Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

τουρκικη ενωση ξανθης νομοσχεδιο

τουρκικη ενωση ξανθης νομοσχεδιο

Μιλώντας στη Σαμψούντα, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε επίσης σε νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις.


συνοδευτικο για ψητα ψαρια

τουρκικη ενωση ξανθης νομοσχεδιο

τουρκικη ενωση ξανθης νομοσχεδιο

«Τη μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές», είπε χαρακτηριστικά.


«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά την Αφρίν ξεκινά η ανάσταση», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν και τόνισε:



Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε.



Το σχετικό βίντεο από την ομιλία του Ερντογάν:





πυρρος δημας υψος βαρος

ευτυχισμενη μαζι 44

νυφικα αρκας τιμες
ευτυχισμενη μαζι 44
ευτυχισμενη μαζι 44
ευτυχισμενη μαζι 44

Υπό αυτό το πρίσμα, υπάρχουν εισηγήσεις συνεργατών του πρωθυπουργού για αναβάθμιση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέσω της δημιουργίας ενός υπερ-υπουργείου που θα αναλάβει την κατάρτιση και υλοποίηση σχεδίων έκτακτης ανάγκης και θα έχει το συντονισμό και τη συνεργασία άλλων συναρμόδιων υπουργείων. Το ζητούμενο είναι να γίνει άμεση και ευέλικτη η πολιτική προστασία δίχως τις αγκυλώσεις και την αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων και ευθυνών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, αναζητούνται ήδη οι καλύτερες πρακτικές σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο ώστε να βρεθεί το βέλτιστο πρότυπο πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί ο νέος φορέας.


κοστουμια ραφειο

Ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο κατέστησε σαφές πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη ωστόσο δεν θέλησε να προβεί σε «καρατομήσεις» πρώτον επειδή δεν επιθυμεί να δείξει πως ακολουθεί αυτό που του υποδεικνύει η αντιπολίτευση και δεύτερον επειδή δεν πιστεύει στις εν θερμώ αποφάσεις. Επιπλέον, όπως προανήγγειλε και ο ίδιος, θα έρθει η ώρα της απόδοσης ευθυνών και τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Είναι ευνόητο λοιπόν πως η όποια απόδοση ευθυνών θα γίνει μέσω ενός ανασχηματισμού.


Η τραγωδία στο Μάτι ανέδειξε με τον σκληρότερο τρόπο παθογένειες και στρεβλώσεις ετών αλλά και την αδυναμία συντονισμού και ενημέρωσης του πληθυσμού σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.


Τώρα η κυβέρνηση καλείται να προχωρήσει σε ρήξη με μικρά και μεγάλα τοπικά συμφέροντα και υπό το βάρος μιας πολύνεκρης τραγωδίας να σχεδιάσει εκ νέου ένα χωροταξικό ως προληπτικό μέτρο ενώπιον μελλοντικών καταστροφών.


Επιπλέον, είναι σαφής η ανάγκη εκπαίδευσης των πολιτών ακόμη και στα αυτονόητα ενώ όπως αποδείχθηκε στην πράξη, η συνεργασία της Πολιτείας με εθελοντικές οργανώσεις μπορεί να συμβάλλει στη θωράκιση του πληθυσμού την ώρα που η κλιματική αλλαγή δημιουργεί νέες προκλήσεις.


ηχομονωση

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου στην παλαιά εθνική οδό.


ηχομονωση

ηχομονωση

ηχομονωση

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την «Ολυμπία Οδό», ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών δεν αποκλείεται κάποια βράδια να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα στην παλαιά εθνική οδό και συγκεκριμένα από τις 21:00 το βράδυ, έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας.



ινοπλισμενο επισκευαστικο κονιαμα
διαδρομη ηλεκτρικου απο κηφισια

σεξουαλικη ζωη των ζωων

σακουλακια φυτωριου τιμες
σεξουαλικη ζωη των ζωων
σεξουαλικη ζωη των ζωων

«Οι καταλήψεις ποτέ δεν δημιούργησαν την κρίση, έχουμε καταλήψεις από τη μεταπολίτευση, άλλα μας οδήγησαν στην κρίση, άλλα φαινόμενα που μας φτάσανε εδώ που μας φτάσανε», συμπλήρωσε η κ. Αναγνωστοπούλου σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η τάξη και η ασφάλεια πρέπει να επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα.


σεξουαλικη ζωη των ζωων

Σχετικά με την κατάληψη στο ΑΠΘ η αν. υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι η διαχείριση της αστυνομίας ήταν η καλύτερη δυνατή.


Σε ό, τι αφορά τις αλλαγές στην ιδιωτική εκπαίδευση η κ. Αναγνωστοπούλου σημείωσε ότι ο εκπαιδευτικός είναι υπό δοκιμή για δύο χρόνια και δεν συνιστά αξιολόγηση αν είναι αρεστός στους μαθητές και στους γονείς. Επιτέθηκε, τέλος, στον πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας ότι αντιμετωπίζει την παιδεία ως εμπόρευμα: «Όταν ο μαθητής αντιμετωπίζεται ως πελάτης, ‘‘ο πελάτης έχει πάντα δίκιο’’, αυτό το είπε ο κ. Μητσοτάκης, δεν του αρέσει του μαθητή πρέπει να φύγει ο εκπαιδευτικός, το είπε... δεν πρέπει κανείς να βλέπει την παιδεία ως εμπόρευμα και σε σχέση με το εμπόρευμα να αξιολογείται ο εκπαιδευτικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.



σχολη καλων τεχνων αριστοτελειου πανεπιστημιου θεσσαλονικησ (απθ) - τμημα κινηματογραφου

η καινουργια μαθητρια

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.


μαρμαρα μπρατσα

ανεβασμενη χοληστερολη

η καινουργια μαθητρια

η καινουργια μαθητρια

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.




η καινουργια μαθητρια

το νησι περιληψη

μοναστηρι κοζανη
το νησι περιληψη
το νησι περιληψη

Ο Ζόρντι Μπερτομέου αποδέχθηκε τη μομφή και τόνισε ότι από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μια ομάδα που ζητά κάτι τέτοιο τότε θα διενεργηθεί ψηφοφορία το ερχόμενο καλοκαίρι.


σταχυα τιμη

Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του εξέφρασε τον προβληματισμό του αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τις χορηγικές συμφωνίες της διοργάνωσης που έχουν άμεση σχέση με τα πολύ λίγα έσοδα για τις ομάδες, τα οποία είναι δυσανάλογα με τα χρήματα που υποχρεώνονται οι μέτοχοι να βγάζουν από τις τσέπες τους.


Όπως ανέφερε, οι χορηγίες φέρνουν 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι επενδύσεις των ομάδων φτάνουν στα 300 εκατομμύρια. Δηλαδή είναι ελάχιστα τα έσοδα αλλά υπέρογκα τα έξοδα.




το νησι περιληψη

χαμηλα λιπαρα συνταγες

εκτροφειο σκυλων ροτβαιλερ
χαμηλα λιπαρα συνταγες
χαμηλα λιπαρα συνταγες

Ειδικότερα, σε δήλωση του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζηδάκη να θυμώνει στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Μοσκοβισί», για να τονίσει: «Ο κ. Χατζηδάκης όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια, θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο: Δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο, ότι η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο».


χαμηλα λιπαρα συνταγες

Επιπλέον, σημείωσε ότι ο κ. Χατζηδάκης «θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης».


Μοσκοβισί: Δεν έχουμε φετίχ με τη λιτότητα, δεν θα ξανάρθει η τρόικα


«Ο κ. Χατζηδάκης», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα».



Ο κ. Χατζηδάκης, αντί να θυμώνει με τον κ. Μοσκοβισί, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό & αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί. Και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗ: https://t.co/mwNPEcXjtX

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 3 Ιουλίου 2018


base of the heart anatomy

μπομπονιερες βαπτισης κοριτσι πασχαλιτσα

τροποι θανατικης ποινης στην αμερικη
αντρας σκορπιος πως να τον κατακτησω
μπομπονιερες βαπτισης κοριτσι πασχαλιτσα
μπομπονιερες βαπτισης κοριτσι πασχαλιτσα

Τους νέους συνόδευαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Φραγγίδης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Μανουηλίδης και η υπεύθυνη Τύπου Αλεξάνδρα Μαυροματίδου.


μπομπονιερες βαπτισης κοριτσι πασχαλιτσα

Ο ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους νέους για την πρωτοβουλία τους να τον επισκεφθούν στην έδρα της επαρχίας του, στη Στοκχόλμη, ντυμένοι τις παραδοσιακές στολές τους, και ευχήθηκε να αξιωθεί να προσκυνήσει τα ευλογημένα χώματα του Πόντου και το Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Ο πρόεδρος κ. Φραγγίδης αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου και στις δραστηριότητές του, και προσέφερε στον μητροπολίτη ως δώρο του συλλόγου προς τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Σουμελά, σε ξυλόγλυπτη θήκη.


τρωει τις μυξες

Η ολοκληρωμένη στρατηγική του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι περιλαμβάνει σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που καλύπτουν 10 κύριους άξονες. Αυτή υλοποιείται βάσει αυστηρών κανόνων και δεσμεύσεων που έχουν θεσπισθεί από την εταιρεία και αντικατοπτρίζουν βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στο πλαίσιο που έχει προσδιορίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Λοταριών (WLA – World Lottery Association).


μονοπετρα επωνυμων

γιγαντιαιο κανις

τρωει τις μυξες

Εφαρμόζοντας τη στρατηγική του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ο ΟΠΑΠ ανέπτυξε μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του καταναλωτικού κοινού «Έξω από τις γραμμές δεν υπάρχει παιχνίδι». Αυτή εστιάζει στους δύο βασικούς κανόνες του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, που αφορούν στη λελογισμένη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια και στα ηλικιακά όρια συμμετοχής. Συγκεκριμένα:


· «Δεν ξεπερνάς τα όρια»
· «Δεν παίζεις αν είσαι κάτω των 18»


Η στρατηγική προσέγγιση του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι


Οι 10 περιοχές στις οποίες εστιάζει η στρατηγική του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι είναι:


• Έρευνα: Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει ανεξάρτητες έρευνες και συνέδρια σχετικά με τα τυχερά παίγνια και αξιοποιεί τα ερευνητικά ευρήματα για το σχεδιασμό προγραμμάτων παρέμβασης.
• Εργαζόμενοι: Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων του γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι, εξασφαλίζοντας ότι έχουν όλα τα εφόδια για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.
• Υπεύθυνο Δίκτυο Πωλήσεων: Ο ΟΠΑΠ εκπαιδεύει και στηρίζει το δίκτυό του, βοηθώντας τους πράκτορες και τους συνεργάτες του να εφαρμόζουν τις αρχές και τους κανόνες του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και να υποστηρίζουν αντίστοιχα τους πελάτες τους. Παράλληλα, υπάρχει διαρκής επικοινωνία με το δίκτυο και έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα αυστηρό πλαίσιο για την παρακολούθηση της συμμόρφωσής του στους κανόνες αυτούς.
• Σχεδιασμός Παιχνιδιών: Ο ΟΠΑΠ ενσωματώνει τα μηνύματα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού σε όλα τα προϊόντα του, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παικτών. Επίσης, έχουν αναπτυχθεί μηχανισμοί που στοχεύουν στην προστασία των παικτών. Στα διαδικτυακά παιχνίδια, η εταιρεία έχει αναπτύξει διαδικτυακά εργαλεία (π. χ. αυτοπεριορισμού) και επικοινωνεί συνεχώς την απαγόρευση συμμετοχής ανηλίκων. Για τα παιχνίδια Play έχει υιοθετηθεί σειρά διεθνών βέλτιστων πρακτικών Υπεύθυνου Παιχνιδιού, όπως η ατομική κάρτα παίκτη, ο αυτοαποκλεισμός κ. ά.
• Εκπαίδευση Παικτών: Δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα παιχνίδια του, μέσα απ’ όλα τα διαθέσιμα κανάλια, ώστε οι παίκτες να μπορούν να αποφασίσουν αν και πώς θα συμμετάσχουν. Βασική προτεραιότητα είναι η καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών και η προστασία των ανηλίκων και των λοιπών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
• Διαδικτυακά Παιχνίδια: Ο ΟΠΑΠ έχει υιοθετήσει διεθνείς βέλτιστες πρακτικές για το Υπεύθυνο Παιχνίδι στο Διαδίκτυο όπως: σύστημα επαλήθευσης ηλικίας και ταυτότητας, επιλογές αυτοαποκλεισμού παικτών κ. ά.
• Διαφήμιση και Μάρκετινγκ: Η εμπορική επικοινωνία του ΟΠΑΠ ακολουθεί ένα αυστηρό πλαίσιο με στόχο να μην ενθαρρύνει την υπέρμετρη ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια και να υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η συμμετοχή ανηλίκων σε αυτά.
• Στήριξη Παικτών: Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της υπέρμετρης ενασχόλησης με τα παιχνίδια και παράλληλα επενδύει στην πρόληψη. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ) για τη λειτουργία της γραμμής στήριξης 1114, καθώς και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος παρέμβασης «Youth Power».
• Αναφορές και Μελέτες: Ο ΟΠΑΠ ακολουθεί μια ολοκληρωμένη και διαφανή προσέγγιση για την ανάπτυξη εκθέσεων και απολογισμών, μέσα από τους οποίους παρακολουθεί την πρόοδό του και εντοπίζει νέες ευκαιρίες, με βάση τα πρότυπα διεθνών οργανισμών (European Lotteries και World Lotteries Association ).
• Δέσμευση Κοινωνικών Εταίρων: Ο ΟΠΑΠ αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με βασικούς κοινωνικούς εταίρους (π. χ. ακαδημαϊκά ιδρύματα, ΜΚΟ, κέντρα θεραπείας), με στόχο τον ανοικτό διάλογο, την ανταλλαγή πληροφοριών και τη βελτίωση και ενίσχυση των πρακτικών και πολιτικών για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.


