(Πηγή: EUROKINISSI)


Με την ίδια προσήλωση στην άμυνα, δύο ακόμη τρίποντα αλλά και συνεχή καλάθια από τους Ρίβερς (9 π.), Γκιστ (13 με 5/5 δίποντα) και Καλάθη (9π.), οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάνε στο +21 (37-16), διαφορά με την οποία έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο και μοναδικό πρόβλημα τον Κούζμιτς, που σημείωσε περισσότερους από τους μισούς πόντους των Σέρβων (13).



.@Nick_Calathes15 goes coast-to-coast ❗️ #7DAYSMagicMoment #GSOFNB pic.twitter.com/22xvfEyucL

— EuroLeague (@EuroLeague) October 28, 2016


άρθρο με ν

θα εισηγηθώ

ονειροκριτης εκκλησια εικονες

Στην εν λόγω επιστολή, την οποία κοινοποιεί στον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Συντονιστή για το Προσφυγικό, Γιώργο Κυρίτση ο κ. Γαληνός αναφέρει πως είναι «πολύ δύσκολη αλλά και οριακά εκρηκτική η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαχείριση των προσφυγικών ροών στο νησί».


κληρωση αποδειξεων εφοριασ

«Οι διαμένοντες σε δομές φιλοξενίας πρόσφυγες και μετανάστες στη Μυτιλήνη έχουν ξεπεράσει τους 6.000, κάτι που σημαίνει ότι οι υπάρχουσες δομές έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορούν να φιλοξενήσουν. Η σταθερή αύξηση των αφίξεων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν γίνεται καμία ενέργεια αποσυμφόρησης, είτε επανεισδοχές, είτε μεταφορά στην ηπειρωτική Ελλάδα, οδηγεί για μία ακόμα φορά στον εγκλωβισμό ενός μεγάλου πληθυσμού αιτούντων άσυλο» στο νησί σημειώνει.


Επίσης, ο δήμαρχος επισημαίνει στον κ. Μουζάλα: «Το επιχείρημά σας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σας επιτρέπει τη δημιουργία νέου προαναχωρησιακού κέντρου δεν ευσταθεί. Η Μυτιλήνη έχει ήδη προσφέρει πάρα πολλά στη διαχείριση των προσφυγικών ροών και δεν μπορεί να σηκώσει επιπλέον βάρος. Η τακτική της αποφυγής λήψης μέτρων έως ότου οι συνθήκες χειροτερέψουν τόσο ώστε να έχουμε ξανά στα χέρια μας μία κρίση δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να γίνει ανεκτή από την τοπική κοινωνία. Μάλιστα, μεταφέρετε τις ευθύνες για την παρούσα κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση, τη στιγμή που έχουμε τονίσει ότι η δημιουργία νέων δομών δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση βιώσιμη λύση. Η ικανότητα φιλοξενίας της Μυτιλήνης έχει όριο τις σημερινές δομές φιλοξενίας».


«Η κοινωνία κρατείται όμηρος αυτής της τακτικής, που την εγκλωβίζει σε έναν φαύλο κύκλο κρίσεων με κίνδυνο να επιστρέφει στο σημείο μηδέν κάθε φορά που προσπαθεί να ανακάμψει. Εμείς, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το επιτρέψουμε. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εκβιάζει λύσεις με τέτοιο τρόπο και να υποθηκεύει το μέλλον μίας ολόκληρης κοινωνίας. Με δεδομένες τις αυξημένες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, αλλά και το γεγονός ότι οι δομές της Μυτιλήνης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον μέγιστο αριθμό φιλοξενούμενων, απαιτείται άμεση λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθεί η επαπειλούμενη κλιμάκωση».



θα εισηγηθώ
θα εισηγηθώ
θα εισηγηθώ

κοριτσια ομορφα

εκθεση τουρισμου 2015 θεσσαλονικη
κοριτσια ομορφα

Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι οι «διώκτες» του τού έχουν ρίξει «τόνους λάσπης» ενώ αναφέρει ότι η κεντρική κατηγορία που του απευθύνεται είναι ότι προώθησε ένα πρόγραμμα «τη σύμβαση Εκσυγχρονισμού Μέσης Ζωής έξι φρεγατών τύπου “S”, που δεν ήταν συμφέρον για το ελληνικό Δημόσιο».


εκθεση γ λυκειου ο αγων μου

κοριτσια ομορφα

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Παπαντωνίου:



«Υπήρξα ο μακροβιότερος υπουργός Οικονομίας, και σύνδεσα το όνομά μου με αυτό που πολλοί θεωρούν ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μεταπολίτευσης, την ένταξη στην ΟΝΕ, στο ευρώ, που μας κράτησε όρθιους, παρά τα λάθη των εταίρων μας, στην τελευταία καταστροφική κρίση. Ήταν, λοιπόν, σε κάποιο βαθμό αναμενόμενο να πληρώσω ένα τίμημα. Η Ελλάδα είναι η χώρα που, ιδιαίτερα σήμερα, η επιτυχία τιμωρείται.


Οι διώκτες μου έχουν ρίξει τόνους λάσπης. Τώρα, όμως, άρχισαν τα αποκαλυπτήρια. Ξέχασαν τις δήθεν αμαρτωλές συμβάσεις – εκτός από την περίπτωση ενός Γάλλου, που είχε συκοφαντήσει τον Κ. Σημίτη και εμένα. Τον έχω ήδη καταδικάσει στα γαλλικά δικαστήρια και στη συνέχεια εξέτισε ποινή φυλάκισης στις γαλλικές φυλακές.


Η κεντρική κατηγορία που μου απευθύνεται είναι ότι δήθεν προώθησα, με πρόθεση, ένα πρόγραμμα, τη σύμβαση Εκσυγχρονισμού Μέσης Ζωής έξη φρεγατών τύπου «S», που δεν ήταν συμφέρον για το ελληνικό Δημόσιο. Στηρίζουν αυτήν την κατηγορία στην εκτίμηση ότι υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του Εκσυγχρονισμού Μέσης Ζωής των έξι φρεγατών που περιόριζαν την απόδοση του προγράμματος.


Όμως, τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν: Οι καθυστερήσεις ήταν οριακές ενώ, αντίθετα, ακύρωση ή διακοπή του προγράμματος θα συνεπαγόταν μεγάλη ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου λόγω ραγδαίας απαξίωσης των έξη παλαιών φρεγατών. Επιπλέον, θα καθιστούσε αναγκαία η την άμεση δρομολόγηση προγράμματος κατασκευής νέων φρεγατών, των οποίων το κόστος θα προσέγγιζε τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή θα ήταν περίπου δεκαπλάσιο σε σχέση με το κόστος ύψους 381 εκατομμύριων ευρώ του εκσυγχρονισμού, και ήταν απολύτως ανέφικτο να καλυφθεί από τον προϋπολογισμό. Τέλος, η πρώτη νέα φρεγάτα θα παραδιδόταν το 2015, αντί του 2006 – που ήταν ο χρόνος παράδοσης των εκσυγχρονισμένων φρεγατών. Στο ενδιάμεσο διάστημα – περίπου 10 ετών – η δομή του Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσίαζε εξαιρετικά επικίνδυνα κενά, με αναπόφευκτη συνέπεια την απώλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα του θαλάσσιου ελέγχου του Αιγαίου.


Η υλοποίηση του προγράμματος εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών διασφάλισε απολύτως το συμφέρον του ελληνικού Δημοσίου και ενίσχυσε την εθνική ασφάλεια. Η επιλογή που εισηγούνται οι διώκτες μου θα ζημίωνε το ελληνικό Δημόσιο, θα παραβίαζε τις αντοχές της οικονομίας και θα υπονόμευε την εθνική ασφάλεια.


Χωρίς απόδειξη «απιστίας», δεν υπάρχει παράνομη δραστηριότητα ούτε «παράνομα έσοδα» που πρέπει δήθεν να «νομιμοποιηθούν». Όμως, ο σκόπελος αποφεύγεται με την επινόηση «παθητικής δωροδοκίας». Η διαδικασία «απόδειξης» περιπλέκεται από το γεγονός ότι μετά από 15 χρόνια δικαστικών ερευνών δεν έχει προκύψει σε βάρος μου καμιά απολύτως ένδειξη παράνομης λειτουργίας.


Ούτε έμβασμα, ούτε τραπεζική ροή, ούτε μαρτυρία παράνομης συναλλαγής. Οι ελβετικοί λογαριασμοί, τους οποίους έθεσα αμέσως και οικειοθελώς στη διάθεση των δικαστικών αρχών, αποδείχτηκε μετά από ενδελεχή εξέταση ότι είναι πεντακάθαροι. Εξάλλου, είχα ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα CREDIT SUISSE της Γενεύης στις 04-11-1983, πριν από τριανταπέντε χρόνια, για να καταθέσω τα πολύ υψηλά εισοδήματα που εξασφάλιζα επί μια περίπου δεκαετία στο εξωτερικό ως στέλεχος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι και, στη συνέχεια, ως Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις αρχές του 1985, μετά το τέλος της θητείας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι συνολικές καταθέσεις μου στο λογαριασμό της CREDIT SUISSE ήταν 585.000 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή περίπου 1.500.000 ελβετικά φράγκα (ισοτιμία δολαρίου ΗΠΑ – ελβετικού φράγκου στις 02-01-1985: 2,62).
Η απόλυτη ανυπαρξία στοιχείων παράνομης λειτουργίας έφερε τους διώκτες μου σε πλήρες αδιέξοδο.


Εφεύραν, για το λόγο αυτό, ένα πρωτοφανές σενάριο: να συνδέσουν αναλήψεις μετρητών ενός αντιπροσώπου οπλικών συστημάτων – που έχει πεθάνει – από λογαριασμούς του σε ελληνικές τράπεζες με καταθέσεις μετρητών φιλικού μου προσώπου σε δικούς του ελληνικούς λογαριασμούς, χωρίς να υπάρχει καμιά σύνδεση ή σχέση μεταξύ τους !!! Ούτε ηλεκτρονική μεταβίβαση , ούτε επαφή, ούτε καν επικοινωνία ή γνωριμία !!! Και, βέβαια, καμιά απολύτως σχέση ή γνωριμία μεταξύ του αντιπροσώπου και εμένα. Κάποιο «μαγικό χέρι» φαίνεται να συνδέει τα μετρητά του ενός με τα μετρητά του άλλου. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμιά αριθμητική συσχέτιση μεταξύ αναλήψεων και καταθέσεων.


