Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

τζιν καμπανα diesel

καθαρτικο χωρισ συνταγη
γενικη γραμματεια δημοσιων εργων μεκ
τζιν καμπανα diesel

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από την αστυνομία επ' αυτοφώρω, καθώς ετοιμάζονταν για νέο χτύπημα στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, στην Παλαιά Βουλή.


τζιν καμπανα diesel

τζιν καμπανα diesel

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την ΓΑΔΑ, ωστόσο, μία από τις δύο με πρόλαβε να ακουμπήσει με τα χέρια της που ήταν αλειμμένα με λάδι μία κορνίζα στην οποία μέσα ήταν ιερατικά εκθέματα.


Το χρονικό της σύλληψης


Συνελήφθησαν, χθες (9-9-2018) το πρωί, δύο αλλοδαπές ηλικίας 48 και 51 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του Νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.


Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες χθες το πρωί εισήλθαν ως επισκέπτριες στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό, η 51χρονη προσέγγισε έκθεμα του Μουσείου και με το χέρι της, που ήταν εμβαπτισμένο σε λιπαρό υγρό, ακούμπησε την ξύλινη κορνίζα, εντός της οποίας ήταν τοποθετημένα ιερατικά εκθέματα, με συνέπεια την ρύπανση αυτής.


Η πράξη αυτή έγινε αντιληπτή από τους Φύλακες του Μουσείου, οι οποίοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της Ομάδα Ζ, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τις εντόπισαν και τις προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μπουκάλια με ελαιώδες υγρό. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, εξακριβώθηκε ότι οι δύο αλλοδαπές είχαν προκαλέσει, σε προγενέστερο χρόνο, παρόμοιες φθορές, σε άλλα δύο Μουσεία των Αθηνών.


Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



φασουλη συμβολαιογραφοσ

λαζοπουλος τσαντιρι 2015
φασουλη συμβολαιογραφοσ
φασουλη συμβολαιογραφοσ

Εάν ένας φορολογούμενος δεν κατάφερε να καλύψει το απαιτούμενο ποσό δαπάνης με πληρωμές μέσω καρτών ή μέσω e-banking, το «ακάλυπτο» ποσό θα φορολογείται με 22%.


Εάν για παράδειγμα ένας φορολογούμενος πρέπει να καλύψει ποσό 3.500 ευρώ και εμφανιστεί μετά το τέλος του έτους να έχει καλύψει ποσό 2.500 ευρώ μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών θα επιβαρυνθεί με 220 ευρώ επιπλέον φόρο ο οποίος έρχεται ως πέναλτι για την μη κάλυψη του ποσού των αποδείξεων που είναι συνδεδεμένες με το αφορολόγητο.


Από την υποχρέωση να έχουν εξοφλήσει με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής (πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή e-banking) τις δαπάνες που κατοχυρώνουν την έκπτωση φόρου, εξαιρούνται οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες φορολογούμενοι 70 ετών και άνω, τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, όσοι βρίσκονται σε δικαστική συμπαράσταση, οι φορολογικοί κάτοικοι της Ε. Ε. ή του ΕΟΧ που υποχρεούνται σε υποβολή δήλωσης στην Ελλάδα και φορολογούνται με την κλίμακα από μισθωτή εργασία και συντάξεις.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, Ελεύθερος Τύπος, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στις παραπάνω περιπτώσεις «εξαιρέσεων» οφείλουν, ωστόσο, να έχουν καλύψει τα προαναφερθέντα ποσοστά του ετήσιου εισοδήματος με δαπάνες αγοράς και παροχής υπηρεσιών, εξοφληθείσες με μετρητά.


Για τον λόγο αυτό οφείλουν να έχουν συγκεντρώσει και να έχουν διαφυλάξει τις αποδείξεις των δαπανών αυτών στα σπίτια τους, ώστε να είναι σε θέση να τις προσκομίσουν στις αρμόδιες φορολογικές αρχές σε περίπτωση που τους ζητηθούν για έλεγχο.



φασουλη συμβολαιογραφοσ
αντωνιος παναγιωτοπουλος

lotus σουβλακια

lotus σουβλακια
Ραγδαίες εξελίξεις: Αναγνωρίστηκαν οι δύο άνδρες που εκβίαζαν την Ειρήνη Λαγούδη

Ειρήνη Λαγούδη: Την ακολουθούσαν δύο αυτοκίνητα την ημέρα της εξαφάνισής της – Γιατί μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία; - Ντοκουμέντα από τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης μητέρας


τεχνολογικο μουσειο νοησις

lotus σουβλακια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα. Οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ds

Νέα στοιχεία ζητά ο Εισαγγελέας Αγρινίου

Ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία και ζητά η υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου, μετά και τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης. Κοντινά πρόσωπα της άτυχης μητέρας θα κληθούν ξανά από τις Αρχές να πουν όλα όσα γνωρίζουν για τη ζωή της 44χρονης.

Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στην Αστυνομία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία γυναίκας, η οποία έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα: «Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

Ποιοι παρακολουθούσαν την Ειρήνη;

Τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Άρα θα έπρεπε να βρίσκεται στην παράλια της Μυρτιάς το πολύ σε πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα όμως το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία, σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών. Ποιοι ήταν στα δυο αυτοκίνητα που την ακολουθούσαν;

Ποιοι την εκβίαζαν;

Τα δυο πρόσωπα (με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα) έχουν αναγνωρισθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις. Με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές καθώς η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ. Την εκβίαζαν για να μη δώσουν τα λεφτά ή ζητούσαν περισσότερα; Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης θα πάνε στο Αγρίνιο για να εξετάσουν το αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας.

Ντοκουμέντο: Τα τελευταία Χριστούγεννα της άτυχης γυναίκας

Είναι δυο από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ειρήνης Λαγούδη. Στην πρώτη ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 26 Δεκέμβριου σε γλέντι το οποίο ήταν καλεσμένη και στη δεύτερη μαζί με το γιο της δείχνουν στο φωτογραφικό φακό το χριστουγεννιάτικο κέικ. Και οι δυο είναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι.

vlcsnap 2018 01 19 20h16m27s188 1516385980 1vlcsnap 2018 01 19 20h16m47s143 1516385991

lotus σουβλακια
3ο δημοτικο ζωφριας

γερουτζιαφα αγγελικη

keller oberbergen silvester
νουμερα τηλεθεασης nomads
γερουτζιαφα αγγελικη

Ο ακαδημαϊκός πέθανε σε ηλικία 67 ετών στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης το Σάββατο, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.


γερουτζιαφα αγγελικη

Ο Σταύρος Τσακυράκης γεννηθεί στη Μήθυμνα (Μόλυβο) της Mυτιλήνης το 1951 και ταξίδεψε στην Αθήνα για να φοιτήσει ως οικότροφος του Κολλεγίου Αθηνών.


Εισήχθη στη Νομική Σχολή Αθηνών ενώ ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε έντονα κατά της χούντας των Συνταγματαρχών.


Για αυτή του τη δράση συνελήφθη, βασανίστηκε και φυλακίστηκε στα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ.


Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, τον Απρίλιο του 2018 έδωσε το τελευταίο του μάθημα σε μία κατάμεστη αίθουσα καθώς θα αφυπηρετούσε στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς. Στο παρελθόν υπήρξε ακαδημαϊκός επισκέπτης σε ξένα μεγάλα Πανεπιστήμια.


Η κηδεία του Σταύρου Τσακυράκη θα γίνει αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής στο Μόλυβο.




γερουτζιαφα αγγελικη

γενικη κλινικη μητροπολεως

Μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Βρούτσης και Γιώργος Κουμουτσάκος κάνουν λόγο για ταπεινωτικής συνθηκολόγηση η οποία δεν αποφέρει κανένα όφελος την ελληνική πλευρά.


θεός των φοινίκων





Ο @atsipras τελικά δέχθηκε όσα ακριβώς του ζητούσαν από το Νοέμβριο, χωρίς να πάρει απολύτως μά απολύτως τίποτε. Βατερλώ για τους Συριζανέλ

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 2, 2017


γενικη κλινικη μητροπολεως
γενικη κλινικη μητροπολεως
γενικη κλινικη μητροπολεως
γιαννα ρηγα

ρολακια κανελας ακης με 4 υλικα

δημοσ σοφαδων τηλεφωνα
ρολακια κανελας ακης με 4 υλικα

Οκτώ από αυτά τα ρήγματα μπορούν να «δώσουν» σεισμούς άνω των επτά βαθμών.


οδοντιατρικη περιθαλψη

Αυτό προκύπτει από νέες έρευνες Ελλήνων γεωεπιστημόνων στην περιοχή, με υπεύθυνο της επιστημονικής ομάδας τον καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Παπανικολάου.


Από τα 19 ενεργά ρήγματα, που χαρτογραφήθηκαν τώρα για πρώτη φορά, μόνο τα τρία ήταν γνωστά κατά τις τελευταίες δεκαετίες και περιλαμβάνονταν στους σεισμικούς καταλόγους.


Οι επιστήμονες θεωρούν ότι «έχει υποεκτιμηθεί ο δυνητικός σεισμικός κίνδυνος της περιοχής» και ότι «αυτά τα ρήγματα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ισχυρούς σεισμούς που μπορούν να προκαλέσουν καταστροφές στα γύρω νησιά».


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Marine Geology» (Θαλάσσια Γεωλογία), εκτός από το ρήγμα του Αγίου Ευστρατίου που «έδρασε» με σεισμό μεγέθους 7,1 βαθμών, προκαλώντας 20 θανάτους το 1968 και το οποίο χρειάζεται κάποιους αιώνες για να ενεργοποιηθεί ξανά, καθώς, επίσης, τρία ακόμη ρήγματα που «έδωσαν» μικρότερους σεισμούς κατά τα τελευταία 30 χρόνια, τα υπόλοιπα ρήγματα μπορούν να δώσουν μεγάλο σεισμό μεγέθους 6,1 έως 7,3 βαθμών, χωρίς όμως να είναι δυνατό να προσδιορισθεί χρονικά εάν αυτός θα συμβεί σε μερικά ή σε δεκάδες χρόνια.