Το στρατηγικό πλαίσιο του ΟΠΑΠ έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA). Η ΟΠΑΠ Α. Ε. και η Ελληνικά Λαχεία Α. Ε. είναι οι μονές ελληνικές εταιρείες με πιστοποίηση Επιπέδου 3 - με το Επίπεδο 4 να είναι το υψηλότερο-, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για την προστασία των καταναλωτών και τη λειτουργία τους ως οργανισμοί – πρότυπο για τον τομέα των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.


Αναλυτικές πληροφορίες για το υπεύθυνο παιχνίδι θα βρείτε στο:


https://somethingbetter.gr/ our-commitment/



τρωει τις μυξες
τρωει τις μυξες

εκδρομη βουλγαρια σκι

εκδρομη βουλγαρια σκι
εκδρομη βουλγαρια σκι

«Έχετε δει και στο παρελθόν την εκδίκησή μας (...) θα δείτε ότι η απάντησή μας θα είναι συντριπτική και ολέθρια και θα μετανιώσετε γι' αυτό που κάνατε», δήλωσε ο Χοσεΐν Σαλαμί σε ομιλία που εκφώνησε στην κηδεία των θυμάτων της επίθεσης αυτής, η οποία μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση.


να τελειώσετε

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους της νοτιοδυτικής πόλης Αχβάζ για να τιμήσουν τα θύματα της επίθεσης του Σαββάτου, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι, οι 12 από τους οποίους μέλη των Φρουρών της Επανάστασης.


Πολλοί από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία φώναζαν: «Θάνατος στο Ισραήλ και την Αμερική».


Τα φέρετρα, καλυμμένα με την σημαία της Ισλαμικής Δημοκρατίας, τα μετέφεραν στις πλάτες τους άνθρωποι από το πλήθος που παρευρισκόταν στην κηδεία. Πολλοί κρατούσαν επίσης φωτογραφίες ενός αγοριού τεσσάρων ετών που σκοτώθηκε από την επίθεση αυτή, μια από τις χειρότερες που έχει δεχθεί ποτέ η πιο ισχυρή στρατιωτική αυτή δύναμη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.


Τέσσερις άνδρες άνοιξαν πυρ σε εξέδρα θεατών στην Αχβάζ, όπου είχαν συγκεντρωθεί Ιρανοί αξιωματούχοι για να παρακολουθήσουν ετήσια στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο από την έναρξη του πολέμου της Ισλαμικής Δημοκρατίας με το Ιράκ του 1980-88.



εκδρομη βουλγαρια σκι
αλήθεια βικιλεξικο

ζουζουνια χορευτικα

του φεγγαριου η κορη μαρια σουμπερτ

Ο Giorgi Bereziani έχασε τον αγαπημένο του σκύλο το 2015. Έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ να τον ψάχνει. Ανάρτησε, μάλιστα, και αφίσες με τη φωτογραφία του ζητώντας βοήθεια, αλλά ματαίως.


ζουζουνια χορευτικα

Στις αρχές του μήνα έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν υπάλληλο του Θεάτρου Όπερας και Μπαλέτου της Τιφλίδας, ο οποίος τον ενημέρωσε πως εντόπισε έναν σκύλο που μοιάζει με τον δικό του να τριγυρνά στην περιοχή.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 62χρονος έτρεξε στο σημείο, όπου εντόπισε τον σκύλο του κουλουριασμένο σε ένα δέντρο.


Φώναξε το όνομά του και η συγκίνησή του δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, καθώς ο σκύλος τον αναγνώρισε και του έκανε… «επίθεση» αγάπης.





ζουζουνια χορευτικα
ζουζουνια χορευτικα
νεες ειδικοτητες δημοσιων ιεκ 2015-16

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

κι εμεινα εδω στοκας

κι εμεινα εδω στοκας

Ο κ. Θεοδωράκης, σχετικά με τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επεσήμανε ότι μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είπε πως ένα όνομα σε σλαβική διάλεκτο, μια λέξη, θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση.


παπουτσια ρυθμικης πειραιας

κι εμεινα εδω στοκας

«Σημασία, όμως, έχει το σύνολο της λύσης. Δεν είναι μόνο το όνομα. Είναι και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν για όλα τα θέματα που εκκρεμούν, όπως για τα σχολικά βιβλία που δίνουμε μεγάλη σημασία και για το σύνταγμα»,υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.


Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραυρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών, με θέμα, «Κοινό περί δικαίου αίσθημα Vs. Κράτος δικαίου - Το δύσκολο τρίγωνο: Δικαιοσύνη - Κοινή Γνώμη - Πολιτική», το απόγευμα στο ξενοδοχείο King George




κι εμεινα εδω στοκας
γουινι μπαρ λευκωσια

προστιμο συμπληρωματικησ απδ 2015

μεταχειρισμενα ψυγεια χαλκιδα

Η Τουρκία ήταν σφοδρός πολέμιος του Μπασάρ αλ Άσαντ στα έξι χρόνια του εμφυλίου πολέμου, αλλά πρόσφατα άρχισε να συνεργάζεται με τους συμμάχους του, τη Ρωσία και το Ιράν, για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης στη σύγκρουση.


προστιμο συμπληρωματικησ απδ 2015

προστιμο συμπληρωματικησ απδ 2015

προστιμο συμπληρωματικησ απδ 2015

Οι τρεις χώρες συμφώνησαν πέρυσι να εγκαθιδρύσουν μια «ζώνη αποκλιμάκωσης» στην ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ και τη γύρω περιοχή, που συνορεύει με την Τουρκία, αλλά οι συριακές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση στην περιοχή.


«Οι δυνάμεις του καθεστώτος πλήττουν τη μετριοπαθή αντιπολίτευση με το πρόσχημα ότι πολεμούν το Νόσρα (ισλαμιστές μαχητές). Αυτή η στάση υπονομεύει τη διαδικασία πολιτικής επίλυσης», δήλωσε ο Τσαβούσογλου στους δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.


«Οι ομάδες που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στο Σότσι δεν πρέπει να το κάνουν αυτό», είπε, αναφερόμενος στη ρωσική πόλη όπου προβλέπεται η διεξαγωγή ενός συνεδρίου συριακού εθνικού διαλόγου στα τέλη του μήνα.


Η κυριότερη δύναμη των ανταρτών στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ είναι η Ταχρίρ αλ-Σαμ, της οποίας ηγείται το πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, γνωστό ως Μέτωπο Νόσρα.


Τουρκική πηγή ασφαλείας δήλωσε πως η Άγκυρα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στη βόρεια Συρία αλλά πρόσθεσε πως οι περιοχές που ανακατέλαβε ο συριακός στρατός βρίσκονται «κυρίως εκτός των ζωνών αποκλιμάκωσης».


Η Τουρκία λέει ότι έχει αναπτύξει στρατιώτες σε παρατηρητήρια στη βόρεια επαρχία Ιντλίμπ, περίπου 60 χλμ. βόρεια της συριακής στρατιωτικής επίθεσης.


Αν και η Άγκυρα χαμήλωσε τους τόνους στις επικρίσεις κατά του Άσαντ αφότου ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Ρωσία, ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε τον περασμένο μήνα τον Άσαντ τρομοκράτη και είπε πως οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Συρία δεν μπορούν να συνεχιστούν μαζί του.



φροντιστηρια ecdl θεσσαλονικη

κατασκηνωση στην χαλκιδικη

κατασκηνωση στην χαλκιδικη

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο CNNi, ο Σον Όουενς, κτηνίατρος και καθηγητής κλινικής παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Ντέιβις παρουσιάζει, μέσω της εμπειρίας του, τα διαφορετικά είδη κατοικίδιων ζώων για παιδιά που είναι δημοφιλή σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.


κατασκηνωση στην χαλκιδικη

Πάνω από 700 είδη σκαθαριών μπορεί να βρει κανείς στην Ιαπωνία όπου η ζήτηση για τα ζωύφια απαιτεί την εισαγωγή περισσοτέρων από 15 εκατ. σκαθαριών το χρόνο, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Biodiversity and Conservation που έγινε το 2012.


Στην Αυστραλία κάποια είδη καγκουρό φαίνεται να προσφέρονται για κατοικίδια, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Frontiers in Veterinary Science. Η έρευνα, που εξέτασε 90 είδη θηλαστικών, κατέληξε ότι ζώα όπως τα λάμα, κάποια είδη καγκουρό και ελάφια περιλαμβάνονται στην κατηγορία ζώων που μπορούν να υιοθετηθούν ασφαλώς ως κατοικίδια.


Το άρθρο εξερευνά ακόμα τις πολύπλοκες δυναμικές που επηρεάζουν την επιλογή κατοικίδιων ζώων. Στην Κίνα, για παράδειγμα, οι γρύλοι αποτελούν παραδοσιακό κατοικίδιο και θεωρούνται σύμβολο καλής τύχης.


Παρόλα αυτά, ο Όουενς υπογραμμίζει ότι, λόγω της παγκοσμιοποίησης, νεότερες γενιές προτιμούν πιο κλασικά κατοικίδια όπως οι σκύλοι και οι γάτες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, με την άνοδο της αστικής τάξης στην Κίνα, η δυνατότητα να έχει κανείς κατοικίδιο θεωρείται ένδειξη οικονομικής άνεσης.


Μία νέα τάση των τελευταίων ετών αποτελεί και η άνοδος της δημοτικότητας των κουνελιών ως κατοικίδιων ζώων τα οποία, σύμφωνα με έρευνα του Journal of Applied Animal Welfare Science, βρίσκονται στην τρίτη θέση των πιο διαδεδομένων κατοικίδιων μετά τους σκύλους και τις γάτες. Τα κουνέλια κατοικίδια ανέρχονται σε 800.000 στον κόσμο.


Σε σχέση όμως με τον Δυτικό κόσμο, σε άλλα μέρη του πλανήτη η κατοχή κατοικίδιων διαφέρει σημαντικά.


Ιδιαίτερα σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, ο αριθμός αδέσποτων ζώων είναι συγκλονιστικός, με περίπου 25 εκατομμύρια αδέσποτα στην Ινδία και μεταξύ 70.000 και 150.000 στην Τουρκία. Σε τέτοιες χώρες η παρουσία ζώων μπορεί να αποτελέσει σοβαρό δημόσιο κίνδυνο καθώς συχνά λειτουργούν ως φορείς ασθενειών, με πλέον συνήθη την λύσσα. Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι 59.000 άνθρωποι πεθαίνουν από λύσσα το χρόνο, η πλειοψηφία των οποίων πρόκειται για παιδιά που ζουν σε αγροτικές περιοχές.


Σε χώρες όπου επικρατούν τέτοιες συνθήκες, όταν κανείς υιοθετεί ένα κατοικίδιο αυτό γίνεται συχνά για λόγους προστασίας. Στην Ουγκάντα, για παράδειγμα, σύμφωνα με φοιτητή του Όουενς, ο σκοπός του κατοικίδιου σκύλου δεν είναι να μην δαγκώνει κανέναν, αλλά να δαγκώνει ξένους και όχι τον ιδιοκτήτη του.