Το συμπέρασμα, ότι δήθεν οι καταθέσεις μετρητών του φιλικού μου προσώπου αποτελούν χρήματα αναλήψεων σε μετρητά του αντιπροσώπου της εταιρίας είναι εξωφρενικό.


Τα όσα αφορούν τη «νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα» είναι απολύτως ανυπόστατα δεδομένου ότι δεν αποδείχτηκε η ύπαρξη «παράνομης δραστηριότητας». Οι αναφορές σε «πολύπλοκες τραπεζικές κινήσεις» και «δαιδαλώδεις διαδρομές» στερούνται αντικειμένου. Χρηματοοικονομικά προϊόντα, αμοιβαία κεφάλαια, ασφαλιστήρια συμβόλαια, επενδύσεις σε μέταλλα, επιπροσθέτως των απλών τραπεζικών καταθέσεων, χρησιμοποιούνται παγίως στη διαχείριση τραπεζικών λογαριασμών από τις υπηρεσίες των χρηματοοικονομικών οργανισμών.


Κατά τη διάρκεια της μακράς υπουργικής μου θητείας σε κρίσιμους τομείς κυβερνητικής δραστηριότητας, διαχειρίστηκα ευαίσθητα θέματα, όπως η υποτίμηση της δραχμής το Μάρτιο του 1998 – ενόψει της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Νομισματική Ένωση –, και μεγάλες συμβάσεις, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις, με άψογο και υποδειγματικό τρόπο προστατεύοντας απολύτως το συμφέρον του ελληνικού Δημοσίου. Προσπάθειες «ενοχοποίησής» μου μέσω κατασκευασμένων εκτιμήσεων υπηρετούν δόλιες σκοπιμότητες και είναι καταδικασμένες να καταρρεύσουν.


Το ίδιο θα συμβεί με την επιχειρούμενη κοινοβουλευτική ανακύκλωση αυτής της άθλιας μεθόδευσης, με επικέντρωση στην ανύπαρκτη δωροδοκία. Το κράτος δικαίου τελικά θα κατισχύσει.



Αυτή είναι η δικογραφία με την οποία παραπέμπεται ο Γιάννος Παπαντωνίου



κοριτσια ομορφα

η φιλοσοφια στις μερες μας

η φιλοσοφια στις μερες μας
Μπλόκα αγροτών: Αρχίζει η εβδομάδα των αγροτικών κινητοποιήσεων - Πότε και πού θα γίνουν

Αγρότες | Μπλόκα αγροτών: Μπλόκο με τρακτέρ κι άλλα γεωργικά μηχανήματα θα στήσουν την Τετάρτη 24 Ιανουρίου, στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ε65, Τρικαλινοί αγρότες. Η απόφαση αυτή λήφθηκε σε σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «η Ανοιξη» στο Μεγαλοχώρι.


θεματα εκθεσης β λυκειου πουκαμισας

η φιλοσοφια στις μερες μας

η φιλοσοφια στις μερες μας

Μπλόκο στήνουν και οι αγρότες που συσπειρώνονται στην Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, υλοποιώντας την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, με την οποία αγρότες από όλη την Ελλάδα ξεκινούν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται πως ήδη έχει πραγματοποιηθεί αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα, ενώ νέο συλλαλητήριο με τρακτέρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και στον Τύρναβο. Σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας τονίζει πως τα προβλήματα των αγροτών είναι πολλά και επισημαίνει ότι «η πολιτική της κυβέρνησης, παλιά και νέα μέτρα, μειώνει συνεχώς το εισόδημα μας, οδηγεί μαζικά στην φτώχεια και τον αφανισμό χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους».

Σχετικά με αιτήματά τους, οι αγρότες της ΕΟΑΣΝΛ επικεντρώνονται στις φορολογικές επιβαρύνσεις, στις τιμές των αγροτικών προϊόντων τους, στο κόστος παραγωγής, στις τιμές του αγροτικού πετρελαίου, αλλά και στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ. Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, οι αγρότες τονίζουν στην ανακοίνωση τους πως ψηφίστηκε «αύξηση κατά 200 εκατ. ευρώ των εισφορών του ΕΝΦΙΑ», ενώ σχετικά με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, η ΕΟΑΣΝΛ αναφέρει πως «η κυβέρνηση ανοίγει διάπλατα από 1η Μαΐου τον δρόμο για κατασχέσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χωραφιών για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία».

Τέλος, στην ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως για όλα τα παραπάνω «μονόδρομος είναι ο αγώνας» και ανακοινώνουν πως προχωρούν σε στήσιμο μπλόκου στη Λάρισα την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται, πάντως, πως ήδη οι αγρότες και στον Παλαμά Καρδίτσας ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις, έχοντας παρατάξει ήδη τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΑΠΕ

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τους αγρότες



μπουρεκι τι σημαινει

σταικου νεα σμυρνη

σταικου νεα σμυρνη

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Παρίσι, ο κ. Μοσκοιβισί έγραψε στο twitter ότι οι προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα χρονιά είναι οι εξής:


κρονος χανια

σταικου νεα σμυρνη

"Πρώτον, να συμβάλουμε στην επιτυχία του ελληνικού προγράμματος στήριξης. Δεύτερον, να φορολογήσουμε δίκαια τις ψηφιακές επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Τρίτον, να αγωνιστούμε εναντίον των φορολογικών παραδείσων. Τέταρτον, να κάνουμε τα πάντα για την ανάπτυξη και την απασχόληση".






.@pierremoscovici "Les sujets prioritaires pour 2018? (1) Faire du programme d'assistance à la Grèce une réussite ; (2) taxer justement les entreprises du #numérique en Europe ; (3) lutter contre les paradis fiscaux ; (4) tout faire pour la #croissance et l'#emploi" #VoeuxPresse pic.twitter.com/h12qkTRwaL

— CommissionEuropéenne (@UEfrance) January 16, 2018


σταικου νεα σμυρνη
συνοδευτικα για χοιρινο ρολο

λυσεις ασκησεων χημειας γ γυμν

μεταθεση παραμεθοριου
λυσεις ασκησεων χημειας γ γυμν
Αυτοκτονία ΣΟΚ στον Βόλο: Γνωστός συμβολαιογράφος έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία και από τον τρόπο που διάλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 73χρονος αυτόχειρας...


συνθηκες λονδινου

λυσεις ασκησεων χημειας γ γυμν

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε την Τρίτη (20/2) το πρωί, συνταξιούχος συμβολαιογράφος, ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία του Βόλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο 73χρονος άνδρας έκοψε την καρωτίδα του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (20/2) στις 10:25 το πρωί, στο σπίτι του 73χρονου συμβολαιογράφου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος, παντρεμένος και πατέρας παιδιών και τον βρήκε η σύζυγός του μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Ο 73χρονος άφησε σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.



λυσεις ασκησεων χημειας γ γυμν

νταμα κουπα μαθηματικο κολπο

2ο τελ σταυρουπολησ

Αυτό επιβεβαίωσαν Βρετανοί επιστήμονες που μελετούν εδώ και δεκαετίες το ηφαίστειο και έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ηφαιστειολογίας "Bulletin of Volcanology". Όπως είπαν, ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που έχει παρατηρηθεί ένα ολόκληρο ενεργό ηφαίστειο να ολισθαίνει κατ' αυτό τον τρόπο.


νταμα κουπα μαθηματικο κολπο

νταμα κουπα μαθηματικο κολπο

Οι επιστήμονες έχουν ζώσει το ηφαίστειο με ένα δίκτυο σταθμών GPS υψηλής ακρίβειας, έτσι ώστε να επιτηρούν τη συμπεριφορά του, καταγράφοντας ακόμη και μετακινήσεις μερικών χιλιοστών ή ανεπαίσθητες παραμορφώσεις του κώνου του.


Μετά από 11 χρόνια συλλογής στοιχείων, είναι πια φανερό, σύμφωνα με τους ερευνητές, ότι το ηφαίστειο μετακινείται σε κατεύθυνση ανατολική-νοτιοανατολική προς την παράκτια πόλη του Τζάρε που απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα. Η Αίτνα φαίνεται σαν να «τσουλάει» πάνω σε μια πλαγιά με πολύ μικρή κλίση ενός έως τριών μοιρών, πιθανώς επειδή «κάθεται» πάνω σε ασθενή εύκαμπτα ιζηματογενή πετρώματα.





νταμα κουπα μαθηματικο κολπο
γενικη συνελευση ηνωμενων εθνων

αλλεργικο ασθμα στην εγκυμοσυνη

χαζα αστεια βιντεο
αλλεργικο ασθμα στην εγκυμοσυνη
αλλεργικο ασθμα στην εγκυμοσυνη

Αυτό τονίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε ανακοίνωσή της και πρόσθεσε ότι αντιμετωπίζονται όλες οι κλήσεις για παροχή βοήθειας που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία και υπερβαίνουν τις 400. Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως τουλάχιστον δέκα άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.


αλλεργικο ασθμα στην εγκυμοσυνη

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Γ. Γ., υπάρχουν αρκετά προβλήματα στα πολεοδομικά συγκροτήματα, λόγω της μεγάλης ποσότητας των υδάτων και των παρασυρόμενων φερτών υλικών. Ιδιαίτερα προβλήματα υπάρχουν στις δύο παλαιές εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Ελευσίνας-Θήβας, όπου σε πολλά σημεία οι δρόμοι είναι κλειστοί, ενώ στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Κορίνθου γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στην υπόγεια γέφυρα στο 23ο χιλιόμετρο.





τομη φροντιστηριο βεροια

κατερινα παπαβασιλειου τρικαλα

αλιευτικα σκαφη αγγελιες
κατερινα παπαβασιλειου τρικαλα
Τη Δευτέρα (16/07) η κηδεία του Μάνου Αντώναρου

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο από το χαμό του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου.


Ο αδελφός του, Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωσε ότι η κηδεία του Μάνου Αντώναρου θα γίνει τη Δευτέρα στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Συγγενεις και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζι.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δυό τους εχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο απο ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μανος με τα κείμενα του. Ακτυπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λατρευε τα παιδιά. Οχι μόνο τα δικά του. Ολα τα παιδια. Γι αυτο σκέφθηκαμε οτι αντι για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτι προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.»