ρολακια κανελας ακης με 4 υλικα
ρολακια κανελας ακης με 4 υλικα

βρασιμο κατεψυγμενης γαριδας

σ' αγαπάω χωρίς να ξέρω πως

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση, στη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου, τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.


stock μαγαζια στο μιλανο

βρασιμο κατεψυγμενης γαριδας

βρασιμο κατεψυγμενης γαριδας

βρασιμο κατεψυγμενης γαριδας

Η διοίκηση της ΔΕΘ διατύπωσε το αίτημα για ανάπλαση του χώρου όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της και ο πρωθυπουργός αντέδρασε θετικά λέγοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η περαιτέρω διεθνοποίηση της ΔΕΘ.


Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το περίπτερο που έχει στήσει ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.


DOTIS FINAL


Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

τοπικες αγγελιες εργασιας σερρες

τοπικες αγγελιες εργασιας σερρες
τοπικες αγγελιες εργασιας σερρες

Αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μοσκοβισί για τη συμβολή του και στήριξη προς την Ελλάδα, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι μπαίνουμε στη φάση της εφαρμογής ενός άλλου προγράμματος, με πολύ διαφορετική νοοτροπία, πολύ διαφορετικό περιεχόμενο, είναι το Πρόγραμμα που έχουν χώρες όπως η Πορτογαλία, η Κύπρος, Πρόγραμμα μετά την μνημονιακή εποχή.


νέα ξενοδοχεία αθήνα

«Σ' αυτό το Πρόγραμμα, το οποίο θα έχουμε, η παράκληση είναι - και νομίζω ότι αυτό μπορούμε να το διεκδικήσουμε εμείς, οι Έλληνες, εν ονόματι της Αλληλεγγύης και της Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της ΕΕ - να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι πολλές από τις θυσίες του Ελληνικού Λαού, για να μείνει η Ελλάδα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, έγιναν από λάθη που δεν οφείλονται στην Ελλάδα. Είναι γνωστό, κύριε Επίτροπε, ότι ιδίως το πρώτο Μνημόνιο είχε πολλά και σημαντικά λάθη από την αρχική του κατασκευή. Αυτά τα λάθη που τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός δεν είναι δικά του λάθη. Ξέρουμε τα λάθη που κάναμε εμείς, ορισμένα απ'αυτά δεν είναι λάθη των Ελλήνων. Παράκληση θερμή και νομίζω, όπως είπα πριν, ότι είναι θέμα Αλληλεγγύης και Δικαιοσύνης, στο Πρόγραμμα που θα έχουμε σ'αυτή την νέα εποχή που, το τονίζω, δεν έχει να κάνει τίποτα με τα Μνημονιακά Προγράμματα που ξέραμε μέχρι τώρα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να πληρώσει όλο το κόστος γι'αυτά τα λάθη που δεν είναι δικά του» πρόσθεσε.


Απευθυνόμενος προς τον κ. Μοσκοβισί εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι η Ελλάδα θα έχει, για μιαν ακόμη φορά, την συμπαράστασή του σ'αυτόν τον δρόμο, που είναι πολύ πιο εύκολος και πολύ πιο ελπιδοφόρος, όπως όλοι γνωρίζουμε.


Από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι στις 21 Ιουνίου στο Eurogroup κλείσαμε με την προηγούμενη περίοδο των Μνημονίων και ξεκινήσαμε έναν νέο δρόμο με νέες προϋποθέσεις και προοπτικές.


Όπως ανέφερε, η ιστορία που βιώσαμε όλοι ήταν τραγική. Ήταν επικίνδυνη για την ζώνη του ευρώ και παρά πολύ δύσκολη για τους Έλληνες και «γνωρίζω τα όσα έχει υποστεί ο ελληνικός λαός».


Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα στέκεται πλέον ελεύθερα στα πόδια της και ξεκινά μια νέα πορεία. Θα περπατήσει με τους εταίρους στο πλάι της, αλλά θα είναι ελεύθερη και αυτόνομη. Θα είναι ο ένας στο πλάι του άλλου, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της ευθύνης.


Σημείωσε, επίσης, ότι το νέο πρόγραμμα είναι ριζοσπαστικά διαφορετικό ως προς το περιεχόμενό του, απ΄ όλα τα προηγούμενα.


«Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Μνημόνια τέλος. Αυτή είναι η βασική και ειδοποιός διαφορά» επισήμανε.


Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ισχύουν για την Ελλάδα, όλες οι προϋποθέσεις που ισχύουν για όλες τις άλλες χώρες του ευρω. Βεβαίως, υπάρχει εποπτεία για μετά το πρόγραμμα, γεγονός που ισχύει και για την Ιρλανδία και για την Πορτογαλία και για την Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτής της εποπτείας, η Ελλάδα υποχρεούται να έχει σοβαρή δημοσιονομική πολιτική.


«Οι μεταρρυθμίσεις, όμως, όποιες και να υπάρξουν στο μέλλον, θα έχουν επιλεγεί από τους Έλληνες. Θα γίνονται από τους Έλληνες και για τους Έλληνες. Εμείς δεν θα έχουμε κανένα ως προς αυτό. Πρόκειται για μια νέα σελίδα που ανοίγει αυτή την στιγμή, προκειμένου η Ελλάδα να ξαναβρεί την ανάπτυξη και εμείς θα σταθούμε στο πλευρό της με αλληλεγγύη» σημείωσε.


Τέλος, υπογράμμισε ότι μετά τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει πρέπει η Ελλάδα να στραφεί προς τις επενδύσεις και τους επενδυτές και πρόσθεσε ότι χωρίς το ευρώ η Ελλάδα θα είχε φτωχύνει αλλά και χωρίς την Ελλάδα στο ενιαίο νόμισμα, η Ελλάδα θα ήταν πολύ πιο αδύναμη και κατέληξε με την επισήμανση ότι ο ίδιος θα παραμείνει σταθερός φίλος της Ελλάδας και θα προσφέρει την στήριξή του από όποια θέση τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον.



τοπικες αγγελιες εργασιας σερρες
κοτοπουλο τηγανια με μανιταρια

μαρουσι τενις κλαμπ

φαρμακα για διακοπη αλκοολ
μαρουσι τενις κλαμπ

Αγρότες από ολόκληρη την Κρήτη θα συμμετέχουν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, παρουσία του μέλους της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Ρίζο Μαρούδα.


Σύμφωνα με το cretapost, oι αγρότες εξαγγέλλουν «μπλόκα διαμαρτυρίας» μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς έχουν διαπιστώσει ότι αντί η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει λύσεις στα προβλήματα τους, τα οξύνει ακόμη περισσότερο, επιβάλλοντας βαριά φορολογία.


Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων επισημαίνει:


«Τα προβλήματα που βιώνουμε από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο παραμένουν αλλά οξύνονται όλο και περισσότερο.


Η ρίζα τους βρίσκεται στην ΚΑΠ και την συνολικότερη πολιτική της ΕΕ που την εφάρμοζαν πιστά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις όπως και η σημερινή.


Μέρα με την μέρα βλέπουμε το εισόδημα μας να μειώνεται και οι όποιες ελπίδες είχαμε στην αρχική σχετικά καλή τιμή του λαδιού, εξανεμίζονται με την πτώση της τις τελευταίες μέρες.


Παράλληλα έχουμε την αυξανόμενη φορολογία και τα χαράτσια, την απώλεια της παραγωγής μας που δεν αποζημιώνεται από τον ΕΛΓΑ και τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας.


Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί η μείωση 8,5% της βασικής ενίσχυσης αλλά και η κατασχέσεις στους λογαριασμούς χιλιάδων αγροτοκτηνοτρόφων.


Ο μόνος ελπιδοφόρος δρόμος είναι αυτός του οργανωμένου αγώνα μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους των χωριών μας, την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων και ο συντονισμός μας μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην ανοιχτή σύσκεψη την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων όπου θα συζητήσουμε σχετικά με τις εξελίξεις και την επίθεση στο εισόδημα και την ζωή μας αλλά και την οργάνωση του αγώνα μας το επόμενο διάστημα».




μαρουσι τενις κλαμπ
μαρουσι τενις κλαμπ
γραφειο ευρεσεως εργασιας για ολλανδια

σεισμος κως μπαρ

ικα φορολογικη ενημεροτητα
παιχνιδι βατμαν
σεισμος κως μπαρ
σεισμος κως μπαρ

Oι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Ιουνίου στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Μία ημέρα νωρίτερα, αύριο δηλαδή, 7 Ιουνίου, θα αρχίσουν οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ.


Αναλυτικότερα, στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.


Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο. Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο. Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).


Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν επίσης με την εξέταση στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, στις 7 Ιουνίου. Στις 9 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά ('Αλγεβρα) και στο διάστημα 12-21 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.


2525883


ΕUROKINISSI


Ειδικά Μαθήματα


Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Γερμανικά και Ισπανικά (23/6), Ελεύθερο (25/6) και Γραμμικό Σχέδιο (26/6), τα Γαλλικά (27/6), τα Ιταλικά (28/6) και τέλος, η Αρμονία (29/6) και ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (30/6).


Όσον αφορά τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2018.


Σημείωση 1: Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ., μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ. και μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Σημείωση 2: Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες, του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


«SOS» συμβουλές


Ξεκινήστε επαναλήψεις σε ό, τι έχετε ήδη διαβάσει και μην αναλωθείτε στη μελέτη νέων θεμάτων ή την επίλυση εξαιρετικά πολύπλοκων ασκήσεων.


Δώστε προσοχή στους ακόλουθους 10 κανόνες που δημοσιεύει το Έθνος:


  • Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται κατά τον χρόνο αναμονής των θεμάτων, οπότε και η αγωνία των υποψηφίων κορυφώνεται. Συνήθης αντίδραση των υποψηφίων εκείνα τα λεπτά είναι η προσπάθεια και η αδυναμία ανάκλησης τυχαίων σημείων της ύλης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να επηρεάσει την ψυχολογία τους καθώς κατά τη γραπτή αξιολόγηση ο εγκέφαλος λειτουργεί αφαιρετικά, συνεπώς όταν έρθουν τα θέματα και ο υποψήφιος καταπιαστεί με ένα ένα από αυτά χωριστά, η ανάκληση μνήμης θα είναι πιο εύκολη.