Στο θέμα των κατοικίδιων σκύλων, ο Μπέρναρντ Ρόλλιν, καθηγητής φιλοσοφίας, βιοιατρικών επιστημών και ζωικών επιστημών του πανεπιστημίου του Κολοράντο προτείνει στους γονείς να αναλογιστούν την πιθανότητα υιοθεσίας ενήλικων ζώων από καταφύγια.


Παρότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να υιοθετήσει κανείς ένα κουτάβι, την ανάπτυξη του οποίου θα μπορέσει να επηρεάσει πολύ πιο σημαντικά, υπάρχουν εξίσου πολλά πλεονεκτήματα στην υιοθεσία ενός ώριμου ζώου. Για παράδειγμα, ένας ώριμος σκύλος δεν απαιτεί εκπαίδευση ενώ πολλά καταφύγια επιτρέπουν στους πιθανούς αγοραστές πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό κάθε ζώου.


Προκειμένου να εξασφαλίσει κανείς ότι η υιοθεσία κάποιου κατοικίδιου ζώου θα έχει θετικές συνέπειες στα παιδιά της οικογένειας, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής δημοσίευσε μερικές συστάσεις όπως το να εξασφαλίσει κανείς ότι το παιδί είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία, να βεβαιωθεί ότι το ζώο είναι συνεργάσιμο και ήρεμο καθώς και να διδάξει στα παιδιά τον σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να φέρεται (ή να μην φέρεται) κανείς στα κατοικίδια.


First pets around the world: Puppies, bunnies -- or beetles by Jacqueline Howard, CNN



κατασκηνωση στην χαλκιδικη
εργασια στην καλιφορνια
νικολάι του ντόραν

παιδικα ντοκιμαντερ μεταγλωτισμενα

delft haarlem ns
παιδικα ντοκιμαντερ μεταγλωτισμενα
Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν τρεις νεαροί σε τουαλέτα μπαρ

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες κρατούνται στην Ασφάλεια Χαλκηδόνας.


φιλικο φλερτ

παιδικα ντοκιμαντερ μεταγλωτισμενα

παιδικα ντοκιμαντερ μεταγλωτισμενα

Στη σύλληψη τριών νεαρών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελία 22χρονης για βιασμό σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως κατήγγειλε η 22χρονη κοπέλα, οι τρεις νεαροί της επιτέθηκαν σε τουαλέτα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνος, τα ξημερώματα της Κυριακής και την βίασαν διαδοχικά.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες κρατούνται στην Ασφάλεια Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για το περιστατικό.


γρηγορο προγραμμα μετατροπης βιντεο

μελετη για το ηλεκτρονικο τσιγαρο
γρηγορο προγραμμα μετατροπης βιντεο

Άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Δελβινακίου, τους εντόπισαν και έπειτα από κατάβαση στο σημείο που είχαν εγκλωβιστεί κατάφεραν να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.


γρηγορο προγραμμα μετατροπης βιντεο

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν σε χαράδρα. Με το κινητό τηλέφωνο, ζήτησαν βοήθεια και αμέσως κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και την διάσωσή τους.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.



Σε ασφαλές σημείο #μεταφέρθηκαν 2 άνδρες ημεδαποί συνέπεια αποπροσανατολισμού τους, σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Αγ. Μαρίνα, στο δήμο Πωγωνίου Ιωαννίνων. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 31 Αυγούστου 2018


γρηγορο προγραμμα μετατροπης βιντεο
ανταλλακτικα ηλεκτρικων συσκευων ηρακλειο κρητης

προέρχομαι βικιλεξικο

"Στο πλαίσιο αυτό", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, "συμφώνησαν στην ανάγκη να αξιοποιηθεί η δυναμική των συνομιλιών, για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ και της ιδιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως κράτος-μέλος της ΕΕ".


ευκολο νοστιμο γλυκο

προέρχομαι βικιλεξικο

"Ελλάδα και Κυπριακή Δημοκρατία", υπογραμμίζεται, "προσέρχονται στις συνομιλίες για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις με αποφασιστικότητα και ουσιαστικές και περιεκτικές προτάσεις, στη βάση των διακηρυγμένων τους αρχών, μακριά από αναχρονιστικές λογικές και προσεγγίσεις.


"Για μια επανενωμένη Κύπρο χωρίς κατοχικούς στρατούς, χωρίς εγγυήσεις και προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού".




προέρχομαι βικιλεξικο
προέρχομαι βικιλεξικο
εικονες για τρενα

σαντουιτς με αβοκαντο

στα διχτυα του πεπρωμενου νεα σεζον
σαντουιτς με αβοκαντο

Η Τράπεζα της Ελλάδος καταγράφει την θετική πορεία σε ό, τι αφορά την ανάπτυξη αλλά και τα δημόσια οικονομία αλλά υποστηρίζει ότι η δημοσιονομική υπεραπόδοση επιφέρει αρνητική επίδραση στην πραγματική οικονομία, καθώς βασίζεται στην αυξημένη φορολογική επιβάρυνση και στην περικοπή των επενδυτικών δαπανών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Τράπεζας της Ελλάδος, η οικονομική δραστηριότητα εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 2,1% το 2018, 2,3% το 2019 και 2,2% το 2020. Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι θα στηριχθεί στις επιχειρηματικές επενδύσεις, στις εξαγωγές, αλλά και στην άνοδο της ιδιωτικής κατανάλωσης.


σαντουιτς με αβοκαντο

Σε ό, τι αφορά στο εγχώριο περιβάλλον, η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει πως η υπερβολική φορολόγηση και η τυχόν ανάκληση ή καθυστερήσεις στην υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.


Σε ό, τι αφορά στο εξωτερικό περιβάλλον, αναφέρει πως κίνδυνοι μπορεί να προκύψουν από ενδεχόμενη επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας στο πλαίσιο της αύξησης του εμπορικού προστατευτισμού και αναταράξεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, ιδιαίτερα στην Ιταλία, και στις αγορές συναλλάγματος διεθνώς, καθώς και από μια αποτυχία έγκρισης από το βρετανικό κοινοβούλιο της συμφωνίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.



σαντουιτς με αβοκαντο
νεο προφιλ facebook 2013

κοτοπουλο με πιπεριες δρισκας

μ αρεσει η αστατη ζωη
τεραστια χταποδια

Έχουν προσαχθεί εννέα αλλοδαποί, και οι Αρχές εξετάζουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία.


κοτοπουλο με πιπεριες δρισκας

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, που γίνονται σε τρία σπίτια στην οδό Δεινοκράτους, έχουν βρεθεί usb, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ρολόγια και καλώδια, ενώ οι Αρχές κάνουν έρευνα και για εκρηκτικούς μηχανισμούς.


Ψάχνουν «ύποπτη» σκόνη μέσα σε βάζα κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού και δεν αποκλείουν να πρόκειται για εκρηκτική ύλη. Περιμένουν τις απαντήσεις από τα εργαστήρια.



κοτοπουλο με πιπεριες δρισκας
κοτοπουλο με πιπεριες δρισκας

αρχαιοελληνικο μασαζ πλακα

αρχαιοελληνικο μασαζ πλακα

Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε την Πρόσκληση προς τους δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών για την υποβολή προτάσεων, ώστε το σύνολο των λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε ολόκληρη τη χώρα να επιχορηγηθεί, προκειμένου να διευκολυνθεί η εναρμόνισή τους με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, όπως ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα 99/2017.


παισιος για δαιμονες

αρχαιοελληνικο μασαζ πλακα

Η κατανομή της χρηματοδότησης ανά σταθμό προβλέπεται κατ' ανώτατο ύψος στις 50.000 ευρώ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018, ενώ το πρόγραμμα υλοποιείται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, με δυνατότητα παράτασης σε περιπτώσεις δικαιολογημένων αιτημάτων των δήμων.



αρχαιοελληνικο μασαζ πλακα
πίνακες μεταλλικών διατομών

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

νεα σμυρνη δημοτικο διαμερισμα

ρωτα την αγαπη επεισοδια 2 σεζον

Οι ερευνητές, υπό τον Γάλλο επιστήμονα Αλμπέρ Ζαμπόν, που δημοσίευσαν την σχετική έκθεση στο Journal of Archaeological Science, έκαναν μια σειρά από γεωχημικές αναλύσεις σε αντικείμενα που χρονολογούνται από την εποχή του Χαλκού και τα οποία προέρχονται από διάφορα σημεία του πλανήτη.


Μελετώντας τα ποσοστά σιδήρου, κοβαλτίου και νικελίου στα συγκεκριμένα αντικείμενα, οι ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύστημα για τη διαφοροποίηση του σιδήρου που προήλθε από λιώσιμο μετάλλου από εκείνο που προήλθε από μετεωρίτες. Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι τα αντικείμενα αυτά είχαν κατασκευαστεί με τη χρήση μετάλλων, κάποια εκ των οποίων ήταν γήινης προέλευσης και κάποια άλλα όχι.


Για την επιστημονική κοινότητα οι μετεωρίτες αναγνωρίζονται εδώ και χρόνια ως βασική πηγή σιδήρου, ωστόσο δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστός ο βαθμός στον οποίο είχε γίνει χρήση του σιδήρου εξωγήινης προέλευσης στην κατασκευή αντικειμένων της Εποχής του Χαλκού.


Τα σιδερένια όπλα την συγκεκριμένη εποχή ήταν εξαιρετικά σπάνια, κάτι αντίστοιχο με το σπαθί από βαλυριανό ατσάλι στην επική σειρά Game of Thrones.


Η Εποχή του Σιδήρου ξεκίνησε περί το 1200 πΧ, ενώ η εποχή του Χαλκού σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια νωρίτερα, άρα όσοι κατείχαν σιδερένια όπλα ή κοσμήματα τότε, είχαν ιδιαίτερα σημαντική στρατιωτική ή οικονομική θέση στην κοινωνία τους.


Η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τον Ζαμπόν έκαναν μια σειρά από χημικές αναλύσεις, με τη χρήση φορητού φασματόμετρου φθορισμού με ακτίνες Χ, παίρνοντας δείγματα από τα μουσεία στα οποία εκτίθενται διάφορα αντικείμενα της Εποχής του Χαλκού. Μεταξύ αυτών ήταν ένα περιδέραιο από την περιοχή του Γκερτζέχ της Αιγύπτου, ένα μαχαίρι από την τουρκική περιοχή Αλάτσα Χογιούκ, ένα κρεμαστό κόσμημα από την περιοχή Ουμ ελ Μαρά της Ασυρίας, ένα τσεκούρι από την περιοχή Ουγκαρίτ της Συρίας, αλλά και μια σειρά από άλλα αντικείμενα της κινέζικης δυναστείας των Σανγκ, ενώ στο «μικροσκόπιό» τους μπήκαν ακόμη και ένα μαχαίρι, ένα βραχιόλι και ένα προσκέφαλο του Τουταγχαμών.



νεα σμυρνη δημοτικο διαμερισμα
νεα σμυρνη δημοτικο διαμερισμα
νεα σμυρνη δημοτικο διαμερισμα
παρακρατηση πολ

το γιαρακακι

αγριολουλουδα ζωγραφικη

Ο Σαλβίνι, ηγέτης της ακροδεξιάς Λέγκα και υπουργός Εσωτερικών, έχει επανειλημμένως συγκρουστεί με τον Μακρόν κατά το παρελθόν με επίκεντρο τη μεταναστευτική πολιτική, ενώ υποστηρίζει ότι οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις αποτελούν απόδειξη πως ο Γάλλος πρόεδρος έχει χάσει το πολιτικό άγγιγμά του.


ζεσταμα για τη μεση

το γιαρακακι

«Η ιστορία πιθανόν θα δείξει ότι εάν (ο Μακρόν) επικεντρωνόταν περισσότερο στους Γάλλους και λιγότερο στον Σαλβίνι και την Ιταλία, θα είχε λιγότερα προβλήματα σήμερα» είπε ο Σαλβίνι σε συνέντευξη στη Rai 3 TV.


«Ο Μακρόν μείωσε τους φόρους για τους πολύ εύπορους και τους αύξησε για τους λιγότερο εύπορους» συμπλήρωσε ο Ματέο Σαλβίνι, υπογραμμίζοντας ότι η ιταλική κυβέρνηση δεν προτίθεται να ακολουθήσει το παράδειγμά του.


Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της Λέγκας, η ιταλική κυβέρνηση ακολουθεί έναν τελείως διαφορετικό δρόμο με το Παρίσι και υπεραμύνθηκε του προϋπολογισμού του 2019.