κατερινα παπαβασιλειου τρικαλα
κατερινα παπαβασιλειου τρικαλα
κυνηγι αγριογουρουνου αρτα

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015

μπρουσκο επεισοδιο ολα τα επεισοδια
ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015

Όταν το βράδυ της Τετάρτης το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου, στο Μαξίμου συνειδητοποίησαν ότι δέχτηκαν μια σοβαρή πολιτική και επικοινωνιακή ήττα την οποία σύντομα θα έπρεπε να «ρεφάρουν».


ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015

Από το ίδιο κιόλας βράδυ ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να διαβουλεύεται με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να βρεθεί τρόπος ώστε η κυβέρνηση να ξαναπάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη το ίδιο βράδυ αλλά και η ανακοίνωση ότι τη Δευτέρα έρχεται στη Βουλή ο «νόμος - γέφυρα» με τον οποίο τα κανάλια θα καλούνταν να καταβάλουν ενοίκιο για τον χρόνο που θα εξέπεμπαν έως ότου δοθούν οι μόνιμες άδειες, ήταν κινήσεις που σκοπό είχαν να κερδηθούν οι εντυπώσεις τόσο στο επικοινωνιακό όσο και στο πολιτικό επίπεδο.


Το «συριζικό» παρελθόν του Πολύδωρα


Από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου όμως στο Μαξίμου έβλεπαν ότι οι κινήσεις τους δεν αποδίδουν και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν «άσσο από το μανίκι». Έψαχναν ένα πρόσωπο που θα δημιουργούσε πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία έτσι ώστε να κερδίσουν το επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά και μια πολιτική κίνηση που θα έδειχνε ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για άρση του αδιεξόδου.


tsip poly


Όσο κι αν φαίνεται παράξενο το όνομα του Βύρωνα Πολύδωρα δεν έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Δεκέμβριο του 2014 η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε πρόσωπα με «αντιμνημονιακό παρελθόν» ευρείας αποδοχής. Το ιδανικό θα ήταν να είχαν διείσδυση και στους ψηφοφόρους της Δεξιάς. Τότε, υψηλόβαθμο στέλεχος του στενού προεδρικού πυρήνα (ο οποίος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην πρόταση για την προεδρία του ΕΣΡ) πρότεινε τον Βύρωνα Πολύδωρα. Η πρόταση εξετάστηκε σοβαρά ενώ ούτε η τότε εσωκομματική αντιπολίτευση είχε ένσταση. Τελικά ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας «θυσιάστηκε» στην Επιτροπή Ψηφοδελτίου προκειμένου ο κομματικός μηχανισμός να αποδεχτεί τις υποψηφιότητες Παραστατίδη και Τζάκρη.




ποιες κυριακες ειναι ανοιχτα τα μαγαζια χριστουγεννα 2015
βιβλιο για υπολογιστες

in gr κινηματογραφοσ

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την Πρόεδρο και Ιδρύτρια του, την Παγκόσμια Ελληνίδα, Κυρία Λούλα Λόη Αλαφογιάννη η οποία επικεντρώθηκε στην εξύψωση τα της ζωής των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο.


εκει για σενα εγω ονιραμα στιχοι

in gr κινηματογραφοσ

in gr κινηματογραφοσ

Η αποστολή του Ευρώ-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών είναι η ενίσχυση της κοινωνικής θέσης της γυναίκας στην παγκόσμια αγορά, οικοδομώντας στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ γυναικών επιχειρηματιών και επιφανών ηγετικών προσωπικοτήτων των Η. Π.Α., Ευρώπης, Μεξικού και Λατινικής Αμερικής. Μέσω του Συμβουλίου, γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων και με ποικίλα επιτεύγματα στο ενεργητικό τους εργάζονται μαζί, με κοινό στόχο την προώθηση της πρόσβασης των γυναικών σε ηγετικές θέσεις, προετοιμάζοντας παράλληλα το έδαφος για τις επόμενες γενιές γυναικών στον επιχειρηματικό και σε άλλους τομείς.


Το Εκδοτικό αυτό γεγονός του έτους 2018, πραγματοποιείται για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.


cover gunaikes1


Για περαιτέρω πληροφορίες: www.womenleaders.gr & info@womenleaders.gr



in gr κινηματογραφοσ
λεμονοχορτο θεραπευτικες ιδιοτητες

αγια θεοδωρα αρκαδιας ταινια

Η nrg, αποτελώντας τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, δραστηριοποιείται ήδη 5 χρόνια στην αγορά της ηλεκτρικής Ενέργειας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η ACS, μέλος του Ομίλου Quest, αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελλάδα και έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία courier. H συνεργασία της με την nrg της δίνει πλέον τη δυνατότητα να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.


χάρτης αλγερίας

ουρανια ανδρεοπουλου

αγια θεοδωρα αρκαδιας ταινια

αγια θεοδωρα αρκαδιας ταινια

Μέσα από τη συνέργεια των δύο εταιρειών, ο καταναλωτής θα ανακαλύψει ότι και η παροχή ρεύματος είναι υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές επιλογές και σημαντικές λύσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.


Οι υπηρεσίες της nrg θα είναι σταδιακά διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της ACS μέχρι το τέλος του 2017, σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και σε όσα νησιά είναι διασυνδεδεμένα με το Ηλεκτρικό Δίκτυο Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.


nrg


Σχετικά με τις εταιρείες nrg και ACS


Ο Ενεργειακός Όμιλος Χανδρή δραστηριοποιείται στην αγορά του Physical Bunkering με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο και αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οίκους στην αγορά της Μεσογείου, με κύριες δραστηριότητες την αγορά φορτίων καυσίμου πετρελαίου πλοίων και τις φυσικές προμήθειες πετρελαίου, στην περιοχή του Γιβραλτάρ, της Μάλτας και της Αιγύπτου. Επιπλέον, πέραν της παραδοσιακής ναυτιλιακής δραστηριότητας του Ομίλου έχει δυναμική παρουσία ευρύτερα στην αγορά του commodity trading διεθνώς με ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών και συνεργατών.


Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α. Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Απασχολεί 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους και διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στον χώρο της στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, καθώς και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης/εντοπισμού των αποστολών. Διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 350 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ACS επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.


acs



αγια θεοδωρα αρκαδιας ταινια

τουαλετες διακοσμηση

χρονομισθωση μεταχειρισμενων αυτοκινητων τιμες

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στην τοποθεσία Τλαουελίλπαν της Ιδάλγο, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Πόλης του Μεξικού, όπου μια διαρροή στον πετρελαιαγωγό είχε προσελκύσει δεκάδες κατοίκους που πήγαιναν παράνομα να γεμίσουν τους κουβάδες και τα κάνιστρά τους με καύσιμο.


πως φτιαχνει το στομαχι μετα απο μεθυσι

τουαλετες διακοσμηση

τουαλετες διακοσμηση

Ο Ομάρ Φαγιάντ, ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο δήλωσε ότι τουλάχιστον 71 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 76 ακόμη τραυματίστηκαν.


Πρόκειται για μία από τις φονικότερες εκρήξεις σε πετρελαιαγωγό παγκοσμίως εδώ και 25 χρόνια.



τουαλετες διακοσμηση

μονογονεϊκή οικογένεια θητεία

δανεισμος απο αγορες
καμινακι κερκυρα
μονογονεϊκή οικογένεια θητεία
Φωτιά Μάτι: Κορυφώνεται η αγωνία για τους δεκάδες αγνοούμενους

Φωτιά Αττική: Η επόμενη ημέρα των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική βρίσκει εκατοντάδες ανθρώπους να θρηνούν τους δικούς τους και άλλοι τόσοι να αναζητούν συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα που εδώ και τρεις μέρες αγνοούνται. Το δράμα αυτών των ανθρώπων δεν λέει να τελειώσει καθώς όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για ανεύρεση επιζώντων εξανεμίζονται.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, τα θύματα της τραγωδίας ανέρχονται σε 81, ενώ στα νοσοκομεία εξακολουθούν να νοσηλεύονται 60 ενήλικες, από τους οποίους οι 11 διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς και τέσσερα παιδιά.

Την ίδια ώρα, παραμένει ασαφής ο αριθμός των αγνοουμένων, με τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να τους εντοπίσουν, πραγματοποιώντας εδώ και δύο ημέρες έρευνες σπίτι - σπίτι.

Δραματικές ώρες για τους συγγενείς των αγνοουμένων

Τα μάτια των συγγενών που ψάχνουν εναγωνίως τα δικά τους άτομα είναι κατακκόκινα από το κλάμα, η φωνή τους τρέμει και οι περισσότεροι προσπαθούν να συγκρατήσουν τον εαυτό τους. Στους καταλόγους των «τυχερών» που διασώθηκαν από την πύρινη κόλαση χάρη στην άμεση κινητοποίηση πλωτών μέσω συγκαταλέγονται συνολικά 702 άτομα.

Όσοι αναζητούν τους δικούς φίλους και συγενείς των οποίων έχασαν τα ίχνη μετά την τραγική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τα στοιχεία τους και τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://missingpeople. audax.gr/ που τέθηκε σε ισχύ το μεσημέρι της Τρίτης (24/7). Σημειώνεται ότι πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες αρκετών αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές, κάθε ηλικίας και υ.

agnooumenoi1

Το Newsbomb.gr σας δίνει όλες τις φωτογραφίες και τα στοιχεία. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για αυτά τα πρόσωπα να επικοινωνεί άμεσα με την Πυροσβεστική στο 199 και με την Αστυνομία στο 100.

Αγωνία για την τύχη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη1 61

Στιγμές αγωνίας ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Μαζί της αγνοείται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρβανίτης.

H ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη, αθλητή αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας βρίσκονταν στο εξοχικό τους την ημέρα της τραγωδίας και την Πέμπτη θα έφευγαν για διακοπές στην Άνδρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το boatfishing.gr.

«Ψάχνω την μαμά μου, χάθηκε στο Μάτι»

NELI

Η κόρη της αγνοούμενη, Ιωάννα Καρακουλάκη αναζητεί εναγωνίως τη μητέρα της, Αθηνά Καραλή 48 ετών.

Όπως είπε η Ιωάννα Καρακουλάκη η μητέρα της έφυγε από το σπίτι της για να σωθεί από τη φωτιά και πήγε στη θάλασσα. Τηλεφώνησε στο κινητό της και το σήκωσε κάποιος άλλος που της είπε ότι είναι μαζί του αλλά τραυματισμένη. Η τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί της στις 9.06 το βράδυ της Δευτέρας.