  • Μόλις έρθουν τα θέματα ο υποψήφιος θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτάκαι να μην επιτρέψει σε τίποτε να αποσπάσει την προσοχή του, να διαβάσει μία φορά προσεκτικά όλα τα ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα να κρατά κάποιες πρόχειρες σημειώσεις, στις οποίες θα ανατρέξει αργότερα.

  • Ο μέσος όρος που πρέπει να αφιερώσει σε κάθε θέμα ο υποψήφιος είναι 45 λεπτά.

  • Ο χρυσός κανόνας είναι να μην επιμείνει ο υποψήφιος για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάποιο θέμαπου φαίνεται ότι δεν μπορεί άμεσα να επιλύσει, γιατί θα μειωθεί ο χρόνος που απομένει για να αφιερώσει στα άλλα θέματα.

  • Ό, τι ζητείται στις εκφωνήσεις θα πρέπει να αιτιολογηθεί.

  • Ξεκινήστε πάντα από τα θέματα που γνωρίζετε. Μην ξεκινήσετε από το 4ο θέμα που είναι και το πιο δύσκολο. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τα περισσότερα δυνατά μόρια από τα 100 που υπάρχουν στα θέματα.

  • Αν δείτε ότι δεν ξέρετε κάποιο θέμα καλά, μην απογοητεύεστε. Μπορεί να είναι όντως πολύ δύσκολο και να μην το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι και να ακυρωθεί. Έχει συμβεί και αυτό.

  • Πολλές φορές κάποιοι υποψήφιοι με πολύ υψηλούς στόχους όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν το άριστα καταρρέουν και γράφουν κάτω από τη βάση. Απαιτείται ψυχραιμία μέχρι το τέλος.

  • Μην ασχοληθείτε με τους φίλους σας που μπορεί να σας ζητούν βοήθεια. Μπορεί να χάσετε την συγκέντρωσή σας.

  • Να θυμάστε ότι έχετε για κάθε θέμα 45 λεπτά περίπου. Αν κολλήσετε, αφήστε το και θα επανέλθετε στο τέλος. Μη δημιουργήσετε την παραμικρή αμφιβολία στον διορθωτή για τις γνώσεις σας και τον αναγκάσετε να σας κόψει μόρια. Μπορεί ένα δεύτερο «χτένισμα» στο γραπτό σας να σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη που δεν είχατε δει.

  • 2525887


    ΕUROKINISSI


    Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις



    σεισμος κως μπαρ

    περιοχη κουκακι αθηνα

    θηροφυλακη ζακυνθου
    περιοχη κουκακι αθηνα
    περιοχη κουκακι αθηνα

    Η τελική έκθεση, που συντάχθηκε από ένα σώμα ενόρκων στους οποίους είχαν δοθεί τα συμπεράσματα της έρευνας, αναφέρει ότι «σχεδόν όλα τα αδικήματα» έχουν πλέον παραγραφεί και δεν είναι δυνατόν να ασκηθούν ποινικές διώξεις στους δράστες. Μόνο δύο ιερείς έχουν διωχθεί, ο ένας για σωρεία σεξουαλικών επιθέσεων σε παιδιά, με την πιο πρόσφατη από αυτές να ανάγεται στο 2010.


    νομος καστοριας εκλογες 2015

    Μολονότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, οι ένορκοι αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα δεκάδων ιερέων που κατηγορήθηκαν για παιδεραστία. Στην έκθεση γίνεται λόγος για κακοποίηση παιδιών ηλικίας ακόμη και κάτω των 10 ετών.


    Δεν είναι η πρώτη φορά που σώμα ενόρκων δημοσιοποιεί έκθεση για περιπτώσεις παιδεραστίας εντός των κόλπων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στις ΗΠΑ. Είναι όμως η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται τόσες πολλές περιπτώσεις.



    «Οι ιερείς βίαζαν μικρά αγόρια και κορίτσια και οι υπεύθυνοι της Εκκλησίας δεν έκαναν τίποτα. Επί δεκαετίες», αναφέρεται στην έκθεση όπου αναγνωρίζεται πάντως ότι «πολλά πράγματα άλλαξαν τα τελευταία 15 χρόνια». Οι δύο ποινικές διώξεις ωστόσο δείχνουν ότι «η κακοποίηση παιδιών στους κόλπους της Εκκλησίας δεν έχει εξαλειφθεί».



    Παρά τις μεταρρυθμίσεις «οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Εκκλησίας συχνά απέφυγαν τις ευθύνες τους», συνεχίζει η έκθεση.



    περιοχη κουκακι αθηνα

    μασονικο δαπεδο

    μασονικο δαπεδο
    μασονικο δαπεδο
    Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο Αγρίνιο (pics)

    Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι κεντρικοί δρόμοι του Αγρινίου μετά από τις ταυτόχρονες πορείες αντιεξουσιαστών και οπαδών του Σώρρα.


    νεως μπεστ

    πρωτεας μικροβιο μεταδοση

    μασονικο δαπεδο

    Συμπλοκή μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών των ΜΑΤ σημειώθηκε στην οδό Μπαϊμπά, στο ύψος του πεζόδρομου Μανδηλαρά. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες σκηνικό έντασης επικράτησε και σε άλλα σημεία στο κέντρο του Αγρινίου, με φόντο την πορεία των υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα και την παράλληλη αντιφασιστική συγκέντρωση αντιεξουσιαστών.

    Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

    Πηγή: agrinionews.gr


    Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο Αγρίνιο (pics)
    01
    Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο Αγρίνιο (pics)











    ιστοριες για την πρωτη μερα στο νηπιαγωγειο

    ιστοριες για την πρωτη μερα στο νηπιαγωγειο

    Ειδικότερα, προβλέπεται δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων ως εξής:


    ιστοριες για την πρωτη μερα στο νηπιαγωγειο

    Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για 60 δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).


    Στις 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για 60 δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).


    Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.



    ιστοριες για την πρωτη μερα στο νηπιαγωγειο
    ειδη γραφειου χονδρικη θεσσαλονικη
    διευθυνση περιβαλλοντικης εκπαιδευσης

    Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

    ροστο συνταγη

    σπίτια πτολεμαΐδα

    Πρόκειται για το Σημείο Νέμο, γνωστό και ως «Ωκεάνιος Πόλος Δυσκολίας Πρόσβασης», μια περιοχή στη μέση του νότιου Ειρηνικού Ωκεανού, που απέχει από την ξηρά και από τους ανθρώπους περισσότερο από κάθε άλλο σημείο στη Γη. Ευρισκόμενο ανάμεσα στην Αυστραλία, στη Νότια Αμερική και στην Ανταρκτική, το Νέμο απέχει πάνω από 2.700 χιλιόμετρα από την κοντινότερη στεριά, που είναι οι Νήσοι Πίτκερν στο βόρεια, μία από τις Νήσους του Πάσχα στα δυτικά και η ανταρκτική Νήσος Μάχερ στα νότια.


    μη υπόχρεοι απεικόνισησ συναλλαγών

    ροστο συνταγη

    ροστο συνταγη

    Ούτε πλοία, ούτε αεροπλάνα περνάνε από εκεί, ούτε κανένα αξιοθέατο υπάρχει εκτός από σκέτο νερό. Και ακριβώς γι' αυτό, επειδή είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη η πιθανότητα να προξενηθεί οποιαδήποτε υλική ή ανθρώπινη ζημιά, η περιοχή θεωρείται ιδανική για «νεκροταφείο».


    Το Σημείο Νέμο - που φέρει το όνομα του διάσημου πλοιάρχου Νέμο του υποβρυχίου «Ναυτίλος» του μυθιστορήματος «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» του Ιουλίου Βερν - βρίσκεται στη μέση του πουθενά, αλλά κάθε άλλο παρά άδειο είναι. Τουλάχιστον ο βυθός του, που αποτελεί τον υγρό τάφο μικρών και μεγάλων διαστημοσυσκευών, από δεξαμενές καυσίμων πυραύλων και κατασκοπευτικούς δορυφόρους έως ολόκληρους διαστημικούς σταθμούς.


    Περίπου τέσσερα χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, το μεγαλύτερο διαστημικό νεκροταφείο φιλοξενεί, αρχής γενομένης από το 1971, το ένα μετά το άλλο τα διαστημικά σκάφη που έπεσαν από τον ουρανό. Εκτιμάται ότι σχεδόν 300 αντικείμενα που πέταξαν κάποτε στο διάστημα, έχουν βουλιάξει στο συγκεκριμένο σημείο κατά τον τελευταίο σχεδόν μισό αιώνα.


    Οι περισσότεροι «κάτοικοι» του Σημείου Νέμου, σχεδόν 200, είναι ρωσικής καταγωγής. Όπως ρωσικό είναι και το μεγαλύτερο κατασκεύασμα που αναπαύεται στο βυθό: ο βάρους 140 τόνων διαστημικός σταθμός MIR που «θάφτηκε» εκεί το 2001.


    Εκεί ακριβώς προγραμματίζεται να καταλήξει και ο τωρινός πολύ μεγαλύτερος Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS), όταν ολοκληρώσει την αποστολή του κάποια στιγμή μετά το 2024.




    ροστο συνταγη

    σγουρακης γιωργος χιος

    σγουρακης γιωργος χιος

    «Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο Βουλευτής Ηρακλείου Σπυρίδων Δανέλλης, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος» γράφει ο επικεφαλής του κόμματος, στη λακωνική επιστολή του.


    παραπονο μου

    Νωρίτερα, πληροφορίες από το περιβάλλον του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφεραν ότι υπήρχαν «δεύτερες σκέψεις» για τη διαγραφή του - κάτι που τελικώς δεν επιβεβαιώθηκε.