«Άραγε οι πολίτες της Ιταλίας θέλουν σκηνές σαν αυτές που είδαμε στο Παρίσι;… Όχι. Θέλω να το αποτρέψω αυτό. Θέλω να βοηθήσω τις επιχειρήσεις, τις οικογένειες και επίσης τους 5 εκατομμύρια φτωχούς ανθρώπους (εδώ). Μια χώρα με 5 εκατομμύρια φτωχούς πολίτες δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά».


Αν και ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε επιδιώκει να διαπραγματευτεί έναν συμβιβασμό με τις Βρυξέλλες, ο Σαλβίνι δεν έδωσε ενδείξεις ότι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ουσιώδεις τροποποιήσεις στα σχέδιά της για τον προϋπολογισμό.


«Βλέποντας τι συμβαίνει στο Παρίσι, αρνούμαι να πιστέψω ότι οι Βρυξέλλες, για χάρη λίγων δεκαδικών ψηφίων, θα επιβάλουν κυρώσεις, επιθεωρητές και επιτρόπους. Είμαστε η Ιταλία. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια σοβαρή χώρα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης.



το γιαρακακι
το γιαρακακι

αρωματοποιια χονδρικη θεσσαλονικη

πιτσα ρομα ξανθη
αρωματοποιια χονδρικη θεσσαλονικη

Μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό που απηύθυνε επισήμανε ότι: «Το ‘'κληροδότημα'' τούτο συνίσταται, κατά βάση, στο ότι η Χριστιανική Διδασκαλία γονιμοποίησε τη συμβολή του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, καθώς και της θεσμικής κληρονομιάς της Αρχαίας Ρώμης, στην όλη εξέλιξη του σύγχρονου Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, προσθέτοντας ιδίως τις εξής αρχές, που προϋπήρχαν μεν εν σπέρματι, πλην όμως αποτέλεσαν στη συνέχεια - και εξακολουθούν πάντα να αποτελούν - ‘'πυρηνικά'' στοιχεία της υπόστασής του:


Α. Πρώτον, τον Ανθρωπισμό. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ο Ανθρωπισμός, με τα στοιχεία που του προσέθεσε η Χριστιανική Διδασκαλία, συνίσταται στο ότι ο 'Ανθρωπος, ως αυτοτελής προσωπικότητα με την δική της αξία, βρίσκεται στο επίκεντρο της οργάνωσης αλλά και του προορισμού της Ανθρωπότητας. Όχι όμως ο 'Ανθρωπος ως μονάδα, αλλά ο 'Ανθρωπος ως μέλος ενός ευρύτατου κοινωνικού συνόλου, το οποίο υπερβαίνει κάθε είδους σύνορα. Ενός κοινωνικού συνόλου το οποίο ξεπερνά, κατά πολύ, τα όρια της αρχετυπικής απλής συνύπαρξης και διαμορφώνει πραγματική κοινωνία προσώπων.


Β. Δεύτερον, την Αλληλεγγύη. Η κατά την Χριστιανική Διδασκαλία «κοινωνία προσώπων» καθίσταται εφικτή, ως ουσιώδης μετεξέλιξη της απλής κοινωνικής συνύπαρξης, μέσω της κατά την Ευαγγελική και την Πατερική Διδασκαλία Αλληλεγγύης, η οποία διαδραματίζει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ των μελών του κοινωνικού συνόλου, κατά την λογική του ‘'ο συ μισείς ετέρω μη ποιήσεις» και, ακόμη περισσότερο, όπως προεκτέθηκε του «αγάπα τον πλησίον σου ως σεαυτόν''. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι, όπως η σημερινή συγκυρία αποδεικνύει, η Αλληλεγγύη, υπό τ' ανωτέρω βασικά χαρακτηριστικά, συνιστά θεμελιώδη αρχή και αξία του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού υφ' όλες του τις εκφάνσεις, ιδίως δε υπό την έκφανση του Ευρωπαϊκού Νομικού Πολιτισμού. Και τούτο διότι, ακόμη και κατά τη νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Αλληλεγγύη αποτελεί αφενός γενική αρχή, η οποία θεσπίζεται σε όλα τα προοίμια των διαδοχικών Ευρωπαϊκών Συνθηκών, αρχής γενομένης από την Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας 'Ανθρακα και Χάλυβα του 1951, που συμπεριέλαβε την αρχή της Αλληλεγγύης όπως την είχε διατυπώσει ένας από τους πατέρες του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος, ο Ρομπέρ Σουμάν, στην διακήρυξή του 1950. Και, αφετέρου, αντικείμενο νομικής ρύθμισης από πλειάδα διατάξεων - υπερβαίνουν τις δεκαπέντε - του δικαίου των Συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήτοι του ισχύοντος πρωτογενούς ευρωπαϊκού δικαίου.


Γ. Τρίτον, την Ειρήνη. Κατά την Χριστιανική Διδασκαλία, η πραγμάτωση των επιταγών του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης υπό την κατά τ' ανωτέρω έννοιά τους προϋποθέτει, ανυπερθέτως, την Ειρήνη, όχι μόνον ως πρωταρχική επιδίωξη αλλά και ως ενδιάθετη στάση ζωής. Με την έννοια ότι η εκ μέρους του Ανθρώπου οικειοθελής τήρηση της συμπεριφοράς εκείνης, που ανταποκρίνεται στα κελεύσματα της Ειρήνης, τον οδηγεί στην κατάκτηση του τελικού προορισμού του, ήτοι στην ομοίωση προς τον Δημιουργό του. Αυτή την πτυχή της Χριστιανικής Διδασκαλίας αποδίδει, με έξοχο «δωρικό» τρόπο, ο Μακαρισμός του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου: «Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται» (5-9).


Δ. Και, τέταρτον, την Δικαιοσύνη. Βεβαίως η Δικαιοσύνη, ως θεμελιώδης νομική γενική αρχή, έχει τις ρίζες της - με αφετηρία την Αριστοτελική φιλοσοφία - στην Αρχαία Ελλάδα και, εν συνεχεία, στην Αρχαία Ρώμη.


Όμως η κατά την Χριστιανική Διδασκαλία «Δικαιοσύνη» υπερβαίνει το κανονιστικώς «δέον» και μετατρέπεται σε καθημερινή συμπεριφορά, την οποία ο 'Ανθρωπος οφείλει να τηρεί πέρα και έξω από την θεσμική υποχρέωση που του επιβάλλει η κείμενη νομοθεσία. Η Πέμπτη Ωδή (Προσευχή Ησαΐου του Προφήτου, ΚΣΤ, 9), που από την Παλαιά ενσωματώθηκε στην Καινή Διαθήκη και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής Διδασκαλίας, αποδίδει με άκρως αντιπροσωπευτικό τρόπο, αυτή την έννοια της αρχής της Δικαιοσύνης: ‘'Δικαιοσύνην μάθετε, οι ενοικούντες επί της γης''.


Συνδυαζόμενη δε, κατ' ανάγκην, με την αρχή της Αλληλεγγύης, η Δικαιοσύνη, πάντα κατά την Χριστιανική Διδασκαλία, με στήριγμα και την αναλογική ισότητα, οδηγεί στην διαμόρφωση της αρχής της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο η Κοινωνική Δικαιοσύνη - όπως και η αρχή της Αλληλεγγύης κατά τ' ανωτέρω - κατέχει την σημερινή της κορυφαία θέση στο πλαίσιο του όλου, και όχι μόνο του νομικού, Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.


Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι η Έκθεση Προηγμένης Τεχνολογίας για το έργο Αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου, να έχει την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και απήχηση και συγχαίρω, εκ προοιμίου, τους συντελεστές της», κατέληξε ο ΠτΔ.



αρωματοποιια χονδρικη θεσσαλονικη
αρωματοποιια χονδρικη θεσσαλονικη
πωλητησ σε καφε

οταν θα φευγεις

οταν θα φευγεις
οταν θα φευγεις

Παράλληλα, απηύθυναν έκκληση υπέρ της προστασίας της ελευθερίας των δημοσιογράφων αλλά και μια προειδοποίηση προς τους άγνωστους, μέχρι στιγμή, δολοφόνους της ότι θα αντιμετωπίσουν «τη Δικαιοσύνη του Θεού».


οταν θα φευγεις

Ο πρόεδρος της Μάλτας, ο πρωθυπουργός και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, οι οποίοι είχαν μπει στο στόχαστρο της «πένας» της μαχητικής δημοσιογράφου, δεν παρέστησαν στην ιδιωτική αυτή τελετή, όχι όμως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι που έδωσε το παρόν έπειτα από πρόσκληση της οικογένειας.


2017 11 03T160404Z 1351812642 RC1BDE841A20 RTRMADP 3 MALTA CARBOMB FUNERAL


REUTERS/Alessandro Bianchi


2017 11 03T160004Z 521979843 RC15938B9500 RTRMADP 3 MALTA CARBOMB FUNERAL


REUTERS/Alessandro Bianchi


Η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα πένθους και οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της κηδείας στον μεγαλύτερο καθεδρικό ναό της νήσου, κοντά στην πρωτεύουσα Βαλέτα και σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την περιοχή όπου η 53χρονη έχασε την ζωή της όταν εξερράγη η βόμβα που είχαν τοποθετήσει κάτω από το αυτοκίνητό της, μόλις είχε φύγει από το σπίτι της την 16η Οκτωβρίου.


2017 11 03T132752Z 106608995 RC14A10E0990 RTRMADP 3 MALTA CARBOMB FUNERAL


REUTERS/Alessandro Bianchi


Επάγγελμα Δημοσιογράφος: Όταν το ρεπορτάζ κοστίζει ζωές


Ο αρχιεπίσκοπος Τσαρλς Σκικλούνα, που χοροστάτησε στην τελετή, απευθύνθηκε προς τους άγνωστους δολοφόνους λέγοντας:



Όσο κι αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τη δικαιοσύνη των ανθρώπων, δεν θα γλυτώσετε από τη δικαιοσύνη του Θεού. Μετανοήστε προτού είναι αργά.



Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους να μην φοβούνται.


2017 11 03T155939Z 98590811 RC16C99C3AD0 RTRMADP 3 MALTA CARBOMB FUNERAL


REUTERS/Alessandro Bianchi


«Σας ενθαρρύνω να μην νιώσετε ποτέ ανησυχία κατά τη διάρκεια της αποστολής σας να είστε τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα των πολιτών… Χρειαζόμαστε ανθρώπους στο επάγγελμά σας που είναι απελευθερωμένοι από τα δεσμά, που είναι ελεύθεροι, έξυπνοι, ερευνητικοί, τίμιοι, ειλικρινείς, ήρεμοι, ασφαλείς και προστατευμένοι», συνέχισε.


2017 11 03T152437Z 1565567827 RC1F6F550B80 RTRMADP 3 MALTA CARBOMB FUNERAL


REUTERS/Alessandro Bianchi


Δημοσιογραφία: Το «ζην επικινδύνως» ακόμη και εντός Ευρώπης



φλεγμονη μικρων αεραγωγων
mad max σκηνοθετης

μιλω κλιση

μιλω κλιση

«Όλες οι συζητήσεις για το Grexit τελείωσαν, η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη, όλοι πρέπει να το καταλάβουν», δήλωσε κατηγορηματικά μιλώντας στο CNBC ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι τέτοιες αναφορές κυρίως από γερμανικής πλευράς γίνονται στο πλαίσιο άσκησης πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση, «όμως στον πραγματικό κόσμο κανένας δεν πιστεύει πως η Ελλάδα θα φύγει από την Ευρωζώνη».


τσιγκα δικηγορος

μιλω κλιση

μιλω κλιση

Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του πως «στο τέλος η λογική θα πρυτανεύσει. Κανείς δεν θα ήθελε η Ελλάδα να χρεοκοπήσει τον Ιούλιο, μετά από όλες αυτές τις προσπάθειες και τα δάνεια».


Η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία θα έκανε την Ελλάδα πιο αξιόπιστη. «Η Ελλάδα θα γίνει πιο φιλική χώρα για τις επιχειρήσεις», είπε ο κ. Γεωργιάδης και απευθυνόμενος στους επίδοξους επενδυτές τόνισε: «αν θέλετε να επενδύσετε στην Ελλάδα, κάντε το τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές».



εμπειρια κερατσινι

ιμαντας χρονισμου για hyundai

flisvos hotel kalamata τιμες
ΑΣΕΠ 1Κ/2018: Έρχονται 209 προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Αρχίζει σε λίγες μέρες ο πρώτος διαγωνισμός για προσλήψεις 209 ατόμων στην ΕΥΔΑΠ μέσω ΑΣΕΠ που αφορά σε άτομα Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


παναγια των βλαχερνων παλληνη

ιμαντας χρονισμου για hyundai

ιμαντας χρονισμου για hyundai

ιμαντας χρονισμου για hyundai

Η διαδικασία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο με την πρόσληψη σχεδόν 300 ατόμων που αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην λειτουργία και την ανάπτυξη της εταιρείας. Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση ήδη η 4K/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό τριών (103) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας - ΕΥΔΑΠ Α. Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α. Ε.ΔΙ. Κ. (Υπουργείο Οικονομικών), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α. Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου (Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (Αριθμός 1Κ/2018) - Πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας διακοσίων εννέα (209) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας - ΕΥΔΑΠ Α. Ε. (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών).