Αγωνιώδης έκκληση για τα δύο κοριτσάκια, τον παππού και τη γιαγιά τους

Την ίδια ώρα δραματική έκκληση μιας γυναίκας για τον εντοπισμό των δύο παιδιών της και των παππούδων τους που βρίσκονταν στη Ραφήνα χθες κατά την ώρα της φωτιάς.

Μέσω Facebook η κυρία Μαρία Μεγαγιάννη ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τους ανθρώπους της να επικοινωνήσουν μαζί τους.

«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Eleni Filippopoulou. Σας παρακαλώ πολύ! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955191144 Ελένη Φιλιπποπούλου», έγραψε η κυρία Μεγαγιάνη.

p1 copy

Μιχάλης Πολυπόρτης

Έκκληση για τον εντοπισμό του θείου του κάνει και ο παραγωγός του Star, Ηλίας Φλωριώτης, ο οποίος έζησε την κόλαση της φωτιάς.

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Μιχάλης Πολυπόρτης και χάθηκε από τους συγγενείς του την ώρα της μεγάλης φωτιάς.

a4

Πόπη Σιαπκαρά

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στα Social Media και για την Πόπη Σιαπκαρά. Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην περιοχή Μάτι όταν ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά.

a3

«Αγνοείται ο αδερφός μου»

Πληροφορίες για τον αδερφό του που αγνοείται από χθες στη φωτιά στο Μάτι ζητά και ο Αντώνης Κάκαρης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές στη φωτιά στο ματι, αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία ας βοηθήσει», έγραψε o κ. Κάκαρης.

aa6

Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Τη δική της έκκληση για τον αδερφό της, Παναγιώτη Χαμηλοθώρη απευθύνει μέσω facebook η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, που ζητά να μάθει πληροφορίες για όσους τον έχουν δει ή ξέρουν κάτι.

«Αυτός εδώ είναι ο αδερφός μου και αγνοείται στην πυρκαγιά στο Μάτι παραπάνω από ένα 24ωρο! Όποιος τον έχει δει ή ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσει! Κοινοποιήστε το για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι! Ευχαριστώ…», έγραψε η κυρία Χαμηλοθώρη.

a7

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ



μονογονεϊκή οικογένεια θητεία
μονογονεϊκή οικογένεια θητεία

αουσβιτς εν ροη

ψυγεια νερου κυπρος τιμες
αουσβιτς εν ροη

Το CNNi αποκάλυψε τι έγραψαν από τις 17 έως και τις 24 Φεβρουαρίου οι υπεύθυνοι της φυλακής σε εκθέσεις σχετικά με τις δραστηριότητες και τη διαγωγή του μακελάρη. Ως τις 22 του μήνα ο Κρουζ ήταν χωριστά από τους υπόλοιπους φυλακισμένους και μεταφέρθηκε σε διαφορετικό κελί στις 23.


το σοι σου τριτοσ κυκλοσ

αουσβιτς εν ροη

Στις 24 Φεβρουαρίου ένας από τους υπεύθυνους επεσήμανε πως ο 19χρονος δέχθηκε επίσκεψη από ένα μέλος της οικογενείας του. Τις υπόλοιπες μέρες, μόνοι του επισκέπτες ήταν οι γιατροί και οι δικηγόροι.


Οι αντιπρόσωποι κατέγραφαν τις κινήσεις και τις αλληλεπιδράσεις του Κρουζ με σύντομες σημειώσεις σε όλες τις βάρδιές τους. Ο δικηγόρος του προειδοποίησε να μην δοθεί ιδιαίτερη βάση σε αυτές, εφόσον δεν προέρχονται από ψυχολόγο ή ψυχίατρο της φυλακής.


«Δεν αναφέρεται η ολοκληρωμένη εικόνα. Οι σημειώσεις αυτές κρατούνται μόνο και μόνο επειδή ο κ. Κρουζ βρίσκεται υπό παρακολούθηση σε περίπτωση που επιχειρήσει να αυτοκτονήσει λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματος».




αουσβιτς εν ροη

μαρια τζ

μαρια τζ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον σημερινό Τύπο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στις 5 Νοεμβρίου, δηλαδή, μία μέρα πριν τις ανακοινώσεις Πρωθυπουργού και Αρχιεπισκόπου στο Μέγαρο Μαξίμου.


Επισήμως η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει ότι στη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά του Αρχιεπισκόπου για τη συμφωνία με τον Πρωθυπουργό. «Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων των δύο ανδρών» λένε στην Πειραιώς που διαψεύδουν το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να μην προχωρήσει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι «άθεος».


Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν το όλο ζήτημα επικοινωνιακό τέχνασμα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θέλει να περάσει την εικόνα ότι προχωρά ο διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας αλλά και να υποσχεθεί, προεκλογικά, 10 χιλιάδες θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Προσθέτουν, δε, ότι το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας έγινε από την κυβέρνηση Σαμαρά με τον σχετικό νόμο τον οποίο δεν είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούν την κυβέρνηση για προχειρότητα που αποδεικνύεται, όπως λένε, από το γεγονός ότι η συμφωνία κατέρρευσε σε δέκα μέρες,


Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ με καυστική ανακοίνωση επιτίθεται σήμερα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι η μόνιμη έγνοια του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα.



«Ο αρχηγός της Ν. Δ. φέρεται να ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην προχωρήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία, με το φοβερό επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι χριστιανός, ενώ ο Τσίπρας άθεος! Τα ίδια είχε κάνει και με τον Ζάεφ, όπου του ζητούσε να κλείσει τη συμφωνία αργότερα, με τον ίδιο πρωθυπουργό», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου.




μαρια τζ
μαρια τζ
μακιγιαζ φρυδιων με μολυβι
α λυκειου αρχαια ξενοφωντασ

wake up call hayden p

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από την κάμερα ελικοπτέρου διακρίνεται ένας άνδρας να επιχειρεί να κρατηθεί πάνω σε έναν βράχο στη θάλασσα κοντά στο Μπάντε, σε απόσταση 321,87 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Λονδίνου, έχοντας εγκλωβιστεί στο σημείο εξαιτίας της παλίρροιας.


σκεπαστρα λαρισα

σχεδιαστης της louis vuitton

wake up call hayden p

Ο Μαρκ Χιουζ, μέλος της ακτοφυλακής, γνωστός με το προσωνύμιο "Spike", κατεβαίνει στο σημείο, κρεμασμένος με σκοινί από το ελικόπτερο προκειμένου να σώσει τον άνδρα όταν αιφνιδιάζεται από ένα μεγάλο κύμα.


Ο Χιουζ καταφέρνει να προσεγγίσει τον άνδρα που κινδυνεύει και τον δένει με το σκοινί προκειμένου να τον ανεβάσει πάνω στο ελικόπτερο όταν και οι δύο καταλήγουν στη θάλασσα, καθώς τους χτυπά ένα δεύτερο κύμα. Σύντομα βγαίνουν στην επιφάνεια, ενώ κι άλλοι δύο άνθρωποι διασώζονται από μια κοντινή παραλία.


«Το βίντεο αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί όταν οι άνθρωποι εγκλωβίζονται από την παλίρροια όπως επίσης την εξαιρετική δουλειά που ο Spike κάνει σε τόσο σκληρές συνθήκες και πώς γρήγορα αλλάζει τα δεδομένα, από το ενδεχόμενο να υπάρχουν θύματα σε μια επιτυχημένη διάσωση» δήλωσε ο σμηναγός Γκράχαμ Φιν.



INCREDIBLE scenes of Coastguard Winchman battered by waves during dramatic rescue on Sunday #allsafe #Cornwall #Bude https://t.co/ItQ7QEpRWj pic.twitter.com/kwLwFW5wfl

— Maritime&Coastguard (@MCA_media) 15 Αυγούστου 2017


wake up call hayden p
wake up call hayden p

μονογραμμα μπαμπανιαρης

δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι σου

Την ίδια ώρα, στην περιοχή των Ιμίων βρίσκονται τουρκικά πλοία για την άσκηση «Εφές», ενώ ο θόρυβος για το δήθεν επεισόδιο με την υποστολή της ελληνικής σημαίας από την τουρκική ακτοφυλακή στη νησίδα Μικρός Αθρωποφάς δεν έχει κοπάσει, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να είναι αιχμηρός απέναντι στους νεαρούς που τοποθέτησαν ελληνικές σημαίες σε βραχονησίδες, λέγοντας ότι η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται από «εκδρομείς του Πάσχα».


πως προσφωνουμε τον ηγουμενο

μονογραμμα μπαμπανιαρης

μονογραμμα μπαμπανιαρης

Μήνυμα Παυλόπουλου στην Άγκυρα για σεβασμό των συνόρων


4426031
Πηγή: Eurokinissi


Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία αναφορικά με τον σεβασμό των συνόρων έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «θέλουμε να έχουμε πάντοτε τις καλύτερες σχέσεις, ευνοούμε την ευρωπαϊκή της προοπτική, αλλά τούτο προϋποθέτει σεβασμό των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της Ελλάδας και σε αυτό δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εκπτώσεις».


Παράλληλα, ανέφερε πως ο μη σεβασμός των συνόρων αυτών καθ’ οιονδήποτε τρόπο, συνιστά ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ευρωπαϊκή πορεία και την πορεία της ένταξης των χωρών αυτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Σημείωσε μάλιστα, ότι αυτά τα σύνορα, οι Ευρωπαίοι είμαστε διατεθειμένοι να τα διαφυλάξουμε και καθιστούμε σαφές ότι καθορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο σαφώς και δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις. Ο σεβασμός τους δε, πέραν του ότι είναι ένας σεβασμός τον οποίο εγγυάται η Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να γίνεται αντιληπτός και κατανοητός κι από τον καθένα αλλά ιδίως από τα κράτη τα οποία θέλουν γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.


Κοτζιάς: Τα Ίμια είναι ελληνικά, ας το πάρει χαμπάρι η Άγκυρα


Τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, διευκρινίζοντας, μάλιστα, πως υπάρχουν τρία διεθνή κείμενα που το πιστοποιούν.