    Ο Δημήτρης Τσιόρδας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, είχε δηλώσει το πρωί ότι είναι αυτονόητο πως ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού.


    Σήμερα αναμένεται να κριθεί και η στάση που θα ακολουθήσουν οι κ. κ. Ψαριανός και Αμυράς, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.


    «Διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης στον κ. Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα μέρος του Ποταμιού να είναι στην αντιπολίτευση κι ένας βουλευτής να είναι στην κυβερνητική πλειοψηφία. Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ» είπε ο κ. Τσιόδρας, μιλώντας στο Open TV.


    potami danellis
    Η επιστολή του Σταύρου Θεοδωράκη στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για τη διαγραφή του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη


    Χτες, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε έθεσε τελεσίγραφο στον κ. Δανέλλη, λέγοντας ότι εάν αρνηθεί να ακολουθήσει τη «γραμμή» του Ποταμιού και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τότε θα βρεθεί εκτός κόμματος.


    Ωστόσο, ο κ. Δανέλλης φέρεται να επέμεινε στη θέση του, λέγοντας στον επικεφαλής του Ποταμιού πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.




    σγουρακης γιωργος χιος
    σγουρακης γιωργος χιος
    συγκινητικη διαφημιση ταυλανδη

    super puma τιμη

    τιμολογιο δικαστικων εξοδων
    super puma τιμη

    Το σχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο τέθηκε κατά την σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη περιλαμβάνει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πέντε παρεμβάσεις και συγκεκριμένα:


    1. Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή


    Η προοπτική δημιουργίας του «Μητροπολιτικού Πάρκου» στην περιοχή Γουδή, αποτελεί ένα σχέδιο που έχει τεθεί στο δημόσιο διάλογο εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια και προβλέπεται από τη νομοθεσία και το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας του 1985. Το «Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή» χαρακτηρίζεται ως μητροπολιτικός πόλος υψηλής οικολογικής ποιότητας που ως κύριο στόχο έχει την ελεύθερη αναψυχή των πολιτών, με ενσωμάτωση χρήσεων πολιτισμού και ερασιτεχνικού αθλητισμού καθώς και των υφιστάμενων χρήσεων μητροπολιτικού χαρακτήρα στην περιφέρειά του.


    Απόφαση του πρωθυπουργού είναι να υλοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των Κινημάτων Πόλης για τη δημιουργία Πάρκου, με Φορέα Διαχείρισης που θα μετέχουν οι τρεις όμοροι δήμοι, Αθηναίων, Ζωγράφου και Παπάγου, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής, το υπουργείο Ενέργειας και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


    Η δημιουργία του Πάρκου αποσκοπεί στην υλοποίηση των στόχων όπως:


    - Σύνδεση του ορεινού όγκου του Υμηττού με τον αστικό ιστό, προστασία και οικολογική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, αναβάθμιση του ευρύτερου πολεοδομικού περιβάλλοντος του Λεκανοπεδίου.
    - Πιλοτική εφαρμογή των αρχών βιώσιμης αστικής κινητικότητας με ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και καθιέρωση νέων πρακτικών μετακίνησης.
    - Αναβάθμιση του περιβάλλοντος των δημόσιων μητροπολιτικών και τοπικών χρήσεων Περίθαλψης, Εκπαίδευσης - Έρευνας, Κοινωνικής Υποδομής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διοίκησης και βελτίωση των όρων λειτουργίας τους.
    - Προώθηση ήπιου και εναλλακτικού αστικού τουρισμού στα πλαίσια μιας πολιτικής τόνωσης του ρόλου και της εικόνας της Αθήνας.


    Το Πάρκο, όπως έχει σχεδιαστεί από τους αρμόδιους φορείς και προβλέπεται ήδη στη νομοθεσία, θα περιλαμβάνει εκτάσεις που είναι ήδη παραχωρημένες σε κοινή χρήση (Άλσος Στρατού) ή έχουν παραχωρηθεί στους Δήμους Αθηναίων και Ζωγράφου καθώς και εκτάσεις της (πρώην) ΕΤΑΔ ΑΕ και του Ελληνικού Στρατού που δεν έχουν ακόμα αποδοθεί σε κοινή χρήση. Επίσης το πάρκο περιλαμβάνει εκτάσεις δασικού χαρακτήρα εκτάσεις και κοινόχρηστους, δημόσιους, χώρους που εντάσσονται σε ένα ενιαίο καθεστώς προστασίας και διαχείρισης. Ο σχεδιασμός γίνεται σε πλήρη συνεννόηση με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον κ. Καμμένο.


    Στην νομοθετική ρύθμιση ίδρυσης του Πάρκου θα περιλαμβάνεται και η σύνθεση του πολυσυμμετοχικού Φορέα Διαχείρισης (με εκπροσώπους Υπουργείων, ΟΤΑ α' και β' βαθμού, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων), το πολεοδομικό σχέδιο γενικής διάταξης που θα προδιαγράφει τις χρήσεις, αλλά και το χρηματοδοτικό σχήμα που θα υποστηρίζει τη λειτουργία του.


    2. Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας


    Σημαντικές παρεμβάσεις δρομολογούνται για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας με επεμβάσεις στο τρίγωνο που περικλείεται μεταξύ των οδών Σταδίου - Πειραιώς και Ερμού. Η πρόταση για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου, προέκυψε από την χαρτογράφηση και τη συλλογή στοιχείων των δημόσιων κτηρίων, των κενών και διατηρητέων κτηρίων, των υφιστάμενων πεζοδρομήσεων, τη θεσμοθέτηση μη υλοποιημένων πεζοδρομήσεων, των εγκαταλελειμμένων κτηρίων και τις υπάρχουσες εμπορικές χρήσεις. Στόχος των παρεμβάσεων αποτελεί:


    • Η ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η ανάδειξη του μητροπολιτικού χαρακτήρα του κέντρου.
    • Η δημιουργία ενός σύγχρονου μητροπολιτικού κέντρου μέσω της ανάδειξης των πολιτισμικών και αρχαιολογικών σταθμών της πόλης
    • Η αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου κτηριακού αποθέματος
    • Η δημιουργία δικτύων χώρων πρασίνου και εκτεταμένο δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων.
    • Η δημιουργία χώρων αθλητισμού, παιδικών δραστηριοτήτων, πολιτισμού και αναψυχής.


    Οι παρεμβάσεις επίσης, στοχεύουν στην αύξηση του ποσοστού κατοίκησης και θα επιφέρουν τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας και μείωση της παραβατικότητας.


    3. Ανάπλαση στα Κουντουριώτικα και περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας


    Η δρομολογούμενη απομάκρυνση του γηπέδου του Παναθηναϊκού δημιουργεί τους όρους για την πραγματοποίηση μιας αστικής επέμβασης που αποτελεί μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων και του Δήμου Αθηναίων, ένα "όνειρο" των κατοίκων και πολεοδομικό σχέδιο ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και προβλέπεται στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας.


    Προβλέπεται η λειτουργική ενοποίηση της περιοχής, με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Έτσι δημιουργείται ένας χώρος πρασίνου που θα ξεκινάει από τους πρόποδες του Λυκαβηττού και θα αφορά μια ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων η οποία, εκτός από το συγκρότημα των Προσφυγικών πολυκατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περιλαμβάνει τα νοσοκομεία «Άγιος Σάββας» και «Ελπίς», το μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», τον Άρειο Πάγο, το Εφετείο, το Πρωτοδικείο και το Ειρηνοδικείο, το γήπεδο του ΠΑΟ, που πλέον θα είναι πάρκο, πολλά σχολεία, πλατείες, χώρους πρασίνου, παιδικές χαρές, δημοτικούς αθλητικούς χώρους.


    Με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις, επιχειρείται να επιλυθεί ο "γρίφος" του παλιότερου σχεδίου της "Διπλής Ανάπλασης" (Βοτανικού-Αλεξάνδρας) που έχει εκ των πραγμάτων παγώσει εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει οι δυο περιοχές στάσιμες και με φαινόμενα υποβάθμισης.



    super puma τιμη
    super puma τιμη
    ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος

    ευρεση αμκα μωρου

    ευρεση αμκα μωρου

    Οι λάτρεις του pole dancing είδαν την επιλογή τους να αποτινάσει την ταμπέλα του ερωτισμού που το συνοδεύει παραδοσιακά και να αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Ομοσπονδιών Αθλημάτων (GAISF) ως άθλημα, έστω και αν η ισχύς της απόφασης είναι προσωρινή.


    γερμανος τριαντα

    παναθηναικος εφες πιλσεν

    Η απόφαση σφραγίζει με επιτυχία την 11χρονη «μάχη» που έχει δώσει η Katie Coates, πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αθλημάτων επί στύλο (IPSF), που προσπαθεί από το 2006 να αναγνωριστεί επισήμως το pole dancing ως άθλημα. Πλέον στόχος της είναι να το εντάξει έως το 2024 στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.


    «Στις αρχές του 2000 ο κόσμος ξεκίνησε (το pole dancing) για λόγους άθλησης», αναφέρει η 41χρονη Coates, τονίζοντας πως από τότε ξεκίνησε να «σβήνει» το στίγμα που συνόδευσε το άθλημά της. «Το pole dancing δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος, πρέπει να το παρακολουθήσεις για να το καταλάβεις».



    Join #ipsf #crackthecode #polechallenge for all #pole levels #polesport #poledance #poledancing #polefitness https://t.co/ShBmBWAIlQ pic.twitter.com/OF2yHtuaxG

    — IPSF Pole Sports (@IPSFpolesports) 14 Σεπτεμβρίου 2017


    ευρεση αμκα μωρου
    ευρεση αμκα μωρου

    συλληψη την 23η μερα του κυκλου

    συλληψη την 23η μερα του κυκλου
    συλληψη την 23η μερα του κυκλου

    Δεν διακατεχόμαστε από καμιά αλαζονεία, δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμε, είπε ο κ. Παυλόπουλος και συμπλήρωσε:


    «Η εκτίμηση στη χώρα είναι μεγάλη, όταν χρειαστεί είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, και θα το δείξουμε», εκτίμησε.


    Νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας για ευχές για το Νέο Έτος 2018.


    Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Κοπτικής Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη του και τις ευχές του και ευχήθηκε «καλή δύναμη σ’ αυτό που κάνετε», ενώ στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια «για όλα αυτά που κάνετε».



    συλληψη την 23η μερα του κυκλου
    μεροκαματα στην κυπρο
    αδεσποτα αγγλικα

    diners συνεργαζομενες επιχειρησεις

    μαθηματα ραπτικης στην κυπρο
    νικος παρασχης λογιστης ζακυνθος
    diners συνεργαζομενες επιχειρησεις

    Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν λάβει περισσότερες από 2.000 εκκλήσεις από ανθρώπους παγιδευμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα. Δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων θα εκκενωθούν πλήρως.


    diners συνεργαζομενες επιχειρησεις

    "Μην βγαίνετε στον δρόμο. Μην υποθέτετε ότι η καταιγίδα πέρασε" τόνισε ο δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όπως μεταδίδει το Reuters.


    Τα δρομολόγια των λεωφορείων στο Χιούστον έχουν προσωρινά διακοπεί. Ο δήμος θα ανοίξει δύο νέα καταφύγια – εκ των οποίων το ένα σε ένα συνεδριακό κέντρο – για να στεγάσουν τους πληγέντες.


    HOUSTON 2


    Πηγή: Reuters


    Νωρίτερα, οι υπηρεσίες διάσωσης κάλεσαν τους κατοίκους που κινδυνεύουν από την άνοδο της στάθμης των νερών να σκαρφαλώνουν στις στέγες των σπιτιών τους και όχι στις σοφίτες. Προειδοποίησαν επίσης τα 2 εκατομμύρια των κατοίκων του Χιούστον να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους επειδή οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι.


    HOUSTON 3


    Πηγή: Reuters


    Ο λογαριασμός του σερίφη της κομητείας Χάρις στο Twitter είχε επίσης πλημμυρίσει από αιτήματα για παροχή βοήθειας. Ο σερίφης Εντ Γκονζάλες είπε ότι οι βοηθοί του ελέγχουν μια ανεπιβεβαίωτη ακόμη πληροφορία ότι μια γυναίκα και ένα παιδί βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα όχημα που βυθίστηκε στα νερά σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο Χιούστον.


    Ένας κάτοικος είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό abc13 ότι είδε το πτώμα μιας γυναίκας να επιπλέει σε έναν δρόμο στο δυτικό Χιούστον.


    HOUSTON 4


    Πηγή: Reuters


    HOUSTON 5


    Πηγή: Reuters



    diners συνεργαζομενες επιχειρησεις

    αλατα χρωμιου

    εκθεση ζωγραφικης βολος
    αλατα χρωμιου

    Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αραβική χώρα, ο Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Κατάρ Dr. Khaled bin Mohammad Al-Attiyah.


    ταχυδρομειο δεματων λευκωσια

    αλατα χρωμιου

    αλατα χρωμιου

    Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας, καθώς και για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.


    Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε στο διεθνές forum με θέμα «Ασφάλεια και προσφυγικό», το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα.




    λεβητας ξυλου θωκας

    λεβητας ξυλου θωκας

    Το ΔΣ της Super League αποφάσισε σήμερα να αφαιρέσει 3 βαθμούς από τον Ηρακλή για την υπόθεση Πορτουλίδη: στα τέλη Ιανουαρίου είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί για χρέος προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, που όμως επεστράφηκαν στην ομάδα μετά από διακανονισμο, που έκανε με την πλευρά του παίκτη.


    Το χρέος όμως πληρώθηκε εκπρόθεσμα και πλέον με νέα απόφαση αφαιρούνται και πάλι οι βαθμοί από τον Ηρακλή. Έτσι ο "γηραιός" ισοβαθμεί στους 26 πόντους με το Λεβαδειακό, που έχει καλύτερα αποτελέσματα (νίκη 3-0 έναντι του 1-0 του "γηραιού") και η ομάδα της Λιβαδειάς μένει στην κατηγορία.


    Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, η ΑΕΚ, η Βέροια και ο Πλατανιάς ήταν οι τρεις απόντες, ενώ τα λευκά ήταν η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και η ΕΠΟ. Όλοι οι υπόλοιποι (και ανάμεσά τους Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) ψήφισαν υπέρ του Λεβαδειακού.


    Ο Ηρακλής θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ακόμη όμως και αν δικαιωθεί, είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς θα πρέπει να πάρει άδεια στον δευτεροβάθμιο έλεγχο αδειοδότησης της ΕΠΟ.



    λεβητας ξυλου θωκας
    λεβητας ξυλου θωκας
    δυο ξενοι ταινια
    να ζησετε στα ρουμανικα

    νομοσχέδιο για την έρευνα τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία

    τραγουδι εμεις οι βλαχοι

    Ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται τον κ. Καμμένο για όσα κάνει, όσα είπε πρόσφατα για το θέμα των Σκοπίων και υπενθύμισε τη στάση του υπουργού Άμυνας για το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών και την αποχώρηση από το υπουργείο Παιδείας του Νίκου Φίλη.


    ημερολογιο pirelli 2015 τιμη

    νομοσχέδιο για την έρευνα τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία

    νομοσχέδιο για την έρευνα τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία

    νομοσχέδιο για την έρευνα τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία

    Επίσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο κ. Καμμένος ζητάει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του, ενώ δεν το ήθελε, όταν του ζητείτο στην περίπτωση με τις καταγγελίες του ισοβίτη.


    «Ο εθνικολαϊκισμός ως προμετωπίδα βγαίνει με τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι «την ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει».


    Αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, για 10ετή τιμωρία όσων χρησιμοποιούν απόρρητα έγγραφα, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως και ο Ρ. Νίξον είχε ζητήσει την δολοφονία εκείνου που διέρρεε πληροφορίες για την αποκάλυψη του Γουότεργκεϊτ.


    περιεργα λουλουδια

    μακ μοτορς ιωαννινα
    κεραμικες σαπουνοθηκες
    περιεργα λουλουδια
    περιεργα λουλουδια

    «Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, βρισκόμαστε σε ευρύτερες συνομιλίες για την κατάπαυση των εχθροπραξιών με τους αντάρτες εδώ και κάποιο καιρό» ανέφερε ο Λάι Μοχάμεντ σε ανακοίνωση που έστειλε στο πρακτορείο Reuters, σχετική με την απελευθέρωση, την περασμένη Τετάρτη, περίπου 100 μαθητριών που είχαν απαχθεί από τους τζιχαντιστές.


    Ο βασικός στόχος αυτών των συνομιλιών, πρόσθεσε ο Μοχάμεντ, είναι να επιτευχθεί μόνιμη εκεχειρία με την οργάνωση που διεξάγει ανταρτοπόλεμο, με απαγωγές και βομβιστικές ενέργειες, από το 2009 κυρίως στη βόρεια Νιγηρία.




    περιεργα λουλουδια

    Τρίτη 28 Μαΐου 2019

    αγγειο απο πηλο

    αγγειο απο πηλο

    Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα για την ασφάλεια των πολιτών & 29 βουλευτών ΝΔ για Documento, δεν χώρεσαν στην ΕΡΤ. Αντικειμενικότητα».


    αντιστροφη οσμωση φιλτρα

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο κ. Λαζαρίδης.



    Η ερώτηση @kmitsotakis σε @atsipras για την ασφάλεια των πολιτών & 29 βουλευτών ΝΔ για Documento, δεν χώρεσαν στην #ΕΡΤ. Αντικειμενικότητα!

    — Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) February 10, 2017


    αγγειο απο πηλο
    αγγειο απο πηλο
    τεκιλα απο τι γινεται

    βαλε μου δαχτυλο

    βαλε μου δαχτυλο
    βαλε μου δαχτυλο

    Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, που έγινε στο ακινητοποιημένο όχημα, οι αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν παραληφθεί από την ελληνοτουρκική μεθόριο, στον Έβρο, με σκοπό να μεταφερθούν στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής, χιλίων οκτακοσίων ευρώ ο καθένας, την οποία κατέβαλαν σε συνεργό του δράστη.


    μεταλλικα νυχια 2017

    βαλε μου δαχτυλο

    11112017diakinisisalonika002


    Ελληνική Αστυνομία


    Σύμφωνα με την αστυνομία, η είσοδος στην ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στο κοντέινερ ήταν ένα μικρών διαστάσεων πορτάκι κοντά στην εργαλειοθήκη, ενώ δεν υπήρχε επαρκής αερισμός μέσα στην κρύπτη, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η παραμονή τους εντός και η μεταφορά τους.


    11112017diakinisisalonika003


    Ελληνική Αστυνομία


    Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, και παράνομης εισόδου στη χώρα.


    11112017diakinisisalonika004


    Ελληνική Αστυνομία



    ακουστικα για iphone τιμη

    τιποτα δεν περιμενω

    τιποτα δεν περιμενω

    Επιστήμονες στις ΗΠΑ συνέκριναν τον κατάλογο των διάσημων «Πιο Όμορφων Ανθρώπων» του περιοδικού People για το 1990, με τον αντίστοιχο κατάλογο του 2017. Διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτές τις σχεδόν τρεις δεκαετίες η μέση ηλικία των πιο όμορφων «σταρ» του πλανήτη αυξήθηκε από τα 33,2 στα 38,9 έτη.


    κεεμ σπαρτη ειδικοτητες

    Ηθοποιοί όπως η Μισέλ Πφάιφερ και η Σάρον Στόουν που παραμένουν γοητευτικές στα 59 τους, έχουν συμβάλει στο να αυξηθεί η μέση ηλικία των πιο όμορφων ανθρώπων.