Α' Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π. Ε.), εβδομήντα μία (71) θέσεις: Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές, ΠΕ Διοικητικοί, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανικοί Μεταλλειολόγοι - Ορυκτών Πόρων, ΠΕ Μηχανικοί Περιβάλλοντος, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομικοί, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΠΕ Στατιστικοί, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί, ΠΕ Χημικοί, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί.

Β' Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε.), σαράντα μία (41) θέσεις: Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Οικονομικοί, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΤΕ Προγραμματιστές, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί. Γ' Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

(Δ. Ε.), ενενήντα επτά (97) θέσεις: Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Γραμματείς, ΔΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, ΔΕ Καταμετρητές, ΔΕ Μηχανολόγοι, ΔΕ Οδηγοί C κατηγορίας, ΔΕ Οδηγοί C, D κατηγορίας, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α. Σ.Ε. Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ' της παρούσας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώ¬σουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 18 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2018
Τ. Θ. 14308
Αθήνα Τ. Κ. 11510

Αναγράφοντας την κατηγορία Π. Ε. ή Τ. Ε. ή Δ. Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ


περιπλοκος πολυπλοκος

βασίλειο κάτω χωρών
περιπλοκος πολυπλοκος

Την άσκηση δημοσίευσε στο Reddit η μητέρα της οκτάχρονης και είναι η εξής:


περιπλοκος πολυπλοκος

περιπλοκος πολυπλοκος

"Η Τζανέλ είχε15 μπίλιες. Έχασε μερικές. Πόσες έχει τώρα η Τζανέλ;", είναι το ερώτημα, που έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο και το οποίο ουσιαστικά δεν μπορεί να απαντηθεί.


Ορισμένοι χρήστες του Reddit, ωστόσο, έσπευσαν να τη "λύσουν", τονίζοντας ότι η σωστή απάντηση είναι "<15" (λιγότερες από 15), ή το "μερικές" ή "(15-Χ)".


reddit



τρόλεϊ για παγκράτι

μπιμπα χαρα αγρινιο

παε απολλων σμυρνης
μπιμπα χαρα αγρινιο
μπιμπα χαρα αγρινιο

«Θα γίνει μια ειδική σύνοδος στις 5 Δεκεμβρίου», δήλωσε υψηλόβαθμη πηγή του ΟΗΕ στο πρακτορείο Reuters.


μπιμπα χαρα αγρινιο

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ρολάντο Γκόμες δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την ημερομηνία, είπε ωστόσο: «Σημειώνονται κινήσεις προκειμένου να συγκληθεί μια ειδική σύνοδος για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα».


Τουλάχιστον 16 από τα 47 κράτη-μέλη θα ζητήσουν τη διεξαγωγή ειδικής συνόδου του Συμβουλίου, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Το Μπανγκλαντές και οι μουσουλμανικές χώρες αναμένεται να υποστηρίξουν το αίτημα.


Τον Μάρτιο, το Συμβούλιο συνέστησε διερευνητική ομάδα. Οι ερευνητές ανέφεραν μετά την πρώτη αποστολή τους στο Μπανγκλαντές τον περασμένο μήνα πως πρόσφυγες Ροχίνγκια που διέφυγαν από τη Μιανμάρ επιβεβαίωσαν πως ένα «σταθερό, μεθοδικό υπόδειγμα δολοφονιών, βασανισμού, βιασμών και εμπρησμού λαμβάνει χώρα».


Η τελευταία έξοδος των Ροχίνγκια από την επαρχία Ραχίν προς το νότιο Μπανγκλαντές ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου όταν μαχητές Ροχίνγκια επιτέθηκαν σε φυλάκια ασφαλείας και ο στρατός της Μιανμάρ εξαπέλυσε αντεπίθεση.


Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ αλ-Χουσέιν χαρακτήρισε τη στρατιωτική καταστολή στην επαρχία Ραχίν χαρακτηριστικό παράδειγμα εθνοκάθαρσης. Ο στρατός αρνείται τις κατηγορίες για φόνους, βιασμούς, βασανιστήρια και αναγκαστικούς εκτοπισμούς.


Η Διεθνής Αμνηστία και άλλες ακτιβιστικές οργανώσεις, σε ανοικτή επιστολή που απηύθυναν την περασμένη εβδομάδα στα κράτη-μέλη, ανέφεραν πως μια ειδική σύνοδος «επιβάλλεται προκειμένου να ξεκινήσει αποφασιστική δράση και να διασφαλιστεί η λεπτομερής διερεύνηση και παρακολούθηση της κατάστασης».


Ο πάπας Φραγκίσος έφθασε τη Δευτέρα στη Μιανμάρ σε μια ευαίσθητη πολιτικά επίσκεψη για τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας σε μία κυρίως βουδιστική χώρα.



αιθιοπια καιρος

αλκινοος αεροστατο

read all about it στιχοι μεταφραση

Έπειτα από ομιλίες και μια συναυλία, πραγματοποιήθηκε η «πορεία για το κλίμα» στην οποία συμμετείχαν 18.500 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία και 50.000 σύμφωνα με εκτίμηση της μη κυβερνητικής οργάνωσης 350.org, που μετείχε στη διοργάνωσή της.


Η πορεία πραγματοποιήθηκε μετά την έκκληση για κινητοποίηση των πολιτών που απηύθυνε μέσω Facebook ο 27χρονος Μαξίμ Λελόνγκ, δημοσιογράφος και μέλλων μπαμπάς, το ίδιο το βράδυ της παραίτησης του υπουργού Οικολογικής Μετάβασης Νικολά Ιλό, τον Αύγουστο.


Ανάμεσα στους παράγοντες που οδήγησαν τον Ιλό σε παραίτηση ήταν η έλλειψη λαϊκής υποστήριξης και κινητοποίησης απέναντι στα περιβαλλοντικά ζητήματα, για την οποία είχε εκφράσει τη λύπη του.


Πολλά από τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές στο κέντρο της πρωτεύουσας έγραφαν "Δράση για την παγκόσμια πρόκληση του κλίματος".


«Έχω την εντύπωση ότι μια πραγματική ώθηση δημιουργήθηκε, πρέπει να σωθούμε εμείς οι ίδιοι, είναι θέμα επιβίωσης», δήλωσε ο νεαρός Λελόνγκ σε συνέντευξη Τύπου, ενώ δίπλα του ήταν εκπρόσωποι μκο που τον βοήθησαν να προετοιμάσει την εκδήλωση. «Θα γίνω μπαμπάς (ενός γιού) τον Δεκέμβριο, θέλω να έχει έναν βιώσιμο πλανήτη, να έχει έναν τόπο όπου να κατοικεί, να μπορέσει να έχει εγγόνια», εξήγησε.


Παρόμοιες διοργανώσεις έγιναν στο Στρασβούργο, στο Μπορντό, στη Μασσαλία, σε όλη τη Γαλλία.


Αμέσως μετά την έκκληση του Λελόνγκ μέσω facebook, περισσότεροι από 116.000 πολίτες δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται γι' αυτή την "πορεία για το κλίμα" και περισσότεροι από 30.000 εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος.


Η πρώην υπουργός Οικολογίας και πλέον γενική διευθύντρια της Oxfam Γαλλίας Σεσίλ Ντιφλό χαιρέτισε τη "βούληση της κοινωνίας των πολιτών να αφυπνιστεί. «Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι δεν είναι οι μελλοντικές γενιές που θα βιώσουν τις επιπτώσεις, είμαστε εμείς», δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο.


«Είναι μια μέρα μεγάλης κινητοποίησης, είναι σημαντικό να συμμετέχουν οι πολίτες», δήλωσε η Οντρέ Πιλβάρ, επικεφαλής του Ιδρύματος για τη Φύση και τον Άνθρωπο (πρώην Ίδρυμα Νικολά Ιλό).



αλκινοος αεροστατο
αλκινοος αεροστατο
αλκινοος αεροστατο
μπλε πολυκατοικια εξαρχειων

εκδόσεις σιδέρης

yoga pilates κηφισια

Πρόκειται για τις εταιρείες ICTSI (International Container Terminal Services Inc.), την DP word μέσω της θυγατρικής της «Peninsular and Oriental Stream» και την κοινοπραξία Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD and Terminal Link SAS. Τρεις διεκδικητές με βαριά χαρτοφυλάκια στη διαχείριση τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων σε όλο τον κόσμο που αναμένεται να διεκδικήσουν το 67% του ΟΛΘ.


εκδόσεις σιδέρης

εκδόσεις σιδέρης

Η DP World είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της διαχείρισης τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων, έχοντας υπό την διαχείρισή της περισσότερους από 77 σταθμούς παγκοσμίως. Μέσω των τερματικών σταθμών της, διακίνησε περισσότερα από 63 εκατ. TEUs το 2016. Βάσει δημοσιευμένων στοιχείων, η συνολική χωρητικότητα των σταθμών της ανέρχεται σε 78 εκατ. TEUs, κατέχει περίπου το 9% της παγκόσμιας αγοράς διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων και βάσει της διακίνησης το 2015, είναι ανάμεσα στις πέντε πρώτες εταιρείες διαχείρισης και η τρίτη με βάση την μετοχικά σταθμισμένη διακίνηση φορτίου παγκοσμίως (Drewry Maritime Research 2015).


Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, η χωρητικότητα των τερματικών σταθμών της αναμένεται να ξεπεράσει τα 89 εκατ. TEUs στο τέλος του 2017, κατόπιν της υλοποίησης εξαγορών και αναπτυξιακών προγραμμάτων. Η DP World κατέγραψε έσοδα άνω των 4 δισ. δολαρίων κατά το 2016, με EBITDA 2,2 δισ. δολάρια. (περιθώριο άνω του 54%) και κέρδη προς διανομή άνω του 1 δισ. δολάρια. Σημειώνεται ότι η DP World έχει ταμειακά διαθέσιμα άνω των 1,4 δισ. δολ., υλοποίησε επενδύσεις 1,3 δισ. κατά το 2016 και αναμένεται να διαθέσει άνω των 1,2 δισ. δολ. σε επενδύσεις κατά το 2017.


Η ICTSI (International Container Terminal Services Inc.), εδρεύει στις Φιλιππίνες και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαχειριστών τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως, διακινώντας 8,7 εκατ. TEUS το 2016, καταλαμβάνοντας την 14η θέση παγκοσμίως, ενώ στην αντίστοιχη μετοχικά σταθμισμένη διακίνηση φορτίου κατέλαβε την 11η θέση. Οι τερματικοί σταθμοί της έχουν χωρητικότητα 13,8 εκατ. TEUs (2015), η οποία αναμένεται να φτάσει τα 16 εκατ. το 2017. Η ICTSI κατέγραψε έσοδα άνω των 1,1 δισ. δολ. κατά το 2016, με EBITDA 0,5 δισ. δολ. (περιθώριο άνω του 46%) και κέρδη προς διανομή άνω των 180 εκ. δολ. Σημειώνεται ότι η ICTSI έχει ταμειακά διαθέσιμα άνω των 300 εκ. δολ., υλοποίησε επενδύσεις 354 εκατ. κατά το 2016 και αναμένεται να διαθέσει άνω των 240 εκ. δολ. σε επενδύσεις κατά το 2017.



εκδόσεις σιδέρης
μεταχειρισμενες πλανες ξυλου

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

εργαστήρια ανδρέου

προφυλακτικο με γευση

Από πλευράς διοίκησης ΟΑΣΘ τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς και ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης, ενώ από πλευράς του Σωματείου Εργαζομένων στο ΟΑΣΘ, ο πρόεδρος, Δημήτρης Τσερμενίδης και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Αγγελούδης.