4424324
Πηγή: Eurokinissi


«Με τρία διεθνή κείμενα είναι σαφής η ιδιοκτησία των Ιμίων στην Ελλάδα και καλό είναι να το πάρει χαμπάρι η Τουρκία ότι στην πλευρά τουλάχιστον του Αιγαίου οφείλει και θα είναι ωφέλιμο και για την ίδια να λειτουργεί με βάση το διεθνές δίκαιο. Η Ελλάδα είναι κατά πολύ πιο οργανωμένη χώρα σε όλα τα πεδία και τους τομείς από το Ιράκ και τη Συρία», ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7.


Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών συνέστησε ψυχραιμία, λέγοντας πως πρέπει να εκτιμάμε τα πράγματα με προσοχή.



«Συνέλθετε και κάντε την αυτοκριτική σας» το μήνυμα του υπουργείου Εξωτερικών στην Άγκυρα


4108683 copy
Πηγή: Eurokinissi


Σε ανακοίνωση του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει πως «ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί την Τουρκία να σέβεται το ευρωπαϊκό δίκαιο, εκείνη απαντά με μία ανακοίνωση προκλητικής καταστρατήγησής του».


Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, η Τουρκία επαναλαμβάνει «μία κατάφωρα παράνομη θέση, αγνοώντας ότι το νομικό καθεστώς του Αιγαίου είναι απολύτως κατοχυρωμένο από το διεθνές δίκαιο».



«Η ελληνική κυριαρχία επί των Ιμίων είναι σαφής και αναμφισβήτητη σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης του 1923, των Ιταλο-τουρκικών Συμφωνιών του 1932 και της Συνθήκης των Παρισίων του 1947», ξεκαθαρίζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σχολιάζοντας πως «για άλλη μια φορά η κριτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Τουρκία της προκάλεσε παραλογισμούς».



Κλείνοντας, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί την Τουρκία «να συνέλθει και να αξιοποιήσει τις διαπιστώσεις της έκθεσης της Επιτροπής ως ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοκριτικής προς βελτίωση της εικόνας της, τόσο έναντι της κοινής της γνώμης όσο και έναντι της διεθνούς κοινότητας».


Διαβάστε επίσης: Γιατί η Τουρκία επιλέγει τη στρατηγική της έντασης


Τζανακόπουλος: Τετελεσμένα στο Αιγαίο υπάρχουν


«Η Τουρκία μπορεί να απειλεί και να παραλογίζεται όσο θέλει, τετελεσμένα στο Αιγαίο υπάρχουν», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στην προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία αναφέρεται πως οι βραχονησίδες Ίμια είναι υπό την τουρκική κυριαρχία.


«Τα σύνορα του Αιγαίου είναι αδιαμφισβήτητα και κατοχυρώνονται με βάση τις διεθνείς συνθήκες», ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ΣΚΑΙ και κάλεσε την Τουρκία να μην «μπλέκει τη σκιά της με το μπόι της».


4186304
Πηγή: Eurokinissi


Μιλώντας για όσα αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ για την Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «η ΕΕ δεν κάνει το διαιτητή, οποιαδήποτε διμερής διαφορά της Ελλάδας με οποιαδήποτε χώρα είναι θέμα της Ένωσης» και πρόσθεσε: «το γεγονός ότι έχουμε μια τέτοια αντίδραση (σ. σ. την προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών) αυτό σημαίνει ότι ίδρωσε το αυτί τους».


Τέλος, σχετικά με τα όσα συνέβησαν με το ελικόπτερο Σινούκ που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ρω είπε ότι «δεν υπήρξε περιστατικό παρενόχλησης μόνο ζήτησαν το σχέδιο πτήσης. Είναι πρόκληση ότι ζητούν από το ελικόπτερο σχέδιο πτήσης».


Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της Τουρκίας περί υποστολής της ελληνικής σημαίας από βραχονησίδα, ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε πως αυτό «δεν επιβεβαιώνεται, δεν υπάρχει γνώση του ΓΕΝ και έχει διαψευστεί το θέμα και από το ΓΕΕΘΑ, το περιστατικό δεν έχει συμβεί».


Σχολιάζοντας, εξάλλου, την κίνηση των τριών νέων να υψώσουν σημαία στα πέντε νησιά γύρω από το σύμπλεγμα των Φούρνων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «το σύνολο του πολιτικού συστήματος συμφωνεί ότι η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται πρωτοβουλιακά και από ιδιώτες αλλά ασκείται με τον τρόπο που καθορίζει η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο».


Υπογράμμισε δε: «Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η σημαία σε μια τέτοια περιοχή αποτελεί πράξη εξωτερικής πολιτικής, δεν είναι απλώς σηκώνω μια σημαία στο σπίτι μου. Με δεδομένη την κατάσταση που υπάρχει στο Αιγαίο για 30-40 χρόνια, καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιου είδους ενέργειες γιατί η Τουρκία βρίσκεται σε μια φάση έντασης», συμπλήρωσε για το θέμα.


Σύμφωνα με τον ίδιο «η Τουρκία πρέπει να κατανοήσει ότι η στρατηγική της όξυνσης δεν της έχει πάει και πολύ καλά. Χάνει διαρκώς έδαφος στις διεθνείς σχέσεις».


Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών


Με μια σφοδρή επίθεση κατά της ΕΕ και της Ελλάδας απάντησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση απέκλεισε την Τρίτη την πιθανότητα να ανοίξει οποιοδήποτε νέο κεφάλαιο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να κατηγορεί την ΕΕ για έλλειψη αντικειμενικότητας, σημειώνοντας παράλληλα πως «οι βράχοι των Ιμίων είναι αποκλειστικά υπό τουρκική κυριαρχία».



μονογραμμα μπαμπανιαρης

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

σε ψαχνω αλεξιου στιχοι

επεισοδια μπρουσκο περιληψη

Στο έλεος του «Μίνωα» η Αττική


Σημαντικά ύψη βροχής προκάλεσε ο «Μίνωας» στην Αττική και την Κυριακή (17/06). Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στα δυτικά προάστεια.


σε ψαχνω αλεξιου στιχοι

σε ψαχνω αλεξιου στιχοι

Χάρτης δίνει την κατανομή της βροχής από το σύνολο των σταθμών του ΕΑΑ/meteo.gr που λειτουργούν στην Αττική.


xartis3


Ένας δεύτερος χάρτης δείχνει την κατανομή των κεραυνών που κατέγραψε το σύστημα ΖΕΥΣ, με περίπου 1.000 κεραυνούς στην ευρύτερη περιοχή.


xartis


Η εξέλιξη του «Μίνωα» έως και την Τρίτη


Σήμερα, Δευτέρα, σύμφωνα με το την ίδια πηγή, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.


Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.



σε ψαχνω αλεξιου στιχοι
γιατι δεν μπορω να συγκεντρωθω στο διαβασμα

αθλητικα βιντεο φασεις

καταστημα γερμανοσ τηνοσ
αθλητικα βιντεο φασεις

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα ψηφιστεί - μπορεί και σε δύο "δόσεις"- το πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες προαπαιτούμενα που έχουν συμφωνηθεί με τους θεσμούς, ενώ θα υπάρξουν και οι συμφωνημένες υπουργικές αποφάσεις. Θα ακολουθήσει, στις 15 Ιανουαρίου, Euro Working Group όπου οι θεσμοί θα ανάψουν το "πράσινο φως" για την τελική συμφωνία - θα υπάρξει, δηλαδή, το κείμενο συμμόρφωσης (Compliance report). Μ' αυτό το κείμενο στις αποσκευές τους οι έλληνες αξιωματούχοι θα συμμετέχουν στο πρώτο Eurogroup της νέας χρονιάς (22 Ιανουαρίου), όπου και θα υπάρξει η τελική συμφωνία. Και για το ποσό της δόσης που θα εκταμιεύσει η Ελλάδα, αλλά και για τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης.


αθλητικα βιντεο φασεις

αθλητικα βιντεο φασεις

Η κυβέρνηση θα έχει μπροστά της ένα πεντάμηνο (Φεβρουάριος με Ιούνιο) για να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης, ενώ, παράλληλα, θα πρέπει να "τρέχει" και θέματα όπως οι προϋποθέσεις εξόδου στις αγορές, τις σχέσεις της με το ΔΝΤ, τη ρύθμιση του χρέους, κ. ά. Ο Απρίλιος - Μάιος, όμως, του 2018 κρύβει και μια μεγάλη απειλή. Αμέσως μετά τα οριστικά αποτελέσματα της Eurostat (21 Απριλίου) οι θεσμοί θα αποφασίσουν αν το 2018 αλλά και το 2019 θα υπάρξει το συμφωνηθέν πλεόνασμα του 3,5%. Οποιαδήποτε απόκλιση θα ενεργοποιήσει τον δημοσιονομικό κόφτη που θα σημαίνει και ενεργοποίηση νέων δημοσιονομικών μέτρων από το 2019. Θα έχει προηγηθεί, από τον Φεβρουάριο, όπως εκτιμάτε, νέα δοκιμαστική έξοδος στις αγορές με την αποκλιμάκωση της απόδοσης του 10ετούς ομολόγου να αυξάνει την αισιοδοξία για επιτυχή έξοδο. Ο γενικότερος σχεδιασμός, πάντως, προβλέπει ακόμα 2 με 3 δοκιμαστικές εξόδους μέχρι τη λήξη του προγράμματος. Υπάρχουν ακόμα σκέψεις και για ενεργοποίηση του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, έστω και την τελευταία στιγμή, μέχρι, δηλαδή, τον Ιούνιο του 2018.


Μεγάλη εκκρεμότητα, που αναμένεται να προκαλέσει και πολλές τριβές, είναι η συζήτηση για τη ρύθμιση του χρέους, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Eurogroup του Ιανουαρίου. Οι ευρωπαίοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν χρειάζονται άλλα μέτρα απομείωσής του με το ΔΝΤ να εξακολουθεί να το θεωρεί μη βιώσιμο, άποψη με την οποία ταυτίζεται και η ελληνική κυβέρνηση. Συζητήσεις θα υπάρξουν και για τον οδικό χάρτη κατάργησης των capital controls, που αν δεν καταργηθούν πλήρως μέσα στο 2018 θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσουν παρελθόν το 2019 - κι' αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από το αν θα έχουμε "καθαρή" ή όχι έξοδο από τα μνημόνια. Όλοι αυτοί οι λόγοι έχουν ενεργοποιήσει την κυβέρνηση καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα"παίζονται" στο πρώτο εξάμηνο...