    Μια άλλη σταρ του Χόλιγουντ, η 49χρονη Τζούλια Ρόμπερτς, ανακηρύχθηκε φέτος δια ψηφοφορίας μεταξύ του κοινού, ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο - για πέμπτη φορά (πράγμα που αποτελεί ρεκόρ). Και οι τρεις - Πφάιφερ, Στόουν και Ρόμπερτς - είχαν συμπεριληφθεί επίσης στη λίστα του 1990.


    Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, με επικεφαλής τη δρα Νίλαμ Βάσι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό δερματολογίας "JAMA Dermatology", διαπίστωσαν επίσης ότι με το πέρασμα των χρόνων, αυξάνονται οι πιο όμορφες με σκουρόχρωμο δέρμα.


    Ενώ το 1990 (έτος που εγκαινιάσθηκε ο ετήσιος κατάλογος "World's Most Beautiful" από το People, με πρώτη νικήτρια τη Μισέλ Πφάιφερ) το 88% των διασημοτήτων στον κατάλογο είχαν ανοιχτού χρώματος δέρμα, φέτος το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί στο 70%. Αντίστοιχα, έχει αυξηθεί από 12% το 1990 σε 30% φέτος το ποσοστό όσων έχουν σκούρο δέρμα.


    Έχει, επίσης, αυξηθεί σε 40% το 2017, από 24% το 1990, το ποσοστό των όμορφων που δεν ανήκουν στη λευκή φυλή. Όμως μόνο τέσσερις γυναίκες μη λευκές έχουν πάρει την πρώτη θέση: οι Χάλι Μπέρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ και Λουπίτα Νιγιόνγκο.


    Ακόμη, η λίστα των πιο όμορφων κυριαρχείται πλέον από γυναίκες: ενώ το 1990 ήταν το 52% του καταλόγου, το 2017 ήταν πια το 88%. Οι μόνοι άνδρες που έχουν κερδίσει τον επίζηλο τίτλο του «πιο όμορφου ανθρώπου» ήταν επί τρία συνεχόμενα χρόνια οι ηθοποιοί Μελ Γκίμπσον (1996), Τομ Κρουζ (1997) και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (1998).


    Δείτε εδώ την σχετική δημοσίευση



    τιποτα δεν περιμενω
    τιποτα δεν περιμενω
    σπογγοι για προβατα τιμες

    βικο μαρτιου

    παραστασεισ θεατρο
    βικο μαρτιου
    βικο μαρτιου

    Ο ΠΑΣ προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Κοζορώνη, μετά όμως την διακοπή για τα επεισόδια φάνηκε να χάνει τον ρυθμό του δίνοντας η άμυνα, την ευκαιρία στον Περόνε να ισοφαρίσει με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.


    ωρα ν ζηλανδιασ

    βικο μαρτιου

    3984564
    (Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Στο β ημίχρονο το ματς ήταν ανοιχτό με τον Ηρακλή να δίνει σκληρή μάχη, αφού μόνο με τρίποντο θα μπορούσε να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής και τα κατάφερε σε μια κόντρα επίθεση στο φινάλε του αγώνα με το νεαρό Αγγελόπουλο.


    3984717
    (Ο Αγγελόπουλος (δ) πνίγεται στις αγκαλιές συμπαικτών και οπαδών - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Ο ΠΑΣ έμοιαζε αγχωμένος από τις προσδοκίες, που δημιούργησε η παρουσία του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ενώ θα μπορούσε να «κλειδώσει» την ισοπαλία στο τέλος, επέλεξε να επιτεθεί δεχόμενος τελικό το γκολ. Θα μπορούσε πάντως να ισοφαρίσει αμέσως μετά, όμως ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.


    3984732
    (Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Οι πρώτοι 3 βαθμοί του «γηραιού» τον έφεραν ξανά στην μάχη της παραμονής, ενώ ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τελικά τον Ολυμπιακό την επόμενη Δευτέρα από την 3η θέση της βαθμολογίας.


    Η 13η αγωνιστική


    Πλατανιάς-Πανιώνιος 1-1
    Βέροια-Παναιτωλικός 1-1
    Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1
    Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0
    ΑΕΛ-Ατρόμητος 1-2
    Ξάνθη-Αστέρας Τρ. 3-1
    Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0


    Δευτέρα
    Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (14 Περόνε, 89 Αγγελόπουλος / 7 Κοζορώνης)


    Η βαθμολογία (10 αγώνες)


    1. Ολυμπιακός 25
    2. Παναθηναϊκός 18
    3. ΠΑΣ Γιάννινα 17
    4. Ατρόμητος 17
    5. ΑΕΚ 16
    6. Ξάνθη 16
    7. Πανιώνιος 15
    8. Λεβαδειακός 12
    9. Παναιτωλικός 12
    10. Κέρκυρα 12
    11. ΠΑΟΚ 11
    12. Πλατανιάς 11
    13. Αστέρας Τρ. 10
    14. ΑΕΛ 9
    -----------------------------
    15. Βέροια 7
    16. Ηρακλής 6


    Η 14η αγωνιστική


    Σάββατο 10/12
    Αστέρας Τρ. – Βέροια (15.00)
    Ξάνθη-ΑΕΛ (17.15)
    ΑΕΚ-Λεβαδειακός (19.30)


    Κυριακή 11/12
    Παναιτωλικός-Ηρακλής (15.00)
    ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17.15)
    Πανιώνιος-Κέρκυρα (17.15)
    Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19.30)


    Δευτέρα 12/12
    ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19.30)


    κερας βικιλεξικο

    ωραια τουρτα

    Η έκρηξη στο διυλιστήριο της πόλης Μπροντ, κοντά στα σύνορα της Βοσνίας με την Κροατία, σημειώθηκε περί τις 21:30 (τοπική ώρα· 22:30 ώρα Ελλάδας), δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας στην περιοχή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή να διευκρινίσει τι την προκάλεσε.


    κερας βικιλεξικο

    Ο διευθυντής του ιατρικού κέντρου της μικρής πόλης του βοσνιακού βορρά, ο Ζόραν Πρεντόγεβιτς, δήλωσε στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTRS ότι οι οκτώ εργαζόμενοι υπέστησαν μόνο ελαφρείς τραυματισμούς, αλλά αποφασίστηκε να εισαχθούν για νοσηλεία προληπτικά.


    Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο αργότερα τη νύχτα.


    Το διυλιστήριο, το οποίο διαχειρίζεται μια ρωσική κρατική εταιρεία, είναι το μοναδικό στη Βοσνία. Απασχολεί περίπου 900 εργαζόμενους.





    κερας βικιλεξικο
    κερας βικιλεξικο
    6ο καπη περιστεριου

    μεταχειρισμενα ειδη διακοσμησης

    Όργανο διαχείρισης του λογαριασμού είναι τριμελής επιτροπή με την συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργού Οικονομικών.


    μεταχειρισμενα ειδη διακοσμησης

    Τη διαχείριση του λογαριασμού ελέγχουν ετησίως ορκωτοί λογιστές που τοποθετούνται από τον Υπουργό Οικονομικών το πόρισμα των οποίων κατατίθεται ακολούθως στο ελεγκτικό συνέδριο για τον έλεγχο της σύννομης εκτέλεσης του ειδικού λογαριασμού.


    Το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει στο λογαριασμό αυτό με εισφορές 20 εκ. ευρώ από τον ΟΑΕΔ, 10 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών ενώ ήδη η Ελληνική Βουλή έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της με επιπλέον 10 εκ. ευρώ.


    Στο λογαριασμό αυτό θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν ξένα κράτη, επιχειρήσεις αλλά και πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


    Στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και των δημόσιων Υποδομών τους καθώς και οι αποζημιώσεις και ανακατασκευές για τις κατοικίες να ολοκληρωθούν τάχιστα και για το λόγο αυτό θα αξιοποιηθούν όλες ειδικές ρυθμίσεις που προβλέπουν fast track διαδικασίες αδειοδότησης όλων των σχετικών έργων ενώ όπου χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικές νομοθετικές παρεμβάσεις.


    Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 23/2341195169 με IBAN GR4601000230000002341195169



    μεταχειρισμενα ειδη διακοσμησης
    μεταχειρισμενα ειδη διακοσμησης
    memories φωτογραφειο θεσσαλονικη
    εχει ειπωθει

    ιδεες για στολισμο βαπτισης αγορι

    ποικιλιες ελιας καλαμων

    Μετά την τεράστια προσπάθειά του για πρόκριση στον τελικό και τον συγκλονιστικό ημιτελικό με τον Πολωνό Πλούτα, ο Πάνος Τριανταφύλλου βρέθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Ουκρανό Ντάτσκο πίσω στο σκορ κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 4-8.


    ράιαν γκόσλινγκ και η ρέιτσελ μακάνταμς

    ιδεες για στολισμο βαπτισης αγορι

    2016 09 12T191153Z 63797349 HT1EC9C1HBGSX RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
    (Ο Τριανταφύλλου αποφεύγει κτύπημα - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


    Δύο ακόμη πόντοι στο ξεκίνημα της β περιόδου έδωσαν στον Ουκρανό προβάδισμα 6, παρόλαυτά όμως ο Τριανταφύλλου έκανε την τελευταία αντεπίθεσή του μειώνοντας σε 7-11. Όμως ο Ντάτσκο με την ψυχολογία υπέρ του "τελείωσε" το ματς με 15-7 πανηγυρίζοντας το Χρυσό.


    2016 09 12T191034Z 937198746 HT1EC9C1H98SV RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
    (Ο Τριανταφύλλου (δ.) κερδίζει πόντο - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


    4ος ο Ντούνης


    Λίγο νωρίτερα αγωνίστηκε στον μικρό τελικό της κατηγορίας Α ο Βασίλης Ντούνης με τον Κινέζο Τσεν, αλλά δίχως ψυχολογία από την ήττα του στον ημιτελικό από τον Ούγγρο Όσβατ (αθλητή που είχε κερδίσει νωρίτερα στον όμιλο).


    2016 09 12T183823Z 720885640 HT1EC9C1FR9SD RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
    (Πόντος για τον Ντούνη (δ) - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


    Το 3-8 της πρώτης περιόδου έγινε 5-15 στο φινάλε του αγώνα, όμως και η 4η θέση αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή.