εργαστήρια ανδρέου

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Παππάς, δήλωσε ότι με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εγκαινιάζεται μια "δύσκολη προσπάθεια", προκειμένου - όπως είπε - να αποκατασταθούν ομαλές εργασιακές σχέσεις μέσα στον οργανισμό, οι οποίες "κατά τη γνώμη μας είχαν τρωθεί πάρα πολύ άσχημα στο προηγούμενο διάστημα". Όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ:



Έχουμε αποκτήσει ήδη ένα βηματισμό που επιτρέπει να βάλουμε από κοινού δυνάμεις, διοίκηση και προσωπικό, έτσι ώστε ο ΟΑΣΘ να ξαναγίνει ο φορέας ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον πολιτισμό της πόλης μας. Νομίζω ότι αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα και στις δύο πλευρές γιατί ακριβώς, όλη αυτή η προσπάθεια είναι κοινή και όχι μονομερής. Και αυτή η κοινή προσπάθεια μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε προς το καλύτερο.



Από τη πλευρά του ο κ. Τσερμενίδης, δήλωσε:



H σημερινή υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας αποδεικνύει τη μέχρι σήμερα πορεία και συνεργασία που είχαμε. Εκτός από τα εργασιακά και τα οικονομικά που προσδιορίστηκαν στη σύμβαση εργασίας για μας είναι πολύ σημαντικό και είναι το μεγάλο μας στοίχημα, η κοινή μας προσπάθεια για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη τις ποιοτικές συγκοινωνίες που της αξίζουν. Αυτός λοιπόν είναι ο κοινός στόχος και των δύο πλευρών.




εργαστήρια ανδρέου
εργαστήρια ανδρέου
μπλοκα στην αθηνα

βαρσοβια φωτος

ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών
βαρσοβια φωτος
βαρσοβια φωτος

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν και πηγές της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης.


δικαιολογητικα νομου κατσελη 2016

Οι μετανάστες επέβαιναν σε πλεούμενο το οποίο κινδύνευε να βυθιστεί και τόσο η Μάλτα, όσο και η Ιταλία, δεν ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια και στο σήμα κινδύνου που εξέπεμψε, χθες, το σύστημα Alarm Phone. Η δε παρέμβαση των λιβυκών αρχών, σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, δεν ήταν τόσο άμεση όσο θα απαιτούσε η κατάσταση.


O Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε σχετικά:


«Πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή οι διακινητές. Τα ιταλικά λιμάνια παραμένουν κλειστά και είναι ο μόνος τρόπος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Πέρυσι έφτασαν λιγότεροι μετανάστες και παράλληλα, λιγότεροι έχασαν τη ζωή τους».



βαρσοβια φωτος

ποση ωρα να φορτισω το iphone για πρωτη φορα

φαινομαι κλιση στα αρχαια
ποση ωρα να φορτισω το iphone για πρωτη φορα
Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια την ώρα που έκανε πρόβα

Έφυγε από τη ζωή γνωστή τραγουδίστρια την ώρα που έκανε πρόβα.


ονειροκριτης καταγαλανα νερα

Την ώρα που έκανε πρόβες η τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις της και δυστυχώς κατέληξε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



ποση ωρα να φορτισω το iphone για πρωτη φορα
ποση ωρα να φορτισω το iphone για πρωτη φορα

ακτη μουτσοπουλου βιοιατρικη

σχολη μονιμων αξιωματικων αστυνομιας

Με ανάρτησή της στο Twitter, επικαλούμενη τις «πηγές της στο ERG», η πολιτική συντάκτρια του δικτύου Μπεθ Ρίγκπι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ορισμένοι βουλευτές των Συντηρητικών εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι έχουν υποβληθεί ήδη αρκετές επιστολές ώστε να κινηθεί η διαδικασία καθαίρεσης της Μέι από την ηγεσία».


σουβλατζιδικο παραγκα νικαια

ακτη μουτσοπουλου βιοιατρικη

ακτη μουτσοπουλου βιοιατρικη

Προϋπόθεση γι΄ αυτό είναι 48 Συντηρητικοί βουλευτές να καταθέσουν επιστολές στον πρόεδρο της λεγόμενης Επιτροπής 1922, τον Γκρέιαμ Μπρέιντι.


Η Μέι μπορεί να ανατραπεί αν την καταψηφίσουν οι 158 από τους 315 βουλευτές του κόμματος.


Το ERG (European Research Group) είναι μια ομάδα ευρωσκεπτικιστών Βρετανών βουλευτών.





ακτη μουτσοπουλου βιοιατρικη

τριαθλο ναξου 2015

τριαθλο ναξου 2015

Σύμφωνα με τον κ. Βαλκανιώτη, δίνεται προσεγγιστικά η επιφάνεια του ρήγματος, όπως φαίνεται στην εικόνα, με το μικρό τετράγωνο νότια του Πλωμαρίου στον υποθαλάσσιο χώρο.


γραφεια νδ συγγρου τηλεφωνα

σεξουαλικα ρεκορ

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ερευνητική ομάδα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ferrara έχει δημιουργήσει, μετά από πολυετή έρευνα, την Ελληνική Βάση Δεδομένων Ενεργών Ρηγμάτων (GreDaSS) με πρότυπο τις διεθνείς προδιαγραφές των αντίστοιχων βάσεων και περιεχόμενο τις δημοσιευμένες εργασίες για τον ελλαδικό χώρο, από Έλληνες και ξένους ερευνητές. Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με τον καθηγητή γεωλογίας του ΑΠΘ Σπύρο Παυλίδη, μελετήθηκαν και τα ενεργά ρήγματα Λέσβου, Λήμνου, Χίου και Ικαρίας.


11ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


«Εξετάστηκαν ειδικότερα οι σεισμογενείς δομές των νησιών: Λήμνος, 'Αγιος Ευστράτιος, Μυτιλήνης, Χίος, Σάμος και Ικαρία του βορειοανατολικού Αιγαίου και η σχέση των ενεργών ρηγμάτων με το πεδίο των τάσεων του γήινου φλοιού της περιοχής.


Παράλληλα, μελετήθηκε η επίδραση και η σχέση τους με το μεγάλο ρήγμα της Βόρειας Ανατολίας, το οποίο επεκτείνεται στο Βόρειο Αιγαίο, λόγω της στενής γειτνίασής τους. Η περιοχή επηρεάζεται άμεσα από τη Ζώνη της Βόρειας Ανατολίας, ενώ αυτή η επίδραση σταδιακά μειώνεται στις κεντρικές και νότιες περιοχές» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Παυλίδης.




τριαθλο ναξου 2015
τριαθλο ναξου 2015

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

mitsubishi colt ζαντες

καθέλκυση συνωνυμο
πλακακια εξωτερικου χωρου βοτσαλο
mitsubishi colt ζαντες

Ο Μπουφόν (Ιταλία, Γιουβέντους), ο Μέσι (Αργεντινή, Μπαρτσελόνα) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία, Ρεάλ Μαδρίτης) συνθέτουν την τελική τριάδα των υποψηφίων για το βραβείο του κορυφαίου της σεζόν 2016-17, την οποία ψήφισαν οι 80 προπονητές των συλλόγων που έλαβαν μέρος στη φάση των ομίλων του Champions League και του Europa League, μαζί με 55 δημοσιογράφους που επελέγησαν από τη European Sports Media, εκπροσωπώντας κάθε μια από τις ομοσπονδίες-μέλη της UEFA.


Το τελικό αποτέλεσμα βασίστηκε στον συνολικό αριθμό των ψήφων από τους προπονητές και τους δημοσιογράφους. Οι προπονητές δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν παίκτες από την ομάδα τους.


Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν το υπόλοιπο της πρώτης δεκάδας είναι οι εξής:
4: Λούκα Μόντριτς (Κροατία, Ρεάλ Μαδρίτης)
5: Τόνι Κρόος (Γερμανία, Ρεάλ Μαδρίτης)
6: Πάουλο Ντιμπάλα (Αργεντινή, Γιουβέντους)
7: Σέρχιο Ράμος (Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης)
8: Κιλιάν Μπαπέ (Γαλλία, Μονακό)
9: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία, Μπάγερν Μονάχου)
10: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)


Αξίζει να σημειωθεί ότι Μέσι και Ρονάλντο έχουν αποσπάσει δις στο παρελθόν το συγκεκριμένο βραβείο, ο Αργεντινός τις σεζόν 2010-11 και 2014-15 και ο Πορτογάλος την περίοδο 2013-14 και πέρυσι. Το Βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς της UEFA έχουν κατακτήσει ακόμη ο Αντρές Ινιέστα (Ισπανία, Μπαρτσελόνα) τη σεζόν 2011-12 και ο Φρανκ Ριμπερί (Γαλλία, Μπάγερν Μονάχου) την περίοδο 2012-13.



mitsubishi colt ζαντες
mitsubishi colt ζαντες

φιλιανοσ καλουπια

φιλιανοσ καλουπια
φιλιανοσ καλουπια

Η Academy by Aldemar Resorts υποδέχτηκε για 2η συνεχή χρονιά τους φοιτητές του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια μιας ημερίδας με θέμα την Οικονομία της Φιλοξενίας, έχοντας καλεσμένους ομιλητές εκπρόσωπους των Περιφερειών της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Εμπορικών Επιμελητηρίων Αχαΐας και Ηλείας, καταξιωμένους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς φορείς αλλά και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.

H ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση του Μοντέλου του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος της Οικονομίας της Φιλοξενίας από την απόφοιτο του ΜΒΑ, Βασιλική Συργιάννη, στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας που εκπόνησε για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Όμιλο Aldemar Resorts.


τμηματα ξενοδοχειακης μοναδας

φιλιανοσ καλουπια

Στόχος της επίσκεψης αλλά και της ημερίδας, που αποτελούν προσωπική πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, είναι η κατανόηση ότι στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Οικονομίας της Φιλοξενίας, ο τουρισμός αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Αυτό που δεν φαίνεται είναι ότι υπάρχει μια πλειάδα άλλων επαγγελματιών και επαγγελμάτων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με αυτόν. Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούμε, τόσο πιο σύντομα θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε στα χέρια μας.


Τη συνειδητοποίηση αυτή αλλά και την αναγκαιότητα των συνεργιών που δημιουργούνται μέσα σε αυτό το οικοσύστημα εξέφρασαν ο Κωνσταντίνος Καρπέτας, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, η Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Γαβρίλης Λιάτσης, Δήμαρχος Πύργου, ο Γιώργος Γκουβίτσας, Αερολιμενάρχης Αράξου και ο Λεωνίδας Βαρουξής, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου.


Σε μια σύντομη παρέμβαση που έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου Aldemar Resorts, δρ. Νικόλαος Αγγελόπουλος, εξέφρασε τη συγκίνηση και την στήριξή του στην πρωτοβουλία αυτή του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, Διευθύνοντα Σύμβουλου, και τόνισε ότι ο Όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος σε δράσεις που αποδεικνύουν την κοινωνική διάσταση και ευαισθησία της εταιρείας.


Οι επιχειρηματίες, Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας και Αντιπρόεδρος της ΛΟΥΞ, Αρμόδιος Γιαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της VITEX, Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας, Διονυσία Μπριντζίκη, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου κτήματος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέσα από τα παραδείγματα των δικών τους κλάδων και επιχειρήσεων ανέδειξαν το πως χτίζεται το επιχειρηματικό οικοσύστημα μέσα από την αλληλεπίδραση που έχουν όλοι μεταξύ τους. Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος τόνισε ότι στην Οικονομία της Φιλοξενίας προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ευκαιριών και θέσεων με προοπτικές εξέλιξης. Συμβούλεψε, μάλιστα, και ενθάρρυνε τους νέους που εισέρχονται στον επαγγελματικό στίβο να έχουν αντοχή, υπομονή και επιμονή.


Στη συνέχεια της ημερίδας, ο Κωνσταντίνος Πούλος, Head of IT Business Consulting Services της Grand Thornton, ο Σωτήρης Βαρελάς, Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Αντώνης Γιαννόπουλος, από το BCA, ο Μπάμπης Κουρτζής, CEO της Exclusivi και ο Αποστόλης Αϊβαλής, Μanaging Partner της aival.com, ανέδειξαν τις προκλήσεις που φέρνει η ψηφιακή εποχή και πως οι ανάγκες ενός κλάδου, όπως ο ξενοδοχειακός, μπορεί να μετατραπούν σε επιχειρηματικές ευκαιρίες για έναν άλλο. Τόνισαν την έλλειψη προσωπικού και την ανάγκη εξειδίκευσης και επιμόρφωσης ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι συνεχώς αυξανόμενες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται μέσα στο οικοσύστημα της Οικονομίας της Φιλοξενίας.
Στο τελευταίο πάνελ της ημέρας, στελέχη του Ομίλου Aldemar Resorts μίλησαν για τους διαφορετικούς κλάδους που απαρτίζουν μία ξενοδοχειακή μονάδα, από τις κατασκευές και τις προμήθειες μέχρι τη διαχείριση προσωπικού, τον επισιτισμό και τη διατροφή αλλά και τις οικονομικές και μηχανολογικές επιστήμες, αποδεικνύοντας ότι όλοι έχουν θέση στην Οικονομία της Φιλοξενίας ανεξάρτητα από τις δεξιότητες και τις γνώσεις που κάποιος κατέχει.