αλκινοος ιωαννιδης φευγει η ζωη τελειωνει

χορηγηση χαπιου σε γατα

παραλία βάλτος
χορηγηση χαπιου σε γατα
χορηγηση χαπιου σε γατα

Τόπο… στα νιάτα! Ο νεανικός Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην Ξάνθη και πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα «σβήνοντας» το ντροπιαστικό -6 που είχε επιβληθεί στην ομάδα εξαιτίας της τραγικής διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου. Πρωταγωνιστές και σκόρερ ήταν δυο από τα πιτσιρίκια του «τριφυλλιού», οι Γιάννης Μπουζούκης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο πρώτος και πάλι με αριστερό «κεραυνό» άνοιξε το σκορ όπως και στην Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος αυτή τη φορά στην πρώτη καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, που σκόραρε το 3-1 με πέναλτι.


δραπανο ξυλου

Εξαιρετικοί για τους «πράσινους» ήταν και αρκετοί ακόμα νεαροί, όπως ο Μαυρομμάτης που στάθηκε καλά στην άμυνα, αλλά και ο Στάικος στη μεσαία γραμμή. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Καμπετσής στην πρώτη του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Χατζηγιοβάνης άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας και το πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.


Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός κρατάει το τελικό 3-1 υπέρ του, το δεύτερο συνεχόμενο πέναλτι που του δίνει ψυχολογία και «σβήνει» το ντροπιαστικό -6 και πλέον πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με… άλλον αέρα. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν και τον βασικό φορ που έρχεται, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη και η διοικητική αλλαγή…


Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί (46’ Καμπετσής), Ινσούα, Στάικος, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης


Λαμία (Μπάμπης Τέννες): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (73’ Τσούκαλος), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (55’ Μπουλουλής), Δημούτσος (73’ Οσμάν), Επστάιν, Μπαράλες



χορηγηση χαπιου σε γατα

αιμορροΐδες βιντεο

φανουροπιτα σε φορμα κεικ
αιμορροΐδες βιντεο

Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το ακρωτήριο του Δρεπάνου το οποίο έχει μορφή δρεπανιού, από το οποίο άλλωστε πήρε το όνομά της η περιοχή.


boon παιχνιδια

αιμορροΐδες βιντεο

αιμορροΐδες βιντεο

Το ακρωτήριο που μπαίνει στη θάλασσα για 1 χλμ. και στέκει με τη στενή λωρίδα του αγέρωχο κόντρα στα έντονα κύματα και ρεύματα του Πατραϊκού Κόλπου.


Στην αρχαιότητα σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Παυσανίας αναφέρει πως «ο Κρόνος έριξε στη θάλασσα το δρεπάνι με το οποίο ακρωτηρίασε τον πατέρα, τον Ουρανό. Για το λόγο αυτό καλούν το ακρωτήριο Δρέπανον», σύμφωνα με το patrastimes.gr.


Ο Φάρος στο ακρωτήριο του Δρεπάνου κατασκευάστηκε το 1888 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Βομβαρδίστηκε από τους Γερμανούς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και λειτούργησε ξανά μετά το 1945, αφού επισκευάστηκε από το Ελληνικό Ναυτικό.


Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:




προσθέσεις με υπέρβαση της δεκάδας

αστεριξ ταινια 2014

Από το δυστύχημα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ο οδηγός του βυτιοφόρου, και περισσότεροι από 70 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 15 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.


προσθέσεις με υπέρβαση της δεκάδας

προσθέσεις με υπέρβαση της δεκάδας

Μεταξύ των τραυματιών είναι πυροσβέστες και αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος πριν σημειωθεί η έκρηξη. Πολλοί από αυτούς έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν από τα συντρίμμια και τα σπασμένα τζάμια των οχημάτων.


«Με δεδομένη τη σφοδρότητα του δυστυχήματος και τις πιθανές επιπτώσεις, θεωρούμε ότι ήμασταν τυχεροί», σχολίασε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε που μετέβη στην περιοχή για να επισκεφθεί τους τραυματίες και να επιθεωρήσει τις ζημιές.


Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας φαίνεται το βυτιοφόρο να πέφτει πάνω σε ένα άλλο φορτηγό: από τη σύγκρουση προκλήθηκε έκρηξη και ξέσπασε πυρκαγιά η οποία σε δεύτερο χρόνο και αφού είχε εκκενωθεί ο αυτοκινητόδρομος προκάλεσε δεύτερη, ισχυρότατη έκρηξη.



#BREAKING: Italian media: Major explosion on highway near Bologna, Italy, has left least 20 injured, bridge partially collapsed - AP
pic.twitter.com/g0HFZZxVrY

— I. E.N. (@BreakingIEN) 6 Αυγούστου 2018


προσθέσεις με υπέρβαση της δεκάδας
συστημα χαρβαρντ

μηλια λακωνιας

λευκη νυχτα στην κυμη
μηλια λακωνιας
μηλια λακωνιας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικράτειας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανέφερε: «δημιουργείται ένας δημοσιονομικός χώρος, 750 εκατ. ευρώ από το 2019, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολιτικές κοινωνικής υποστήριξης και ελάφρυνσης κοινωνικών στρωμάτων που έχουν επιβαρυνθεί».


μηλια λακωνιας

Ενώ συμπλήρωσε: «Οι αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, ωστόσο το θέμα συζητείται από το οικονομικό επιτελείο, ώστε να κατανεμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει υπερπλεόνασμα για το 2018, που σημαίνει ότι θα υπάρξει αντίστοιχη διανομή του, όπως έγινε το 2016 και το 2017».


Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στην «ανάγκη συνέχισης και διεύρυνσης των αναδιανεμητικών πολιτικών στην οικονομία» μέσω, μεταξύ άλλων, του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και του Κοινωνικού Μερίσματος.



studio one oakland

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

αιτιολογία της εξάρτησης

Ο Σίζαρ Σέιοκ συνελήφθη στις 26 Οκτωβρίου στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντας και την περασμένη εβδομάδα συμφώνησε να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη για να του ασκηθεί δίωξη και σε αυτήν την Πολιτεία για πέντε αδικήματα.


γκιολβας ομαδα ε

θεσσαλονικη εναντιον αθηνας

αιτιολογία της εξάρτησης

Ο Σέιοκ αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που περιλαμβάνουν μεταφορά εκρηκτικών από μια Πολιτεία σε άλλη και παράνομη αποστολή τους με ταχυδρομείο, διατύπωση απειλής εναντίον ενός πρώην προέδρου, διατύπωση απειλών μέσω διαπολιτειακής επικοινωνίας και επίθεση σε ομοσπονδιακούς αξιωματικούς.


Ο 56χρονος πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, που ζούσε σε ένα λευκό βανάκι διακοσμημένο με φωτογραφίες και αφίσες υπέρ του Τραμπ, συνελήφθη μετά από εντατικές έρευνες. Στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όταν ο δικαστής Ρόμπερτ Λιρμπέργκερ τον ρώτησε αν καταλαβαίνει τα δικαιώματά του, ο Σέιοκ απάντησε: "Μάλιστα κύριε, 100%".


Οι εισαγγελικές αρχές υποστήριζαν ότι ο Σέιοκ δεν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση επειδή είναι πολύ επικίνδυνος. Σήμερα πάντως, η συνήγορός του, Σάρα Μπαουμγκάρτελ, είπε στο δικαστήριο ότι προς το παρόν δεν θα ζητήσει να του οριστεί κάποια εγγύηση.


Οι αρχές κατηγορούν τον Σέιοκ για την αποστολή 16 αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών. Κανένας δεν εξερράγη και κανείς δεν τραυματίστηκε. Το πρώτο δέμα είχε σταλεί στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Τζορτζ Σόρος στη Υόρκη. Ακολούθησαν και άλλα δέματα με παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, την πρώην ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον, τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και άλλους.


Αν κριθεί ένοχος ο Σέιοκ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε κάθειρξη 48 ετών, αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε επιστολή της προς το τηλεοπτικό δίκτυο ABC η μητέρα του, Μαντλίν Σέιοκ, έγραψε ότι προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τον πείσει να υποβληθεί σε θεραπεία για την ψυχική ασθένεια από την οποία, όπως υποστηρίζει, πάσχει εδώ και πολλά χρόνια.



αιτιολογία της εξάρτησης
αιτιολογία της εξάρτησης

συμπτωματα πυρετου σε βρεφη

σκιουρος στην ελλαδα

Η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου, ενώ υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών αρχών.


συμπτωματα πυρετου σε βρεφη

Η επίθεση σημειώθηκε στη περιοχή της Όπερας, στην «καρδιά» του Παρισιού, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης την ώρα της επίθεσης φώναζε Αλαχού Ακμπάρ. Τα κίνητρά του, ωστόσο, δεν έχουν αποσαφηνιστεί.


Αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν στο πρακτορείο Reuters και στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι υπήρξε επίθεση με μαχαίρι χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες.






DERNIÈRE MINUTE : Attaque au couteau dans le 2ème arrondissement de Paris (secteur proche métro Quatre Septembre).

Plusieurs victimes. pic.twitter.com/Di3NoGkual

— Remy Buisine (@RemyBuisine) May 12, 2018


συμπτωματα πυρετου σε βρεφη
συμπτωματα πυρετου σε βρεφη
στιγμεσ μαγικεσ στιχοι

ιερος ναος μεταμορφωσης του σωτηρος

επαναλειτουργια εβζ
ιερος ναος μεταμορφωσης του σωτηρος

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα οι δράστες μπήκαν σε κατοικία 59χρονης και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Προηγουμένως είχαν αποπειραθεί να διαπράξουν κλοπή σε άλλη κατοικία.


καρντασιαν διαβατη

ιερος ναος μεταμορφωσης του σωτηρος

Στο πλαίσιο περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπως αναφέρει η Ροδιακή, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών αφαίρεσαν αντικείμενα και χρηματικά ποσά από τρία σταθμευμένα ξεκλείδωτα Ι. Χ.Ε. αυτοκίνητα τις απογευματινές ώρες της 4ης/6ης και 9ης Φεβρουαρίου, ενώ στις 12 του μηνός αποπειράθηκαν να διαρρήξουν εμπορικό κατάστημα με σκοπό την κλοπή.


Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους.