    2016 09 12T185439Z 431849997 HT1EC9C1GIOSN RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
    (Τα συγχαρητήρια του Ντούνη στο νικητή του μικρού τελικού - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


    Δείτε ακόμη τι έγινε νωρίτερα στην ξιφασκία


    Παραολυμπιακοί 2016: ο Τριανταφύλλου στον τελικό της σπάθης


    Παραολυμπιακοί 2016: νέο μετάλλιο στο στίβο από την Δήμητρα Κοροκίδα



    ιδεες για στολισμο βαπτισης αγορι
    ιδεες για στολισμο βαπτισης αγορι

    θεραπευτικος πηλος

    θεραπευτικος πηλος

    Η αντιπαράθεση των δύο πλευρών οδηγεί σε ακρότητες, όπως το σημερινό επεισόδιο σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Πάνου, ο οποίος, εξερχόμενος του δημαρχιακού μεγάρου, κυνηγήθηκε από περίπου 10 κουκουλοφόρους νεαρούς που είχαν την πρόθεση να τον ξυλοκοπήσουν.


    Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του «κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας, υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών μέσων ενημέρωσης», σημειώνουν δημοτικοί σύμβουλοι.


    Σε ανακοίνωση του δήμου, αναφέρεται πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από «φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ» και ότι το κέντρο της πόλης



    πολιορκείται» από ομάδα ατόμων που βανδαλίζουν δημοτικά κτίρια και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, καλούν σε συγκεντρώσεις έξω από το δημαρχείο και απειλούν όποιον περαστικό μπορεί θεωρητικά να έχει διαφορετική άποψη από αυτούς γύρω από το θέμα του γηπέδου. Σε μία πρωτοφανή επίδειξη ισχύος, επιχειρείται πειθαναγκασμός των «αντιφρονούντων», ενώ και η έκφραση διαφορετικής γνώμης θεωρείται πρόκληση.



    Δεδομένης της κατάστασης, το σημερινό δημοτικό συμβούλιο αναβλήθηκε «μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη», ενώ απευθύνεται έκκληση προς τα θεσμικά όργανα της πολιτείας και τη δικαιοσύνη, «να «αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν, όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των συλλογικών οργάνων του Δήμου, αλλά και την ίδια την ασφάλεια αιρετών και των πολιτών».



    θεραπευτικος πηλος
    θεραπευτικος πηλος
    καρκίνο στον λάρυγγα
    η πιο ακριβοπληρωμενη δουλεια

    Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

    mall athens cinema ωρες προβολης

    είμαι καλύτερα στα αγγλικα

    Σε λιγότερο από 24 ώρες η μονομαχία των δύο ομάδων μεταφέρθηκε από το Μιλγουόκι στο Κλίβελαντ, όμως αυτό δεν επηρρέασε το Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Τζαμπάρι Πάρκερ να είναι ανταγωνιστικοί για τρεις περιόδους απέναντι στους πρωταθλητές του NBA, που τους καθοδηγούσε το δίδυμο Λεμπρόν-Ίρβινγκ.


    mall athens cinema ωρες προβολης

    2016 12 22T011606Z 1624721541 NOCID RTRMADP 3 NBA MILWAUKEE BUCKS AT CLEVELAND CAVALIERS
    (Προσπάθεια του Λεμπρόν ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο και Μονρό - Πηγή: Reuters / Ken Blaze-USA TODAY Sports)


    Στο φινάλε της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 59-54 για το Κλίβελαντ, όμως στην τελική ευθεία η κόπωση και η εμπειρία των Καβς άνοιξε την διαφορά, για την εύκολη τελικά επικράτησή τους. Ο Giannis έπαιξε 32 λεπτά (αφού ο Τζέισον Κιντ επέλεξε να τον ξεκουράσει στο τέλος, όταν είδε το ματς να "τελειώνει") και ήταν πρώτος σκόρερ με 28 πόντους (6/9 διπ., 1/4 τρ., 13/14 β.), μάζεψε 5 ριμπ. και είχε 5 ασσ., 2 κλεψ., και 2 κοψ., ενώ και ο Πάρκερ πρόσθεσε 27 πόντους.



    The top plays from tonight's rematch in Cleveland. #OwnTheFuture pic.twitter.com/7HoRaWU250

    — Milwaukee Bucks (@Bucks) December 22, 2016


    mall athens cinema ωρες προβολης
    mall athens cinema ωρες προβολης
    μικτο ωρομισθιο σε καθαρο

    συμη πειραιας δρομολογια

    συμη πειραιας δρομολογια
    συμη πειραιας δρομολογια
    Σοκάρει ο Πούμπουρας: «Παντού γύρω σου έβλεπες μαύρο. Ανθρώπους που έκλαιγαν στα αποκαΐδια»

    Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε το βίντεο του Σάββα Πούμπουρα με μια μάσκα στο πρόσωπο και φόντο την καμένη γη της Ανατολικής Αττικής να καλεί μέσω του λογαριασμού του στο instagram τους ακολούθους του να προσφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν βοήθεια στους πυρόπληκτους.


    φυλης ανακοινωση

    «Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανα» αναφέρει στο «Τv ΕΘΝΟΣ» ο παρουσιαστής, εξηγώντας πως είχε δώσει το «παρών» και στις Μεγάλες πλημμύρες στη Μάνδρα πριν από μερικούς μήνες.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



    συμη πειραιας δρομολογια
    αυτοκρατορας λεων ο σοφος

    αγορα κατοικιων ιωαννινα

    αγορα κατοικιων ιωαννινα

    Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν και τα δύο παιχνίδια οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ όμως δεν είχαν λόγο να ανησυχούν. Κέρδισαν όσοι είχαν ποντάρει στις προκρίσεις της Ρωσίας και της Κροατίας, ενώ με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, πήραν πίσω τα χρήματά τους όσοι είχαν επιλέξει τις προκρίσεις της Ισπανίας και της Δανίας.


    παπουτσια μπουρναζος στοκ

    αγορα κατοικιων ιωαννινα

    αγορα κατοικιων ιωαννινα

    Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, που προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα, σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.


    Τα νοκ άουτ παιχνίδια συνεχίζονται. Θα κριθούν κι άλλα εισιτήρια στα πέναλτι;


    Σήμερα διεξάγονται δύο ακόμη αγώνες της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις 17:00, στη Σαμάρα, θα παίξουν η Βραζιλία με το Μεξικό και στις 21:00, στο Ροστόφ, θα αναμετρηθούν το Βέλγιο και η Ιαπωνία.



    Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Ζεσούς


    Το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο κυνηγάει ένα από τα αστέρια της Βραζιλίας, ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Θα καταφέρει να το πετύχει στο σημερινό ματς με το Μεξικό;


    Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος στον αγώνα της Βραζιλίας με το Μεξικό.


    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και το «2-0 και Έληξε» σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.


    Συνδυαστικά στοιχήματα για τα δύο σημερινά παιχνίδια


    Προσφέρονται και δύο συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τους σημερινούς αγώνες. Το συνδυαστικό στοίχημα, για το παιχνίδι της Βραζιλίας με το Μεξικό, είναι να σκοράρει πρώτος ο Νεϊμάρ και Over 9,5 κόρνερ αγώνα και το Μεξικό Over 2,5 κίτρινες κάρτες.


    Το συνδυαστικό στοίχημα, για το ματς του Βελγίου με την Ιαπωνία, είναι με Over 9,5 κόρνερ του αγώνα και η Ιαπωνία Over 1,5 κίτρινες κάρτες και να σκοράρει ο Ρομέλου Λουκάκου και Over 1,5 γκολ πρώτου ημιχρόνου.


    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν συνολικά, περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, για να ποντάρουν στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.


    Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.



    parka obey fairmount

    ποιο τονίζεται

    κυδωνια με χοιρινο
    ποιο τονίζεται
    ποιο τονίζεται
    Παπάγου: ΑΤΜ εκτοξεύθηκε στο δρόμο

    Ένα ακόμη ΑΤΜ, στην οδό 25ης Μαρτίου και Αναστάσεως στου Παπάγου, ανατίναξαν άγνωστοι τα ξημερώματα (29/1).


    Το ΑΤΜ βρισκόταν στην πρόσοψη ασφαλιστικού γραφείου και από τη δύναμη της έκρηξης εκτοξεύτηκε στη μέση του δρόμου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι δράστες πήραν την κασετίνα με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

    Να σημειωθεί ότι από το Σεπτέμβριο έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 85 τέτοιες ανατινάξεις ΑΤΜ με αέριο, με την ΕΛ. ΑΣ. να βλέπει τρεις διαφορετικές συμμορίες.

    Πηγή: ΣΚΑΪ



    ποιο τονίζεται
    σοκολατα νουτελα

    το κυνηγι δανεζικη ταινια

    λευκοπετρα πικερμι χαρτης
    το κυνηγι δανεζικη ταινια
    το κυνηγι δανεζικη ταινια

    Και όμως, συνέβη και αυτό… Αντί να ανοίξει την μπύρα του, κανονικά, ένας 29χρονος είχε την 'φαεινή' ιδέα να το κάνει με σπρέι πιπεριού. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε… 200 άτομα έφυγαν από την αίθουσα με δάκρυα στα μάτια, όπως μετέδωσε το Associated Press.


    το κυνηγι δανεζικη ταινια

    Ο υπεύθυνος της κινηματογραφικής αίθουσας, δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο dpa, ότι στο χώρο επικρατούσε ένα «χάος». Κάλεσε άμεσα την αστυνομία και άνοιξε και τα παράθυρα. Υπήρξε μια μικρή διακοπή 30 λεπτών της ταινίας, έως ότου επιστρέψουν όλα σε φυσιολογικά επίπεδα.


    Το ευχάριστο είναι πως κανείς από τους θεατές δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.