Το κλείσιμο της ημερίδας έκανε ο κ. Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του Προγράμματος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Όμιλο Aldemar Resorts για τη μεγάλη του φιλοξενία και ενασχόληση με τους φοιτητές του προγράμματος ώστε να αποκτήσουν σωστή επαγγελματική κατεύθυνση.




san lorenzo vs sao paulo en vivo

μυγες στα ματια

μυγες στα ματια

Ο 27χρονος Κούτσιακ ερευνούσε μια υπόθεση φορολογικής απάτης με επιδοτήσεις όπου φέρονται να εμπλέκονται επιχειρηματίες και πολιτικοί αξιωματούχοι της χώρας.


τιτλος μυθιστορηματος του κοσμα πολιτη

τσαντα ψυγειο αθηνα

μυγες στα ματια

Ο δημοσιογράφος αναζητούσε πιθανές διασυνδέσεις μεταξύ της μαφίας και Ιταλών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ανατολική Σλοβακία. Ο Κούτσιακ και η αρραβωνιαστικιά του Μαρτίνα Κουσνιρόβα, οι οποίοι σκόπευαν να παντρευτούν τον Μάιο, βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες στο σπίτι τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, προτού εκείνος προλάβει να τελειώσει το άρθρο του.


Το άρθρο δημοσιεύτηκε μετά τον θάνατό τους από σλοβακικά και διεθνή ΜΜΕ. Ένας από τους άνδρες που κατονομάστηκαν στο ρεπορτάζ του Κούτσιακ φέρεται να είχε κατά το παρελθόν δεσμούς με ανθρώπους οι οποίοι κατόπιν εργάστηκαν στο γραφείο του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο.




μυγες στα ματια

μαρτινο θηβα

το πατερ ημων του μηχανικου
μαρτινο θηβα
μαρτινο θηβα

Ο 55χρονος, που συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι της Κέρκυρας, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 15χρονη ανήλικη που τον συνόδευσε από τον Βόλο για ολιγοήμερες διακοπές, με τη συγκατάθεση, όπως φέρεται, της 40χρονης μητέρας της.


σισσυ φειδα διαφορα ηλικιας

Η 40χρονη μητέρα της ανήλικης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας μετά την σύλληψή της στο Βόλο και θα οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή Κέρκυρας προκειμένου να απολογηθεί.


Οι κατηγορίες που τη βαρύνουν, μέχρι αυτή την ώρα, είναι αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.



μαρτινο θηβα

σοφιτα σχεδια

καινουργιου σκυλι
σοφιτα σχεδια
Οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων από τους δήμους Τιράνων και Σκοπίων

Οικονομική συνδρομή στους πυρόπληκτους της Αττικής απέστειλαν οι δήμαρχοι των Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ (Petre Shilegov) και των Τιράνων Έριον Βελιάι ( Erion Veliaj), στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.


μερες για τα χριστουγεννα 2017

σοφιτα σχεδια

Ειδικότερα, ο δήμαρχος των Τιράνων απέστειλε 50.000 ευρώ και ο δήμαρχος των Σκοπίων 1.000.000 δηνάρια, περίπου 16.000 ευρώ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε θερμά τους δύο δημάρχους για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν, τόνισε ότι η στάση τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η θεμελίωση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πόλεων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων από τους δήμους Τιράνων και Σκοπίων
01
Οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων από τους δήμους Τιράνων και Σκοπίων

σοφιτα σχεδια

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ερευνητές εκδόσεις

ερευνητές εκδόσεις

Εκτός από σπουδαίος τενίστας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί και ένα αρκετά επιτυχημένο κανάλι στο Youtube. Ο Έλληνας πρωταθλητής που έκανε αίσθηση στο Αυστραλιανό Open, έμεινε για αρκετό καιρό στη Μελβούρνη στο πλαίσιο του τουρνουά που τον έκανε για αρκετές ημέρες πρώτο θέμα στις αθλητικές ειδήσεις.


ουκρανοι στην αθηνα

ερευνητές εκδόσεις

Σε αυτό το τουρνουά, άλλωστε, κέρδισε τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ και έφτασε ως τον ημιτελικό όπου αποκλείστηκε από τον Ράφα Ναδάλ. Πέρα, όμως, από το τένις στη Μελβούρνη ο Τσιτσιπάς έγινε και… αντικείμενο λατρείας από τους Έλληνες ομογενείς, περνωντας αξέχαστες στιγμές. Συνεπώς, είχε κάθε λόγο να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους εκεί με ένα εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος και ανήρτησε στο κανάλι του…




ερευνητές εκδόσεις
dove προσφορες

sv optic

sv optic

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται ήδη το νέο φόρο που θα διαδεχτεί τον ΕΝΦΙΑ κάτι που το Μαξίμου κρίνει αναγκαίο ακόμη και για αμιγώς πολιτικούς λόγους καθώς ήδη από το 2015 είχε υποσχεθεί την κατάργησή του.


μπιλι απο το καφε τησ χαρασ

sv optic

sv optic

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δεν ήταν σε θέση χθες να πει εάν οι λεπτομέρειες γύρω από το νέο φόρο για τα ακίνητα θα ανακοινωθούν από τον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, παρ’ όλα αυτά είπε με σαφήνεια ότι είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί ποιος ακριβώς φόρος θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ.


Στο Μαξίμου πήραν το μήνυμα από τις Βρυξέλλες πως θα πρέπει να υπάρξει επιτάχυνση στην διαδικασία υλοποίησης των προαπαιτούμενων. Και μάλιστα κατά την συνάντηση του οικονομικού επιτελείου (Τσακαλώτος, Σταθάκης, Χιουλιαράκης) με τον Πιερ Μοσκοβισί έγινε σαφές ότι στο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στην Μπρατισλάβα στις 9 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να διαπιστωθεί σαφής πρόοδος ως προς το θέμα των προαπαιτούμενων. Με στόχο ως τα τέλη του Σεπτεμβρίου να ολοκληρωθούν τα προαπαιτούμενα και να προχωρήσει χωρίς προσκόμματα η εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.




προτυποσ ισολογισμοσ

μινι φτυαρι

μινι φτυαρι

Με αφορμή την απονομή του βραβείου Καρλομάγνου, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν παραχώρησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνέντευξη στην Deutsche Welle και στο πρώτο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης ARD.


έντυπα αιτήσεων εκδρομών

Οι δύο δημοσιογράφοι, Μαξ Χόφμαν και Κάρεν Μιόζγκα έθεσαν ως πρώτο ερώτημα τις εξελίξεις σχετικά με τη συμφωνία για τα πυρηνικά της Τεχεράνης, την οποία κατήγγειλε μονομερώς ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.


Ο Εμμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι να διατηρηθεί η σταθερότητα στην Εγγύς και Μέση Ανατολή.


«Περιμένω πολλές απαντήσεις από τη Γερμανία»


«Νομίζω ότι η αυτή η συμφωνία χρήζει συμπλήρωσης, σε ό, τι αφορά τον καλύτερο έλεγχο των δραστηριοτήτων του Ιράν στα πυρηνικά για το διάστημα μετά το 2025, τις βαλλιστικές του δραστηριότητες στην περιοχή και επίσης σε ό, τι αφορά τις περιφερειακές του δραστηριότητες κυρίως σε σχέση με το Ιράκ, τη Συρία, την Υεμένη και το Λίβανο. Η πρόταση που έκανα στον Αμερικανό Πρόεδρο ήταν να μην ακυρώσει όλη τη συμφωνία, αλλά σε περίπτωση που είχε κάποια ανησυχία, να αφήσει τουλάχιστον το πλαίσιο αυτής της συμφωνίας. Αποφάσισε να αυξήσει τις εντάσεις για να επιδιώξει, όπως τουλάχιστον εγώ πιστεύω, κάτι ευρύτερο».


Στο θέμα του εμπορικού προστατευτισμού, ο Γάλλος Πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να υποστηρίξει τους κανόνες του ελεύθερου εμπορίου και να ζητήσει να γίνουν σεβαστοί. Σε ό, τι αφορά το όραμά του για την ΕΕ του μέλλοντος, ο Εμμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι περιμένει «πολλές απαντήσεις» από τη Γερμανία, σημειώνοντας ότι η δημοσιονομική κρίση προκάλεσε διαίρεση ανάμεσα στην βόρεια και νότια Ευρώπη, ενώ η προσφυγική κρίση χώρισε την Ευρώπη σε δυτική και ανατολική.



μινι φτυαρι
μινι φτυαρι
μακιτα παλμικο

ειδη υγιεινης αθηνα αμπελοκηποι

κινεζικο ριαλιτι
ΚΤΕΟ: Τι αλλάζει στους ελέγχους των οχημάτων

Αυστηρότεροι θα γίνουν στο εξής οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ για τα οχήματα, καθώς οι βεβαιώσεις τεχνικού ελέγχου θα εκδίδονται πλέον με βάση τα προηγούμενα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελεγκτικές υπηρεσίες.


ειδη υγιεινης αθηνα αμπελοκηποι

ειδη υγιεινης αθηνα αμπελοκηποι

ειδη υγιεινης αθηνα αμπελοκηποι

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δίδεται στα χιλιόμετρα που γράφει το κοντέρ του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που θα αγοράζει κάποιος, καθώς πρέπει να αντιστοιχούν σε αυτά που αναγράφονται στους προηγούμενους τεχνικούς ελέγχους και να μην είναι μειωμένα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να διορθώσουν την μειωμένη ένδειξη με τουλάχιστον ένα επιπλέον χιλιόμετρο από την προηγούμενη καταγραφή στο ΚΤΕΟ.

Όσα ΙΧ παρουσιάζουν ανακολουθία στον μετρητή χιλιομέτρων, θα «ακινητοποιούνται» και δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το σχέδιο διεθνούς συνεργασίας με τα ΚΤΕΟ ξένων χωρών για όσα οχήματα έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό και διατέθηκαν στην Ελλάδα προς πώληση.

Πλέον, η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από έμπορο ή ιδιώτη θα πρέπει να είναι λεπτομερής και εξονυχιστική.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την αμαξάρα θα τη θέλαμε όλοι!


ΚΤΕΟ: Τι αλλάζει στους ελέγχους των οχημάτων
01
ΚΤΕΟ: Τι αλλάζει στους ελέγχους των οχημάτων

πως να διωξω τα εσωτερικα σπυρακια

μυστικες σελιδες λυσεις επιπεδο 1

πως να σε θελει για σχεση
παιχνιδια με καθαριστριες
μυστικες σελιδες λυσεις επιπεδο 1

Με ανακοίνωσή τους στο facebook οι δημοσιογράφοι γνωστοποίησαν την απόφασή τους τονίζοντας παράλληλα πως παραδίδουν «τη σκυτάλη στον κλάδο μας, προκειμένου να αποδείξει εμπράκτως, ότι δεν ισχύει αυτό που του καταλογίζουν, ότι είναι ‘αλήτες και ρουφιάνοι…».


μυστικες σελιδες λυσεις επιπεδο 1

μυστικες σελιδες λυσεις επιπεδο 1

Στην ίδια ανακοίνωση ευχαρίστησαν όλους όσοι τους «συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους» και καταφέρονται κατά της 48ωρης απεργίας «παρωδίας», όπως την χαρακτηρίζουν, που αποφασίστηκε από την ΕΣΗΕΑ.


4257764


(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Να υπενθυμίσουμε πως η απεργία πείνας γινόταν για τη σωτηρία του Επικουρικού Ταμείου των δημοσιογράφων και των εργαζόμενων στα μέσα ενημέρωσης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση στο facebook:


«ΤΕΤΕΛΕΣTΑΙ


Σταματάμε την απεργία πείνας, μετά από 13 μερόνυκτα στο πεζοδρόμιο της οδού Ακαδημίας 20.
Παραδίδουμε τη σκυτάλη στον κλάδο μας, προκειμένου να αποδείξει εμπράκτως, ότι δεν ισχύει αυτό που του καταλογίζουν, ότι είναι ‘αλήτες και ρουφιάνοι.. ‘


Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτόν τον αγώνα και όσους, με δυσκολίες, κατάφεραν να προβάλουν την απεργία πείνας μας, με ρεπορτάζ σε φιμωμένα Μέσα.
Με αφορμή την εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία – παρωδία που αποφάσισε σήμερα η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, κατά παράβαση της ειλημμένης από 4 -7-2017 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, που πάρθηκε με απόλυτη πλειοψηφία, για απεργία διαρκείας δηλώνουμε :



  • Ότι δεν δεχόμαστε άλλο τον εμπαιγμό από τη συνδικαλιστική μας ηγεσία, που ενώ το Ταμείο μας πνέει τα λοίσθια, εξακολουθεί να ανέχεται τον ρόλο της κυβέρνησης.