ιερος ναος μεταμορφωσης του σωτηρος

ινσταγκραμ σοφια παυλιδου

βαρουφακης νταισελμπλουμ φωτο

Η Τουρκία και οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αντιπαράθεση για μία σειρά θεμάτων. Μεταξύ αυτών, η πολιτική που εφαρμόζει η Ουάσιγκτον στη Συρία, το αίτημα της Τουρκίας για την παράδοση του μουσουλμάνου κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν, κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, αλλά και οι ανησυχίες της Ουάσιγκτον για τους Αμερικανούς πολίτες, αλλά και το προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ, που έχουν συλληφθεί στην Τουρκία.


ινσταγκραμ σοφια παυλιδου

ινσταγκραμ σοφια παυλιδου

«Το διμερές πλαίσιο των σχέσεων μπορεί να διασωθεί και να βελτιωθεί, με δεδομένο ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα λάβει σοβαρά υπόψη της, τις ανησυχίες ασφάλειας της Τουρκίας», έγραψε σε σχόλιο του, ο Ιμπραχίμ Καλίν στη φιλοκυβερνητική εφημερίδα “Daily Sabah.”



ινσταγκραμ σοφια παυλιδου
αλλα θελω αλλα κανω και αλλα εννοω

είδη γάμου χονδρική θεσσαλονικη

είδη γάμου χονδρική θεσσαλονικη
είδη γάμου χονδρική θεσσαλονικη
Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο και στους αρχαιολογικούς χώρους

Μέσα στο 2018 αναμένεται να εφαρμοστεί ηλεκτρονικό εισιτήριο σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδος σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου για τους άξονες στρατηγικής ανάπτυξης του ΤΑΠ (Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων), η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.


Στα σχέδια του υπουργείου είναι η άμεση εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε 11 αρχαιολογικούς χώρους σε όλη τη χώρα ανάμεσά τους η Κνωσός αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως ανέφερε η κ. Κονιόρδου «η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχει στόχο την δημιουργία μηχανισμού διασφάλισης εσόδου και απρόσκοπτης πρόσβασης στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μνημεία μας.

Η δωρεά του ΙΣΝ και της ΕΤΕ αφορά στην δημιουργία εγκατάσταση και λειτουργία:

Συστήματος e-ticketing που καλύπτει κεντρικά την έκδοση εισιτηρίων από πολλαπλά κανάλια πώλησης, καθώς και την λειτουργία των εκδοτηρίων εισιτηρίων.

Σύστημα access control που καλύπτει τις ανάγκες ελέγχου πρόσβασης στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους και αποτελείται από τουρνικέ και φορητές συσκευές επικύρωσης.

Το πλάνο υλοποίησης έχει στόχο την πιλοτική λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε 5 μήνες, ενώ φορητές συσκευές επικύρωσης θα υπάρχουν σε εφτά σημεία στην Αθήνα (Ακρόπολη και κλιτύες, Ολυμπιείο, Κεραμεικό, Αρχαία Αγορά, Ρωμαϊκή Αγορά, Βιβλιοθήκη Αδριανού, Λύκειο Αριστοτέλους), σε δύο σημεία στην Κνωσσό και στο Μουσείο Ηρακλείου και σε δύο σημεία στην Αρχαία Μεσσήνη και στο Μουσείο.



είδη γάμου χονδρική θεσσαλονικη
sotos outdoor
θερινο βαρκιζα

ανεξηγητη υπογονιμοτητα

μαγειρεμενο φαγητο συντηρηση
ανεξηγητη υπογονιμοτητα

Πρόκειται για πρώην στελέχη του στρατού και του υπουργείου Εσωτερικών της Βοσνίας που φέρεται ότι διέπραξαν εγκλήματα πολέμου σε βάρος πολλών δεκάδων Σέρβων στην Μπράντινα, το Κόνιτς και άλλες κοινότητες, κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1992.


ανεξηγητη υπογονιμοτητα

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι οι συλλήψεις έγιναν στο Κόνιτς και το Σαράγεβο.


«Σχεδόν όλοι οι Σέρβοι κάτοικοι της περιοχής αυτής υποχρεώθηκαν την εποχή εκείνη να την εγκαταλείψουν», σημείωσε η εισαγγελία.


Οι 13 συλληφθέντες κατηγορούνται για δολοφονίες, βασανιστήρια, βιασμούς και άλλα εγκλήματα σε βάρος αμάχων πολιτών.


Στα μέσα Νοεμβρίου ένα πρώην μέλος των βοσνιακών δυνάμεων, ο Έντεμ Ζίλιτς, καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννέα ετών από δικαστήριο του Σαράγεβο για εγκλήματα πολέμου. Ο Ζίλιτς ήταν υπεύθυνος για ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης Σέρβων στο Κόνιτς.



ανεξηγητη υπογονιμοτητα
εικονογραφια λεξικο

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

εθνικη ηπα 2014

η αγαπη που νιωθω για σενα ειναι φωτια
εθνικη ηπα 2014
εθνικη ηπα 2014

Ο υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επεδίωξε την κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και σχολίασε πως «έτσι ήταν πάντα η Δεξιά, έλεγε πάντα “να πάει στο διάβολο η χώρα”» για να έρθει στην εξουσία. «Δεν έχετε αλλάξει εδώ και έναν αιώνα», είπε και εξέφρασε την πεποίθηση πως η χώρα θα βγει στις αγορές.


πες μου μια λέξη youtube

εθνικη ηπα 2014

«Όμως, όλη αυτή η σπέκουλα με έχει στεναχωρήσει. Δεν περίμενα να σπεκουλάρετε και στις τράπεζες. Η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που πήγε από τον παλαιοκομματισμό στον ακραίο δεξιό λαϊκισμό χωρίς το ενδιάμεσο στάδιο του σοβαρού συντηρητικού κόμματος. Ποντάρετε στην καταστροφή. Είστε το ακραίο λαϊκό κόμμα. Ένα μήνα σπεκουλάρετε», είπε προς τα έδρανα της ΝΔ, προκαλώντας αντιδράσεις.


«Η δική σας κυβέρνηση έστειλε τη χώρα στο διάβολο το 2015, αλλά η παράταξη της ΝΔ στήριξε τη χώρα, να μην αμφισβητούμε ο ένας τον πατριωτισμό του άλλου, κρινόμαστε από την αποτελεσματικότητα μας», σχολίασε σε εξίσου υψηλούς τόνους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.


Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στο ζήτημα με τα δύο σενάρια του προϋπολογισμού και τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία αμφισημία τι θα κάνει η κυβέρνηση, δεν μειώνονται οι συντάξεις», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μειώνονται οι συντάξεις, παίρνουμε ένα μέρος των αντίμετρων, περίπου 800 εκατ. ευρώ, στην πραγματικότητα ο προϋπολογισμός είναι πιο επεκτατικός…».


μέλι στο πρόσωπο

sorry for party rocking l

Ο κ. Νάνος σημείωσε επίσης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα εργαστηριακά αποτελέσματα δείχνουν ευτυχώς ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τις κακώσεις που έχει στο κεφάλι και στα κάτω άκρα» τονίζοντας ότι θα παραμείνει σήμερα, Τετάρτη, για νοσηλεία στο νοσοκομείο.


Σχετικά με την χρόνο που θα χρειαστεί ο κ. Τζήλος να παραμείνει νοσηλευόμενος, ο διοικητής του νοσοκομείο υποστήριξε ότι αύριο οι γιατροί θα εκτιμήσουν την υγεία του και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει εξιτήριο.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πηγές από την Αστυνομία, λίγο μετά τις 9:00 ο Λαρισαίος ρέφερι εξήλθε από το σπίτι του, επί της οδού Θυμάτων Κατοχής, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.


Γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.


Παράλληλα, το τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Λάρισας έχει αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


Ο κ. Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία αναφέρει τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», υποστήριξε χαρακτηριστικά περιγράφοντας το συμβάν στους άνδρες της ασφάλειας.



μέλι στο πρόσωπο
μέλι στο πρόσωπο
μέλι στο πρόσωπο
tabasco hot sauce recipe

μυρμηκικο οξυ τιμη

Και τούτο γιατί, όπως επιχειρηματολόγησε στη συνέχεια, «ουσιαστικά ολοκληρώνεται το νομοθετικό μέρος των προαπαιτουμένων για την ολοκλήρωση και της τρίτης αξιολόγησης».


κωστας σπυροπουλος δημητρα λιανη

μυρμηκικο οξυ τιμη

Για να προσθέσει ότι «όλοι γνωρίζουν ότι με την ολοκλήρωση και της τρίτης αξιολόγησης, βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος του προγράμματος και το οριστικό τέλος των μνημονίων».


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για καταστροφολογία.





μυρμηκικο οξυ τιμη
μυρμηκικο οξυ τιμη
ψηφιακα εκπαιδευτικα βοηθηματα εκθεση

πυροσβεστικό σώμα αττικής

πυροσβεστικό σώμα αττικής

Την αρχή στις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις στον χώρο του βόλεϊ είχε κάνει ο Ολυμπιακός το πρωί της Δευτέρας, καθώς είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη. Παίκτη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά, χωρίς ιδιαίτερη… χρονοτριβή, ήρθε η απάντηση από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά» με έναν παλιό παίκτη των «ερυθρόλευκων».


τηγανι βασιλοπουλος

πυροσβεστικό σώμα αττικής

πυροσβεστικό σώμα αττικής

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Δημήτρη Τζούριτς! Μια μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα αφού ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θεωρείται ένας παίκτης τοπ επιπέδου και θα δώσει πράγματα στους Θεσσαλονικείς. Ο Τζούριτς είχε αρχίσει την καριέρα του στην Ορεστιάδα και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2006 ως το 2011 με εντυπωσιακές επιδόσεις. Κάτι που περιμένουν και στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να… ανακτήσουν τα σκήπτρα στη Volleyleague.


Η ανακοίνωση: «Το Τ. Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Τζούριτς. Ο έμπειρος διεθνής αθλητής (ύψος 2,11 μ.) γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989 στο Σεράγεβο. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή του στην κορυφή», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.



εκπτωση εργολαβου συνεπειες

μαθηματα ντεκουπαζ αιγαλεω

μαθηματα ντεκουπαζ αιγαλεω
μαθηματα ντεκουπαζ αιγαλεω

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος, που έγραψε: «Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ».


μεγαλοι συγχρονοι μαθηματικοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν από την ομάδα διάσωσης ορισμένα συντρίμμια και η κάσκα του πιλότου - κάτι που κατά τις αρχές επιβεβαιώνει ότι ο χειριστής είναι νεκρός.