    εγκατασταση απορροφητηρα φουρλης

    Κυριακή 26 Μαΐου 2019

    διδακτορικο τει θεσσαλονικης

    διδακτορικο τει θεσσαλονικης
    διδακτορικο τει θεσσαλονικης
    Σεισμός «ταρακούνησε» την Πάτρα (pics)

    Ο σεισμός έγινε αισθητός στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (04/05).


    ταβερνα παραδεισοσ σκιαθοσ

    μπεζ γυναικειο μπουφαν

    διδακτορικο τει θεσσαλονικης

    Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πάτρα κι έγινε αισθητή σε αρκετές περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στην κοινότητα Άνω Σουδεναίικα του δήμου Δυτικής Αχαΐας (23 χλμ. νοτιοδυτικά της Πάτρας). Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

    Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 48 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας.

    Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τους χάρτες του σεισμού

    Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

    Διαβάστε επίσης:

    Επεισόδιο στο Αιγαίο – Κανονιοφόρος «Αρματωλός»: Προσχεδιασμένη ενέργεια ή ναυτικό ατύχημα;

    Αργία η 29η Απριλίου - Δείτε τι θα γιορτάζουμε


    Σεισμός «ταρακούνησε» την Πάτρα
    01
    Σεισμός «ταρακούνησε» την Πάτρα








    χαρτόνι μετάφραση αγγλικά

    πλατωνας δρακουλης στοιχεια βιονομιας
    Κέρκυρα - Αποκάλυψη σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του (pics)

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον άντρα.


    χαρτόνι μετάφραση αγγλικά

    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η ζήλια φαίνεται ότι «όπλισε» το χέρι του 60χρονου πρώην αστυνομικού, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (09/03) σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του, με μια κυνηγετική καραμπίνα.

    (Διαβάστε παρακάτω το χρονικό του εγκλήματος)

    Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 55χρονη ήταν μια γοητευτική γυναίκα, την οποία ο 60χρονος ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκε. Όμως, όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη ζήλια που ένιωθε γι' αυτήν, με τους καυγάδες τους να γίνονται όλο πιο έντονοι και πιο συχνοί.

    Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2005, ο 60χρονος είχε ρίξει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τη γυναίκα, η οποία σοβαρά τραυματισμένη είχε μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα. Τότε το περιστατικό είχε καλυφθεί ως ατύχημα.

    Μετά από ένα νέο διαπληκτισμό, ο πρώην αστυνομικός προχώρησε στη δολοφονία της συζύγου του.

    Το χρονικό της δολοφονίας

    Το έγκλημα διαπράχθηκε λίγο πριν τις 08:00 σήμερα, στο Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας. Ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος είχε αποστρατευτεί προ πολλών ετών, πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε την 55χρονη σύζυγό του, με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αστυνομικός μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την πράξη του.

    Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    «Συνελήφθη, σήμερα (09-03-2018) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

    Ειδικότερα ο 62χρονος, σήμερα το πρωί, στ o Δ. Δ Χλωματιανών Κέρκυρας, διαπληκτίστηκε αρχικά με την 56χρονη σύζυγο του στην κατοικία τους και στην συνέχεια την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

    Ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

    Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο 62χρονος πυροβόλησε την 56χρονη.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

    Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.»

    Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: corfutvnews.gr, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, startmedia.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Έλληνες στρατιωτικοί: Το τελευταίο τηλεφώνημα του Έλληνα Ανθυπολοχαγού στον Ταξίαρχο

    «Φωτιά» ο νέος ΚΟΚ – Αυτοί θα πληρώσουν πρόστιμα έως και 600 ευρώ – Τι αλλάζει σε παραβάσεις


    Κέρκυρα - Αποκάλυψη σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του (pics)
    01
    Κέρκυρα - Αποκάλυψη σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του (pics)















    χαρτόνι μετάφραση αγγλικά
    χαρτόνι μετάφραση αγγλικά
    motion in one dimensional

    επιδερμικη τοξικη νεκρολυση

    ακυρη επισχεση εργασιας
    αναστολή απεργίας πνο
    επιδερμικη τοξικη νεκρολυση

    Οι μικροί φίλαθλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε δύο νέες ενέργειες, που εντάχθηκαν στο πλαίσιο της αγαπημένης δράσης «Κερkidα ΟΠΑΠ» και θα συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Μικροί Δημοσιογράφοι» και «MVP».


    επιδερμικη τοξικη νεκρολυση

    επιδερμικη τοξικη νεκρολυση

    Η «ανάκριση» των Μπόγρη, Μωραΐτη, Βασιλόπουλου και Χατζηγιοβάνη από τους μικρούς δημοσιογράφους


    Τα παιδιά, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες. Μάλιστα, παίρνουν στα χέρια τους το μικρόφωνο της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και αναλαμβάνουν ρόλο δημοσιογράφου για να μάθουν όσα θέλουν για τους αθλητές που θαυμάζουν.





    φράγμα ραπεντώσας

    διεθνές ινστιτούτο κύπρου
    φράγμα ραπεντώσας

    Ο συνδημιουργός της ισπανικής εταιρείας μεταπώλησης, Inditex, στην οποία ανήκει και η αλυσίδα ειδών ρουχισμού, Zara, έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση τρεις φορές στο παρελθόν αλλά έχασε το προβάδισμα μέσα σε μία ημέρα. Η πιο πρόσφατη ήταν μόλις την Τρίτη, όταν η μετοχή της Inditex είχε άνοδο 1%, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Σήμερα, Τετάρτη, ξαναβρέθηκε στην κορυφή και παρέμεινε εκεί.


    χρήματα στο εξωτερικό

    φράγμα ραπεντώσας

    φράγμα ραπεντώσας

    Ο 81χρονος Ortega, σύμφωνα με το real-time ranking του Forbes, αξίζει 85 δισεκατομμύρια δολάρια και κοιτάζει αφ’ υψηλού τους Gates και Bezos. Είχε προηγηθεί η άνοδος του δημιουργού της Amazon, Jeff Bezos, στην ίδια θέση τον Ιούλιο, αλλά και αυτός έπεσε κάτω από τον Bill Gates μέσα σε λίγες ώρες.


    Ο Ortega έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015 και για δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2016. Ο πρώην ταμίας καταστήματος δημιούργησε την Inditex μαζί με την τότε σύζυγό του, Rosalia Mera, το 1975.


    ταβερνα κισσος χαλανδρι

    αδεια ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων
    ταβερνα κισσος χαλανδρι
    ταβερνα κισσος χαλανδρι
    ταβερνα κισσος χαλανδρι

    Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο, ότι επιπλέον τάγματα θα αποσταλούν στην Δυτική Όχθη και ότι κι άλλες δυνάμεις θα είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν αν χρειαστεί, καθώς υπάρχουν φόβοι για την πρόκληση βίαιων επεισοδίων μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου.


    河童 人型

    Ο στρατός ωστόσο, δεν διευκρίνισε σχετικά με τον αριθμό των επιπρόσθετων στρατιωτών που θα αναπτυχθούν.


    Με γενική απεργία «απαντούν» οι Παλαιστίνιοι


    Με τη σειρά τους, παλαιστινιακές οργανώσεις έκαναν έκκληση σε γενική απεργία σήμερα, Πέμπτη και πορείες το μεσημέρι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


    Αντιδρώντας στο κάλεσμα των παλαιστινιακών πολιτικών οργανώσεων, το παλαιστινιακό υπουργείο Παιδείας κήρυξε την Πέμπτη αργία και προέτρεψε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους φοιτητές να πάρουν μέρος στις σχεδιαζόμενες κινητοποιήσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, στη Λωρίδα της Γάζας και στις περιοχές της Ιερουσαλήμ, όπου ζουν Παλαιστίνιοι.



    τατση χριστινα τραμπολινο

    keller oberbergen silvester
    τατση χριστινα τραμπολινο

    Στο Δημαρχείο της Αγγλικής πρωτεύουσας παρουσιάστηκε λοιπόν σήμερα το λογότυπο της διοργάνωσης, και ανακοινώθηκαν οι 13 πόλεις (σε 13 διαφορετικές χώρες) που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση.


    τατση χριστινα τραμπολινο

    2016 09 21T120437Z 117461077 MT1ACI14617871 RTRMADP 3 SOCCER EURO2020 LAUNCH
    (Ο Δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν (αρ) και ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν (δ.) - Πηγή: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic)


    Το ιστορικό «Γουέμπλεϊ» θα φιλοξενήσει τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό, ενώ οι υπόλοιπες πόλεις είναι το Βουκουρέστι, το Άμστερνταμ, το Δουβλίνο, το Μπιλμπάο, η Βουδαπέστη, οι Βρυξέλλες, η Γλασκώβη, η Κοπεγχάγη, το Μόναχο, η Ρώμη, το Μπακού και η Αγία Πετρούπολη.


    2016 09 21T111300Z 117457980 MT1ACI14617852 RTRMADP 3 SOCCER EURO2020 LAUNCH
    (Πηγή: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic)


    Οι πόλεις του EURO 2020


    Τρία ματς ομίλων και ένα για την φάση των «16»: Βουκουρέστι (Arena Nationala), Άμστερνταμ (Amsterdam Arena), Δουβλίνο (Aviva Stadium), Μπιλμπάο (San Mames), Βουδαπέστη (New Puskas Ferenc Stadium), Βρυξέλλες (Eurostadium), Γλασκώβη (Hampden Park), Κοπεγχάγη (Parken Stadium)


    2016 09 21T100429Z 117453869 MT1ACI14617817 RTRMADP 3 SOCCER EURO2020 LAUNCH
    (Πηγή: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic)


    Τρία ματς ομίλων και έναν προημιτελικό: Μόναχο (Allianz Arena), Ρώμη (Olimpico), Μπακού (National Stadium), Αγία Πετρούπολη (Krestovsky Stadium)


    Ημιτελικοί και Τελικός: Λονδίνο (Wembley Stadium)


    2016 09 21T112230Z 117458550 MT1ACI14617854 RTRMADP 3 SOCCER EURO2020 LAUNCH
    (Πηγή: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic)



    τατση χριστινα τραμπολινο
    συνταγη τιραμισου πετρετζικης