  • Kαταγγέλλουμε το γεγονός ότι η συνδικαλιστική μας ηγεσία, με τις συνεχείς υποχωρήσεις της προς τους εργοδότες, έχει ανεχθεί να παίξει τον ρόλο .

  • Kαταγγέλλουμε τη συνδικαλιστική μας ηγεσία ότι ευθύνεται, διότι φτάνουμε στο δεύτερο μήνα, με κομμένες τις επικουρικές συντάξεις και με την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη να τινάζεται στον αέρα.

  • Καταγγέλλουμε, γιατί οδηγεί έναν ολόκληρο κλάδο, θυσία στους μεγαλοεργολάβους και νταβατζήδες της ενημέρωσης, βάζοντας ταφόπλακα στην ελευθεροτυπία, τον πλουραλισμό, και κατά συνέπεια, επιφέρει καίριο πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία.


ιχθυς τοξοτης ταιριαζουν

breda alkmaar live stream
ιχθυς τοξοτης ταιριαζουν

Μαζί με τη δόση του δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όποιες αιτήσεις Α21 δεν έχουν πληρωθεί - λόγω ελλιπών δικαιολογητικών - καθώς και για όσες υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα.


εχω καθυστερηση αλλα δεν εχω συμπτωματα

Υπενθυμίζεται πως για το 2017, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ (σύστημα taxis) μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.


Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.



ιχθυς τοξοτης ταιριαζουν
ιχθυς τοξοτης ταιριαζουν

κτηνιατρικη κλινικη βολος

φλωρεντια η βενετια
Αυτό είναι το αμερικανικό θηρίο που κατεβαίνει στην Κύπρο! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ανάμεσα στα αμερικανικά πλοία του 6ου Στόλου που κατευθύνονται στην κυπριακή ΑΟΖ είναι και το USS New York.


εναλλακτικη ενεργεια

κτηνιατρικη κλινικη βολος

Το συγκεκριμένο πλοίο είναι φτιαγμένο από τα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων που καταστράφηκαν στις τρομοκρατικές ενέργειες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα ονομάστηκε New York προς τιμή των θυμάτων της τρομοκρατικής εκείνης ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



κτηνιατρικη κλινικη βολος
κτηνιατρικη κλινικη βολος

αλοννησος δρομολογια απο βολο

διερευσαν επεισοδια
ηχος στις αρθρωσεις
αλοννησος δρομολογια απο βολο

Αναλυτικότερα, οκτώ τουρκικά σκάφη πραγματοποίησαν επτά παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.


αλοννησος δρομολογια απο βολο

αλοννησος δρομολογια απο βολο

Σημειώνεται ότι τα τουρκικά αεροσκάφη, έξι F-16, τα οποία πετούσαν σε τρεις σχηματισμούς και δύο CN-235 προέβησαν επίσης σε πέντε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.


Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.



χάσμα συνώνυμο

χάσμα συνώνυμο

Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί τρία μέλη της συμμορίας, ένας 33χρονος Αλβανός και δύο ημεδαποί, 29 και 28 ετών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη άτομα, ένας 25χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος ημεδαπός.


χάσμα συνώνυμο

Από τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο συλληφθείς 33χρονος προμήθευε με ακατέργαστη κάνναβη τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας προκειμένου να την προωθήσουν σε χρήστες ναρκωτικών.


Κατά τη διάρκεια των διαδοχικών αστυνομικών ερευνών, στις οποίες συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.602 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο, μία μοτοσικλέτα και δύο κινητά τηλέφωνα.


Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.



χάσμα συνώνυμο
μελισσοκομια κυψελη αργω
ελαστικα σερρες τιμες

υποστρωμα για laminate τιμες

υποστρωμα για laminate τιμες

«Η Ελλάδα έχει αφήσει οριστικά πίσω της τις μέρες της κρίσης», τόνισε και πρόσθεσε πως «κανείς δεν επιθυμεί νέες αναταράξεις, ενόψει μάλιστα μίας εκλογικής χρονιάς, για κρίσιμες ευρωπαϊκές χώρες».


διευθυνση γεωργιας ηρακλειου

υποστρωμα για laminate τιμες

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε πως η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της και υπογράμμισε την ανάγκη να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και από την πλευρά των εταίρων.


Επεσήμανε εκ νέου πως αυτό που έχει ανάγκη και δικαιούται η χώρα είναι να δοθεί ένα ισχυρό σήμα προς την επενδυτική κοινότητα. «Αυτό δεν μπορεί να δοθεί με διαρκείς αναβολές και καθυστερήσεις σε όσα έχουν συμφωνηθεί», είπε και προειδοποίησε πως αν δεν σταματήσει η αναβλητικότητα υπάρχει κίνδυνος για την επιτυχία του προγράμματος.


Στο σημείο αυτό υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να ενταχθεί το συντομότερο στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ «και έτσι να γίνει πόλος επενδύσεων που θα δημιουργήσουν πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2017».


«Η βιώσιμη λύση για το χρέος δεν είναι ζήτημα εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης, είναι εθνικός στόχος και αφορά την Ελλάδα. Επίσης σημαίνει ότι θα δοθεί η δυνατότητα σε μία χώρα που έχει υποστεί μία τρομακτική αποεπένδυση να δεχτεί επενδύσεις», εξήγησε και πρόσθεσε:


«Τα προγράμματα προσαρμογής έγιναν για να προετοιμάσουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις αγορές αλλιώς θα είναι αναγκασμένοι οι Ευρωπαίοι να έχουν την Ελλάδα σε προγράμματα και να τη δανείζουν οι ίδιοι και φυσικά η χώρα να είναι στον γύψο».


Όπως είπε, στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου θα συζητηθεί η συγκεκριμενοποίηση των άμεσων και βραχυπρόσθεσμων μέτρων που ειναι απαραίτητα για την επίλυση του χρέους.


Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, λέγοντας πως της έθεσε τα καίρια στρατηγικά ζητήματα και πρόσθεσε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα.


Κυπριακό


Επισήμανε, επίσης ότι υπάρχει θετικό κλίμα για την επίλυση του Κυπριακού, το οποίο και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στις συναντήσεις που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και την Γερμανίδα καγκελάριο. Όπως τόνισε, οι δύο ηγέτες έδειξαν κατανόηση για το Κυπριακό και συμφώνησαν με τη θέση της Ελλάδας ότι δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη λύση χωρίς να χαρακτηριστεί παράνομη η παρουσίας των κατοχικών τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο.



υποστρωμα για laminate τιμες
μπιθικωτσης επιτυχιες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

αξεσουαρ παιδικα χονδρικη

Συναγερμός στην Κομοτηνή: Εξαφανίστηκε 17χρονη

Συναγερμός έχει σημάνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση μίας 17χρονης από την Κομοτηνή.


θουκυδιδου ιστοριων γ 112

αξεσουαρ παιδικα χονδρικη

αξεσουαρ παιδικα χονδρικη

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 17χρονη Χατιζέ Μ. εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πολύανθου Ιάσμου Ροδόπης στις 7 το πρωί της Τρίτης (5/6). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα (6/6) το πρωί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Χατιτζέ Μ. έχει ύψος 1,70 μ και ζυγίζει 55 κιλά. Έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι και άσπρη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Συναγερμός στην Κομοτηνή: Εξαφανίστηκε 17χρονη
01
Συναγερμός στην Κομοτηνή: Εξαφανίστηκε 17χρονη

αξεσουαρ παιδικα χονδρικη
εξισωσεις 2ου βαθμου με κλασματα

νομοθεσια ζωων 2015

σπιτικη λιαστη ντοματα
νομοθεσια ζωων 2015

Όλα έδειχναν πως η νίκη άνηκε στην Ta Lou, μέχρι που εμφανίστηκε στη γραμμή η Bowie! Όταν και η ίδια αντιλήφθηκε πως κέρδισε και έγραψε ιστορία, απλά έπεσε.


μεσιτικά χανιά

νομοθεσια ζωων 2015

2017 08 06T210521Z 597272443 UP1ED861MKWJG RTRMADP 3 ATHLETICS WORLD W100
REUTERS/Kai Pfaffenbach





νομοθεσια ζωων 2015

με θαλαμηγο ο τσιπρας

κατεβηκε η χοριακη

Οι αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος 108 πρώην αξιωματούχων ασφαλείας στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής, η οποία επικεντρώθηκε στην πρωτεύουσα Άγκυρα και επεκτάθηκε σε 30 επαρχίες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


με θαλαμηγο ο τσιπρας

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους αξιωματούχοι ασφαλείας, στρατιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν συλληφθεί έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016.


Οι επιχειρήσεις καταστολής έχουν προκαλέσει ανησυχία στους δυτικούς συμμάχους της Τουρκίας και σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, που υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί ως πρόφαση την απόπειρα πραξικοπήματος για να καταστείλει τους διαφωνούντες.


Η κυβέρνηση από την πλευρά της διατείνεται ότι τα μέτρα, τα οποία λαμβάνονται με βάση την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κηρύχθηκε μετά το πραξικόπημα, είναι απαραίτητα εξαιτίας των απειλών για την ασφάλειά της που δέχεται η χώρα.



με θαλαμηγο ο τσιπρας
με θαλαμηγο ο τσιπρας
αν δεν κανω φορολογικη δηλωση τι γινεται

παρις καραβασιλης

Κριστιάνο εναντίον Μπουφόν


Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση, με τη Γιουβέντους πρώτη να πατά το χορτάρι του σταδίου στο Κάρντιφ. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα η «γηραιά Κυρία», αφού και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι πανέτοιμος να υπερασπιστεί την εστία της.


εγγραφο γουορντ

αλόγιστος λεξικο

παρις καραβασιλης

παρις καραβασιλης

2017 06 02T172524Z 139425924 MT1ACI14801162 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINALPREVIEW
(Στον Μπουφόν στηρίζει τις ελπίδες για το τρόπαιο η Γιουβέντους - Πηγή: Reuters / Reuters / Carl Recine Livepic)


Ο Ιταλός πορτιέρο έχει διατηρήσει το μηδέν στο τέρμα του σε 47 αγώνες της διοργάνωσης (μόλις 3 γκολ παθητικό εφέτος)και σε όλες τις αναλύσεις, που γίνονται η μονομαχία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το κύριο θέμα.



.@gianluigibuffon v @Cristiano...

Two greats go head-to-head. Who comes out on top?

Where to watch the #UCLfinal https://t.co/ONCpMgr876 pic.twitter.com/Mf3vFJ0fkL

— Champions League (@ChampionsLeague) June 2, 2017


παρις καραβασιλης

αλήθεια βικιλεξικο

αλήθεια βικιλεξικο

Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της, δεσμεύοντας περιοχές ανοιχτά του Καστελόριζου για την διεξαγωγή στρατιωτικής άσκησης, ο Πάνος Καμμένος και μέλη της εν λόγω κοινοβουλευτικής επιτροπής θα βρίσκονται στο ακριτικό νησί, όπου θα έχουν επαφές με τοπικούς φορείς και τη στρατιωτική διοίκηση της Μεγίστης.


Να σημειωθεί ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην τη Χρυσής Αυγής και της Ένωσης Κεντρώων, δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση Καμμένου, συνεπώς στο ελικόπτερο με προορισμό το Καστελόριζο, δεν θα επιβιβαστούν όλα τα μέλη της Επιτροπής.


«Η Ν. Δ. δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία επιπόλαια πρωτοβουλία που θέλει να υποκαταστήσει την ουσία με επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού», είχε επισημάνει ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην πρόσκληση για το Καστελόριζο, την οποία απέρριψαν επίσης ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Ποτάμι.


Έτσι στο Καστελόριζο θα ταξιδέψουν τα μέλη της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, που προέρχονται από ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητους Έλληνες, Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή.


Στο ελικόπτερο επιβιβάστηκαν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, Ιωάννης Δέδες, Ειρήνη Κασιμάτη, Γιώργος Ντζιμάνης και Δημήτρης Ρίζος, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Αϊβατίδης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης.



αλήθεια βικιλεξικο
αλήθεια βικιλεξικο
μπεσαμελ χωρις αυγα και γαλα
πουλμαν καινουργια