Τόσο η σορός του πιλότου όσο και η άτρακτος του μαχητικού αεροσκάφους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.



Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 12 Απριλίου 2018


μαθηματα ντεκουπαζ αιγαλεω
sokrostream org

hkt каталог

ματσουκα ξηροι καρποι τιμες
τριτη δημοτικου ηλικια
hkt каталог

Βουλευτές του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και ο ηγέτης των Εργατικών επικαλέστηκαν τους όρους της συμφωνίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προειδοποιώντας αν αυτοί ισχύουν στην πραγματικότητα, τότε θα την καταψηφίσουν.


hkt каталог

Το υπουργικό συμβούλιο της βρετανικής κυβέρνησης είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει αύριο, Τετάρτη, στις 14:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας) για να συζητήσει το σχέδιο συμφωνίας.


Αντίπαλοι των σχεδίων της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι κάλεσαν τους υπουργούς να καταψηφίσουν μια συμφωνία αν οι όροι αυτής έχουν την όποια ομοιότητα με αναφορές της συμφωνίας που έχουν δει.


Ο ευρωσκεπτικιστής βουλευτής των Συντηρητικών Ιάν Ντάνκαν Σμιθ δήλωσε ότι η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης αν οι όροι της συμφωνίας είναι αυτοί που έχουν έρθει στη δημοσιότητα.


Σε ερώτηση αν οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες, δήλωσε ότι αν ισχύουν οι όροι αυτοί στην πραγματικότητα, «η απάντηση είναι σχεδόν βέβαια, ναι».




hkt каталог

υποστηριξη μονογονεικων οικογενειων

κουφωματα κοπλαμ
υποστηριξη μονογονεικων οικογενειων

Μάλιστα την απουσία ελέγχων στην αγορά καυσίμων παραδέχθηκε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, με το... αφοπλιστικό επιχείρημα ότι έχει καταργηθεί το «μπόνους» που λάμβαναν οι υπάλληλοι ανά έλεγχο, την ώρα που εκπρόσωποι των εταιρειών εμπορίας καυσίμων (ΣΕΕΠΕ) απηύθυναν έκκληση στον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, για την άμεση επανεκκίνηση των ελέγχων.


μινιμαλ μπαρμπεκιου

Η απουσία ελέγχων από τα ειδικά εξοπλισμένα οχήματα των ΚΕΔΑΚ, που εποπτεύονται από το υπουργείο Ενέργειας, σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να παρατείνει μέχρι το τέλος του 2018 την ολοκλήρωση του συστήματος εισροών - εκροών, δημιουργούν περιβάλλον πλήρους ασυλίας σε κάθε είδους παραβάτες στην αγορά καυσίμων, οι οποίοι επωφελούνται τριπλά και από τα περιθώρια κερδοσκοπίας της αυξημένης από τις αρχές του έτους φορολογίας, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή.


Την αγωνία της αγοράς για την έξαρση της παραβατικότητας πιστοποιούν τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Σταθάκης στη Βουλή για τους ελέγχους των ΚΕΔΑΚ το 2016 σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη.


Τα στοιχεία είναι δραματικά αποκαλυπτικά σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν:


• Από 4.018 ελέγχους το 2014, το 2016 περιορίστηκαν σε μόλις 1.875, μειώθηκαν δηλαδή κατά 53%.


• Από 40 αποφάσεις επιβολής προστίμων το 2014, το 2016 εκδόθηκαν μόλις 10, δηλαδή μειώθηκαν κατά 75%.


• Το 2014 επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 1.784.554 ευρώ και το 2016 πρόστιμα αξίας μόλις 178.191 ευρώ, μείωση δηλαδή κατά 90%.



υποστηριξη μονογονεικων οικογενειων
υποστηριξη μονογονεικων οικογενειων

το pc κανει επανεκκινηση μονο του

το pc κανει επανεκκινηση μονο του
το pc κανει επανεκκινηση μονο του

Από την Ντόχα, στην οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έκανε αναφορά σε «γαλάζια πατρίδα» υπογραμμίζοντας ότι η Άγκυρα δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει από όσα, όπως λέει, δικαιούται, σε Αιγαίο και Μεσόγειο.


σομπα αλογονου επισκευη

«Στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα του λαού μας, της Τουρκικής Δημοκρατίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα και δεν επιτρέπουμε κανένα τετελεσμένο», κατέληξε ο Ακάρ.



το pc κανει επανεκκινηση μονο του
ντολτσε βιτα λουκας

παριος φοβαμαι στιχοι

βυθουλκα κατερινα
οικοπεδα στη λευκωσια

Το σχέδιο ψηφίσματος που πρότειναν οι ΗΠΑ και εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας προβλέπει την απαγόρευση σχεδόν του 90% των εισαγωγών διυλισμένων υποπροϊόντων του πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα, επιβάλλοντας ετήσιο όριο 500.000 βαρελιών, αλλά και τον υποχρεωτικό επαναπατρισμό όλων των βορειοκορεατών μεταναστών εργαζομένων μέσα σε 24 μήνες.


παριος φοβαμαι στιχοι

«Ο κόσμος θέλει ειρήνη, όχι θάνατο!», ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.


«Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε με 15 ψήφους (υπέρ) έναντι 0 κατά νέες κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας. Ο κόσμος θέλει ειρήνη, όχι θάνατο!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.



The United Nations Security Council just voted 15-0 in favor of additional Sanctions on North Korea. The World wants Peace, not Death!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 Δεκεμβρίου 2017


παριος φοβαμαι στιχοι
παριος φοβαμαι στιχοι

η κολαση δαντης

αρμοδιος αριστογειτων

Το ΕΣΡ, έπειτα από μακρά έκτακτη συνεδρίαση, κατέληξε στον αριθμό των επτά αδειών, γεγονός για το οποίο αναμένεται να ενημερώσουν τα μέλη του τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, μέσα στην ημέρα.


η κολαση δαντης

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με αφορμή τη γνωμοδοτική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα πρέπει να δημοπρατηθούν στον επικείμενο διαγωνισμό, δήλωσε:



«Η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα στο δρόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, η οποία έχει καθυστερήσει δεκαετίες, στερώντας από το δημόσιο χρήματα τα οποία έπρεπε να έχουν εισπραχθεί. Τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης περί απεριόριστου αριθμού αδειών ανήκουν πλέον στο καλάθι των αχρήστων, οριστικά. Η Ανεξάρτητη Αρχή μπορεί και οφείλει, πλέον, να προχωρήσει τάχιστα τη διαδικασία και να εξασφαλίσει το τίμημα, το οποίο το Δημόσιο δικαιούται να εισπράξει. Ο τρόπος είναι γνωστός».




η κολαση δαντης
η κολαση δαντης
θα συνεχιστει η καρτα σιτισης το 2016

relax chicco balloon

relax chicco balloon
Κιλκίς: Του έκοψαν το ρεύμα και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της τοπικής ΔΕΗ στο Κιλκίς, όταν ένας άνδρας εισέβαλε και περιέλουσε με βενζίνη τους έντρομους υπαλλήλους.


τατιάνα στεφανίδου με μαγιό

honda xr 400 owners club

relax chicco balloon

relax chicco balloon

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί της Τετάρτης (21/2), λίγο αφότου είχαν ανοίξει τα γραφεία της επιχείρησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κάποια στιγμή μπήκε ένας 70χρονος και άρχισε να ζητά εξηγήσεις από τους εργαζόμενους για τη διακοπή της σύνδεσης του με το δίκτυο.

Οι υπάλληλοι προσπάθησαν αρχικά να ηρεμήσουν τον εξοργισμένο άνδρα, εξηγώντας του ότι αυτό συνέβη επειδή είχε αφήσει απλήρωτο τον λογαριασμό και πως θα πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες για να του συνδέσουν ξανά το ρεύμα.

Ωστόσο ο δυσαρεστημένος άνδρας δεν άκουγε τίποτα και συνέχιζε να ζητά την άμεση επανασύνδεση. Μόλις ο 70χρονος αντιλήφθηκε ότι το αίτημά του δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθεί, έφυγε εκτοξεύοντας ύβρεις.

Η περιπέτεια όμως των εργαζομένων δεν είχε τελειώσει, καθώς λίγη ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος άνδρας επέστρεψε με χειρότερες προθέσεις.

Η έκπληξη των υπαλλήλων μετατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη σε τρόμο, όταν είδαν ότι ο 70χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα μπιτόνι γεμάτο με βενζίνη.

Στη συνέχεια, ο άνδρας άρχισε να χύνει το εύφλεκτο υλικό στο πάτωμα και να καταβρέχει τους έντρομους υπαλλήλους απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά.

Για καλή τύχη όλων, ο 70χρονος δεν πρόλαβε να κάνει πράξη την απειλή του, καθώς κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος αντιστεκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της σύλληψής του.

Πηγή: Espresso


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

security ηρακλειο κρητης εργασια

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών μητρώων και πινάκων από την 11η Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13η Ιουλίου 2018 και ώρα 23:59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.


πως να περασω μαθηματα

security ηρακλειο κρητης εργασια

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00.


Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.


Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.



security ηρακλειο κρητης εργασια
security ηρακλειο κρητης εργασια
υλη πανελληνιων 2015 κειμενα

ενέργειες μετάφραση

Τραγικός απολογισμός: Τρεις πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο στην Ελλάδα

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν χθες 2 Αυγούστου νεκροί από παραλίες της Μανωλάδας, της Ελαφόνησου και της Αντίκυρας.


εκθεση στα αγγλικα για την εγκληματικοτητα

ενέργειες μετάφραση

ενέργειες μετάφραση

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΜΠΡΙΝΙΑ'' Μανωλάδας, ένας 80χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και έπειτα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης του Λιμεναρχείου Κατάκολου.

Αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΚΟΝΤΟΓΟΝΙ'' Ελαφόνησου, 81χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο Πολυδύναμο Ιατρείο ν. Ελαφόνησου και έπειτα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης Βοιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες, από τη θαλάσσια περιοχή Αντίκυρας, ένας 79χρονος.
Ο ανωτέρω εξετάστηκε από ιατρό της περιοχής, ο οποίος διαπίστωσε το θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείου Αντίκυρας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



ενέργειες μετάφραση
τρανσφορμερσ φρι games